• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب من بد بختانه یا خوشبختانه امروز خیلی گرفتار شدم و زیاد نبودم
بخیر گذشت الحمد الله

سلام خدمت دوستان

استقلال و پرسپولیس باید ملی بشن و مردمی . مردم واقعا باید سهامدار این باشگاهها بشن و اعضای هیات مدیره با رای مردم انتخاب بشه نه با دستور از بالا. مثال اگه بخوام بیارم یکجورایی بهترین نمونه باشگاههای اسپانیایی هستن.

آقا ساسان شما چشم مایی
عضو کوچیک این تاپیک میگه قدمت رو چشم من
با مردمی شدن موافقم ولی کلا تو ایران تصمیم رو باید یه آدم لایق بگیره _لایق_
با رای موافق نیستم چون ملت ما همیشه جوگیر میشن و با یه جمله همه چیزو نادیده میگیرن.

فکر کردن به اینکه چی تو فصل بعد در انتظارمونه خیلی وحشتناکه :(

آرین جان باید با واقعیت رو برو شد
یه مدیر خوب بیاد با جوون هم تیم رو جمع میکنه
من که با این وضعیت دیگه توقع شاهکار ندارم.
ایشاا.. آبرو داری بشه
!! تف تو این مملکت
نگو پسر/سیاسی میشه/ من دوست دارم/ میبرنت یه جای بد که نمیبینیمت ها. بزار تو گندی که میزنند غلت بزنند
الان دیدم پستت رو ، پست خودم رو پاکیدم :happy:

خب خبر مشخص شدن اعضای هیات مدیره هنوز تو ایسنا عنوان نشده یعنی هنوز بلاتکلیفیم .. :hmm:

ای خدا ... من آخر سکته میکنم ! ترو خدا یکی پیدا شه نذاره خسرو هم بره اینا که هنوز تو شیش و هشت مدیر عاملی گیر کردن .. :( :

طاقت بیار رفیق. ما هر دو آبی ایم. طاقت بیار رفیق / شاید برسیم

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
واعظ راهی جز عذرخواهی ندارد!

خبرگزاری فوتبال ایران - اگرچه در کالبد شکافی ماجرا نباید از نقش دیگران هم گذشت، اما آنچه که به ضرس قاطع و ایمان متقن می توان به آن اشاره کرد عذری است که جناب واعظی باید از ملت، علی الخصوص اهالی استقلال بخواهد. کاری که ...

مقدمه بی ربط اول: هاراگیری روشی است ژاپنی برای عذرخواهی که در آئین شینتو رسمیت دارد.

مقدمه بی ربط دوم: مرحوم دهخدا در کتاب معروفش امثال و حکم، از نوعروسی بهانه گیر سخن می گوید که ناشی گری اش را در حرکات موزون به آسمان و زمین ربط می دهد.

مقدمه بی ربط سوم: می گویند ایرانیان از جمله مردمانی هستند که بخشش را بیش از هر کار دیگری آموخته اند.

برادر واعظی آشتیانی از مردان مدعی سرازیر شده به ورزش کشور هستند که یک شبه راهی را پیمود که مردمان پیشین اش به صد سال نیز نرفته اند و به سختی و تجربه، اندکی را، تاکید می شود اندکی را طی کرده اند.

او چنان ادعا به میدان برد که دون کیشوت های کارکشته تر از دون کیشوت بخت برگشته ی سروانتس هم نبردند. او هرچه خواست گفت و هرجه نخواست نکرد که البته از اموری نه چندان لازم و...

...و تیم قهرمان را به خاکی نشاند که الحق والانصاف از هرکسی ساخته نبود.

اگرچه در کالبد شکافی ماجرا نباید از نقش دیگران هم گذشت، اما آنچه که به ضرس قاطع و ایمان متقنمی توان به آن اشاره کرد عذری است که جناب واعظی باید از ملت، علی الخصوص اهالی استقلال بخواهد. کاری که باید بشود.

منبع

:hmm::hmm::hmm::hmm:

یکی حال واعظ را بگیرد!

این یکی هم بخونید :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

تشکر از جواد ،فرامرز ، کامی و مرجان عزیز
ممنون از محبتی که نسبت به من دارید :)

آقا ساسان شما چشم مایی
عضو کوچیک این تاپیک میگه قدمت رو چشم من
با مردمی شدن موافقم ولی کلا تو ایران تصمیم رو باید یه آدم لایق بگیره _لایق_
با رای موافق نیستم چون ملت ما همیشه جوگیر میشن و با یه جمله همه چیزو نادیده میگیرن.

جواد جان خیلی لطف داری ، فقط باید بهت بگم از یه جایی باید شروع کرد ، اینکه ملت جوگیر میشن یه نقصه و قبول دارم ولی فکر می کنم راه بهتری از رای گیری بین مردم نیست . چون حداقل جمع کثیری از طرفداران به مراد دلشون میرسن و حداقل اگر تیم خوب یا بد نتیجه گرفت برای بار بعد تجربه به دست میارن . وقتی چشم مردم درباره مدیریت افراد باز بشه اونوقت مدیران هر کاری که فقط به نفع خودشون باشه انجام نمیدن و افق درازمدت رو در نظر میگیرن. درباره فرد لایق هم گفتنی اینکه اگر اون آدم لایق از بالا انتخاب بشه به سادگی هم میتونه برداشته بشه ولی اگه رای مردم پشت سر یه آدم لایق باشه کار بسیار مشکل خواهد شد برای کسانی که به فکر مشکل تراشی هستند.

پ.ن: الان متاسفانه با اتفاقات به وجود آمده در استقلال فضا زیاد برای بحثهای اینچنینی مناسب نیست ، انشاا... استقلال سریعتر سر و سامان بگیره در یک تاپیک جداگانه و با مشارکت هواداران تیمهای مختلف در این خصوص با هم تبادل نظر می کنیم.

شاد و پیروز باشید

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام خدمت دوستان

تشکر از جواد ،فرامرز ، کامی و مرجان عزیز
ممنون از محبتی که نسبت به من دارید :)

جواد جان خیلی لطف داری ، فقط باید بهت بگم از یه جایی باید شروع کرد ، اینکه ملت جوگیر میشن یه نقصه و قبول دارم ولی فکر می کنم راه بهتری از رای گیری بین مردم نیست . چون حداقل جمع کثیری از طرفداران به مراد دلشون میرسن و حداقل اگر تیم خوب یا بد نتیجه گرفت برای بار بعد تجربه به دست میارن . وقتی چشم مردم درباره مدیریت افراد باز بشه اونوقت مدیران هر کاری که فقط به نفع خودشون باشه انجام نمیدن و افق درازمدت رو در نظر میگیرن. درباره فرد لایق هم گفتنی اینکه اگر اون آدم لایق از بالا انتخاب بشه به سادگی هم میتونه برداشته بشه ولی اگه رای مردم پشت سر یه آدم لایق باشه کار بسیار مشکل خواهد شد برای کسانی که به فکر مشکل تراشی هستند.

ای بابا ساسان جان داداش من , منم با این که مدیر با رای هوادارا انتخاب بشه موافقم ولی اگه هم این رای گیری عملی بشه خودتم میدونی که اون موقع هم راحت میتونن این رای ها رو....
دیگه ادامش رو نگفتم چون مطمئنم خودت فهمیدی.ساسان جان حالا حالا ها این مشکل حل شدنی نیست و به قولی این خانه از پایبست ویران است...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
365519161159667548209106545380811476.jpg

قلعه‌نویی: اگر با جانواریو مهربان بودند او الان در استقلال بود نه سپاهان

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

عجب مصاحبه ناراحت کننده ای بود فرزاد جان :( به ویژه این 3 قسمتش که ادم وقتی میخوندش حالش گرفته میشه.

اما صحبت از حضور شما در استقلال خیلی جدی بود.

جدی، برای من و سایر دوستان که این‌گونه نبود چرا که اگر این‌طور بود و تکلیف می‌کردند و می‌آمدند رضایت سپاهان را جلب می‌کردند، من بدون هیچ درنگی می‌آمدم.

یعنی هیچ اقدامی در این راستا انجام نشد؟

گفتم که اگر صحبت و اقدامی می‌شد، می‌آمدم. خوشبختانه امیر قلعه‌نویی بارها تعهد و دینش را به استقلال ادا کرده است. ما در گذشته در سه مقطع که تیم شرایط سختی داشت و دوستان جرأت نداشتند از فاصله 10کیلومتری باشگاه هم بگذرند، آمدیم و تیم را سروسامان دادیم و شادی را به هواداران هدیه کردیم.

خیلی‌ها اعتقاد دارند شرایط آن‌قدر بحرانی بود که خود شما هم تمایلی به بازگشت نداشتید.

این اصلاً صحت ندارد. آن موقع که تیم به دسته سوم رفت یا عنوان سیزدهمی و نهمی را کسب کرده بود که شرایطش از الان بحرانی‌تر بود و ما نترسیدیم و آمدیم. الان وضعیت فرق می‌کند و من با سپاهان صحبت کرده بودم و به آنها تعهد داشتم و اصلاً درست نبود تعهدم را به این باشگاه و مردم اصفهان زیرپا بگذارم اما مطمئناً اگر تعهد نداشتم، حتماً می‌آمدم و همان‌طور که گفتم از مدیران رده‌بالای استقلال و سازمان هم کسی نیامد پیشقدم شود که من به تهران بیایم.

معلوم بود که ساکت به این راحتی ها نمیذاره امیر برگرده. ولی سوال اینجاست پس اون مردک سعیدلو چی گفته بود که راضی کردن سپاهان با من ؟؟!! یعنی رئیس تربیت بدنی عرضه همین یدونه کار رو هم نداشت؟! نه داشتن رو داشت ولی حتما دوست نداشت تا این کار بشه... عجیب مورد تنفر هوادارای اس اس قرار گرفته این روزا که این رو بعدا جوابش رو پس میده. حقا که روزنامه گل امروز خوب تیتری زده بود که:

بلاتکلیفی استقلال مبارک "رئیس سازمان قرمز"....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
يك وكيل حقوقي با استناد به اساسنامه شركت‌هاي تجاري، صحبت‌هاي مديرعامل مستعفي استقلال را خلاف واقع عنوان كرد.

غلامرضا عليپور، وكيل حقوقي، درباره اظهارات امير واعظ آشتياني مديرعامل مستعفي باشگاه استقلال نسبت به قانون تجارت بر طبق اساسنامه شركت كه حقوقي ترين سند موجود براي رسيدگي به امور است، موارد زير را مطرح كرد كه خلاف صحبت هاي مديرعامل مستعفي استقلال را نشان مي دهد. متن اظهارات وي به شرح زير است:

* ادله حقوقي در مورد تخلفات صورت گرفته اعضاي مستعفي هيات مديره باشگاه استقلال
1- مطابق اساسنامه شركت فرهنگي ورزشي استقلال و بر طبق ماده 29 اين اساسنامه، اعضاي هيات مديره بايد 30 روز قبل استعفاي خود را به اطلاع مجمع، هيات مديره يا بازرس شركت استقلال برسانند كه به گفته آقاي واعظ آشتياني، يك هفته قبل شفاها اين كار صورت گرفته است.

2- بر طبق ماده 31 اين اساسنامه، مدت ماموريت هر عضو دو ساله است و تا انتخاب فرد جديد بايد به كار خود ادامه دهند. لذا رها كردن وظايف و كار توسط اين اعضا تا انتخاب اعضاي جديد خلاف اساسنامه شركت فرهنگي و ورزشي استقلال است.

3- بر طبق ماده 34 اين اساسنامه، جلسات هيات مديره بوسيله دعوت كتبي رئيس يا نايب رئيس اعلان و متعاقبا تشكيل مي گردد. با توجه به اينكه هم رئيس و هم نايب رئيس استعفاي شفاهي داده اند؛ ولي با توجه به ماده 31 اساسنامه كه مسئوليت اعضا تا پذيرش استعفا و انتخاب نفر جديد بقوت خود باقي است، جلسات هيات مديره شركت استقلال بايد تشكيل مي گرديد كه اين عمل صورت نپذيرفته است.

4- با توجه به اينكه آقاي واعظ آشتياني هم مديرعامل و هم عضو هيات مديره شركت بوده است، مطابق اساسنامه بايستي استعفاي خود را از سمت مديرعاملي به هيات مديره باشگاه استقلال ابتدا كتبا اعلام نمايد. رئيس هيات مديره پس از دريافت استعفاي كتبي آقاي واعظ آشتياني با برپايي جلسه هيات مديره و تصويب و تائيد استعفا فرد جايگزين را توسط هيات مديره مشخص مي گرديد كه اين عمل صورت نپذيرفته است. ضمنا آقاي واعظ آشتياني بدليل عضويت در هيات مديره اگر هم استعفا داده باشند، طبق ماده 31 اساسنامه بايد تا انتخاب نفر جديد به كارش در هيات مديره ادامه مي داده است.

5- بر طبق ماده 43 اين اساسنامه كه وضعيت بلا تصدي بودن مديرعامل شركت را بيان مي دارد، هيات مديره بايستي حتي اگر استعفا داده باشند، شخص جايگزين مديرعامل را تعيين كرده باشند كه در فعاليت ها و امور جاريه شركت خللي ايجاد نگردد. طبق ماده 35 اساسنامه جلسه هيات مديره با حضور سه تن از پنج تن عضو هيات مديره نيز رسميت مي يابد كه اين جلسه مي توانست با حضور سه تن از پنج تن اعضاي هيات مديره تشكيل گردد كه متاسفانه چهار تن از پنج عضو هيات مديره شركت از مشاركت در جلسات امتناع نموده اند و با تنها عضو باقيمانده در هيات مديره تشكيل جلسه هيات مديره رسميت نداشته است. اتخاذ اين رويه از سوي چهار عضو مستعفي هيات مديره نيز خلاف اساسنامه شركت مي باشد.

مديرعامل پيشين پاس همدان گفت: مديران سابق باشگاه استقلال بيشتر به دنبال بهره‌برداري شخصي بودند.
كاظم اوليايي در مورد عملكرد مديران مستعفي استقلال اظهار داشت: بايد در نقد، هم نكات مثبت را گفت و هم مسائل منفي را. از نكات مثبت آقايان ايجاد ساختار بود. همين كه اعلام مي‌شود باشگاه 3 ميليارد تومان بدهي دارد، معنايش آن است كه ساختار درستي دارد چرا كه در برخي باشگاه‌ها حتي مبلغ بدهي نيز مشخص نيست.

وي عنوان كرد: مي‌خواهم به يك بحث مهم‌تر اشاره كنم. اينكه ساختار كلي استقلال نادرست است. اينكه عده‌اي را بياوريم و پس از مدتي به دليل عملكرد ضعيف آنها را بركنار كنيم يا استعفا كنند؛ كار درستي نيست. در سال 1990 كه با استقلال قهرمان آسيا شديم، نلسون ماندلا از زندان آزاد شد و 5 ، 6 سال بعد انتخابات برگزار كردند و دولت آپارتايد از آن كشور رفت. پس از 15 يا 16 سال، اكنون ميزبان جام جهاني هستند؛ اما ما هنوز اندر خم يك كوچه‌ايم.

مدير عامل اسبق استقلال تاكيد كرد: مي‌گويند در ورزش قحط‌ الرجال است؛ اما به عقيده من در ورزش جهل‌الرجال است يعني آنكه مديران، آدم‌هاي ورزشي را نمي‌شناسند. مثلا مسعود زريبافان رئيس بنياد شهيد و ايثارگران در كجاي ورزش بوده كه اكنون رياست مجمع استقلال را برعهده گرفته است؟ آيا زريبافان تمام مشكلات ايثارگران را حل كرده است؟ براي ملاقات يك خانواده ايثارگر با ايشان 3 ماه وقت لازم است.

اوليايي يادآور شد: ايشان قرار است به تمام باشگاه استقلال رسيدگي كنند. خودم را مديون **** مي‌دانم و از سر دلسوزي است كه اين حرف‌ها را مي‌زنم. مي‌خواهم پايه‌هاي **** مستحكم باشد. دولت بايد ورزش را رها كند و آن را به مردم بدهد. در همه جاي دنيا باشگاه‌ها را مردم اداره مي‌كنند.

اوليايي با اشاره به نكات منفي مديريت واعظ آشتياني و ساير اعضاي هيأت مديره باشگاه استقلال، عنوان كرد:‌ آقاي واعظ مي‌گويد آنهايي كه مي‌گويند بايد استعفاي كتبي بدهيم، از قانون تجارت آگاهي ندارند. مي‌خواهم از ايشان بپرسم در كجاي دنيا و قانون تجارت آمده كه مديران هزينه‌هاي خود را از سازمان تربيت بدني و آقاي سعيدلو بگيرند؟ يعني در قوانين تجارت آمده كه بايد مديريت بر هزينه كرد و مديريت بر درآمد به شخص ديگري است؟

وي در پايان گفت: مي‌خواهم به آقايان خسته ‌نباشيد بگويم؛ اما يك نكته منفي ديگر آنها اين است كه مديران استقلال با يكديگر همدل و هماهنگ نبودند. همانگونه كه 11 بازيكن تيم براي موفقيت بايد با هم هماهنگ باشند، مديران باشگاه نيز بايد اين هماهنگي را داشته باشند؛ اما اينگونه نبودند. يكي مي‌گويد استعفاي كتبي كردم؛ ديگري از استعفاي شفاهي‌اش حرف ‌مي‌زند. آن ديگري مي‌گويد من استعفا نكردم. به نظر مي‌رسد آقايان بيشتر از آنكه به فكر باشگاه باشند، به دنبال بهره‌برداري شخصي از استقلال بودند. زماني كه مديريت مي‌كردند هم اين اوضاع به نظر مي‌رسد كه وجود داشته است.

منبع هم اه اه فارس بود.
امروز هم خبری نیست که. ببین به چه روزی انداختند تیم رو.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
همچنان همه مسخره دست سعید لو و ..... حرفهای این واعظ خیلی باحاله. میشه بپرسم با کی مشکل نداره؟ با قلعه نوعی که مشکل داشت. با کفاشیان هم به مشکل خورد. با سعیدلو هم مشکل داره. کسی موند؟...

خسرو گفته تا اخر این هفته با هیچ تیمی مذاکره نمیکنه. جباری هم گفته فردا با ابراهیم زاده مذاکره میکنه.

90 هم تیتر مدیر پرسپولیسی زده

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این مجتبی جباری عجب ادم قدر نشناسیه خدایی.
دو ساله که تو استقلال خورده و حالشو برده.(البته فقط همین دو سال اخیر رو میگم). به همه هم گیر میده. واعظ هر گندی زد با جباری راه اومد ولی حالا نظرش عوض شده.
بنظر من فقط پول رو میشناسه.

تو خبر ورزشی زده میداوودی با امیدوار رضایی به توافق رسیده. و اینکه در مورد فرزاد آشوبی هم نوشته 2-3 روز دیگه منتظر استقلال میمونم.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خدایی این وضعیت چه قدر خسته کنندست .
چه قدر کلافه کنندست .

ما که اینجوری هستیم یعنی مسئولین هم این حس و حال و دارن ؟

هیچ کی حاضر نیست بیاد استقلال

آخه اینایی که این همه تو این تیم فعالیت کردن چرا حاضر نیستن تیم رو در دست بگیرن ؟
خوب حتما یه چیزی هست دیگه !!! آقا به خدا یه مشکلی داره این تیم
وگر نه همون واعظ آشتیانی هم نمیذاشت بره

من میگم یه مسائلی پشت پرده هست که هر کسی *ایه نمیکنه بیاد تیم رو بگیره
:((

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به نظر شما چی میشه ؟!
اصلا به لیگ امسال امیدوار نیستم .. کیش و مات شدیم خفن !

منصور پور حیدری، سرمربی سابق تیم استقلال که دو سال پیش عضو هیئت مدیره استقلال بود از این سمت استعفا کرد

به نقل از یک مقام مسئول، حاضر در سازمان تربیت بدنی، منصور پورحیدری یکی از کاندیداهای حضور در تیم استقلال است که قصد ندارد به عنوان عضو هئیت مدیره در این تیم مشغول به فعالیت شود.

گفتنی است،پورحیدری در جلسه با پیشکسوتان و رئیس سازمان تربیت بدنی از حضور دراین پست سر بازند و اعلام داشت که اگر قرار باشد به استقلال بازگردد با چنین شرایطی حاضر به همکاری نیست و پست مصلحتی دراین باشگاه را نخواهد پذیرفت

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
میگم کسی هم مونده که استقلال باهاش قرارداد ببنده.....
فصل آینده با چند تا بازیکن میخواد بازی کنه...
اصلا به 11 تا میرسه ....

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میگم کسی هم مونده که استقلال باهاش قرارداد ببنده.....
فصل آینده با چند تا بازیکن میخواد بازی کنه...
اصلا به 11 تا میرسه ....

آره فکر کنم هر کدوم از ما هم میتونیم تست بدیم !
فقط این و میدونم خسرو گر بره برمیگرده :cool:

عشق فقط خسرو ...

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
آره فکر کنم هر کدوم از ما هم میتونیم تست بدیم !
فقط این و میدونم خسرو گر بره برمیگرده :cool:

عشق فقط خسرو ...

منم پست مدیریت قبول می کنم، البته به شرط اینکه بر ضد من صحبت نکنید و قبلش ازم اجازه بگیرید D:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منم پست مدیریت قبول می کنم، البته به شرط اینکه بر ضد من صحبت نکنید و قبلش ازم اجازه بگیرید D:

منم حمایت میکنم از هر کسی که تو استقلال باشه ...

براي انتخاب اعضاي هيات مديره استقلال
جلسه سعيدلو و زريبافان پشت درهاي بسته برگزار شد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني صبح امروز جلسه‌اي با مسعود زريبافان برگزار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به بلاتكليفي استقلال، علي سعيدلو صبح امروز جلسه اي با مسعود زريبافان رئيس سابق مجمع باشگاه استقلال برگزار كرد.
در اين جلسه طرفين در خصوص انتخاب اعضاي هيات مديره استقلال به بحث و تبادل نظر پرداختند.

4 نفر از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال (خسرو دانشجو، امير واعظ آشتياني، محمد سعيد نفريه و علي انصاري) هفته گذشته از سمت خود كناره گيري كردند. اين افراد بدون اين كه استعفاي كتبي خود را به رئيس سازمان تربيت بدني بدهند استعفا كردند و اين موضوع در روند انتخاب اعضاي جديد تاثير گذاشته است.

علي سعيدلو بارها اعلام كرده اعضاي مستعفي بايد استعفاي خود را كتبا اعلام كنند اما با وجود اين كه نفريه به گفته خودش استعفاي كتبي‌اش را به واعظ داده اما مديرعامل پيشين استقلال تاكنون از ارائه آن به رئيس سازمان تربيت بدني خودداري كرده است.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
من جاي afc بودم به ايران يه سهميه ميدادم.اين چه وضعيه استقلال كه نه مدير و مربي و كلا چيزايي كه به يه باشگاه مربوط ميشه رو نداره پرسپوليسم قربونش برم 8 ماهه سرپرست موقت! داره.
سازمان ورزش اين دو تا تيمو بيچاره كرده حداقل تيمهاي ديگه ليگ از دست اينا راحتن. راستي اونايي كه ميخواستن اين دو تا تيمو خصوصي كنن الان كجان؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بدهي 3 ميليارد توماني استقلال تائيد ‌شد

پس از استعفاي اعضاي هيئت مديره استقلال از اين باشگاه اعلام شد که مسئولان سابق اين تيم بدهي سه ميليارد توماني از خود باقي گذاشتند و پس از آن از اين تيم جدا شدند.

مباشري معاون پشتيباني استقلال، حاضر در اين باشگاه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: واعظ آشتياني مديرعامل اين تيم به همراه اعضاي هيئت مديره استقلال سه ميليارد تومان بدهي به جا گذاشتند که در مدت زمان حضور خود دراين باشگاه بدهي اعلام شده بسيار قابل توجه و قابل رسيدگي است.
وي افزود: آشتياني پيش از اين اعلام کرد براي حضور در استقلال و سروسامان دادن وضعيت اين تيم انگيزه‌اي ندارد و آقاياني که به جاي وي در اين پست مي‌گيرند، بايد به اين وضعيت رسيدگي کنند./ت

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان تیم داره نابود می شه :(

منم حمایت میکنم از هر کسی که تو استقلال باشه ...

منم به عنوان بازیکن ذخیره میام اگه خیلی اسرار کردید هم عنوان مربی گری تیم رو شاید قبول کردم , فقط بچه ها حمایت کنیدها:دی:p

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حاجی ببینم چی کار میکنی !
امید برگشت ...

----------------

با حكم سعيدلو
فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال شد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني در حكمي علي فتح الله زاده را به عنوان سرپرست موسسه فرهنگي ورزشي استقلال منصوب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري ورزش ايران، در حكم علي سعيدلو براي فتح الله زاده آمده است: با توجه به سوابق و تجربيات جنابعالي بدين وسيله به سمت سرپرست موسسه فرهنگي ورزشي استقلال منصوب مي شويد.
لازم است تا تعيين اعضاء جديد هيات مديره كه به زودي انتخاب خواهند شد نسبت به رسيدگي امور موسسه اهتمام نماييد.
اميد است با استعانت از خداوند متعال و بهره گيري از همكاري كليه نيروهاي توانمند در پيشبرد اهداف ورزشي موسسه استقلال موفق و مويد باشيد.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
حاجی ببینم چی کار میکنی !
امید برگشت ...

----------------

با حكم سعيدلو
فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال شد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني در حكمي علي فتح الله زاده را به عنوان سرپرست موسسه فرهنگي ورزشي استقلال منصوب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري ورزش ايران، در حكم علي سعيدلو براي فتح الله زاده آمده است: با توجه به سوابق و تجربيات جنابعالي بدين وسيله به سمت سرپرست موسسه فرهنگي ورزشي استقلال منصوب مي شويد.
لازم است تا تعيين اعضاء جديد هيات مديره كه به زودي انتخاب خواهند شد نسبت به رسيدگي امور موسسه اهتمام نماييد.
اميد است با استعانت از خداوند متعال و بهره گيري از همكاري كليه نيروهاي توانمند در پيشبرد اهداف ورزشي موسسه استقلال موفق و مويد باشيد.
خوش خبر باشی علی رضا جان :D بالاخره یه خبر خوب از تاپیک در اومد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا