• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

blueman6

Registered User
لایک‌ها
85
فتح الله زاده ابقا شد !!!
البته با رفتنش هم چیزی حل نمیشد ولی موندن خیلی وقاحت و بی شرمی میخواست که توسط هیئت مدیره و دستور وزارت ورزش انجام شده.
مگه نمیگفتن که پول بهش دادن که پول استراماچونی رو بده و خودش نتونسته بده؟!!!؟؟ چرا باید بمونه؟ اصلا وقتی قرار نیست پول دیگه ای داده بشه چرا مردمو یک ماه دیگه مسخره خودشون میکنن؟ واقعا دیگه پرداخت این پول توسط دولت چه اهمیتی داره، دیگه گندی که باید میزدن، انجام شد.
بره دسته پایین تر و اصلا منحل بشه، مهم نیست دیگه ... حداقل دیگه اسیر این مسخره بازیا نمیشیم.
البته جالبه رئیس خصوصی سازی بعد از حذف تیم زبون باز کرده و گفته هم به آجرلو دادیم و هم به فتح الله زاده و اینا هیچ کدوم ندادن این بدهی رو!!! نمیگن که باشگاه هزینه های دیگه هم داشته و صرفا هر پولی به باشگاه میرسیده برچسب طلب استراماچونی زده میشه تا بگن ما دادیم!!! پول بورس که مال خود باشگاه هست رو میگن ما دادیم!!! همون پول نیست شده و هیچ نوع رهگیری یا ردی ازش وجود نداره به همین راحتی!!! آخه چقدر دروغ؟؟؟ همین موجود گفته حتی بعضی از بدهکارای زمان آجرلو که باهاشون تسویه و رسید گرفته شده، دوباره باهاشون تسویه شده!!! خب اگه راست میگید چرا بازم نگهش میدارید؟ چرا اعلام جرم نمیکنید؟ چطوری میشه پول بدون اینکه به بازیکن یا بدهی پرداخت بشه، ناپدید بشه؟؟؟ چقدر مردم رو مسخره دروغ های خودتون می کنید؟ شما 6 ماه هست که کل هنر و عملتون در حد هشدار های لازم بوده به فتح الله زاده، بعدش قراره چه اتفاقی مثلا بیوفته؟! تازه دارن تو اون برنامه ملیجک بهش تریبون هم میدن با سوال ها و حرفای ساختگی و از قبل برنامه ریزی شده ...

ای کاش میشد این تیم که مظلوم و بدبخت بوده و همیشه در گرو این ساختار احمقانه بوده ( نه کمک کردن و نه میذارن کسی بهش کمک کنه ) به طور کامل منحل اعلام میکردن تا مردم و هواداراش از این همه دروغ و تبعیض و ... خلاص میشدن و حداقل ذهنشون از این مورد راحت و یکسره میشد و این بازی مسخره با استقلال و هواداراش تموم میشد...

تمام اموال این تیم مصادره شده و زورشون میاد مشکلش رو حل کنن، یکی اومد یکاری انجام بده و یکم جلوشون ایستاد، یک شبه مثل آب خوردن برکنارش کردن اونوقت فقط یک روز وقت برای جلسه هیئت مدیره میذارن که رای بگیرن !!!!

ای کاش تیممون رو منحل میکردن و اونوقت با خیال راحت و با فراغ بال میرسیدن به اون یکی تیم ... خیال همه راحت میشد هم ماها کمتر حرص و جوش و چوب بی عدالتی و تبعیض و بهانه ها و دروغ ها رو میخوردیم و هم برای اونا بودجه و موارد دیگه باز تر بود و با خیال راحت تر بهش کمک میکردن و دیگه جنگ و دعوایی هم نبود.

به خدا خسته شدیم از این همه دروغ و بهونه و فریب و تبعیض
همون زمان استراماچونی خون به دل ما کردن و بهمون اثبات شده که این تیمو نمیخوان ... بسه دیگه تمومش کنن، نمیدونم کی کم میشن از این مملکت این موجودات بی لیاقت .

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
بابا اینها دیگه خیلی خلن.
خودشون توهم میزنن پیش خودشون توهمشون رو ثابت میکنند و در اخر میگن ما مظلومیم.
مردک لب شتری

misfits

Registered User
لایک‌ها
79
این چه طرز فوتبال بازی کردن بود؟ نه یه موقعیت صد در صدی -نه شوتی -هیچ تاکتیکی نداشتیم

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
ساعت و روزی بازیها توی سایت ورزش 3 هست

اگر اشتباه جمع نزده باشم 14 بازی استقلال زودتر بوده.دو بازی رودرو هم که همزمان بوده. دو هفته اخر هم همزمان باشه بازم به نفع اقایون بوده

حالا غربت بازی و ننه من غریبم بازی و چرک بازی درویش برای چیه نمیدونم.سازمان لیگ هم واسشون کم نذاشته لطف کنند تا گریه اش نگرفته جام رو بهش بدن.

هفته 1
استقلال 21
پیروزی 22 مرداد

هفته 2
استقلال 27 مرداد
پیروزی 28 مرداد

هفته 3
استقلال 3 شهریور
پیروزی 4 شهریور

هفته 4
استقلال 8 شهریور
پیروزی 9 شهریور

هفته 5
استقلال 15 شهریور
پیروزی 14 شهریور

هفته 6
استقلال ساعت 17:30
پیروزی20:00

هفته 7
استقلال 9 شهریور
پیروزی 10 شهریور

هفته 8
استقلال ساعت 17
پیروزی ساعت 20

هفته9
استقلال 22 مهر
پیروزی 21 مهر

هفته 10

استقلال 29 مهر
پیروزی 28 مهر

هفته11
استقلال 6 آبان
پیروزی 5 آبان

هفته دوازدهم بازی رودرو

هفته13
استقلال ساعت 18
پیروزی 15:30

هفته 14
استقلال 9 دی
پیروزی 10 دی

هفته 15

استقلال 16 دی
پیروزی 15 دی
-----------------------------
دور برگشت
هفته 16
استقلال 29 دی
پیروزی 30 دی

هفته 17
استقلال 6 دی
پیروزی 7 دی

هفته 18
استقلال 13 دی
پیروزی 12 دی

هفته19
استقلال 18 دی
پیروزی 19 دی

هفته 20
استقلال 14
پیروزی 16:30

هفته ب21
استقلال 9 اسفند
پیروزی 8 اسفند

هفته 22
استقلال 15 اسفند
پیروزی 14 اسفند

هفته 23
استقلال 21 اسفند
پیروزی 20 اسفند

هفته 24
استقلال 19:30
پیروزی 21:30

هفته 25
استقلال 17 فروردین
پیروزی 18 فروردین

هفته 26
استقلال 26 فروردین
پیروزی 25 فروردین

هفته 27 بازی رو در رو

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
همون‌طور که می‌دونید پرشین تولز قرار تا یکی دو هفته دیگه تعطیل بشه.
من یک گروه راه اندازی کردم برای اینکه جمع پرشین تولز رو حفظ کنیم. یک بخشی هم برای بحث فوتبالی اختصاص دادم. حالا یا جواب میده یا نمیده.عضویت درش ضرر ندارد. لینک عضویت:

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
همون‌طور که می‌دونید پرشین تولز قرار تا یکی دو هفته دیگه تعطیل بشه.
من یک گروه راه اندازی کردم برای اینکه جمع پرشین تولز رو حفظ کنیم. یک بخشی هم برای بحث فوتبالی اختصاص دادم. حالا یا جواب میده یا نمیده.عضویت درش ضرر ندارد. لینک عضویت:

کل فروم تعطیل میشه ؟
یا فقط بخشی از اون

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
اطلاعات قبلی هم پاک میشه ؟ یا فقط محدود میشه؟؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کلش
قراره رید آنلی بشه.

spanser

Registered User
لایک‌ها
43
در کل بیشتر تو ایران اینجوریه یه مجموعه قدیمی کاربر محور یهو میره رو هوا
نمونش میهن بلاگ الان اثری ازش نیست

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311

تو که خیلی روداری.تونبودی میگفتی به کسی ربطی نداره؟؟

اتفاقات عجیب کجا بود؟؟؟نتیجه تلاش ابراهیم شکوری و باند فاسد فدارسیونتونه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
روز اولی که آجورلو ساپینتو رو به عنوان سرمربی معرفی کرد با اکراه تونستم قبول کنم چنین فردی سرمربی تیم محبوبم بشه
مطمئن بودم قهرمان نمیشه و مورایس سرمربی بهتر و با کارنامه تری هست
شاید جدول هفته آخر مسابقات لیگ برتر هم همین موضوع رو تایید کنه
ولی هیچ وقت تصورش رو نمیکردم یک پرتغالی با تعصب تیمش هجومی ترین تیم لیگ برتر با بیشترین گل زده لقب بگیره، بیشتر هفته ها تیمش تو اوج باشه و مثل یه گیربکس روغنکاری شده روانکاو با ویسکوزیته بالا به نرمی و راحتی فوتبال بازی کنه و ما بیشتر اوقات بازی های زیبا ببینیم از تیمش
رو کاغذ مورایس از ساپینتو بهتر بود ولی تو زمین چمن من ساپینتو رو ترجیح میدم هر چند بنظر میاد ساپینتو بچه ناف پامنار و چاله میدون پورتو باشه ولی جنگندگی و تعصبش آدم رو به وجد میاورد ولی اگر خویشتنداری میکرد و هوشمندانه تر توطئه های بدخواهان رو خنثی میکرد بیشتر به وجد میومدیم
تیم ساپینتو دربی رو باخت و بعد از اون افت کرد ولی سریع خودش رو احیا کرد و صد حیف که یکم برای قهرمانی دیر بود
اگر پنالتی دربی رو نمیسوزندند
اگر فتح ا... زاده اون افتضاح مدیریتی رو به بار نمیاورد و بجای پرداخت طلب استراماچونی دنبال قاتل بروسلی نمی گشت
..اگرها زیادند ولی این فصل واقعیتهای زیادی رو برملا کرد و بنظرم فکت های زیادی آشکار شد
مثلا اینکه هر مدیری یه دوره ای داره و ضمن اینکه مدیر باید بروز باشه ولی امثال قریب و اولیایی واقعا کار درستی کردند نیومدند
فتح ا..زاده زحمات زیادی برای این ایم کشیده ولی سیستم اقتصادیش اینقدر نخ نما و قدیمی بود که سازمان خصوصی سازی 5 میلیارد محکومش کرد
واقعا آدم مبهوت میشه..البته این نشون میده مدیرای ما سواد بروز ندارند و **** اقتصادیشون در بازیهای دلالها هضم میشه ..ضمن اینکه رویانیان هم بنظرم محکومیتی هم داشت
این نشون میده باشگاه استقلال از سالهای دور از مدیریت ناصحیح رنج میبرده
در هر صورت مطمئن نیستم بعد از این همه آشی که سازمان خصوصی سازی بناست بپزه یا تا حالا پخته بهتر از این در بیاد!
در هر صورت مصاحبه اون شب فتح الله زاده و مظلومی خیلی ناامیدم کرد و واقعا تاسف خوردم
فتح الله زاده میتونست خیلی بهتر این مسائل رو مدیریت کنه ولی آجورلو چقدر زرنگ بود که هم از فرهاد حمایت کرد هم تیم رو قهرمان کرد هم ساپینتو رو اورد . به موقع هم گذاشت و رفت....جالبه کسی هم باهاش کاری نداره..حالا بعد از این چه اتفاقی بیفته خدا میدونه...هر چند روش خرج کردن آجورلو هم کلا زیر سوال بود
ایشالا یه روز این تیم خصوصی بشه و یه آدم مدیر بیاد بالا سر تیم
ضمنا عجیبه حسینی با ساپینتو به مشکل خورده...حسینی هم افت بدی کرده
از وقتی به انگلیس 6 تو خورد این حسینی دیگه حسینی سابق نشد
بنظرم قهرمانی رو هم ما تو بازی هوادار از دست دادیم که حسینی اومد گل ششم رو زد..
کاش 6 تا گل نمیزدیم و 1-1 میکردیم و تیم تو اون خوشحالی ظاهری باد نمیکرد..ساپینتو باید تیم رو جمع میکرد و اجازه تحقیر هوادار رو نمیداد هر چند خوشحال شدم انتقام الهام ساکت رو گرفتیم ولی نباید اخلاق رو میباختیم
راستی قایدی اگر یه گل بیشتر زده بود امروز آقای گل شده بود
ضمن برد 7-1 مقابل تراکتور رو تبریک میگم...خیلی بازی ویژه ای بود و بعیده چنین نتیجه ای دوباره تکرار بشه
البته این 7-1 خیلی لازم بود! کی فکرشو میکرد ما یه روز تراکتور رو 7-1 ببریم!
این فصل و این لیگ خیلی نکات آموزنده داشت خیلی حقایق برملا شد و حقانیت بعضی آدما مثل فرهاد اثبات شد
و در آخر ما قهرمان نشدیم . به درک!
بقول فرهاد آدم یه قهرمانی بیاره ولی اون قهرمانی پاک باشه! البته ما که جام ندیده نیستیم و علاوه بر این جامها، دو تا ستاره طلایی خوشگل تو ویترین افتخاراتمون هست
به امید موفقیتهای بیشتر استقلال

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدایی راست میگه
سرمربی تیم فوتبال استقلال در واکنش به اظهارات ژوزه مورایس سرمربی سپاهان که ابراز امیدواری کرده بود استقلال با او قهرمان جام حذفی شود، تصریح کرد: من رابطه خوبی با ایشان دارم. قبل از این موضوع، موضوع سیاوش یزدانی بود. من کمی ناراحت بودم که داخل و بیرون زمین چه اتفاقی افتاد. پس از آن دیگر صحبت نکردیم. انتظار داشتم طبق رسمی که در پرتغال داریم با من تماس می‌گرفت و توضیح می‌داد چه اتفاقی افتاد. تاکنون در فوتبال ندیده بودم بازیکنی آن اشتباه بزرگ را (برابر سپاهان) انجام دهد و هفته بعد به آن تیم برود! البته برای من خوب شد، چون تیم من پس از آن خوب شد. انتظار داشتم ژوزه با من تماس بگیرد، ولی این کار را نکرد. شاید یک روزی این کار را بکند و درباره این شرایط عجیب و غریب صحبت کند. او باید در این رابطه تحقیق می‌کرد، اما هر کسی مسئول رفتار خودش است. شاید او یک روزی به من توضیح بدهد. ما پس از این اتفاق صحبتی نکردیم و فکر کنم باید توضیح دهد چرا بازیکنی که سه امتیاز را در بازی با سپاهان از ما گرفت، هفته بعد به همان تیم رفت. من هیچ وقت بازیکنی از آن تیمی نمی‌آورم که بازیکنانش چنین کاری کرده باشد. من اینجوری هستم.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
باز خوبه کل پرشین تولز بسته نشد و گرنه مونده بودم این حجم مزخرف گویی کجا ادامه پیدا میکرد؟

-----
باید مواظب چرک بازیشون توی هفته پیش رو باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا