• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دوست عزيز اميدوارم ناراحت نشيد ولي ميخواستم بگم طرز فكر شما بسيار خنده دار هست !
آدم ياد اين پيرمردها ميوفته ...
حتما الان داره بن لادن تيم رو هدايت ميكنه ؟

در ضمن هنوز تو 10 سال اخير بازيكني به موفقي مرفاوي تو استقالال نيموده ، اگر مرفاوي رو سومين نفر بعد از حجازي ، روشن بدونيم خيلي اشتباه نكرديم ، كافيه يكم تحقيق كنيد !
فكر كردي صمد سرطلايي سرور لن***ياي رو واسه اينكه سرش طلايي رنگه ساختند ؟:hmm:

...

برادر شرمنده ولی تو 10 سال اخیر خیلیا بالاتر از صمد بود از جمله رضا عنایتی
دوم اینکه صمد مال این ده سال نیست و مال 20 سال پیشه.
سوم اینکه هر بازیکن خوبی نمیتونه مربی خوبی باشه.
چهارم اینکه وقتی از صد نفر طرفدار اس اس 95 تاشون از صمد بدشون میاد به خاطر مربی گری بدشه - حالا شما هی زمین و زمان رو بهم بدوز که بگی صمد خوبه.
پنجم اینکه قبلا باهات در مورد صمد بحث کردم ولی چون منطق نداری نمیخواستم ادامه بدم ولی دیدم دیگه داری آمار غلط میدی گفتم آماراتو اصلاح کنم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
چهارم اینکه وقتی از صد نفر طرفدار اس اس 95 تاشون از صمد بدشون میاد به خاطر مربی گری بدشه - حالا شما هی زمین و زمان رو بهم بدوز که بگی صمد خوبه.
پنجم اینکه قبلا باهات در مورد صمد بحث کردم ولی چون منطق نداری نمیخواستم ادامه بدم ولی دیدم دیگه داری آمار غلط میدی گفتم آماراتو اصلاح کنم.

:D:D
اولا ممنون از اينكه كلي ما رو خندودي واسه آمارتون !‌ مخصوصا تيكه ي عنايتي كه كلا ما رو برد هوا آورد پايين :D
عنايتي جزو بهتري هاي تاريخ استقلال بوده ؟ اون كه 3 سالم تو استقلال نبوده !
شما سابقه ي بازيگري صمد رو با عنايتي مقايسه ميكني ؟ اصلا كسي عنايتي كه بيشتر عمرش رو تو تيمي غير استقلال بوده رو با چند سال هم تو استقلال و هم نوك خط حمله ي تيم ملي بوده مقايسه ميكنه ؟

پسر خوب نميدوني چرا از خودت داستان ميگي بعد ما رو هم زير سوال ميبري ؟ :hmm: به نظرم بهتره از سرچ استفاده كني !

من اصلا كي بازيگريش رو با مربيگريش مقايسه كردم ؟ شما گفتي هيچ وقت محبوب نبوده من گفتم حداقل بازيگريش از خيلي ها محبوب تر هست ...
من گفتم صمد مال 10 سال پيش هست ؟ من گفتم تو 10 سال پيش هم يك فوتباليست مثل صمد نيومده ! در ضمن روست من صمد تا سال 1377 براي استقلال بازي ميكرده ...
شما چرا هر جمله ي نوشته ي من رو اشتباه ميخوني ؟

شما زياد استاديم ميري ؟ 100 هزار نفر 95 هزار نفر بدشون مياد ؟ اين رو كي گفته ؟ بر چه اساسي ؟ تا حالا شده بازي كه 50 هزار نفر اومده باشند كسي به صمد اعتراض كنه ؟ ( اين بحث رو قبلا باز كردم دليل نداره بازش كنم‌)

دوست من اگر فكر ميكني حرف هاي من به كلي چرند هست سعي كن جوابم رو نده ، چون تو همين تاپيك كسي يك كلمه استباه و به قول شما آمار غلط بده 50 نفر بهش ميگن !

--------------------------------------------------------

فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با ايسنا:
مطيع دستورات مرفاوي هستم
فشار بيش از حدي بر روي من و مرفاوي بود

Multimedia%5Cpics%5C1389%5C2%5CPhoto%5C3266.JPG

كاپيتان تيم فوتبال استقلال كه امروز با عذرخواهي از صمد مرفاوي به تمرين‌هاي استقلال بازگشت، گفت: اميدوارم كه بتوانم به عنوان يك بازيكن مطيع فرامين سرمربي باشم.

فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي ايسنا درباره اتفاقي كه در بازي استقلال برابر راه آهن افتاد، گفت: از سال گذشته كه صمد مرفاوي در كادر فني حضور داشت، ارتباط خوبي با او داشتم و ما هيچ مشكلي با هم نداشتيم. من همواره خودم را مديون استقلال و هوادارانش مي‌دانم. آنها حق زيادي بر گردن من دارند. اين فصل هم تنها به خاطر هواداران، كادر فني و كادر مديريتي خوب باشگاه در استقلال ماندم و تلاش كردم هواداران روزهاي خوبي را سپري كنند.

وي افزود: اتفاقي كه در بازي استقلال برابر راه آهن افتاد در فوتبال روز دنيا طبيعي است. در آن بازي فشار بيش از حدي بر روي من و مرفاوي بود، با اين حال خوشحالم كه گلم باعث شد كه پيروز اين بازي باشيم. بايد از هواداران، بازيكنان، كادر فني و مديرعامل باشگاه تشكر كنم و اميدوارم بتوانم كه همواره به عنوان يك بازيكن مطيع فرامين سرمربي باشم.

مجيدي درباره دو دستگي هواداران استقلال پس از آن درگيري لفظي گفت: همواره معتقد بوده‌ام كه هوادار بايد حرمت تمامي مجموعه باشگاه را نگه دارد و متاسفم كه با وجود اينكه در بازي روز پنجشنبه، پيروز شديم، اما عده‌اي تماشاگرنما عليه سرمربي تيم شعار دادند و من اين حركت را محكوم مي‌كنم.

كاپيتان استقلال درباره انتخابش به عنوان موثرترين گلزن رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا گفت: اسم اين عنوان براي من است و افتخارش براي هواداران و بازيكناني است كه از من حمايت كردند و اين موفقيت براي خانواده بزرگ استقلال است.

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دوست عزيز اميدوارم ناراحت نشيد ولي ميخواستم بگم طرز فكر شما بسيار خنده دار هست !
آدم ياد اين پيرمردها ميوفته ...
حتما الان داره بن لادن تيم رو هدايت ميكنه ؟

در ضمن هنوز تو 10 سال اخير بازيكني به موفقي مرفاوي تو استقالال نيموده ، اگر مرفاوي رو سومين نفر بعد از حجازي ، روشن بدونيم خيلي اشتباه نكرديم ، كافيه يكم تحقيق كنيد !
فكر كردي صمد سرطلايي سرور لن***ياي رو واسه اينكه سرش طلايي رنگه ساختند ؟:hmm:

دوباره همون آش و همون كاسه !!!
...

اولا ممنون از اينكه كلي ما رو خندودي واسه آمارتون !‌ مخصوصا تيكه ي عنايتي كه كلا ما رو برد هوا آورد پايين :D
عنايتي جزو بهتري هاي تاريخ استقلال بوده ؟ اون كه 3 سالم تو استقلال نبوده !
شما سابقه ي بازيگري صمد رو با عنايتي مقايسه ميكني ؟ اصلا كسي عنايتي كه بيشتر عمرش رو تو تيمي غير استقلال بوده رو با چند سال هم تو استقلال و هم نوك خط حمله ي تيم ملي بوده مقايسه ميكنه ؟

پسر خوب نميدوني چرا از خودت داستان ميگي بعد ما رو هم زير سوال ميبري ؟ :hmm: به نظرم بهتره از سرچ استفاده كني !

من اصلا كي بازيگريش رو با مربيگريش مقايسه كردم ؟ شما گفتي هيچ وقت محبوب نبوده من گفتم حداقل بازيگريش از خيلي ها محبوب تر هست ...
من گفتم صمد مال 10 سال پيش هست ؟ من گفتم تو 10 سال پيش هم يك فوتباليست مثل صمد نيومده ! در ضمن روست من صمد تا سال 1377 براي استقلال بازي ميكرده ...
شما چرا هر جمله ي نوشته ي من رو اشتباه ميخوني ؟

شما زياد استاديم ميري ؟ 100 هزار نفر 95 هزار نفر بدشون مياد ؟ اين رو كي گفته ؟ بر چه اساسي ؟ تا حالا شده بازي كه 50 هزار نفر اومده باشند كسي به صمد اعتراض كنه ؟ ( اين بحث رو قبلا باز كردم دليل نداره بازش كنم‌)

دوست من اگر فكر ميكني حرف هاي من به كلي چرند هست سعي كن جوابم رو نده ، چون تو همين تاپيك كسي يك كلمه استباه و به قول شما آمار غلط بده 50 نفر بهش ميگن !

گل پسر این بالا حرفهای قبلیتو گذاشتم تا بخونی ببینی چیا گفتی بعد نگی من نگفتم.
حالا در مورد حرفات آمار گلزنی رضا عنایتی رو با صمد مقایسه کن تا متوجه بشی کی بالاتره . آمار امتیازایی که عنایتی برای استقلال گرفته رو با صمد مقایسه کن تا متوجه بشی کی بالاتره.
در ضمن من فکر میکنم یه یک ماهی بود که اصلا تو این تاپیک باهات بحث نکرده بودم حالا چجوری میگی من قبلش گفتم صمد محبوب نیست و جوابم و دادی؟ :eek:
حالا میرسیم به محبوبیت آقا صمد که من گفتم 95 درصد نمیخوانش عزیز من شما میتونی یه توک پا بری استادیوم و یه آمار بگیری - نمیخوای بری باشه یه سر به همین تاپیکهای استقلال بزن - تو سایت کلوب چند تا کلوب بزرگ استقلالی هست که اعضای زیادی دارن میتونی بری و نظر سنجیا شونو ببینی - برادر شما هیچ وقت نمیتونی تیم صمد رو با تیم امیر قلعه نویی و حتی با تیم فیروز کریمی که 13 شد مقایسه کنی - چون مردم خیلی چیزا رو میبینن و میفهمن - مردم میفهمن که صمد وقتی استقلال نخواستش هیچ تیم دیگه هم نخواستش و رفت کمک مجید جلالی شد.

حالا میرسیم به این حرف شما که صمد تا سال 77 برای استقلال بازی میکرده - جدی این اطلاعاتت منو کشته - برادر سال 76 که استقلال قهرمان شد صمد کجا بود و چند تا گل زد؟
فرد ملکیان - فرهاد مجیدی - محسن گروسی - ادموند اختر - علیرضا اکبرپور فورواردهای استقلال بودن و سال 77 هم که استقلال تا فینال جام باشگاهها رفت مجیدی - ملکیان - مومنی - موسوی - حردانی - حیدری و اکبرپور فورواردهای استقلال بودن.
صمد تو تیونگ بارو بازی میکرد و فقط برای خداحافظی به استقلال برگشت سال 75 دوست عزیز.

درضمن بشمار ببین چند نفر تو همین تاپیک به خودت باهات مخالفت کردن و قانع نمیشی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوشحالم که برای یک بار این بازیکنان و مربیان دست از لج و لجبازی برداشتند.

خوب شد که حاشیه جمع شد وگرنه بازی عربستان خیلی سخت میشد برای تیمتون

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
گل پسر این بالا حرفهای قبلیتو گذاشتم تا بخونی ببینی چیا گفتی بعد نگی من نگفتم.
حالا در مورد حرفات آمار گلزنی رضا عنایتی رو با صمد مقایسه کن تا متوجه بشی کی بالاتره . آمار امتیازایی که عنایتی برای استقلال گرفته رو با صمد مقایسه کن تا متوجه بشی کی بالاتره.
در ضمن من فکر میکنم یه یک ماهی بود که اصلا تو این تاپیک باهات بحث نکرده بودم حالا چجوری میگی من قبلش گفتم صمد محبوب نیست و جوابم و دادی؟ :eek:

خوب جالب شد !
كسي در مورد تعداد گل زده مشكلي داره ؟
من گفتم صمد بهترين گل زن استقلال بوده ؟
شما خوب هست حرف هاي من رو كوت كرديد :

فكر كردي صمد سرطلايي سرور لن***ياي رو واسه اينكه سرش طلايي رنگه ساختند ؟

من گفتم بهترين گل زن ؟
من گفتم تو 10 سال اخير كسي به موفقيتي اون نيومده ! همين ...
من جملات زير رو نگفم :
1- صمد بهترين گل زن استقلال هست
2- صمد 10 سال پيش بازي ميرد
3- چون بازيش خوب بوده مربيگيريش خوب هست
4- محبوبيتش اندازه ي قلعه نويي هست
.
.
.
دوستان چرا هر چي ميخوايد واسه خودتون حرفام رو تحريف ميكنيد ؟

حالا میرسیم به محبوبیت آقا صمد که من گفتم 95 درصد نمیخوانش عزیز من شما میتونی یه توک پا بری استادیوم و یه آمار بگیری - نمیخوای بری باشه یه سر به همین تاپیکهای استقلال بزن - تو سایت کلوب چند تا کلوب بزرگ استقلالی هست که اعضای زیادی دارن میتونی بری و نظر سنجیا شونو ببینی - برادر شما هیچ وقت نمیتونی تیم صمد رو با تیم امیر قلعه نویی و حتی با تیم فیروز کریمی که 13 شد مقایسه کنی - چون مردم خیلی چیزا رو میبینن و میفهمن - مردم میفهمن که صمد وقتی استقلال نخواستش هیچ تیم دیگه هم نخواستش و رفت کمک مجید جلالی شد.

دوست عزيز يك توك پا برم استاديم ؟
چي بگم شما در مورد استاديم رفتن من هم قضاوت كرديد ... چند صفحه برگرديد عقب آخرين بار استاديم من رو نوشته !
متاسفم ...

حالا میرسیم به این حرف شما که صمد تا سال 77 برای استقلال بازی میکرده - جدی این اطلاعاتت منو کشته - برادر سال 76 که استقلال قهرمان شد صمد کجا بود و چند تا گل زد؟
فرد ملکیان - فرهاد مجیدی - محسن گروسی - ادموند اختر - علیرضا اکبرپور فورواردهای استقلال بودن و سال 77 هم که استقلال تا فینال جام باشگاهها رفت مجیدی - ملکیان - مومنی - موسوی - حردانی - حیدری و اکبرپور فورواردهای استقلال بودن.
صمد تو تیونگ بارو بازی میکرد و فقط برای خداحافظی به استقلال برگشت سال 75 دوست عزیز.
درضمن بشمار ببین چند نفر تو همین تاپیک به خودت باهات مخالفت کردن و قانع نمیشی.

خوب نميدونم شما از كجا در مياريد آمار رو ولب اميدوارم زنده بمونيد 100 سال و صحبت هاي اين پايين رو بخونيد :

سال 1366 پیشنهاد استقلال را رد می کند اما در سال بعد و پس از خروج بازیکنان ممتازی چون حمید بابازاده و مهدی فنونی زاده، صمد هم از این تیم می رود و با قراردادي سفيد اما در ازاي 80هزارتومان پيش و ماهي 3000 تومان حقوق، پيراهن آبي‌هاي پايتخت را برتن مي‌كند. این قرارداد تا سال 1371 پابرجا می ماند.در این سال به تیم الکویت می پیوندد و سال 1373 دوباره پیراهن آبی را بر تن می کند . او پیشنهاد پورحیدری را می پذیرد که اولين حضور مجدد او در استقلال، مصادف است با بازي فينال جام حذفي در تهران و مصاف استقلال و برق شيراز. صمد با تشويق هواداران وارد زمين مي‌شود و 2 گل به برق شيراز مي‌زند. دوره‌اي كه تا سال 1377 به طول مي‌انجامد.

سال 1377 صمد به سی و سه سالگی می رسد و سرمربی استقلال هم کسی جز ناصر حجازی نیست. او نمیتواند بپذیرد مهاجم تیمش چنین سنی داشته باشد و برای همین عذرش را می خواهد. خبر به دوستان می رسد و نامجومطلق هم در سنگاپورگوشی تلفن را بر می دارد و منزل مرفاوی را میگیرد وبه او پیشنهاد بازی در این کشور را می دهد. صمد مرفاوی شش ماه در این تیم می گذراند. سپس به ایران باز می گردد و در تیم بهمن کرج توپ می زند و با دلی پرخون و ناامیدانه فوتبال را کنار می گذارد و می رود سراغ مربیگری

منبع :
کد:
 http://parsfootball.com/old/news/4741.html

همه دروغ ميگند همه اشتباه ميكنند جز شما ؟

دوستان شما بهتره قبل از متهم كردن بريد به تاريخ يك نگاه بكنيد ...
من واقعا متاسفم واسه كساني كه به بنده توهين ميكنند در آخر هم بدون هيچ مشكلي ميان و ميرند !

Last edited:

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
ای بابا چرا اینجوری شده، مقصر منم که بحث رو شروع کردم! کوتاه بیاد، بی خیال...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ای بابا چرا اینجوری شده، مقصر منم که بحث رو شروع کردم! کوتاه بیاد، بی خیال...

نه دوست عزيز شما چه چه گناهي كرديد ؟
دوستاني كه ميان متهم ميكنند ، توهين ميكنند ، كه تو اشتباه ميكني بيان جواب بدند ... :hmm:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوستان بدون توهین کردن هم میشه بحث کرد
من و علیرضا توی خیلی از جهات نظرمون فرق می کنه ولی منطقی با هم بحث می کنیم و مشکلی پیش نمیاد ولی اینکه بخواهی بگی تو هیچی نمی فهمی و من می فهمم نمیشه بحث کردن !!
اگه می خواهید بحث کنید درست بحث کنید :)

:)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خوب جالب شد !
كسي در مورد تعداد گل زده مشكلي داره ؟
من گفتم صمد بهترين گل زن استقلال بوده ؟
شما خوب هست حرف هاي من رو كوت كرديد :

من گفتم بهترين گل زن ؟
من گفتم تو 10 سال اخير كسي به موفقيتي اون نيومده ! همين ...
من جملات زير رو نگفم :
1- صمد بهترين گل زن استقلال هست
2- صمد 10 سال پيش بازي ميرد
3- چون بازيش خوب بوده مربيگيريش خوب هست
4- محبوبيتش اندازه ي قلعه نويي هست
.
.
.
دوستان چرا هر چي ميخوايد واسه خودتون حرفام رو تحريف ميكنيد ؟

دوست عزيز يك توك پا برم استاديم ؟
چي بگم شما در مورد استاديم رفتن من هم قضاوت كرديد ... چند صفحه برگرديد عقب آخرين بار استاديم من رو نوشته !
متاسفم ...

خوب نميدونم شما از كجا در مياريد آمار رو ولب اميدوارم زنده بمونيد 100 سال و صحبت هاي اين پايين رو بخونيد :

سال 1366 پیشنهاد استقلال را رد می کند اما در سال بعد و پس از خروج بازیکنان ممتازی چون حمید بابازاده و مهدی فنونی زاده، صمد هم از این تیم می رود و با قراردادي سفيد اما در ازاي 80هزارتومان پيش و ماهي 3000 تومان حقوق، پيراهن آبي‌هاي پايتخت را برتن مي‌كند. این قرارداد تا سال 1371 پابرجا می ماند.در این سال به تیم الکویت می پیوندد و سال 1373 دوباره پیراهن آبی را بر تن می کند . او پیشنهاد پورحیدری را می پذیرد که اولين حضور مجدد او در استقلال، مصادف است با بازي فينال جام حذفي در تهران و مصاف استقلال و برق شيراز. صمد با تشويق هواداران وارد زمين مي‌شود و 2 گل به برق شيراز مي‌زند. دوره‌اي كه تا سال 1377 به طول مي‌انجامد.

سال 1377 صمد به سی و سه سالگی می رسد و سرمربی استقلال هم کسی جز ناصر حجازی نیست. او نمیتواند بپذیرد مهاجم تیمش چنین سنی داشته باشد و برای همین عذرش را می خواهد. خبر به دوستان می رسد و نامجومطلق هم در سنگاپورگوشی تلفن را بر می دارد و منزل مرفاوی را میگیرد وبه او پیشنهاد بازی در این کشور را می دهد. صمد مرفاوی شش ماه در این تیم می گذراند. سپس به ایران باز می گردد و در تیم بهمن کرج توپ می زند و با دلی پرخون و ناامیدانه فوتبال را کنار می گذارد و می رود سراغ مربیگری

منبع :
کد:
 http://parsfootball.com/old/news/4741.html

همه دروغ ميگند همه اشتباه ميكنند جز شما ؟

دوستان شما بهتره قبل از متهم كردن بريد به تاريخ يك نگاه بكنيد ...
من واقعا متاسفم واسه كساني كه به بنده توهين ميكنند در آخر هم بدون هيچ مشكلي ميان و ميرند !

برای آخرین بار جواب شما رو میدم
لطف بفرمائید به ما بگید صمد تو چه زمینه ای موفق بوده و در ده سال اخیر کسی به اندازه او موفق نبوده تا ما هم از گمراهی در بیایم.

در ضمن وقتی من خودم تمام بازیهای سال 76 و 77 استقلال تو استادیوم بودم و صمد رو ندیدم حالا شما بیا بگو فلان جا نوشته که بوده برات شمردم سال 77 مهاجمان استقلال 1-فرهاد مجیدی - 2فرد ملکیان - 3 محمد مومنی - 4 علی موسوی - 5 علیرضا اکبر پور - 6 - عادل حردانی - 7 هاشم حیدری (از نیم فصل) و حتی محسن گروسی هم تا نیم فصل تو استقلال بود - حالا به نظر شما دلیلی داشته که مهاجم دیگری هم تو این بین بوده باشه- یعنی برای استقلال این تعداد کم بوده؟
ناصر حجازی سال 75 به استقلال اومد و همون سال هم صمد رو نخواست .

در آخر شما میتونی نگاه کنی ببینی صمد چه مواقعی سر مربی استقلال شده تا همه چیز برات آشکار بشه - زمان نجف نژاد و واعظ که هر دو اشخاص سیاسی بودن و برای اولین بار مدیر عامل یک باشگاه شدن .
به هر حال تا وقتی استقلال به دست دولت اداره بشه همینه هر کسی ممکنه مربی استقلال بشه - فردا هم ممکنه بگن مدد جباری برای استقلال زحمت کشیده و باید مربی بشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اجازه اجازه
دوستان چرا خودتون رو اذیت میکنید؟
خیالتون راحت یا ناراحت باشه که خدا رو شکر حالا حالا ها جایی برای اون باباهه تو تیم استقلال نیست.
دعوا نداره که به فرض که این باباهه با هر شرایطی مربی خوبیه ، باشه قبول. ولی من فکر میکنم الان و البته تا آینده این مربی جایگاه مردمی در بین آبی های واقعی نداره. میگین نه؟ تو همین تاپیک رای گیری کنیم. بالاخره تعداد ما تو همین پی تی نمونه ای از جامعه هست دیگه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
لطف بفرمائید به ما بگید صمد تو چه زمینه ای موفق بوده و در ده سال اخیر کسی به اندازه او موفق نبوده تا ما هم از گمراهی در بیایم.

:D
چون فرموديد خدمت شما ، حالا مثلا اين نمونه ي كوچيك :

بهترين گلزنان تاريخ فوتبال باشگاه استقلال را با هم مرور مي‌كنيم. كساني كه در عرصه ليگ، جام‌حذفي،‌ مسابقات تهران و ساير مسابقات رسمي گل‌زده‌اند. 10 گلزن برتر تاريخ فوتبال استقلال را با يكديگر مرور مي‌كنيم. توجه كنيد:

1 - علي جباري: 101 گل
2 - غلامحسين مظلومي: 90 گل
3 - عبدالصمد مرفاوي: 77 گل
4 - پرويز مظلومي: 72 گل
5 - غلامرضا عنايتي: 58 گل
6 - فرهاد مجيدي: 56 گل
7 - آرش برهاني: 50 گل
8 - عبدالعلي چنگيز: 47 گل
9 - علي سامره: 43 گل
10 - مسعود مژدهي: 36 گل

کد:
http://www.jahannews.com/vdcceeqss2bqxs8.ala2.html

اين آمار نشون نميده صمد حداقل تو ضمينه ي بازيگيري موفق بوده ؟ نبوده ؟ نميگم بهترين ولي جزو موفق ترين ها بوده ...
والبته در تيم ملي هم هم بازي و هم گل ملي نسبتا خوبي داره !

در ضمن وقتی من خودم تمام بازیهای سال 76 و 77 استقلال تو استادیوم بودم و صمد رو ندیدم حالا شما بیا بگو فلان جا نوشته که بوده برات شمردم سال 77 مهاجمان استقلال 1-فرهاد مجیدی - 2فرد ملکیان - 3 محمد مومنی - 4 علی موسوی - 5 علیرضا اکبر پور - 6 - عادل حردانی - 7 هاشم حیدری (از نیم فصل) و حتی محسن گروسی هم تا نیم فصل تو استقلال بود - حالا به نظر شما دلیلی داشته که مهاجم دیگری هم تو این بین بوده باشه- یعنی برای استقلال این تعداد کم بوده؟
QUOTE]

خوب حرف شما صحيح ولي دوست عزيز فكر كنم احتمالا شما درست به خاطر نمياريد يك آمار ديگه :

شما فرموديد ناصر حجازي سال 75 اومد و صمد هم سال 75 رفت درسته ؟

ولي اينجا چيز ديگه اي ميگه :

سال 1375
این سال تواماً اتفاقات خوشایند و ناخوشایند فراوانی را برای استقلال به همراه داشت. استقلال در رقابتهای جام باشگاههای ایران بازیهای ضعیفی از خود به نمایش گذاشت و به مقام ششم لیگ بسنده کرد. منصور پور حیدری و پرویز مظلومی پس از به اتمام رسیدن نیم فصل اول جام آزادگان از تیم کنار رفتند و در آذرماه این سال ناصر حجازی پس از قریب به ده سال به همراه اصغر حاجیلو سکان هدیت تیم استقلال را بر عهده گرفت. استقلال در رقابتهای جام حذفی ایران نیز ره به جایی نبرد و در رقابتهای تورنمنت نقش جهان اصفهان هم مقامی بهتر از چهارمی کسب نکرد. ضمن آنکه استقلال در رقابتهای جام در جام باشگاههای آسیا نیز به مقام چهارمی دست یافت. دراین سال تحوات عظیم و گسترده ای نیز توسط هیئت مدیره باشگاه برای ترقی، حرفه ای شدن و سوق دادن استقلال به باشگاه داری انجام گرفت و علی فتح اله زاده به عنوان مدیر عامل استقلال برگزیده شد و با شرع فعالیت وی، استقلال وارد مرحله نوینی از تاریخ باشگاه خود شد.
·اسامی بازیکنان استقلال:
بهزاد غلامپور، محمد یحیوی، نیما خیراندیش، محمد خرمگاه، مهدی پاشازاده، محمد تقوی، داود حسینی، محمدرضا مهرانپور، داریوش یزدی، جواد زرینچه، صادق ورمزیار، امیر قلعه نوعی، مجید ناظرزاده، محمد نوری، علی حاج اکبریف آتیلا حجازی، مهرداد امین شیرازی، علی اکبریان، عبدالصمد مرفاوی، بهروز پرورش خواه، علیزضا منصوریان، محمود فکری، ادموند اختر
سرمربی: منصور پورحیدری

سال 1376
این سال یکی از سالهای به یاد ماندنی هواداران و تاریخ باشگاه استقلال به شمار می آید. آبی پوشان با هدایت ناصر حجازی و کمک حمید ملک احمدی و امیر قلعه نوعی، سه عنوان نایب قهرمانی را باری استقلال به ارمغان آوردند. استقلال ابتدا در جام دوستی کشور امارات مقام نایب قهرمانی را کسب کرد و در رقابتهای جام خزر که در شهر رشت برگزار شد، با شایستگی به مقام نایب قهرمانی رسید. پسران آبی همچنین در مسابقات بین المللی جام پرچم استقلال ترکمنستان با قدرت نمایی هرچه تمامتر مقام قهرمانی را به دست آوردند و شایستگیهای خود را به منصه ظهور همگان رساندند و مهمتر از همه پس از قریب به هشت سال انتظار، استقلال توانست مقام قهرمانی جام باشگاههای ایران را کسب کرده و جواز حضور در رقابتهای جام باشگاههای آسیارا به دست آورد. لازم به یادآوری است که در این سال مسابقات جام حذفی ایران برگزار نشد.
·اسامی بازیکنان استقلال:
پرویز برومند، حمیدرضا بابایی، محمدعل یحیوی، فرهاد ولی، جواد زرینچه، رضا حسن زاده، احمد کعبیان پور، مهدی پاشازاده، محمد تقوی، علی چینی، جاوید شکری، محمد نوری، محمد رضا مهرانپور، علیرضا منصوریان، فرهاد مجیدی، سرژیک تیموریان، آتیلا حجازی، امین راستی، وحید رضایی، علیرضا اکبرپور، اصغر رسول زاده، محسن گروسی، فرد ملکیان، عبدالصمد مرفاوی، ادموند اختر
سرمربی: ناصر حجازی
توضیحات:
عبدالصمد مرفاوی و محمد خرمگاه پس از پایان نیم فصل اول لیگ آزادگان از تیم استقلال به ترتیب به تیمهای تیمبارو و بالیستر سنگاپور پیوستند.
تیم استقلال در هفدهمین دوره لیگ باشگاههای ایران در سال 1376 که با حضور 15 تیم در یک گروه انجام گرفت، با کسب 58 امتیاز مقام قهرمانی مسابقات را کسب کرد.

منبع :

کد:
http://www.esteghlaltehranfc.com/introduce-glory-iran-fa.html

در آخر شما میتونی نگاه کنی ببینی صمد چه مواقعی سر مربی استقلال شده تا همه چیز برات آشکار بشه - زمان نجف نژاد و واعظ که هر دو اشخاص سیاسی بودن و برای اولین بار مدیر عامل یک باشگاه شدن .

مگر قلعه نويي زمان واعظ قهرمان نكرد تيم رو ؟
مگر قلعه نويي زمان نجف ن‍ژاد مرفاوي جوان رو سر مربي استقلال نكرد ؟

به هر حال تا وقتی استقلال به دست دولت اداره بشه همینه هر کسی ممکنه مربی استقلال بشه - فردا هم ممکنه بگن مدد جباری برای استقلال زحمت کشیده و باید مربی بشه.

بله من هم موافقم !

-------------------------------
ولی دیدم دیگه داری آمار غلط میدی گفتم آماراتو اصلاح کنم.

دوست عزيز آمارتون اصلاح شد ؟ :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

شاید من و شما سنمون قد نده .... ولی صمد میلی موفق بوده .... اینو گزارشگرا بارها و بارها گفتن

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خب ! من تو این چند روز فقط صحبت دوستان رو خوندم و پستی ندادم. چون واقعا موضوع مجیدی و مرفاوی حالم رو گرفته بود که خدا رو شکر از شخصیتی که از مجیدی سراغ داشتم و میدونستم خودش این موضوع رو حل میکنه که همینم شد. حالا بگذریم از این موضوع. دوستان چرا این بحث رو تموم نمیکنید؟ واقعا من هر دفعه میام میبینم باز از سر گرفته میشه این بحث هایی که الان تیم تو موقعیت خیلی خوبی قرار داره اصلا درست نیست. استقلال الان میشه گفت 2 ماهی میشه که واقعا از نظر تیمی خیلی خوب شده و این رو باید قبول کرد حالا به جز دو , سه تا بازی که اون قابل گذشته. ولی باید این رو قبول کرد که استقلال در مجموع داره خوب بازی میکنه و به قول تیتر یه روزنامه ورزشی امروز که اگه لیگ ادامه داشت حتی استقلال میتونست سپاهان رو هم بگیره !

الان همه باید فکر و ذکرمون برای بازی با الشباب باشه که دعا کنیم این تیم و ببریم که واقعا کار غیر ممکنی نیست و اگه استقلال همون استقلال منطقی دفعات قبل باشه من شک ندارم اون وقت تو برد اون بازیمون. انصافا اگه اون بازی رو ببریم همتون این ماجرا ها رو فراموش میکنید و میاید 100 برابر دفعات پیش به بزرگی این تیم افتخار میکنید.یادمه پارسال اخبار ورزشی گفته بود امتیازات همه تیم ها رو از لیگ برتر اول ایران جمع بسته بودن که استقلال با اختلاف زیاد اول بود ! این خودش همه چی رو نشون میده. بیاید دیگه با شخص خاصی کاری نداشته باشیم حالا یه سری مثل خود من وقتی یاد خاطرات قلعه نوعی رو با این تیم میکنن روز های خوبی براشون تداعی میشه حالا یه سری هم از اتفاقات امسال خاطرات اون شخص رو براشون کمرنگ کرده. اینو یادمون نره همه این تیم و عاشقونه دوست داریم و همه دوست داریم این تیم در همه جهات موفق باشه.
پس به امید پیروزی تو بازی با الشباب...

خوشحالم که برای یک بار این بازیکنان و مربیان دست از لج و لجبازی برداشتند.

خوب شد که حاشیه جمع شد وگرنه بازی عربستان خیلی سخت میشد برای تیمتون

والا در این مورد مهرداد جان من فکر کنم این مجیدی بود که این قضیه رو تموم کرد با عذر خواهیش و کوتاه اومد که این نشون میده این بازیکن در همه جهات بازیکنه ! والا من باهات شرط میبستم که اگه کس دیگه ای به جز مجیدی بود الان بود این ماجرا تموم نمیشد به این زودی. با توجه به اون مصاحبه ای که نمیدونم دیدی یا نه که مرفاوی گفته بود من یقه بزرگ تر از مجیدی رو هم میگیرم... با این حال واقعا حاشیه بزرگی بود که میتونست لطمه بزرگی به تیم بزنه که امیدوارم تا الان کاملا همه چی تموم شده باشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
66298674052823677608.jpg

43731405416979465734.jpg

این دلها همش آبیه. پیش به سوی عربستان
آهای آسیا آماده لشگر اس اس میاید

Last edited:

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
بس کنید دیگه ! حاشیه رو اوردن توی تایپیک استقلال !!! من مطمعن هستم یکی از شماها عامل نفوذی پرسپولیسه !!!
فرد ملکیان - فرهاد مجیدی - محسن گروسی - ادموند اختر - علیرضا اکبرپور - مومنی - موسوی - حردانی - حیدری -محمد خرمگاه - مهدی پاشازاده - علیرضا منصوریان- سرژیک تیموریان - آتیلا حجازی - نوازی - زرینچه یادش به خیر چه زود پیر شدیما ! نوازی چه سانترهایی میکرد !

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
هی میخوام جواب ندم و تمومش کنم میبینم از رو نمیری آخه.
بابا تو که نهایت دو ساله طرفداره استقلال شدی مجبوری آخه به بقیه ایراد بگیری.
من آماری که میدم آماریه که به چشم دیدم ولی شما آماری که میدی رو میری هی سرچ میکنی هر چی گیرت اومد میزاری
برای نمونه یه بار میگی پارس فوتبال گفته صمد تا سال 77 تو استقلال بازی کرده

چون فرموديد خدمت شما ، حالا مثلا اين نمونه ي كوچيك :

بهترين گلزنان تاريخ فوتبال باشگاه استقلال را با هم مرور مي‌كنيم. كساني كه در عرصه ليگ، جام‌حذفي،‌ مسابقات تهران و ساير مسابقات رسمي گل‌زده‌اند. 10 گلزن برتر تاريخ فوتبال استقلال را با يكديگر مرور مي‌كنيم. توجه كنيد:

1 - علي جباري: 101 گل
2 - غلامحسين مظلومي: 90 گل
3 - عبدالصمد مرفاوي: 77 گل
4 - پرويز مظلومي: 72 گل
5 - غلامرضا عنايتي: 58 گل
6 - فرهاد مجيدي: 56 گل
7 - آرش برهاني: 50 گل
8 - عبدالعلي چنگيز: 47 گل
9 - علي سامره: 43 گل
10 - مسعود مژدهي: 36 گل

کد:
http://www.jahannews.com/vdcceeqss2bqxs8.ala2.html

اين آمار نشون نميده صمد حداقل تو ضمينه ي بازيگيري موفق بوده ؟ نبوده ؟ نميگم بهترين ولي جزو موفق ترين ها بوده ...
والبته در تيم ملي هم هم بازي و هم گل ملي نسبتا خوبي داره !

QUOTE]

خوب حرف شما صحيح ولي دوست عزيز فكر كنم احتمالا شما درست به خاطر نمياريد يك آمار ديگه :

شما فرموديد ناصر حجازي سال 75 اومد و صمد هم سال 75 رفت درسته ؟

ولي اينجا چيز ديگه اي ميگه :

سال 1375
این سال تواماً اتفاقات خوشایند و ناخوشایند فراوانی را برای استقلال به همراه داشت. استقلال در رقابتهای جام باشگاههای ایران بازیهای ضعیفی از خود به نمایش گذاشت و به مقام ششم لیگ بسنده کرد. منصور پور حیدری و پرویز مظلومی پس از به اتمام رسیدن نیم فصل اول جام آزادگان از تیم کنار رفتند و در آذرماه این سال ناصر حجازی پس از قریب به ده سال به همراه اصغر حاجیلو سکان هدیت تیم استقلال را بر عهده گرفت. استقلال در رقابتهای جام حذفی ایران نیز ره به جایی نبرد و در رقابتهای تورنمنت نقش جهان اصفهان هم مقامی بهتر از چهارمی کسب نکرد. ضمن آنکه استقلال در رقابتهای جام در جام باشگاههای آسیا نیز به مقام چهارمی دست یافت. دراین سال تحوات عظیم و گسترده ای نیز توسط هیئت مدیره باشگاه برای ترقی، حرفه ای شدن و سوق دادن استقلال به باشگاه داری انجام گرفت و علی فتح اله زاده به عنوان مدیر عامل استقلال برگزیده شد و با شرع فعالیت وی، استقلال وارد مرحله نوینی از تاریخ باشگاه خود شد.
·اسامی بازیکنان استقلال:
بهزاد غلامپور، محمد یحیوی، نیما خیراندیش، محمد خرمگاه، مهدی پاشازاده، محمد تقوی، داود حسینی، محمدرضا مهرانپور، داریوش یزدی، جواد زرینچه، صادق ورمزیار، امیر قلعه نوعی، مجید ناظرزاده، محمد نوری، علی حاج اکبریف آتیلا حجازی، مهرداد امین شیرازی، علی اکبریان، عبدالصمد مرفاوی، بهروز پرورش خواه، علیزضا منصوریان، محمود فکری، ادموند اختر
سرمربی: منصور پورحیدری

سال 1376
این سال یکی از سالهای به یاد ماندنی هواداران و تاریخ باشگاه استقلال به شمار می آید. آبی پوشان با هدایت ناصر حجازی و کمک حمید ملک احمدی و امیر قلعه نوعی، سه عنوان نایب قهرمانی را باری استقلال به ارمغان آوردند. استقلال ابتدا در جام دوستی کشور امارات مقام نایب قهرمانی را کسب کرد و در رقابتهای جام خزر که در شهر رشت برگزار شد، با شایستگی به مقام نایب قهرمانی رسید. پسران آبی همچنین در مسابقات بین المللی جام پرچم استقلال ترکمنستان با قدرت نمایی هرچه تمامتر مقام قهرمانی را به دست آوردند و شایستگیهای خود را به منصه ظهور همگان رساندند و مهمتر از همه پس از قریب به هشت سال انتظار، استقلال توانست مقام قهرمانی جام باشگاههای ایران را کسب کرده و جواز حضور در رقابتهای جام باشگاههای آسیارا به دست آورد. لازم به یادآوری است که در این سال مسابقات جام حذفی ایران برگزار نشد.
·اسامی بازیکنان استقلال:
پرویز برومند، حمیدرضا بابایی، محمدعل یحیوی، فرهاد ولی، جواد زرینچه، رضا حسن زاده، احمد کعبیان پور، مهدی پاشازاده، محمد تقوی، علی چینی، جاوید شکری، محمد نوری، محمد رضا مهرانپور، علیرضا منصوریان، فرهاد مجیدی، سرژیک تیموریان، آتیلا حجازی، امین راستی، وحید رضایی، علیرضا اکبرپور، اصغر رسول زاده، محسن گروسی، فرد ملکیان، عبدالصمد مرفاوی، ادموند اختر
توضیحات:
عبدالصمد مرفاوی و محمد خرمگاه پس از پایان نیم فصل اول لیگ آزادگان از تیم استقلال به ترتیب به تیمهای تیمبارو و بالیستر سنگاپور پیوستند.
تیم استقلال در هفدهمین دوره لیگ باشگاههای ایران در سال 1376 که با حضور 15 تیم در یک گروه انجام گرفت، با کسب 58 امتیاز مقام قهرمانی مسابقات را کسب کرد.

منبع :

کد:
http://www.esteghlaltehranfc.com/introduce-glory-iran-fa.html

مگر قلعه نويي زمان واعظ قهرمان نكرد تيم رو ؟
مگر قلعه نويي زمان نجف ن‍ژاد مرفاوي جوان رو سر مربي استقلال نكرد ؟

بله من هم موافقم !

-------------------------------

دوست عزيز آمارتون اصلاح شد ؟ :)

دوباره میای میگی نه فلان جا نوشته صمد تا نیم فصل 76 تو استقلال بازی کرده
QUOTE=alireza_edison;2779611]:D
B][/COLOR]

سال 1376
·اسامی بازیکنان استقلال:
توضیحات:
[/B][/COLOR]

دوباره حتما فردا میای میگی فلان سایت نوشته سمد تا سال 80 تو استقلال بازی میکرده؟ D:

بعد از آمار بقیه ایراد میگیری :))

دوباره میای میگی تو 10 سال اخیر هیچکس مثل صمد نبوده - حالا میگیم تو مربی گری که عقب بوده میگی مربیگریشو نمیگم - میگیم تو گلزنی عقب بوده میگی گلزنیشو نگفتم - میگیم پس بگو تو چی سر بوده میری آمار گلزنای استقلال رو میاری که بازم نشونه بی اطلاعیته چون صمد تو تقریبا 7.5 فصل اون تعداد گل رو زده و عنایتی تو 3 فصل
به هر حال صمد برای استقلال زحمت کشیده و برای همه هم روشنه و فکر میکنم همه صمد سر طلایی رو دوست دارن ولی صمد سر طلایی رو دوست دارن نه این مربی ترسو و بی تاکتیک رو در ضمن خیلیا تو استقلال هستن و بودن که از صمد خیلی خیلی جلوترن از نظر افتخارات که شما هنوز اسمشون رو هم نمیدونی.

در نهایت برادر من خیلیا تو این سایت هستن و خیلی چیزا میدونن ولی جوابتو نمیدن شاید خودت از رو بری - من هم خیلی وقته که اینجا زیاد چیزی نمیگم و باهات کل کل نمیکنم ولی وقتی میبینم هر کی نظر شو میگه میپری وسط و با آمار اشتباه میخوای جواب بقیه رو بدی حرصم میگیره.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
هی میخوام جواب ندم و تمومش کنم میبینم از رو نمیری آخه.
بابا تو که نهایت دو ساله طرفداره استقلال شدی مجبوری آخه به بقیه ایراد بگیری.
من آماری که میدم آماریه که به چشم دیدم ولی شما آماری که میدی رو میری هی سرچ میکنی هر چی گیرت اومد میزاری
برای نمونه یه بار میگی پارس فوتبال گفته صمد تا سال 77 تو استقلال بازی کرده

در نهایت برادر من خیلیا تو این سایت هستن و خیلی چیزا میدونن ولی جوابتو نمیدن شاید خودت از رو بری - من هم خیلی وقته که اینجا زیاد چیزی نمیگم و باهات کل کل نمیکنم ولی وقتی میبینم هر کی نظر شو میگه میپری وسط و با آمار اشتباه میخوای جواب بقیه رو بدی حرصم میگیره.

من 2 ساله طرفدار شدم ؟ فقط 3ساله تو همين پرشين تولز دارم تو تاپيك استقلال پست ميدم :D
البته منم اگر اشتباه ميكردم به زمين و زمون گير ميدادم !

آره اتفاقا ديدم نوشته بود تا سال 77 يك جاي ديگه نيم فصل دوم ليگ 76-77 كه فكر كنم جفتش يكي ميشه :D البته شايد ميگن قديما ماه ها 40 روز بوده :D

شما جزو افرادي هستي كه با 10 تا سايت معتبر فوتبال به همه ي كساني كه تو اين تاپيك بودند اثبات شد كه داري اشتباه ميكني ولي باز هم داستان خودت رو ميگي ..
جالبه توي هر بازي مگين صمد يكي از بهتري فوتباليست هاي استقلال بوده شما حتي اين رو هم قبول نداريد آخه سال 75 استاديم رفتيد !
شما كه اطلاعات نداري چرا سعي داري به خودت تلقين كني كه تاريخ اسقلال تو دستت هست ! :happy:
اگر قرار باشه اشتباهاتي كه تو اين تاپيك كردي رو ليست كنم بالاي 7-6 مورد هست ...

دوباره حتما فردا میای میگی فلان سایت نوشته سمد تا سال 80 تو استقلال بازی میکرده؟ D:

بعد از آمار بقیه ایراد میگیری :))

دوباره میای میگی تو 10 سال اخیر هیچکس مثل صمد نبوده - حالا میگیم تو مربی گری که عقب بوده میگی مربیگریشو نمیگم - میگیم تو گلزنی عقب بوده میگی گلزنیشو نگفتم - میگیم پس بگو تو چی سر بوده میری آمار گلزنای استقلال رو میاری که بازم نشونه بی اطلاعیته چون صمد تو تقریبا 7.5 فصل اون تعداد گل رو زده و عنایتی تو 3 فصل
به هر حال صمد برای استقلال زحمت کشیده و برای همه هم روشنه و فکر میکنم همه صمد سر طلایی رو دوست دارن ولی صمد سر طلایی رو دوست دارن نه این مربی ترسو و بی تاکتیک رو

يكي از دوستان تو پي ام گفت اين دوستمون انقدر مغلطه و سفسطه ميكنند كه ما نفهميديم جواب كدوم سوال رو چي دادند !
شما سايت پارس فوتبال رو قبول نداري ، جهان نيوز رو قبول نداري ، فقط اطلاهات سوخته ي خودت رو قبول داري ؟

اول گفتي صمد 10 سال پيش نبوده در حالي كه كسي در اين مورد مشكلي نداشت ، بعد گفتي صمد 75 رفته ، بعد گفتي اصلا يك نمونه موفقيت صمد رو بگو ،‌ خدا به بعدياش رحم كنه ...

شما كه هنوز نمي توني تو ذهنت جملات رو دسته بندي كني !
من جملات زير رو گفتم :
1- صمد جزو موفق ترين هاي تاريخ استقلال هست ( مصداق خواستي آمار گل زني رو آوردم ، الان هم مگي گفتي بهترين مربي تارخ استقلال !!!!‌من كي گفتم ؟‌‌)
2-شما حتي مطلب رو نميخوني‌ ، آمار من واسه ليگ نيست دوست من ،‌واسه كل بازي ها هست ! رضا عنايتي كه فقط 3سال تو استقلال بوده بعد هم به خاطر پول استقلال رو ول كرد رفت و با خواهش و تمنا خودش برگشت رو داري با صمد مقايسه ميكني ؟

خوشحالم كه واست روشن شد كه صمد واسه استقلال زحمت كشيده آخه تو پست قبل يك چيز ديگه گفتي :

و آخرين مورد :

در ضمن خیلیا تو استقلال هستن و بودن که از صمد خیلی خیلی جلوترن از نظر افتخارات که شما هنوز اسمشون رو هم نمیدونی.

داداش بگو ما از اطلاعات نابت استفاده كنيم ...
چون هيچ كس نميدونه فقط شما ميدوني‌!!

-------------------------

جمع بندي ‌اين 10 پست آخر :

خيليا اومدند توهين كردند ، فحش دادند ، گفتند كه آمارت غلط هست ، هم ديگه رو تائيد كردند ولي در نهايت با منبع موثق به تك تكشون ثابت شد كه دارن اشتباه ميكنند !
بعضي از بچه ها پي ام دادند اونجا هم قانع شدند كه اشتباه ميكنند ... ( ميگي نه پي ام بديد بهتون بگم )
همين آقايون توي 10 مورد اعتراض كردند به حرف من ولي هي از اين شاخه به اون شاخه پريدندو جواب هيچ كدوم رو كامل ندادند ، در نهايت بعد از كم آوردن گفتند تو آمارت غلطه جوون ... :D

به قول " م ي ر ح س ي ن م و س و ي " ما ميخوستيم همين روحيه ي توهين و پرخاشگري رو اصلاح كنيم كه نذاشتند !

اي كاش حداقل احترام هم رو نگه ميداشتيم !

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
به هر حال میشه نظر سنجی هم گذاشت. صمد مرفاوی به عنوان مربی مورد قبول اکثر استقلالیها هیچوقت نبوده. مربی کوچیکیه و در حد نام استقلال نیست.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
شاید من و شما سنمون قد نده .... ولی صمد میلی موفق بوده .... اینو گزارشگرا بارها و بارها گفتن

مگه چند سال پیشه! اتفاقا من دقیق یادمه. صمد بازیکن محبوبی بود گلهای حساسی زده بود چند تا گل به پرسپولیس زده بود اونهم اون موقع که گل زدن به پرسپولیس چند ماه یک بازیکن رو محبوب میکرد. ولی در مجموع فروارد متوسطی بود برای تیم ملی هم هیچوقت روش جدی حساب نمیشد. بازیش دقیقا شبیه سید صالحی بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا