GraphX
Registered User
امیدوارم ووریا بمونه
یعنی نشد یک استقلالی اصیل ازش صحبت بشه شما ازش بد نگی و تخریبش نکنیپیشنهاد بهتری داشت و نرفت ؟
استقلالی اصیل فرهاد مجیدیه که بخاطر پول عربها گذاشت رفتd
یعنی نشد یک استقلالی اصیل ازش صحبت بشه شما ازش بد نگی و تخریبش نکنی
امکان نداره یک استقلالی اینجوری باشه ... نمیدونم طرفدار کدوم تیمی ولی استقلالی نیستی
من با اینم موافق نیستم.استقلالی اصیل فرهاد مجیدیه که بخاطر پول عربها گذاشت رفت
ضمنا من تاجی هستم
این باشگاه تاج و هوادارانش بودن که ریسک بسیار بزرگی کردن و در سالی که دیگه سلطانی فری نبود و باید قهرمان میشدیم تیم رو به یک سرمربی بدون رزومه سپردنمجیدی برای پیشرفت جایگاه شغلیش رفت، ما رو هم تو غافلگیری.
دلخور هستیم ولی برای پیشرفت باید خارج از ایران مربی گری میکرد، امارات بیشتر مورد توجه رسانه های مختلف هست.
پیشنهاد بهتری داشت و نرفت ؟
اینم درسته ولی استحقاقشو داشت.این باشگاه تاج و هوادارانش بودن که ریسک بسیار بزرگی کردن و در سالی که دیگه سلطانی فری نبود و باید قهرمان میشدیم تیم رو به یک سرمربی بدون رزومه سپرد
اتفاقا عمدا خیلی دیر اینکارو کرد !تکلیف رو هم زود روشن کرد تا مربی بعدی سریع تر انتخاب بشه
خود من که سرپرست تیم بودم اطلاع نداشتم مجیدی قرار است از تیم جدا شود.واقعا من بعد از بیانیه مجیدی متوجه شدم که او به امارات می رود و به همین دلیل هم فکر می کنم باشگاه هم در این زمینه اطلاعی نداشته است.مجیدی به ما نگفته بود که می خواهد جدا شود و حتی من بعد از قهرمانی که مجیدی گریه می کرد،تصور مى كردم گریه های او از سر شادی قهرمانی بوده و فکرش را نمی کردم که بخواهد به امارات برود.به هر حال فکر می کنم باشگاه هم از رفتن او اطلاع نداشته، الان هم باید اجازه بدهیم تا مربی خوبی جذب تیم شود.
بندگان خدا فرصت ندارن انقدر مشغول خریدهای تراز اول شدن که فرصت خواب ندارن تو 24 ساعت سه ساعت میخوابنسایت باشگاهمون شش ماهه اپدیت نشده
چه بی در پیکر هست واقعا
از نظر من حتی چند روز بعد تر و از طریق یک مصاحبه ویدیویی اینو اعلام میکرد بهتر بود.اتفاقا عمدا خیلی دیر اینکارو کرد !
آیا بعد از جشن قهرمانی با الاتحاد کلبا به توافق رسید یا چند ماه قبل از اون که شایعاتش پیچیده بود ؟
همون موقع که با تیم جدیدش به توافق رسید باید به مدیرعامل باشگاه (که قراردادشو تمدید کرده بود) اعلام میکرد ! نه هیچ کس دیگه ...از نظر من حتی چند روز بعد تر و از طریق یک مصاحبه ویدیویی اینو اعلام میکرد بهتر بود.
یعنی میخواستید قبل تموم شدن بازیا اعلام کنه؟!! قطعا اشتباه بزرگ و نابخشودنی بود.
هیچی نشده لشکر مجازی فرهاد شروع کردنبندگان خدا فرصت ندارن انقدر مشغول خریدهای تراز اول شدن که فرصت خواب ندارن تو 24 ساعت سه ساعت میخوابن
انقدر از این چاپلوسی ها و بزرگ کردن بیخود ادمها بدم میاد که با این رفتار و حرفها که این مدت از مدیریت و اجرلو دیدم از شخص آجرلو بدم اومده یه نیم فصل صبر میکنیم ببینیم چی تو چنته داره بعد از خجالتش درمیاییم
حالا ما لشکر مجازی فرهاد.همین فرهاد بهترین نتیجه رو برا تیم گرفت قهرمانی با کلی رکوردهیچی نشده لشکر مجازی فرهاد شروع کردن
قطعا خبر داشته ولی امیدوار بوده بتونه نگهش داره...ضمن اینکه با توجه به اینکه قرارداد داشت،اگه میخواستن، میتونستن به زور قرارداد هم که شده نگهش دارن.همون موقع که با تیم جدیدش به توافق رسید باید به مدیرعامل باشگاه (که قراردادشو تمدید کرده بود) اعلام میکرد ! نه هیچ کس دیگه ...
نه دوست منحالا ما لشکر مجازی فرهاد.همین فرهاد بهترین نتیجه رو برا تیم گرفت قهرمانی با کلی رکورد
شما صبر کن ببینیم کی میتونه براتون جام بیاره
خوبه که اگه طرفدار فرهاد بودیم زمان ثابت کرد که اشتباه نکردیم اگه این فرهاد جام نمیاورد شما دشمناش چیکارش میکردین(اینکه رفت دلایلی داشته که بعدا میفهمیم البته تا الانش هم داره مشخص میشه)
اگه به شما باشه فرهاد که بی غیرته وریا هم خاین و...فقط مهم استقلال هست ولی این استقلال با کیا باید تیم بشه و قهرمانی بیاره احتمالا با شما هوادارا و آجرلو
من هنوز چیزی از اجرلو ندیدم صبر میکنیم ببینیم چطور عمل میکنه.امیدوارم بتونیم شاکله تیم رو حفظ کنیم و مدیریت بتونه این بازیکنها رو متحد کنار هم نگهداره کاری که فرهاد و وریا کردند و کار ساده ای هم نیستنه دوست من
وریا بازیکن مهمیه و کاپیتان تیمه...
فرهاد هم واقعا کار خارق العاده ای انجام داد با این حجم از کارشکنی...این همه که تو دوران مزدورای سلطانی فر تحمل کرد، واقعا با ارزشه.
اما اینم بدون فرهاد و آجرلو در مقابل هم نیستن.
آجرلو هم تو فصل قبل عالی کار کرد.
آجرلو آدم سالمیه و بی انصافیه هر اتفاقی بیوفته بی جهت سر اون بشکونیم، حتی برای سیاوش و مرادمند تمام زورش رو زد و نشد، خوش خیالی نبود؛ باند اونا زورشون بیشتر بود چون تو دوران سلطانی فر خیلی قدرت گرفتن.
اما باید در مقابل خواسته نابجای هر کسی تو باشگاه میخواد باشه، مقابله کرد، همین.
به شما برنمیخوره کاپیتان تیم موقع قرارداد نرخ تعیین میکرده!!!الانو نمیگم، چون نمیدونیم چه خبره.
انتقاد در بعضی موارد وارد هست اما اینکه بخوایم از خجالتش در بیام، بی معنیه.
همیشه باید تعادلی بین اهداف بلند مدت و زیرساختی و کوتاه مدت باشه که ما احساس کردیم کمی این از تعادل خارج شده...همون رسانه های باند مافیایی دوران سلطانی فر تو این مساله بی تاثیر نیستن.
میتونی اثبات کنی که میگی قطعا ؟ از سرپرست تیم بیشتر و بهتر اطلاع داری ؟؟قطعا خبر داشته ولی امیدوار بوده بتونه نگهش داره...ضمن اینکه با توجه به اینکه قرارداد داشت،اگه میخواستن، میتونستن به زور قرارداد هم که شده نگهش دارن.