• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
مرفاوی هنوزم گیج میزنه.
ولی عشق است استقلال:lol:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
نیمه اول گفتم تمام دیگه... نیمه دوم ترکوندیم 3 امتیاز واقعا مهم بود تبریک به همه استقلالیای گل:happy:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
تبریک به بر و بچه ها. :دی :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ولی مرفاوی که تکذیب کردن رفتنش رو .. گفت کجا میره !
از اون تیکه .. داوری هم حال کردم . .راه افتاده مرفاوی آ .. زبون وا کرده .. :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
06693f57-34de-4f0c-a10f-b64ea28cdaec.jpg

اردوي احتمالي استقلال در كيش

اندرحكايت اشك‌هاي سياوش

عکسهای بازی استقلال و شاهین

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فابيو: گاهي بايد خون بدهيم

62d01279-718e-4fe7-812f-9d32a6cdc629.jpg

فابيو‌جان‌آريو ديروز بيش از آنكه يك برزيلي تكنيكي نشان دهد يك بازيكن خشن و تكل‌زن بود.
او در چند صحنه متوسل به خطا روي بازيكنان حريف شد ودر نهايت يك كارت زرد هم گرفت.

شايعه‌ شده كارت زرد را عمدي گرفتي تا از بازي بعد محروم شوي و فرصت بيشتري براي سفر به برزيل داشته باشي!

حقيقتاً اينطور نبود. من بعد از بازي فهميدم كه سه اخطاره شدم در ذهنم اين بود كه فقط در بازي با تراكتورسازي كارت زرد دريافت كردم. گاهي اوقات بعضي بازي‌ها خيلي مهم مي‌شود و شما بايد با جان و دل بازي كني. ما مي‌گوييم بايد براي خون بازي كني (منظور فابيو با تعصب بازي كردن است) ما از چهار بازي دو امتياز گرفته بوديم و بايد بازي ديروز را مي‌برديم بنابراين گاهي اوقات براي گرفتن نتيجه محكم بازي كردن تنها چاره است.

اين را ما بايد بپرسيم چرا از چهار بازي 2 امتياز؟

بيشتر بدشانسي بود. اما ديروز نتيجه را گرفتيم و فكر مي‌كنم تيم شرايط خيلي بهتري پيدا كرد.

به برزيل سفر خواهي كرد؟

هنوز نمي‌دانم، بايد با سرمربي صحبت كنم واگر آقاي مرفاوي اجازه داد براي چند روز به كشورم مي‌روم تا به كارهاي عقب‌افتاده‌ام رسيدگي كنم. حقيقتاً يك فرصت استراحت اين چنيني لازم دارم.

از نيم‌فصل اول راضي بودي؟

ما مدافع عنوان قهرماني هستيم و الان هم در كورس رقابت‌ها قرار داريم. مطمئن باشيد استقلال توان قهرمان شدن را دارد و اين را ثابت مي‌كنيم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
30 بازيکن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند
قطبي: آنهايي كه دعوت نشدند هنوز شانس دارند

خبرگزاري فوتبال ايران - سرانجام اسامي بازيکنان تيم ملي بزرگسالان فوتبال ايران اعلام شد و از سوي افشين قطبي سرمربي تيم ملي 30 نفر به اردو دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، سيد مهدي رحمتي،وحيد طالبلو،ميثاق معمار زاده،سوشا مکاني،محمدنصرتي،سيد جلال حسيني،امير حسين صادقي،هادي عقيلي،فرشيد طالبي،احسان حاج صفي،هاشم بيک زاده :blink: ،خسرو حيدري،حسين کعبي،جواد نکونام،آندرانيک تيموريان،مجيد غلام نژاد،فرهاد مجيدي،پژمان نوري، ايمان مبعلي،محمد نوري،مسعود شجاعي،اميرحسين فشنگچي،محمدرضا خلعتبري،مجتبي زارع،جواد کاظميان،امير محبي،مهرزاد معدنچي،کريم انصاري فرد،ميلاد ميداوودي،آرش برهاني نفراتي هستند که به اردوي آماده سازي تيم ملي دعوت شدند.گفتني است،‌اردوي فوق از تاريخ 17/8/88 در حالي درکمپ تيم هاي ملي برگزار ميشود که بازيکنان فوق بايد خود را راس ساعت 10:00 به کادر فني معرفي کنند.

افشين قطبي سرمربي تيم ملي در خصوص ليست فوق گفت:بعد از مسافرتهاي زياد من و همکارانم با ماشين و هواپيما و مطالعات طولاني بر روي DVD مسابقات و همچنين ديدن بازيها از تلويزيون و بحث هاي مختلف و بررسي همه شرايط تکنيکي،تاکتيکي و روان شناسي،30بازيکن بالا براي حضور در اردوي تدارکاتي تيم ملي جهت انجام 4 ديدار که شامل 2 ديدار تدارکاتي و 2 ديدار رسمي در قالب مسابقات جام ملتهاي آسيا است،به تيم ملي دعوت شدند.وي در ادامه بيان کرد: در اين ليست سعي کرديم که تعادلي مطلوب برقرار شود به گونه اي که هم به بازيکنان جوان و هم بازيکنان با تجربه انتخاب کنيم تا بتوانيم پايه ريزي يک تيم ملي خوب براي آينده داشته باشيم.سرمربي تيم ملي در ادامه افزود: از آنجائيکه مسابقات جام ملتهاي آسيا يک سال ديگر به طول مي انجامد هنوز اين شانس براي ساير بازيکنان وجود دارد که به ترکيب اضافه شوند و ما سعي داريم يک رقابت سالم ميان همه بازيکنان ايراني براي کسب مدارج بالاتر و ورود به تيم ملي وجود داشته باشد.

------------

تبریک به دوستان تیم ملی استقلالی ...
ولی موندم بیک زادههههههههههههههههههه ! خدا رحم کنه ...
داش فرهادم که هست :)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
30 بازيکن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند
قطبي: آنهايي كه دعوت نشدند هنوز شانس دارند

خبرگزاري فوتبال ايران - سرانجام اسامي بازيکنان تيم ملي بزرگسالان فوتبال ايران اعلام شد و از سوي افشين قطبي سرمربي تيم ملي 30 نفر به اردو دعوت شدند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، سيد مهدي رحمتي،وحيد طالبلو،ميثاق معمار زاده،سوشا مکاني،محمدنصرتي،سيد جلال حسيني،امير حسين صادقي،هادي عقيلي،فرشيد طالبي،احسان حاج صفي،هاشم بيک زاده :blink: ،خسرو حيدري،حسين کعبي،جواد نکونام،آندرانيک تيموريان،مجيد غلام نژاد،فرهاد مجيدي،پژمان نوري، ايمان مبعلي،محمد نوري،مسعود شجاعي،اميرحسين فشنگچي،محمدرضا خلعتبري،مجتبي زارع،جواد کاظميان،امير محبي،مهرزاد معدنچي،کريم انصاري فرد،ميلاد ميداوودي،آرش برهاني نفراتي هستند که به اردوي آماده سازي تيم ملي دعوت شدند.گفتني است،‌اردوي فوق از تاريخ 17/8/88 در حالي درکمپ تيم هاي ملي برگزار ميشود که بازيکنان فوق بايد خود را راس ساعت 10:00 به کادر فني معرفي کنند.

افشين قطبي سرمربي تيم ملي در خصوص ليست فوق گفت:بعد از مسافرتهاي زياد من و همکارانم با ماشين و هواپيما و مطالعات طولاني بر روي DVD مسابقات و همچنين ديدن بازيها از تلويزيون و بحث هاي مختلف و بررسي همه شرايط تکنيکي،تاکتيکي و روان شناسي،30بازيکن بالا براي حضور در اردوي تدارکاتي تيم ملي جهت انجام 4 ديدار که شامل 2 ديدار تدارکاتي و 2 ديدار رسمي در قالب مسابقات جام ملتهاي آسيا است،به تيم ملي دعوت شدند.وي در ادامه بيان کرد: در اين ليست سعي کرديم که تعادلي مطلوب برقرار شود به گونه اي که هم به بازيکنان جوان و هم بازيکنان با تجربه انتخاب کنيم تا بتوانيم پايه ريزي يک تيم ملي خوب براي آينده داشته باشيم.سرمربي تيم ملي در ادامه افزود: از آنجائيکه مسابقات جام ملتهاي آسيا يک سال ديگر به طول مي انجامد هنوز اين شانس براي ساير بازيکنان وجود دارد که به ترکيب اضافه شوند و ما سعي داريم يک رقابت سالم ميان همه بازيکنان ايراني براي کسب مدارج بالاتر و ورود به تيم ملي وجود داشته باشد.

------------

تبریک به دوستان تیم ملی استقلالی ...
ولی موندم بیک زادههههههههههههههههههه ! خدا رحم کنه ...
داش فرهادم که هست :)

به بیک زاده.. :D ولی فرهاد به حقش رسید :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرفاوی: با تیم ملی در تعامل هستیم

d882bd5a-b765-4c96-aa09-1406391bd407.jpg

* فهرست تیم ملی دیروز رسما اعلام شد، نظرتان در مورد دعوت از 6 استقلالی چیست؟

- بله از دعوت این بازیکنان خوشحالم، چون این بازیکنان مزد تلاششان در رقابت های فصل را گرفتند. به اعتقاد من اگر نگاه دقیق تری به بازیهای لیگ شود، بازیکنان شایسته ای هستند که می توانند در اردو باشند.

* شما با آقای قطبی تبادل افکار دارید، فکر می کنید حضور کدام بازیکنان می تواند به قطبی کمک کند؟

- آقای قطبی با شخصیت و نگاه فنی خوبی که دارد می تواند موفق باشد، معتقدم نفرات دیگری در استقلال هستند که می توانند در اردوی تیم ملی باشند. مثل حسین کاظمی ، پژمان منتطری و ... که امیدوارم سرمربی تیم ملی با دید مثبت خود شایسته ها را ببیند و در روزهای آینده این نفرات هم به جمع ملی پوشان اضافه شوند.

* چقدر با تیم ملی تعامل دارید؟

- آرزوی من موفقیت تیم ملی است؛ این روزها تیم ملی نوجوانان ایران در جام جهانی نوجوانان می درخشد و یک بازیکن از استقلال درون دروازه این تیم است، ایمان صادقی فرصت خوبی بدست آورده که تجربه خوبی در جام جهانی کسب کند و بعدها می تواند برای تیم استقلال مفید باشد. ما این بازیکن را در اختیار تیم ملی نوجوانان قرار دادیم تا در اردوها باشد و نتیجه آن را خواهیم گرفت. ما همیشه با تیمهای ملی تعامل داشته ایم و برای این تیم نوجوانان و تیم ملی بزرگسالان آرزوی موفقیت دارم. به هر حال ما همواره آماده هر نوع همکاری با آقای قطبی و همکارانش هستیم.

* برنامه نیم فصل استقلال چیست؟

- بعد از بازی با راه آهن 3 روز استراحت می دهیم و از چهارشنبه دوباره کار را شروع خواهیم کرد. مربیان آلمانی آخر هفته به تیم ملحق می شوند و با توجه به دوری برزیل و اینکه فابیو باید حدود 4 روز در مسیر رفت و برگشت باشد، به او دو روز هم مرخصی بیشتر دادیم و این بازیکن هم بعد از بازی با راه آهن به مرخصی خواهد رفت.

* مجری برنامه نود گفت :"جانوآریو به عمد کارت زرد گرفت که در بازی بعدی مقابل راه آهن غایب باشد" به نظر شما این طور بود؟

- نه اصلا؛ از دید من اینطور نبود. در فوتبال این اتفاقات می افتد و بازیکن کارت می گیرد. اما در حالی که بازیکن خودش می داند مرخصی رفتنش دست باشگاه است و دست خودش نیست، چرا باید این کار را انجام دهد؟

* در برخی روزنامه ها امروز نوشتند رینالدو و مدیربرنامه هایش در مورد پیشنهاد جدید این بازیکن و جدایی اش از استقلال با شما صحبت کرده است!

- نه اصلا بحث جدایی او مطرح نیست. رینالدو آمده بود مشورت کند که می تواند در این مدت به مرخصی برود یا نه ؛ من هم به او گفتم تازه در ترکیب استقلال جا افتاده و حیف است این فرصت را از دست بدهد، صلاح در این است که در ایران بماند و به نفع اوست که از این موقعیت مهیا شده استفاده کند اما اگر اصرار دارد به پرو برود، مشکلی نیست، اما خود او هم پذیرفت که همراه ما باشد و تمریناتش را رها نکند. همین!

* اردوی نیم فصل را چه زمانی برگزار می کنید؟

- از 24 آبان ماه اردو را برپا خواهیم کرد و همه نفرات بجز ملی پوشان (که همراه تیم ملی اند) باید در اردو حاضر باشند. سعی می کنیم در آنجا یک بازی تدارکاتی هم داشته باشیم اما اگر این طور نشد، در تهران یک مسابقه تدارک خواهیم دید.

* و در مورد بازی این هفته برابر وراه آهن؟

- این بازی هم شرایط خاص خود را خواهد داشت. بازی سختی است و شرایط جدول و نزدیک بودن امتیازات در صدر جدول آن را مشکل می کند.راه آهن هم تیم خوبی است و خیلی خوب فوتبال بازی می کند. امیدوارم روبروی این تیم خوب بازی کنیم و برنده مسابقه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رضا عنایتی: پاس ندادن آرش عمدی نیست

showimage.aspx

عنایتی باگلی که مقابل شاهین پارس زد هنوز هم 12 گل دیگر به هواداران استقلال بدهکار است! او پس از آنکه اولین گلش را مقابل فولاد به ثمر رساند در مصاحبه‌ای گفت: «امسال 15 گل می‌زنم.» عنایتی اما به دلایل گوناگون که خودش مسائل روحی روانی را در آن دخیل می‌داند هنوز نتوانسته به نیمی از وعده‌اش عمل کند و با 3 گل زده همچنان در تقلای برآورده کردن خواسته هواداران استقلال است...

آیا عنایتی می‌تواند تا پایان لیگ 12 گل دیگر بزند تا به عدد 15 برسد؟
صدایت گرفته آقا رضا؟!
■ این سرماخوردگی لعنتی ما را بیچاره کرده است. همه مریض شده‌اند. من هم چند روزی است دارم با سرما‌خوردگی می‌جنگم.
هر چند هفته یک بار گل می‌زنی! اگر بخواهیم میانگین بگیریم هر 5 بازی یک گل.
■ خب، در چند بازی نبودم و برخی‌ بازی‌ها هم تعویض شدم اما خودم هم قبول دارم شرایطم خوب نیست. باید بیشتر تلاش کنم تا تعداد گل‌هایم افزایش یابد.
می‌دانی هنوز 12 گل بدهکار هستی؟
■ ‌(می‌خندد) بله. یادم هست و سر قولم هستم. گفته بودم امسال 15 گل می‌زنم. الان 3 تا زدم 12 تای دیگر مانده. حتما جبران می‌کنم.
انگار آرش نمی‌گذارد تو آقای گل شوی.
■ ‌‌خدا را شکر آرش خوب دارد جلو می‌رود. هیچ کس جلودارش نیست.
در بازی شاهین چند بار دیدیم که به تو پاس نداد.
■ ‌‌آرش سبک بازی‌اش طوری است که سرش را پایین می‌اندازد و حرکت می‌کند. وقتی سرت پایین باشد آن وقت تمرکز بازیکن پایین می‌آید. البته این کار آرش غریضی و غیرعمدی است.
گفتند خیلی از دست آرش شاکی شدی.
■ ‌‌دروغ گفتند! من که با کسی تعارف ندارم. اگر ناراحت شوم زود بروز می‌دهم و عالم و آدم متوجه می‌شوند.
بعد از اینکه گل زدی انگار چیزی به آرش گفتی؟
■ ‌‌باور کن اصلا یادم نمی‌آید چه حرفی زدم. آن لحظه جوگیر شده بودم!
بازی کردن کنار آرش تو را ناراحت نمی‌کند؟
■ ‌‌درست است که سیاوش را خیلی دوست دارم اما نه، چرا باید ناراحت باشم. خدا را شکر چند بازی است داریم خوب کار می‌کنیم.
گفتی سیاوش، یاد بازی نکردن‌های او افتادیم. راستی سیاوش الان باید در تیم ملی باشد اما نیست.
■ ‌‌سیاوش برمی‌گردد. این را مطمئن باشید. از نظر روحی روانی کمی دچار افت شده اما این روزها خیلی شاداب و سرحال است. سیاوش یک بازیکن بزرگ است که از لحاظ فنی جزو بهترین‌های فوتبال ما محسوب می‌شود.
آقا رضا علت افت استقلال در 4 هفته اخیر چه بود؟
■ ‌‌آن شکست خانگی مقابل استقلال اهواز همه برنامه‌های ما را به هم زد. اگر دقت کرده باشید ما در همین بازی با شاهین ترسو بازی می‌کردیم. فکر می‌کردیم دوباره مساوی می‌شود اما خدا را شکر ترس ما دیگر ریخت.
تغییرات ناخواسته‌ای که در ترکیب استقلال به وجود آمد هم موثر بود؟
■ ‌‌بله، در همین بازی ما دو بازیکن اصلی‌مان را نداشتیم. وقتی خسرو حیدری و هاشم‌ بیک‌زاده در ترکیب اصلی قرار نمی‌گیرند ناخودآگاه هماهنگی‌ها دچار مشکل می‌شود. تا حدودی تایم تیمی ما به هم خورده بود.
در این میان یکسری حواشی هم تیم را دچار شوک کرد. تو فکر می‌کنی این مسائل از کجا نشات می‌گیرد؟
■ ‌‌خب، بعضی‌ها دوست ندارند مرفاوی موفق شود اما من معتقدم آقا صمد با این حاشیه‌ها بیگانه نیست. کسی که پنج شش سال در استقلال کار کرده فضا را خوب می‌شناسد و به راحتی می‌تواند یکسری مسائل را کنترل کند. این حاشیه‌ها خیلی در کار ما تاثیر گذاشت.
بعضی‌ها سعی می‌کنند فضای میان شما و مرفاوی را از حالت استاد و شاگردی خارج کنند و سرمربی استقلال را نابلد جلوه دهند.
■ ‌‌ما حواس‌مان به این حاشیه‌سازی‌ها است اما محض اطلاع این دوستان باید بگوییم صمد معلم همه ما است و همه ما سعی می‌کنیم برای موفقیت او تلاش کنیم.
به هر حال نقش تو و بازیکنان باتجربه استقلال خیلی تاثیرگذار است.
■ ‌‌قطعا همین طور است. من هر کمکی از دستم بربیاید دریغ نمی‌کنم.
لیست تیم ملی را دیدی؟
■ ‌‌بله، خدا را شکر 6 استقلالی دعوت شدند. ‌‌دعوت فرهاد من را هم وسوسه می‌کند تا دوباره به تیم ملی دعوت شوم. وقتی فرهاد مزد زحماتش را از قطبی می‌گیرد پس حتما من هم اگر خوب گل بزنم می‌توانم دوباره به تیم ملی دعوت شوم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گزارش و حواشی آخرین تمرین تیم استقلال قبل از دیدار با راه آهن

8a4632ef-830d-455c-8807-3946478eaf6c.jpg

تیم فوتبال استقلال یک روز قبل از رویارویی با راه‌آهن تمریناتش را در ورزشگاه دستگردی پیگیری کرد.
تمرینات آبی‌پوشان از ساعت 16:15 آغاز شد.
*امیدرضا روانخواه و بیژن کوشکی غایب بودند. همچنین محمد محمدی که روز پنجشنبه به تمرینات بازگشته بود عصر امروز مجددا در ورزشگاه دستگردی غایب بود و حضور او در بازی فردا به عنوان دروازه‌بان دوم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

* روته مولر و راینر کرافت با 5 دقیقه تاخیر به محل تمرین رسیدند.

* حدود 20 نفر از هواداران تیم استقلال از تمرین امروز دیدن کردند.

* خسرو حیدری به دلیل مصدومیت حدود 20 دقیقه دور زمین دوید و سپس زیر نظر پزشک استقلال تمریناتش را ادامه داد.

* گرم کردن بدن‌ها، فوتبال آقا وسط، بازی تحت فشار و ارسال از جناحین از آیتم‌های تمرین امروز تیم استقلال بود.

* دکتر نوروزی پزشک تیم استقلال برای جلوگیری از ابتلا بازیکنان به سرماخوردگی بطری آب آشامیدنی بازیکنان را از یکدیگر جدا و برای آنها خوردن قرص جوشان را الزامی کرد. روی بطری بازیکنان شماره پیراهن آنها نوشته شده تا کسی از بطری دیگری استفاده نکند.

* استقلال امروز از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادی برابر راه‌آهن قرار می‌گیرد. فابیو جانواریو به دلیل سه اخطاره بودن در دیدار امروز غایب خواهد بود.

عکسهای تمرین جمعه

به امید موفقیت آبی پوشان در بازی امروز..

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جالبه !
استقلال بدون جان واریو و بدون خسرو!!!
باید دید مرفاوی تو بی بازیکنی چیکار میکنه!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
جالبه !
استقلال بدون جان واریو و بدون خسرو!!!
باید دید مرفاوی تو بی بازیکنی چیکار میکنه!

عشق است داش فرهاد ...
آرشم هست !
بیک زاده هم هست :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یه گلی خوردیم که از اون خطاهایی بود که فقط قهرمانی میگرفت. من مودنم این وحید 90 نمیبینه؟ چندبار توضیح دادن دربارش.
موقع شوت هم اینهمه مدافع جلو توپ هستن بازهم شوت میزنه نفهمیدم بازیکن بودن اونجا یا یه سایه بود که اینقدر راحت شوت زد

اینهمه مهاجم داره استقلال اما کلی موقعیت خراب کرد. حتی اونهایی که افساید بود رو هم خوب نمیزدن و گل نمیکردن.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
وقتی آقای طالبلو اول بازی با کارهای احمقانه اش 1 گل رو تقديم حريف ميکنه،اين باعث ميشه کل تيم بازی رو با استرس شروع کنه، وقتی بهترين موقعيت های تيمون در حالی عقبيم توسط بازيکن بی مصرف و عصبی مثل اکبرپور از دست ميره،باعث ميشه هر چه قدر از بازی ميگذره استرس تيم واسه گل زنی بيشتر بشه.
دلم واسه صمد سوخت،بيچاره چوب احمق بازی های بازيکن های مثلاً با تجربه خودش رو خورد،اصلاً حقش نبود که آخره بازی بهش شعار بدن.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
وای:blink:
عجب بازی ای شده بود:wacko:
با اینکه استقلال در کل رو بازی سر بود اما اونا هم رسما هر کاری خواستن کردن (مخصوصا زنیدپور و عیسی)
اینهمه حمله کردیم اما نشد دیگه..
عجب برگردونی زد آرش، اون شوتی هم که یارو با صورت از رو خط کشید باید گل می شد
تماشاچیای نا مرد رو بگو شرو کردن به حیا کن:f34r:...

:pتوپ تانک فشفشه این توپ باید گل بشه:p

دلم واسه صمد سوخت،بيچاره چوب احمق بازی های بازيکن های مثلاً با تجربه خودش رو خورد،اصلاً حقش نبود که آخره بازی بهش شعار بدن.

سلام عمو وحید؛
البته در حد یه لحظه بود و بقیه تماشاچیا خفشون کردن، اما همونم نباید می شد

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا