• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصطفی جون، داداش، حنیف که کلا جلو بود دیگه جلو بردن نداشت!!

خدائیش بچه ها از جون مایه گذاشتن وگرنه تیم نظم نداشت

دادا محسن حرفت درست ... ولی حنیف دفاع بود که توی حمله ها شرکت میکرد .

من که گفتم بهتر بود جان وایو رو توی زمین نگه میداشت ولی علت تعویضش استفاده از حنیف به عنوان مهاجم محض بود که خیلی هم تعویض اشتباهی به نظر نمیرسید .

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه ي بروبچه ها....

آقا به نظر من استقلال خيلي خوب بازي كرد ولي سر يه اشتباههاي مفت بازي رو باختيم....
مثلا گل تقصير كيانوش رحمتي بود...
اون گل هادي نوروزي هم محمدي مقصر بود...
كلا رو اشتبهات فردي گل خورديم و باختيم....

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
میگم مطمئنی بازی استقلال و استیل آذین رو امروز دیدی ؟؟

بیشتر به نظر میرسه یه مسابقه ی دیگه رو دیده باشی !! مثلا بازی والیبال بین سایپا و داماش

مرد حسابی دیگه تیم چه جوری باید حمله بکنه که یکی مثل شما نیاد اینجا بگه تیم داره خرکی دفاع میکنه ؟؟؟
ترکیب دفاعی هست دیگه عزیزم وقتی 2 تا هافبک دفاعی دارن با هم بازی می کنند و یه حمله داریم
اون خرکی دفاع کردن رو هم منظورم با اون تیم عریه بود نه این بازی!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

آقا به نظر من استقلال خيلي خوب بازي كرد ولي سر يه اشتباههاي مفت بازي رو باختيم....
توی صحنه آهسته پاس اشتباه کیانوش رو نشون نداد. اما توی صحنه اصلی وقتی کیانوش یه لحظه چشم بسته پاس به دروازبان داد و دید توپ دست بازیکن استیل افتاد واقعا از چهره اش میشد فهمید که داغون شد یه لحظه. سرشو انداخت پایین گفت واایی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ما که بازی رو ندیدیم به علت مشکلات :cool:
ولی فکر کنم ما هر وقت می بریم بگیم کار مرفاوی بود و هر وقت هم ببازیم بگیم داور و اشتباهات فردی باعث اش شد خیلی جالب نیست :cool:

به هر حال جام حذفی هم پرید
حالا امیدوارم حداقل در لیگ رتبه بهتری به دست بیاریم چون فکر نکنم که به فکر قهرمانی باید باشیم ( البته چشم ام آب نمی خوره بلاخره ممکنه برهانی گل نزنه داور هم 10 یا 20 تایی پنالتی نگیره صادقی هم 4و 5 تا به خودمون گل بزنه ، طفلکی مرفاوی این وسط گیر کرده )

پ.ن : البته مشخصه کمی هم اعصاب نداریم :cool:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ترکیب دفاعی هست دیگه عزیزم وقتی 2 تا هافبک دفاعی دارن با هم بازی می کنند و یه حمله داریم
اون خرکی دفاع کردن رو هم منظورم با اون تیم عریه بود نه این بازی!

من خودمم با دو تا هافبک دفاعی مخالفم ... اونم وقتی که یه بازیکن واقعا مسخره مثل کیانوش رحمتی که تسلط بسیار پائینی روی توپ داره بخواد توی زمین قرار بگیره ... متاسفانه کاظمی هم اون طراوت گذشته ها رو نداره ...

مطمئن باشید که اگه جباری برگرده دگه عمرا از دو تا هافبک دفاعی کنار هم استفاده نمیکنه .... اونموقع تیم رو مجبوره هجومی تر بشینه .

در مورد بازی با الاهلی که تیم نسبت به شرایط خوب بازی کرد .... با اینکه 1 گل جلو بود نیمه ی دوم رو خیلی خوب شروع کرد ... ولی چه انتظاری دارید ؟ کلا این خاصیت تمامی تیمای ایرانیه که وقت گل میزنن میرن توی فاز دفاع .

با در نظر گرفتن موقعیت هایی که مجیدی از دست داد و اون گل سالمی که ازمون خطای آفساید گرفتن فکر نمیکنی یکم داری یه طرفه به قاضی میری؟

اصلا بیاید اینجا داد بزنید که مرفاوی *** و واعظ *** ... چیکارش میشه کرد ؟ با اینکه نظر شخصیم در مورد واعظ اینه که مدیر خوبه ولی مطوئنا تا آخر فصل هستش .

الان بهتره دعا کنیم که توی لیگ از پرسپولیس عقب نمونیم ... که سهمیه ی آسیا رو بگیریم .

توی جام حذفی هم درسته که اوت شدیم ولی مردونه بازی کردیم دیگه ... همه ی بازیکنا تا آخرین نفسشون دویدن ...پاسکاری های تک ضربشون رو اگه دقت کرده باشید خیلی پیشرفت کرده ... روند تیم داره بهتر میشه اگه دوباره وارد بحران نشیم ...

به امید قهرمانی استقلال در آسیا

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
توی صحنه آهسته پاس اشتباه کیانوش رو نشون نداد. اما توی صحنه اصلی وقتی کیانوش یه لحظه چشم بسته پاس به دروازبان داد و دید توپ دست بازیکن استیل افتاد واقعا از چهره اش میشد فهمید که داغون شد یه لحظه. سرشو انداخت پایین گفت واایی

منصور سلام

درسته دیدمش که چه جوری ماتم زد ... ولی باید توی ورزشگاه میبودی و ضجه زدنای طرفدارا رو میدید ... کسانی که باور کن توی یکی از این سوتیای معمولی بازیکنا خیلی راحت ممکنه از فرط ناراحتی وعصبانیت سکته بکنن و بمیرن ...

فکر کردی واقعا براش مهمه ؟ نه به خدا ... بازی بعدی میاد میگه که من سوتی بازی قبل رو به طور کل فراموش کردم ... مثل صادقی .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منصور سلام

درسته دیدمش که چه جوری ماتم زد ... ولی باید توی ورزشگاه میبودی و ضجه زدنای طرفدارا رو میدید ... کسانی که باور کن توی یکی از این سوتیای معمولی بازیکنا خیلی راحت ممکنه از فرط ناراحتی وعصبانیت سکته بکنن و بمیرن ...

فکر کردی واقعا براش مهمه ؟ نه به خدا ... بازی بعدی میاد میگه که من سوتی بازی قبل رو به طور کل فراموش کردم ... مثل صادقی .
سلام داش مصطفی

نمیدونم چرا اینقدر سر به هوا هستن! بازی محلات که نیس! باید تمرکز بالا باشه! جای مشنگ بازی نیس که اینجا

کلا اشتباهات فردی و سوتی زیاد بود. نمیدونم واقعا چرا اینجوری هستن

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با همه این حرفا درود به مرفاوی ....ما به اتفاقات و اشتباهات اجتناب ناپذیر فوتبال باختیم .
فعلا احساسات همه قلیان کرده ... نمیدونم این منتقد ها وقتی اس اس 4-3 جلو افتاد همین نظر رو داشتن ! ؟
تعویض صادقی هم دفاعی نبود همه توی بازی دیدیم که ضعف شدید خط دفاعی استیل اذین رو توی بازی هوایی ،
تعویض هم برای استفاده از ضربات سر بازیکن های بلند قامت بود :eek:در کل گردش توپ روی زمین کاملا گویای برتری تیم بود ...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
اس اس دوست داریم :cool:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من نظر کلی ات را راجع به بازی خواستم

(ترکیب تیم، تعویض ها و ...)

یادم نیس کی بود، اما یکی از بچه ها حرف قشنگی زد، آخه من نمی دونم این حمایت بی چون و چرای ما از یه نفر چه معنی داره؟؟ خوب به جاش باید انتقاد بشه دیگهع (می دونم تو هم این حرف رو می پذیری)

والله دورغ چرا من بازي رو نديدم !
كلاس داشتم فقط يك قسمت هايي كوتاهيش رو ديدم ...
در مورد تركيب هم فكر كنم مشكل خاصي نبود ! در مجموع اين بازي اشتباهات فردي خيلي نقش داشت !
البته گل هاي استقلال هيچ كدوم روي شانس و ضربه ي كاشته و ... نبود تقريبا شوت و كار تيمي تقريبي بود ! ( اونايي رو كه ديدم و شنيدم )
شايد اگر استقلال 4-5 روز پيش تو عربستان اون بازي سنگين رو نداشت اين بازي رو ميبرد !
البته نبود برهاني خيلي مشكل ساز شده بود ...
در مجموع انتقاد خاصي ندارم چون خيلي دقيق بازي رو نديدم !

تا کی باید حمایت کرد ؟!
حمایت کورکورانه که اسمش حمایت نیست اسمش حما... ِ !!
این آقا نه توی لیگ جای خوبی واسه تیم درست کرده و اینم که از جام حذفی...بازی توی آسیا هم 90 دقیقه با همین سیستم خرکی دفاع کرد تا تونست ببره ... تا کی میخواد تیم رو دفاعی بچینه و باز هم بگیم باید حمایت کرد ؟!
بس کنید خداوکیلی!

ببخشيد دوست من ولي اين پست رو ديدم فقط خنديدم !
شما كي حمايت كردي ؟
پ بار حمايت كن ما دلمون خوش باشه ، كساني كه مثل شما فكر ميكنند همونايي هستند كه از هفته ي 10 گفتند امير خان !
اگر تو آسيا خركي دفاع كرد ، پس پارسال جلو الاتحاد كه خركي دفاع كرديم و باختيم ! پس حتما فرقي هست بين خركي دفاع كردن و هوشمندانه بازي كردن !
پس يونان هم خركي قهرمان اروپا شد ... اصلا دفاعي يعني خركي !
ببخشيد دفاعي چيد ؟ دفاعي چيدن يعني چي ؟
تو اكثر بازي ها گل اول رو كه ما زديم ... تو 5 بازي آخر بشماريد چند گل زديم ، داقل آمار گل زني نشون ميده كه دفاعي نبوده !!
شما احتملا زياد بازي استقلال رو نميبيني‌، چون صمد اصلا تيم رو دفاعي نميچينه ! 4-4-2 خودش رو كار ميكنه !

ما که بازی رو ندیدیم به علت مشکلات :cool:
ولی فکر کنم ما هر وقت می بریم بگیم کار مرفاوی بود و هر وقت هم ببازیم بگیم داور و اشتباهات فردی باعث اش شد خیلی جالب نیست :cool:

به هر حال جام حذفی هم پرید
حالا امیدوارم حداقل در لیگ رتبه بهتری به دست بیاریم چون فکر نکنم که به فکر قهرمانی باید باشیم ( البته چشم ام آب نمی خوره بلاخره ممکنه برهانی گل نزنه داور هم 10 یا 20 تایی پنالتی نگیره صادقی هم 4و 5 تا به خودمون گل بزنه ، طفلکی مرفاوی این وسط گیر کرده )

پ.ن : البته مشخصه کمی هم اعصاب نداریم :cool:

فرامرز جان مشكل اينه كه صمد مثل مربياي ديگه زبون نداره بياد تو كنفرانس همه چيز رو بندازه گردن اين و اون !
اگر استقلال تمركزش رو بزاره واسه آسيا ميتونه بره دور بعد و سال ديگه با يك يار گيري خوب و شايد با يك مربي خوب بتونه خاطره بشه ...
هر مربي مياد ،‌بياد ، فقط اين فرهنگ جا بيفته كه آقا تا هست حمايت !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قهرمانان ایستاده میمیرند ...

ba840378-02ad-497a-995b-48fe67c58fea.jpg

خب آره ! باختیم و حذف شدیم .. ولی من اصلا ناراحت نیستم .. برای اینکه استقلال قهرمانانه بازی کرد ، برای اینکه 3-1 عقب افتاد ولی جا نزد و مردونه و باغیرت بازی رو ادامه داد و 4-3 هم جلو افتاد ولی امان از داوری که برای این بازی بزرگ خیلی کوچیک بود .......البته مشکلات داوری ایشون با اون پنالتی تموم نشد و برای عقده گشائی 2 اخراج بی مورد هم انجام داد هرچند اون 2 اخراج در زمانی صورت گرفت که تاثیری بر نتیجه نمیگذاشت
به نظرم تعویض های صمد هم خوب بود و بازیکن های تعویضی موقعیت های خوبی رو داشتن که به ثمر نرسید و متاسفانه این هم جزئی از فوتباله که امشب قسمت تلخش به ما رسید ..

سرداران آبی پوش خسته نباشید ؛ خدا قوت ..

نامجو مطلق: داوری به ضرر ما بود

نصیرزاده: "حق‌وردی" استقلال را حذف کرد

احتمال محرومیت چند هفته‌ای داور استقلال - استیل آذین/عنایت: پنالتی استیل‌آذین درست نبود

حاشیه دیدار استقلال - استیل آذین

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99

به نظرمنم رحمتي بد سوتي داد وقتي پاس داد زد تو سر خودش كه به قول دوستمون بازي بعد يادش ميره .اقا يه نكته شما با اينكه جدود يكسال عضو شدي تعداد پستهات خيلي بالاست فكر كنم نسبت به زمان تو كل اعضاي فروم ركورد دار باشين

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اشتباهات داور به ضرر استقلال رقم خورد / مهارت کعبی بیشتر از داور بود

کارشناس داوری گفت: نادیده گرفتن یک پنالتی استقلال، گرفتن یک پنالتی به ضرر این تیم و اخراج اشتباه دو بازیکن آبی پوش باعث شد اشتباهات داور به ضرر شاگردان مرفاوی باشد.

هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد عملکرد تیم داوری در دیدار تیم‌های فوتبال استقلال با استیل آذین در چارچوب رقابت‌های جام حذفی ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: در روزی که 2 کمک داور این مسابقه(رضا سخندان و علیرضا یزدانی) بدون اشتباه بودند و حتی گل پنجم استقلال به درستی توسط سخندان آفساید اعلام شد، تورج حق وردی داور این مسابقه اشتباهاتی داشت که به ضرر آبی پوشان شد.

وی با بیان اینکه تورج حق وردی در نشان دادن کارت‌های زرد در این دیدار درست عمل کرد، افزود: داور در نشان دادن هر دو کارت قرمز به بازیکنان استقلال (شکوری و اکبرپور) سختگیری کرد زیرا قانوگذار نیروی زیاد در انجام خطا را عامل اخراج می داند.

کارشناس داوری کشورمان همچنین در مورد خطای مهدوی کیا روی مجیدی در نیمه نخست تاکید کرد: مهدوی کیا در آن صحنه طوری بین پاهای مجیدی گام برداشت که بازیکن استقلال را سرنگون کند و در انجام این کار موفق بود وی داور مسابقه در آن صحنه یک پنالتی مسلم به سود آبی پوشان را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: شاید عمده ترین و تاثیرگذارین اشتباه حق وردی در این مسابقه، لحظه ای بود که حسین کعبی توانست با ایجاد یک صحنه مصنوعی داور را برای گرفتن یک خطای پنالتی به سود استیل آذین فریب دهد، خطایی که هرگز اتفاق نیفتاد.

نصیرزاده در این خصوص گفت: این بازیکن قدیمی فوتبال، در یک اقدام کاملا مهندسی شده به محض رسیدن به پای بازیکن حریف آنچنان خود را به زمین زد که ممکن بود بسیاری از داوران دیگر را هم فریب دهد و این مسئله به مفهوم جلو افتادن مهارت بازیکنان ایران از داوران است. در مجموع باید گفت مهارت کعبی بیشتر از داور مسابقه بود.

دیدار تیم‌های فوتبال استیل آذین و استقلال در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور که عصر امروز با قضاوت تورج حق وردی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، با برتری 5 بر 4 استیل آذین همراه بود.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فرامرز جان مشكل اينه كه صمد مثل مربياي ديگه زبون نداره بياد تو كنفرانس همه چيز رو بندازه گردن اين و اون !
اگر استقلال تمركزش رو بزاره واسه آسيا ميتونه بره دور بعد و سال ديگه با يك يار گيري خوب و شايد با يك مربي خوب بتونه خاطره بشه ...
هر مربي مياد ،‌بياد ، فقط اين فرهنگ جا بيفته كه آقا تا هست حمايت !

سلام
علیرضا جان درست میگی باید حمایت کنیم و خیلی خوب هست

ولی خدایشش دیگه خسته شدم از بس گفتیم که داور ،بازیکن خراب می کنه
من هم دوست دارم که استقلال با صمد نتیجه بگیره
خوب میایم حمایت بکنیم ولی وقتی در عمل یک چیز دیگه رو می بینم چیکار کنیم ما می تونستیم بهتر از این باشیم ولی بخاطر بعضی چیزها نیستیم خوب دیگه چه حمایتی
بابا استقلال اینطور شده که یکبار مرفاوی میاد میخ رو یکبار می کوبونه دفعه بعد میاد میخ رو در می آره ، بابا یا میخ رو بکش بیرون یا بکوبون تو :lol: (چی شد )

به هر حال امیدوارم که بهتر بشیم و توی بازی های بعد بهتر نتیجه بگیریم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
علیرضا جان درست میگی باید حمایت کنیم و خیلی خوب هست

ولی خدایشش دیگه خسته شدم از بس گفتیم که داور ،بازیکن خراب می کنه
من هم دوست دارم که استقلال با صمد نتیجه بگیره
خوب میایم حمایت بکنیم ولی وقتی در عمل یک چیز دیگه رو می بینم چیکار کنیم ما می تونستیم بهتر از این باشیم ولی بخاطر بعضی چیزها نیستیم خوب دیگه چه حمایتی
بابا استقلال اینطور شده که یکبار مرفاوی میاد میخ رو یکبار می کوبونه دفعه بعد میاد میخ رو در می آره ، بابا یا میخ رو بکش بیرون یا بکوبون تو :lol: (چی شد )

به هر حال امیدوارم که بهتر بشیم و توی بازی های بعد بهتر نتیجه بگیریم

حرفت درسته ، ولي اگر اين حمايتي كه الان هست از اول بود مطمئنا الان وضعمون اين نبود !
به هر حال اين بازي رو كه مردونه باختيم !
انشالله تو آسيا ...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پاسخ قابل پيش بيني به اعتراض باشگاه استقلال : خنديدن به فوتبال پاك

داوری که شدیدا بودار بود و مشخص بود که این هدایتی پولش رو این جاها هم خرج میکنه :hmm:

آقا من اصلا متوجه نميشم !
من از اول ميگفتم بزار صمد گند بزنه ، بعد بيا بگو صمد بده !
امثال شما ( از لحاظ طرز فكر‌،‌ قصد جسارت ندارم )‌ ،‌ صمد 10 هفته بود ،‌ اوايل ليگ داشت همه رو لوله ميكرد ، ميرفتيد استاديم ميگفتيد اميرخان !
خودتم ميدوني من از اول مخالف صمد بودم ! ‌پستام هست، تاپيكم هست ! ولي وقتي كه سرمربي شد و ورشم نميدارن ديگه رفتن و حاشيه ايجاد كردند كار يك استقالي نيست ، اينجوري تيم نابود ميشه !
اول من اصلا طرفدار امیر قلعه نوعی نیستم که برم ورزشگاه و شعار بدم.
بعدش هم من هفته های اول نگفتم صمد بده و اصلا صحبت نکردم اما گفتم بعد از کلی معطل کردن مردم باید سرمربی بهتری می اومد. اما با وجود برد مشخص شد نه توی ترکیب چیدن ن هتوی تعویضهاش هیچ توانایی نداره.

بیخیال علیرضا خان این بحثها به هیچ جایی نمیرسه

بیک زاده امروز واقعا خوب بود . با اینکه بعد از مدت ها بازی میکرد ولی خوب بازی کرد (با اینکه من ازش بدم میاد)

در مورد تعویض هم صادقی رو آورد داخل که حنیف رو بفرسته جلو ... میتونم بپرسم کدوم مهاجم رو میاورد تو ؟ برهانی ؟ انصافا تو این چند مدت حنیف چقدر برامون گل زده ؟ کمتر از یه مهاجم مثل آرش برهانی بوده ؟

با این اوصاف به نظرم بهتر بود که جان واریو رو تعویض نمیکرد .

یه گل به خودی ... یه پاس گل به حریف ... داوری مضحک =====> مرفاوی دوست داریم

استقلال بد بازی کرد ؟؟؟؟؟ به نظر من خیلی هم خوب بازی کرد .

دم مرفاوی هم گرم ... من ورزشگاه بودم و دیدم که بعد بازی هیچکس بر ضد مرفاوی شعار نداد . منتها شما اینجا نشستید و هی دارید میگید مرفاوی و واعظ بی شعور .

چاکرتم هستم هری جان عزیز :D
بیگ زاده خوب بود؟ جز چندتا لو دادن توپ چیکار کرد؟ یه استب بلد نبود بکنه :lol:
چرا به مهاجمهای جوون اعتماد نکنه جای اینکه حنیف که خسته هست رو ببره جلو؟ عمران زاده که به قول دوستمون جلو هست :دی میتونست یکی از مهاجمهای جوون رو بیاره و از خستگی دفاع استیل اذین استفاده کنه

مخلصم

به هر حال اين بازي رو كه مردونه باختيم !
انشالله تو آسيا ...

هم حذف میشیم. :دی
البته این جواب انشالله نبود این سرنوشت استقلال هستش ;)
برای سال بعد هم فکر نکنم سهمیه بتونه بگیره. پس خدافظ تا دو سال دیگه توی اسیا اگه یه مربی درستی بیاد

Last edited:

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
50
بنظر من اشتباهات داوري و خستگي بازيكنان باعث شده بود عليرغم برتري همه جانبه استقلال، تمركز لازم در حد تيم استقلال وجود نداشته باشد.
با وجود حذف اين تيم، احساس مي كنم كه هنوز تنها تيم لايق قهرماني در آسياست.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضی دوستان دیروز بعد از بازی جو بدی در این تاپیک به وجود آوردن که به همین دلیل و چنین پست هایی که البته پاک هم شده اخطار گرفتن. فقط یک نکته رو لازمه مجددا تذکر بدم. دوستان تازه وارد لطف کنند قوانین رو یکبار قبل از پست دادن مطالعه کنند . هواداران سایر تیمها میتونن در تاپیک های هواداری بحث فنی بکنند و اگر دوستان موضوعی در بحثها دیدند که باعث تحریک هست فقط ریپورت بدن . نه اینکه پاسخ بدن .
بار دیگه از دوستان استقلالی که لطف کردند و در مقابل بعضی افراد که قصد تحریک داشتند پاسخی ندادند بسیار ممنونم. شاد باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا