• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

داوری که شدیدا بودار بود و مشخص بود که این هدایتی پولش رو این جاها هم خرج میکنه :hmm:

مثل اینکه خود هدایتی هم تایید کرده :lol:

image-9075_4B8CB5E3.jpg

hmd_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه آدم با مرام هست که لینک دانلود کل بازیو اینجا بذاره؟ ):

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
با بازی دیروز خیلی حال کردم. درسته باختیم ولی بازی محشری بود. مخصوصآ وقتی تونستیم نتیجه 3-1 رو بکنیم 3-4 . کاری که به این آسونی ها نیست. یه گل به خودی که داشتیم. یه پنالتی هم داور بی دلیل برای اونها گرفت. یه گل هم زدیم که به لطف عمران زاده آفساید شد ! در ضمن استقلال یه بازی مهم آسیایی هم خارج از ایران داشت و توان تیم کمتر از حد معمول بود.
در کل خیلی حال کردم با بازی.

این رو هم نمیدونم دوستان گذاشتن یا نه :
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال که عصر امروز در سالن اجتماعات فدراسیون فوتبال مشغول تماشای بازی استقلال - استیل آذین به صورت مستقیم از تلویزیون بود پس از این که داور بازی به سود تیم فوتبال استیل‌آذین اعلام پنالتی کرد؛ خطاب به اطرافیانش گفت:« تصمیم داور در این صحنه اصلا درست نبود،چرا که بازیکن تیم فوتبال استیل آذین دایوینگ کرد و داور در این صحنه فریب خورد.»

اظهارنظر رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در حالی صورت گرفت که هوشنگ نصیرزاده هم این مطلب را تائید کرد و "تورج حق‌وردی" را متهم به جانب‌داری از تیم فوتبال استیل آذین تهران کرد.

برخی نزدیکان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال پس از این اظهار نظر "مسعود عنایت" پیش بینی کردند که داور دیدار استقلال - استیل‌آذین به واسطه عملکرد ضعیفش در قضاوت بازی استقلال - استیل آذین از قضاوت در هفته‌های آتی رقابت‌های لیگ برتر محروم خواهد شد.

گفتنی است؛پیش از این داورانی که مرتکب اشتباهات تاثیرگذار بسیار زیادی را در یک بازی می‌شدند از سوی کمیته داوران مورد مواخذه قرار می‌گرفتند و از قضاوت در لیگ برتر و رقابت‌های جام حذفی محروم می‌شدند.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
نامه استقلال گم شد

و جالب ترین بخش این خبر

کفاشیان امروز همچنین در مصاحبه اعلام کرده بود داوری بازی استقلال و استیل آذین مشکل خاصی نداشته است.

راست میگه بنده خدا. نگرفتن یه پنالتی دادن پنالتی اشتباه اخراج بی مورد نگرفتن گل صحیح و کلی اشتباه دیگه از کمک داور و در کل حذف کردن یه تیم از جام حذفی که کار خاصی نیست.

بعد از کلی اعصاب خوردی یه خورده اینجا رو ببینید بخندید

استقلال تیمی نبود جلوی استیل آذین قد الم کنه

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
این رو هم نمیدونم دوستان گذاشتن یا نه :
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال که عصر امروز در سالن اجتماعات فدراسیون فوتبال مشغول تماشای بازی استقلال - استیل آذین به صورت مستقیم از تلویزیون بود پس از این که داور بازی به سود تیم فوتبال استیل‌آذین اعلام پنالتی کرد؛ خطاب به اطرافیانش گفت:« تصمیم داور در این صحنه اصلا درست نبود،چرا که بازیکن تیم فوتبال استیل آذین دایوینگ کرد و داور در این صحنه فریب خورد.»

اظهارنظر رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در حالی صورت گرفت که هوشنگ نصیرزاده هم این مطلب را تائید کرد و "تورج حق‌وردی" را متهم به جانب‌داری از تیم فوتبال استیل آذین تهران کرد.

برخی نزدیکان رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال پس از این اظهار نظر "مسعود عنایت" پیش بینی کردند که داور دیدار استقلال - استیل‌آذین به واسطه عملکرد ضعیفش در قضاوت بازی استقلال - استیل آذین از قضاوت در هفته‌های آتی رقابت‌های لیگ برتر محروم خواهد شد.

گفتنی است؛پیش از این داورانی که مرتکب اشتباهات تاثیرگذار بسیار زیادی را در یک بازی می‌شدند از سوی کمیته داوران مورد مواخذه قرار می‌گرفتند و از قضاوت در لیگ برتر و رقابت‌های جام حذفی محروم می‌شدند.

منبع؟ چون خبرگزاریها که غیر از این میگن

عنایت : پنالتی استیل‌آذین کاملا به حق گرفته شد | هورا اسپرت - شش ساعت پيش
مسعود عنایت تاکید کرد: پنالتی استیل آذین درست بود / همه تصمیمات تیم داوری قابل قبول بود | خبرگزاري مهر - هفت ساعت پيش
داوران استقلال استتیل‌آذین خوب قضاوت کردند مسعود عنایت: پنالتی استیل‌آذین کاملا به حق گرفته شد گل، آفساید و اخراج اکبرپور و شکوری درست بود | ايسنا - هفت ساعت پيش
عنایت: تصمیمات حق‌وردی و کمک‌هایش درست و منطقی بود | خبرگزاري فارس - هفت ساعت پيش

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این که همه رو گفته درست بود :lol:

یه چیزی هم فک کنم طلبکار شه ازتون

امشب نود دیدن داره....

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب از جام حذفی هم حذف شدیم ولی به نظر من استقلال فقط بدشانسی آورد اگه کمی خوش شانس بودیم...................

سلام

من جدید عضو شدم.اینم اولین پستمه

اومدم بگم که منم از اون استخلالیاییییی دو آتیشم
yel20.png

4-1 به نفع اس. اس
h5.gif

سلام دوست من به جمع استقلالی های پرشین تولز خوش آمدید:happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جباری: مدیون باشگاه استقلال هستم

IMAGE633493105373281250.jpg

کاملاً پیدا است که مسوولان استقلال خصوصاً واعظ آشتیانی اعتقاد ویژه‌ای به جباری دارند چرا که این بازیکن در ابتدای فصل مصدوم شد و نتوانست برای استقلال بازی کند اما واعظ تصمیم گرفت جباری را در لیست استقلال حفظ کند. مجتبی جباری از اینکه مدیرعامل به او اعتماد کرده خوشحال است و آرزو می‌کند بتواند جواب این اعتماد را بدهد.

چند وقتی است در تمرین استقلال شرکت می‌کنی.
بله خوشبختانه شرایط خوبی دارم و آرام آرام خودم را آماده می‌کنم تا بتوانم در کنار استقلالی‌ها قرار بگیرم.
اینطور که گفته می‌شود به خاطر مصدومیت‌های پی در پی، کادر پزشکی استقلال قصد دارند با تأنی بیشتری تو را به بازی‌ها برگردانند.
من هیچ وقت برای بازی کردن عجله نکردم. هر وقت که شرایطم ایده‌آل باشد به بازی‌ها برمی‌گردم.
فکر می‌کنی چه زمانی بتوانی برای استقلال بازی کنی؟
فروردین ماه شرایط بازی کردن پیدا می‌کنم.
نمی‌ترسی؟!
من آنقدر مصدوم شدم که دیگر ترسی نداشته باشم! اگر مداوایم خوب باشد مشکلی پیش نمی‌آید.
روانخواه معتقد بود اگر به آلمان می‌رفت دوباره مصدوم نمی‌شد، تو که چنین اعتقادی نداری؟
به هر حال اگر بعد از عمل جراحی مراقبت بازیکنان به صورت حرفه‌ای پیش برود نیازی نیست بازیکنانی نظیر روانخواه به آلمان بروند و در کشور می‌توانند به خوبی دوران درمان را سپری کنند.
در ابتدای فصل مصدوم شدی اما مسوولان استقلال ترجیح دادند در لیست تو را حفظ کنند.
این از لطف مسوولان استقلال است. امیدوارم وقتی برمی‌گردم بازیکن مؤثری باشم تا آنها هم از اینکه من را در لیست حفظ کردند راضی باشند. این کار آنها انگیزه بازیکنانی نظیر من را بالا می‌برد. من پاسخ اعتماد باشگاه را می‌دهم چون مدیون باشگاه هستم.
در سال‌های گذشته از اینکه حق و حقوقت را دیر پرداخت می‌کردند ناراضی بودی، امسال که مشکلی نداری؟
خدا را شکر امسال به موقع تمام پولم را پرداخت کردند.
شرایط استقلال را چطور می‌بینی؟
استقلال می‌توانست بهتر از اینها باشد. همیشه از استقلال توقع قهرمانی دارند. چون در لیگ نتوانستیم توقعات را برآورده کنیم، باید در لیگ قهرمانان نتیجه بگیریم.
فکر می‌کنی بتوانید در لیگ قهرمانان نتایج قابل قبولی بگیرید؟
دو حریف دیگر از الاهلی قوی‌تر هستند. تمام تیم‌ها برنامه‌ریزی کردند و ما هم باید با برنامه درست و منطقی به هدفمان برسیم.

با آرزوی موفقیت پسران آبی در بازی فردا ..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به امید برد امروز مقابل استقلال اهواز .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نیمه اول رو یک بر صفر بردیم :)
ولی این جناح چپ ما اتوبان هست هر چی می فرستند از این دفاع رد میشه :wacko:
محمدی هم چند جا اشتباه کرد شانس آوردیم گل نشد
این سید صالحی هم که داره بد بازی می کنه :eek:
انشالله ببریم :)

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بدترین بازی هست که تا حالا از تیم دیدم. دفاع که کلا وله. هر کی می اد یه شوتی میزنه
محمدی هم خیلی بد داره کار میکنه
یوسفی هم خیلی داغونه (چرا رینالدو رو نمزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
روی دوتا موقعیت گل زدیم اگه نه راحت میخوردیم. چندتا رو هم که از روی خط بیرون کشیدن
امیدوارم این طلسمی که هر بازی صادقی گل میزنه بعد چندتا سوتی میده و گل میزنن بشکنه امروز

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب سلام به همه ي بچه ها ...
به هر حال اين بردو با اين بازي بهتون تبريك ميگم راستش ما خودمون رو اتفاقات فوتبال ميبريم و رو اتفاقات فوتبال هم ميبازيم....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بدترین بازی هست که تا حالا از تیم دیدم. دفاع که کلا وله. هر کی می اد یه شوتی میزنه
محمدی هم خیلی بد داره کار میکنه
یوسفی هم خیلی داغونه (چرا رینالدو رو نمزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
روی دوتا موقعیت گل زدیم اگه نه راحت میخوردیم. چندتا رو هم که از روی خط بیرون کشیدن
امیدوارم این طلسمی که هر بازی صادقی گل میزنه بعد چندتا سوتی میده و گل میزنن بشکنه امروز
این بنده خدا که ستاره میدان بود امروز :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام

تبریک به همه ی دوستان ...

من نیمه ی اول رو ندیدم ولی تونستم نیمه ی دوم رو ببینم ... اونجوری که گزارشگر اهوازی میگفت ، استقلال اهواز توی نیمه ی اول موقعیت های گل بی شماری داشته که شمارش از دست گزارشگر بازی هم در رفته ...

منتها اون چیزی که در پایان بازی نشون داد 6 موقعیت گل برای اهواز و 4 موقعیت گل برای استقلال بود که تفاوت زیادی نداره .

نیمه ی دوم که دو تیم کاملا برابر بودن ... نمیدونم نیمه ی اول بچه ها چه جوری بازی کردن ... به نظر من تیم بعد از سه چهار تا بازی فشرده و با فاصله ی خیلی کم خوب نتیجه گرفت ...

تبریک ..

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
تبریکککککککککککک

خدائیش به قول علی کریمی که خدا علی دائی رو بغل کرده!! خدا به صمد هم خوب حال می ده ها... فقط بعضی وقتا از دستش در می ره

خلاصه تبریک بابت برد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا