• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه سوالی: من چرا از باختن پرسپولیس بیشتر از بردن خودمون حال می کنم؟
gigglesmile.gif

منم همینطور .... البته اوجش وقتیه که هم ما ببریم ، هم رقیب ببازه

ایول مصطفی ایشالا میبریم خوشحال برمیگردی
امیدوارم بارون هم نیاد لطفا:blush:
راستی بازی فردا نیست, دوشنبه هست

ایشالا ... خدا از زبونت بشنوه جوون ...

راست میگی .... حواسم نبود .... فردا استادیوم میرم .... با امید برد استقلال

Last edited by a moderator:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
رفع سرماخوردگي اميرحسين صادقي و پژمان منتظري
خسرو حيدري مقابل راه‌آهن بازي مي‌كند

9-8-1388%5CIMAGE633926780815000000.jpg

خبرگزاري فوتبال ايران- استقلال تهران براي رويارويي با شاهين بوشهر در هفته پانزدهم ليگ برتر، قطعا خسرو حيدري را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، سرماخوردگي اميرحسين صادقي و پژمان منتظري و همچنين مصدوميت هاشم بيك‌زاده باعث نگراني صمد مرفاوي شده بود ولي سرماخوردگي منتظري و صادقي تا حدود زيادي رفع شده و بيك‌زاده هم به شرايط بازي رسيده است. تنها غايب استقلال در بازي با شاهين خسرو حيدري است. او دچار كشيدگي خفيف از ناحيه رباط شده و اين مسابقه را از دست خواهد داد. البته خسرو در بازي بعدي استقلال مقابل راه‌آهن مي‌تواند تيمش را همراهي كند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
میگم عمران زاده دفاع وسطه؟

به احتمال فراوان بيك زاده در ديدار روز دوشنبه در جناح راست جانشين حيدري مي‌شود و مهدي اميرآبادي در جناح چپ بازي خواهد كرد.

بچه ها مثل اینکه خسرو 4 هفته نیست ...
خدارحم کنه :(

خدا رحم کنه این بازی سمت راست هم از کار افتاد.
در مورد حیدری فقط این بازی نیتس خسرو تنها غایب استقلال

یدری که با کشیدگی جزیی رباط صلیبی مواجه است، در دیدار با شاهین غایب خواهد بود اما بعد از این مسابقه تمرینات خود را با استقلال آغاز می کند و در مصاف با راه آهن آبی پوشان تهرانی را همراهی خواهد کرد.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عمران‌زاده: هواداران بيايند استقلال را با حنيف ببينند

3a7f2151-5f4d-4e71-9384-5502f5ce3d9c.jpg

حنيف عمران‌زاده، مدافع مستحكم و آماده استقلال سرانجام حكم برائت و بي‌گناهي خود را گرفت و ثابت كرد كه 3 ماه بي‌گناه در انتظار بوده است. حنيف كه از این موضوع بسيار خوشحال به نظر مي‌رسيد در گفت و شنودي با همكار ما اينگونه پاسخ داده است:

از اوضاع و احوال خودت بگو.

اوضاع و احوالم شكر خدا خوب است و بسيار خوشحال هستم كه سرانجام بي‌گناهي‌ام ثابت شد و اكنون با صدور كارت بازي آماده خدمت به استقلال و هواداران مي‌باشم.

يعني در بازي استقلال-شاهين بوشهر مي‌تواني استقلال را همراهي مي‌كني؟

بله، چرا كه نه البته بستگي به نظر كادرفني دارد كه آيا در تركيب ثابت تيمي جايي را داشته باشم يا خير.

ميزان آمادگي‌ات چقدر است؟ خودت فكر مي‌كني در خط دفاعي استقلال مثمرثمر واقع شوي؟

مدت 3ماه است كه در جمع استقلالي‌ها بي‌وقفه تمرين مي‌كنم و از آمادگي كامل برخوردار هستم و اكنون با روحيه بالا و انگيزه بسيار آماده بازي هستم و مطمئن باشيد كه اگر در تركيب استقلال قرار گرفتم بهترين بازي عمرم را ارائه خواهم داد.

مشكلات خط دفاعي استقلال را در چه چيزهايي مي‌بيني؟

استقلال در خط دفاعي اصلا مشكلي ندارد. فقط حيف شد كه بيژن كوشكي مصدوم شد و من هم تلاش مي‌كنم در خط دفاعي استقلال سهم كوچكي را داشته باشم.

بالاخره اكنون كه بي‌گناهي‌ات ثابت شده با كساني كه برايت حاشيه سازي كردند چگونه رفتار مي‌كني؟

همه مي‌دانستند كه من ناحق محروم بودم. بعضي‌ها بي‌جهت براي من حاشيه‌ درست كردند من همه اين آقايان را نفرين نمي‌كنم ولي نمي‌بخشم. البته اعتقاد دارم برخي از اين آقايان چوب بي‌صداي خدا را خوردند و برخي‌ها نيز خواهند خورد. چرا كه آبروي يك جوان را بي جهت بردند.

با شاهين بوشهر بازي داريد در اين راستا چه نظري داري؟

شاهين بوشهر با آمدن محمودياوري، پير فوتبال ايران كاملاً احياء شده است. شاهيني‌ها با انگيزه مقابل استقلال صف‌آرايي خواهند كرد ولي يادتان باشد نام تيم ما استقلال است به ويژه اينكه وضعيت جدول به گونه‌اي است كه ما بايد شاهين بوشهر را با بازي جوانمردانه و قدرتمندان با شكست بدرقه كنيم.

با اين صحبت‌ها آينده استقلال را چگونه مي‌بيني؟

آينده استقلال بسيار روشن است.هواداران نبايد به حاشيه‌ها توجه كنند، تيم ما براي قهرماني بسته شده است و من قول قهرماني استقلال را مي‌دهم.

با هواداران صحبت خاصي نداري؟

به هواداران بگوييد به ورزشگاه آزادي بيايند و حيف و استقلال را ببينند همانگونه كه گفتم استقلال قبل از اينكه فصل به پايان برسد جشن قهرماني ليگ را برپا خواهد داشت.

حرف ناگفته؟

از شما و همه كساني كه از حل مشكل من و استقلال مساعدت كردند تشكر مي‌كنم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
میگم حنیف چپ ه یا راست؟!

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
یه بازی مزخرف بود. هیچکدوم خوب نبود. اون موقعیت هم فرهاد زد بیرون فکر کنم ترسید. بد فرم تکل اومد روی پاش. بد جور زد ضربه رو اگه نه فرهاد این موقعیت ها رو از دست نمیده

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
با اینکه خوب بازی نکردن اما یه برد ارزشمند بود توی ازادی.

این منتظری خیلی اشتباه میکنه. روی گل با اینکه همه مدافع ها مقصر بودن اما بازم مقصر اصلی اون بود. راحت گزاشت پاس بده هر چند وحید خارج نشد شاید میتونست بگیره.

یکی نیست به این ارش بگه توی اون موقعیت که از گلر رد شدی چرا رفت به زاویه بسته. همونجا یه چیپ میزد به نظرم گل میشد.

این حنیف هم چیزی ندیدیم ازش فعلا...

من خراب تعویض دیقه 93 یاوری هستم یه دیقه اومده بود معجزه گنه؟

این خیابانی هم توی 90 دیقه 90 بار در مورد بازی شاهین - پرسپولیس میگفت/

اون حرکت رضا عنایتی برای پنالتی اگه گل شده بود چی میشد. حیف....

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
کلا بجز چند صحنه که تعداد زیادی پاس های تک ضرب و دقیق روی زمین دیدیم ، تیم چندان خوب بازی نکرد. ولی همون چند صحنه واقعا امیدوار کننده بود
128fs318181.gif

البته این رو هم باید توجه داشته باشیم که تیم به وجود حیدری عادت داشته و بدون خسرو کلی از طراوت و تحرک تیم کم شده بود.

خیابانی هم که طبق معمول 90 دقیقه رو اعصاب بود
1041.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم دوستان برد روحیه بخشی بود .

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
تبریک اساسی واسه این برد
البته من که بازی رو ندیدم ولی در هر صورت آخر فصل می گن از فلان بازی 3 امتیاز گرفتن
بازم تبریک

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا تبریک میگم به همه آبی دلان ....

تازه از ورزشگاه اومدم .... نیمه ی اول زیاد خوب نبودیم ... ولی نیمه ی دوم بهتر شدیم .... تا حدود زیادی هم عادی بود ، چون چند هفته بود که دچار حاشیه شده بودیم و تیم نتیجه نمی گرفت برای همین هم نمیشه ایراد گرفت از بد بازی کردن تیم ...

ولی من واقعا موندم که دلیل بازی کردن هر 5 مخاجم تیم توی این بازی چی بود ...

پ . ن : خداروشکر که پای تلویزیون نشسته بودم تا این خیابانی حروم لقمه بخواد روی اعصابم رژه بره ...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مرفاوي:
براي قهرماني در نيم فصل تلاش مي‌كنيم
هيچ كس از روندي كه ليگ دارد راضي نيست

wh120-1078.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت:‌ تلاش مي‌كنيم قهرمان نيم فصل شويم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صمد مرفاوي پس از پيروزي استقلال برابر شاهين در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هرچيز بايد به شاهين، ياوري و مردم بوشهر تبريك بگويم. آنها تيم يكدست و خيلي خوبي دارند و در هر ديدار بازي خوب و منطقي‌اي انجام مي‌دهند. از چند روز پيش فكر مي‌كردم كه اين ديدار بازي سختي براي ما خواهد بود. در نيمه اول عملكرد خوبي نداشتيم اما در نيمه دوم توانستيم از موقعيت‌ها استفاده كنيم و به 3 امتيازي كه مي‌خواستيم دست پيدا كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا غيبت خسرو حيدري در بازي استقلال تاثير نداشت و عملكرد يوسفي در جناح چپ را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟ گفت: حيدري مهره‌اي باارزش و مهم براي ماست و غيبت او احساس شد. در جناح چپ هم به دليل مصدوميت بيك‌زاده و ناآمادگي اميرآبادي مجبور شديم از يوسفي استفاده كنيم كه چند ماه است با ما تمرين مي‌كند، تغييرات اجباري‌اي بود كه انجام داديم و طبيعي بود كه مشكلاتي به وجود بيايد.

مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه آيا تعويض مهاجمان استقلال تاكتيك استقلال بود و يا براي راضي كردن آنها به زمين آمدند، گفت: ما به دنبال كسب 3 امتياز بوديم. شاهين عقب نمي‌كشيد و بازي خوبي انجام مي‌داد. ما هم مي‌خواستيم بازي را كنترل كنيم و بر قدرت تهاجمي تيم بيفزاييم. بنابراين هدف ما آن چيزي نبود كه شما مي‌گوييد.

وي درباره قهرماني نيم فصل هم گفت: تمام مربيان براي كل ليگ برنامه‌ريزي مي‌كنند، با اين حال ما تلاش مي‌كنيم كه بتوانيم قهرمان نيم فصل شويم. اعتقاد دارم تا پايان ليگ بايد تلاش كنيم تا قهرماني را كسب كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فشردگي بازي‌ها روي كيفيت مسابقه‌ها تاثير نگذاشته‌است، گفت: طبيعي است كه هيچ كس از اين روند راضي نيست، ما هر 4، 5 روز يك بار بازي داريم كه اين مساله آسيب ديده‌ها را زياد مي‌كند و كيفيت ليگ را پايين مي‌آورد، ضمن آن كه تغييرات آب و هوايي و فشاري كه روي بازيكنان ايجاد مي‌كند احتمال مصدوميت را بالا مي‌برد و با توجه به شيوع بيماري‌ها اين فشردگي مسابقات روي بازيكنان تاثيرگذار است. فكر مي‌كنم اگر فاصله بين بازي‌ها بيشتر بود شرايط بهتر مي‌شد.

مرفاوي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به بالارفتن تعداد سرماخورده‌هاي استقلال، فكري به حال اين مساله نكرده بوديد؟ گفت: گروه پزشكي ما و در راس آنها نوروزي، تلاش بسياري انجام مي‌دهند و آنها مثل فرزندان و برادران از بازيكنان مراقبت مي‌كنند، ولي بسياري از اين بيماري‌ها در بيرون از زمين فوتبال و در جامعه به وجود مي‌آيد. پزشك تيم هم هميشه آماده است و با يك تلفن در جايي كه بايد حضور پيدا كند حاضر مي‌شود.

---------------
رضا عنايتي:
شرايط استقلال با اين پيروزي برگشت

---------------
آرش برهاني:
اين سه امتياز كمك زيادي به استقلال خواهد كرد

--------------
اميرحسين صادقي:
با توجه به فشردگي بازي‌ها زمان براي احياي بازيكنان اندك است
هواداران دست و دلبازند كه بر سر ما پول مي‌ريزند

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
برد خوبی بود تبریک میگم
زیر بارون :دی
این همه واعظ میگفت لیدر تحصیل کرده امروز دیدمش :دی
2 بار دعوا کرد
1 بار با یکی از تماشاگرا
1 بار هم با یکی از لیدرهای مردمی که دفعه آخر نیروی انتظامی برداشت لیدر رو برد

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
برد خوبی بود
نيمه اول که کلا تعطيل بوديم ،بی انگيزه ، ترسو ،پر استرس
اما نيمه دوم خوب بود
يوسفی کلاً بهتر شده
نميدونم چرا جانواريو اينقدر اصرار داشت کارت بگيره
برهانی واقعاً با استرس بازی کرد امروز
صادقی واقعاً خوب بود
اکبرپور 5 دقيقه بازی کردنش هم عذاب ميده آدم رو
کلاً به نظر من دليل افت استقلال ،ضعف بدنی هست که ، دوندگی های اول فصل رو از وقتی که بازی ها فشرده شده تو تيم نميبينيم
شاهينی ها واقعاً خيلی دوندگی داشتند

اين خيابونی هم ديگه غير قابل تحمل شده مرتيکه بی مصرف به درد نخور همه کار ميکنه به جز گزارش فوتبال

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تبریک بروبچز !
فقط تو این بازی به غیر از اینکه بازی دلچسبی نیمه اول نداشتیم اما موقعیت گل هم داشتیم !
ولی نیمه دوم بد نبودیم راضی کننده نبود .. برهانی عنایتی مجیدی هرکدوم یه جوری موقعیت گل از دست دادن !
و در مورد 5مهاجم توی یه بازی باید بگم که .. همرو به عنوان مهاجم استفاده نکرده بود ..
جای حیدری سمت راست .. خالی بودنش تابلو بود .. منتظری بدون حیدری هیچی نبود آخرشم سوتی داد ..امروز بیشتر از چپ راست ضایع بود..
حیدری نبود ..امیرآبادی هم نبود جاشو پر کنه .. راستی این حنیف کدوم سمت بازی میکنه دقیقا؟!
و .. ؟؟
جانواریو خیلی خیلی خطا میکرد !!! چش بود این!؟!!آخرشم حقش بود کارت گرفت . از اول بازی تا اخر بازی این بود که خطا میکرد آ !
دیگه هیچی:D

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بدترین قسمت بازی به نظرم ضربه اخرهای برهانی و مجیدی بود!

چرا یه مهاجم تو لیگ برتر باید چشم بسته با نوک تو جریمه شوت بزنه
1657.gif

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
جانواریو خیلی خیلی خطا میکرد !!! چش بود این!؟!!آخرشم حقش بود کارت گرفت . از اول بازی تا اخر بازی این بود که خطا میکرد آ !
دیگه هیچی:D

اینطور که فردوسی پور توی 90ثانیه گفت به خاطر نیم فصل میخواد هفته اخر رو بپیچونه و زودتر بره....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا