• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
من به عنوان یک پرسپولیسی :دی آرزو میکنم منصور خان بیاد به استقلال :دی

پ.ن: من برم الان دیگه زیادی اینجا پست دادم :)

آره، اون برد 1-0 با گل اکبرپور(زمان منصور فکر کنم بود ) بعد از تساوی 2-2 تاریخی خیلی حال داد، هنوز یادم میاد کلی بتون می خندم...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پورحیدری منم بیشتر دوست دارم اون برگرده... یادش بخیر..
اخه مظلومی باید بررسی بشه کارنامش: چرا مس امسال نتونست درست جمع کنه؟ به نظر من نمی تونه با حاشیه ها بسازه...

همه سالهایی که پور حیدری تو اس اس بود مظلومی همراهش بود/
کارنامش خوبه خدایی. امسال تو مس قالش گذاشتند/ وقتی همین امسال تو مس نتیجه نمیگرفت من خودم تو رادیو ورزش شنیدم که قسم میخورد دارن باهاش بد تا میکنند و باشگاه علیرغم ظاهر مالی خوب ولی بابت تمرین تیم حتی ریالی خرج نمیکنه و........ اونا نمیخواستنش نمیدونم چرا ولی سال قبل تو همون مس نتایجش عالی بود. تازه بهتر از هر خارجیه که بخوان با 700-800 هزار دلار بیارن
استقلالیه و علمش هم خوبه.میتونه حاشیه رو جمع کنه
و اخلاقش هم خوبه / هر روزم با این و اون دعوا نداره. مطمعن باشید بازیکنا هم براش از دل بازی میکنند.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
دوست عزیز بحث کل کل نیست ... 1990 هم میشه دقیقا 20 سال پیش ... مربی 20 سال پیش الان اطلاعاتو دانشش

نمیتونه کمک کنه ... تصورم روی طرفدارای اس تق لال چیز دیگه ای بود ... البته همشون مثل تو نیستن

! چه ربطی داره مگه شما از ایشون اطلاعات پرسدید که حالا میگید قدیمی فرگوسن هم 20 ساله داره مربی گری می کنه قدیمی شده؟ شما بهتره تصوراتتونو برای هوادارای خودتون نگه دارید. ما نیاز به تصورات شما نداریم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اولا این همه مربی چندین سال توی یه تیم میمونن و سن های بالایی دارن نپوسیدن !! از کی تاحالا مربی ما میپوسه!!
مثلا علی پوسیده !؟!!! فکر میکنی علی رو میاوردین میباختین ؟!!

در مورد اون قهرمانی آسیا هم باید بگم که من بیشتر منظورم مربی خارجیه بود . . خیلی مربی بزرگی بودش :D

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
اولا این همه مربی چندین سال توی یه تیم میمونن و سن های بالایی دارن نپوسیدن !! از کی تاحالا مربی ما میپوسه!!
مثلا علی پوسیده !؟!!! فکر میکنی علی رو میاوردین میباختین ؟!!

در مورد اون قهرمانی آسیا هم باید بگم که من بیشتر منظورم مربی خارجیه بود . . خیلی مربی بزرگی بودش :D

رایکوف ؟ خوب اون که واقعا پوسیده دیگه D:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به نظر من که جباری هرچی هست پاسهای طلاییش بیشتر از جانوار میتونه باشه !

جباري اگه بازي كنه بازيكن خوبيه اين فصل كه اصلا نبود.
جانواريو بازيكن خوب و كم حاشيه اي هست مثل جباري هم ادعا نداره

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جباري اگه بازي كنه بازيكن خوبيه اين فصل كه اصلا نبود.
جانواريو بازيكن خوب و كم حاشيه اي هست مثل جباري هم ادعا نداره
ببین مطمئن باش پشت صحنه چیزایی هست که ما خبر نداریم . .
ببین وقتی به ما یکی فحش بده و بد و بیرا بگه چیکارش میکنیم ؟ اصلا فحش نده بگه بالا چشت ابرو چیکارش میکنیم ؟
خب پشت صحنه ممکنه چنین چیزهایی اتفاق بیفته یا مربی کاملا با صراحت کامل به بازیکن بگه تو به درد من نمیخوری مثل کاری که مرفاوی میکرده میریده اینجوری به هیکل بازیکن ..
اینو تموم بازیکنایی که بازی نمیکردن و بعد از اینکه بازی به زور بهشون میرسید تائید میشه !! حالا به هر شکل ..

همم ..
نه دیگه مربی پوسیدنی نیست .. مربی که نمیره تعطیلات .. اگه اون پوسیده پورحیدری هم پوسیده دیگه چه فرقی دارن ؟!!
من میگم یه مربی مثل اون باشه عالیه . . و یه مدیریت عالی نه یکی مثل واعظ که فیلم تو رختکن و نشون دادن نمیتونست اصلا حرف بزنه بدبخت که .. اقای طالب لو شما که فلان شما فلانی چرا .. چرا اینجوری .. برو بابا .. بلد نیست اصلا حرف بزنه اینکه !!

اول از همه مدیریت با لیاقت میخوایم مثل فتحی .. و از همه خفن تر و سرور تر قریب ه ..
قریب 3سال با قلعه نوعی بود 2سال تموم با بدشانسی و نامردی داوری ما دوم شدیم یعنی نائب قهرمان ایران !
سال سوم قهرمان شدیم که قریب رفت .. درست میگم دیگه ؟! قریب بعد از قهرمانی رفت نه !!؟
که اون عماد ه اومد !! گند زد .. با خود قلعه نوعی ..
به نظر من کسی جزء قریب به درد اس اس نمیخوره
قریب پرافتخار ترین مدیره و هر سری که اومده ما قهرمان شدیم یا نائب.. کمتر از ااینا نبوده

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
پور حیدری حرف نداره. مخصوصا که میتونه با دستیار خارجی هم کنار بیاد. ولی موضوع اینه که امسال من امیدی به استقلال ندارم اگه واعظ بمونه. مجیدی و طالبلو و بیک زاده برن تیم خیلی افت میکنه. حداقل کاش کسی مثل خلعتبری رو بتونن بیارن . اگه طالبلو بره به طور جدی به یک دروازه بان دیگه احتیاج داریم محمدی اصلا خوب نیست همون غلاموره دقیقا. یکی از دلایل مشکلات دروازه بانی استقلال رو من مربیگری غلامپور میدونم که زمان بازیگریش به سوراخپور معروف بود... جباری رو هم اگه بفروشن به نفع استقلاله اصولا بازیکنی که قدرت بدنی ضعیف داره اگه رونالدو هم باشه نباید خریدش

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با شناختی که از واعظ دارم مربی بزرگ نمیاره - چون میخواد خودش تو چشم باشه - سال گذشته هم چون امیر بزرگ بود و همه قهرمانی رو به پای امیر میدونستن امیر رو فراری داد.
امسال هم حیلی کار کنه مجید نامجو رو میکنه سر مربی - یادش به خیر پارسال میگفت مربی علم گرا میارم جای امیر

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با شناختی که از واعظ دارم مربی بزرگ نمیاره - چون میخواد خودش تو چشم باشه - سال گذشته هم چون امیر بزرگ بود و همه قهرمانی رو به پای امیر میدونستن امیر رو فراری داد.
امسال هم حیلی کار کنه مجید نامجو رو میکنه سر مربی - یادش به خیر پارسال میگفت مربی علم گرا میارم جای امیر

با نظرت موافقم !!

معلوم نیست چی به سر اس اس میاد واسه کسی که مهم نیست !!
پی.. که نیست دولت بیاد وسط بگه دارین نابودش میکنین!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
! چه ربطی داره مگه شما از ایشون اطلاعات پرسدید که حالا میگید قدیمی فرگوسن هم 20 ساله داره مربی گری می کنه قدیمی شده؟ شما بهتره تصوراتتونو برای هوادارای خودتون نگه دارید. ما نیاز به تصورات شما نداریم

فرگوسن یه نفره و تکرار نشدنی ... در هر صورت حوصله بحث باهاتو ندارم تصوراتمم به یقین تبدیل شد

که چجور آدمی هستی ... برای همینه به جایی نمیرسید دیگه
129fs4468377.gif

بدرود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/
طالب لو طی تماس تلفنی از واعظ عذر خواهی کرده و گفته از عمد نزدم تو گل.:f34r:

اکبرپور و حسین کاظمی رو این هدایتی دست گذاشته رو شون و شایعه هایی هم به گوش میرسه که خدا کنه دروغ باشه. :wacko:

نامجو مهمترین گزینه نیمکت اس اس شده و گویا مدیر با درایت از ابراهیم زاده و مهابادی هم برنامه خواسته. بازم یه شایعه هایی در مورد لوکا به گوش میرسه :( با این مربیا کارمون تمومه چون ابراهیم زاده گفته ذوب میمونم و مسم گفته لوکا رو حفظ میکنیم، هیچی دیگه علی میمونه و حوضش

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اعلام آمادگي پرويز مظلومي براي قبول سر مربيگري استقلال

86374800692773040927.jpg

پرویز مظلومی در گفت و گویی درباره اینکه گفته می شود باشگاه استقلال با وی مذاکراتی داشته است، اظهار داشت: هر سال در این زمان که می شود صحبت از حضور من در استقلال به میان می آید. 3 سال است که می گویند من به این تیم می روم. باید منتظر شد و دید امروز در جلسه چه تصمیمی درباره مرفاوی گرفته می شود. وی تاکید کرد: باید دید استعفای مرفاوی پذیرفته می شود یا نه. شاید هیات مدیره استقلال بخواهد مربی خارجی بیاورد. به هر حال باید تکلیف این تیم زودتر مشخص شود چون تیمی مثل استیل آذین با اکثر بازیکنان خوب مذاکراتش را انجام داده است. بازیکنانی که می توانند به استقلال بیایند در حال توافق با استیل آذین هستند. مظلومی در پاسخ به این سوال که تصمیم مرفاوی برای استعفا درست بوده یا خیر، گفت: اکنون نمی توانم در این باره حرف بزنم اما شرایطی که در سکوها برای او پیش آمد آرامش را از مرفاوی گرفت. یک مربی نیاز به آرامش دارد و وقتی مرفاوی این آرامش را نداشته باشد، به نفعش نخواهد بود. اگر او امسال آرامش بیشتری داشت نتیجه بهتری می گرفت. حتما خودش فکر همین مسائل را کرده و استعفا کرده است. سرمربی سابق مس کرمان در ارتباط با اینکه گفته می شود تیم فنی خود را برای حضور در استقلال آماده کرده، اظهار داشت: همیشه تیم فنی خود را آماده دارم که اگر به استقلال آمدم غافلگیر نشوم. در هر صورت کسی از باشگاه استقلال با من مذاکره ای نداشته است اما از اینکه بعد از مدت ها به این تیم بازگردم استقبال می کنم و دوست دارم در این تیم باشم.

**********************************************************************************************

مظلومي: 3 سال است كه با اسم من بازي مي‌كنند!
باز استقلال بدون سرمربي شد و باز هم اسم «پرويز مظلومي» وسط آمد! او يك آلترناتيو براي تمام مربيان استقلال است كه البته هيچگاه قرعه به نام خود او نيفتاده است. مظلومي مانند سه سال گذشته باز هم مذاكره و تماس استقلالي‌ها را تكذيب مي‌كند ولي صادقانه مي‌گويد كه حاضر است به تيم محبوبش كمك كند.
اين بار واقعا با شما صحبت شده يا باز هم مثل دفعات گذشته بازي با اسم شماست؟
خودت كه بهتر مي‌داني پس چرا مي‌پرسي؟
حدس زديم شايد اين بار واقعا براي يك بار هم كه شده مديران استقلال بخواهند يك انتخاب درست بكنند يا حداقل يك بار اين فرصت را به شما بدهند؟
اين مساله ديگر طبيعي شده هر وقت كه اسم كم مي‌آورند و يا وارد حاشيه و بن‌بست مي‌شوند اسم من از قوطي بيرون مي‌آيد. من ديگر عادت كرده‌ام هر سال اين موقع كه مي‌شود صحبت از حضور من در استقلال مي‌شود. سه سال است كه به اين موضوع عادت كرده‌ام. تا به الان كه با شما صحبت مي‌كنم هنوز هيچ شخصي از باشگاه استقلال نه با من صحبت كرده نه حتي پيشنهاد داده است.
حالا اگر پيشنهاد دهند چي، حاضريد حداقل وارد مذاكره شويد؟
استقلال خانه من است. من هر چه دارم از اين تيم و هواداران است بنابراين وظيفه حكم مي‌كند هر كمكي كه از دستم برمي‌آيد انجام دهم. اگر پيشنهادي شود، با مديران باشگاه در اين خصوص صحبت خواهم كرد.
پس بايد بگويم پرويز خان آماده همكاري با استقلال است؟
ببينيد اول بايد تكليف صمد روشن شود. روز گذشته صمد با واعظ جلسه داشت و من اميدوارم كه صمد به كارش در استقلال ادامه دهد. خدا شاهد است از صميم قلب اين را مي‌گويم. دوست دارم كه خود او فصل بعد استقلال را هدايت كند. اگر به هر دليلي نشد آن موقع بايد نشست و صحبت كرد. در ثاني اصلا شايد هيات مديره بخواهد سرمربي خارجي بياورد براي همين بايد منتظر ماند و ديد چه مي‌شود.
چرا بايد صمد كه قراردادش تمديد شده بود اين كار را انجام دهد اصلا شما با كار او موافق بوديد؟
من نمي‌توانم الان در اين مورد با صراحت حرف بزنم چرا كه در آن شرايط جاي صمد نبودم. براي همين حرف زدن در خصوص اينكه صمد اشتباه كرده يا كارش درست بوده، به صلاح نيست اما اين را مي‌دانم شرايطي در روي سكوها براي او به وجود آمد كه آرامش را از او گرفت و تحت يك شرايط خاص اين تصميم را گرفت.
استقلال و پرسپوليس هميشه اين حاشيه‌ها را روي سكوها دارند و يك مربي بايد نسبت به اين قضيه حرفه‌اي عمل كند؟
من هم با تو موافقم. استقلال و پرسپوليس يعني حاشيه و يك مربي بايد راه مبارزه با حاشيه را بلد باشد تا بتواند در تيمش آرامش ايجاد كند. در ثاني شما توجه كنيد مثلا وقتي 50 هزار تماشاگر به استاديوم مي‌آيد همه آنها كه موافق تو نيستند امكان دارد 49900 نفر طرفدار تو باشند و 100 نفر مخالف، براي همين اگر بخواهي به خاطر حرف آن 100 نفر خودت را ببازي و يا دستي‌دستي تيم را به حاشيه ببري مرتكب اشتباه شده‌اي! اكثر ورزشگاه‌ طرفدار تو هستند پس بايد تمركزت را حفظ كني و در مقابل آن را به تيم انتقال دهي تا بتواني نتيجه بگيري.
پس نقش مديريت چه مي‌شود؟
دقيقا همين است. يك مربي بايد از مديريت باشگاه در اين خصوص كمك بگيرد و به يك نوعي جمع كردن حاشيه‌ها را به مديران باشگاه واگذار كند و خودش به نكات فني تيم بپردازد.
با توجه به صحبت‌هاي شما بايد نتيجه گرفت كه صمد مرفاوي بيشتر از اينكه بازي را در زمين باخته باشد به حاشيه‌ روي سكوها باخته است؟
تقريبا همين طور است. اگر صمد امسال آرامش بيشتري داشت نتيجه بهتري مي‌گرفت. شما اگر در مصاحبه‌هاي او دقت مي‌كرديد متوجه عدم آرامش مي‌شديد. او بايد به اين نكته پي مي‌برد كه حاشيه در استقلال هيچ وقت تمام شدني نيست. پس بايد آن را كنترل مي‌كرد اما متاسفانه او با استرسي كه به تيم و خودش وارد مي‌كرد نمي‌توانست تمركز كافي براي انجام بازي‌هاي خوب داشته باشد.
آقا اگر بحث آمدن شما به استقلال ok شود، آيا آمادگي داريد و اصلا برنامه‌تان چيست؟
به عقيده من قبل از اينكه تكليف من يا صمد مشخص شود مديران بايد تكليف تيم را زودتر روشن كنند، چرا كه قرارداد بيشتر بازيكنان تمام شده و با توجه به حضور تيم‌هاي متمولي چون سپاهان، استيل‌آذين و... با اكثر بازيكنان خوب تماس گرفته شده و نيز بازيكنان خوب استقلال را هم نشانه گرفته‌اند. با اين تفاصيل بازيكني كه مي‌تواند فصل بعد را در استقلال توپ بزند بايد به دليل اين حواشي از تيم دور شود و به تيم رقيب بپيوندد. مهم در مرحله اول روشن شدن تكليف بازيكنان است كه آنها را نگه دارند. حالا اگر قسمت شد كه من در خدمت تيم باشم، از همين حالا آماده‌ام و حتي كادرفني من نيز هميشه همراه من آماده است.
جالب است آقا پس كادرفني خود را انتخاب كرده‌ايد؟
بحث استقلال نيست ، مربي حرفه‌اي بايد هميشه و در همه حال آماده باشد، به همين جهت تيم فني من و كمك‌هايم نيز آماده هستند.
مجيد نامجو به عنوان مربي در استقلال كنار صمد كار كرده. آيا او را حفظ مي‌كنيد؟
صددرصد. مجيد دو سال كمك اول من بوده است و حتي من او را براي استقلال تاييد كردم. چطور مي‌توانم الان به سادگي از اسم او بگذرم! شك نكنيد كه مجيد يكي از همراهان اصلي من در استقلال خواهد بود. او يك مربي باهوش و بزرگ است كه قابليت‌هاي زيادي دارد.
اگر نخواست بماند چي؟ آخر او خودش مدعي سرمربيگري است؟
ديگر به خودش بستگي دارد. البته اين را بگويم كه او لياقت سرمربيگري استقلال را دارد، چرا كه صاحب سبك است، اما باز هم مي‌گويم اگر قرعه اين بار به نام من افتاد صددرصد مجيد را مي‌خواهم.
يعني باز هم احتمال دارد اين بار هم قرعه به نام شما نيفتد؟
بله. هر چيزي احتمال دارد، ولي يك بار هم كه شده به من اعتماد كنند مطمئن باشند نتيجه خوبي خواهند ديد. استقلال از پوست و گوشت من است. هر چه دارم براي اين تيم در طبق اخلاص مي‌گذارم. من تجربه مربيگري در اين تيم را در كنار منصور پورحيدري دارم و به خوبي با حاشيه‌ها و مسايل تيم از نزديك آشنا هستم.
پرويز مظلومي مي‌تواند با استقلال موفق شود. آيا تضمين مي‌دهيد؟
بابت موفقيت در فوتبال نمي‌شود تضمين داد چون فقط مربي همه كاره نيست چرا كه از مديريت گرفته تا تداركات همه و همه در موفقيت سهيم هستند. حمايت مديرعامل در طول فصل و خيلي چيزهاي ديگر در اين مساله دخيل هستند ولي من پس از مدت‌ها اگر دوباره به استقلال برگردم مطمئن باشيد مثل دوران بازي كردنم و يا مربي بودن در اين تيم مثمرثمر خواهم بود و دوست دارم كه استقلال را به جايگاه اصلي‌اش برسانم.

*******************************************************************************************************8

پرویز مظلومی: همیشه اسمی مربی استقلال بوده ام ،نه عملی!

می گوید همیشه از او به عنوان مربی استقلال نام می برند اما در عمل هرگز این اتفاق نمی افتد.

با استعفای صمد مرفاوی و با وجود اینکه همه می گویند یک سرمربی خارجی هدایت استقلال تهران را بر عهده می گیرد اما نباید از کنار نام هایی چون غلامحسین مظلومی هم گذشت.کسی که به قول خودش همیشه اسم رفتنش به استقلال سر زبان ها می افتد و هیچ وقت این اتفاق به حقیقت تبدیل نمی شود.

با این حال و طبق روال هر سال یک بار دیگر گروهی از پرویز مظلومی به عنوان سرمربی استقلال نام می برند« هیچ تماسی و هیچ بحثی در مورد سرمربیگری من در استقلال تا این لحظه وجود خارجی نداشته است!

فعلا استراحت می‌کنم. اینکه اسم من دوباره برای سرمربیگری استقلال مطرح شده چیز جدیدی نیست. همیشه همینگونه است تا آخرین نقطه مرا می‌برند اما سرمربی‌ام نمی‌کنند!»

مظلومی این را می گوید با اشاره به وضعیت این روز های استقلال ادامه می دهد«استقلال بدشانس بود. به هر حال تیمشان تیم فوق‌العاده‌ای بود و از نظر مهره و بازیکن به جز در یکی، 2 پست عالی بودند اما دچار بدشانسی هم شدند! البته بدشانسی یکی از عوامل ناکامی بود و من فکر می‌کنم دلیل دیگر این بود که استقلال خودش را در حاشیه‌ها اسیر کرد!»

او ادامه می دهد«فراموش نکنید که برای این مردم اسم مدیر یا اسم سرمربی مهم نیست. آن هواداران از تیمشان جام قهرمانی می‌خواهند و بس! اگر فراموش کرده‌اید که در سال 1990 ما قهرمان آسیا شدیم و روی شانه‌های مردم تا میدان آزادی رفتیم اما 4 روز بعد و به دلیل فشردگی بازیها به پاس با نتیجه 4 بر 2 باختیم ودر میان فحش و سنگ بدرقه شدیم.»

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام/
طالب لو طی تماس تلفنی از واعظ عذر خواهی کرده و گفته از عمد نزدم تو گل.:f34r:

اکبرپور و حسین کاظمی رو این هدایتی دست گذاشته رو شون و شایعه هایی هم به گوش میرسه که خدا کنه دروغ باشه. :wacko:

نامجو مهمترین گزینه نیمکت اس اس شده و گویا مدیر با درایت از ابراهیم زاده و مهابادی هم برنامه خواسته. بازم یه شایعه هایی در مورد لوکا به گوش میرسه :( با این مربیا کارمون تمومه چون ابراهیم زاده گفته ذوب میمونم و مسم گفته لوکا رو حفظ میکنیم، هیچی دیگه علی میمونه و حوضش

مثل اینکه لوکا جدیه ! جواد تو در مورد لوکا چه نظر داری؟ من میگم بد نیستا

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مثل اینکه لوکا جدیه ! جواد تو در مورد لوکا چه نظر داری؟ من میگم بد نیستا
حرف نداره !! حتی همون دنیزلی مال پی پی خیلی خوبه !! ولی اگه اینا حو سازی نکنن !!
راستی لوکا مال همین مس نیس؟!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
حرف نداره !! حتی همون دنیزلی مال پی پی خیلی خوبه !! ولی اگه اینا حو سازی نکنن !!
راستی لوکا مال همین مس نیس؟!

اره منم با لوکا شدیدا موافقم ! چون لوکا مربی که بازیکنا ازش حساب میبرن مدیریتش تو این زمینه عالیه.

خب چرا ولی اگه اینا یه پیشنهاد خوب بهش بدن راحت میاد. خودش که گفته حرفهام با مس تموم بشه میام در مورد پیشنهاد استقلال تصمیم میگیرم

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
فرگوسن یه نفره و تکرار نشدنی ... در هر صورت حوصله بحث باهاتو ندارم تصوراتمم به یقین تبدیل شد

که چجور آدمی هستی ... برای همینه به جایی نمیرسید دیگه
129fs4468377.gif

بدرود

نه بیا حوصله داشته باش، اومدی فروم استقلال طلبکار هم هستی! این که چه جور آدمی هستیم مربوط به خودم هست! شما تصوراتتون تکمیل تر کنید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
منم قضيخ لوكا رو شنيدم !
لوكا مربي خوبيه ولي با امسال كاظمي ، اكبرپور و ... نميسازه ، چون بسيار بسيار مربي حساس و در گيري هست ، سريعا بازيكن رو اخراج ميكنه !
خدا ميدونه چي ميشه ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلا قصد دخالت ندارم، ولی احساس میکنم حضور لوکا در استقلال حداکثر بازدهی در حد نتایج فیروز کریمی خواهد داشت !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا