• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
ارسلان چراغ‌خاموش داره با تراکتور مذاکره می‌کنه؟
چه لیست طویلی داریم که تمدید نکردن هنوز. لیست ورودی هم که سوت و کور. این چند تا بازیکن هم با تیم‌های دیگه مذاکرات جدی‌تری دارن تا استقلال.

ArsalanTransfertotractor.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سرقضیه استراماچونی، خطیر باید برادری شو ثابت میکرد که نکرد..
تو این کشتی طوفان زاده، ناخدایی مثل علی خطیر هر چند تو برهه ای سرمربی مونو از مون گرفت و عواقبش منجر به حذفمون از آسیا شد، غنیمته
بالاخره از بی مدیرعاملی و حجت کریمی و ...خیلی بهتره
امیدوارم همینطور که حرفه ای شروع کرده و سعی کرده همه مقدمات و رخصت ها رو بگیره تا اخر هم ادامه بده
ما یه تیم داریم عاشقش هستیم هر کی به این تیم خدمت کنه ازش حمایت میکنیم...میخواد علی خطیر باشه یا گانگستر شهر آمل!
دماغ جدید هم بهش میاد....امیدوارم با نکونام بسازن و خوشبخت بشن...ما رو هم خوشبخت کنن...
از این اول کار دست به عزل و نصب بیخودی نزد..من حتی احتمال میدادم علی سامره رو برکنار کنه که نکرد....کار درستیه....الان تیم به آرامش نیاز داره و باید تا میتونه بازیکن خوب بگیره تو پستایی که نیاز داریم..
مثلا این کارش هر چند امیدی بهش نیست به بنظرم کار خوبیه
اینکه همت کرده و تو کورسوی امید نامه زده قابل تحسینه..ولی خب زیر پای استراماچونی نشستنش کار خیلی خیلی بدی بود!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
میتی هاشمی نسب هم انشاش خوب شده جدیدا:)
«با سلامی از جنس صمیمیت و رفاقت صحبت‌هایم را با شما شروع می‌کنم. مخاطب خاص صحبت‌هایم هواداران با معرفت و عزیز استقلال هستند که مرام و عشق و معرفت را در حق بنده به آخر رساندند.
لازم دونستم برای رفع سوء تفاهم‌هایی که در خصوص عدم حضورم در استقلال پیش آمده توضیحاتی را بیان کنم.
امیدوارم با این گفته‌ها بتوانم کمی از چالش‌ها و دغدغه‌های باشگاه بزرگ استقلال را که این روزها کم هم نیست برطرف کنم. قصدم از مطرح کردن این بیانات فقط این است که احساس کردم قضیه به سمت و سویی می‌رود که من دوست ندارم به استقلال بیایم.
مشکلات این جانب برای عدم حضور در استقلال تا این لحظه، نه مشکلات مالی بوده، نه تلفن بنده خاموش بوده است و نه ممنوع‌الکار بوده‌ام و در حال حاضر لحظات آرامی را سپری می‌کنم.
همه‌ی ما از جمله هواداران عزیز خواسته‌ها و مطالباتی داریم که هیچ وقت همه‌ی آنها محقق نمی‌شود. بنده هم از این قاعده مستثنی نیستم. تصمیم گیرنده‌ی این مسئله کسان دیگری هستند که در جایگاهی که قرار دارند تصمیم‌شان قابل احترام است؛ فقط بنده را مسئول این تصمیم ندانند. ترجیح می‌دهم تا همین جا گفته‌هایم را به پایان برسانم...
کم نبوده روزهای سختی که در دنیای فوتبال تجربه کرده‌ام و تنها مرهم این زخم عشق شما و حمایت بی‌دریغ شما به بنده بوده است. آرزویم برای حضور در استقلال جبران تنها ذره‌ای از این عشق و محبت‌ها بوده و لا غیر.
با آرزوی فصلی توام با آرامش، به دور از حواشی و سرشار از موفقیت برای تیم بزرگ استقلال»

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ارسلان چراغ‌خاموش داره با تراکتور مذاکره می‌کنه؟
تو این فقر بازیکن بهتره ارسلان بمونه...شاید نکونام بدونه چطور میشه از ارسلان بهتر بازی گرفت

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قرارداد نکونام ۲۷ میلیارد است اما هنوز به طور رسمی منعقد نشده است.

🔹 فردی خارج از باشگاه استقلال با این مبلغ مخالف است؛ او معتقد است رقم قرارداد حداکثر باید ۱۵ میلیارد باشد.

پ.ن:قرارداد یجیی دو سال پیش بالای 40 میلیارد بود زیاد نبود الان مال این بنده خدا زیاده
میخوان یک مبلغی باشه اگر زیر آبش رو زدن خواستن اخراجش کنن به وزارت ورزش فشار نیاد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
باصلاح‌دید کادرفنی باشگاه استقلال؛ سید حسین حسینی گلر آبی‌پوشان‌پایتخت دراین تیم ماندنی شد.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بدهی 70 میلیاردی پنجره استقلال را بسته است!
◽️ | در شرایطی که با انتخاب علی خطیر به عنوان مدیرعامل استقلال، هواداران این تیم امیدوار به جذب بازیکنان جدید در روزهای باقیمانده از بازار نقل و انتقالات هستند، حالا مدیران باشگاه با معضل جدیدی روبرو شده‌اند.
مدیران استقلال مطلع شدند که سازمان لیگ مبلغی بالغ بر 70 میلیارد بابت تبلیغات محیطی از این باشگاه طلب دارد و علی خطیر به همراه اعضای هیئت مدیره، باید برای رفع این مشکل تلاش کنند.

شنبه هفته آینده ۳ عضو جدید به هیئت مدیره باشگاه استقلال اضافه خواهند شد.

پ.ن : نقل و انتقالات که هیچی حتی تمدید ها رو هم از دست دادیم و فقط تا آخر فصل همین 3 عضو هیئت مدیره رو میتونیم جذب کنیم !!!
هوادار استقلال هم مثل اینکه فقط با حجت موتوری اختلاف شخصی داشت چون دیگه کسی مشکلی با این اتفاقات اخیر نداره ...الان تیم حریف این وضعیت رو داشت کل کشور تعطیل عمومی میشد تا این مشکلات رفع شه

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
به نظر من، واسه پر کردن حفره‌های تیم، خطیر سراغ بازیکن آزادهای خارجی میره. درسته که قراردادهای خارجی همیشه اذیت‌کننده بودن برای استقلال. ولی چاره‌ی دیگه‌ای نیست به نظرم. بازیکن خوبای داخلی بستن، تموم شدن. الان بازیکن معمولی نمی‌خوایم.

از یه طرف هم قصیه‌ی سقف قرارداد و سازمان خصوصی‌سازی مانع بدی شدن. اگه بخوایم تو کورس بمونیم، خطیر باید ریسک‌های زیادی بکنه. اگه قمارباز خوبی باشه، تیم و قهرمانی رو برمیگردونه. ولی سمت بدش هم هست. ممکنه جوری بریم تو بدهی که تا هفت نسل بعد نتونن جمع کنن قضیه رو.
اگه خریدای خارجی خوب بزنیم، شوک مثبت خوبی به تیم وارد می‌شه. تنها راه بودن تو کورس الان اینه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خداحافظ محمد محبی....ببخشید لیاقت مدیرعامل هامون بیشتر از این نبود..بابت همه زحماتت ممنون

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سیلوا قطعی جداشد. همینطور عارف غلامی هم جدا شد
یه ایمان سلیمی از مس رفسنجان دارن باهاش مذاکره میکنن
بنظرم تیمی که حیدرزاده عضو هیئت مدیره مدعیه 800 میلیارد بدهی داره و قربان زاده هم مدعیه سه تا هلاکوخان مغول رد کرده و جالبه هنوز تو کورس بوده رو باید تو گینس ثبت کنن، اسم ما هوادارانش رو هم بذارن اصحاب حضرت ایوب!
با این شرایط هیچ بازیکنی رو نباید بذارن جداشه حتی شهباززاده!! من اصلا موافق اومدن شهباززاده نبودم ولی با این شرایط اونم باید نگهش دارن، چندتا بازیکن هم از تیم امید بیارن..
امسال بتونیم تو لیگ برتر بمونیم خیلیه
کاش تیم ها رو هم می‌شد ترانسفر کرد، مثلا می‌شدیم استقلال امارات یا استقلال ترکیه، ایران برای استقلال کوچیکه، مسئولین هم که چشم دیدن ما رو ندارن و پدر هوادار رو درآوردن! فکر میکنم دق دلی اون دو تا ستاره ای باشه که خیلیا ندارن!
چه کار خوبی کرد فرهاد مجیدی رفت امارات..
میگن وزیر ورزش تلفن رو دیر برداشته استقلال از آسیا حذف شده! راست و دروغ‌شو نمیدونم، عادت ندارم فحش بدم.. اصلا همونکه گفتم کاش میشد تیممون رو ترانسفر کنیم امارات یا قطر یا ترکیه.. همین

Last edited:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
سپاهان چه بازی‌های دوستانه‌ای برنامه‌ریزی کرده! با اسکواد کامل دارن فشرده و حرفه‌ای تمرین می‌کنن. استقلال هنوز نفراتش رو نمی‌شناسه و اردوی خوب ندارن. پنجره بسته‌ست، تمدید بازیکنا مونده. یارگیری متوقف شده. دولت یقه کرده باشگاه رو. هر سال با این اوضاع، استقلال تو کورس حضور داره. یک دهم پول و رفاه سپاهانی‌ها رو داشتیم، کسی حریف نمی‌شد.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
اولین محک نکونام از بضاعت فعلی باشگاه

در این بازی، نکونام تیمش را با سیستم 4321 روانه میدان کرد. علیرضا رضایی درون دروازه ایستاد، آرمین سهرابیان به همراه محمدحسین مرادمند زوج مرکزی خط دفاعی را تشکیل دادند، صالح حردانی به عنوان مدافع راست و جعفر سلمانی در پست مدافع چپ بازی کردند، به مانند همیشه، روزبه چشمی در پست هافبک دفاعی بازی کرد.
آرش رضاوند و مهدی مهدی‌پور نیز هافبک های خط میانی را تشکیل دادند، کوین یامگا و سجاد شهباززاده به عنوان وینگرهای چپ و راست و جانشین های محبی و قایدی انجام وظیفه کردند و بالاخره اینکه ارسلان مطهری در پست مهاجم نوک برای استقلال بازی کرد."

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وانچه خود داشت زبیگانه تمنا میکرد.....دیگه عادت کردیم! قایدی رسما بازیکن الشباب!

این عبدالحمید رو دیگه از کجاشون دراوردن؟!! :)

7777.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
این بچه کیه؟ لنگشو بگیرن پرتش کنن بیرون..
این دکتر خطیر، دکتر خطیر که میگن پس چه غلطی میکنه؟

مصاحبه‌اش رو نگاه کردم. خیلی دلش پر بود.
این بچه با اومدن خطیر ارتباط داره. گفتش "دوباره" پای اینا باز شد به این‌جا. نکونام ظاهراً با خود خطیر مشکلی نداره، ولی بدجوری از دار و دسته‌ی خطیر شاکیه.

فکر کنم منظورش کسانی هستن که زمان استراماچونی هم تو باشگاه می‌چرخیدن. حدس می‌زنم بعد از رفتن خطیر تو اون دوره، استراماچونی رو هم همونا نشستن زیر پاش.
نکونام چند بار گفت اینا استقلال رو خراب کردن. می‌گه تارگت امسال رو گذاشتن رتبه‌ی ۵ لیگ! :(:cautious:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا