• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
کسی میدونه چرا ساپینتو روی نیمکت نبود؟ من ندیدم بازی قبلی که اخراج بشه!

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
من که برنامه اون دلقک رو نمی بینم مدت هاست ولی تو ورزش سه، بخشی از صحبت های فتح الله زاده رو خوندم ... فقط خواستم بگم اینم یکی مثل مددی و فتحی و ... هست، دقل باز و دروغگو و هوچیگر ... دست نشانده ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
.... بخشی از صحبت های فتح الله زاده رو خوندم ... فقط خواستم بگم اینم یکی مثل مددی و فتحی و ... هست، دقل باز و دروغگو و هوچیگر ... دست نشانده ...
از سه حالت خارج نیست:
1- حاج فتل و مددی و فتحی رو نمیشناسی و فرقشون رو متوجه نمیشی
2-در اوج بی انصافی هستی
3- تازه هواداری یا از تاپیک همسایه اومدی!
من که میگم هر چهارتاش!

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
هر چقدر هم فرض بگیریم فتح الله زاده خوبه که البته خوبه.
این نظر من بود زمانی که ایشون اومد.
اما وقتی مصاحبه سانسور شده و اختصاصی آجرلو با آنتن به محض پخش شدن به فاصله ۴۵ دقیقه، باز هم سانسور میشه و تمام مسائل مربوط به افراد پشت پرده و حکم حکومتی و ... ازش حذف میشه و
از این طرف، این آدم حراف در برنامه اون دلقک حاضر میشه و مسائل دیکته شده و خلاف واقعیت رو میگه تا فقط شخص آجرلو رو خراب بکنه و حتی تا اونجایی پیش میره که برای خراب کردنش، مددی رو بولد میکنه ... فقط میشه نتیجه گرفت که ایشون کوک شده بود و مامور همون افراد در سایه شده بود تا بیاد برای تخریب شخص آجرلو که دوران فوق العاده موفقی داشت، حرافی کنه.
همه میدونن تو این فاصله که این دست نشانده اومده، چمن کمپ انقد خوب و آماده نمیشده و بیاد بگه خرابه گرفتیم ولی یک ماهه آماده میشن کمپ و ... .
از روزی که اومده همش غر زده و خراب کاری کرده، از این که هیچی پول نیست تا اعتصاب بازیکنا و ... تا اینکه تیمی که تا قبل جام جهانی انقد عالی بازی میکرد، الان فاجعه بار بازی میکنه و ساپینتو دائم اعلام میکرد که زمین تمرین نداشتیم و ... .
همش حاشیه درست کرده و ماجرای اتاق ساپینتو و ...
واقعا دیگه تیم رقیب نیازی به حاشیه سازی نداره و سازمان لیگ هم نیازی نیست مرض بریزه و ...چون شخصی اومده که هماهنگه !!!!
در آخر تیم استقلاله که بازیچه دست چند عدد آدم عقده ای سیاسی پشت پرده شده ... صدری مدیر عامل قبلی تیم رقیب پشتش به اینا گرم بود که میگفت ۱۴ تا قهرمانی پشت هم میاریم و از این اراجیف میگفت ...مسعود و ... همه عوامل اجرایی اراده اینا بودن ...
-----------
یادمه اولین باری هم که اینجا کامنت گذاشتم، این sky... بود که حرف از علف حرز زد و عذر خواهی نکرد، کلا کج و کوله موضوعات رو متوجه میشه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
قبلنا پنالتی نمیدادی آقای سیاوش یزدانی!!!
ارسلان رو نباید تعویض میکرد..

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
از سه حالت خارج نیست:
1- حاج فتل و مددی و فتحی رو نمیشناسی و فرقشون رو متوجه نمیشی
2-در اوج بی انصافی هستی
3- تازه هواداری یا از تاپیک همسایه اومدی!
من که میگم هر چهارتاش!
این اولین و آخرین باری بود که پیامت رو ریپلای کردم، معتقدم که عذر خواهی به خاطر اشتباه یجور درک و فهم هست که هر کسی ازش بهره ای نبرده.
این خوشمزه بودن رو ببر جای دیگه.
دیگه هیچوقت پیام منو نقلِ قول نکن.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من نمیدونم مهدی تارتار چرا تو هر تیمی که هست چرا هیچ وقت جلوی بعضی تیم‌ها یه مساوی هم نمیگیره محض رضای خدا یه بار دل ما خوش بشه! آخه لامصب یه بار یه مساوی بگیر، برد پیشکش...
یه روز به یه مارمولکه سلام میکردن جواب سلام نمیداد، بهش گفتن چرا جواب سلام نمیدی، گفت بخدا تا بمن نگی افعی سرمو بر نمیگردونم چه برسه جواب سلام بدم!
طرف دفترچه خاطرات استقلال رو برده زیرسوال طلبکارم هست، برو عامو بوقتو بزن..
یکی از خواص درک و شعور هم اینه که همه ادعاشو دارن، ولی دغل بار و دروغگو و هوچیگر و دست نشانده خوندن مدیرعاملی که چندتا قهرمانی برای استقلال آورده رو عین باشعور بودن و فهم و شعور میدونن! شعورتم دیدیم باشعور! سوادتم دیدیم باسواد! دغل رو نوشته دقل:) به دامنه آرزوهات اضافه کن تا دیگه من چرت و پرتاتو ریپلای کنم! و چقدر خوشحالم که دیگه پست منو ریپلای نمیکنی، چه سعادتی.....
ولی به هیچ... نشسته ای اجازه نمیدم تو این تاپیک بیاد به تیم محبوب من و آدمهایی که برای این تیم با خون دل افتخار آفریدند، توهین کنه...

Last edited:

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
بنظرم همین که دیگه افراد هولیگان جرئت ریپلای ندارن کافیه... وگرنه فضای مجازی پر هست از این موجودات ...😄
ولی فتح الله زاده واقعا گند زد و تیم عقب افتاد، حالا برو اتاقشو درست کن یا ... دیگه کارتو کردی و امتیازهای از دست رفته، برنمیگرده ...
تیم مقابل سپاهان خیلی بهتر شده بود ولی چه فایده که کلی امتیاز از دست داد به خاطر سیاسی بازی وزارت ورزش و شامورتی بازی فتح الله زاده.
راستی یوونتوس به خاطر تخلف مالی ۱۵ امتیاز جریمه شد ولی یک تیم تو لیگ ما نصف فصل رو با بازیکن غیر قانونی و جعل مدارک و ... بازی کرد، خود بازیکن هم اعتراف کرد و البته محروم شد ولی اون تیمه نه ... بعد چند سال بازم جعل کرد ولی از طرف نهادهای داخلی بازم محروم نشد بلکه اینبار خود afc جریمش کرد و البته تیم ما هم به پاش سوزوندن ... اینه قدرت تیم پشت پرده.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عدد 6 تو آیدی بعضی کاربرا چه معنی میده؟! دم خروس زد بیرون:)
برو کمربندشو ببند...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سیاوش قبلا هم رابطه خوبی نداشت با ساپیننتو
بنظرم بهتره عذرخواهی کنه خودش و برگرده به تیم

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خبر ورزشی میگه قراره سیاوش یزدانی رو با ممد دانشگر از سپاهان طاق بزنیم!
ساپینتو بدجور از سیاوش نفرت پیدا کرده
امیدوارم هر اتفاقی میفته بنفع استقلال تموم شه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خیلی وقت بود برد پرگل نداشتیم
کی فکرشو می‌کرد سعید مهری 2 تا پاس گل بده تو یه بازی، آقای فرهاد مجیدی بیا جواب بده:)
امیدوارم فاصله مون تا صدر جدول بعد بازی‌های فردا تغییر نکنه
یا جواد نکونام:)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خداحافظ تنها دکتر مدافع
فصل قبل خیلی خوب بودی و یکی از ارکان اصلی دفاع و یکی از عواملی که در قهرمانی تیممون موثر بودی
کامل درکت میکنم که یهو سرباز شدی و اون بلا سرت اومد
دوباره به تیم برگشتی ( تا اونجایی که حافظه ام یاری میکنه)
بخاطر ساپینتو جام جهانی رو از دست دادی و خیلی بهت برخورد تاجایی که کینه این پرتقالی رو بدل گرفتی، البته اینطور که من حدس میزنم
و حالا متهم به خیانت شدی، من در موردت اینطور فکر نمیکنم
ولی ای کاش بهتر فکر میکردی و تیمی رو که بخاطرش جنگیدی و دوستش داشتی رو راحت از دست نمیدادی
بعضی وقتها باید برگشت درست دید و اگر اشتباهی صورت گرفته جبران کرد، هر چند که ظاهرا خیلی دیر شده آقای سیاوش یزدانی
امیدوارم امشب تغییر رویه بدی و روزی حسرت این تیم رو نخوری

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خب خدا رو شکر اختلاف تا صدر به حداقل رسید...امیدوارم ساپینتو قدر این روزا رو بدونه و دیگه تیمش وا نده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد مجیدی تو انتخاب بازیکن در مواردی خوب عمل کرد ودر مواردی نه
مثلا بابک مرادی، وریا غفوری، متین کریم زاده و بعضیای دیگه که اسمشون یادم نیست رو کاردرستی کرد گذاشت کنار
ولی بازیکنایی مانند سعید مهری یا آرش رضاوند و محمدرضا آزادی تا حدی خوب عمل کردند که فرهاد مجیدی اعتقادی به اونا نداشت...البته تداوم روند خوبشون خیلی مهمتره و اگر همین روند رو ادامه دادن شرطه
ولی همین که یامگا و رافائل داسیلوا رو آورد به همه اینا میارزه..دمش گرم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من هنوز باورم نمیشه یه بازیکن مدافع با تجربه و البته از دید فکری و ساپینتو خائن! رو مفتی مفتی دادیم به سپاهان!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حسن آقای روشن :
اصلا ساپینتو را نمی‌پسندم
من تا هفته چهارم، پنجم هیچ اظهار نظری در خصوص ساپینتو نداشتم چرا که زمان مناسبی برای تشخیص توانایی یک مربی نبود، اما او با گذشت بیش از یک نیم فصل، هنوز ترکیب اصلی تیمش را نشناخته است. تیم با یامگا که بازیکن بسیار زحمت‌کشی است، حمله می‌کند و موقعیت ایجاد می‌کند، اما در نیمه دوم این بازیکن را به دفاع راست منتقل می‌کند. تصمیمات ساپینتو را به هیچ عنوان نمی‌پسندم، اصلا ترکیب ثابت نداریم، تیمی هم که ترکیب ثابت نداشته باشد یعنی هیچ کاری انجام نمی‌دهد و پیشرفت نمی‌کند. ساپینتو روی مسائل فنی کار می‌کند و نه بر روی آمادگی بدنی. الان هم برای فهمیدن اینکه چه کسی از نظر بدنی آمادست یا نه، خیلی دیر شده است. تیمی که شروع به کار می‌کند و یک نیم فصل را به پایان می‌رساند، طبیعتا باید به ترکیب ثابت رسیده باشد.

وجدان بچه‌های ما اجازه تبانی را به آن‌ها نمی‌دهد
شایعه کم کاری یزدانی و اخراج او از تیم به ماجرای باخت شش بر صفر تاج برابر پرسپولیس شباهت دارد، در آن بازی نیز می‌گفتند جواد الله‌وردی کم کاری کرد و اصطلاحا به پرسپولیسی‌ها راه داده است. در حالی که اصلا این‌گونه نبود، الله‌وردی هم انسان خوبی است و هم بازیکن بسیار خوبی بود. اگر بازیکنی بخواهد تعمدا به سود حریف اشتباه کند، یک بار این کار را انجام می‌دهد نه شش مرتبه. اما چون آقای الله‌وردی بلافاصله به پرسپولیس رفت این شایعه که او دوست داشت استقلال به پرسپولیس ببازد، قوت گرفت و به حقیقت نزدیک‌تر شد.
الان هم سیاوش یزدانی در وضعیت مشابه‌ای قرار دارد. هیچ بازیکنی در استقلال و تیم‌های دیگر کم کاری نمی‌کند. اصلا وجدان بچه‌های ما این اجازه را به آن‌ها نمی‌دهد که تعمدا پنالتی بدهد تا تیمش گل بخورد، اما انتقال یزدانی به سپاهان افکار عمومی را تغییر داد. به نظرم سیاوش نباید در این مقطع به سپاهان می‌رفت و بهتر بود در پایان فصل این تصمیم را می‌گرفت. در این حالت هواداران تصمیم او را راحت‌تر می‌پذیرفتند.

استقلال قطعا قهرمان نمی‌شود

من مطمئنم که استقلال امسال قهرمان نمی‌شود. البته اینکه چه تیمی قهرمان می‌شود را نمی‌دانم. ولی استقلال در همین رده‌های سوم و چهارم می‌ماند.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سرمربی از تو حکومتی تر نداریم که از پدیده با رقم هنگفت اومدی به تیم فعلیت ...حالا که امتیاز نگرفتی صدات دراومده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا