• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من 2 ساله طرفدار شدم ؟ فقط 3ساله تو همين پرشين تولز دارم تو تاپيك استقلال پست ميدم :D
البته منم اگر اشتباه ميكردم به زمين و زمون گير ميدادم !

آره اتفاقا ديدم نوشته بود تا سال 77 يك جاي ديگه نيم فصل دوم ليگ 76-77 كه فكر كنم جفتش يكي ميشه :D البته شايد ميگن قديما ماه ها 40 روز بوده :D

شما جزو افرادي هستي كه با 10 تا سايت معتبر فوتبال به همه ي كساني كه تو اين تاپيك بودند اثبات شد كه داري اشتباه ميكني ولي باز هم داستان خودت رو ميگي ..
جالبه توي هر بازي مگين صمد يكي از بهتري فوتباليست هاي استقلال بوده شما حتي اين رو هم قبول نداريد آخه سال 75 استاديم رفتيد !
شما كه اطلاعات نداري چرا سعي داري به خودت تلقين كني كه تاريخ اسقلال تو دستت هست ! :happy:
اگر قرار باشه اشتباهاتي كه تو اين تاپيك كردي رو ليست كنم بالاي 7-6 مورد هست ...

يكي از دوستان تو پي ام گفت اين دوستمون انقدر مغلطه و سفسطه ميكنند كه ما نفهميديم جواب كدوم سوال رو چي دادند !
شما سايت پارس فوتبال رو قبول نداري ، جهان نيوز رو قبول نداري ، فقط اطلاهات سوخته ي خودت رو قبول داري ؟

اول گفتي صمد 10 سال پيش نبوده در حالي كه كسي در اين مورد مشكلي نداشت ، بعد گفتي صمد 75 رفته ، بعد گفتي اصلا يك نمونه موفقيت صمد رو بگو ،‌ خدا به بعدياش رحم كنه ...

شما كه هنوز نمي توني تو ذهنت جملات رو دسته بندي كني !
من جملات زير رو گفتم :
1- صمد جزو موفق ترين هاي تاريخ استقلال هست ( مصداق خواستي آمار گل زني رو آوردم ، الان هم مگي گفتي بهترين مربي تارخ استقلال !!!!‌من كي گفتم ؟‌‌)
2-شما حتي مطلب رو نميخوني‌ ، آمار من واسه ليگ نيست دوست من ،‌واسه كل بازي ها هست ! رضا عنايتي كه فقط 3سال تو استقلال بوده بعد هم به خاطر پول استقلال رو ول كرد رفت و با خواهش و تمنا خودش برگشت رو داري با صمد مقايسه ميكني ؟

خوشحالم كه واست روشن شد كه صمد واسه استقلال زحمت كشيده آخه تو پست قبل يك چيز ديگه گفتي :

و آخرين مورد :

داداش بگو ما از اطلاعات نابت استفاده كنيم ...
چون هيچ كس نميدونه فقط شما ميدوني‌!!

-------------------------

جمع بندي ‌اين 10 پست آخر :

خيليا اومدند توهين كردند ، فحش دادند ، گفتند كه آمارت غلط هست ، هم ديگه رو تائيد كردند ولي در نهايت با منبع موثق به تك تكشون ثابت شد كه دارن اشتباه ميكنند !
بعضي از بچه ها پي ام دادند اونجا هم قانع شدند كه اشتباه ميكنند ... ( ميگي نه پي ام بديد بهتون بگم )
همين آقايون توي 10 مورد اعتراض كردند به حرف من ولي هي از اين شاخه به اون شاخه پريدندو جواب هيچ كدوم رو كامل ندادند ، در نهايت بعد از كم آوردن گفتند تو آمارت غلطه جوون ... :D

به قول " م ي ر ح س ي ن م و س و ي " ما ميخوستيم همين روحيه ي توهين و پرخاشگري رو اصلاح كنيم كه نذاشتند !

اي كاش حداقل احترام هم رو نگه ميداشتيم !

برادر عزیز فکر میکنم هر کدوم از دوستان یک بار این چند تا پست آخر بنده و شما رو بخونن متوجه میشن که چی میگی :))
کسانی که تو پی ام به شما چیزی گفتن میتونستن همینجا بگن - اینم از توهمات شما

به خاطر اینکه بقیه اعضا از این بحث ناراحت نشن جوابتو دیگه نمیدم و فقط هر وقت حرف زدی آدرس دو پست آخرم رو میدم چون فکر کنم اونجا شما رو کامل روشن کردم.

در ضمن وقتی میگیم سال 76 یعنی لیگ 76-77 و و قتی میگیم سال 77 یعنی لیگ 77- 78 به هر حال باز هم شما میتونی مغلطه کنی و یه سری داستان سر هم کنی.

در نهایت برای تاج کبیر آسیا متاسفم که طرفداری چون شما داره چون همه میدونن طرفداران تاج کبیر آسیا چه کسانی هستند و چه مرامی دارند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
در نهایت برای تاج کبیر آسیا متاسفم که طرفداری چون شما داره چون همه میدونن طرفداران تاج کبیر آسیا چه کسانی هستند و چه مرامی دارند.

دوست عزیز لطفا درست صحبت کن .... مشخصا تو بیشتر هدفت از این بحث به حرص در آوردن طرف مقابل و اذیت کردن اون و خرد کردن اعصابش هستی .... بعد هم دم از مرام طرفداران تاج کبیر آسیا میزنی !!!!!

بهتره اول تصمیم بگیری که بحث رو منطقی پیش ببری بعد بیاد اینجا پست بدی ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اگر بخوايم نگاه منطقی به دوران فوتبالی مرفاوی داشته باشيم،مرفاوی از سال 74-75 به بعد حضور پر رنگی تو استقلال نداشته.

البته بحث دوران بازيگری ربطی به الان نداره و بحث بيهوده اي هست

اما در مورد مربی گری بايد قبول کنيم که جدا از مسائل فنی صمد اون اتوريته و جذبه کافی رو واسه مربی گری استقلال هيچ وقت نداشته ،و دليل اصلی مخالفت هوادران و اينکه آستانه صبرشون در نتيجه نگرفتن با صمد کمه همينه

به زبان ساده طرفدار های استقلال صمد رو به هيچ وجه به عنوان مربی استقلال دوست ندارند،حتی وقتی خوب نتيجه ميگيره،اين رو من تو خيلی از نزديکان خودم ديدم که استقلالی تو آتيشه هستن و استاديم هم نرفتن که کسی بهشون خط بده ،اما کلاً صمد رو قبول ندارند

در مورد مسائل فنی با وجود اشتباهات بسيار در طول فصل و ارنج های عجيب و غريب،به نظر من استقلال به هر صورتی که هست الان به وضيعت خوبی رسيده و تيم هماهنگی شده و بايد ديد اين روند صمد چگونه ادامه پيدا ميکنه.

Last edited:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به هر حال میشه نظر سنجی هم گذاشت. صمد مرفاوی به عنوان مربی مورد قبول اکثر استقلالیها هیچوقت نبوده. مربی کوچیکیه و در حد نام استقلال نیست.

با عرض معذرت
تا آدمهایی مثل شما وجود دارند این تیم هیچی از خودش نمیتونه داشته باشه به هیچ جا نمیرسیم ...
مگه قلعه نوعی سال اول حضورش این تیم رو قهرمان کرد؟ مربی بزرگ داشتن هزینه داره . قهرمان نشدیم اما صمد خوب کار کرده ... مشکلش اینه که صداقت داره و چوب همین رو داره میخوره.... یکی نیست بگه بابا این هرچی باشه استقلالیه ... خون آبی تو وجدش جریان داره. صمد به نوعی سرمایه آبی هاست
آلمان رو ببینید
چند وقت پیش وقتی سر صحبت گرفتن بازیکن سرشناس تو باشگاه هاش شد .گفتن ما پولی بابت گرفتن بازیکنی مثل کیریستسن رونالدو نداریم .ترجیح میدیم به جای خرید یه بازیکن که بخواد یه باشگاه رو به موفقیت برسونه این هزینه رو صرف آکادمی های پایه فوتبالمون میکنیم تا سالهای آینده خودمون چندتا رونالدو داشته باشیم !!!!

این یعنی پیشرفت و موفقیت

وقتی ادم به همه چیز اینقدر سطحی نگاه کنه چه توقعی دارید مطمئنم صمد در آینده جزو سرمایه های خوب استقلال میتونه باشه اما باید صبور بود :cool:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
با احترام

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضی جملات داره توی این تاپیک به کار میره که زیبنده جمع نیست . اگر با کسی مشکلی دارید ، موضوع رو در پی ام حل کنید . استفاده از جملات تحقیرآمیز و همینطور کوچک جلوه دادن طرف بحث ، باعث میشه بحث به انحراف کشیده بشه. ضمنا از دوستانی که تازه وارد هستند خواهش می کنم قوانین رو مطالعه کنند و همینطور احترام بچه های قدیمی رو بیشتر داشته باشند . از همه رفقا خواهش می کنم دیگه به این مباحث ادامه ندن و اجازه بدن تاپیک روند اصلیش رو پیدا کنه. با تشکر از همه دوستان . شاد باشید

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دوستان عزيز اينم عكس آشتي كنون :

18-2-1389%5CIMAGE634089631543750000.jpg

امیدوارم از این اشتی کنانهای نمادین معروف فوتبال ایران نباشه. این صمد چرا اخم کرده :blink:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تو تک ستاره استقلالی .......

2ac34d60-1459-4411-bde8-5e8c698788cf.jpg

فرهاد مجیدی رو همه دوست دارند ولی از امروز جور دیگه دوستش داریم.

به قول عادل فردوسی پور یه فلش بک بزنیم به بازی راه آهن :همه چیز دست بدست هم داده بود تا حساسیت بازی زیاد بشه استقلال نایب قهرمانی میخواست و راه آهن ترس سقوط داشت ذوب آهن تا دقیقه 80 باخته بود و رقیب دیرینه استقلال هم تو مشهد باخته بود

تمام این قضایا باعث شد تا اتفاق تلخی در دقایق پایانی بازی رخ دهد:

از آقا صمد انتظار نداشتیم اون طور با فرهاد صحبت کنه درسته فشار زیادی روش بود ولی باید جلو تماشاچیان و دوربین حرمت کاپیتان رو نگه میداشت و آنگونه که همه دیدندالفاظی رو به کار برد که همه چیزو خراب کرد در آن لحظه فرهاد خرد شدن را داشت تجربه میکرد و همین قضیه کافی بود تا اشتباه بزرگتری ازسرمربی انجام دهد وجواب مرفاوی رو جلو همان تماشاچیان و دوربین ها داد و با این کار عده ای هوادار که از سرمربی دل خوشی نداشتند وموفقیت های اخیرش هم آنها رو راضی نکرده بود دست به اشتباه سوم زدند وتو کار استاد وشاگرد بیجا دخالت کردند .

بعد از بازی و آرامش نسبی سرمربی و کاپیتان فهمیدند چه اشتباهی کردند ! مرفاوی با خود میگفت من که درون گرا بودنم زبانزد عام و خاص بود چرا..... ؟ و مجیدی هم در این فکر بود که چرا نتوانست مثل همیشه تودار باشد و همچون گذشته نتوانسته حاشیه را از تیم دور نگه دارد ؟

رسانه ها هم که سوژه خوبی پیداکرده بودند دست بکار شدند و قضیه رو بزرگتر از آنچه بود نشان میداند و همه تیتر روزنامه ها همین قضیه بود و هیچ کس از اتفاقات مشهد و تبریزو ... چیزی نمیگفت!!؟؟

اتفاقی بود که افتاده بود وبادکنک حاشیه رو هرکس به نحوی باد میکرد که این قضیه اجتناب ناپذیر بود و همه استقلالی ها در شوک بسر میبردند.

ولی روز گذشته و امروز اتفاقات زیبایی رخ داد وشاگرد به دیدن استاد رفت کاپیتان غرورش را زیر پاگذاشت و به دیدارسرمربی رفت تا کدورت ها ازبین برود و مثل همیشه این کاپیتان محبوب ما بود که حاشیه ها رو از تیم دور کرد و قاطعانه از سرمربی حمایت کرد رفتار تماشاگر نماها رو محکوم کرد و مرفاوی هم با روی خوش او را پذیرفت تا همه چیز به دست فراموشی سپرده شود.

قبول اشتباه خیلی مهم است صمد و فرهاد به این مهم رسیده بودند و خیلی زود مترسد جبران برآمدند ولی هردوی آنها میدانند همیشه پشیمانی سودمند نیست و گاهی فرصت جبران نیست.

نشاط و دوستی در تمرین استقلال همچون خاری بود در چشمان دشمنان و بدخواهان تیم که نتوانستند به اهدافشون برسند .

حالا مجیدی برای بازی در ریاض روحیه دوچندان پیدا کرده تا همه چیز به خیر وخوشی ختم به خیر شود وبازیکنان همدل شدند تا اقتدار سرمربی تیم محبوب استقلال را به رخ رقبا بکشند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام خدمت دوستان
متاسفانه بعضی جملات داره توی این تاپیک به کار میره که زیبنده جمع نیست . اگر با کسی مشکلی دارید ، موضوع رو در پی ام حل کنید . استفاده از جملات تحقیرآمیز و همینطور کوچک جلوه دادن طرف بحث ، باعث میشه بحث به انحراف کشیده بشه. ضمنا از دوستانی که تازه وارد هستند خواهش می کنم قوانین رو مطالعه کنند و همینطور احترام بچه های قدیمی رو بیشتر داشته باشند . از همه رفقا خواهش می کنم دیگه به این مباحث ادامه ندن و اجازه بدن تاپیک روند اصلیش رو پیدا کنه. با تشکر از همه دوستان . شاد باشید

سلام ساسان خان
باشه ديگه ادامه نميدم ، البته من حتي يك بار از كلمه ي "تو" هم استفاده نكردم !
موفق باشيد ...

sasan s: ممنون از لطفتون .

Last edited by a moderator:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
واقعا دم فرهاد گرم با این کارش! کاپیتان استقلال لیاقتش بیشتر از این حرفهاست !
اونهایی که فوتبال بازی کردن می دونند وقتی توان بدنی بازیکن تحلیل میره بیشتر عصبی میشه و
ممکنه خطاهای بدی هم انجام بده یا موقعیت های خوب رو از دست بده !
مجیدی هم از این قاعده مستثنی نبود و صمد هم می تونست اعتراض نکنه !
اما بازم به کاپیتان که تیم رو از حاشیه دور کرد !
به امید پیروزی استقلال

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
با عرض معذرت
تا آدمهایی مثل شما وجود دارند این تیم هیچی از خودش نمیتونه داشته باشه به هیچ جا نمیرسیم ...
مگه قلعه نوعی سال اول حضورش این تیم رو قهرمان کرد؟ مربی بزرگ داشتن هزینه داره . قهرمان نشدیم اما صمد خوب کار کرده ... مشکلش اینه که صداقت داره و چوب همین رو داره میخوره.... یکی نیست بگه بابا این هرچی باشه استقلالیه ... خون آبی تو وجدش جریان داره. صمد به نوعی سرمایه آبی هاست
آلمان رو ببینید
چند وقت پیش وقتی سر صحبت گرفتن بازیکن سرشناس تو باشگاه هاش شد .گفتن ما پولی بابت گرفتن بازیکنی مثل کیریستسن رونالدو نداریم .ترجیح میدیم به جای خرید یه بازیکن که بخواد یه باشگاه رو به موفقیت برسونه این هزینه رو صرف آکادمی های پایه فوتبالمون میکنیم تا سالهای آینده خودمون چندتا رونالدو داشته باشیم !!!!

این یعنی پیشرفت و موفقیت

وقتی ادم به همه چیز اینقدر سطحی نگاه کنه چه توقعی دارید مطمئنم صمد در آینده جزو سرمایه های خوب استقلال میتونه باشه اما باید صبور بود :cool:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
با احترام

الان این همه نوشتید که بگید صمد مربی محبوب استقلالی هاست!؟!؟! به هر حال صمد اگر سرمایه هم باشه بهتره بره تو تیمهایی در سطح خودش مربیگری کنه اگه موفق بود بیاد مربی استقلال بشه..... حداقل چیزی که هست و کسی نمیتونه انکارش کنه اینه که صمد مربی ای نیست که اکثریت استقلالیها قبولش داشته باشند حالا یک درصد کمی هم ممکنه طرفدار داشته باشه ولی این واقعیت رو عوض نمیکنه

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
کمتر از 48 ساعت تا بازی حساس و سرنوشت ساز مونده آمار و ارقام 20 سال پیش بی خیال شید پس فردا بچسبید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان گرامی "لطف کنید " این بحث رو تموم کنید .. فکر کنم همه از نقطه نظراتتون در این خصوص مطلع شدند

ممنون //

جباری:هنوز نمی‌توانم 90 دقیقه بازی کنم

showimage.aspx

وقتی با مجتبی حرف می‌زنی آرامش را در صدایش احساس می‌کنی. این دقیقا خلاف رفتاری است که چند ماه پیش از خود نشان می‌داد. آن روزها که مجتبی در اوج مصدومیت قرار داشت نمی‌توانستی دقایق زیادی با او همکلام بشوی. حوصله نداشت و مدام دنبال بهانه‌ای بود تا به خلوت خودش برود. مجتبی اما این روزها پرحوصله‌تر شده. لبخند می‌زند و با علاقه بیشتری به سؤال‌ها جواب می‌دهد. مصاحبه ما هم با آقامجتبی به خاطر همین طولانی شد. با او حرف می‌زنیم...

مثل همیشه باید با چه خبری شروع کنیم؟
‌خدا را شکر همه چیز خوب است. همه چیز خوب پیش می‌رود و اوضاع و احوال‌مان روبراه است.
بعد از یک بازی نیمکت‌نشینی -‌مقابل شاهین-‌دوباره به میدان آمدی.
‌ آقای مرفاوی لطف داشت و این بار به من خیلی بیشتر بازی داد. من هم دنبال این هستم زودتر خودم را به شرایط ایده‌آل برسانم.
چه زمان این شرایط ایده‌آل از راه می‌رسد؟
-‌خدا می‌داند اما خودم خیلی امیدوارم.
با آن نمایشی که از تو مقابل راه‌آهن دیدیم انگار زمانش چندان دور نیست.
-‌همیشه به اینکه بهتر از قبل باشم فکر می‌کنم برای همین خودم هم فکر می‌کنم رسیدن به آنچه در ذهنم می‌گذرد چندان دور نباشد. درباره بازی با راه‌آهن باید بگویم اینطور که شما می‌گویید نبود.
اما از وقتی به میدان آمدی روند بازی تغییر کرد. سندش هم موجود است!
-‌آقای مرفاوی قبل از اینکه داخل زمین بروم از من خواست مهاجمان را تغذیه کنم. برای هماهنگی بیشتر قبل از ورود به زمین با آرش حرف زده بودیم البته آرش خیلی زودتر از من به میدان رفت اما وقتی من وارد شدم آمادگی ذهنی کامل داشتم.
اگر چه تو پاس گل را ندادی اما رد پایت در گل استقلال دیده می‌شد.
‌چطور؟
‌قبل از آن تو با پاس‌های سریع‌ مدافعان راه‌آهن را خسته کردی. شاید این کار سبب شد مدافعان راه‌آهن گمراه بشوند.
‌‌همانطور که گفتم آقای مرفاوی از من خواست بی‌وقفه مهاجمان را صاحب توپ کنم. شاید این موضوع باعث شد مدافعان راه‌آهن به قول شما خسته بشوند. در آن دقایق من به موقعیت‌سازی فکر می‌کردم و نه چیز دیگری...
شوت فوق‌العاده‌ای هم زدی.
‌بد نبود!
اگر کمی ارتفاعش پایین‌تر بود قطعا گل می‌شد.
‌در تمرین‌ها‌ خیلی روی این شوت‌ها کار می‌کنم. فکر می‌کنم هرچه بیشتر تمرین کنم بهتر بتوانم این ضربات را بزنم.
در این بازی بیشتر در میدان حضور داشتی، دلیل خاصی داشت؟
‌هر هفته شرایط بهتر می‌شود. فکر می‌کنم به همین دلیل این بار قدری بیشتر بازی کردم.
احتمال دارد در بازی با الشباب از ابتدا در ترکیب اصلی قرار بگیری؟
‌هنوز شرایط بازی 90 دقیقه‌ای را ندارم البته هرچه کادر فنی صلاح بداند اما خودم فکر می‌کنم نمی‌توانم فشار بازی با الشباب را تحمل کنم.
رسانه‌ها به دنبال این هستند که بدانند در استقلال می‌مانی یا نه؟
‌خودم دوست دارم بمانم. به استقلال و هوادارانش مدیون هستم اما باید صبر کنم و ببینم آخر فصل چه اتفاقی می‌افتد. باید با آقای واعظ گفت‌وگو کنم.
سپاهان قهرمان شد و شما به احتمال زیاد دوم می‌شوید. نظرت چیست؟
‌نظری ندارم. مبارک‌شان باشد.
چه دلایلی باعث شد استقلال قهرمان نشود؟
‌من فکر می‌کنم در آن مقطع که آقای واعظ کمتر در باشگاه بودند روند نزولی ما شکل گرفت. آن روزها آقای واعظ در سازمان هم پست گرفته بود که کمتر در جریان امور باشگاه قرار داشت. البته در مقطعی هم ایشان به مکه رفتند و فرد دیگری مدیریت باشگاه را عهده‌دار بود.
یعنی غیبت مدیرعامل اینقدر تاثیرگذار بود؟
‌به اعتقاد من خیلی تاثیرگذار است. در آن روزها خیلی‌ها برای ما حاشیه‌سازی کردند.
به لحاظ فنی چطور، شما پتانسیل قهرمانی را داشتید؟
‌ما نفرات خوبی داشتیم و می‌توانستیم امروز جام قهرمانی را بالای سر ببریم اما یکسری عوامل دست به دست هم داد تا قهرمان نشویم.
... درباره آن درگیری بازی با راه‌آهن چه نظری داری؟
‌اصلا نمی‌خواهم درباره‌اش حرفی بزنم چون به من مربوط نیست.

صمد مرفاوی : به پیروزی در نود دقیقه فکر می کنیم

به امید پیروزی آبی دلان مقابل الشباب ..

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ممنون فرزاد جان مصاحبه خوبی بود
فرهاد مجیدی مصاحبه ای نکرده !؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
الان این همه نوشتید که بگید صمد مربی محبوب استقلالی هاست!؟!؟! به هر حال صمد اگر سرمایه هم باشه بهتره بره تو تیمهایی در سطح خودش مربیگری کنه اگه موفق بود بیاد مربی استقلال بشه..... حداقل چیزی که هست و کسی نمیتونه انکارش کنه اینه که صمد مربی ای نیست که اکثریت استقلالیها قبولش داشته باشند حالا یک درصد کمی هم ممکنه طرفدار داشته باشه ولی این واقعیت رو عوض نمیکنه

نه این همه نوشتم که کمی تامل کنیم ... شما کیو قبول داری بیاد بشه مربی استقلال ؟ ... همون عمو فیروز خوبه باز بیاد؟
سابقه بدی هم نداشت دیدین چه شد !

اما صمد به اندازه ای که ازش انتظار میرفت ..خیلی بهتر هم کا کرده ... دوم شدن اینقدرا هم بد نیست ! این دوم شدن هزینه ای بود که بابت صمد باید پرداخت میکردیم تا مربی داشته باشیم که یک سال تجربه گرانبها اونم توی تیمی مثل استقلال بدست آورد بقول معروف تو 7 بازی گذشته 6 برد یعنی جهش به سمت جلو و پیشرفت
اما ترجیح میدم دیگه بحث نکنم :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ممنون فرزاد جان مصاحبه خوبی بود
فرهاد مجیدی مصاحبه ای نکرده !؟

سلام علی جان .. خوشحالم که جدیدا اینجا هم سرمیزنی و اینکه تازه فهمیدم جزو آبی دلان هم هستی
این هم مصاحبه فرهاد و اخبار اس اس از ریاض :

فرهاد مجيدي :فشار بيش از حدي بر روي من و مرفاوي بود
کاروان استقلال شگفت زده شد
خروج از فرودگاه ریاض در پانزده دقیقه

اولین تمرین در ریاض

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واقعا دم فرهاد گرم با این کارش! کاپیتان استقلال لیاقتش بیشتر از این حرفهاست !
اونهایی که فوتبال بازی کردن می دونند وقتی توان بدنی بازیکن تحلیل میره بیشتر عصبی میشه و
ممکنه خطاهای بدی هم انجام بده یا موقعیت های خوب رو از دست بده !
مجیدی هم از این قاعده مستثنی نبود و صمد هم می تونست اعتراض نکنه !
اما بازم به کاپیتان که تیم رو از حاشیه دور کرد !
به امید پیروزی استقلال

همه حرفات عین خودت و تیمت درسته درسته. فقط بی زحمت اسم این قرمز ها رو پهلوی اسم آقای آسیا ننویس حتی با معانی مختلف;) به امید برد استقلال

امیدوارم از این اشتی کنانهای نمادین معروف فوتبال ایران نباشه. این صمد چرا اخم کرده :blink:

صمد داداش مدلش اینطوریه.تو جشن تولدش هم جدی بود. بعضی وقتا با ترکیب و ارنج میره تو مخ ولی باهاله.

کمتر از 48 ساعت تا بازی حساس و سرنوشت ساز مونده آمار و ارقام 20 سال پیش بی خیال شید پس فردا بچسبید

آقا درست میگه.
بزن کف قشنگه رو به افتخار قهرمان آسیا :thumbsup::guitar::thumbsup::guitar::cap::cap::cap::cap::cap::cap::thumbsup::guitar::thumbsup::guitar::thumbsup:

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
همه حرفات عین خودت و تیمت درسته درسته. فقط بی زحمت اسم این قرمز ها رو پهلوی اسم آقای آسیا ننویس حتی با معانی مختلف به امید برد استقلال

مخلصم ! اما من نفهمیدم منظورت در مورد قرمزها چی بود؟ چون من تو این تاپیک حرف زدن در مورد قرمزها رو
بر خودم حرام می دونم حالا نمی دونم کجای حرفم باعث شده شما این سوء برداشت رو کنید؟

سلام علی جان .. خوشحالم که جدیدا اینجا هم سرمیزنی و اینکه تازه فهمیدم جزو آبی دلان هم هستی
این هم مصاحبه فرهاد و اخبار اس اس از ریاض :

فرزاد جان ارادت داریم زیاد !:blush:
دستت درد نکنه داداش!
به امید پیروزی بر الشباب !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اما من نفهمیدم منظورت در مورد قرمزها چی بود؟ چون من تو این تاپیک حرف زدن در مورد قرمزها رو
بر خودم حرام می دونم حالا نمی دونم کجای حرفم باعث شده شما این سوء برداشت رو کنید؟

زیاد جدی نبود . در جهت کمک به عوض کردن فضای کل کل بود. آخه ما همه آبی هستیم.

شما فرمودید به امید پیروزی استقلال. بنده هم عرض کردم به امید برد استقلال.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ایشالله فردا با یه بازی خوب الشباب رو می بریم و می ریم بالا , فقط امیدوارم مجیدی رو ننشونه نیمکت!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا