اگر سابقه استقلالی بودنت از حافظه ام پاک شده بود، راحتتر میتونستم پستت رو بخونم
داداش گلم اتفاقی نیفتاده که راحت بگو تیم عوض کردی
تاپیک تیم مورد علاقه ات هم سرچ بزن راحت پیدا میشه
ما تیم خودمون رو خوب میشناسیم، لطفا استخون لای زخم ما نذار
با این حرفات ما استقلال دوست داشتنی رو رها نخواهیم کرد حتی اگر بره ته جدول
همچین صحبت میکنی انگار تو این سالها استقلال همیشه تو دربی باخته! مشکلات مدیریتی همیشه برای استقلاله، پول همیشه برای تیم روبرو، ما یه فصل دستمون به جام نرسیده و از آسیا حذف شدیم که اونم از بیعرضگی و ناعدالتی مدیریتی، چرا تیم ما رو تحقیر میکنی؟
ما اسب افتادیم از اصل که نیفتادم، هنوزم همون تاج آسیا هستیم
در ضمن نکونام تا قبل از قهرمانی مجیدی در سال قبل رزومه و کارنامه بهتری نسبت به مجیدی داشت، ما برای همشون احترام قائلیم این تیمم که هواداراش شدیم از سر راه نیاوردیم که با غرزدن فاتحه هم افتخارات گذشته رو بخونیم، شما هم بجای زیادی مختار تماشا کردن بشین یکم دربی های سوبله چوبله و آی بدو آی بدو رو ببین شاید یکم روحیه ات عوض شد، البته اگر واقعا هنوز طرفدار تیم مایی!
اتفاقا من از همیشه استقلالی تر هستم اما دلیل نمیشه الکی تعریف کنیم ... باید یک چیزی برای تعریف باشه که من بیام بگم
بحث دوست داشتن استقلال هم از بحث ایرادات استقلال جداست اتفاقا پدر و مادر بچه شون رو دوست دارن گاهی هم 2 تا میزنن تو سرش نه اینکه فقط ازش تعریف کنن ...
من میگم اگر همین دست فرمون استقلال بره همین نتایج براش تکرار میشه و همین مسیر ادامه پیدا میکنه
میگم اگر قراره عشق کورکورانه به استقلال داشته باشیم دیگه از نتایجش حداقل حرف نزنیم ... از نظر من باخت باخت هست با هیچی حرفی هم این باخت تبدیل به برد نمیشه
حالا چرا این رو میگم بخاطر اینکه به من ثابت شد در دوران مجیدی که اگر بازیکن و سرمربی و ... کارشون رو درست انجام بدن و از جون مایه بزارن قهرمانی هم سخت نیست و بدست میاد دربی هم میشه برد پس وقتی این اتفاقات نمی افته یعنی کم کاری شده
اتفاقا این که کسی از این تیم با این نتایج فقط تعریف کنه یعنی استقلال حدش همینه و دیگه انتظار بیشتر نداشته باشید و از همین سومی و بدون جامی هم راضی باشید دست باعث و بانیش هم درد نکنه ...اتفاقا الان پرسپولیسی ها از شرایط استقلال خیلی هم راضی هستن و از وضع فعلی استقلال کاملا حمایت میکنن میتونید برید توی کانال هاشون ببینید ...من اسم این رو که تیمی که قهرمان آسیا بوده و 4 تا دربی رو پشت هم برده الان به این جایگاه افتضاح رسیده رو ازش تعریف کنم حمایت نمیزارم تخریب جایگاه واقعی تیمم میدونم
یک استقلالی واقعی الان مشکلات تیم رو میگه و حمایت الکی از جایگاه سومی و باخت های دربی و حذف از حذفی نمیکنه وگرنه تعریف و حمایت الکی که کاری نداره
اگر می خواید هنوز در تاریخ گذشته ی و افتخارت قدیم استقلال زندگی کنید که دیگه بحث اش جداست ولی اون زمان رو نمیشه به الان متصل کرد و به همون چشم بهش نگاه کرد