• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فرامرز ،جواد یونتوسی ،کامی ،مجید ، آرین ، محسن ، نوید ، وحید ،جواد دل پیرو .. کجائین بروبچ ؟! بیاین که زندگی قراره شیرین شه :دی

جانم جانی جان.
خیلی گرفتار بودم
الان رسیدم و تا این خبر رو دیدم بسی مشعوف شدم
مخلص قلب آبی حاجی هم هستم زیاد
به امید خدا اوضاع درست میشه.
حاجی اگه بخواد هرکی رو میاره.

توی اخبار ساعت 10:30 شبکه دو شنیدم. خیلی حال کردم. بالاخره حاجی برگشت. فقط یه چیزی این همون مدیرعامل حساب میشه؟ :دی

مهم نیست بدهی ها رو دولت میده :دی
نه فعلا سرپرست. فرقی نداره که تازه سرپرست بهتره چون مامور سازمان حساب میشه و وقتی که تیم هیت مدیره داشته باشه باز کار خودش رو میکنه و نیازی به رای نداره

مجید جان{کاملا محرمانه: (هرچی میکشیم از همین دولته)}

سلام دوستان

به قول ناصر خان عروسی به کوچه ما هم اومد ,

از این بشر هر کاری بر می یاد اگه یادتون باشه انتقال فیروز کریمی به استقلال هم با کلی دعوا انجام شد شاید قلعه نویی رو هم بتونه برگردونه:rolleyes: 

تازه این عقده. بصبر تا به عروسی هم برسیم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بهترین خبری بود که میشد شنید - البته این سعید لو پدر سوخته میتونست زودتر اینکار و انجام بده که بهتر باشه .
بزرگترین بمبها رو همیشه حاجی ترکونده و هر سال تو اس اس بوده بهترین تیم رو بسته.
یادش به خیر یه رفیق پرسپولیسی داشتم یه زمانی میگفت اگه علی پروین هم بیاد استقلال مهدی هاشمی نصب نمیاد - ولی فتل سه سوت آوردش اس اس.
هر کی رو اراده کنه فرداش باهاش ثبت میکنه - واقعا رو دست نداره - اون قانون که یه بازیکن میدادن لیگ یک بعد باهاش به عنوان سهممیه لیگ یکی قرارداد میبستن رو هم همین حاجی باب کرد و اون سال دو سه تا بازیکن بیشتر از سهمیه لیگ برتر گرفت.

خدایا شکرت دیگه سرمون و راحت میزاریم رو بالشت.:p

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فرامرز ،جواد یونتوسی ،کامی ،مجید ، آرین ، محسن ، نوید ، وحید ،جواد دل پیرو .. کجائین بروبچ ؟! بیاین که زندگی قراره شیرین شه :دی

چاکریم داش فرزاد. اقا اومدیم :دی من بیرون بودم خبر رو هم شنیدم واقعا کیفی کردم :دی حاجی بهترین گزینه برای الان بود. یادمون نره که حاجی همیشه بهترین نقل و انتقالات رو برای اس اس انجام داده. همون تیمی که باهاش قهرمان شدیم رو مگه یادتون رفته حاجی بست؟ کی جانواریو رو اورد؟ اصلا الان نباید تو اومدن مبعلی و میداوودی که منتظر اس اس بودن شک کرد :happy: اخ که دلم برای بمبای حاجی تنگ شده بود :D

فقط الان مهم اینه که سرمربی کی میشه. اگه چند روز زودتر اون سعیدلوی $%*@# این حکم رو داده بود اومدن امیر قطعی بود ! ولی الان باید ببینیم چی میشه. یه چیزی من امروز خونده بودم امیر هنوز قراردادش رو ثبت نکرده. در این مورد اخبار چیزی گفته؟ اگه هنوز ثبت نکرده باشه امکانش هنوز هست بیادا

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فرزاد و j_2006_n اواتاراتون مثل همه فکر کردم فرزاد صحبت خودش رو نقل قول کرده :lol::lol::lol:

مجید جان{کاملا محرمانه: (هرچی میکشیم از همین دولته)}

مهم نیست بدهی ها همیشه اینطوریه. استقلال و پرسپولیس کلی بدهی بالا می ارن بعد یکی می اد میده :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
فرزاد و j_2006_n اواتاراتون مثل همه فکر کردم فرزاد صحبت خودش رو نقل قول کرده :lol::lol::lol:

سلام مجید جان

یه کمی فرق داره مال آقا فرزاد اصل دورشم سفیده و مال من کپی که دورشم سیاه شده:D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
برگشتن قلعه نویی و جانوآریو فکر کنم چیزی در حد محال باشه تازه شرایط مالی هم ظاهرا خیلی روبراه نیست ولی دمش گرم فتح ا.. زاده همیشه تو بحرانی ترین مواقع استقلال تیم رو گرفته و الحق هیچوقت کم نذاشته

به نظرم یک مدیر "کاربلده "

میشینیم منتظر شنیدن خبرهای خوش .. :)

سلام فرزاد جان :)
خیلی خوب شد انشالله یک تیم خوب می بنده :) :)
امیدواریم به فصل بعد برای قهرمانی :cool:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مدافع مس قول بازگشت به استقلال را داد
پیروز قربانی پیشنهاد صبای قم را نپذیرفت

خبرگزاری فوتبال ایران - پیروز قربانی مدافع تیم مس کرمان، با پیشنهاد قابل توجه تیم صبای قم روبرو شد، اما اعلام کرد که نمی تواند در این تیم بازی کند و به مسئولان این تیم پاسخ منفی داد.

پیروز قربانی که فصل پیش پس از بوجود آمدن مشکلاتی با یکی از نزدیکان آشتیانی در باشگاه استقلال، ناچار به ترک این تیم شد، قصد دارد برای فصل آینده به تیم سابق خود بازگردد و استقلال را در رقابت های فصل همراهی کند، این بازیکن به پیشنهاد مسئولان صبای قم پاسخ منفی داد تا ثابت کند که همچنان در انتظار مشخص شدن وضعیت نهایی استقلال است تا شرایط بازگشت خود را در این تیم مهیا کند.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
1389-03-20-fJAm1.jpg

روزنامه استقلال هم از مذاکره حاجی بعد از اومدنش با قلعه نوعی رو زده.یعنی میشه جانواریو هم برگرده؟ چه رویایی میشه...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تعيين سرمربي استقلال، امشب؛ قلعه نوعي يا مظلومي ؟
سرپرست جديد باشگاه استقلال تهران اعلام كرد: تا عصر امروز از ميان قلعه نوعي و مظلومي يك نفر را به عنوان سرمربي تيم معرفي خواهيم كرد.
فتح الله زاده در گفتگو با سايت شبكه خبر گفت: امروز يكي از دو گزينه امير قلعه نوعي و مظلومي را انتخاب خواهم كرد و بعد ازظهر امروز حكمشان را خواهم زد.

وي افزود: قرارداد قلعه نوعي با سپاهان هنوز به ثبت نرسيده است و ما در حال مذاكره با مسئولان تيم سپاهان هستيم كه در صورت رضايت اين تيم و با توجه به مشكلات استقلال قلعه نوعي را به ما بدهند و اگر موافقت نشد با آقاي مظلومي قرارداد خواهيم بست.

سرپرست باشگاه استقلال گفت : تيم استقلال در اوضاع سختي قرار دارد، 14 بازيكن اين تيم قراردادشان با استقلال به پايان رسيده است و برخي از آنها از اين تيم جدا شده اند، اميدوارم بتوانيم سريع استقلال را جمع و جور و از حقانيت تيم استقلال دفاع كنيم .

فتح الله زاده افزود: هوادران ما نگران هستند و به آنها هم حق مي دهم من خود يك استقلالي هستم و همه تلاش خود را به كار خواهم بست .

سرپرست باشگاه استقلال افزود : چون ما بازيكنان خود را از دست داده ايم حتما بايد بازيكنان خارجي كه مي گيريم بسيار خوب باشند.

فتح الله زاده افزود: چون شناخت كاملي از بازيكنان خارجي نداريم بايد به ايران بيايند و در تمرينات ما شركت كنند تا در مورد آنها تصميم بگيريم .

فتح الله زاده گفت: ما سعي خواهيم كرد 3 بازيكن خارجي خوب براي فصل جديد بگيريم .

سرپرست باشگاه استقلال در خصوص بدهي هاي تيم افزود: متاسفانه تيم استقلال بالغ بر 3 ميليارد تومان بدهي دارد و هيچ پولي هم نداريم، ولي من همان گونه كه قبلا به استقلال آمدم به بازيكنان گفتم يك ريش سفيد داريم و يك دسته چك و بازيكنان به من اطمينان كردند، اين بار هم اين گونه عمل خواهم كرد.

فتح الله زاده افزود: آقاي سعيدلو قول داده است همانند پرسپوليس 40 تا 50 درصد هزينه هاي باشگاه را به ما بدهد و بقيه را ما بايد سرمايه گذاري و پول سازي كنيم.
لينک خبر: http://www.irinn.ir/Default.aspx?TabId=57&nid=184755
منبع خبر: شبکه خبر
زمان خبر: پنجشنبه 20 خرداد 1389 ساعت: 09:57:32

خداییش خیلی مرده تو این شرایط هیچکس این کار و قبول نمیکرد.

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
یعنی واقعا دوستان منتظر بازگشت قلعه نوعی هستن ؟
آخه باشگاه سپاهان فکر میکنید کنار میکشه ؟ بهترین سر مربی لیگ رو بده به استقلال ؟
خودش سماق بمکه ؟

لوکا بوناچیچ هم سرمربی قابلیه به نظر من

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
یعنی شما باور می کنید قلعه نویی بیاد استقلال به نظر من که محاله .

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
مثل اینکه استقلال داره به روزهای خوبش برمیگرده...واقعا این خبر برای این چند روزی که خون دل خوردیم فکر میکنم عالی بود...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داورى و مسائل انضباطى گفت: اعتبار داشتن قراردادهاى داخلى جدى است و هیچ باشگاهى نمى تواند قرارداد داخلى خود را معتبر به حساب نیاورد.وى اظهار داشت: جالب ترین نمونه از قراردادهاى داخلى به باشگاه استقلال برمى گردد. مدیرعامل وقت استقلال با ۳ بازیکن به نامهاى مصطفى صالحى نژاد، جواد شیرزاد و دسوزا قرارداد داخلى امضا کرد. این قراردادها معتبر است و اگر مسئولان بعدى باشگاه استقلال نخواهند این نفرات را حفظ کنند باید ۵۰ درصد مبلغ قرارداد آنها را پرداخت نمایند و بعد مى توانند با این بازیکنان فسخ قرارداد کنند.او تأکید کرد: در صورتى که بازیکنان ذکر شده بخواهند از استقلال به کمیته انضباطى شکایت کنند باشگاه موظف به پرداخت این مبلغ خواهد بود.این کارشناس داورى در ادامه افزود: قرارداد داخلى کاملا معتبر است و هیچ باشگاهى نمى تواند قرارداد داخلى خود را بى اعتبار بداند. البته اگر بازیکنى خودش با باشگاه کنار بیاید و از آنها شکایت نکند هیچ اتفاقى نمى افتد. نمونه این قضیه مصطفى صبرى مدافع مقاومت سپاسى است که با استیل آذین قرارداد داخلى بست اما با رضایت طرفین این قرارداد فسخ شد.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
مثل اینکه استقلال داره به روزهای خوبش برمیگرده...واقعا این خبر برای این چند روزی که خون دل خوردیم فکر میکنم عالی بود...

بابا تا روزهای خوش خیلی فاصله هست! درسته که اومدن فتح الله زاده خوبه ولی نه اینکه دیگه رفتیم برای قهرمانی مشکل بازیکن خیلی جدیه. تیم زمین خورده است و جمع کردنش خیلی سخته. قلعه نوعی فکر نکنم بیاد الان بهترین فرصته تیم رویاییش رو بسازه. مظللومی هم خیلی قوی نیست. هنوز تیم مشکل مربی و بازیکن داره اونهم در حد فجیع

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
الله اکبر !
حاجی یه تکون :دی

----------------------------------------

سرمربي استقلال امروز معرفي مي‌شود
فتح الله زاده:
قلعه‌نويي گزينه اصلي ماست
هر بازيكني كه ثبت نكرده باشد را برمي‌گردانيم

سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: امير قلعه نويي گزينه اصلي ما براي حضور در استقلال است و او هم پذيرفته كه فصل بعد در استقلال مربيگري كند.

علي فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره انتخابش به عنوان سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: به هر حال شايد قسمت اين است كه هر زمان به استقلال برمي‌گردم 13-14 بازيكن آزاد هستند و شرايط سخت است. با اين حال احساس مي‌كنم اين وظيفه‌ام است و مطمئنا با دعاي خير هواداران تيم خوبي را جمع و جور مي‌كنيم.

وي درباره وضعيت استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: با شرايط موجود بايد وسواس زيادي در انتخاب بازيكنان داشته باشيم . قصد داريم سه بازيكن خارجي استخدام كنيم. چاره‌اي جز اين نداريم. از سهميه داخلي هم سه بازيكن مانده است. دوستان قبل از اين سه بازيكن جذب كرده بودند. ما 13-14 بازيكن را از دست داده‌ايم و تنها مي‌توانيم 6 بازيكن جذب كنيم. به همين خاطر بايد در انتخاب‌هايمان دقت كنيم.

فتح الله زاده درباره گزينه مربيگري استقلال در فصل بعد گفت: گزينه‌هاي ما اميرقلعه نويي و پرويز مظلومي هستند. البته گويا مظلومي با شاهين بوشهر قرارداد بسته است. به همين خاطر گزينه اصلي ما اميرقلعه نويي است و تلاش داريم قلعه نويي را به استقلال بازگردانيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با مسوولان باشگاه سپاهان براي حضور قلعه نويي صحبت كرده‌ايد گفت: مذاكراتي را با مسوولان سپاهان انجام داديم و من دنبال ساكت هستم تا با او هم صحبت كنم و در صورت امكان قلعه نويي را به استقلال برگردانم. ضمن اينكه قلعه نويي موافق بازگشت به استقلال است. شب گذشته با او صحبت كردم و او گفت حالا كه شما آمده‌ايد اگر سپاهان بپذيرد حاضر به بازگشت به استقلال هستم.

فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا به هواداران استقلال قول قهرماني در فصل بعد را مي‌دهيد گفت: شما مي‌دانيد كه بهترين بازيكنان از جمع ما جدا شده‌اند بنابراين امسال به دنبال كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا هستيم. حتما هواداران هم به ما حق مي‌دهند. سال گذشته آن تيم باابهت سوم شد و دوستان گفتند كار بسيار بزرگي انجام شده است. بنابراين فكر مي‌كنم كسب سهميه قهرمانان آسيا بتواند در اين شرايط نتيجه خوبي باشد. با اين حال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا تيم خوبي را آماده خواهيم كرد. در زمان مديريت من در استقلال اين تيم هم نايب قهرمان آسيا شد، هم سوم و هم چهارم.شايد اين نتايج انتظارات را بالا برده باشد، اما مهم نيست. من مرد ميدانم و جايگاه استقلال هم بايد جايگاه بزرگي باشد.

فتح‌الله زاده از اظهارنظر درباره مديريت استقلال خودداري كرد و گفت: اجازه بدهيد راجع به گذشته صحبت نكنم. پيش روي ما مدير توانمندي چون دكتر سعيدلو قرار دارد و ما سرمايه عظيمي به نام هوادار داريم. به اميد خدا پيش‌بيني ما درباره آينده روشن است.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا درباره مسايل مالي هم با سعيدلو صحبت كرديد گفت: هنوز فرصت گفتگو درباره مسايل مالي نشده است، اما بازيكنان به ما لطف دارند و اگر با بازيكني مذ اكره كنيم و بگوييم كه فلان قدر به شما پول مي‌دهيم آنها مي‌پذيرند. دوره قبلي كه به استقلال آمدم دو ميليارد و دويست ميليون تومان از چك شخصي خود استفاده كردم، اكنون هم بايد همين كار را انجام دهم چرا كه اگر بخواهم منتظر سير اداري باشم بايد تا سه ماه ديگر منتظر بمانم. به همين خاطر فعلا همين كار را انجام مي‌دهم.

فتح الله زاده درباره بازيكنان جدا شده از استقلال هم گفت: بازيكناني كه از استقلال جدا شدند اما هنوز قراردادشان را ثبت نكرده‌اند را به استقلال برمي‌گردانيم.

وي در پايان از انتخاب سرمربي استقلال تا عصر امروز خبر داد .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مخلص همه بروبچ آبی دل

آقا مثه اینکه برگشت قلعه نویی یا مظلومی جدی یه تو ایسنا هم زده

ادیت :علیرضا هم کل خبر رو زده بود لینکش رو پاک کردم

بگو دنیا مال ماس .. :happy:

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

هوشنگ نصیرزاده کارشناس داورى و مسائل انضباطى گفت: اعتبار داشتن قراردادهاى داخلى جدى است و هیچ باشگاهى نمى تواند قرارداد داخلى خود را معتبر به حساب نیاورد.
پس برهانی چند سال پیش اینطوری همه رو پیچوند و اومد استقلال سر کاری بود؟ یا اون بازیکن پاس (میر قربانی بود فکر کنم) با استقلال بست با پرسپولیس هم بست بعد رفت پاس. بابا اینجا ایرانه. حتی قرارداد رسمی رو هم میپیچونن داخلی که عددی نیست.

سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: امير قلعه نويي گزينه اصلي ما براي حضور در استقلال است و او هم پذيرفته كه فصل بعد در استقلال مربيگري كند.

علي فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره انتخابش به عنوان سرپرست جديد باشگاه استقلال گفت: به هر حال شايد قسمت اين است كه هر زمان به استقلال برمي‌گردم 13-14 بازيكن آزاد هستند و شرايط سخت است. با اين حال احساس مي‌كنم اين وظيفه‌ام است و مطمئنا با دعاي خير هواداران تيم خوبي را جمع و جور مي‌كنيم.

وي درباره وضعيت استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: با شرايط موجود بايد وسواس زيادي در انتخاب بازيكنان داشته باشيم . قصد داريم سه بازيكن خارجي استخدام كنيم. چاره‌اي جز اين نداريم. از سهميه داخلي هم سه بازيكن مانده است. دوستان قبل از اين سه بازيكن جذب كرده بودند. ما 13-14 بازيكن را از دست داده‌ايم و تنها مي‌توانيم 6 بازيكن جذب كنيم. به همين خاطر بايد در انتخاب‌هايمان دقت كنيم.

فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا به هواداران استقلال قول قهرماني در فصل بعد را مي‌دهيد گفت: شما مي‌دانيد كه بهترين بازيكنان از جمع ما جدا شده‌اند بنابراين امسال به دنبال كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا هستيم. حتما هواداران هم به ما حق مي‌دهند. سال گذشته آن تيم باابهت سوم شد و دوستان گفتند كار بسيار بزرگي انجام شده است. بنابراين فكر مي‌كنم كسب سهميه قهرمانان آسيا بتواند در اين شرايط نتيجه خوبي باشد. با اين حال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا تيم خوبي را آماده خواهيم كرد. در زمان مديريت من در استقلال اين تيم هم نايب قهرمان آسيا شد، هم سوم و هم چهارم.شايد اين نتايج انتظارات را بالا برده باشد، اما مهم نيست. من مرد ميدانم و جايگاه استقلال هم بايد جايگاه بزرگي باشد.

فتح الله زاده درباره بازيكنان جدا شده از استقلال هم گفت: بازيكناني كه از استقلال جدا شدند اما هنوز قراردادشان را ثبت نكرده‌اند را به استقلال برمي‌گردانيم.

وي در پايان از انتخاب سرمربي استقلال تا عصر امروز خبر داد .
جدی قبول کرده ؟ البته یه جا توی مصاحبه اش نوشته بود که خودش قبول کرده و فقط باشگاه سپاهان مونده :دی

قطعا دعای خیر زیادی پشت سرشه. همین که توی این گندی که زده واعظ اومد تیم رو دستش گرفت خیلیه.
برای قهرمان نشدن هم حق میدن واقعا بازیکن نداریم.

قرارداد داخلی رو راحت میهش دورش زد.

یعنی تا امشب تکلیف استقلال مشخص میشه؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
پس برهانی چند سال پیش اینطوری همه رو پیچوند و اومد استقلال سر کاری بود؟ یا اون بازیکن پاس (میر قربانی بود فکر کنم) با استقلال بست با پرسپولیس هم بست بعد رفت پاس. بابا اینجا ایرانه. حتی قرارداد رسمی رو هم میپیچونن داخلی که عددی نیست.

جدی قبول کرده ؟ البته یه جا توی مصاحبه اش نوشته بود که خودش قبول کرده و فقط باشگاه سپاهان مونده :دی

کاملا درسته. امیر گفته مشکلی ندارم. بابا میبینید که ثبت نمیکنه دلش با تیمه :دی فقط مشکل اون ساکت هست.که سرسخت میگه نمیدیمش..

حالا خدا بزرگه :دی اتفاقا امیر میخواد بیاد که قشنگ واعظ رو ... کنه ! دم حاجی گرم سریع دست به کار شده دمش گرم.

اقا جانواریو هنوز ثبت نکرده , درسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا