• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این حرفهای خاله زنکی رو روزنامه ها و خبرگزاری ها حالا که لیگ تعطیله مینویسند تا مطلب کم نیارن! اکثرشونم توهم هستند کلی بار ثابت شده... شما دیگه چرا سرشون بحث میکنید آخه...
------------
به نظر من استقلال خوب بازیکن گرفته فقط برای گوش باید بازیکن شایسته بگیره

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اگر دقت کنید موقع رفتن خسرو روزنامه گل و 90 خیلی داشتن جوش میزدن که امیر و مسئولین استقلال و هوادارا رو رودر روی هم قرار بدن -الان هم که امیر برگشته (البته الان ترکیه هستش) دارن با دادن اطلاعات غلط امیر و فتل و مظلومی رو رودر روی هم قرار میدن تا بتونن یه حاشیه توپول برای استقلال و سپاهان درست کنن و خودشون از آب گل آلود ماهی بگیرن.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آرین خان شما نمودنم یادته پارسال یا نه !
همه شده بودند یک جبهه ، هی به من حمله می کردند ، هی میگفتم حمایت کنید ، میگفتند نه فقط قلعه نویی ! خوب کوشند حالا عاشقان سینه چاک آقایون ؟ حالا چرا ساکتند ؟ چرا فقط میان میگن انشالله ما میتوانیم ...

حالا آرین خان اگر بحث در مورد خیانت آقایون نادرسته بحث در مورد چی درسته ؟
این که کعبی می خواد بیاد ؟ یا اینکه نوازی میخواد باید ! اینا اصلا در حد بحث نیست ...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اگر دقت کنید موقع رفتن خسرو روزنامه گل و 90 خیلی داشتن جوش میزدن که امیر و مسئولین استقلال و هوادارا رو رودر روی هم قرار بدن -الان هم که امیر برگشته (البته الان ترکیه هستش) دارن با دادن اطلاعات غلط امیر و فتل و مظلومی رو رودر روی هم قرار میدن تا بتونن یه حاشیه توپول برای استقلال و سپاهان درست کنن و خودشون از آب گل آلود ماهی بگیرن.

من با شما موافقم. این نوشته فقط برای به هم ریختن استقلال و سپاهان هست.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آرین خان شما نمودنم یادته پارسال یا نه !
همه شده بودند یک جبهه ، هی به من حمله می کردند ، هی میگفتم حمایت کنید ، میگفتند نه فقط قلعه نویی ! خوب کوشند حالا عاشقان سینه چاک آقایون ؟ حالا چرا ساکتند ؟ چرا فقط میان میگن انشالله ما میتوانیم ...

حالا آرین خان اگر بحث در مورد خیانت آقایون نادرسته بحث در مورد چی درسته ؟
این که کعبی می خواد بیاد ؟ یا اینکه نوازی میخواد باید ! اینا اصلا در حد بحث نیست ...

علیرضا جان من که عاشق سینه چاک قلعه نویی نبودم فقط از بازیهای بد تیم انتقاد می کردم !!!
آخه نمی دونم علیرضا جان چرا همش بحث قلعه نویی رو می کشی وسط ؟؟؟
بعد یک چیزی حیدری بارها گفته که من با مضلومی مشکل دارم حالا اگه قلعه نویی هم نمی گرفت وقتی بازیکنی دلش با تیم نباشه توی طول فصل حاشیه بیشتری ایجاد میشه !!

امير قلعه‌نويي براي كاهش تنش ميان وي و هواداران استقلال تصميم داشت جواد كاظميان را در اختيار استقلال دهد كه اين امر با كمال تعجب با مخالفت سرمربي استقلال مواجه شده است

سايت گل -شكي وجود ندارد كه استقلالي‌ها هنوز از امير قلعه‌نويي بابت حضور خسرو حيدري در سپاهان دلخورند، اما قلعه‌نويي با وجود ناراحتي از سرمربي استقلال در دو روز گذشته با پا در مياني دوستانش تصميم گرفته بود جواد كاظميان را يك ساله و قرضي به استقلال بفرستد. كاري كه طبق قانون مشكلي نداشت و كاظميان مي‌توانست به سرعت در جمع آبي‌ها حضور پيدا كند

به گزارش گل اما درحالیکه امیر قلعه نویی از ترکیه در گفت وگو با مسئولان استقلال رضایت داد که جواد کاظمیان را در اختیار این تیم قراردهد اما دركمال ناباوری پرویز مظلومی در خواست علی فتح ا..زاده را رد کرد و گفت به جواد کاظمیان نیاز ندارد.

منابع خبري سايت گل خبر داده‌اند در جلسه فنی روز گذشته با حضور فتح ا..زاده.امیری،جویباری، مظلومی و پورحیدری سرمربی کنونی استقلال عنوان کرد که با گرفتن کاظمیان از سپاهان ما فقط فشار روحی را از قلعه نویی بر میداریم و من کاظمیان را نمی خواهم.

این حرف مظلومی با واکنش شدید فتح ا..زاده همراه شد.گفته می شود فتح ا..زاده در این جلسه گفته همه می دانند گزینه اول مربیگری استقلال برای من قلعه نویی بوده اما خود وی به استقلال نیامد.اقای مظلومی به فکر تقویت تیم خودت و شادی هواداران باش نه چالش با قلعه نویی... كه در نهايت اين جلسه بدون جمع‌بندي به پايان رسيده است.

نكته مهم اين خبر اين است كه قلعه‌نويي در مكالمات خصوصي گفته حتي مي‌تواند خسرو را در اختيار استقلال قرار دهد اما اين بازيكن به هيچ وجه نمي‌خواهد با پرويز مظلومي كار كند.
.

بابا مگه ما گفتیم قلعه نویی خدا هست که حالا بیام بگیم که نیست ما فقط گفتیم بازی های زمان قلعه نویی بهتر از زمان مرفاوی بود این چه ربطی به این داره که ما طرفدار سینه چاک قلعه نویی هستیم :rolleyes:

بهتر نیست دست از سر کچل این قلعه نویی بر داری :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان من که عاشق سینه چاک قلعه نویی نبودم فقط از بازیهای بد تیم انتقاد می کردم !!!
آخه نمی دونم علیرضا جان چرا همش بحث قلعه نویی رو می کشی وسط ؟؟؟
بعد یک چیزی حیدری بارها گفته که من با مضلومی مشکل دارم حالا اگه قلعه نویی هم نمی گرفت وقتی بازیکنی دلش با تیم نباشه توی طول فصل حاشیه بیشتری ایجاد میشه !!

امير قلعه‌نويي براي كاهش تنش ميان وي و هواداران استقلال تصميم داشت جواد كاظميان را در اختيار استقلال دهد كه اين امر با كمال تعجب با مخالفت سرمربي استقلال مواجه شده است

سايت گل -شكي وجود ندارد كه استقلالي‌ها هنوز از امير قلعه‌نويي بابت حضور خسرو حيدري در سپاهان دلخورند، اما قلعه‌نويي با وجود ناراحتي از سرمربي استقلال در دو روز گذشته با پا در مياني دوستانش تصميم گرفته بود جواد كاظميان را يك ساله و قرضي به استقلال بفرستد. كاري كه طبق قانون مشكلي نداشت و كاظميان مي‌توانست به سرعت در جمع آبي‌ها حضور پيدا كند

به گزارش گل اما درحالیکه امیر قلعه نویی از ترکیه در گفت وگو با مسئولان استقلال رضایت داد که جواد کاظمیان را در اختیار این تیم قراردهد اما دركمال ناباوری پرویز مظلومی در خواست علی فتح ا..زاده را رد کرد و گفت به جواد کاظمیان نیاز ندارد.

منابع خبري سايت گل خبر داده‌اند در جلسه فنی روز گذشته با حضور فتح ا..زاده.امیری،جویباری، مظلومی و پورحیدری سرمربی کنونی استقلال عنوان کرد که با گرفتن کاظمیان از سپاهان ما فقط فشار روحی را از قلعه نویی بر میداریم و من کاظمیان را نمی خواهم.

این حرف مظلومی با واکنش شدید فتح ا..زاده همراه شد.گفته می شود فتح ا..زاده در این جلسه گفته همه می دانند گزینه اول مربیگری استقلال برای من قلعه نویی بوده اما خود وی به استقلال نیامد.اقای مظلومی به فکر تقویت تیم خودت و شادی هواداران باش نه چالش با قلعه نویی... كه در نهايت اين جلسه بدون جمع‌بندي به پايان رسيده است.

نكته مهم اين خبر اين است كه قلعه‌نويي در مكالمات خصوصي گفته حتي مي‌تواند خسرو را در اختيار استقلال قرار دهد اما اين بازيكن به هيچ وجه نمي‌خواهد با پرويز مظلومي كار كند.
.

بابا مگه ما گفتیم قلعه نویی خدا هست که حالا بیام بگیم که نیست ما فقط گفتیم بازی های زمان قلعه نویی بهتر از زمان مرفاوی بود این چه ربطی به این داره که ما طرفدار سینه چاک قلعه نویی هستیم :rolleyes:

بهتر نیست دست از سر کچل این قلعه نویی بر داری :happy:

سلام ، مخلصیم !
داداش پای کی رو بکشم وسط ؟ حافظ شیرازی ؟
یارو داره یک تنه استقلال رو نابود میکنه ...

شما 2 خبر از سایت گل بیار که درست باشه من این مطلب رو باور میکنم !

داداش هیچ مربی حاضر نیست اینجوری بازیکن گدایی کنه ، اگر مظلومی کاظمیان و حیدری رو بگیره خیلی باید کوچیک باشه !

هیمن جوری قلعه نویی سایش از تیم ما ورداشته نمیشه ، 2 روز دیگه تیم یک چیزی شد این آقا انقدر وقیح هست که بگه من بازیکن دادم تیم قهرمان شد ...

ببین تا همه باورشون نشه قلعه نویی فقط به فکر خودش هست و هیچ علاقه ای به موفقیت استقلال نداره ولش نمیکنم !
مردک قول میده از استقلال بازیکن نگیره فردا میزنه زیر قولش ، به تو میشه گفت مرد ؟
به تو چه خسرو کجا می رفت تو رو حرفت وایسا ...

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
داش علی واسه اینکه نگی اینایی که پارسال انتقاد می کردن کجان پست دادم..
وگرنه فقط میام و از پست های بچه ها لذت می برم و می رم.

من هنوز تا حد زیادی سر حرفام هستم!!
تیم فصل پیش در مقاطعی خیلی بد بود!!
قلعه نویی مثل همه ی ماها حق داره به فکر خودش باشه و اولویتش اونه (اما الان داره یه کم زبل خان بازی در میاره!!)
حرف آرین و فرامرز که خسرو دلش با پرویز خان نبود تائید می شه.

بعدشم من نمی دونم چه اصرار و علاقه ای به دشمن تراشی داریم؟؟ یعنی اگه قلعه نویی امشب سرش رو بذاره زمین بمیره از فردا همه چی ِ استقلال درست ِ؟؟؟ آقا به مساول باید ریشه ای نگاه کرد

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
حالا چند تا بالزیکن رفته که رفته. هر سال همینطور بوده از بچگی یادمه هر سال چند تا بازیکن خوب میرفتند. عابدزاده، بیانی ها و ... ولی تیم جمع و جور میشد و برای قهرمانی دوباره میجنگید اگه واقعا با رفتن خسرو استقلال نابود شده! پس اصلا مظلومی چرا اومد همون مرفاوی میموند که تیم نره دست دو! نمیدونم چرا اینقدر خسرو خسرو میکننند! امیدوارم از الان همه آماده باخت نباشند تو استقلال که این بازیکن رو بهانه کنند. خسرو خوب بود ولی همین خسرو تو آسیا نتونست چاره کار باشه وقت هست میشه تیم رو درست کرد. اینقدر قلعه نویی و خسرو رو بهانه باخت های آینده نکنید به نظر من که هیچی دلیل باخت نمیشه بهتره مظلومی و فتح ا... زاده وقت تلف نکنند و تیم رو قوی کنند وگرنه باز باید وایستیم سپاهان که خوب یارگیری کرده مثل چند سال اخیر باز راحت قهرمان بشه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
امير آبادى:در پست تخصصى ام بازى مى كنم

هافبك تيم فوتبال استقلال از اردوى تيمش در كردان ابراز رضايت كرد و گفت: با اين آمادگى ،تا پايان ليگ احتياج به بدنسازى نداريم. مهدى اميرآبادى در گفتگو با مهر، با اشاره به اردوى خوبى كه تيمش در كردان پشت سر گذاشت اظهار داشت: تمرينات پرفشار و سختى از سوى مظلومى در اين مدت در نظر گرفته شده بود كه خوشبختانه از پس تمام آنها برآمديم و با كسب آمادگى نسبى به تهران بازگشتيم. بازيكنان جديد استقلال تا حدود زيادى با نفرات قبلى هماهنگ شدند و مشكلى از اين لحاظ ديده نمى شود. وى افزود: پرويز مظلومى تمرينات جامع و كاملى در اين مدت برگزار كردند و با توجه به اين تمرينات بعيد مى دانم تا پايان فصل از لحاظ بدنسازى مشكلى داشته باشيم. البته اين وسط برنامه سازمان ليگ ممكن است براى ما دردسرساز باشد وشايد مجبور باشيم در اين فصل چند بار بدنسازى كنيم. آن هم در حالى كه اين مسائل در ليگ حرفه اى جايى ندارد. هافبك استقلال ادامه داد: اين مسئله براى فوتبال حرفه اى اصلا خوب نيست اما طبيعتا بايد طورى آمادگى بدنى خود را حفظ كنيم كه در طول فصل كم نياوريم. اميرآبادى بااشاره به بازى در پست تخصصى اش تصريح كرد: با صحبت هايى كه از سوى كادر فنى مطرح شده، احتمال دارد امسال پس از چند فصل در پست تخصصى ام بازى كنم و تمام توانايى هايم را به نمايش بگذارم. هافبك استقلال طى چند فصل اخير به دليل ترافيك در پستش و حضور بازيكنانى نظير خسرو حيدرى ،در پست غير تخصصى بازى مى كرد اما ظاهرا امسال شرايط براى اين بازيكن فرق كرده است.
لينک خبر: http://www.abrarnews.com/politic/1389/890413/html/varzeshi.htm#s76443
منبع خبر: ابرار
زمان خبر: شنبه 12 تير 1389 ساعت:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
استقلال ۷ ميليارد بدهى دارد
سكوت در مورد اظهار نظر قلعه نويى، ميزان بدهى هاى استقلال، آخرين وضعيت نقل و انتقالات آبى پوشان،تلاش براى جذب اسپانسر جديد،دلايل نرفتن استقلال به اردوى خارج از كشور و آخرين وضعيت هيأت مديره استقلال مهمترين بخش هاى گفتگوى مهر با على فتح ا.. زاده است. به گزارش مهر، على فتح ا.. زاده ۲۵ روز پس از قبول مسئوليت سرپرستى باشگاه استقلال همچنان به دنبال رتق و فتق امور اين باشگاه است. عقد قرارداد با بازيكنان جديد، جذب اسپانسر مالى، تعيين بدهى ها و ... باعث شده تا فتح ا.. زاده وضعيت باشگاه را آشفته خوانده و عنوان كند: «هنوز خيلى كار داريم، بايد به اوضاع باشگاه سروسامان دهيم». گفتگوى مهر با على فتح ا.. زاده پيرامون شرايط باشگاه و فعاليت آبى پوشان در فصل نقل و انتقالات در زير مى آيد:
وضعيت اين روزهاى باشگاه استقلال چگونه است؟
- متاسفانه همه چيز ريخت و پاش است، تلاش مى كنيم حركت باشگاه را روى روال قرار دهيم. اوضاع درست مى شود، انشااله.
چه كارهايى انجام شده و چه كارهايى در دست اقدام است؟
- خيلى كارها انجام داديم، همين كه ۱۴ بازيكن داشتند از استقلال مى رفتند و آنها را جمع و جور كرده و حفظ كرديم، به نظرم كار مهمى مى آيد. اينكه در پنج روز سه بازيكن ملى پوش جذب استقلال شدند كار كوچكى نيست.
طبيعتا اين روزها دغدغه اصلى شما همچون ديگر باشگاه ها جذب بازيكنان جديد و عقد قرارداد با بازيكنان فصل گذشته استقلال است. فكر مى كنيد، در فصل نقل و انتقالات عملكرد باشگاه استقلال خوب بوده است؟
- نظر شما چيست؟ شما فكر مى كنيد ما خوب كار كرده ايم؟
نمى دانم! ما از شما به عنوان مديرعامل باشگاه مى پرسيم.
- شما ببينيد در تيم استقلال قرارداد ۱۴ بازيكن به اتمام رسيده بود. ما سعى كرديم قرارداد بيشتر اين بازيكنان را تمديد كنيم كه خوشبختانه در اين كار تا حدودى موفق بوديم. مجيدى، برهانى، طالب لو، صادقى و ... را حفظ كرديم و سه تا بازيكن ملى پوش هم گرفتيم.
پس از عملكرد باشگاه در فصل نقل و انتقالات رضايت داريد؟
- با توجه به فرصت و زمانى كه در اختيار داشتيم همين كار را بيشتر نمى توانستيم انجام دهيم، انشااله براى سال آينده از الان فكر مى كنيم كه بايد چه كارهايى انجام دهيم. ما بازيكنان خوبى مانند ميداودى، مبعلى، آشوبى و ... را گرفتيم. پس بد عمل نكرديم. با توجه و زمان و فرصتى كه داشتيم، عملكردمان خوب بوده است. حداقل هواداران راضى هستند.
خسرو حيدرى تنها بازيكنى بود كه در زمان شما از باشگاه استقلال جدا شد، نظرتان در مورد جدايى اين بازيكن چيست؟
- بله خسرو حيدرى از استقلال رفت اما قبل از من هم بازيكنان چون جانواريو، كاظمى، اكبرپور و بيك زاده از استقلال جدا شدند، ولى هيچ اتفاقى نيفتاد انگار فقط همين يك بازيكن از استقلال رفته است.
امير قلعه نويى از واكنش مسئولان و مربيان استقلال نسبت به جدايى خسروحيدرى از اين تيم گلايه كرده است. شما در اين مورد چه نظرى داريد؟ فكر مى كنيد گلايه سرمربى سپاهان درست است؟ - سئوال بعدى لطفا!
چرا؟
- در مورد يك بازيكن كه نبايد اينقدر حرف بزنيم كه چى بشود؟!
پرونده فعاليت باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات چه زمانى بسته مى شود؟
- با جذب دو بازيكن خارجى پرونده نقل و انتقالات باشگاه استقلال بسته خواهد شد. ما به دنبال يك مهاجم و يك هافبك خارجى هستيم تا تيم را كامل كنيم.
اسپانسر مالى تيم فوتبال استقلال براى فصل آينده انتخاب شد؟
- با دو اسپانسر بزرگ در حال مذاكره هستم كه اين هفته يكى از آنها انتخاب خواهد شد.
ظاهرا يكى از آنها شهردارى تهران است؟
- شهردارى هم يكى از گزينه هاى ماست.
مبلغ قرارداد اين حامى مالى چقدر است؟ متاسفانه طى سال هاى اخير رقم قرارداد اسپانسرهاى دو باشگاه استقلال و پرسپوليس متعارف با جايگاه اين دو تيم نبوده است.
- ما اين فصل اسپانسرى براى استقلال جذب مى كنيم كه متناسب با شان و جايگاه پيراهن اين تيم باشد.
بدهى باشگاه مشخص شده است؟
- تا به امروز فقط مبلغ سه ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان به بازيكنان بدهكاريم. ۴۰۰ ميليون تومان به دارايى بدهكار هستيم و بدهى هاى انباشته باشگاه نيز سه ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان است. كلا رقمى بالغ بر هفت ميليارد تومان.
چرا تيم براى برپايى اردو به خارج از كشور نرفت؟
- از آنجائيكه زمان كمى براى آماده سازى تيم وجود داشت، به سرمربى تيم پيشنهاد برپايى اردو در خارج از كشور را داديم اما ايشان نپذيرفت و قرار شد تيم براى برپايى اردو به سرعين برود.
اعضا هيأت مديره باشگاه استقلال چه زمانى معرفى خواهند شد؟
- فعلا من به عنوان سرپرست باشگاه را اداره مى كنم. بزودى با نظر سعيدلو هيئت مديره باشگاه مشخص مى شود.
نظر شما در مورد تقويم پيشنهادى سازمان ليگ برتر براى فصل دهم ليگ چيست؟
- بهتر است كادر فنى در اين مورد اظهارنظر كند. من هنوز نظر مربيان تيم را در اين خصوص جويا نشده ام.
لينک خبر: http://www.abrarnews.com/politic/1389/890413/html/varzeshi.htm#s76422
منبع خبر: ابرار
زمان خبر: شنبه 12 تير 1389 ساعت:

خداییش هیچکی مثل این نمیشه بدون خاله زنک بازی در آوردن و وارد حاشیه شدن وقتی در مورد خسرو و قلعه نویی میپرسن میگه سوال بعد.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
داش علی واسه اینکه نگی اینایی که پارسال انتقاد می کردن کجان پست دادم..
وگرنه فقط میام و از پست های بچه ها لذت می برم و می رم.

من هنوز تا حد زیادی سر حرفام هستم!!
تیم فصل پیش در مقاطعی خیلی بد بود!!
قلعه نویی مثل همه ی ماها حق داره به فکر خودش باشه و اولویتش اونه (اما الان داره یه کم زبل خان بازی در میاره!!)
حرف آرین و فرامرز که خسرو دلش با پرویز خان نبود تائید می شه.

بعدشم من نمی دونم چه اصرار و علاقه ای به دشمن تراشی داریم؟؟ یعنی اگه قلعه نویی امشب سرش رو بذاره زمین بمیره از فردا همه چی ِ استقلال درست ِ؟؟؟ آقا به مساول باید ریشه ای نگاه کرد

خوب باشه پس همتون قبول دارید دیگه که این قلعه نویی فقط به فکر خودش هست و حتی واسه موفقیت خودش حاضر هست استقلال رو نابود کنه ؟
پس از این جمله میشه نتیجه گرفت که ناآرامی پارسال سکوها و ناآرامی های احتمالی امسال 100% زیر سر آقای قلعه نویی هست ؟
الان دیگه این آقا عاشق سینه چاک نداره ، دیگه دلیلی نداره که بعد از پیروزی تیم همه شعار بدن امیر قلعه نویی !
اگر اتفاق افتاد میشه نتیجه گرفت که آقایون پول میدند ؟

در مورد مردن هم من هیچ وقت آرزوی مرگ کسی رو نمیکنم ولی خوب اگر خدایی نکرده این اتفاق بیفته 100% مشکلات تیم خلی کمتر میشه :D

در مورد ریشه ای فکر کردن هم فعلا باید جلوی کسانی که تیشه به ریشه ی تیم میزنن باید ایستاد بعد به فکر ساختن ریشه بود !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقایون یه بار دیگه ببینم اینجا دعوا و بحث بالا گرفته گوش همتون رو میپیچونم میندازم بیرونا :D

از چیزای خوب حرف بزنید ;;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
af1c5585-2bfc-4bbe-b0e9-f60b016c827a.jpg

غيبت مجيدي، برخورد معمولي طالب‌لو و محمدي و پيگيري مطالبات

عکسهای تمرین امروز

دوسانتوس : تا همين امروز استقلال را اصلا نمي‌شناختم.

خب خدا رو شکر : :happy:

کعبى: نظرى جویبارى با من مذاکره کرد اما به استیل آذین نامردى نمى کنم !

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خوب باشه پس همتون قبول دارید دیگه که این قلعه نویی فقط به فکر خودش هست و حتی واسه موفقیت خودش حاضر هست استقلال رو نابود کنه ؟
پس از این جمله میشه نتیجه گرفت که ناآرامی پارسال سکوها و ناآرامی های احتمالی امسال 100% زیر سر آقای قلعه نویی هست ؟
الان دیگه این آقا عاشق سینه چاک نداره ، دیگه دلیلی نداره که بعد از پیروزی تیم همه شعار بدن امیر قلعه نویی !
اگر اتفاق افتاد میشه نتیجه گرفت که آقایون پول میدند ؟

در مورد مردن هم من هیچ وقت آرزوی مرگ کسی رو نمیکنم ولی خوب اگر خدایی نکرده این اتفاق بیفته 100% مشکلات تیم خلی کمتر میشه :D

در مورد ریشه ای فکر کردن هم فعلا باید جلوی کسانی که تیشه به ریشه ی تیم میزنن باید ایستاد بعد به فکر ساختن ریشه بود !

علی جون داداش بخشی از جرفات درسته اما باز داری یه قسمت هایی رو به شقیقه ربط می دی:f34r::lol:
بذار یکم جام جهانی ِ خونم کم شه میام می گم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب خدا رو شکر : :happy:
کعبى: نظرى جویبارى با من مذاکره کرد اما به استیل آذین نامردى نمى کنم !

هزار مرتبه شکر

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مهاجم سابق اف سی سئول به استقلال پیوست

خبرگزاری فوتبال ایران - باشگاه استقلال ساعتی پیش با ریکاردو اندرسون مهاجم بلندقامت سابق اف ث سئول کره به توافق رسید و قرارداد بست.

باشگاه استقلال ساعتی پیش با ریکاردو اندرسون مهاجم بلندقامت سابق اف ث سئول کره به توافق رسید و قرارداد بست.

اندرسون 27 ساله با قد 192 سانتیمتر سابقه بازی در لیگ ترکیه و تیمهایی مثل سیواس اسپور را دارد. این بازیکن در 11 بازی لیگ کره درسال 2009 ، سه گل به ثمر رسانده است.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

اندرسون 27 ساله با قد 192 سانتیمتر سابقه بازی در لیگ ترکیه و تیمهایی مثل سیواس اسپور را دارد. این بازیکن در 11 بازی لیگ کره درسال 2009 ، سه گل به ثمر رسانده است.

چه کارنامه ضعیفی داره. اصلا تو کشور خودش چیکاره بوده؟!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
جالبه!

ظاهرا همون دوس سانتوس هست!

ریکاردو اندرسون دوس سانتوس!

صفحه ویکی پیدایش رو ببینید1

ته خندس!

این کیه آوردن؟

http://en.wikipedia.org/wiki/Anderson_Ricardo_dos_Santos

اوه اوه این کیه! ببین چی نوشته در موردش:
He has old injury is his knee and he was long time in his home because of this injury, now is 6 months that he never played.

مصدومیت کهنه داره. شش ماهی هم میشه پا به توپ نزده! بازیکن دست به عصا میخواستن جباری خودمون بهتر بود!

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فکر کنم از اوناس که اوردنش مواظب نیمکت باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا