اعلام آمادگي پرويز مظلومي براي قبول سر مربيگري استقلال
پرویز مظلومی در گفت و گویی درباره اینکه گفته می شود باشگاه استقلال با وی مذاکراتی داشته است، اظهار داشت: هر سال در این زمان که می شود صحبت از حضور من در استقلال به میان می آید. 3 سال است که می گویند من به این تیم می روم. باید منتظر شد و دید امروز در جلسه چه تصمیمی درباره مرفاوی گرفته می شود. وی تاکید کرد: باید دید استعفای مرفاوی پذیرفته می شود یا نه. شاید هیات مدیره استقلال بخواهد مربی خارجی بیاورد. به هر حال باید تکلیف این تیم زودتر مشخص شود چون تیمی مثل استیل آذین با اکثر بازیکنان خوب مذاکراتش را انجام داده است. بازیکنانی که می توانند به استقلال بیایند در حال توافق با استیل آذین هستند. مظلومی در پاسخ به این سوال که تصمیم مرفاوی برای استعفا درست بوده یا خیر، گفت: اکنون نمی توانم در این باره حرف بزنم اما شرایطی که در سکوها برای او پیش آمد آرامش را از مرفاوی گرفت. یک مربی نیاز به آرامش دارد و وقتی مرفاوی این آرامش را نداشته باشد، به نفعش نخواهد بود. اگر او امسال آرامش بیشتری داشت نتیجه بهتری می گرفت. حتما خودش فکر همین مسائل را کرده و استعفا کرده است. سرمربی سابق مس کرمان در ارتباط با اینکه گفته می شود تیم فنی خود را برای حضور در استقلال آماده کرده، اظهار داشت: همیشه تیم فنی خود را آماده دارم که اگر به استقلال آمدم غافلگیر نشوم. در هر صورت کسی از باشگاه استقلال با من مذاکره ای نداشته است اما از اینکه بعد از مدت ها به این تیم بازگردم استقبال می کنم و دوست دارم در این تیم باشم.
**********************************************************************************************
مظلومي: 3 سال است كه با اسم من بازي ميكنند!
باز استقلال بدون سرمربي شد و باز هم اسم «پرويز مظلومي» وسط آمد! او يك آلترناتيو براي تمام مربيان استقلال است كه البته هيچگاه قرعه به نام خود او نيفتاده است. مظلومي مانند سه سال گذشته باز هم مذاكره و تماس استقلاليها را تكذيب ميكند ولي صادقانه ميگويد كه حاضر است به تيم محبوبش كمك كند.
اين بار واقعا با شما صحبت شده يا باز هم مثل دفعات گذشته بازي با اسم شماست؟
خودت كه بهتر ميداني پس چرا ميپرسي؟
حدس زديم شايد اين بار واقعا براي يك بار هم كه شده مديران استقلال بخواهند يك انتخاب درست بكنند يا حداقل يك بار اين فرصت را به شما بدهند؟
اين مساله ديگر طبيعي شده هر وقت كه اسم كم ميآورند و يا وارد حاشيه و بنبست ميشوند اسم من از قوطي بيرون ميآيد. من ديگر عادت كردهام هر سال اين موقع كه ميشود صحبت از حضور من در استقلال ميشود. سه سال است كه به اين موضوع عادت كردهام. تا به الان كه با شما صحبت ميكنم هنوز هيچ شخصي از باشگاه استقلال نه با من صحبت كرده نه حتي پيشنهاد داده است.
حالا اگر پيشنهاد دهند چي، حاضريد حداقل وارد مذاكره شويد؟
استقلال خانه من است. من هر چه دارم از اين تيم و هواداران است بنابراين وظيفه حكم ميكند هر كمكي كه از دستم برميآيد انجام دهم. اگر پيشنهادي شود، با مديران باشگاه در اين خصوص صحبت خواهم كرد.
پس بايد بگويم پرويز خان آماده همكاري با استقلال است؟
ببينيد اول بايد تكليف صمد روشن شود. روز گذشته صمد با واعظ جلسه داشت و من اميدوارم كه صمد به كارش در استقلال ادامه دهد. خدا شاهد است از صميم قلب اين را ميگويم. دوست دارم كه خود او فصل بعد استقلال را هدايت كند. اگر به هر دليلي نشد آن موقع بايد نشست و صحبت كرد. در ثاني اصلا شايد هيات مديره بخواهد سرمربي خارجي بياورد براي همين بايد منتظر ماند و ديد چه ميشود.
چرا بايد صمد كه قراردادش تمديد شده بود اين كار را انجام دهد اصلا شما با كار او موافق بوديد؟
من نميتوانم الان در اين مورد با صراحت حرف بزنم چرا كه در آن شرايط جاي صمد نبودم. براي همين حرف زدن در خصوص اينكه صمد اشتباه كرده يا كارش درست بوده، به صلاح نيست اما اين را ميدانم شرايطي در روي سكوها براي او به وجود آمد كه آرامش را از او گرفت و تحت يك شرايط خاص اين تصميم را گرفت.
استقلال و پرسپوليس هميشه اين حاشيهها را روي سكوها دارند و يك مربي بايد نسبت به اين قضيه حرفهاي عمل كند؟
من هم با تو موافقم. استقلال و پرسپوليس يعني حاشيه و يك مربي بايد راه مبارزه با حاشيه را بلد باشد تا بتواند در تيمش آرامش ايجاد كند. در ثاني شما توجه كنيد مثلا وقتي 50 هزار تماشاگر به استاديوم ميآيد همه آنها كه موافق تو نيستند امكان دارد 49900 نفر طرفدار تو باشند و 100 نفر مخالف، براي همين اگر بخواهي به خاطر حرف آن 100 نفر خودت را ببازي و يا دستيدستي تيم را به حاشيه ببري مرتكب اشتباه شدهاي! اكثر ورزشگاه طرفدار تو هستند پس بايد تمركزت را حفظ كني و در مقابل آن را به تيم انتقال دهي تا بتواني نتيجه بگيري.
پس نقش مديريت چه ميشود؟
دقيقا همين است. يك مربي بايد از مديريت باشگاه در اين خصوص كمك بگيرد و به يك نوعي جمع كردن حاشيهها را به مديران باشگاه واگذار كند و خودش به نكات فني تيم بپردازد.
با توجه به صحبتهاي شما بايد نتيجه گرفت كه صمد مرفاوي بيشتر از اينكه بازي را در زمين باخته باشد به حاشيه روي سكوها باخته است؟
تقريبا همين طور است. اگر صمد امسال آرامش بيشتري داشت نتيجه بهتري ميگرفت. شما اگر در مصاحبههاي او دقت ميكرديد متوجه عدم آرامش ميشديد. او بايد به اين نكته پي ميبرد كه حاشيه در استقلال هيچ وقت تمام شدني نيست. پس بايد آن را كنترل ميكرد اما متاسفانه او با استرسي كه به تيم و خودش وارد ميكرد نميتوانست تمركز كافي براي انجام بازيهاي خوب داشته باشد.
آقا اگر بحث آمدن شما به استقلال ok شود، آيا آمادگي داريد و اصلا برنامهتان چيست؟
به عقيده من قبل از اينكه تكليف من يا صمد مشخص شود مديران بايد تكليف تيم را زودتر روشن كنند، چرا كه قرارداد بيشتر بازيكنان تمام شده و با توجه به حضور تيمهاي متمولي چون سپاهان، استيلآذين و... با اكثر بازيكنان خوب تماس گرفته شده و نيز بازيكنان خوب استقلال را هم نشانه گرفتهاند. با اين تفاصيل بازيكني كه ميتواند فصل بعد را در استقلال توپ بزند بايد به دليل اين حواشي از تيم دور شود و به تيم رقيب بپيوندد. مهم در مرحله اول روشن شدن تكليف بازيكنان است كه آنها را نگه دارند. حالا اگر قسمت شد كه من در خدمت تيم باشم، از همين حالا آمادهام و حتي كادرفني من نيز هميشه همراه من آماده است.
جالب است آقا پس كادرفني خود را انتخاب كردهايد؟
بحث استقلال نيست ، مربي حرفهاي بايد هميشه و در همه حال آماده باشد، به همين جهت تيم فني من و كمكهايم نيز آماده هستند.
مجيد نامجو به عنوان مربي در استقلال كنار صمد كار كرده. آيا او را حفظ ميكنيد؟
صددرصد. مجيد دو سال كمك اول من بوده است و حتي من او را براي استقلال تاييد كردم. چطور ميتوانم الان به سادگي از اسم او بگذرم! شك نكنيد كه مجيد يكي از همراهان اصلي من در استقلال خواهد بود. او يك مربي باهوش و بزرگ است كه قابليتهاي زيادي دارد.
اگر نخواست بماند چي؟ آخر او خودش مدعي سرمربيگري است؟
ديگر به خودش بستگي دارد. البته اين را بگويم كه او لياقت سرمربيگري استقلال را دارد، چرا كه صاحب سبك است، اما باز هم ميگويم اگر قرعه اين بار به نام من افتاد صددرصد مجيد را ميخواهم.
يعني باز هم احتمال دارد اين بار هم قرعه به نام شما نيفتد؟
بله. هر چيزي احتمال دارد، ولي يك بار هم كه شده به من اعتماد كنند مطمئن باشند نتيجه خوبي خواهند ديد. استقلال از پوست و گوشت من است. هر چه دارم براي اين تيم در طبق اخلاص ميگذارم. من تجربه مربيگري در اين تيم را در كنار منصور پورحيدري دارم و به خوبي با حاشيهها و مسايل تيم از نزديك آشنا هستم.
پرويز مظلومي ميتواند با استقلال موفق شود. آيا تضمين ميدهيد؟
بابت موفقيت در فوتبال نميشود تضمين داد چون فقط مربي همه كاره نيست چرا كه از مديريت گرفته تا تداركات همه و همه در موفقيت سهيم هستند. حمايت مديرعامل در طول فصل و خيلي چيزهاي ديگر در اين مساله دخيل هستند ولي من پس از مدتها اگر دوباره به استقلال برگردم مطمئن باشيد مثل دوران بازي كردنم و يا مربي بودن در اين تيم مثمرثمر خواهم بود و دوست دارم كه استقلال را به جايگاه اصلياش برسانم.
*******************************************************************************************************8
پرویز مظلومی: همیشه اسمی مربی استقلال بوده ام ،نه عملی!
می گوید همیشه از او به عنوان مربی استقلال نام می برند اما در عمل هرگز این اتفاق نمی افتد.
با استعفای صمد مرفاوی و با وجود اینکه همه می گویند یک سرمربی خارجی هدایت استقلال تهران را بر عهده می گیرد اما نباید از کنار نام هایی چون غلامحسین مظلومی هم گذشت.کسی که به قول خودش همیشه اسم رفتنش به استقلال سر زبان ها می افتد و هیچ وقت این اتفاق به حقیقت تبدیل نمی شود.
با این حال و طبق روال هر سال یک بار دیگر گروهی از پرویز مظلومی به عنوان سرمربی استقلال نام می برند« هیچ تماسی و هیچ بحثی در مورد سرمربیگری من در استقلال تا این لحظه وجود خارجی نداشته است!
فعلا استراحت میکنم. اینکه اسم من دوباره برای سرمربیگری استقلال مطرح شده چیز جدیدی نیست. همیشه همینگونه است تا آخرین نقطه مرا میبرند اما سرمربیام نمیکنند!»
مظلومی این را می گوید با اشاره به وضعیت این روز های استقلال ادامه می دهد«استقلال بدشانس بود. به هر حال تیمشان تیم فوقالعادهای بود و از نظر مهره و بازیکن به جز در یکی، 2 پست عالی بودند اما دچار بدشانسی هم شدند! البته بدشانسی یکی از عوامل ناکامی بود و من فکر میکنم دلیل دیگر این بود که استقلال خودش را در حاشیهها اسیر کرد!»
او ادامه می دهد«فراموش نکنید که برای این مردم اسم مدیر یا اسم سرمربی مهم نیست. آن هواداران از تیمشان جام قهرمانی میخواهند و بس! اگر فراموش کردهاید که در سال 1990 ما قهرمان آسیا شدیم و روی شانههای مردم تا میدان آزادی رفتیم اما 4 روز بعد و به دلیل فشردگی بازیها به پاس با نتیجه 4 بر 2 باختیم ودر میان فحش و سنگ بدرقه شدیم.»