matgogoia
همکار بازنشسته
من 2 ساله طرفدار شدم ؟ فقط 3ساله تو همين پرشين تولز دارم تو تاپيك استقلال پست ميدم![]()
البته منم اگر اشتباه ميكردم به زمين و زمون گير ميدادم !
آره اتفاقا ديدم نوشته بود تا سال 77 يك جاي ديگه نيم فصل دوم ليگ 76-77 كه فكر كنم جفتش يكي ميشهالبته شايد ميگن قديما ماه ها 40 روز بوده
![]()
شما جزو افرادي هستي كه با 10 تا سايت معتبر فوتبال به همه ي كساني كه تو اين تاپيك بودند اثبات شد كه داري اشتباه ميكني ولي باز هم داستان خودت رو ميگي ..
جالبه توي هر بازي مگين صمد يكي از بهتري فوتباليست هاي استقلال بوده شما حتي اين رو هم قبول نداريد آخه سال 75 استاديم رفتيد !
شما كه اطلاعات نداري چرا سعي داري به خودت تلقين كني كه تاريخ اسقلال تو دستت هست ! :happy:
اگر قرار باشه اشتباهاتي كه تو اين تاپيك كردي رو ليست كنم بالاي 7-6 مورد هست ...
يكي از دوستان تو پي ام گفت اين دوستمون انقدر مغلطه و سفسطه ميكنند كه ما نفهميديم جواب كدوم سوال رو چي دادند !
شما سايت پارس فوتبال رو قبول نداري ، جهان نيوز رو قبول نداري ، فقط اطلاهات سوخته ي خودت رو قبول داري ؟
اول گفتي صمد 10 سال پيش نبوده در حالي كه كسي در اين مورد مشكلي نداشت ، بعد گفتي صمد 75 رفته ، بعد گفتي اصلا يك نمونه موفقيت صمد رو بگو ، خدا به بعدياش رحم كنه ...
شما كه هنوز نمي توني تو ذهنت جملات رو دسته بندي كني !
من جملات زير رو گفتم :
1- صمد جزو موفق ترين هاي تاريخ استقلال هست ( مصداق خواستي آمار گل زني رو آوردم ، الان هم مگي گفتي بهترين مربي تارخ استقلال !!!!من كي گفتم ؟)
2-شما حتي مطلب رو نميخوني ، آمار من واسه ليگ نيست دوست من ،واسه كل بازي ها هست ! رضا عنايتي كه فقط 3سال تو استقلال بوده بعد هم به خاطر پول استقلال رو ول كرد رفت و با خواهش و تمنا خودش برگشت رو داري با صمد مقايسه ميكني ؟
خوشحالم كه واست روشن شد كه صمد واسه استقلال زحمت كشيده آخه تو پست قبل يك چيز ديگه گفتي :
و آخرين مورد :
داداش بگو ما از اطلاعات نابت استفاده كنيم ...
چون هيچ كس نميدونه فقط شما ميدوني!!
-------------------------
جمع بندي اين 10 پست آخر :
خيليا اومدند توهين كردند ، فحش دادند ، گفتند كه آمارت غلط هست ، هم ديگه رو تائيد كردند ولي در نهايت با منبع موثق به تك تكشون ثابت شد كه دارن اشتباه ميكنند !
بعضي از بچه ها پي ام دادند اونجا هم قانع شدند كه اشتباه ميكنند ... ( ميگي نه پي ام بديد بهتون بگم )
همين آقايون توي 10 مورد اعتراض كردند به حرف من ولي هي از اين شاخه به اون شاخه پريدندو جواب هيچ كدوم رو كامل ندادند ، در نهايت بعد از كم آوردن گفتند تو آمارت غلطه جوون ...
به قول " م ي ر ح س ي ن م و س و ي " ما ميخوستيم همين روحيه ي توهين و پرخاشگري رو اصلاح كنيم كه نذاشتند !
اي كاش حداقل احترام هم رو نگه ميداشتيم !
برادر عزیز فکر میکنم هر کدوم از دوستان یک بار این چند تا پست آخر بنده و شما رو بخونن متوجه میشن که چی میگی
کسانی که تو پی ام به شما چیزی گفتن میتونستن همینجا بگن - اینم از توهمات شما
به خاطر اینکه بقیه اعضا از این بحث ناراحت نشن جوابتو دیگه نمیدم و فقط هر وقت حرف زدی آدرس دو پست آخرم رو میدم چون فکر کنم اونجا شما رو کامل روشن کردم.
در ضمن وقتی میگیم سال 76 یعنی لیگ 76-77 و و قتی میگیم سال 77 یعنی لیگ 77- 78 به هر حال باز هم شما میتونی مغلطه کنی و یه سری داستان سر هم کنی.
در نهایت برای تاج کبیر آسیا متاسفم که طرفداری چون شما داره چون همه میدونن طرفداران تاج کبیر آسیا چه کسانی هستند و چه مرامی دارند.