• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
هوادار این تیم بودن کار هر کسی نیست...هر شیش ماه یه بار کلی فراگیر مدیرعامل و هیئت مدیره کارآموزی میان تیم ما یاد میگیرن بعدش میرن دنبال کار خودشون!

با این وضعیت، احتمالاً یه تغییر تاکتیک خواهند داد و اگه از مربی داخلی جواب نگرفته باشن، سراغ یه "خارجی" خواهند رفت و پاشازاده رو می‌ذارن دستیارش.
بعید می‌دونم مربی داخلی خوب گیر بیاد. یه خارجی باید دربیاره فصل بعد رو.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با این وضعیت، احتمالاً یه تغییر تاکتیک خواهند داد و اگه از مربی داخلی جواب نگرفته باشن، سراغ یه "خارجی" خواهند رفت و پاشازاده رو می‌ذارن دستیارش.
بعید می‌دونم مربی داخلی خوب گیر بیاد. یه خارجی باید دربیاره فصل بعد رو.
تو این وضعیت پاشازاده هم برای ما گواردیولاست..هر چند از نظر فنی بنظرم مربی بد نباشه
ولی نکونام استقلال نیاد کجا میخواد بره؟..
اگر این مدیرعامل و هیئت مدیره عقل داشته باشند هر چه سریعتر چانه زنی میکنن و نکونام رو هر جور شده میارن استقلال
الان خود جواد، هوادار و کمیته فنی و همه و همه میخوان نکو نام بیاد...
جواد نکونام گزینه اصلی استقلالی‌ها در روزهای گذشته بود، اما او هنوز به خاطر شکایت باشگاه فولاد درگیر است و مجوزهای لازم برای حضورش صادر نشده

Last edited:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
تو این وضعیت پاشازاده هم برای ما گواردیولاست..هر چند از نظر فنی بنظرم مربی بد نباشه
اگر این مدیرعامل و هیئت مدیره عقل داشته باشند هر چه سریعتر چانه زنی میکنن و نکونام رو هر جور شده میارن استقلال
جواد نکونام گزینه اصلی استقلالی‌ها در روزهای گذشته بود، اما او هنوز به خاطر شکایت باشگاه فولاد درگیر است و مجوزهای لازم برای حضورش صادر نشده
باشگاه نمی‌تونه صبر کنه برای تعیین تکلیف پرونده‌ی نکونام. تا قبل تموم شدن اردوهای تیم‌های ملی باید یه مربی پیدا کنیم. بازیکنا از اردو برگردن، تنور مذاکرات بازیکنا با باشگاه‌ها داغ‌تر می‌شه.

فکر نکنم فرآیندهای کاری این شکایت با یکی دو روز حل بشه. باید این تایم مونده رو مدیریت کنن، سراغ گزینه‌های ایجنت‌های نزدیک باشگاه برن. یا اجازه بدن پاشازاده تا پیدا شدن مربی، لیست بده و مذاکرات رو شروع کنن با بازیکنا.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باشگاه نمی‌تونه صبر کنه برای تعیین تکلیف پرونده‌ی نکونام. تا قبل تموم شدن اردوهای تیم‌های ملی باید یه مربی پیدا کنیم. بازیکنا از اردو برگردن، تنور مذاکرات بازیکنا با باشگاه‌ها داغ‌تر می‌شه.

فکر نکنم فرآیندهای کاری این شکایت با یکی دو روز حل بشه. باید این تایم مونده رو مدیریت کنن، سراغ گزینه‌های ایجنت‌های نزدیک باشگاه برن. یا اجازه بدن پاشازاده تا پیدا شدن مربی، لیست بده و مذاکرات رو شروع کنن با بازیکنا.
اگر نکونام نیاد اوضاع جالبی نخواهیم داشت...پاشازاده خوبه ولی برای استقلال مثل هندونه دربسته است..میترسم مثل محمود فکری بشه..هر چند پاشازاده شاید منطقی تر باشه و دفترچه خاطرات استقلال رو با خودش نیاره رو نیمکت! همینطور محمد ربیعی هم تو مس خوب نتیجه گرفته ولی استقلال فرق میکنه
معلوم نیست اینا تو استقلال بتونن دووم بیارن..شاید نقد ترین گزینه علیرضا منصوریان باشه که با شرایط استقلال آشناتره..البته نمیدونم با فولاد ادامه میده یا اونا میذارن بیاد یا نه
گزینه خارجی هم بلوفی بیش نیست.بهترین حالت اینه که حجت کریمی زنگ بزنه وزیر ورزش بگه همونطور که بقیه مشکلات ما رو حل کردی مشکلات نکونام رو هم سریعتر حل کن!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چقدر شما ساده اید شکایت فولاد سیخی چنده مگه اینجا اروپاست ... شکایت فولاد رو یک تلفن میزنن از بالا حل میشه مگه مشکل سرمربی تیم حریف رو همینجوری حل نکردن !!! مثل اینکه هنوز نمیدونید همه ی تیم ها سر و ته شون به یک جا وصله و باورتون شده ایران فوتبال حرفه ای داره و اینا هر کدوم یک تیم جدا مال یک شهر جدا هستن که در یک رقابت سالم هر سال شرکت میکنن !!!!

مشکل نکونام رو همه ی شبکه های اجتماعی نوشتن که مورد تایید ایست و بازرسی قرار نگرفته و گفتن بی خیالش بشید و پرونده نکونام بسته هست تمام ...

بنظر من اینا بخاطر اینکه جو رو آروم کنن بهترین کار براشون اینه که یک سرمربی خارجی بازنشسته که موفقیت خاصی در دوران مربیگریش نداشته رو بیارن هم ارزون میوفته هم به هوادار میگن جنس خارجی براتون آوردیم دیگه ساکت باشید . بعد هم توی روزنامه ها و رسانه های اجتماعی بادش کنن که فلانه و بهش وقت بدید و دیگه باید حمایت کرد و از این حرفای دوزاری مثل همیشه . دعوا و دردسر هم نداره هر وقت بخوان بدون اینکه بهش پول بدن اخراجش میکنن بره شکایت کنه مثل همه مربی های قبلی

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چقدر شما ساده اید شکایت فولاد سیخی چنده مگه اینجا اروپاست ... شکایت فولاد رو یک تلفن میزنن از بالا حل میشه مگه مشکل سرمربی تیم حریف رو همینجوری حل نکردن !!! مثل اینکه هنوز نمیدونید همه ی تیم ها سر و ته شون به یک جا وصله و باورتون شده ایران فوتبال حرفه ای داره و اینا هر کدوم یک تیم جدا مال یک شهر جدا هستن که در یک رقابت سالم هر سال شرکت میکنن !!!!

مشکل نکونام رو همه ی شبکه های اجتماعی نوشتن که مورد تایید ایست و بازرسی قرار نگرفته و گفتن بی خیالش بشید و پرونده نکونام بسته هست تمام ...

بنظر من اینا بخاطر اینکه جو رو آروم کنن بهترین کار براشون اینه که یک سرمربی خارجی بازنشسته که موفقیت خاصی در دوران مربیگریش نداشته رو بیارن هم ارزون میوفته هم به هوادار میگن جنس خارجی براتون آوردیم دیگه ساکت باشید . بعد هم توی روزنامه ها و رسانه های اجتماعی بادش کنن که فلانه و بهش وقت بدید و دیگه باید حمایت کرد و از این حرفای دوزاری مثل همیشه . دعوا و دردسر هم نداره هر وقت بخوان بدون اینکه بهش پول بدن اخراجش میکنن بره شکایت کنه مثل همه مربی های قبلی
ماساده شما خط خطی!
شما معروف شما خارجی شما جنیفرلوپز..ولی جونه هر کی دوست داری دیگه در مورد دربی و ترس اونجوری آسمونو به ریسمون نباف!
امیدوارم مشکل نکونام حل شه

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
ماساده شما خط خطی!
شما معروف شما خارجی شما جنیفرلوپز..ولی جونه هر کی دوست داری دیگه در مورد دربی و ترس اونجوری آسمونو به ریسمون نباف!
امیدوارم مشکل نکونام حل شه
وقتی هر سال این کارهایی که سر استقلال اومده رو ببینی، اون موقع می‌فهمی این اونا هستن که از دربی و استقلال می‌ترسن و می‌خوان تیم رو ضعیف کنن. استقلال که داره "مردونه" بازی خودش رو می‌کنه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وقتی هر سال این کارهایی که سر استقلال اومده رو ببینی، اون موقع می‌فهمی این اونا هستن که از دربی و استقلال می‌ترسن و می‌خوان تیم رو ضعیف کنن. استقلال که داره "مردونه" بازی خودش رو می‌کنه.
هیچوقت شجاعت استقلال رو ندیدن و نخواستن ببینن!
وقتی تیمی 1-0 عقبه و دقیقه 101 با گل مرادمند برمیگرده به بازی
وقتی تیم ما سال قبل یه تیمی رو تو ضربات پنالتی با 6 تا گل حذف میکنه
اینا همه نشون از شجاعت تیم ما داره...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
هیچوقت شجاعت استقلال رو ندیدن و نخواستن ببینن!
وقتی تیمی 1-0 عقبه و دقیقه 101 با گل مرادمند برمیگرده به بازی
وقتی تیم ما سال قبل یه تیمی رو تو ضربات پنالتی با 6 تا گل حذف میکنه
اینا همه نشون از شجاعت تیم ما داره...
داداش من دیگه از باخت حماسه نبافید باخت باخت هست و بازنده بازنده ...
هر سال همینه بدون جام میمونیم( اگر سال مجیدی رو بزاریم کنار ) و میگیم داوری خرابه - وزیر با اوناست - پول نداریم - هوادار حمایت نکرد و تیم اونا حکومتیه ...
همه اینا درست منم قبول دارم اما بازیکن داره میلیارد میلیارد پول میگیره عاشق همین بهانه های بالا هم هست چون دیگه لازم نیست خودش رو اذیت کنه تا هرکی بگه چرا استقلال با ده ها میلیارد بودجه سوم لیگ شده همین حرف های تکراری رو قطاری میگه ...هوادار هم توی حسرت میمونه و از بس این بهانه ها رو به خوردش دادن قبول کرده که باخت جلوی پرسپولیس بدم نیست - سوم شدن توی لیگ هم بد نیست - حذف از آسیا هم وقتی قرار نیست قهرمان بشی هم مهم نیست - سرمربی هم فرقی نمیکنه کی باشه نتیجه تهش یکیه !!!!
خسته نشدید از بس هر سال یک پروژه دقیقا سر استقلال اومده و حرفهای تکراری زدید ... شده مثل سریال مختار که هر سال سر یک تاریخی تکرار میشه

حالا باز برید از دربی باخته و سومی لیگ و حذف از لیگ حذفی و حذف از آسیا حماسه ببافید و بگید استقلال مردونه باخت و این باخت ها در دربی چیزی از ارزش های استقلال کم نمیکنه ... ببینیم تا چند سال می خواید همین رویه رو تکرار کنید. استقلال دیگه زورش به سپاهان هم نمیرسه چه برسه برد توی دربی ( نتایج همین چند سال رو بررسی کنید )

یک کاری با استقلالی ها کردن که با این وضعیت لیگ و حذفی ساپینتو شده قهرمان استقلالی ها و فکر میکنن سال دیگه اگر این بابا بود سومیشون میشد دومی !!! باخت واقعی اونجا بود که خواسته های هوادار استقلال رو اینقدر کم کردن که نکونام بدون کارنامه مربیگری بشه آرزوی استقلالی ها یا بدست آوردن یک جام بشه آرزو یا خوب بازی کردن جلوی پیروزی بشه راضی شدن هوادار ( نتیجه هم مهم نیست !! )

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
داداش من دیگه از باخت حماسه نبافید باخت باخت هست و بازنده بازنده ...
هر سال همینه بدون جام میمونیم( اگر سال مجیدی رو بزاریم کنار ) و میگیم داوری خرابه - وزیر با اوناست - پول نداریم - هوادار حمایت نکرد و تیم اونا حکومتیه ...
همه اینا درست منم قبول دارم اما بازیکن داره میلیارد میلیارد پول میگیره عاشق همین بهانه های بالا هم هست چون دیگه لازم نیست خودش رو اذیت کنه تا هرکی بگه چرا استقلال با ده ها میلیارد بودجه سوم لیگ شده همین حرف های تکراری رو قطاری میگه ...هوادار هم توی حسرت میمونه و از بس این بهانه ها رو به خوردش دادن قبول کرده که باخت جلوی پرسپولیس بدم نیست - سوم شدن توی لیگ هم بد نیست - حذف از آسیا هم وقتی قرار نیست قهرمان بشی هم مهم نیست - سرمربی هم فرقی نمیکنه کی باشه نتیجه تهش یکیه !!!!
خسته نشدید از بس هر سال یک پروژه دقیقا سر استقلال اومده و حرفهای تکراری زدید ... شده مثل سریال مختار که هر سال سر یک تاریخی تکرار میشه

حالا باز برید از دربی باخته و سومی لیگ و حذف از لیگ حذفی و حذف از آسیا حماسه ببافید و بگید استقلال مردونه باخت و این باخت ها در دربی چیزی از ارزش های استقلال کم نمیکنه ... ببینیم تا چند سال می خواید همین رویه رو تکرار کنید. استقلال دیگه زورش به سپاهان هم نمیرسه چه برسه برد توی دربی ( نتایج همین چند سال رو بررسی کنید )

یک کاری با استقلالی ها کردن که با این وضعیت لیگ و حذفی ساپینتو شده قهرمان استقلالی ها و فکر میکنن سال دیگه اگر این بابا بود سومیشون میشد دومی !!! باخت واقعی اونجا بود که خواسته های هوادار استقلال رو اینقدر کم کردن که نکونام بدون کارنامه مربیگری بشه آرزوی استقلالی ها یا بدست آوردن یک جام بشه آرزو یا خوب بازی کردن جلوی پیروزی بشه راضی شدن هوادار ( نتیجه هم مهم نیست !! )
اگر سابقه استقلالی بودنت از حافظه ام پاک شده بود، راحت‌تر میتونستم پستت رو بخونم

داداش گلم اتفاقی نیفتاده که راحت بگو تیم عوض کردی
تاپیک تیم مورد علاقه ات هم سرچ بزن راحت پیدا میشه
ما تیم خودمون رو خوب می‌شناسیم، لطفا استخون لای زخم ما نذار
با این حرفات ما استقلال دوست داشتنی رو رها نخواهیم کرد حتی اگر بره ته جدول
همچین صحبت میکنی انگار تو این سالها استقلال همیشه تو دربی باخته! مشکلات مدیریتی همیشه برای استقلاله، پول همیشه برای تیم روبرو، ما یه فصل دستمون به جام نرسیده و از آسیا حذف شدیم که اونم از بیعرضگی و ناعدالتی مدیریتی، چرا تیم ما رو تحقیر میکنی؟
ما از اسب افتادیم از اصل که نیفتادیم، هنوزم همون تاج آسیا هستیم
در ضمن نکونام تا قبل از قهرمانی مجیدی در سال قبل رزومه و کارنامه بهتری نسبت به مجیدی داشت، ما برای همشون احترام قائلیم این تیمم که هواداراش شدیم از سر راه نیاوردیم که با غرزدن فاتحه هم افتخارات گذشته رو بخونیم، شما هم بجای زیادی مختار تماشا کردن بشین یکم دربی های سوبله چوبله و آی بدو آی بدو رو ببین شاید یکم روحیه ات عوض شد، البته اگر واقعا هنوز طرفدار تیم مایی!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر سابقه استقلالی بودنت از حافظه ام پاک شده بود، راحت‌تر میتونستم پستت رو بخونم

داداش گلم اتفاقی نیفتاده که راحت بگو تیم عوض کردی
تاپیک تیم مورد علاقه ات هم سرچ بزن راحت پیدا میشه
ما تیم خودمون رو خوب می‌شناسیم، لطفا استخون لای زخم ما نذار
با این حرفات ما استقلال دوست داشتنی رو رها نخواهیم کرد حتی اگر بره ته جدول
همچین صحبت میکنی انگار تو این سالها استقلال همیشه تو دربی باخته! مشکلات مدیریتی همیشه برای استقلاله، پول همیشه برای تیم روبرو، ما یه فصل دستمون به جام نرسیده و از آسیا حذف شدیم که اونم از بیعرضگی و ناعدالتی مدیریتی، چرا تیم ما رو تحقیر میکنی؟
ما اسب افتادیم از اصل که نیفتادم، هنوزم همون تاج آسیا هستیم
در ضمن نکونام تا قبل از قهرمانی مجیدی در سال قبل رزومه و کارنامه بهتری نسبت به مجیدی داشت، ما برای همشون احترام قائلیم این تیمم که هواداراش شدیم از سر راه نیاوردیم که با غرزدن فاتحه هم افتخارات گذشته رو بخونیم، شما هم بجای زیادی مختار تماشا کردن بشین یکم دربی های سوبله چوبله و آی بدو آی بدو رو ببین شاید یکم روحیه ات عوض شد، البته اگر واقعا هنوز طرفدار تیم مایی!
اتفاقا من از همیشه استقلالی تر هستم اما دلیل نمیشه الکی تعریف کنیم ... باید یک چیزی برای تعریف باشه که من بیام بگم
بحث دوست داشتن استقلال هم از بحث ایرادات استقلال جداست اتفاقا پدر و مادر بچه شون رو دوست دارن گاهی هم 2 تا میزنن تو سرش نه اینکه فقط ازش تعریف کنن ...

من میگم اگر همین دست فرمون استقلال بره همین نتایج براش تکرار میشه و همین مسیر ادامه پیدا میکنه
میگم اگر قراره عشق کورکورانه به استقلال داشته باشیم دیگه از نتایجش حداقل حرف نزنیم ... از نظر من باخت باخت هست با هیچی حرفی هم این باخت تبدیل به برد نمیشه

حالا چرا این رو میگم بخاطر اینکه به من ثابت شد در دوران مجیدی که اگر بازیکن و سرمربی و ... کارشون رو درست انجام بدن و از جون مایه بزارن قهرمانی هم سخت نیست و بدست میاد دربی هم میشه برد پس وقتی این اتفاقات نمی افته یعنی کم کاری شده
اتفاقا این که کسی از این تیم با این نتایج فقط تعریف کنه یعنی استقلال حدش همینه و دیگه انتظار بیشتر نداشته باشید و از همین سومی و بدون جامی هم راضی باشید دست باعث و بانیش هم درد نکنه ...اتفاقا الان پرسپولیسی ها از شرایط استقلال خیلی هم راضی هستن و از وضع فعلی استقلال کاملا حمایت میکنن میتونید برید توی کانال هاشون ببینید ...من اسم این رو که تیمی که قهرمان آسیا بوده و 4 تا دربی رو پشت هم برده الان به این جایگاه افتضاح رسیده رو ازش تعریف کنم حمایت نمیزارم تخریب جایگاه واقعی تیمم میدونم

یک استقلالی واقعی الان مشکلات تیم رو میگه و حمایت الکی از جایگاه سومی و باخت های دربی و حذف از حذفی نمیکنه وگرنه تعریف و حمایت الکی که کاری نداره
اگر می خواید هنوز در تاریخ گذشته ی و افتخارت قدیم استقلال زندگی کنید که دیگه بحث اش جداست ولی اون زمان رو نمیشه به الان متصل کرد و به همون چشم بهش نگاه کرد

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اتفاقا من از همیشه استقلالی تر هستم اما دلیل نمیشه الکی تعریف کنیم ... باید یک چیزی برای تعریف باشه که من بیام بگم
بحث دوست داشتن استقلال هم از بحث ایرادات استقلال جداست اتفاقا پدر و مادر بچه شون رو دوست دارن گاهی هم 2 تا میزنن تو سرش نه اینکه فقط ازش تعریف کنن ...

من میگم اگر همین دست فرمون استقلال بره همین نتایج براش تکرار میشه و همین مسیر ادامه پیدا میکنه
میگم اگر قراره عشق کورکورانه به استقلال داشته باشیم دیگه از نتایجش حداقل حرف نزنیم ... از نظر من باخت باخت هست با هیچی حرفی هم این باخت تبدیل به برد نمیشه

حالا چرا این رو میگم بخاطر اینکه به من ثابت شد در دوران مجیدی که اگر بازیکن و سرمربی و ... کارشون رو درست انجام بدن و از جون مایه بزارن قهرمانی هم سخت نیست و بدست میاد دربی هم میشه برد پس وقتی این اتفاقات نمی افته یعنی کم کاری شده
اتفاقا این که کسی از این تیم با این نتایج فقط تعریف کنه یعنی استقلال حدش همینه و دیگه انتظار بیشتر نداشته باشید و از همین سومی و بدون جامی هم راضی باشید دست باعث و بانیش هم درد نکنه ...اتفاقا الان پرسپولیسی ها از شرایط استقلال خیلی هم راضی هستن و از وضع فعلی استقلال کاملا حمایت میکنن میتونید برید توی کانال هاشون ببینید ...من اسم این رو که تیمی که قهرمان آسیا بوده و 4 تا دربی رو پشت هم برده الان به این جایگاه افتضاح رسیده رو ازش تعریف کنم حمایت نمیزارم تخریب جایگاه واقعی تیمم میدونم

اگر می خواید هنوز در تاریخ گذشته ی و افتخارت قدیم استقلال زندگی کنید که دیگه بحث اش جداست ولی اون زمان رو نمیشه به الان متصل کرد و به همون چشم بهش نگاه کرد
ببخشید که دیر جواب میدم
دوست عزیز تو صفحات قبل بحث دربی و ترس استقلال از دربی رو مطرح کردی، جواب که دادم الان گردن خر بحث رو کچ کردی گیر دادی چرا از تیم حمایت میکنیم؟
بچه ای که تو کوچه کتک خورده رو که دوباره تو خونه کتک نمیزنن؟ کی از شرایط الان استقلال راضیه؟ما هوادار جز حمایت چکار میتونیم بکنیم؟
واقعا با بعضی جملاتت اصلا حال نمیکنم..میگی حد استقلال همینه؟ این فصل اصلا بازیهای استقلال رو دیدی؟
یک استقلالی واقعی الان مشکلات تیم رو میگه و حمایت الکی از جایگاه سومی و باخت های دربی و حذف از حذفی نمیکنه وگرنه تعریف و حمایت الکی که کاری نداره
الان من میخوام از نظر شما یه استقلالی واقعی بشم مثلا! آقا ما بدبختیم آقا ما تو دربی ها میترسیم! آقا ما میمریم! ما حمایت الکی نمی کنیم! ما هیچی نمیشیم! الان شدیم استقلالی واقعی؟
دوست عزیز دیسگه هم من هم خودت کاربر حرفه ای هستیم منم کم از وضعیت تیم نگفتم ولی دیگه گودرز رو ربطش ندیدم به شقایق!
بجای مختار دیدن یکم بازیهای تیم رو میدیدی همین تیم سوم جدول بهترین خط حمله لیگ بود..اگر خبر نداری اینم لینکش
بحث من و شما از اینجا شروع شد که گفتی ما تو دریها میترسیم! تیمی که بترسه دقیقه 101گل نمیزنه.
یهه نگاه به این گنده لات پرتغالی بنداز! اینو و تیمش میترسن؟ این الان میخواد بره ....جک گنجیشکه رو هتکشو شتک کنه! اینو ترس؟

%D8%B3%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%88.jpg

%D8%B3%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%88-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%A7.jpg

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به نقل از کانال استقلال:

مشکل نکونام برای حضور در استقلال برطرف شد

🔹پس از کش و قوس‌های زیاد، سرانجام مشکل گزینه محبوب هواداران استقلال برای حضور روی نیمکت این تیم برطرف شد.

🔹بر این اساس جواد نکونام با پذیرفتن اشتباهاتی که در گذشته داشت و با مساعدت نهادهای ذیربط، عفو آقا شامل حالش شد تا بتواند به فوتبال بازگردد.

🔹به این ترتیب و با توجه به اینکه از مدتی پیش توافقات لازم در این خصوص صورت گرفته بود، به نظر می‌رسد قرارداد نکونام با باشگاه استقلال به زودی رسما امضا خواهد شد.

🔹نکونام 2 دستیار ایرانی و 2 دستیار خارجی را در کادرفنی خودش به کار خواهد گرفت. گفته می‌شود بدنساز و مربی دروازه‌بان‌های خارجی در کادرفنی جدید استقلال خواهند بود. ( مهدی هاشمی نسب، کیانوش رحمتی و دو دستیار اسپانیایی کادر فنی نکونام رو تشکیل خواهند داد. )

🔹ضمن اینکه گفته می‌شود، نکونام با 3 بازیکن برای پوشیدن پیراهن استقلال در فصل جدید نیز به توافق رسیده است.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
جواد نکونام رو خدا آزاد کرد!

سرمربی نو مبارک!
امیدوارم سال بعد یه کورس فوق‌العاده به دور از حواشی ببینیم. 👍
نکونام اخلاقشو خوب کنه، گزینه‌ی جذاب و با انرژی هست.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
(مهدی هاشمی نسب، کیانوش رحمتی و دو دستیار اسپانیایی کادر فنی نکونام رو تشکیل خواهند داد. )

🔹ضمن اینکه گفته می‌شود، نکونام با 3 بازیکن برای پوشیدن پیراهن استقلال در فصل جدید نیز به توافق رسیده است.
مهدی هاشمی نسب خودش یه پا ساپینتو محسوب میشه، خودش یه جور هاپینتو ست:)
خدا بفریادمون برسه
البته تعصب بالایی داره و همین باعث در گیرهای احتمالی میشه
نکونام باید فورا در مورد حسینی تصمیم بگیره، بنظرم حسینی باید بمونه ولی خب به دروازه جون هم در کنارش باشه، نکونام و بهزاد غلامپور باید حسینی رو ریکاوری کنن و روحیه از دست رفته شو برگردونن، هنوز حسینی یه سر و گردن بالاتر از نیازمند و اخباری و پورحمیدی هست اگر برگرده به تنظیمات کارخونه!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من هنوز که هنوزه اون جو منفی که علیه نکونام موقعی که بازیکن استقلال شد راه افتاد رو نفهمیدم بدبخت کاپیتان تیم ملی بود این همه سال توی سطح 1 اروپا بازی کرده بود بعد خیلی ها میگفتن بندازینش بیرون و باهاش قرارداد نبندین

همون رفتار بد و زشتی که با نکونام شد قطعا روی کاریزماش توی استقلال در دوران مربی گریش تاثیر خیلی منفی ای میزاره
من هنوزم اعتقاد دارم مجیدی سواد مربیگری خیلی بالایی نداشت اما همون کاریزما و جنگجویی که داشت بدون باخت قهرمانش کرد
بازیکن استقلال اسم مجیدی که میومد بی اختیار سرش رو به نشانه احترام خم میکرد اما نکونام و سرمربی های دیگه این امتیاز بزرگ رو ندارن

نکونام هم هنوز زوده در موردش خوشحال یا ناراحت باشیم . موفقیت توی استقلال کلا سخته چون از اول کار 10 تا 15 امتیاز بخاطر داوری ها از بقیه تیم ها عقبیم
نکونام اولین کارش اینه که پای دلال ها و مفت خورها رو از دور تیم دور کنه چون تیم رقیب اینکارو کرده و الان هرچی دلال هست ریخته توی استقلال و برای همین قیمت بازیکن ها بی دلیل دو سه برابر میشه یا بازیکن بنجل میخوان بندازن

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مهدی هاشمی نسب خودش یه پا ساپینتو محسوب میشه، خودش یه جور هاپینتو ست:)
خدا بفریادمون برسه
البته تعصب بالایی داره و همین باعث در گیرهای احتمالی میشه
نکونام باید فورا در مورد حسینی تصمیم بگیره، بنظرم حسینی باید بمونه ولی خب به دروازه جون هم در کنارش باشه، نکونام و بهزاد غلامپور باید حسینی رو ریکاوری کنن و روحیه از دست رفته شو برگردونن، هنوز حسینی یه سر و گردن بالاتر از نیازمند و اخباری و پورحمیدی هست اگر برگرده به تنظیمات کارخونه!
این حسینی بدبخت همون دروازه بانی هست که با مجیدی تیم رو بدون باخت قهرمان کرد
مگر دروازه بان رئال وقتی اومد توی این تیم دو سال خیلی بد نداشت تا اینکه روی فرم اومد
همیشه که نمیشه بازیکن روی بهترین فرمش باشه
ضعف دفاع رو نمیشه گردن دروازه بان انداخت دفاع باید همیشه طوری بازی کنه که انگار دروازه خالی هست نه اینکه همه امیدش به دروازه بان باشه !!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این بمونه به یادگار!

فایل های ضمیمه

• IMG_20230622_093436_091.jpg
    IMG_20230622_093436_091.jpg
    101 KB · نمایش ها: 9

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ورزش 3 میگه:
ورودی: ریگی، ممد نادری، پهلوان، حسین زاده، یاسین سلمانی، عارف آغاسی، آرمین سهرابیان، شاید تورس..
دروازه بان: پورحمیدی، گلر خارجی، اگر نشد حسینی میمونه

استقلال برای جذب بازیکنان جدید، باید تا حد امکان لیست خودش را خالی کند. جدا از عارف غلامی، نفراتی چون زبیر نیک‌نفس، آرمان رمضانی، سجاد شهباززاده و امید حامدی‌فر احتمالا استقلال را ترک می‌کنند. زواری و امیرعلی صادقی هم سهمیه‌های امید هستند و نکونام مشکلی با ماندن آنها ندارد.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا