بنظر من که اینا همه سیاست استقلال هست و بازی رسانه ای هست ( حالا کی دارن این حرکت رو هدایت میکنه نمیدونم!!! )
استقلال تا الان با هر بازیکن جدیدی بسته یا تمدید کرده یک ریال هم بهش نداده فقط روی هوا توافق کرده که نشانه ی خزانه ی خالی استقلال هست
استقلال داره به تعدادی بازیکن های پیروزی پیشنهاد میده با رقم بالایی که نداره نتیجه اش این میشه که تیم پیروزی مجبوره مبلغ قرارداد هاش رو دو برابر کنه و حالا از هر سوراخی هم بهش کمک بشه با این رقم های قراردادها قطعا وسط فصل و موقع پرداخت دچار بحران مالی میشه و بحران هم یعنی امتیاز از دست دادن
در ضمن شما وقتی توی تیمت قرارداد 4 تا بازیکنت رو دو برابر کنی مجبوری مال بقیه هم همینقدر ببری بالا وگرنه باهات قرارداد نمیبندن یا دنبال راه فرار از تیمت هستن
در کل سیاست هوشمندانه ای هست همین بیرانوند فکر نکنم بیشتر از 30 یا 40 میلیارد بهش فصل پیش داده بودن اما الان باید 150 میلیارد بهش بدن تا بمونه ( حس میکنم آخرسر هم همین 150 میلیارد رو بهش میدن و میمونه اون تیم )
وقتی خودت توی بحران مالی هستی و کاریش نمیتونی بکنی بهترین کار اینه واسه حریفت هم بحران بدترش رو درست کنی ...اینجوری ازش جلو می افتی. به قول یکی از کانال های هواداری شب و روز رو ازشون گرفتیم
توی اخبار بود یحیی هم احتمال داره جدا شه ... فکر کنم به اونم برای دستیاری نکونام پیشنهاد دادن رقمش یک جوری بوده نه نتونسته بیاره