• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
ترکیب هیات مدیره استقلال مشخص شد

جواد قراب پیشکسوت تیم استقلال ، امیدوار رضایی ، حسین قریب مدیرعامل سابق استقلال ، مهدی پرهام مالك نساجي و مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا ترکیب هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را تشکیل می دهند.

البته منبع خبر زیاد معتبر نیست.

حقی: در صبا نمی مانم// از استقلال پیشنهاد دارم

بازیکن هایی به مراتب بهتر از دست دادیم حالا دنبال کیا را افتادیم

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آغاز یک روز دیگر از سر در گمی آّبی

سازمان تربیت بدنی و بازى جدید در استقلال !

۱- خبر کناره گیرى قریب و فتح الله زاده از نامزدى مدیرعاملى استقلال، تقریبا در یک زمان منتشر شد تا خیال همه راحت شود که سازمان براى استقلال دنبال مهره جدید است و کارى با مهره هاى قدیمى ندارد.وقتى همزمان هر ۲ نفرى که اسمشان بارها و بارها طول ۳ ماه گذشته در رسانه ها به عنوان نامزدهاى اصلى جانشینى واعظى آشتیانى به چشم مى خورد، اعلام کناره گیرى مى کنند و هیچ کس هم پیدا نمى شود که واقعا تایید کند آیا این نفرات در فهرست مدیریت باشگاه استقلال حضور داشته اند یا نه، آن وقت باید از این موضوع ۲ برداشت داشته باشیم.برداشت اول این است که اصلا این ۲ نفر در این فهرست حضور نداشته اند و برداشت دوم این است که این ۲ نفر احتمالا شرایط را براى بازگشت به استقلال مساعد ندیده اند.
انتخاب هر کدام از این ۲ برداشت با شما.
۲- وقتى قریب و فتح الله زاده به عنوان تنها آلترناتیو هاى در دسترس، کنار مى کشند آنوقت باید از این قضیه تنها و تنها یک برداشت کرد و آن این است که سازمان تصمیمش را گرفته. به نظر مى رسد یک هفته پس از استعفاى غیرمنتظره واعظى، سازمان گزینه خود را انتخاب کرده است و همین قضیه سبب شده تا نامزدهاى دیگر، کناره گیرى خود را اعلام کنند.
از طرف دیگر سازمان تربیت بدنى روز شنبه با به تعویق انداختن جلسه مذاکره با گروه «یک و یک»، همین سیگنال را مخابره کرده بود که حالا جدى تر از قبل به نظر مى رسد.آیا سازمان گزینه اصلى خود را انتخاب کرده است؟ آیا ظرف امروز و فردا شاهد معرفى گروه جدید خواهیم بود؟! شاید هم قرار است واعظى آشتیانى برگردد.

منبع: پ ا ا ت

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
پايان شايعه حضور در استقلال

تمرين تيم فوتبال سپاهان اصفهان صبح امروز با حضور امير قلعه‌نويي آغاز شد.

تمرين تيم سپاهان براي ليگ دهم صبح امروز آغاز شد و حضور امير قلعه نويي در محل تمرين سبب شد بر همه شايعات مبني بر احتمال عدم تمديد قرارداد وي با سپاهان خط بطلان کشيده شود.

در تمرين امروز زرد پوشان هاشم بيک زاده، رضا ناصحي، محمد رجب زاده 3 بازيکن جديد سپاهان حضور دارند ولي فابيو جانواريو به دليل سفر به برزيل از 21 خرداد در تمرين حاضر مي شود.
هادي عقيلي نيز که هنوز قرارداد خود را در هيات فوتبال اصفهان به ثبت نرسانده با اجازه کادرفني تا پايان هفته به استراحت مي پردازد.

گفته مي شود امير قلعه نويي براي امضاي تمديد قرارداد با سپاهان عصر امروز در محل باشگاه حضور پيدا مي کند تا شايعه حضورش در استقلال به پايان برسد.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
پايان شايعه حضور در استقلال

تمرين تيم فوتبال سپاهان اصفهان صبح امروز با حضور امير قلعه‌نويي آغاز شد.

تمرين تيم سپاهان براي ليگ دهم صبح امروز آغاز شد و حضور امير قلعه نويي در محل تمرين سبب شد بر همه شايعات مبني بر احتمال عدم تمديد قرارداد وي با سپاهان خط بطلان کشيده شود.

در تمرين امروز زرد پوشان هاشم بيک زاده، رضا ناصحي، محمد رجب زاده 3 بازيکن جديد سپاهان حضور دارند ولي فابيو جانواريو به دليل سفر به برزيل از 21 خرداد در تمرين حاضر مي شود.
هادي عقيلي نيز که هنوز قرارداد خود را در هيات فوتبال اصفهان به ثبت نرسانده با اجازه کادرفني تا پايان هفته به استراحت مي پردازد.

گفته مي شود امير قلعه نويي براي امضاي تمديد قرارداد با سپاهان عصر امروز در محل باشگاه حضور پيدا مي کند تا شايعه حضورش در استقلال به پايان برسد.

من تو خیلی جاها ازش دفاع کردم، اما دیگه ....د

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خب دیگه کلا تیم به خاک سیاه نشسته. تو هیچ کجای دنیا نمیتونن اینجوری یه تیم مدعی رو در عرض چند هفته به خاک سیاه بنشونن ! این یارو سعیدلو فقط میخوام ببینم چی داره که بیاد بگه؟! اومده میگه واعظ باید پاسخگو باشه نه من !!!! تا الان کی تو همچین مقطعی اون یکی تیم رقیب همچین وضعیتی داشته ؟؟ خسرو هم که میگه دیگه نمیتونم واستم , میخواد بره. فرهاد هم که میره قطر. اون جباری نمک نشناس هم که میگه میرم. اینم خبر از بقیه بازیکنا !!! اینقدر عصبیم که حد نداره . داره بدترین اتفاق ممکن برای این تیم پیش میاد و اون اقا همه رو به بازی گرفته...

تا آخر هفته همه بازیکنان استقلال تسویه حساب مى کنند !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چه موقع بدی هم برنامه 90 تعطیل شده!

حداقل این فردوسی پور میومد یه حالی بهشون میداد!

من موندم پس اون انصاری مایه دار چه غلطی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیره بازیکن بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
من موندم پس اون انصاری مایه دار چه غلطی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نمیره بازیکن بخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون رفیق جون جونیه واعظه ! بدون اجازه اون اب هم نمیخوره ! در ضمن تشریفشو برده !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
وضع خیلی بهرانی شده و روزها به راحتی از دست میره
دیگه حدس زدن درباره مربی و بازیکن بی فایده تر از همیشه بنظر میاد
مهمترین مسئله الان اینه که بالاخره کی میخواد این کار رو از زمین برداره
باید تو دهن کسایی زد که میگن و باعث شدن اشخاص سیاسی وارد ورزش بشند.
حتی کسی که یه روز تو این تیم عرق ریخته باشه و بازی کرده دوست نداره تیمش رو اینطوری ببینه. چه برسه به پیشکسوت ها.
بخدا اگه کار دست همین آدمها بود الان شاید تیممون خیلی مشکلات داشت ولی همه این شارلاتان گری ها از فوتبال برچیده شده بود.
کسیانی که خاک فوتبال رو خوردند باید چشمشون به دست و دهن آدمهایی باشه که فرق توپ و گردو رو نمیدونن.
دیوانه کردند مارو
خدایا : یا بکش یا دانه ده یا از قفس آزاد کن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
این داستانی که الان برای استقلال پیش اومده از نتایج همین عزل و نصبهای دولتی هست . یه بابایی که تا قبل از این رییس فدراسیون دوچرخه سواری بوده یهویی میاد میشه مدیرعامل یکی از دو قطب بزرگ فوتبال کشور.
تا موقعی که هست یکجور با تجربه های نداشتش باعث پایین رفتن تیم میشه وقتی هم که تشریفش رو می بره یکجور دیگه .
پرسپولیس هم مستثنی نیست ، هنوز مدیرعامل شدن افرادی مثل غمخوار و عباس انصاریفر یادمونه .
مشکل اصلی اونجاس که صاحب این دو باشگاه دولته . من حتی موافق این هم نیستم که این باشگاهها یکدفعه به یک آدم خرپولی مثل هدایتی فروخته بشه . چون طرف بعد از اینکه به منافعش رسید (حالا این منافع میتونه مشهور شدن باشه ، ارضای حس بزرگ بینی افراد باشه یا هر چیز دیگه ای) تیم رو خیلی راحت میبوسه میزاره کنار و دنبال یه سرگرمی جدید دیگه میره.
استقلال و پرسپولیس باید ملی بشن و مردمی . مردم واقعا باید سهامدار این باشگاهها بشن و اعضای هیات مدیره با رای مردم انتخاب بشه نه با دستور از بالا. مثال اگه بخوام بیارم یکجورایی بهترین نمونه باشگاههای اسپانیایی هستن.

به هر حال امثال انصاری و هدایتی هم به دنبال مطرح کردن خودشون هستند و دلبستن به این آقایان سرابی بیش نیست . دقیقا از سال 2007 که عضو این فاروم شدم هر سال موقع شروع فصل این حرفا تکرار میشه ولی حیف که کسی قرار نیست به حرفای هوادارا گوش بده . شاد و پیروز باشید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کسانی که تیم رو نابود کردن:

1- شخص رئییس سازمان ورزش : سعید لو

2- واعظ آشتیانی

3- صمد مرفاوی ( با بی عرضگی هاش)

4- قلعه نویی ( با حاشیه درست کردن هاش در طول فصل برای استقلال)

بازیکن هایی که همشیه در مقاطعی سوهان روح هوادارا بودن:

1- مجتبی جباری ( با ناز کردن هاش و میرم میرم هاش)

2- امیر حسین صادقی ( با سوتی هاش و پنالتی دادن هاش و قهر کردن هاش و وقتی تو مس بود پشت اس اس حرف زدن هاش)

3- نیکبخت واحدی ( با خیانتش به تیمی که بزرگش کرد!)

4- آرش برهانی ( از 400 موقعیت گل در استقلال چند تا رو گل کرده؟ بی ام و هم سوار میشه واسه من ...)

5- علی علیزاده ( نگم بهتره چون رفته!)

این بازیکنا باید برای همیشه تشریفشون رو از استقلال ببرن! برن پرسپولیس اصلا.من باشم 10 میلیون هم به این بازیکنا پول نمیدم چه برسه به چند صد میلیون.

مدیر عامل استقلال باید بشه ناصر حجازی یا شخصی مثل اون که دلش بسوزه واسه تیم....

اگه یکی مثل حبیب کاشانی رو داشتیم الان وضعیت این نبود...

خدا باعث و بانی این وضعیت رو هلاک کنه!

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ساسان عزیز ممنون از اینکه وقت گذاشتی و اومدی اینجا. همه این حرفهایی که میگی کاملا درست ولی من به شخصه به هیچ عنوان یادم نمیاد که به این صورت و تا این حد تیم شما موقع نقل و انتقالات همچین بلایی سرش اومده باشه. اونم در حالی که شما الان در بهترین حالت ممکن همه بازیکنهایی که مد نظرتونه رو دارید بدون مشکل میخرید ولی در عوض تیم ما همه بازیکناشو داره از دست میده.الان خسرو حیدری که تنها دلخوشیه باقی مونده هواداراست هم از این وضع به حرف اومده ره رفتن گرفته. من فکر میکنم اگه اون بالایی ها دلشون میخواست خیلی زودتر میتونستن به وضع این تیم سر و سامون بدن ولی متاسفانه علنا داریم میبینیم که در حق این تیم داره ظلم بزرگی میشه..

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آخ این فوتبال شروع شه تو استادیوم **** سعید لو رو مورد عنایت قرار بـــدیــم

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این بازیکنا باید برای همیشه تشریفشون رو از استقلال ببرن! برن پرسپولیس اصلا.

آقا اینا مال خودتون ، اگه امکان داره خسرو رو بدین بیشتر به کارمون میاد (شوخی بود)

از شوخی گذشته این بازیکنا با این پولهای ناحقی که میگیرن باید هم انقدر توقعی باشن . این فوتبال ایران الان خروجیش(تیم ملی) مشخصه . اگه اینجوری پیش بره به زودی میشیم یه تیم درجه 3 آسیایی یعنی یه تیم در حد هند

ساسان عزیز ممنون از اینکه وقت گذاشتی و اومدی اینجا. همه این حرفهایی که میگی کاملا درست ولی من به شخصه به هیچ عنوان یادم نمیاد که به این صورت و تا این حد تیم شما موقع نقل و انتقالات همچین بلایی سرش اومده باشه. اونم در حالی که شما الان در بهترین حالت ممکن همه بازیکنهایی که مد نظرتونه رو دارید بدون مشکل میخرید ولی در عوض تیم ما همه بازیکناشو داره از دست میده.الان خسرو حیدری که تنها دلخوشیه باقی مونده هواداراست هم از این وضع به حرف اومده ره رفتن گرفته. من فکر میکنم اگه اون بالایی ها دلشون میخواست خیلی زودتر میتونستن به وضع این تیم سر و سامون بدن ولی متاسفانه علنا داریم میبینیم که در حق این تیم داره ظلم بزرگی میشه..

آرین جان خواهش می کنم .
قصد مقایسه بین وضعیت دو تیم رو نداشتم . هدفم از طرح این موضوع این بود که بگم فرقی نیست بین پرسپولیس و استقلال با این شیوه مدیریت . آخر هر دوتاش سقوطه . حالا به قول شما به پرسپولیس بیشتر رسیدن به استقلال کمتر ، نتیجه نهایی اش فکر می کنی چی میشه ؟ شاید توی ایران یه مقامی هم بیاره که خودت هم میدونی فاکتورهای بسیار حاشیه ای اثر داره توی این قهرمانی ها ولی وقتی میریم آسیا هیچی دستمون رو نمیگیره ، این همون بحث اصلی هست که من سعی دارم اشاره کنم یعنی مدیریت و زیرساختها.
پ.ن: یادتون هست زمان غمخوار همه میگفتن پرسپولیس رئال مادرید ایران - آخرش چی شد ؟ تیم با اون همه کبکبه و دبدبه با بوق دوتا طرفدار پروین روی سکوها اوضاعش به هم ریخت و اون وضعیت پیش اومد . این همون موضوعیه که من اشاره میکنم یعنی فصلی بودن موفقیتها و همینطور حباب بودن این موفقیتها که به سادگی از دست رفتنیه .امیدوارم اس اس هم هر چه سریعتر سامان بگیره هر چند از این رفقا بعیده . شاد باشی

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام خدمت دوستان
این داستانی که الان برای استقلال پیش اومده از نتایج همین عزل و نصبهای دولتی هست . یه بابایی که تا قبل از این رییس فدراسیون دوچرخه سواری بوده یهویی میاد میشه مدیرعامل یکی از دو قطب بزرگ فوتبال کشور.

رفیق جان ببخشیدا ، ولی مدیریت ، ربطی به چیزی که شما میگی نداره ، اصلا کاری به اسم اشخاص ندارم چه واعظ چه هر کس دیگه

مهم اینه که مدیر ورزش باشه ، حالا هر چی !!! چون وظیفش مدیریته ، نه اینکه بیاد برای بازیکن توپ جم کنه !

مدیریت مغوله جداییه که هر کسی ازش بر نمیاد ، مثلا یه اسطوره ورزشی صد سال دیگه نمیتونه مدیریت یه تیم رو به عهده بگیره اینو مطمئن باش .

از شما هم به عنوان یه همکار انجمن ، یه همچین گافی بعید بود .

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آخ این فوتبال شروع شه تو استادیوم **** سعید لو رو مورد عنایت قرار بـــدیــم

یه کاری کنید که فایده داشته باشه!

حداقل جمع شید یه 1000 نفر برید دم باشگاه تحصن کنید!

فوقش میان جمعتون میکنند ( شوخی!)

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رفیق جان ببخشیدا ، ولی مدیریت ، ربطی به چیزی که شما میگی نداره ، اصلا کاری به اسم اشخاص ندارم چه واعظ چه هر کس دیگه

مهم اینه که مدیر ورزش باشه ، حالا هر چی !!! چون وظیفش مدیریته ، نه اینکه بیاد برای بازیکن توپ جم کنه !

مدیریت مغوله جداییه که هر کسی ازش بر نمیاد ، مثلا یه اسطوره ورزشی صد سال دیگه نمیتونه مدیریت یه تیم رو به عهده بگیره اینو مطمئن باش .

از شما هم به عنوان یه همکار انجمن ، یه همچین گافی بعید بود .

در خصوص فرمایش شما : من نظر شخصیم رو گفتم مثل یک فرد دیگه . هر کسی نظری داره . درباره بحث مدیریت هم صحبت زیاده ، دوست عزیز نظر شما چیز دیگه ای هست و دلیلی نداره که من موافق نظر شما باشم .هر چند نظر همه افراد برام محترمه و اینو در نظر داشته باشید چون نظرات ما با هم تفاوت داره نباید صحبتهای من رو گاف تلقی کرد.
ضمنا دوست عزیز من همکار انجمن نیستم . با اجازتون مدیر تالار ورزش هستم . :)
شاد و پیروز باشی

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ضمنا دوست عزیز من همکار انجمن نیستم . با اجازتون مدیر تالار ورزش هستم . :)
شاد و پیروز باشی
:blink:

الان که فرمودین مدیر هستین احساس خوبی بهتون دست داد ؟ ارضاع شدید با این جمله که مدیر هستید ؟

آخه دوست عزیز مدیر من ، اون موقع که با واعظ قهرمان شد این تیم ، شما کجا بودی بگی عذل و نصب سیاسی ؟
اون وقت کسی حرفی نمیزد از اینکه کار بلد نیست و این چیزا ، ولی الان همه ...

در ضمن من اصلا کاری با اسم این اشخاص ندارم !!!
من در مورد مدیر بودن عرض کردم خدمتتون .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا