• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

نمی دونم (خسرو حیدری) یه جورایی حرف می زد مثل این که یکی این حرفا رو بهش دیکته کرده باشه و گفته باشه اینا رو بگو :دی (البته این حس من نسبت به حرف زدنش بود)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
وقتی سرپرست ادعای قلعه نویی را تکذیب کرد / بعد از اظهارات قلعه نویی مبنی بر عدم دخالت در جذب بازیکنانی همچون خسرو حیدری: بصيرت: بازيكنان جديد سپاهان با نظر مستقیم قلعه نويي انتخاب شده اند

آنكارا - مجيد بصيرت سرپرست تيم فوتبال سپاهان اصفهان بعد از اظهارات قلعه نویی مبنی بر عدم دخالت وی در جذب بازیکنانی همچون خسرو حیدری تاكيد كرد كه بازيكنان جديد اين تيم با نظر مستقيم امير قلعه نويي انتخاب شده اند.

وي كه به همراه تيم سپاهان در اردوي آمادگي در آنكارا بسر مي‌برد در آنكارا اين مطلب را عنوان كرد.

بصيرت با اشاره به تغييراتي كه در فصل جاري در تيم سپاهان داده شده است گفت: شش بازيكن جديد به تركيب تيم اضافه شده است كه همگي بازيكناني موفق هستند و با در نظر گرفتن نيازهاي تيم اين تغييرات صورت گرفته است.

وي با اشاره به اين كه هشت بازيكن تيم ملي فوتبال كشورمان از سپاهان هستند، گفت: تيم سپاهان از تشكيل‌دهندگان اصلي و استخوان بندي اصلي تيم ملي كشورمان را تشكيل مي‌دهند.

بصيرت كه اين روزها سرگرم گذراندن كلاس آ فوتبال آسياست، در پاسخ به اين سووال كه برخي وي را مربي آينده سپاهان مي‌دانند، گفت: اميدوارم كه در سالهاي آينده بتوانم بيش از پيش براي سپاهان مثمر ثمر باشم و در نهايت به عنوان يك بازيكن سابق من نيز خواهان مربيگري هستم.

مجيد بصيرت در مورد كلاسهاي آ آسيا نيز گفت: شركت در آن كلاس‌ها براي من بسيار مفيد است و بخش عمده شركت‌كنندگان در كلاسهاي آ آسيا را بازيكنان جام جهاني ‪ ۹۸‬تشكيل مي‌دادند و آخرين دوره اين كلاسها در ماه آينده برگزار خواهد شد .

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
پس همون حرف فرهاد مجیدی درست بود که بعضی ها فقط دوست دارن وقتی خودشون در استقلال هستند تیم نتیجه بگیره !!! وقتی نیستند تیشه به ریشه تیم میزنن !!!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
حسين كعبي در راه استقلال تهران
فوتبال- همشهري آنلاين:
هافبك تيم فوتبال استيل آذين در حال مذاكره براي پيوستن به تيم استقلال تهران است.

به گزارش ايلنا، پس از جدايي خسرو حيدري هافبك راست تيم استقلال تهران و حضور در تيم سپاهان اصفهان، مسئولان آبي‌پوش پايتخت مذاكرات خود را با حسين كعبي، هافبك تيم استيل آذين آغاز كرده‌اند و درصدد جذب اين بازيكن هستند.

گفتني است حسين كعبي به تازگي قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با تيم استيل‌آذين تمديد كرده اما قرار است اين بازيكن با پرداخت مبلغي به مديران استيل‌آذين، زمينه جدايي خود را از اين تيم فراهم سازد.

گفتني است، حسين كعبي پيش از اين و در ليگ هفتم فوتبال كشورمان سابقه پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس را در كارنامه ورزشي خود داشته است.
لينک خبر: http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=118384
منبع خبر: همشهري
زمان خبر: جمعه 11 تير 1389 ساعت: 20:36:35

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
حسين كعبي در راه استقلال تهران
فوتبال- همشهري آنلاين:
هافبك تيم فوتبال استيل آذين در حال مذاكره براي پيوستن به تيم استقلال تهران است.

به گزارش ايلنا، پس از جدايي خسرو حيدري هافبك راست تيم استقلال تهران و حضور در تيم سپاهان اصفهان، مسئولان آبي‌پوش پايتخت مذاكرات خود را با حسين كعبي، هافبك تيم استيل آذين آغاز كرده‌اند و درصدد جذب اين بازيكن هستند.

گفتني است حسين كعبي به تازگي قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با تيم استيل‌آذين تمديد كرده اما قرار است اين بازيكن با پرداخت مبلغي به مديران استيل‌آذين، زمينه جدايي خود را از اين تيم فراهم سازد.

گفتني است، حسين كعبي پيش از اين و در ليگ هفتم فوتبال كشورمان سابقه پوشيدن پيراهن تيم پرسپوليس را در كارنامه ورزشي خود داشته است.
لينک خبر: http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=118384
منبع خبر: همشهري
زمان خبر: جمعه 11 تير 1389 ساعت: 20:36:35
کعبی ؟ امیدوارم شایعه باشه:دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها نظرتون در مورد اون برزیلیه که عکس روزنامه رو گذاشتم چیه ؟

این خبر تکمیلیش :

مهاجم برزیلی استقلال فردا رو نمایی می شود

این هم مشخصاتش :

Anderson_Ricardo_Dos_Santos_300.jpg

Anderson Ricardo dos Santos

این هم مصاحبه با بهتاش فریبا :

A0875198.jpg

فريبا: هواداران در نيم‌فصل دوم از بازي استقلال لذت خواهند برد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من حاضرم ده نفره بریم تو زمین و کعبی رو تو اس اس نبینم

این برزیلی هم امیدوارم مثل مارکو پرسپولیس از کار در نیاد.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
کعبی بياد اس اس من رسماً از طرفداری اس اس استعفا ميدم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
62109159-ca4a-4f6d-adb6-386cd447bb46.jpg

این جباری چقدر پیر شده. موهاش سفید شد. این بین میلاد و جباری وایستاده کیه؟ :blink:

کعبی بياد اس اس من رسماً از طرفداری اس اس استعفا ميدم

یه چیزی تو همین مایه ها :lol:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
این سانتوس رو بیارن دهن همه رو مورد عنایت قرار میده حالا نگا کنید :D

منظورت اینه که اگه سانتوس بیاد دهان عنایت(رئیس کمیته داوران) رو موردی قرار میده:D:D:D:D؟

هر کی رو بیارن برای ما جای جانواریو رو نمیگیره:(.حتی کریستیناو کانال دو:D

پ.ن: فرزاد جون چطوری خوبی؟ مخلصیم برادر

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بابا حالا کعبی نه به باره نه به داره !

از الان ماتم کعبی رو گرفتید :D

تازه دکتر بعد از معاینه اولیه گفت که خارجی میاریم او اون سمت :D

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پ.ن: فرزاد جون چطوری خوبی؟ مخلصیم برادر

دردو بی پایان بر داش علی عزیز
ارادتمندم برادر..

کعبی که فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه و یه شایعه بیش نیست " ایشالله " :happy:

پ ن : مجید جان شما هم هی برو از تو عکسای تمرین چهره های جدید کشف کن :دی
جدی این کیه ؟! فکر کنم بازیکن جوانانی چیزی باشه !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عمرا کعبی بیاد اس اس .. بابا استقلال معروفه به با اخلاقا .. یه بی جنبه رو که نمیارن اس اس .. مگه راستمون قراره چقدر ضعیف باشه!!
امیرابادی رو میریم میزنیم بیاد تو اوج :D

جباری ام غصه نبود باباشه دیگه !! بدجور پیر میکنه !!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
محمد نوازي: مثل كريم باقري هنوز هم مي‌توانم بازي كنم
حاضرم تست بدهم و جاي خسرو را پر كنم

پ ن : مجید جان شما هم هی برو از تو عکسای تمرین چهره های جدید کشف کن :دی
جدی این کیه ؟! فکر کنم بازیکن جوانانی چیزی باشه !

:D:D:D:D:D کاشکی اسامیشو نرو هم زیر عکس مینوشت.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

نه تو رو خدا،نوازی اون موقع هم که تو اوج بود ميرفت جلو ديگه برنميگشت:hmm:

به اين امير آبادی هم اميدی نيست واقعاً تعطيل شده
پارسال چپ نداشتيم،امسال نه چپ داريم نه راست:wacko:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حمله سرمربی سپاهان به مظلومی و پورحیدری
قلعه نویی: یادتان رفته وقتی مربی استقلال شدم تیم را خالی کردید

خبرگزاری فوتبال ایران- کسانی که در اردوی ترکیه کنار امیر قلعه‌نویی هستند از عصبانیت او می‌گویند و اینکه اگر کارد بزنی خونش در نمی‌آید. قلعه‌نویی بعد از حضور خسرو حیدری در سپاهان به شدت مورد نفرت هوادران استقلال واقع شده و این همان چیزی است که سرمربی سابق استقلال همیشه از آن فرار می‌کرده است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، قلعه‌نویی که از شرایط تیمی سپاهان راضی است، حالا و در شرایطی که دوست نسبتاً‌ نزدیکش علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال شده،‌ روز گذشته در مصاحبه‌ای به رفتار، حرف‌ها و واکنش‌های کسانی که در حال حاضر دست‌اندرکار استقلال هستند، پاسخ داد. این در حالی است که گفته می‌شود او این انتقادات را با لحنی به شدت تند به زبان آورده است.

او از منصور پورحیدری آغاز می‌کند که در مصاحبه‌ای عملکرد قلعه‌نویی در جذب خسرو حیدری را زیر سوال برده بود، او می‌گوید:«همین آقای پورحیدری که حالا درباره من صحبت می‌کند، یادش رفته وقتی که من به عنوان سرمربی استقلال جای او قرار گرفتم تیم را از بازیکن خالی کرد تا من دچار مشکل بشوم. اما خدا را شکر ما با همان تیم هم نتیجه گرفتیم.»

او سپس بحث را به سمت پرویز مظلومی می‌برد و می‌گوید:«آقای مظلومی هم وقتی که سرمربی مس شد،‌امیرحسین صادقی را به مس برد تا من بدون مدافع در استقلال بمانم. اما همان تیم قهرمان ایران شد.»

به عقیده قلعه‌نویی استقلال خوب یارگیری کرده و همه باید به کار بچسبند و تیم را برای فصل جدید آماده کنند. او می‌گوید:«شما که مبعلی را گرفتید، میداودی را گرفتید، آشوبی را گرفتید، یک میلیارد از سازمان پول گرفتید دیگر چه می‌خواهید. کارتان را بکنید و تیمتان را به شرایط قهرمانی برسانید.»

--------------

شناختید این قلعه نویی رو ؟
میگه چون شما اونا رو بردید منم این و بردم !
به این میگم یک آدمی که نمک خورد نمک دون شکست ...

کجا هستند اونایی که پارسال با من بحث میکردند ؟
بیا دیگه ، سراب خان بیا ، بچه ها بیاید یک دلیل منطقی بگید شاید من بتونم یکم نفرتم از قلعه نویی کم بشه ! فقط نگکید فوتبال حرفه ای شده ، حالم به هم میخوره از این جمله ...
بیایید دیگه همه تون گفتید نه تو داری چرند میگید ، اینا توهم که قلعه نویی داره استقلال رو نابود میکنه !

یکی نیست بگه آخه بدبخت ، ما یک میلیارد گدایی کردیم ، تو که با اون ساکت 1.5 میلیارد فقط به یک بازیکن ما دادی تا تیمت قهرمان بشه ...

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
علیرضا جان هی چند مدته فقط میای و خبر در مورد قلعه نوعی میذاری و منتظری تا بقیه بیان و بحث کنن که این درست نیست داداش...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا