• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نه بابا
این قضیه واعظ رو که میگید من خودم تو شبکه خبر دیدم داشت با سعید لو حرف میزد. اصلا جدی نیست چون خودش داشت درباره انتخاب نفرات جدید حرف میزد.
ولی در پاسخ به اینکه چرا اس اس مدیر نداره گفت ما استعفا واعظ رو ندیدیم. و اگه میخواهد برود باید سر کارش میموند تا ما قبول کنیم و باشگاه بلاتکلیف نشه.
کلا تو این مایه ها بود.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این مردک سعیدلو مسخره کرده همه رو. بعد از یه هفته تازه میگه نه هنوز هیچ استعفایی نیومده و باید باشه واعظ.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
البته دوستان حجازی یه حرفی زده، دقیقا یادم نیست اما همچین چیزی گفت: قلعه نوعی جرات نداره برگرده استقلال چون بازیکناش رفتند!
من خیلی خوشم اومد از این حرف :D البته کلا قبول ندارم حرفشو چون مواقعی هم که بازیکن نداشتیم استقلال دستش بوده و.... اما همین باعث میشه که فشار بش بیاره برای رو کم کنی هم که شده پاشه بیاد D:

این مردک سعیدلو مسخره کرده همه رو. بعد از یه هفته تازه میگه نه هنوز هیچ استعفایی نیومده و باید باشه واعظ.
آره پیش خودش با بقیه دوستان پرسپولیسی چقدر می خندند به وضعیت استقلال حالا فصل شروع بشه و تیم واقعا وضعش خراب شه هوادارا یه خنده ای بش نشون میدن تا دیگه پرسپولیس یادش بره

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
واعظ شفاهي استعفا داده و رفته. تا سندي هم نباشه يعني استعفا نداده ميخواد با اين حركت به اس اس ضربه بزنه بعد بره گم شه.
تو خبر ورزشي نوشته بود واعظ با دوستاش رفتن مشغول توليد خوشخواب هستن!!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

من نمیدونم از این مردک چی دیده که نمیخوات بندازتش بیرون....
کاری مثبتی که برای استقلال انجام نداد ،.....
کی میشه بشنویم که فتح الله زتده شد مدیرعمل.....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من نمیدونم از این مردک چی دیده که نمیخوات بندازتش بیرون....
کاری مثبتی که برای استقلال انجام نداد ،.....
کی میشه بشنویم که فتح الله زتده شد مدیرعمل.....
قدرت سیاسی واعظ بالاس .. فقط همین

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ميدونم منو ميزنيد
من خودم از حمايت هاي واعظ از مرفاوي ديونه ميشدم
اما به نظرم كارش رو بلد بود
بچه ها تيم بد نتيجه نگرفت
من نظم واعظ رو دوست داشتم
تيم و باشگاه واقعا با برنامه بود نه يلخي:(
كاش ميموند :p:p:p:p
تو همون 3 روزي كه بود 3 تا بازيكن آورد واسه همين فصل
كاپتان ذوب آهن دسوزا و شيرزاد
خدا كنه يكي زودتر تو دعواي اين ديونه ها پيروز شه تا استقلال رو بسازن باز

پ ن
من طرفدار استقلالم نه يه مربي نه يه بازيكن نه يه مدير
من ميخوام لباس استقلال مقام بياره

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ميدونم منو ميزنيد
من خودم از حمايت هاي واعظ از مرفاوي ديونه ميشدم
اما به نظرم كارش رو بلد بود
بچه ها تيم بد نتيجه نگرفت
من نظم واعظ رو دوست داشتم
تيم و باشگاه واقعا با برنامه بود نه يلخي:(
كاش ميموند :p:p:p:p
تو همون 3 روزي كه بود 3 تا بازيكن آورد واسه همين فصل
كاپتان ذوب آهن دسوزا و شيرزاد
خدا كنه يكي زودتر تو دعواي اين ديونه ها پيروز شه تا استقلال رو بسازن باز

پ ن
من طرفدار استقلالم نه يه مربي نه يه بازيكن نه يه مدير
من ميخوام لباس استقلال مقام بياره

منم با نظر شما موافقم

تازه مربی با شخصیت تر از صمد مرفاوی کی بود خدایی ؟ چه طور شد نیم فصل اول استقلال صدر جدول بود ، ولی وقتی تیم افت کرد همه صمد مرفاوی رو فحش میدادن !!!

الان حسرت همون واعظ و صمد مرفاوی رو بخورید
به خدا چون صمد مرفاوی اهل باج دادن و جنجال نبود این کارو باهاش کردن
خدا از کارشون نگذره ... خیلی مرفاوی شخصیت دوست داشتنی بود ... واقعا حیف شد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
@ hameddam
عجب، پس کار طرفدار استقلال رو یاد گرفتیم و شخصا باید بگم تو همه این سالها در حق اس اس کوتاهی کردم که برای نابودی این تیم تلاش نکردم.چون طرفدارش بودم.

امروز هم گذشت و هیچ خبری نشد.
فردا ساعت 10 صبح نصف بیشتر معماهای آبی حل میشه. اونم سر تمرین سپاهان. باید دید تو اصفهان کی تیم رو تمرین میده تا نیمی از شایعات استقلال به نتیجه برسه. حالا چه مثبت چه منفی
واعظ تو شبکه خبر ساعت 9/30 اساسا اعصابم رو بهم ریخت/ برگشته میگه من فرصت سوزی نکردم. سه تا یار گرفتم. یکی بهش نمیگه اگه این سه تا رو نگرفته بودی بهتر بود چون با این کار سه تا از سهمیه لیگ برتری رو هم هدر دادی وقتی 10 تا بازیکنت رفتن.
میگه برای تمدید قراردادها جدول زمانبندی داشتیم. وای خدا چرا تو این مملکت این تیم اینقدر دشمن داره؟ شانس آوردیم واعظ کل باشگاه رو با بازیکن هاش منفجر نکرده.

بچه ها از فرهاد چه خبر؟

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
ترکیب هیات مدیره استقلال مشخص شد

جواد قراب پیشکسوت تیم استقلال ، امیدوار رضایی ، حسین قریب مدیرعامل سابق استقلال ، مهدی پرهام مالك نساجي و مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا ترکیب هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را تشکیل می دهند.

به گزارش سرویس ورزش جهان ، با گذشت 8 روز از استعفای واعظ‌آشتیانی از مدیرعاملی استقلال روزهای سختی بر این باشگاه گذشت. بطوری که اولین ترکش‌های این استعفا و استعفاهای قبلی (هیات مدیره) پرداخت نشدن حق و حقوق ماهیانه کارکنان باشگاه استقلال مربوط به اردیبهشت ماه و غیر از آن بحث تسویه‌حساب با بازیکنان این تیم است.

اما امروز از یک منبع موثق شنیدیم که وضعیت هیات مدیره و مدیرعامل جدید استقلال مشخص شده وبزودی بصورت رسمی اعلام می شود .

از مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا که در سال 85 با این تیم قهرمان ليگ برتر شد بعنوان گزینه اصلی مدیرعامل جدید استقلال یاد می شود .

در ضمن اگر اتفاق خاصی رخ ندهد جواد قراب پیشکسوت تیم استقلال ، امیدوار رضایی ، حسین قریب مدیرعامل سابق استقلال ، مهدی پرهام مالك نساجي و مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا ترکیب هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را تشکیل می دهند.

پرهام:مي خواهم جاي انصاري را بگيرم
خبرهايي كه پيرامون حضور مهدي پرهام، مالك متمول نساجي مازندران در هيات مديره استقلال شنيده مي‌شود، با تاييد اين شخص شكل جدي‌تري به خود مي‌گيرد.پس از خروج علي انصاري، يار و همراه هميشگي واعظ‌آشتياني از هيات مديره استقلال، نگراني‌هايي در اردوي آبي‌پوشان شكل گرفت. علي سعيدلو پس از آنكه اعلام كرد 60 درصد هزينه تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس را هيات مديره اين باشگاه‌ها بايد تامين كنند و همچنين استعفاي انصاري، عضو متمول هيات مديره استقلال، نام مهدي پرهام را براي عضويت در مجموعه آبي پايتخت اعلام كرد. مالك نساجي در پاسخ به اين شايعه مي‌گويد:
«يك صحبت‌هايي مطرح شده، اما هنوز هيچ‌چيز قطعي نيست. قرار است در جلسه‌اي با آقاي سعيدلو به نتيجه برسيم.»

گفتنی ست در جلسه ای که یکشنبه شب هفته گذشته اعضای هیات مدیره استقلال با "علی سعیدلو" داشتند، آشتیانی، نفریه و دانشجو تصمیم به جدایی از این باشگاه را گرفتند.در ضمن امير رضا واعظ آشتياني از مديريت باشگاه استقلال هم استعفا كرد .

منبع

يادداشت ويژه:فصل فاجعه بار استقلال در راه است

می توان پیش بینی کرد که استقلال با فصلی ناموفق روبرو خواهد بود ، فصلی که به واسطه اتفاقات امروز و بی سر و سامانی اش رقم خواهد خورد ، ناکامی که برای گشتن و یافتن اسامی عوامل و مقصرانش نیازی به زحمت نیست
کاوه کاویان پور
2010/6/7 20:17:00

سايت گل - نگران ، خشمگین ، افسرده ... شرح حال هواداران باشگاه استقلال این روزها با این کلمات معنا می یابد ، آنها ناباورانه به تماشای روزهایی ایستاده اند که باشگاه های رقیب با آسوده خیالی خرید های پیش فصلشان را می کنند و آماده حضور در لیگ می شوند ، در استقلال اما از این خبر ها نیست ، تیم محبوب آبی پایتخت نه سر مربی دارد و نه مدیر ..ستاره هایش یکی یکی می کوچند و با رخت و لباس تیمی دیگر ، با چاپ عکسی و خبری در روزنامه ها روی دل هواداران داغ می گذارند ...سازمان امروز و فردا میکند و بازی با نامها هر روز تیتر می شود و خبری نمی شود و روزها می سوزند و به هوا می روند...

اما از کی ، از کجا شروع شد؟ باید به عقب برگردیم ، باید روزهای گذشته را مرور کنیم ...شاید روزی که استقلال در مشهد به شکل معجزه آسایی قهرمان لیگ شد بد نباشد ...آقای مدیر پس از آن قهرمانی در پی مشکلات آشکاری که با سر مربی وقت – امیر قلعه نوئی داشت ، عبدالصمد مرفاوی را به عنوان سرمربی برگزید . یک انتخاب ِ اشتباه ، از سر لجبازی ، گفت : آدم خوبی ست ! برای سر مربی استقلال بودن آدم خوب بودن کافی بود؟ نبود ! یک سال سوهان روح ، یک فصل با بردهای حداقل ؛ تیتر روزنامه ها : لوک خوش شانس : صمد ! همیشه هم اینگونه نبود ، همیشه خدا نبود یا کسی که آن بالا دوستش بدارد ، شکست از پی شکست ، اشتباهات فنی ِ فاحش ، بد تر از آن توجیه ! صبوری هواداران ، گاهی اعتراض ! آقای مدیر آنها را آدمهایی می خواند که پول گرفته اند ، مرفاوی میگفت گوشم از اعتراض ها پر است ، لیگ و جام حذفی از دست رفت ، آسیا ماند و آن هم تنها یک دلخوشی بود ، دلخوشی نه در شان تیمی که نشان ِ دو قهرمانی روی سینه اش حک شده : از گروهمان بالا رفتیم ! به بچه بازی شبیه بود این حرفها : پارسال آن مربی نتوانست ! من توانستم !

فصل ِ تمام شده با خبری هواداران را شوکه کرد : استقلال با مرفاوی برای فصل بعد تمدید کرد ، اتفاقی که با انتقاد پیشکسوتان ِ باشگاه و کارشناسان همراه بود ، دو سه روز بعد وقتی استقلال دومی در لیگ را هم از دست داد مرفاوی آن یادداشت ِ احساسی اش را خواند و استعفا داد : من نه ژنرالم نه سلطان نه امپراطور ! آقای بنده خدا ، آقای صمد مرفاوی جوری حرف زد که انگار نه انگار یکسال تمام باشگاه حمایتی همه جانبه از او کرده بود از خرید هایش ، ایده هایش ، از اخراجی هایش ( عنایتی ، کاظمی و سیاوش ) که این دو تای آخری بخشیده شدند و البته از همان روز انتظار ِ پایان فصل را می کشیدند : پیراهنی دیگر ، باشگاهی دیگر ... کنار نیامدن با روته مولر و بدنساز ِ آلمانی ، تیم بدون بدنساز ، مصدومیت پشت مصدومیت ! شکست های غیر قابل توجیه ، شکست در داربی ، حذف از جام حذفی ...

آقای واعظ ، آقای فوتبال پاک ، فوتبال علمی ، آقای معترض گشت از پی مربی ، اسمها آمدند و رفتند ، همان بازی همیشگی و بعد ضربه نخست نواخته شد : مذاکرات برای تمدید قرارداد فابیو جان آریو ستاره مو لخت برزیلی - محبوب هواداران ، به بن بست خورد و او به سپاهان پیوست ، بعد هم نوبت زوج کاظمی و سیاوش بود که با پیراهن استیل آذین عکس بگیرند ، و بعد تر اتفاق عجیب تری هم افتاد : واعظ و هیات مدیره باشگاه پس از جلسه با مدیر سازمان تربیت بدنی استعفا کردند ، واعظ گفت دیگر پایم را به استقلال نمیگذارم و رفت که رفت ... برای او انگار استقلال هیچ اهمیتی نداشت ، نه استقلال و نه هوادارنش که هرگز لجبازی های او را با حمایت از مرفاوی از یاد نبردند . واعظ با شعار اینکه می خواهد با استقلال به جنگ فوتبال ناپاک برود آغاز کرد و در پی شکست ، یک فصل ناموفق . قهرمانی مربی ِ سابق ، خشم هواداران ، نارضایتی تربیت بدنی ، سر انجام استقلال را قربانی کرد و خودش رفت پی زندگی اش ، مرفاوی پیشتر رفته بود و واعظ بی حامی ، بی مربی مانده بود با هواداران نگران ، با قرارداد های پایان یافته بازیکنان... ساختن سخت بود و رفتن آسان ، او رفتن را برگزید

تربیت بدنی و رئیسش که عملکرد واعظ را " به هر دلیلی " نمی پسندیدند ، در آن جلسه کذایی جوری رفتار کردند که به استعفای واعظ و هیات مدیره منجر شود ، انگار که چاره ای باقی نگذاشته بودند ، استعفای جمعی که بعد تر با بازگشت زریبافان و نارضایتی رضایی پیچیدگی هایش را به رخ کشید و هواداران را با این سوال مواجه کرد : اینجا چه خبر است ؟ این یک بازی نیست؟ گفتند به زودی خبرهای خوشی خواهید شنید ، بازی با اسمها ، قریب ، فتح ا... زاده ، منزوی !!! یکی گفت نمی آیم و یکی گفت شایعه است و آن دیگری آغوش باز کرد !!! جلسه هایی پشت درهای بسته ، قلعه نوئی ، حجازی ، مظلومی ...و آقای تربیت بدنی هم اینچنین ضربه دیگر را به استقلال زد

روزها می گذرند و ستاره ها یک به یک شکار می شوند ، استقلال ستاره هایش را از کف میدهد و فرصت ها می سوزند ، شایعه حاکم مطلق این روزهاست ، هواداران ِ آبی نگران ، امید هاشان را زمرمه می کنند : اگه مبعلی بیاد ، اگه میداوودی رو بگیریم ، اگه خسرو بمونه ...اگه پژمان نوری آبی بپوشه....تیم ِ بی مدیر ، تیم ِ بی مربی ، باشگاهی که امید هایش غرور انگیز ترین پیروزی همه این فصل را در داربی امیدها رقم زد ، همچنان بلاتکلیف است ...آقایانی که با خودخواهی هاشان استقلال را به این روز کشانده اند کوچکترین اهمیتی برای هواداران دل نگران استقلال قائل نیستند...

می توان پیش بینی کرد که استقلال با فصلی ناموفق روبرو خواهد بود ، فصلی که به واسطه اتفاقات امروز و بی سر و سامانی اش رقم خواهد خورد ، ناکامی که برای گشتن و یافتن اسامی عوامل و مقصرانش نیازی به زحمت نیست
منبع

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
تازه مربی با شخصیت تر از صمد مرفاوی کی بود خدایی ؟ چه طور شد نیم فصل اول استقلال صدر جدول بود ، ولی وقتی تیم افت کرد همه صمد مرفاوی رو فحش میدادن !!!

بله شخصیت مرفاوی این بود که هر چی واعظ بهش زور میگفت قبول میکرد. همه چیز رو اجرا میکرد. هیچ کاری رو خودش نمیکرد.
کلا تو سری خور بود توی باشگاه. الان هم با رفتن اون دیگه کسی نیستب بیاد جاش واعظ هم در رفت

یکی بهش نمیگه اگه این سه تا رو نگرفته بودی بهتر بود چون با این کار سه تا از سهمیه لیگ برتری رو هم هدر دادی

البته میگفتن به جز دسوزا هیچکدوم ثبت نکردن. پس فعلا خبری نیست.
در ضمن اینجا ایرانه :دی میفرستن دسته یک بعد هم لیگ برتر :دی

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ببخشیدا از کی تا حالا مدافع عنوان قهرمانی سوم بشه میشه خوب نتیجه گرفتن؟

توی کدوم لیگ تو دنیا به این میگن نتیجه خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا که یه کم فکر کنید.

اصلا استقلال باید هر فصل قهرمان باشه! چرا تیمو دست کم میگیرید؟

دومی برای ما یعنی نتیجه بد!

جام حذفی و آسیا رو هم تر زد!

به پرسپولیسم که باخت!!!!!!!!!!!!!!1

میشه یه نتیجه خوب بگید که این صمد به دست اورده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
البته میگفتن به جز دسوزا هیچکدوم ثبت نکردن. پس فعلا خبری نیست.

بازم خوبه اگه فقط همین یکی باشه. ولی من تا حالا ندیدم که باشگاه بزنه زیر قرارداد داخلی

در ضمن اینجا ایرانه :دی میفرستن دسته یک بعد هم لیگ برتر
بدبختانه این کارم نمیشه کرد دیگه. انگار برای همچین قراردادهایی مهلت قانونی در نظر گرفتن که تقریبا یه نیم فصل طول میکشه.

مجید جان این خبر چقدر به نظرت قطعیه؟ ظاهرا با همون آش و کاسه قبلی میشه. فقط غریب خوبه به نظرم.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بله شخصیت مرفاوی این بود که هر چی واعظ بهش زور میگفت قبول میکرد. همه چیز رو اجرا میکرد. هیچ کاری رو خودش نمیکرد.
کلا تو سری خور بود توی باشگاه. الان هم با رفتن اون دیگه کسی نیستب بیاد جاش واعظ هم در رفت

کاملا تایید میشه...
مرفاوی هر چی واعظ بهش میگفت قبول میکرد ....
فکر میکنید قلعه نوعی برای چی استقلال رو ول کردف همش به خاطر خودخواهی های واعظ بود که قلعه نوعی رو فراری داد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ترکیب هیات مدیره استقلال مشخص شد

جواد قراب پیشکسوت تیم استقلال ، امیدوار رضایی ، حسین قریب مدیرعامل سابق استقلال ، مهدی پرهام مالك نساجي و مهرداد هاشمي، مديرعامل سابق باشگاه سايپا ترکیب هیات مدیره جدید باشگاه استقلال را تشکیل می دهند.

امیدوارم حقیقت داشته باشه تکلیف تیم مشخص بشه و از بلا تکایفی در بیاد , راستی فردا ببینیم چی می شه قلعه نویی زرد می شه یا آبی:eek:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
امیدوارم حقیقت داشته باشه تکلیف تیم مشخص بشه و از بلا تکایفی در بیاد , راستی فردا ببینیم چی می شه قلعه نویی زرد می شه یا آبی:eek:

امیدواریم که همین روزها تکلیف استقلال رو مشخص کنند...
تا بتونه بازیکن بگیره....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آره و احتمالا بازیکن هایی که خواهد گرفت :

آدریانو آلوز

فراز فاطمی

بیاتی نیا

رسول خطیبی

و.............

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ترجیح میدم زمانی که اوضاع تیمتون اروم شد بیام حرف بزنم!
چون من در کمال ارامش اومدم صحبت کنم باهاتون ولی انگار تیکه اندازی نصیبم شده!
یه ذره خواستم ازتون اون ور تر رو هم ببینید ولی خوب شاید طبیعیه که الان عصبانی هستید فقط الان رو می بینید!من همچنان معتقدم این یه گردونه ست که می چرخه!

اگر فقط قدری به ذهنتون فلاش بک بزنید می بینید همیشه یکی در ارامش بوده و اون یکی تحت حاشیه از همه طرف بوده
در هر حال ارزو می کنم تکلیف تیمتون مشخص بشه!

پ.ن:اینا ظهر نوشتم ولی نتم قطع شد:دی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
ترجیح میدم زمانی که اوضاع تیمتون اروم شد بیام حرف بزنم!
چون من در کمال ارامش اومدم صحبت کنم باهاتون ولی انگار تیکه اندازی نصیبم شده!
یه ذره خواستم ازتون اون ور تر رو هم ببینید ولی خوب شاید طبیعیه که الان عصبانی هستید فقط الان رو می بینید!من همچنان معتقدم این یه گردونه ست که می چرخه!

اگر فقط قدری به ذهنتون فلاش بک بزنید می بینید همیشه یکی در ارامش بوده و اون یکی تحت حاشیه از همه طرف بوده
در هر حال ارزو می کنم تکلیف تیمتون مشخص بشه!

پ.ن:اینا ظهر نوشتم ولی نتم قطع شد:دی

جری جان من با اون حرفت که واسشون فرقی نمی کنه نمی تونم بگم موافقم اما بی راه هم نیس؛ ولی مثال های نقضی هست که جای سوال باقی می ذاره
ضمن اینکه این قضیه تو چند سال اخیر کفه ی ترازو شدید به نفع پرسپولیس بوده مخصوصا تو قرارداد مربی!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا