وقتی فرهاد چندبار اینکارو کرد و هوادارن هیچ عکس العملی نشون ندادن بقیه هم یاد میگیرنبقول مهدیپور آدم خانواده اش رو ول نمیکنه.
سید از جنس این خانواده اس.
وقتی فرهاد چندبار اینکارو کرد و هوادارن هیچ عکس العملی نشون ندادن بقیه هم یاد میگیرنبقول مهدیپور آدم خانواده اش رو ول نمیکنه.
سید از جنس این خانواده اس.
ساده و وابسته اونیه که گرایشات خاص وریا رو درک نکردهاگر کسی حذف وریا رو فوتبالی بدونه یا خیلی ساده است یا خیلی وابسته است از طرف مسایل سیاسی.
میشه صریح بگید این گرایشات خاص چی بوده؟ساده و وابسته اونیه که گرایشات خاص وریا رو درک نکرده
چند وقت قبل صراحتا گفتم و بن شدممیشه صریح بگید این گرایشات خاص چی بوده؟
اگر نظرت اینه که وریا یک کرد هست و داره از گروهای جدایی طلب حمایت میکنه پس باید از تیم حذف بشه بیا بی رو در وایستی بگو بنا به دلایل امنیتی حذف شد بهتر شد نه اینکه بیای بگی پول بیشتر میخواست یا فوتبالش افت کرده بود این میشه تخریب یک بازیکن بنا بر دلایلی که شما تو ذهنت داری و حتی جرات عنوان کردنش رو نداری چون میگی بن میشیچند وقت قبل صراحتا گفتم و بن شدم
همینقدر بگم که وریا هیچوقت در مورد سربازان مرزبانی کشته شده به دست گروههای تروریستی هیچی نگفته
شما میگی به دلایل سیاسیه نه مناگر نظرت اینه که وریا یک کرد هست و داره از گروهای جدایی طلب حمایت میکنه پس باید از تیم حذف بشه بیا بی رو در وایستی بگو بنا به دلایل امنیتی حذف شد بهتر شد نه اینکه بیای بگی پول بیشتر میخواست یا فوتبالش افت کرده بود این میشه تخریب یک بازیکن بنا بر دلایلی که شما تو ذهنت داری و حتی جرات عنوان کردنش رو نداری چون میگی بن میشی
چند سال قبل خطیر اینکارو کرده بود با اعلام عدد و رقم ! فکر میکنی عکس العمل هوادارا چی بود ؟اینکه باشگاه با بازیکن مذاکره کنه و بعد اعلام کنه مذاکره کردیم به توافق نرسیدیم کجاش ایراد داره؟
بله این من بودم که گفتم وریا گرایشات خاصی داره شما که نبودی! البته الان میخوای بگی که آنقدر مسیولین کشور دموکرات و خفن هستند که با وجود اینکه وریا از نظر شما یک کرد پرحاشیه است ولی بازم به این دلیل نیست که میخوان تمدید نکنن...شما میگی به دلایل سیاسیه نه من
شما ادعا کردی تمدید نکردن با وریا به دلایل سیاسی و غیر فوتبالیه !بله این من بودم که گفتم وریا گرایشات خاصی داره شما که نبودی! البته الان میخوای بگی که آنقدر مسیولین کشور دموکرات و خفن هستند که با وجود اینکه وریا از نظر شما یک کرد پرحاشیه است ولی بازم به این دلیل نیست که میخوان تمدید نکنن...
بله من این رو بهش اعتقاد دارم تا جایی که خلافش ثابت بشه و اون وسطا سوسکی هم نمیگم وریا گرایشات خاص داشت به نظر من وریا به خاطر حوادث اخیر حمایتش از مردم آبادان و حواشی که رخ داد سر اون مصاحبه اش رفت زیر ذره بین و الانم تمدید نکردنش به این شکل دلیل سیاسی امنیتی داشته! اینو میگم تا خلافش ثابت بشه!شما ادعا کردی تمدید نکردن با وریا به دلایل سیاسی و غیر فوتبالیه !
باور یا اعتقاد وضعیتی در ذهن است که با وجود آن، فرد فکر میکند که چیزی درست است، بدون توجه به اینکه آیا شواهد تجربیای یا دلایل عقلی و منطقی ای وجود دارد یا نه، که با قطعیتی که بر حقایق مسلم دیگری مبتنی باشد، ثابت کند که آن چیز درست است.بله من این رو بهش اعتقاد دارم تا جایی که خلافش ثابت بشه و اون وسطا سوسکی هم نمیگم وریا گرایشات خاص داشت به نظر من وریا به خاطر حوادث اخیر حمایتش از مردم آبادان و حواشی که رخ داد سر اون مصاحبه اش رفت زیر ذره بین و الانم تمدید نکردنش به این شکل دلیل سیاسی امنیتی داشته! اینو میگم تا خلافش ثابت بشه!
من گفتم اعتقاد دارم نگفتم مومن هستم بهش اگر عقیده من این باشه تا اینکه مومن باشم بهش که چشمم رو روی مسایل تجربی ببندم دو چیزه! با کلمات بازی نکنید شما سند قابل قبول بیار که حذف وریا فوتبالی بوده کیه که باور نکنه!باور یا اعتقاد وضعیتی در ذهن است که با وجود آن، فرد فکر میکند که چیزی درست است، بدون توجه به اینکه آیا شواهد تجربیای یا دلایل عقلی و منطقی ای وجود دارد یا نه، که با قطعیتی که بر حقایق مسلم دیگری مبتنی باشد، ثابت کند که آن چیز درست است.
وریا خیلی از مجتبی جباری و امثالهم بزرگترهوریا غفوری اگر مسائل اجتماعی مردم براش اهمیت و موضع گیری هاش صادقانه بود، نسبت به قراردادهای نجومی فوتبالیست ها اونم از بیت المال که حق همه ی مردم هست، عکس العمل نشون میداد بخصوص تو این شرایط بد اقتصادی.
حتی تو باشگاه های مولتی میلیاردر اروپایی تو ۲ سال گذشته به دلیل بحران اقتصادی، دستمزدها کاهش پیدا کرد، تازه اونها همه خرجشون از درآمدشون از فوتباله و دیگه دولتی نیست...
طی سال های گذشته سر سوزنی از قراردادشون کوتاه نیومدن و مثلا در مورد قرارداد ۴۰ میلیاردی سرمربی رقیب هیچ موضعی نمیگیره، چون اولا اونا مهم رابطه خودشونه و دوما چیزی نیست که بشه باهاش بعضی رسانه های خاص رو تحریک کرد.
تو همون حوزه فوتبال شده بیاد از معضلاتی که که ماهایی که میریم استادیوم بگه؟ اینکه چه دردسری داره که از همون بلیت فروشی شروع میشه تا بعدش که میخوایم برگردیم خونه؟ نه؟ اهمیتی نداره؟ اما اومدن خانوما تحت هر شرایطی براش خیلی با اهمیت بوده چون جاهای خاص براشون مهمه و نه عموم مردم.
اگه همون برخوردی که با ماها میشه تو استادیوم با خانوما بشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه و اگر هم برخورد محترمانه باشه، میشه تبعیض که هر دو اشتباهه. اما این چیزا پشیزی براش مهم نبوده.
چون کاری به درد مردم نداشته و بعضی حرکاتش پوپولیستی بوده.
تا حالا ندیده بودم کاپیتان یک تیم با سابقه و ریشه، بازوبند رو به اون شکل به طرفی پرت کنه و حتی نتونه صریح در مورد مشکلاتی که تو باشگاهش هست، صحبت بکنه.
امثال جباری و منتظری و بزرگان رو طی سلطنت سلطانی فر از استقلال فراری دادن تا تیم از بزرگانش خالی و از ریشه هاش فاصله بگیره.
رفتار وریا رو با اونا مقایسه کنید.
شمایی که ادعا کردی عدم تمدید با وریا غیر فوتبالیه باید سند بیاری !من گفتم اعتقاد دارم نگفتم مومن هستم بهش اگر عقیده من این باشه تا اینکه مومن باشم بهش که چشمم رو روی مسایل تجربی ببندم دو چیزه! با کلمات بازی نکنید شما سند قابل قبول بیار که حذف وریا فوتبالی بوده کیه که باور نکنه!
سبزپوشان هم از این حرفا زیاد زدن و میزنن ...در نهایت وریا تاکید کرد که یک جان دارم و هزاران بار تقدیم به ایران ...
این که نشد ارزش که بیایم مسائلی عنوان کنیم که به اصطلاح رادیکاله تا بیشتر درد مردم باشه.وریا خیلی از مجتبی جباری و امثالهم بزرگتره
شما هنوز یادتون نمیاد مجتبی جباری هفته ای یکبار تمرین رو تعطیل میکرد!!!
وریا جزو معدود بازیکنان تاریخ باشگاه هست که مورد احترام بخش زیادی از هوادارن و پیشکسوتان سایر تیم ها هم هست...
مورد بعدی هم شما و امثالهم موارد رو قاطی میکنید!!! میگید وریا چرا نمیاد راجع به مشکلات آبخوری و دستشویی ورزشگاه بگه؟! چزا نمیاد راجع به چال و چوله خیابان کوچمون بگه؟! عزیزم اینو تو خود صدا و سیما هم گفتن... خودت هم میتونی بری بگی!!! 90درصد مواردی که وریا گفته عامه مردم و سایر سلبریتی ها جراتشو نداشتن بگن. این مورد هست که متمایزش کرده و اینقدر بهشون برخورده و دنبال این هستن هزارتا اتهام بهش بچسبونن
از وریا هم بزرگتر استقلال هست که وریا کاپیتانشه...حذف غیر ورزشی کاپیتان یک تیم یعنی تلاش برای از بین بردن هویت باشگاه و نوید این رو میده که در آینده هم این رفتارها ادامه دار باشه و اگر هوس کنن یه جور واست تیم میبندن بری لیگ یک
درست ترین نکته همینه.استقلال برای پخته شدن وریا هزینه زیادی پرداخت کرده و خروج وریا از استقلال و پیوستنش به یه تیم دیگه یعنی هدیه کردن کل سرمایه گذاریمون به اون تیم ....
پیشنهاد بهتری داشت و نرفت ؟وریا در دوران اوج فوتبالیش با استقلال تمدید کرد و موند
اون زمان به خطیر گفتیم غلط کردی مسائل داخلی باشگاه رو افشا کردی !هنوزم اون پرت کردن بازوبند و مسائلی که موقع بستن قراردادش آشکار شد از بدجنسی خطیر قابل توجیه نیست برای کسی که یک کاپیتان معمولی نیست.