• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
در کل هرکی می خواد بیاد، کاش زودتر مشخص بشه که از بلاتکلیفی و این وضعیت تیم بیاد بیرون.

دقیقا. هر کسی قراره باشه زودتر معرفی بشه جالا چه قلعه نوعی چه اولیایی قراره رئیس باشگاه بشه. هر کسی فقط زودتر معرفیش کنن

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
همون بوناچیچ رو بیارن بهتره. مظلومی فعلا محبوبیت داره ولی کارنامه چندان موفقی نداره تیمه هاش هم که من دیدم هیچکدوم چنگی به دل نمیزده.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مباشرى درباره ایراد هیات فوتبال تهران به سیاوش اکبرپور و حسین کاظمى هنگام ثبت قرارداد با استیل آذین به دلیل نداشتن برگه تسویه حساب از استقلال گفت: هر بازیکنى براى ثبت قرارداد با تیم جدید باید برگه تسویه حساب داشته باشد اما اکنون کسى در باشگاه نیست که بتواند این برگه را امضا کند. قرارداد این ۲ بازیکن با استیل آذین هنوز شماره نشده چون باید برگه تسویه حساب خود را از استقلال بگیرند. این ۲ نفر تا زمان انتخاب مسئول از سوى سازمان تربیت بدنى باید صبر کنند.

جواب رد خسرو به قلعه نویى؛ حیدرى در استقلال ماندنى شد !
خسرو حیدرى، هافبک تیم استقلال در این تیم ماندنى شد. با این که حیدرى مذاکراتى را با امیر قلعه نویى درخصوص رفتن به سپاهان انجام داده بود اما این بازیکن دیروز طى صحبتى که با سپاهانى ها داشت، به آنها در خصوص رفتن به این تیم جواب رد داد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دیگه خیلی خسته کننده شده

استقلال همچنان بلاتكلیف

و انگار فرهاد امروز با قطری ها مذاکره می کند.
خسرو هم که دمش گرم موندنی شده.(بچه باعشقیه)
اینم در مورد وحید

دروازه‌بان استقلال گفت: استقلال خانه من است اما در حال حاضر هیچ اقدامی نمی‌توانم انجام دهم و منتظرم سازمان تربیت بدنی تصمیم بگیرد.
وحید طالب لو اظهار داشت: ۱۰ روز در ایران نبودم و ازوضعیت استقلال بی خبرم اما شنیدم استعفای دسته جمعی مدیران رخ داده است. در گذشته صحبت هایی در این زمینه می شد اما بعد از این که در آخر فصل اقدامی رخ نداد تصور کردم این مسئله منتفی شده است.
وی در مورد ادامه حضورش در استقلال گفت: استقلال خانه من است و مردم همیشه به من لطف داشته اند. همواره گفته ام هر چه دارم اول از خدا و بعد از لطف و عنایت مردم است. در حال حاضر هیچ اقدامی نمی توانم انجام دهم و منتظر هستم سازمان تربیت بدنی و آقای سعیدلو برای استقلال تصمیم بگیرد تا در خدمت استقلال و مردم باشم.
طالب لو در مورد سقف قرار داد ۳۵۰ میلیونی بازیکنان عنوان کرد: نظر خاصی در این مورد ندارم اما تبلیغات منفی روی بازیکنان زیاد است. این بحث ها در گذشته هم انجام و سقف قرارداد تعیین شده است اما نمی توان کتمان کرد وقتی بازیکنی پیشنهاد بهتری داشته باشد حاضر نیست با این مبلغ بازی کند. من می خواهم از فوتبالیست ها دفاع کنم.
وی یادآور شد: در فدراسیون همه اصناف فوتبال نماینده دارند به جز بازیکنان. چرا بازیکنان نماینده ای در فدراسیون فوتبال ندارند؟ چرا بازیکنان نقشی در تصمیم گیری های فدراسیون در زمینه بازیکنان هیچ نقشی ندارند؟
مدیران، تمام تصمیم ها را در فدراسیون می گیرند که اکثر آن تصمیم ها نیز خوب است اما بازیکنان نیز باید در فدراسیون نماینده داشته باشند.
طالب لو با اشاره به ممنوعیت جذب دروازه بان خارجی برای تیم های لیگ برتر گفت: فکر می کنند با این تصمیم برای دروازه بان ها همه کاری کرده اند در حالی که من به عنوان یک دروازه بان ایده هایی دارم؛ مثل اینکه باید مربیان دروازه بانی آموزش ببینند تا همه براساس یک مدل خاص و تعریف شده دروازه بان ها را تمرین دهند و تمرینات سلیقه ای نباشد. البته شنیده ام این ممنوعیت قرار است از فصل آینده برداشته شود.
دروازه بان استقلال که در یک برنامه رادیویی صحبت می کرد در مورد اینکه حاضر است با رقم ۳۵۰ میلیون تومان برای این باشگاه بازی کند گفت: من با کمتر از این مبالغ هم برای استقلال بازی کرده ام. می توانید از مدیران باشگاه در گذشته سوال کنید. همه آنها وعده های زیادی هم به من داده اند که عملی نشد اما من بسیار صبورم. به قول قلعه نویی در استقلال و پرسپولیس بازیکنان هم این دنیا را دارند هم آن دنیا را. پول استقلال اگرچه کم بوده اما برایم برکت داشته است.
وی در مورد ارزیابی خود از شرایط کنونی استقلال گفت: شرایط استقلال بسیار بد است و برای مدیران، کادر فنی و بازیکنانی که فصل آینده می خواهند در این تیم حضور داشته باشند ریسک بزرگی است. همه تیم ها یارگیری هم کرده اند و تمریناتشان از دو سه روز آینده آغاز می شود اما در استقلال اینگونه نیست. این مسئله باعث می شود تیم هایی که خوب یارگیری کرده اند ۱۰ امتیاز اول فصل را به راحتی تصاحب کنند.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
چرا این قریب و فتح الله زاده هی دارن ناز میکنن.؟

در مورد فرهاد از جایی شنیدم که مثل اینکه میخواد برگرده دوباره استقلال

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چرا این قریب و فتح الله زاده هی دارن ناز میکنن.؟

در مورد فرهاد از جایی شنیدم که مثل اینکه میخواد برگرده دوباره استقلال

والا مجید جان من که دیگه کم آوردم. اصلا سر در نمیارم چه خبره؟
من به نظرم میاد که شاید یه موضوع دیگه ای (مثلا سیاسی) پشت این قضیه باشه.
یه هیات مدیره که انقدر کار نداره.
اصلا اینها هم نیان. یه سرپرست 1 ماهه بزارند تیم و جمع کنه به هر کاری دوست دارند بکنند و هر چقدر میخواند جلسه یزارند

فرهادم خدا کنه. ولی انگار 1/5 میلیون دلار بهش پیش دادن. اگه بمونه عالیه.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

قلعه نویی مانع ثبت قرارداد جان واریو با سپاهان...!!! :-?

17-3-1389%5CIMAGE634114741414687500.jpg

خبرگزاری فوتبال ایران - یکی از بازیکنان سپاهان به دوستان نزدیک خود خبر داده است که امیر قلعه نویی در تماس با جان واریو از او خواسته که فعلا قرارداد خود را با سپاهان ثبت نکند و منتظر تماس او از تهران باشد.

صدای پای امیر قلعه نویی در حوالی باشگاه استقلال به گوش می رسد. پیش از برگزاری جلسه مربوط به باشگاه استقلال در سازمان تربیت بدنی ، شنیده ها حاکی از آن است که احتمال بازگشت امیر قلعه نویی به استقلال بیش از همیشه است.

یکی
از بازیکنان سپاهان به دوستان نزدیک خود خبر داده است که امیر قلعه نویی در تماس با جان واریو از او خواسته که فعلا قرارداد خود را با سپاهان ثبت نکند و منتظر تماس او از تهران باشد. ظاهرا بازگشت قلعه نویی به استقلال حتمی شده است و ژنرال می خواهد بازیکنان مورد علاقه اش را در استقلال جمع کند.

--- منبع ---

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
والا مجید جان من که دیگه کم آوردم. اصلا سر در نمیارم چه خبره؟
من به نظرم میاد که شاید یه موضوع دیگه ای (مثلا سیاسی) پشت این قضیه باشه.
یه هیات مدیره که انقدر کار نداره.
اصلا اینها هم نیان. یه سرپرست 1 ماهه بزارند تیم و جمع کنه به هر کاری دوست دارند بکنند و هر چقدر میخواند جلسه یزارند

فرهادم خدا کنه. ولی انگار 1/5 میلیون دلار بهش پیش دادن. اگه بمونه عالیه.
والا اگه پرسپولیس بود که سریع یکی رو مثل کاشانی میاوردن جمعش کنن .. اما اس اس و بالایی دوست ندارن به جایی برسه .. و کاملا مشخصه .. دنبال چیزی نباشین ..

آخرین خبر : قلعه نویی مانع ثبت قرارداد جان واریو با سپاهان !

سرگیجه استقلال یتیم شده مقابل دایه‌های جدید!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خبرگزاری فوتبال ایران - یکی از بازیکنان سپاهان به دوستان نزدیک خود خبر داده است که امیر قلعه نویی در تماس با جان واریو از او خواسته که فعلا قرارداد خود را با سپاهان ثبت نکند و منتظر تماس او از تهران باشد.
[/SIZE][/FONT]
صدای پای امیر قلعه نویی در حوالی باشگاه استقلال به گوش می رسد. پیش از برگزاری جلسه مربوط به باشگاه استقلال در سازمان تربیت بدنی ، شنیده ها حاکی از آن است که احتمال بازگشت امیر قلعه نویی به استقلال بیش از همیشه است.

یکی
از بازیکنان سپاهان به دوستان نزدیک خود خبر داده است که امیر قلعه نویی در تماس با جان واریو از او خواسته که فعلا قرارداد خود را با سپاهان ثبت نکند و منتظر تماس او از تهران باشد. ظاهرا بازگشت قلعه نویی به استقلال حتمی شده است و ژنرال می خواهد بازیکنان مورد علاقه اش را در استقلال جمع کند

عجب آدمیه هااا.
ولی با این حال دمش گرم.
با این اوصاف اومدنیه.

سایت به اصطلاح رسمی اما پرحاشیه باشگاه استقلال تا اطلاع ثانوی تعطیل شد !
+
زریبافان مانع اصلی بازگشت فتح‌ا...‌زاده
به استقلال !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اقا چی شد تکلیف کی انشاالله مشخص میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
جباری هم قراره بره به ذوب آهن
معلوم نیست سعید لو چی کار میکنه کمی خجالت خوب جیزیه مرتیکه ........نی ب.....رف اعصاب مارو خراب کردن هر موقه میام نت حی با خودم میگم الان وضعیت خوب میشه بعد میبینم که هر روز بد تر از دیروز
واقعا"" که نمیدونم استقلالیها چه کارشون کردن که این عقده دارند اینجوری با استقلال میکنند

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سبزی فروش آلمان در راه استقلال

هوادار استقلال امروز خسته از پز دادن و منت فروشی پولدارهاست .خسته از ناز و کرشمه بازیکنان بی تعصب و حاشیه ساز است . وقتی هوادار محلی برای اعلام نظرات خود پیدا نمی کند مجبور است از روی سکو با شعار حیا کن و رها کن بدنبال مطالبات خود باشد . باید قبول کرد که نتیجه تیمی نشانگر توان و لیاقت دست اندر کاران است پس این هوادار بدنبال نتیجه است از طرفی استقلال مختص به ایران نیست این تیم در آسیا صاحب نام است و اخبار داخلی او از سوی رسانه های خارجی علی الخصوص عربی دنبال می شود دغدغه های اینروزهای هوادار کم نیست اما با هم سه مورد را بررسی می کنیم...

1_ هیئت مدیره و مدیر عامل

سازمان تربیت بدنی که تولیت این تیم را در دست دارد در بحث مسائل مالی قطره چکان بدست گرفته و و هر دم برای ادامه حیات و امید به زندگی با هزار بار بوق کرنا کمکی به استقلال می کند. اما در مقابل براحتی مبالغ سنگینی برای دیگر امور انجام می دهد. مگر نه اینکه تیمهای دیگر علی الخصوص صنعتی از بیت المال ارتزاق می نمایند . و براحتی برای بکارگیری تنها یک بازیکن حقوق صد سال یک کارمند را به حراج می گذارند. آیا تعداد هواداران تیمهای اصفهانی یا خوزستانی از هواداران استقلال بیشتر است .در استقلال همیشه صحبت از بدهی و کسر اعتبار است . استعفای دست جمعی داستان جدیدی نیست اگر آقایان در سازمان با واعظ مشکل دارند. گناه هوادار چه می تواند باشد لطفا به این سناریو سیاسی پایان دهید و دوستانی که قرار است یک شبه با استقلال معروف شوند را به مردم معرفی کنید .فصل پیش از شروع مسابقات نیازمند برنامه ریزی وسیع و تمرکز کافی می باشد .که امسال استقلال از این قاعده با بازی آقایان مستثنی بود این تیم اگر با این وضع نتیجه بگیرد علم فوتبال زیر سوال می رود .

2_ انتخاب سرمربی

وقتی در مقوله مدیریتی سازمان اهمیتی به درخواست هوادار قایل نیست. باید خوش خیال باشیم که در روزنامه وسایت ها هر روز یک نفر جدید را برای استقلال پیشنهاد نمائیم . آش آنقدر شور شده که هر کسی خود را لایق سرمربیگری استقلال می داند. پرویز مظلومی فصل پیش مجبور شد بدلیل ضعف فنی از مس و ابومسلم جدا شود اما امروز برای نشستن روی نیمکت استقلال اعلام آمادگی کرده و می گوید مربیگری در استقلال گردشی است و اینبار نوبت من است.

از طرفی نا صر حجازی بیما ر بوده و توانائی این کار را ندارد . سپاهان اصفهان هم دو دستی به امیر قلعه نوعی چسبیده و برای منصور پورحیدری هم کار کردن در این سن سال وبا این فشار حاکم بر تیمهای بزرگ سرانجام خوشی نخواهد داشت . صمد که به مس رفت و باقیمانده نسل مربیگری در استقلال دارای تجربه لازم برای این کار نمی باشند.

بعضی ها پیشنهاد بکارگیری مربی بزرگ خارجی را می دهند اما سازمان که حاضر نیست برای این کارپول خرج کند . از میان مربیان داخلی هم کسی که برای استقلال بازی نکرده باشد صلاح نیست روی نیمکت بنشیند. چرا که تاریخ استقلال خاطره خوشی از اینگونه مربیان ندارد روزی که فیروز کریمی با بلندگوی دستی تیم استقلال را تمرین می داد کسی به این فکر نکرد که شان این تیم پائین آمده است.

حالا هم که صحبت از مجید جلالی در میان است آیا جلالی احسا ساتی با یکبار شعار حیا کن و رها کن می تواند در استقلال بکار خود ادامه دهد. تعلل آقایان در انتخا بات استقلال حتی باعث شده برخی مربیان ازجنس قرمز مثل فریاد شیران برای بازار گرمی سخن از پیشنهاد استقلال بنمایند همین مانده تا باز سرو کله سبزی فروش آلمانی (یکی از مربیان استقلال که در واقع مترجم بود و در آلمان سبزی فروشی داشت! ) پیدا شود .

3_تعصب به باشگاه

باید به فابیو جان واریوی برزیلی حق بدهیم که با پول بیشتر حرفه ای عمل کند و از استقلال برود. از او انتظاری نمی رود . اما در میان بازیکنان استقلال مگر سیاوش اکبر پور دم از تعصب نمی زد مگر او بعد از بثمر رساندن گل آرم باشگاه را نمی بوسید یا حسین کاظمی برود و مصا حبه های خود را مطالعه کند چرا وقتی بوی ادو کلن حسین هدایتی به مشامشان خورد از خود بیخود شدند.

نسل قدیم و جدید فوتبال با هم قابل مقایسه نیست جعفر مختاری فر بازیکن و گلزن اسبق استقلال بهترین خاطره خود از استقلال را تشویق هواداران آن می داند. این بازیکنان امروزی باید بدانند اعضای هیئت مدیره مدیر عامل و سرمربی حکم می گیرندو این حکم دارای تاریخ و تابع زمان است. اما آنچه باقی می ماند هوادار است ونتیجه پس لطفا برای کسب نتایج مناسب و در خور نام استقلال بستر مناسبی را فراهم سازید این خواسته زیادی نیست.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا تعصب کیلو چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه نیکبخت رو یادتون رفته؟ در تصورتون هم میگنجید که بره پرسپولیس؟

یا علی انصاریان که کفش علی پروین رو ......مگه کسی در خیالش هم باور میکرد که بیاد استقلال؟

تعصب دیگه فقط معدود به اندکی بازیکن میشه...مثل خسرو حیدری...یا فرهاد مجیدی...

در ضمن نابود شدیم رفت!

دیگه منتظر هیچ خبر خوشی نباشید...

این فصل هم هیچ باریکن درجه یکی به تیم نخواد اومد!

کریم انصارری فرد و خلعتبری هم 100% به پرسپولیس میپیوندند.

تحویل بگیرن آقایون!!!

فصل بعد روی 8-9 جدول حساب کنید!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دیگه دیوانه شدیم از این همه خبرای ضد نقیض... !!!!!!!!! من دیگه دیوانه شدم شمارو نمیدونم ! امیر جون جدت بیا که کار , کار خودته فقط...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دیگه دیوانه شدیم از این همه خبرای ضد نقیض... !!!!!!!!! من دیگه دیوانه شدم شمارو نمیدونم ! امیر جون جدت بیا که کار , کار خودته فقط...

نه آرین. فکر نکنم بیاد.
البته تو این مملکت هیچی عجیب نیست :دی
بازم به قول نوید : بر باعث و بانیش لعنت.

الان سعیدلو میگفت هنوز استعفا این مردک واعظ رو تحویل نگرفته.(تو شبکه خبر) :f34r:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
معلوم نیست چی به چیه :دی

اما مطمئن باشید اگه حاج فتحی بیاد با این زبونش یه بازیکنهایی رو می اره که فکرش رو هم کسی نمیکنه :دی اونهم همش 2 ساله نه یه ساله که سال بعد دوباره....

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سعیدلو خطاب به قلعه نویی: تو بیا استقلال .سپاهان با من !

نوشتیم امیر قلعه‌نویی‌ پیش از عقد قرارداد داخلی با باشگاه سپاهان از سعیدلو توصیه‌ای گرفت مبنی بر اینکه «عجله نکن» ... که شاید در همان راستا هم بود که امیر قراردادش را در هیات فوتبال استان اصفهان به ثبت نرساند و بلافاصله پس از آن راهی تهران شد. دیدار روز پنجشنبه امیر و رییس سازمان تربیت بدنی اما بار دیگر نوید اتفاقاتی را داد که ممکن است طی امروز و فردا در مورد باشگاه استقلال رخ بدهد.
دیدار اول ژنرال و سعیدلو
ظاهراً امیر قلعه‌نویی‌ گزینه اول رییس سازمان تربیت بدنی برای سرمربیگری تیم فوتبال استقلال است.چراکه پس از استعفای دسته‌جمعی مدیران استقلال و لبیک نگفتن اعضای مستعفی هیات مدیره این باشگاه به دعوت سازمان تربیت بدنی برای بازگشت به تیم‌شان، علی سعیدلو پنجشنبه گذشته با امیر قلعه‌نویی‌ دیدار کرد. اینکه سعیدلو در این جلسه در چه ارتباطی با قلعه‌نویی حرف زده است را به راحتی می‌توان حدس زد. رییس سازمان تربیت بدنی در این جلسه خواهان حضور ژنرال در راس کادر فنی استقلال شده است که در صورت تایید باشگاه سپاهان می‌توان بازگشت قلعه‌نویی به تیم محبوبش را انتظار کشید.
ژنرال نگران قولش است
امیر قلعه‌نویی‌ در این دیدار از تعهدات اخلاقی‌اش نسبت به باشگاه سپاهان گفته و اینکه نمی‌داند جواب محمدرضا ساکت را چطوربدهد. از یکی از نزدیکان امیر قلعه‌نویی شنیدیم سعیدلو در پاسخ به این شرایط امیر قلعه‌نویی‌ گفته که ساکت و کنار آمدن با جدایی امیر را برعهده او (رییس سازمان تربیت بدنی) بگذارد و در مورد چگونگی بازگشت به استقلال بیندیشد. در واقع سعیدلو به ژنرال قول داده که بابت جدایی‌اش از سپاهان نگران هیچ مساله‌ای نباشد.
معرفی هیات مدیره و مدیرعامل
با توجه به شرایط نامشخص استقلال در فصل نقل و انتقالات و خروج بازیکنان قرارداد تمام شده، قرار است امروز جلسات مهمی در سازمان تربیت بدنی برگزار شود که یکی از آنها در ارتباط با تعیین هیات مدیره و مدیرعامل جدید باشگاه استقلال است. قرار است امروز در دفتر رییس سازمان تربیت بدنی جلسه مهمی در همین ارتباط برگزار شود.
دیدار دوم ژنرال با سعیدلو
پس از گذشت 48 ساعت از دیدار اول قلعه‌نویی‌ با سعیدلو که پنجشنبه گذشته رخ داد قرار است امروز راس ساعت 15 بار دیگر این مربی محبوب استقلالی‌ها به دفتر سعیدلو رفته و با او جلسه داشته باشد. شنیده‌ها حاکی از آن است که در واقع این جلسه، جلسه نهایی کردن تکلیف امیر و استقلال است و در پایان این جلسه پذیرفتن یا عدم پذیرفتن سرمربیگری استقلال در فصل بعد از سوی امیر قلعه‌نویی‌ مشخص خواهد شد.
قلعه‌نویی مرد متعصب استقلال
روز گذشته و پس از انتشار این اخبار در مورد احتمال بازگشت قلعه‌نویی به استقلال برخی معتقد بودند که ژنرال باهوش‌تر از اینهاست که استقلال را در چنین شرایطی در دست بگیرد. برای اطلاع این دسته از افراد باید به این نکته اشاره کرد که قلعه‌نویی در این قبیل موارد بارها امتحان خود را پس داده است که 2 نمونه واضح آن، یکی مربوط به زمان سقوط تیم استقلال به دسته سوم لیگ آزادگان است. آن زمان در جمع استقلالی‌های تیم تنها امیر قلعه‌نویی، صادق ورمزیار و عباس سرخاب در استقلال ماندند و جواد زرینچه هم از تیم کشاورز جدا شد و به استقلال برگشت تا این تیم را به دسته یک برگردانند و موفق به این کار هم شدند. مورد دیگر هم در فصل هفتم لیگ برتر بود که قلعه‌نویی استقلال را در شرایطی که تیم سیزدهم جدول بود تحویل گرفت و با همان تیم قهرمانی جام حذفی را برای هواداران این تیم به ارمغان آورد.
تکذیب مشکوک امیر
امیر قلعه‌نویی‌ اما به رغم همه این اخبار، روز گذشته اعلام کرد که به تعهداتش به باشگاه سپاهان پایبند است. سه‌شنبه ضمن حضور در هیات فوتبال اصفهان و ثبت قراردادش تمرینات این تیم برای شرکت در لیگ دهم برتر را آغاز خواهد کرد: «صراحتاً اعلام می‌کنم که حضورم در استقلال منتفی است.»
تابش: امیر زیر قولش نمی‌زند
با شدت گرفتن انتشار اخبار مربوط به حضور احتمالی قلعه‌نویی در استقلال صدای قائم مقام باشگاه سپاهان هم درآمد: «ما به اتفاقات باشگاه استقلال کاری نداریم. ما با قلعه‌نویی‌ به توافق رسیده‌ایم و طبق برنامه با این مربی کارمان را از ساعت 10 صبح سه‌شنبه آغاز می‌کنیم. ما در این شرایط روی حرف و قول امیر قلعه‌نویی‌ حساب باز کرده‌ایم و دلیلی وجود ندارد که او بخواهد زیر همه آنها بزند. با شناختی که از او داریم بعید است چنین کاری بکند.» تابش همچنین دلیل عدم ثبت قرارداد قلعه‌نویی را گرفتاری‌های شخصی او و حضورش در تهران عنوان می‌کند.

منبع

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اما مطمئن باشید اگه حاج فتحی بیاد با این زبونش یه بازیکنهایی رو می اره که فکرش رو هم کسی نمیکنه :دی اونهم همش 2 ساله نه یه ساله که سال بعد دوباره....

واقعا که بلد چی کار کنه.

@ آرین

من فکر کنم بازم باید یه روز دیگه صبر کرد. اگه فردا نرفت اصفهان سر تمرین سپاهان اونوقت میشه به این شایعات بیشتر توجه کرد. الان هر لحظه یه خبر جدید میاد و معلوم نیس کی راست میگه.
اگه فردا نره همه چیز روشن میشه.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
@ آرین

من فکر کنم بازم باید یه روز دیگه صبر کرد. اگه فردا نرفت اصفهان سر تمرین سپاهان اونوقت میشه به این شایعات بیشتر توجه کرد. الان هر لحظه یه خبر جدید میاد و معلوم نیس کی راست میگه.
اگه فردا نره همه چیز روشن میشه.

اره ولی اون خبره نسبت به بقیه خبرای مرتبط به امیر منطقی تر و کاملتر بود.چیزای خوبی نوشته بود..ولی خودت که بهتر میدونی وقتی یه هوادار نگران تیمشه و همچین وضعیتی رو میبینه از هیچ خبر جدیدی نمیگذره در مورد تیمش.متاسفانه کار هوادارای اس اس این روزا این شده که برن همه خبرگذاری ها رو چک کنن تا یه خبر خوشحال کننده از تیمشون بشنون.شوخی نیست با این همه هوادار بازی کردن چوبش رو میخورن...

چنتا خبر جدید , به این میگن مرد :

خسرو حیدری : در استقلال می مانم .

اینم مصاحبه جدید حاجی.حق داره بخدا...

فتح‌ا...زاده: با برنامه وارد شدند و با آبروی استقلالی‌های اصیل بازی کردند!

و اینم که شاهخبر امروز بود و منو برد تو کما !!! لعنت به تو مردیکه #@$%...

سعید لو : آشتیانی و هیئت مدیره استقلال موظف به ادامه کار هستند !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا