• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
:blink:

الان که فرمودین مدیر هستین احساس خوبی بهتون دست داد ؟ ارضاع شدید با این جمله که مدیر هستید ؟

آخه دوست عزیز مدیر من ، اون موقع که با واعظ قهرمان شد این تیم ، شما کجا بودی بگی عذل و نصب سیاسی ؟
اون وقت کسی حرفی نمیزد از اینکه کار بلد نیست و این چیزا ، ولی الان همه ...

در ضمن من اصلا کاری با اسم این اشخاص ندارم !!!
من در مورد مدیر بودن عرض کردم خدمتتون .

سلام دوست من

درسته که شما الان مثل من از وضعیت تیم ناراحتید اما درست نیست ناراحتی خودتون رو سر دیگران خالی کنید , لطفا دوست من ادب را رعایت کنید :hmm:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوست من

درسته که شما الان مثل من از وضعیت تیم ناراحتید اما درست نیست ناراحتی خودتون رو سر دیگران خالی کنید , لطفا دوست من ادب را رعایت کنید :hmm:

آخه عزیز دلم ، داداش من ، قربونت برم
بی ادبی من به ایشون چی بوده ؟

به ایشون بر خورده من گفتم همکار !!!!!

اگه یه شخص تازه به دوران رسیده ای بود آدم میگفت اشکال نداره ...
اما ایشون مدیر بخش ورزشـــــــــــــــــــــــش !!!!!!

بهش بگی همکار انگاری بهش توهین کردی ، همچین میاد میگه من مدیر انجمن هستم آدم فکر میکنه 15 سالشه که اینقدر از روی احساس برخورد میکنه ....

ای آقا ...
بیخیالش ...

من دیگه حرف نمیزنم اصلا !!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

بهش بگی همکار انگاری بهش توهین کردی ، همچین میاد میگه من مدیر انجمن هستم آدم فکر میکنه 15 سالشه که اینقدر از روی احساس برخورد میکنه ....

ای آقا ...
بیخیالش ...

ولی دوست عزیز ساسان اومد نظرش رو گفت و شما اومدی گفتی که گاف نده که نمی دونم چه ربطی بهش داشت
بعد شما گفتید همکار انجمن و ساسان درست کرد و گفت مدیر نه همکار
حالا اینکه ساسان اشتباه شما رو درست کردن دلیلی بر فخر فروشی ایشون نیست

الان که فرمودین مدیر هستین احساس خوبی بهتون دست داد ؟ ارضاع شدید با این جمله که مدیر هستید ؟
ببخشید اما این توهین هست

در کل یکم بهتر صحبت کنیم هیچکس ناراحت نمیشه ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

ببخشید بنده مداخله می کنم
ولی جناب مدیر از اینکه شما همکار خطابشون کردید ناراحت نشدند و در کمال ارامش جواب شما رو دادن!
ولی این پست شما خط اولش کلمه ی جالبی رو به کار نبردید
بهتر هست که در ارامش با دوستان صحبت کنید
شرمنده مداخله کردم ولی چون همه بچه ها واسه اقا ساسان احترام خاصی قائل هستن چون خودشون با بچه ها با احترام برخورد می کنن
با سپاس

پ.ن:معذرت از دوستان استقلالی که اسپم شد!:)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

ای آقا ...
بیخیالش ...

اصلا اونطوری که فکر کردی نبوده!! فقط بهت یه اشاره شده که مدیر هستن نه همکار !! همین !!
هیچکس اینجا چیزی و به رخ دیگری نمیکشه !!
این بحثم چیز خاصی نیست که کش پیدا کنه !!

به نظر من که حیدری میره امارات . . حماقته نره . . بد پولی میدن ...

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
یه کاری کنید که فایده داشته باشه!

حداقل جمع شید یه 1000 نفر برید دم باشگاه تحصن کنید!

فوقش میان جمعتون میکنند ( شوخی!)

آدم اعصابش از اینجا خورد میشه می بینه تیم مورد علاقش داره به خاک سیاه میشنیه بعد هیچ کاری از دستش بر نمیاد!

جالب اینجاست همه پیشکسوتها هم کشیدن عقب از حجازی و پورحیدری گرفته تا قلعه نویی

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185

ببخشید اما این توهین هست

در کل یکم بهتر صحبت کنیم هیچکس ناراحت نمیشه ;)

عذر میخوام اما فکر کنم این اسمش کنایست ، نه توهین .

بنده از تمام دوستان عذر خواهی میکنم !!!!

ﺍﺩﻋﺎﻯ ﻣﻬﺎﺟﻢ ﺍﺧﺮﺍﺟﻰ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ :‬‫ﻓﺼﻞﺑﻌﺪﻣﺮﺍ با ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ!‬

ﻣﺠﺘﺒﻰ ﺯﺍﺭﻋﻰ ﻣﻬﺎﺟﻢ ﺷﻴﺮﺍﺯﻯ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ در گفت گو با خبرنگاران گفت
ﺍﮔﺮ ﺟﺪﺍﻳﻰﺍﻡ ﺍﺯ‬ ‫ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ ﻣﺴﻠﻢ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﻟﻴﻠﻰ ﻛﻪ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺣﺮﻓﻪﺍﻯ‬ ‫ﺍﺳﺖ ﻓﺼﻞ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺍ ﺑﺎ ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ!‬

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آدم اعصابش از اینجا خورد میشه می بینه تیم مورد علاقش داره به خاک سیاه میشنیه بعد هیچ کاری از دستش بر نمیاد!
جالب اینجاست همه پیشکسوتها هم کشیدن عقب از حجازی و پورحیدری گرفته تا قلعه نویی

به نظر من که کار خوبی میکنن خدایی !

با این کار به سعید لو و دارو دستش نشون میدن که مسجد جای ... نیست !!! تا از این به بعد حواسشون رو بیشتر جمع کنن ، خیال نکنن هر کاری کردن میتونن سریع جمش کنن و ماس بمالن روش

کاش هوادارای استقلال یه تجمع اعتراضی جلوی سازمان برگذار میکردن !!!

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

من میخواستم ابهامات این دوست تازه واردمون رو برطرف کنم که سایر رفقا زخمتش رو کشیدن

ممنون از همه دوستان جواد فرامرز مرجان و کامی

و سپاس از دوستمون که قبول کردن برداشتشون اشتباه بوده و پوزش هم خواستن

-----------------------------------

مگه قرار نبود تا دوشنبه تکلیف مدیر عاملی مشخص بشه ؟؟؟ :hmm::hmm:

جالبه که هیچکی هم صداش در نمیاد انگار اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده عنقریبه طالبلو خسرو و ... بقیه هم بار سفر ببندن .. خب حق دارن خدائی میخوان تکلیفشون معلوم بشه ..:(

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
«تا زمانی که در فوتبال آدم‌های لمپن و متحجر وجود داشته باشند جایی برای افرادی که حرف‌های تازه دارند، نیست.»
این سر آغاز صحبت های واعظی آشتیانی در بخش ویژه خبری شبکه خبر بود.او که در صحبت های کاملا مشخص بود نگران وضعیتاستقلال است در این خصوص گفت«‌نمی‌دانم چرا مسوولین سازمان تربیت بدنی برای انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال این قدر تعلل می‌کنند. حتی اگر همین فردا هم اقدام به انتخاب اعضا بکنند بسیار دیر است و باید همین امروز تصمیمی بگیرند.»
واعظی که به گفته سعید لو هنوز استعفایش به صورت رسمی اعلام نشده است اشاره ای هم به این مورد می کند و می گوید«طبق قانون تجارت نیازی نیست که من حتما به صورت کتبی استعفا دهم. ازآنجا که در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قانون تجارت اجرا می‌شود ، پس از اینکه فردی به هر دلیلی در پست خود حاضر نشد دیگر اعضا باید عدم حضور وی را اعلام کنند.
بنابراین وظیفه آقای امیدوار رضایی بوده است که پس از نبود من این موضوع را به سازمان اعلام می‌کردند، چرا که ایشان تنها عضوی بودند که در هیات مدیره باقی مانده بودند، اما ایشان با نگفتن خود تخلف کرده است.من تعجب می‌کنم که چرا سعیدلو می گوید هنوز استعفای من به دستش نرسیده است. این نشان می‌دهد که دوستان قانون تجارت را نخوانده‌اند.به نظر می‌رسد هنوز سازمان تربیت بدنی نمی‌خواهد این را بپذیرد که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال بودجه فصلی دارند و نه بودجه سالانه.»
ادامه صحبت های واعظ در خصوص عملکردش در روزهای پایانی مدیریتش در باشگاه استقلال است.آنجا که او می گوید«من در این مدت سه بازیکن تاثیرگذار را برای استقلال جذب کردم و با دو بازیکن مطرح دیگر نیز مذاکراتی را انجام دادم و این گونه نیست که هیچ کاری را برای استقلال انجام نداده باشم.
در مدتی که در استقلال بودم تلاش کردم که یک مدیریت فرهنگی را در این تیم حاکم کنم. من مربی سالاری و بازیکن سالاری را در استقلال از بین بردم و نظم در استقلال را به حدی رساندم که هر کس فقط در جایگاه خودش سخن می‌گفت.
در ابتدای حضورم در استقلال تعجب می‌کردم که چرا برای باشگاه حساب بانکی ایجاد نمی‌کنند. در صورتی که این کار هیچ مشکلی هم نداشت و من آن را به راحتی انجام دادم.»
مدیر عامل مستعفی استقلال مدعی است که تمام بدهی های باشگاه را در زمان مدیریتش پرداخت کرده است.«: من در استقلال تمام بدهی‌های گذشته باشگاه را پرداخت کردم و فقط مبلغ دو میلیارد و 700 میلیون تومان از قرارداد این فصل بازیکنان مانده است که هنوز به آنها پرداخت نشده است. این در حالی است که باشگاه پرطرفدار دیگر یعنی پرسپولیس طبق گفته کاشانی حدود 12 میلیارد بدهی دارد، اما در زمان من تنها همان دو میلیارد و 700 میلیون به عنوان بدهی وجود داشت.»
وی در خصوص این گفته سعیدلو که باید به حساب و کتاب‌های استقلال رسیدگی شود،گفت«: اشکالی ندارد، یک روز ما در شورای شهر حساب‌های سعیدلو را رسیدگی می‌کردیم حالا هم ایشان می‌خواهند به حساب‌های ما رسیدگی کنند. ما که ابایی از محاسبه نداریم چرا که عملکرد ما کاملا واضح و مشخص و ورودی‌ها و خروجی‌های باشگاه نیز معلوم است.
حقیقت این است که اگر می‌توانستم با سعیدلو کار کنم صبوری به خرج می‌دادم و در آن شرایط در استقلال می‌ماندم، اما با تمام احترامی که برای سعیدلو قائلم باید بگویم که کار با او برای من مشکل است.
من باز هم از مسوولان سازمان خواهش می‌کنم که تکلیف استقلال را مشخص کنند، مگر قحط الرجال است. اگر مدیری لیاقت داشته باشد حتما می‌تواند در پست خود موفق باشد، اما واقعیت این است که از فوتبالی که یک مربی پس از دو فصل ناموفق به عنوان مربی تیم ملی انتخاب می‌شود نمی‌توان انتظارات زیادی داشت.»
اما حرف های پایانی واعظ که خطاب به کفاشیان است.او می گوید«: باید فاتحه فوتبالی که رییس فدراسیونش به من می‌گوید گل‌گاوزبان بخور تا حالت بهتر شود را خواند. تا زمانی که آدم‌های لمپن و متحجر در فوتبال هستند افرادی مثل من که حرف جدیدی برای گفتن دارند جایی ندارند. زمانی که من مدیر بودم این افراد با توپ پلاستیکی بازی می‌کردند. این افراد هیچ حرف تازه‌ای برای گفتن ندارند و پشت سر هم اظهارات غیرکارشناسی می‌کنند.»

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ادامه صحبت های واعظ در خصوص عملکردش در روزهای پایانی مدیریتش در باشگاه استقلال است.آنجا که او می گوید«من در این مدت سه بازیکن تاثیرگذار را برای استقلال جذب کردم و با دو بازیکن مطرح دیگر نیز مذاکراتی را انجام دادم و این گونه نیست که هیچ کاری را برای استقلال انجام نداده باشم.

تصحیح : 2 بازیکن معمولی و یک بازیکن نیمکت نشین یعنی ! خب مدیر حاذق و لایق ؟! تو که انقدر " اینکاره " (!) بودی چرا یهو تو مهمترین زمان فصل فرار رو بر قرار ترجیح دادی ؟؟ تو که انقدر حق حق میکنی مگه نمیگن حق گرفتنی یه نه دادنی ؟! چرا نموندی برای اس اس احقاق حق کنی ؟؟؟ چرا مثل بزدل ها صحنه رو خالی کردی و دست استقلال رو تو پست گردو گذاشتی ؟؟ مگه بقول خودت همه مسئولا پرسپولیسی نبودن ؟!! پس چرا استقلال رو تک و تنها پیش اونها جا گذاشتی ؟؟! تو که خودتو اسطوره نظم و دسیپلین و قدرت میدونستی ؟؟

من مربی سالاری و بازیکن سالاری را در استقلال از بین بردم و نظم در استقلال را به حدی رساندم که هر کس فقط در جایگاه خودش سخن می‌گفت.

تصحیح : من مربی سالاری و بازیکن سالاری را در استقلال از بین بردم و واعظی سالاری را جایگزین کردم ! و خفقان را به حدی رساندم که بجای هر کس فقط من صحبت میکردم و نظر میدادم !!

پ ن : افسوس که این وسط استقلال داره قربانی میشه //

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
فکر کردن به اینکه چی تو فصل بعد در انتظارمونه خیلی وحشتناکه :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته گفته هاش رو در مورد مستر کفاشیان بنده تایید میکنم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

ﺍﺩﻋﺎﻯ ﻣﻬﺎﺟﻢ ﺍﺧﺮﺍﺟﻰ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﻴﺲ :‬‫ﻓﺼﻞﺑﻌﺪﻣﺮﺍ با ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ!‬

!‬
خدا نکنه :hmm::hmm:

درسته یا شایعه س باز ؟؟ هنوز تو ایسنا نیومده :

اینو گزاشته بودم چندتا پست قبل تر راست یا دروغش هنوز خبرگزاریهایی مثل ایسنا یا خود سایت تایید نکرده

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
واعظ آشتیانی: متاسفانه در فصلي که استقلال به مقام سوم ليگ رسيده است بسيار سعي کرده‌اند تا اين مقام را کمرنگ کنند که حتي وقتي استقلال در يک فصل سيزدهم شد نيز اين جوسازي‌ها را انجام ندادند. استقلال در اين فصل با 6 امتياز اختلاف نسبت به رقيب ديرينش پرسپوليس به مقام سوم دست يافت که اين باعث افتخار براي هواداران ما است، اما يکسري افراد با جوسازي‌هاي و حرف‌هاي بي‌ارزش خود احساسات طرفداران ما را جريحه دار مي‌کند.

حرف راست رو هم باید پذیرفت !
واقعا دست هایی تو کاره تا این تیم رو خراب کنن که تا اینجا هم موفق بودن !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تو کار بوده و هست و خواهد بود !
وقتی تیمی مثل تاج به اوج برسه مطمئن باشین میکوبنش ..تا اسم استقلال که به تاج معروفه .. به جایی نرسه ..
تیمی که ول.. توش توپ زده .. کم تیمی نیست ..

به هر حال !! همشون در حال حاضر شایعس .. من فقط اصلا دوست ندارم حیدری و مجیدی برن .. کلا بازیکنای استقلال کاش بمونن .. اما اگه واقعا تعصب به تیمشون ندارن و نمیتونن صبر کنن .. همون بهتر که برن ..
مگه کاظمی و سیاوش چیشون از حیدری بالاتره . .که نتونستن صبر کنن ؟ و حالا یا جان واریو !
حالا هر کی!

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
هواداران خشمگین استقلال مقابل بعدازظهر امروز (سه شنبه) جلوی درب این باشگاه تجمع کردند.

(منبع)

((البته اشتباه رفتند باید می رفتن جلوی سازمان)))

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
احتمالا منتظرن تا پرسپولیس همه بازیکناش رو بگیره و از اون بازیکنا استقلال نتونه کسی رو بگیره تا حسابی خیالشون راحت بشه بعد یکیو بالا سر تیم بذارن !! تف تو این مملکت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اینو گزاشته بودم چندتا پست قبل تر راست یا دروغش هنوز خبرگزاریهایی مثل ایسنا یا خود سایت تایید نکرده

الان دیدم پستت رو ، پست خودم رو پاکیدم :happy:

خب خبر مشخص شدن اعضای هیات مدیره هنوز تو ایسنا عنوان نشده یعنی هنوز بلاتکلیفیم .. :hmm:

ای خدا ... من آخر سکته میکنم ! ترو خدا یکی پیدا شه نذاره خسرو هم بره اینا که هنوز تو شیش و هشت مدیر عاملی گیر کردن .. :( :

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا