• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تمام کسانی که از استقلال رفتند ثبت نکردند ، چون برگه ی تسحویه حساب مالیاتی ندارند !
البته حاجی که فعلا رفته باکو ، داره پایان نامه ی دکتراش رو ردیف میکنه ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تمام کسانی که از استقلال رفتند ثبت نکردند ، چون برگه ی تسحویه حساب مالیاتی ندارند !

روزنامه گل که زده بود کاظمی و اکبرپور هم برمیگردند. ولی فکر نمیکنم این قضیه در مورد اون دوتا صدق کنه ها. مطمئنی علیرضا؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
معلوم نیست این حرفا چه قدر به واقعت برسه اما امیدوارم حاجی موفق باشه. واقعا نشون داد که مرد کارای سخته. به این میگن مرد.
متاسفانه تو استقلال خیلی باند بازی زیاده. وگرنه خدایی چرا نباید بتونن کنار هم کار کنند. و با کنار کشیدن دور رو بدن دست امثال واعظ. معلومه وقتی گود رو خالی کنند 4 تا آدم تشنه میان میوفتند به جون تیم.
بهر حال امیدوارم که حاجی موفق بشه و تیم رو ردیف کنه.
ضعف در ثبات مدیریت تو این مملکت ما رو به فنا داد. اگه از سال اول که حاجی بود تا الان مونده بود بعد از 10-15 سال یه تیم داشتیم که نگران هیچی نبودیم و همه امکاناتی رو فراهم کرده بود.
یادش بخیر اون روز که اون پروژه استادیوم و مجموعه تفریحی رو شروع کرد به همبن داود عابدی که باهاش مصاحبه میکرد گفت سال دیگه با هم میریم تو همین استخر. الان که خبر علیرضا رو میخوندم یادش اوفتادم

سوال: کی مگه ثبت نکرده که برگرده؟ مسئول ثبت قرارداد تو هیت تهران میگفت بازیکنهایی که از استقلال بخواند برن مشکلی برای ثبت ندارند و برگه تسویه رو بعدا هم قبول میکنیم. فقط تا نیارن کارت بازی صادر نمیشه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مخالفت رسمي سپاهان با حضور قلعه‌نويي در استقلال
تابش:
قول شفاهي قلعه‌نويي از صد تا سند ارزشمند‌تر است
ما بر اساس برنامه او كار را شروع كرديم

باشگاه سپاهان با درخواست علي فتح‌الله‌زاده براي حضور امير قلعه‌نويي در استقلال مخالفت كرد.

قائم مقام باشگاه سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اظهار نظر فتح‌الله‌زاده كه گفته بود قلعه‌نويي گزينه اصلي استقلال است و او هم در صورت كسب رضايت سپاهان حاضر به بازگشت به تهران است،‌گفت: ممكن است قلعه‌نويي گزينه اصلي آقاي فتح‌الله‌زاده باشد اما او كارش را با سپاهان شروع كرده و چند روزي است كه تيم را تمرين مي‌دهد. من تعجب مي‌كنم كه چرا چنين اظهارنظري صورت گرفته چرا كه ما بر اساس برنامه قلعه‌نويي يارگيري كرديم و برنامه‌هايمان را هم تنظيم كرديم.

تابش درباره ابراز علاقه قلعه‌نويي براي بازگشت به استقلال در صورت رضايت باشگاه سپاهان گفت: قلعه‌نويي چون مي‌دانسته كه باشگاه سپاهان رضايت نمي‌دهد چنين حرفي زده است. همان قدر كه استقلالي‌ها قلعه‌نويي را دوست دارند ما هم او را دوست داريم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نمي‌كنيد ثبت نشدن قرارداد قلعه‌نويي در هيات فوتبال اصفهان چنين صحبت‌هايي را مطرح كرده است گفت: تا اوايل هفته آينده قرارداد قلعه‌نويي ثبت مي‌شود. ضمن اينكه ما براي قول شفاهي قلعه‌نويي از صد تا سند ارزش بيشتري قائل هستيم.

تابش در پايان گفت: مطمئن باشيد تحت هيچ شرايطي ما با حضور قلعه‌نويي در استقلال موافقت نمي‌كنيم اما در عين حال براي استقلال هم آرزوي موفقيت داريم.

انتهاي پيام

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تابش:

باشگاه سپاهان با درخواست علي فتح‌الله‌زاده براي حضور امير قلعه‌نويي در استقلال مخالفت كرد.

قائم مقام باشگاه سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اظهار نظر فتح‌الله‌زاده كه گفته بود قلعه‌نويي گزينه اصلي استقلال است و او هم در صورت كسب رضايت سپاهان حاضر به بازگشت به تهران است،‌گفت: ممكن است قلعه‌نويي گزينه اصلي آقاي فتح‌الله‌زاده باشد اما او كارش را با سپاهان شروع كرده و چند روزي است كه تيم را تمرين مي‌دهد. من تعجب مي‌كنم كه چرا چنين اظهارنظري صورت گرفته چرا كه ما بر اساس برنامه قلعه‌نويي يارگيري كرديم و برنامه‌هايمان را هم تنظيم كرديم.

تابش درباره ابراز علاقه قلعه‌نويي براي بازگشت به استقلال در صورت رضايت باشگاه سپاهان گفت: قلعه‌نويي چون مي‌دانسته كه باشگاه سپاهان رضايت نمي‌دهد چنين حرفي زده است. همان قدر كه استقلالي‌ها قلعه‌نويي را دوست دارند ما هم او را دوست داريم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نمي‌كنيد ثبت نشدن قرارداد قلعه‌نويي در هيات فوتبال اصفهان چنين صحبت‌هايي را مطرح كرده است گفت: تا اوايل هفته آينده قرارداد قلعه‌نويي ثبت مي‌شود. ضمن اينكه ما براي قول شفاهي قلعه‌نويي از صد تا سند ارزش بيشتري قائل هستيم.

تابش در پايان گفت: مطمئن باشيد تحت هيچ شرايطي ما با حضور قلعه‌نويي در استقلال موافقت نمي‌كنيم اما در عين حال براي استقلال هم آرزوي موفقيت داريم.

انتهاي پيام

بابا بی خیال ...
بزارید ژنرال برگرده...:D
کاشکی امبر برگرده...
راستی مثل اینکه مظلومی رفت شاهین بوشهر....:eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب حالا که اعصابتون بهتره می شه باهاتون حرف زد:happy:
دیدید گفتن تا چند روز اینده این رو به اون رو می شه واستون!

ارین@
پرسپولیس شاید عین این قضیه رو تجربه نکرده ولی اگر سنت قد میده پسرم:happy:یادته یه فصل پرویت از پرسپولیس رفت و نصف تیم هم رفتن دنبالش؟:happy:
از این چیزا زیاد اتفاق افتاده واسه این دو تیم
شما چون چند روز سخت رو پشت سر گذاشتید فکر کردید زمین و زمان با استقلال بد هستن!
با اینکه شرایط ناجور واسه هر کدوم از این دو تیم همیشه بوده!
حالا بزار لیگ شروع بشه!!موقع تازیدن به پرسپولیس میرسه!اونم با انتخاب مدیر عامل که یه &^$% میارن و دوباره خراب می کنن اعصاب تیم و هوادار ها رو

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ارین@
پرسپولیس شاید عین این قضیه رو تجربه نکرده ولی اگر سنت قد میده پسرم:happy:یادته یه فصل پرویت از پرسپولیس رفت و نصف تیم هم رفتن دنبالش؟:happy:
از این چیزا زیاد اتفاق افتاده واسه این دو تیم
شما چون چند روز سخت رو پشت سر گذاشتید فکر کردید زمین و زمان با استقلال بد هستن!
با اینکه شرایط ناجور واسه هر کدوم از این دو تیم همیشه بوده!
حالا بزار لیگ شروع بشه!!موقع تازیدن به پرسپولیس میرسه!اونم با انتخاب مدیر عامل که یه &^$% میارن و دوباره خراب می کنن اعصاب تیم و هوادار ها رو

به به از اینورا :دی

خب اولا که هنوز چیزی نشده.اون ساکت هم که گویا با زبون خوش کوتاه بیا نیست ! بعدم که بذار تیم بسته بشه بعد بیا اینارو بگو. من هنوز سر حرفم هستم! و خیلی چیز هارو هم میدونم تو این فوتبال و به خصوص از این باشگاه.چون در مقاطع مختلف با چنتا از بزرگانش رابطه نزدیکی بوسیله بعضی دوستان داشتم و دارم. اینو از اون گفتم که گفتی سنت قد نمید ه و نمیدونی :دی اون سالی رو هم که میگی میدونم. ولی هیچوقت اینقدر علنا نیومدن باهاتون بازی کنن ! سعیدلو اگه میخواست میتونست همون روز اول حکم حاجی رو بده ولی گذاشت تیم یخورده از هم بپاشه از اونور هم شما بیشتر بازیکناتون رو بگیرید که ما نتونیم بگیریمشون بعد این حکم رو داد :دی والا اگه اون اعتراض هوادارا جلوی باشگاه که چه چیزایی هم که حقش بود نثارش کردن نبود شاید حالا حالا ها باز لفتش میداد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خب 100% سپاهان نمیخواد برای خودشم رقیب بتراشه .. به نظر من که قلعه نوعی اس اس نمیتونه بیاد .. جز خیالی باطل چیزی نیس
..

باید باز هم تا آخر هفته باید صبر کرد دید چی میشه !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها این خبر چی میگه ؟

تا ساعاتی دیگر امیر قلعه نویی رسماً به عنوان سرمربی استقلال معرفی می شود !

علی فتح‌الله زاده سرپرست باشگاه استقلال از قطعی شدن نام سرمربی تا ظهر امروز خبر داد.فتح الله زاده گفت: «من امروز به باکو سفر خواهم کرد و بنابراین تا بعدازظهر مربی را انتخاب خواهیم کرد.»

او ادامه داد: «همانطور که دیروز هم گفتم از بین امیر قلعه نویی و پرویز مظلومی یک نفر به عنوان سرمربی انتخاب خواهد شد که شانس امیرقلعه‌نویی 80درصد بیشتر است.» فتح الله‌زاده در پاسخ به این سوال که مگر قلعه نویی با سپاهان به توافق نرسیده است و قرارداد ندارد نیز گفت: «در واقع دوستان ما قول داده اند که این موضوع را حل کنند.»

سرپرست باشگاه استقلال درباره این سوال که منظور وی از دوستان محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان است، گفت: «خیر، ما با دوستان دیگری در این زمینه به توافق رسیده ایم و انشاالله که امیر به خانه‌اش باز می گردد.»

گفته می شود طبق توافقی که بین رئیس سازمان تربیت بدنی و وزیر صنایع انجام گرفته قلعه نویی به استقلال خواهد پیوست که البته هنوز چیزی به طور دقیق مشخص نیست و منتظر اعلام رسمی باشگاه استقلال بود. در صورت حضور قلعه نویی در استقلال این باشگاه در 48 ساعت آینده روزهای به شدت پرخبر خواهد داشت.

فتح الله زاده با تأیید این مذاکرات می‌گوید: «شب گذشته با آقای رجاییان مدیرعامل فولاد مبارکه مذاکرات مفصلی داشتیم و انشاالله مشکل خاصی در این رابطه وجود نخواهد داشت به هر حال اصرار روی حضور قلعه نویی به این دلیل است که ایشان اشراف کاملی بر شرایط باشگاه دارد و خیال من به عنوان مدیر راحت تا به کارهای دیگری مثل درآمدزایی برسم.»

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب 100% سپاهان نمیخواد برای خودشم رقیب بتراشه .. به نظر من که قلعه نوعی اس اس نمیتونه بیاد .. جز خیالی باطل چیزی نیس
..

باید باز هم تا آخر هفته باید صبر کرد دید چی میشه !

آره منم موافقم. درسته / سپاهان بیخیال نمیشه.

مرجان شما کلا داری رو موضوعی مانور میدی که از طرف هیچ استقلالی قابل قبول نیست. نمیگم حرف نادرسته ولی قضیه اینه که تا وقتی تو یه شرایطی نباشی شاید نشه درباره اش نظر داد.
به نظر من باید به مسائل از چشم سومی نگاه کرد که توی اون نه نفع داشته باشی و نه ضرر. البته داشتن اطلاعات میتونه توی نظر آدم تاثیر بزاره. مثلا شما چون طرفدار قرمز هستی پس ممکنه بری دنبال یه مسائل و اطلاعاتی که من نمیرم ویا تو رسانه ها دنبال نمیشه.پس شما اینجا بیشتر از دیگران میدونی ولی وقتی مثلا من استقلالی، طی سالها رفتارها و تبعیضهایی رو دنبال کردم و دیدم که همه منکرش شدن، خوب کم کم دیدم نسبت به موضوع عوض میشه و نمیتونم چیزهایی رو که خودم دیدم و حس کردم و ازش ضربه خوردم رو فراموش کنم و بگم نه من اشتباه متوجه شدم.
این چیزی نیست که شما بخوای منکر بشی. از ساده ترین چیزها شروع میشه مثل گزارشگرهای بازی و قضاوتهای عجولانه و برسه به برنامه ریزی فدراسیون و مسائلی مثل همین قضیه اخیر. زیاده اگه بخواهیم بحث کنیم و از حوصله خارج. در آخر هم نه شما کوتاه میای و نه ما قانع میشیم. این طبیعیه که هر کس از دید و مواضع خودش کار رو دنبال کنه. و رای خودش رو داشته باشه. ولی یه کار میشه کرد. از این به بعد اگه شما جایی احساس کردی به تیمتون ظلم شده بگو تا با چند تا مثال ابی مقایسه کنیم / شاید اینطوری شما به مظلومیت ما پی بردی.:happy:
خواهر ما با دست خالی میجنگیم. کسی مارو دوست نداره. ما فقط خودمون رو داریم.:cool::D

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
تابش:

انتهاي پيام
کم کم دارم مطمئن میشم ژنرال داره برمیگرده استقلال، دیگه شرایطش از فیروز کریمی بدتر نیست حالا ساکت داره دادو بیداد می کنه! تازه هنوز قرارداد هم نبسته! خوشدم گفته که دوست داره برگرده! رفیق صمیمیش (حاجی) هم تو استقلاله..
خدایا یعنی میشه جانوآریو هم بگرده؟ :happy:

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بچه ها این خبر چی میگه ؟

تا ساعاتی دیگر امیر قلعه نویی رسماً به عنوان سرمربی استقلال معرفی می شود !
......................»

اینو از کجا اوردیش؟ منبعش کجاست؟ از این خبرها الان زیاد میشه باید دید از کی و کجا باشه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اینو از کجا اوردیش؟ منبعش کجاست؟ از این خبرها الان زیاد میشه باید دید از کی و کجا باشه.

خبر تکراریه میدونم ولی ارزش داره !فقط می خوساتم جاهای مهمش رو پر رنگ کنم !

طبق توافق بین رئیس سازمان تربیت بدنی و وزیر صنایع
فتح‌الله زاده: امیرقلعه نویی 80درصد مربی استقلال است

خبرگزاری فوتبال ایران - علی فتح‌الله زاده سرپرست باشگاه استقلال از قطعی شدن نام سرمربی تا ظهر امروز خبر داد.فتح الله زاده گفت: «من امروز به باکو سفر خواهم کرد و بنابراین تا بعدازظهر مربی را انتخاب خواهیم کرد.»

او ادامه داد: «همانطور که دیروز هم گفتم از بین امیر قلعه نویی و پرویز مظلومی یک نفر به عنوان سرمربی انتخاب خواهد شد که شانس امیرقلعه‌نویی 80درصد بیشتر است.» فتح الله‌زاده در پاسخ به این سوال که مگر قلعه نویی با سپاهان به توافق نرسیده است و قرارداد ندارد نیز گفت: «در واقع دوستان ما قول داده اند که این موضوع را حل کنند.»

سرپرست باشگاه استقلال درباره این سوال که منظور وی از دوستان محمدرضا ساکت مدیرعامل سپاهان است، گفت: «خیر، ما با دوستان دیگری در این زمینه به توافق رسیده ایم و انشاالله که امیر به خانه‌اش باز می گردد.»

گفته می شود طبق توافقی که بین رئیس سازمان تربیت بدنی و وزیر صنایع انجام گرفته قلعه نویی به استقلال خواهد پیوست که البته هنوز چیزی به طور دقیق مشخص نیست و منتظر اعلام رسمی باشگاه استقلال بود. در صورت حضور قلعه نویی در استقلال این باشگاه در 48 ساعت آینده روزهای به شدت پرخبر خواهد داشت.

فتح الله زاده با تأیید این مذاکرات می‌گوید: «شب گذشته با آقای رجاییان مدیرعامل فولاد مبارکه مذاکرات مفصلی داشتیم و انشاالله مشکل خاصی در این رابطه وجود نخواهد داشت به هر حال اصرار روی حضور قلعه نویی به این دلیل است که ایشان اشراف کاملی بر شرایط باشگاه دارد و خیال من به عنوان مدیر راحت تا به کارهای دیگری مثل درآمدزایی برسم.»

کد:
http://www.footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=32664

دیگه دارم مطمئن میشم !

انتقاد نماينده اصفهان از سازمان‌ ورزش و فتح‌الله‌زاده:
فولادگر: چرا براي ساختن يك جا، جاي ديگري را ويران مي‌كنيد؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جواد و ارین@
والا من دارم با دید نسبتن معقول نگاه می کنم حالا چون قرمز هستم شما سعی می کنید شمشیر رو از رو ببنید واسه من پیرزن:(:happy:
من می گم تبعیض هست واسه هر دو
ولی گاهی رو یکی بیشتر می چرخه و فشار روش هست
امیدوارم این حرفها یادتون بمونه
موقعی که فصل شروع شد و نوبت پرسپولیس رسید من میام سراغتون:pو سرتون غر می زنم:happy:

پ.ن:بمبای حاجی این اخرا در حد علیزاده بود:happy:

پ.ن2:یادمه اون فصل اولی که مرفاوی بود و لیگ اون جوری تموم شد حاجی یه مصاحبه تو همون ورزشگاه ازادی کرد و گفت به هوادارا قول می دم حجازی رو بیارم(چون ورزشگاه حجازی رو تشویق می کرد)و اوردش و اون وضعیت!
الان هم دنبال قلعه نویی واسه فشار هوادارا!
من می گم اگر بیاد اونم به سرنوشت حجازی دچار میشه!
یه جورایی حاجی با اسمها بازی می کنه
مثلا هاشمی نسب رو اورد استقلال!غیر از گلی که مقابل پرسپولیس زد چی کار کرد؟کاملا افت کرد!

فتج الله زاده بیشر به قول اون دوستمون حرف می زنه و با اسم ها بازی می کنه

گمونم الان می خواین منو بکشین من برم:(:happy:

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
واسه من پیرزن:(:happy:
نترس . شجاع باش
موقعی که فصل شروع شد و نوبت پرسپولیس رسید من میام سراغتون:pو سرتون غر می زنم:happy:
منم میگم که . هر وقت چیزی شد بیا یادمون بنداز. ولی مطمعن باش که چیزی نمیشه.اونم با سعیدلو و دایی و اوه ه ه :دی
اخیرا یه اژدر 29 بسته به خودش. بمباش خطری شده. یه پرونده هم تو آژانس هسته ای داره:f34r:

کدوم دوست؟ کی گفت؟
گمونم الان می خواین منو بکشین من برم

منم بهت توصیه میکنم بری چون الان خودم میکشمت:f34r::D

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

واقعا دمت گرم حاجی ! خدایی کارش درسته

انتقاد نماينده اصفهان از سازمان‌ ورزش و فتح‌الله‌زاده:
فولادگر: چرا براي ساختن يك جا، جاي ديگري را ويران مي‌كنيد؟

بابا اون همه پول داره سپاهان ! کجا ویران میشه اخه مردیکه؟ برید دنبال لوکا ! کار نداره براتو که !

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
جواد و ارین@
والا من دارم با دید نسبتن معقول نگاه می کنم حالا چون قرمز هستم شما سعی می کنید شمشیر رو از رو ببنید واسه من پیرزن:(:happy:
من می گم تبعیض هست واسه هر دو
ولی گاهی رو یکی بیشتر می چرخه و فشار روش هست
امیدوارم این حرفها یادتون بمونه

پ.ن2:یادمه اون فصل اولی که مرفاوی بود و لیگ اون جوری تموم شد حاجی یه مصاحبه تو همون ورزشگاه ازادی کرد و گفت به هوادارا قول می دم حجازی رو بیارم(چون ورزشگاه حجازی رو تشویق می کرد)و اوردش و اون وضعیت!
الان هم دنبال قلعه نویی واسه فشار هوادارا!
من می گم اگر بیاد اونم به سرنوشت حجازی دچار میشه!
یه جورایی حاجی با اسمها بازی می کنه
مثلا هاشمی نسب رو اورد استقلال!غیر از گلی که مقابل پرسپولیس زد چی کار کرد؟کاملا افت کرد!

گمونم الان می خواین منو بکشین من برم:(:happy:

نه بابا شمشیر چیه :دی بلاخره از رو احساس و علاقت حرف میزنی که این طبیعیه. ولی اصلا حرفات رو قبول ندارم.

اه اه ! در مورد امیر و حاجی هم که گفتی ! به قول جواد برو که الان بدجور عصبی میشما :دی :D
منم بهت توصیه میکنم بری چون الان خودم میکشمت:f34r::D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من با این تیکه که jerii گفت فتحی بیشتر میحرفه تا عمل . خب من موافقم ، از همینشه که بدم میاد .. در مورد باقی چیزاش چیزی به ذهنم نمیرسه !!

همم...
به نظرتون امیر میاد یعنی؟!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
من با این تیکه که jerii گفت فتحی بیشتر میحرفه تا عمل . خب من موافقم ، از همینشه که بدم میاد .. در مورد باقی چیزاش چیزی به ذهنم نمیرسه !!

همم...
به نظرتون امیر میاد یعنی؟!

حاجی وقتی حرفی بزنه عمل هم میکنه..حالا به گفته شما هم بازم از کسانی که نه حرف میزنند و نه عل میکنند که خیلی بهتره....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا