مرفاوی: من هم میتوانستم وارد حاشیههای استقلال شوم
او هم میتوانست مثل برخی از مربیانی که در گذشته روی نیمکت استقلال نشستهاند وارد جنجال رسانهای این روزهای استقلال شوند. اما مرفاوی سکوت کرد و حرفی در مورد این باشگاه نزد. اما امروز او از برخی رفتارهای مدیران استقلال ناراحت است و سکوت بیش از حد او باعث میشود که حق این مربی ضایع شود. از همین رو مرفاوی علیرغم میل باطنیاش در مورد استقلال حرف زد.مصاحبه او را با خبرگزاری فوتبال می خوانید.
شما تمام حق و حقوق خود را از باشگاه استقلال گرفتهاید؟
من نمیخواهم وارد بازیهای استقلال شوم.
این وارد بازی استقلال شدن نیست. شنیدهایم که شما هنوز از باشگاه استقلال طلب دارید؟
از روزی که در باشگاه استقلال تغییر و تحول به وجود آمده است و من با استعفایی که دادم از این تیم رفتم از گوشهو کنار میشنوم که طلب بازیکنان داده میشود و همکاران من هم با تماس باشگاه بخشی از طلب خود را گرفتهاند اما نمیدانم چرا مسئولان جدید استقلال برای طلب من تماسی نمیگیرند. من زحمت کشیدم و طلبی که دارم حق طبیعی من است و فکر میکنم که آنها فراموش کردند که من با باشگاه استقلال قراردادداشتم. من برای استقلال زحمت کشیدم و تلاش کردم اما از چشم آقایان انگار نه انگار و توجهی به قراردادم ندارند.
فکر میکنید چرا در مورد طلب شما اقدامی نمیکنند؟
من نمیدانم. اما اگر یک هفته تا 10 روز دیگر اقدامی نکنند علی رغم میل باطنیام تصمیم میگیرم. چطور فراموش نمیکنند طلب آقای خاص را بدهند و بلافاصله با او تسویه میکند اما طوری وانمود میکنند که گویا من اصلا مربی استقلال نبودم.
با شما تماسی گرفته نشده است؟
من از وقتی که از باشگاه استقلال رفتم با کسی در آن باشگاه تماسی نداشتم. آنجا خانه من است و برای این تیم زحمت کشیدهام. اما آنها هیچ تماسی با من نگرفتهاند.
خب شما هم جنجال کنید تا با شماهم تماس بگیرند؟
من وقتی از استقلال رفتم دیگر کاری با آن تیم ندارم. استقلال به آرامش نیاز دارد و من هم کار خودم را انجام میدهم. من مربی فصل قبل این تیم بودم. درجنجالهای آقایان من هم میتوانستم پایم را وسط بکشم و برای استقلال حاشیه درست کنم اما هیچ حرفی نزدم و اکنون هم نمیزنم.
چرا؟
من حاشیه را دوست ندارم و نمایش هم بازی نمیکنم که استقلال را دوست دارم. تا روزی که در این تیم بودم در موردش حرف می زدم اما اکنون که رفتهام حرفی ندارم. الان هم که حرف میزنم به خاطر حق و حقوقم است. باید باشگاه مرفعت به خرج بدهد و برای قدیم های خود احترام قائل شود. من تا الان سکوت کردم اما گویا اصلا قرار نیست دوستان در مورد طلب من تصمیم بگیرند.
خدایی از حق نگذریم ، واقعا من شیفته این اخلاق مردمی پسند و مودب مرفاوی هستم
خیلی آدم با شخصیت و صبوریه
واقعا کسی که دلش با تیم باشه اینجوری عمل میکنه ، نه مثل بعضی های دیگه !!!!!!
آقا صمد خیلی چاکــــریــــم خـــدایــــی