milad 1000
Registered User
بين نامجومطلق و مظلومي يكيشون سرمربي ميشه.
بعيده لوكا با اون اخلاقش بياد استقلال.
بهترین گزینه ایرانی که قلعه نوعی ه .. منتها با واعظ جور در نمیاد ..منم با مظلومی موافقم .... بنظر من بهترین گزینه مربی ایرانی باشه...
به نظر من که بیشتر اینکارا فقط به ضرر استقلاله ..به نظرم یک مربی خوب خارجی خیلی کارگشا تره ولی تو گزینه های ایرانی فکر کنم نوبتی هم باشه نوبت مظلومی یه ! حداقل حسنی که داره اینه که چند ساله مشغول مربی گری یه و میشه ازش بعنوان مربی باتجربه نام برد.
به نظر من که بیشتر اینکارا فقط به ضرر استقلاله ..
دقیقا باید یه مربی خارجی آورد .اما یه مربی درست حسابی نرن یه درپیت بیارن!
بهترین گزینه ایرانی که قلعه نوعی ه .. منتها با واعظ جور در نمیاد ..
من زیاد با مظلومی اوکی نیستم .. کاش پورحیدری و اینا میومدن ! که نمیان 100%
احتمالش زیاده نامجو بشه .. شایدم مظلومی بشه چون تو فصل قبل صراحتا اعلام کرد که منتظره مرفاوی بره بیاد .. خیلی باحال بود . یه تیکه از قراردادش با ابومسلم این بود که اگه اس اس مربی خواست .. بتونه بره !
میگم لوکا فصل قبل خیلی ضایع بود . .به نظر من در شعن استقلال همچین مربی ی نیست .. هرچند خیلی از نظر فنی بالاس ..
اون حرکات ضایش رو نمیتونم توی کنفرانسا فراموش کنم !! اگه تیم حاشیه نداشته باشه ، حاشیه میسازه ..
بعد بقول بچه ها .. با بازیکنای خاطی ساده کنار نمیاد خدا کنه با یه اخراج حل شه کارش .. تا پدرشو در نیاره که نمیگزره ..![]()
اگه صلاح تیم رو بخوان به نظرم باید یه مربی "خوب " خارجی بیارن و یک قرارداد مثلا 3 ساله باهاش ببندن و "همه چیز " رو بسپرن بهش ، ولی هیچوقت همچین کاری نمیکنن ! بقول نوید آخرم تیم رو میدن دست نامجومطلق ..
ولی بعد قلعه نوعی من مظلومی رو قبول دارم و میدونم میتونه با تیم موفق باشه....
آخه چند تا مشکل داره این کار
1-تا یه مربی خارجی بخواد بیاد و با جو فوتبال ایران آشنا بشه یه فصل میگذره و روزنامه ها پدر تیمو میارن جلو چشمش. اونا که به موفقیت تیم فکر نمیکنند
2- مربی خارجی خوب اصلا ایران نمیاد. اونم با این پولا. خدایی اروپایی ها اینجا رو مثل عراق و افغانستان میدونند. امروز خوندم آنجلوتی به هدایتی گفته فوتبال ایران کجاست؟ :دی
3-مربی خارجی جو ایران رو نمیدونه و حساب کتاباش درست در نمیاد: یادمه فتح الله زاده یه بار میگفت : کخ نمیدونست که تو ایران باید قهرمانی رو تو خونه بدست آورد. فکر میکرد تو شهرستان هم میتونه مثل تهران بازی کنه و خبر نداشت که ما بعضی از بازیها رو برای اینکه جریمه نشیم بازی میکنیم و اگرنه جون بازیکنا مهمتره وقتی قرار باشه زیر سنگ و فحش بازی کنند.(البته بعضی جاها رو میگفت) خودش اعتراف کرد که اگه مربی های خوب بدونند تو ایران وضعیت حواشی چطوریه نمیان/
منم قرارداد یلند مدت یه خارجی خوب رو قبول دارم ولی به این دلایل نمیشه.
به نظر من مظلومی حتما موفق میشه و تا دو سه فصل مربی ردیفی داریم. مهم اینکه به پرسپولیس باخت نمیده.اینو قول قول قول میدم
اينائي كه گفتي رو قبول دارم ولي مثلا لوكا رو ببين .. تيم مس حتي خطر سقوط رو تو ليگ داشت اما از گروه آسيائيش اومد بالا ولي سپاهان قهرمان ليگ ..
خب اينا خيلي مهمه ، داشتن تجربه و تبحر استفاده از چيزائي كه يه سرمربي تو يك تيم داره
استقلال هم هروقت مربي " خوب " خارجي داشته موفق تر ظاهر شده
امروز تو مجلات از مزاكره با "ابراهيم زاده " (سرمربي ذوب آهن ) هم نوشته بودند ! هرچند بعيد ميدونم اين امر صورت بگيره ولي اون هم مربي لايق و كاربلدي يه
طالبلو هم كه امروز رسما با استقلال تسويه حساب كرد ....ناراحت كننده ترين خبري كه ميشد بشنوم ، حيف حيف و .. حيف ...