یادمه از این بدترش رو با رحمتی کردن سر یک اشتباه خروج از دروازه توی دربی کردن و حتی با برومند هم زمان خودش
ولی کسی از اشتباهات دفاع نمیگه کسی از ضعف خط حمله نمیگه
بنظرم خیلی رفتاری که با حسینی کردن بد بود و این احتمالا به یک خصومت شخصی برمیگرده چون این جو منفی رو همین کانال های تلگرامی و سایت ها راه انداختن که حسینی به درد نمیخوره و جالبه حسینی 10 ساله توی استقلال هست و بعد 10 سال یک سری به این نتیجه رسیدن که ضعیف ترین دروازه بان لیگه !!!
من نمیگم دوازه بان عالی هست ولی الان وسط بی پولی و بی بازیکنی همینم بره کی رو میخوان بگیرن جاش !!! دروازه بان دوم استقلال هم که دکوریه
وگرنه اگر استقلال هم مثل تیم حکومتی پول داشت قطعا دروازه بان های بهتر خارجی زیاد بودن
من بیشنر نگران اختلافش با علی خطیر بودم ولی ظاهرا شکر خدا ختم بخیر شده
ما تو این شرایط به حسینی نیاز داریم
دروازه بان خارجی حتی اگر پول هم داشته باشیم بکار استقلال نمیاد، ما باید یه دروازه بان ایرانی شیش دانگ داشته باشیم، مثل زمان رحمتی و حسینی،
این فصل فکر کنم نکونام به طور چرخشی از حسینی و خالد آبادی استفاده کنه، شاید خالدآباد رو برای بازیهای حذفی بذاره شایدم برعکس،
کار خوبی کردن دروازه بان تیم ملی امید رو آوردن، کم کم خالدٱبادی باید تجربه کسب کنه تو استقلال تا حسینی بازنشسته بشه
من کاملا با هر کی این تصمیم رو گرفته موافقم.
ظاهرا رضایی رو هم میخوان آزاد کنن.
در مورد حسینی، عارف، ارسلان، جلالی و.. بهترین تصمیم گرفته شده که موندن، البته بنظرم سجاد شهباززاده دیگه باید کفشاشو آویزون کنه، بنظرم منتظرن اگر تونستن بازیکن جدید بگیرن یکی دو نفر بزرگسال رو آزاد کنن، یکی دوتا خارجی هم در حال مذاکره ن