• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
بين نامجومطلق و مظلومي يكيشون سرمربي ميشه.
بعيده لوكا با اون اخلاقش بياد استقلال.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
البته فيروز كريمي خيلي مربي خوبيه ، من هميشه قبولش داشتم ، ولي خوب تيم رو بايد 100% خودش ببنده !
لوكا هم بايد تيم 100% بي حاشيه باشه ...

كلا اگر فقط به قهرماني در ليگ برتر فكر ميكنيم قلعه نويي بهترين گزينه براي كل ايران هست !
مثل كفه دستش همه رو ميتونه ببره ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
با اتفاقات افتاده به من فکر ميکنم صمد ميره, از اين به بعد هم اسم هزار نفر ميآد ولی در نهايت تيم رو ميدن به نامجو مطلق.

اگه اين اتفاق بخواد بيافته ،اميدوارم هر چه زود تر بيافته ،چون اگه خيلی طول بکشه ،چون مربی مشخص نيست ،نميتونه بازيکن بگيره،از اونور هم که کلی از بازيکن ها از تيم ميرن،اونوقت خدا رحم کنه فصل بعد رو.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بين نامجومطلق و مظلومي يكيشون سرمربي ميشه.
بعيده لوكا با اون اخلاقش بياد استقلال.

آره لوکا خیلی اخلاق بدی داره و خیلی هم جدی هست.
وقتی سرمربی فولاد خوزستان بود دیدمش توی رستوران کنار بچه های تیم غذا نمیخوره ....
واقعا چنین الاقی زیاد نمیتونه خوب باشه...باید با بازیکنان تیم رفیق بود تا بازیکن هم خوب بازی کنه...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
منم با مظلومی موافقم .... بنظر من بهترین گزینه مربی ایرانی باشه...
بهترین گزینه ایرانی که قلعه نوعی ه .. منتها با واعظ جور در نمیاد ..
من زیاد با مظلومی اوکی نیستم .. کاش پورحیدری و اینا میومدن ! که نمیان 100%
احتمالش زیاده نامجو بشه .. شایدم مظلومی بشه چون تو فصل قبل صراحتا اعلام کرد که منتظره مرفاوی بره بیاد .. خیلی باحال بود . یه تیکه از قراردادش با ابومسلم این بود که اگه اس اس مربی خواست .. بتونه بره !

میگم لوکا فصل قبل خیلی ضایع بود . .به نظر من در شعن استقلال همچین مربی ی نیست .. هرچند خیلی از نظر فنی بالاس ..
اون حرکات ضایش رو نمیتونم توی کنفرانسا فراموش کنم !! اگه تیم حاشیه نداشته باشه ، حاشیه میسازه ..
بعد بقول بچه ها .. با بازیکنای خاطی ساده کنار نمیاد خدا کنه با یه اخراج حل شه کارش .. تا پدرشو در نیاره که نمیگزره .. :D

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
راستی هنوز معلوم نیست که سهمیه ایران کم شده یا نه؟ منظورم اینه کی معلوم میشه اسیایی هستیم یا نه...

چون عزیز محمدی که چند روز پیش گفته بود سوزوکی گفته ما از ایران راضی هستیم و سهمیه ای امسال از ایران کم نمیکنیم..

خدا کنه راست گفته باشه و ما هم اسیایی بمونیم با اینکه احتمالش کمه.. ولی اینارو گفتم که بگم حالا اگه 1% هم ! ما قراره اسیایی باشیم اون وقت لوکا به نظرم بهترین گزینه میشه.. لوکا تو اسیا واقعا اگه تیم پتانسیل داشته باشه جواب میده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به نظرم یک مربی خوب خارجی خیلی کارگشا تره ولی تو گزینه های ایرانی فکر کنم نوبتی هم باشه نوبت مظلومی یه ! حداقل حسنی که داره اینه که چند ساله مشغول مربی گری یه و میشه ازش بعنوان مربی باتجربه نام برد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به نظرم یک مربی خوب خارجی خیلی کارگشا تره ولی تو گزینه های ایرانی فکر کنم نوبتی هم باشه نوبت مظلومی یه ! حداقل حسنی که داره اینه که چند ساله مشغول مربی گری یه و میشه ازش بعنوان مربی باتجربه نام برد.
به نظر من که بیشتر اینکارا فقط به ضرر استقلاله ..
دقیقا باید یه مربی خارجی آورد .اما یه مربی درست حسابی نرن یه درپیت بیارن!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به نظر من که بیشتر اینکارا فقط به ضرر استقلاله ..
دقیقا باید یه مربی خارجی آورد .اما یه مربی درست حسابی نرن یه درپیت بیارن!

اگه صلاح تیم رو بخوان به نظرم باید یه مربی "خوب " خارجی بیارن و یک قرارداد مثلا 3 ساله باهاش ببندن و "همه چیز " رو بسپرن بهش ، ولی هیچوقت همچین کاری نمیکنن ! بقول نوید آخرم تیم رو میدن دست نامجومطلق ..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بهترین گزینه ایرانی که قلعه نوعی ه .. منتها با واعظ جور در نمیاد ..
من زیاد با مظلومی اوکی نیستم .. کاش پورحیدری و اینا میومدن ! که نمیان 100%
احتمالش زیاده نامجو بشه .. شایدم مظلومی بشه چون تو فصل قبل صراحتا اعلام کرد که منتظره مرفاوی بره بیاد .. خیلی باحال بود . یه تیکه از قراردادش با ابومسلم این بود که اگه اس اس مربی خواست .. بتونه بره !

میگم لوکا فصل قبل خیلی ضایع بود . .به نظر من در شعن استقلال همچین مربی ی نیست .. هرچند خیلی از نظر فنی بالاس ..
اون حرکات ضایش رو نمیتونم توی کنفرانسا فراموش کنم !! اگه تیم حاشیه نداشته باشه ، حاشیه میسازه ..
بعد بقول بچه ها .. با بازیکنای خاطی ساده کنار نمیاد خدا کنه با یه اخراج حل شه کارش .. تا پدرشو در نیاره که نمیگزره .. :D

این که 100 % ژنرال بهترن گزینه مربی ایرانی برای استقلاله . ولی خود قلعه نویی گفته که برنمیگردم تا واعظ هستش.
ولی بعد قلعه نوعی من مظلومی رو قبول دارم و میدونم میتونه با تیم موفق باشه....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگه صلاح تیم رو بخوان به نظرم باید یه مربی "خوب " خارجی بیارن و یک قرارداد مثلا 3 ساله باهاش ببندن و "همه چیز " رو بسپرن بهش ، ولی هیچوقت همچین کاری نمیکنن ! بقول نوید آخرم تیم رو میدن دست نامجومطلق ..

آخه چند تا مشکل داره این کار
1-تا یه مربی خارجی بخواد بیاد و با جو فوتبال ایران آشنا بشه یه فصل میگذره و روزنامه ها پدر تیمو میارن جلو چشمش. اونا که به موفقیت تیم فکر نمیکنند
2- مربی خارجی خوب اصلا ایران نمیاد. اونم با این پولا. خدایی اروپایی ها اینجا رو مثل عراق و افغانستان میدونند. امروز خوندم آنجلوتی به هدایتی گفته فوتبال ایران کجاست؟ :دی
3-مربی خارجی جو ایران رو نمیدونه و حساب کتاباش درست در نمیاد: یادمه فتح الله زاده یه بار میگفت : کخ نمیدونست که تو ایران باید قهرمانی رو تو خونه بدست آورد. فکر میکرد تو شهرستان هم میتونه مثل تهران بازی کنه و خبر نداشت که ما بعضی از بازیها رو برای اینکه جریمه نشیم بازی میکنیم و اگرنه جون بازیکنا مهمتره وقتی قرار باشه زیر سنگ و فحش بازی کنند.(البته بعضی جاها رو میگفت) خودش اعتراف کرد که اگه مربی های خوب بدونند تو ایران وضعیت حواشی چطوریه نمیان/
منم قرارداد یلند مدت یه خارجی خوب رو قبول دارم ولی به این دلایل نمیشه.
به نظر من مظلومی حتما موفق میشه و تا دو سه فصل مربی ردیفی داریم. مهم اینکه به پرسپولیس باخت نمیده.اینو قول قول قول میدم

ولی بعد قلعه نوعی من مظلومی رو قبول دارم و میدونم میتونه با تیم موفق باشه....

اون که امسال نمیاد گفت اگه قریب هم برگرده امسال نمیام. یا سپاهان میمونه یا میره استیل.
ایشالله مظلومی بیاد

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
اگر قرار به نامجو مطلق و مظلومی باشه که مظلومی بهتره.
اما واعظ با نامجومطلق زیر پاش محکم تره و ممکنه بر همین اساس هم تصمیم بگیره.

اما منم هیچکدومشون رو برای استقلال مناسب نمیدونم.
اگر بنا به مربی داخلی باشه، بهترین گزینه قلعه نوعی هست که این فصل رو نمیاد.
این واعظ هم عرضه ی آوردن مربی خارجی درست حسابی نداره، پس بهتره بیخود ذهنمون رو درگیر نکنیم.
بهترین اتفاقی که میتونست بیفته این بود که قبل از شروع نقل و انتقالات واعظ شرش از سر استقلال کم میشد که نشد
4fvgdaq_th.gif

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
واقعا حرف حساب زدی تنها مشکل استقلال واعظ

مگرنه تمام بازیکنان میمونن

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
با نظر نوید موافقم مربی داخلی به درد بخور و جام آور برای استقلال در حال حاضر امیر قلعه نوعی
اما با توجه به حضور واعظ قلعه نوعی پاشو تو این تیم نمی زاره. من خودم دوست دارم و داشتم که یه روز مجید جلالی بیاد رو نیمکت اس اس هر چند از خانواده بزرگ استقلال نیست اما دو خصوصیت بارز داره یکی دانش بالا دیگری تجربه قهرمانی در ایران که دومی به نظرم خیلی می تونه موثر باشه برای قهرمانی مجدد استقلال اما این جناب واعظ بعید می دونم حتی یک لحظه فکر قهرمانی به دوگوله اش خطور کنه اون دوست داره استقلال رو همیشه در این وضغیت قرار بده نه قهرمانی ونه رتبه پایین در جدول همینطوری فصل بعد هم در پی مقام سوم و چهارم باشیم واز تمام جامها با افتخار حذف شیم

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخه چند تا مشکل داره این کار
1-تا یه مربی خارجی بخواد بیاد و با جو فوتبال ایران آشنا بشه یه فصل میگذره و روزنامه ها پدر تیمو میارن جلو چشمش. اونا که به موفقیت تیم فکر نمیکنند
2- مربی خارجی خوب اصلا ایران نمیاد. اونم با این پولا. خدایی اروپایی ها اینجا رو مثل عراق و افغانستان میدونند. امروز خوندم آنجلوتی به هدایتی گفته فوتبال ایران کجاست؟ :دی
3-مربی خارجی جو ایران رو نمیدونه و حساب کتاباش درست در نمیاد: یادمه فتح الله زاده یه بار میگفت : کخ نمیدونست که تو ایران باید قهرمانی رو تو خونه بدست آورد. فکر میکرد تو شهرستان هم میتونه مثل تهران بازی کنه و خبر نداشت که ما بعضی از بازیها رو برای اینکه جریمه نشیم بازی میکنیم و اگرنه جون بازیکنا مهمتره وقتی قرار باشه زیر سنگ و فحش بازی کنند.(البته بعضی جاها رو میگفت) خودش اعتراف کرد که اگه مربی های خوب بدونند تو ایران وضعیت حواشی چطوریه نمیان/
منم قرارداد یلند مدت یه خارجی خوب رو قبول دارم ولی به این دلایل نمیشه.
به نظر من مظلومی حتما موفق میشه و تا دو سه فصل مربی ردیفی داریم. مهم اینکه به پرسپولیس باخت نمیده.اینو قول قول قول میدم

اينائي كه گفتي رو قبول دارم ولي مثلا لوكا رو ببين .. تيم مس حتي خطر سقوط رو تو ليگ داشت اما از گروه آسيائيش اومد بالا ولي سپاهان قهرمان ليگ ..

خب اينا خيلي مهمه ، داشتن تجربه و تبحر استفاده از چيزائي كه يه سرمربي تو يك تيم داره

استقلال هم هروقت مربي " خوب " خارجي داشته موفق تر ظاهر شده

امروز تو مجلات از مزاكره با "ابراهيم زاده " (سرمربي ذوب آهن ) هم نوشته بودند ! هرچند بعيد ميدونم اين امر صورت بگيره ولي اون هم مربي لايق و كاربلدي يه

طالبلو هم كه امروز رسما با استقلال تسويه حساب كرد .... :( ناراحت كننده ترين خبري كه ميشد بشنوم ، حيف حيف و .. حيف ...

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
با كالدرون مربي برزيلي وسابق الاتحاد صحبت كردن.
به نظرم مربي برزيلي به درد استقلال نميخوره.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اينائي كه گفتي رو قبول دارم ولي مثلا لوكا رو ببين .. تيم مس حتي خطر سقوط رو تو ليگ داشت اما از گروه آسيائيش اومد بالا ولي سپاهان قهرمان ليگ ..

خب اينا خيلي مهمه ، داشتن تجربه و تبحر استفاده از چيزائي كه يه سرمربي تو يك تيم داره

استقلال هم هروقت مربي " خوب " خارجي داشته موفق تر ظاهر شده

امروز تو مجلات از مزاكره با "ابراهيم زاده " (سرمربي ذوب آهن ) هم نوشته بودند ! هرچند بعيد ميدونم اين امر صورت بگيره ولي اون هم مربي لايق و كاربلدي يه

طالبلو هم كه امروز رسما با استقلال تسويه حساب كرد .... :( ناراحت كننده ترين خبري كه ميشد بشنوم ، حيف حيف و .. حيف ...

با طالب لو خيلي بد تا كردن.محمدي پرسپوليسي شده دروازبان فيكس طالب لوي استقلالي كه 14 سال تو اس بود بايد بره.
اين از بي كفايتي واعظه و بس.
در مورد مربي خارجي تيماي ايراني نه بلدن نه ميتونن مربي خوب بيارن

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا