• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان کجایی که ببینی گوگوش هم استلقالیه !
تو واقعا به چه امیدی زنده ای ؟ :D
آخه تو کجای فوتبالی :D

بنده بر اصل دموکراسی معتقدم!
عشق من اختیار داره که دوست دار هر چیزی که دلش می خواد باشه(حتی بدترین چیزها:happy:)
البته این اهنگ ربطی به تیم شما نداره ولی کلا استقلالی هست

پ.ن:من اصلا قصد نداشتم این جا مجددا پست بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی خب واسه همین جواب اومدم!
ببخشید!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوبه
1.همین که گوگوش تونسته مرجان رو به تاپیگ استقلال بیاره من خوشحال شدم.

2.دارم الان دانلود میکنم. امیدوارم قشنگ باشه.

3.بچه ها کلا روزنامه نود رو بیخیال بشید. چرندیات زیاد مینویسه.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
جواد جون کلا مطبوعات ما چرندیات زیاد مینویسن...

راستی دیدین چطوری بازی اس اس رو نشون ندادن نامردا؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بنده بر اصل دموکراسی معتقدم!
عشق من اختیار داره که دوست دار هر چیزی که دلش می خواد باشه(حتی بدترین چیزها:happy:)
البته این اهنگ ربطی به تیم شما نداره ولی کلا استقلالی هست

پ.ن:من اصلا قصد نداشتم این جا مجددا پست بزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی خب واسه همین جواب اومدم!
ببخشید!

آخه مرجان خانوم این چه دموکراسی هست که شما به علایق عشقت توهین میکنی ! :D این دموکراسی بوی دیکتاتوری محض میده ... :happy:
گوگوش خدای صدا هست و از هین تواناییش واسه نشون دادن علاقش به استقلال استفاده کرده :p

در ضمن چرا نمیخواستی پست بدی ؟ حیف نیست تاپیک استقلال بدون مرجان :cool:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مخلص همه بروبچ ابی :دی

اقا بیصبرانه منتظر شروع لیگ و به خصوص 30 مهر هستیم :cool:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقا این جباری هم سرویس کرد مارو !!!!
31-4-1389%5CIMAGE634154813749531250.jpg

مجتبی جباری بازی با شهرداری تبریز را از دست داد

خبرگزاری فوتبال ایران – مجتبی جباری که این روزها بسیار آماده نشان می‌داد در بازی روز چهارشنبه استقلال برابر نفت مصدوم شد.

به‌ گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، جباری در اواسط بازی با نفت تهران از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شد. او حداقل بازی هفته اول برابر شهرداری تبریز را از دست خواهد داد. جالب اینکه هنگام تعویض این بازیکن تماشاگران که متوجه این موضوع شده‌ بودند با او درگیری لفظی هم پیدا کردند. هرچند درآخر با دست تکان دادن جباری برای آنها ماجرا ختم به خیر شد. این برای چندمین بار است که جباری در اردوی آماده سازی پیش از فصل مصدوم می‌شود. البته میزان و شدت مصدومیت جباری هنوز مشخص نیست اما دسته کم او بازی هفته اول را از دست خواهد داد. گفته می‌شود آسیب‌دیدگی جباری ربطی به مصدومیت‌های قبلی او ندارد. درحال حاضر گفته می‌شود این مصدومیت جدی نیست اما اگر دیدید کمی طولانی شد چندان تعجب نکنید.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
ای بابا باز که این پسرک بد اخلاق مصدوم شد که... اه...
میخوام اعصاب برامون نذاره این جباری... تازه داشتیم بهش امیدوار میشدیم...

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
بچه ها امروز روز ویژه ای یه !

چون تولد دو تا از بروبچ اسی اسی اونهم همزمان و در یک روزه ! :happy:

zxcvmohsen ، و .:Bermoda:.

شهرام و محسن عزیز تولدتون مبارک

birthday-cake2.jpg

آبی ترین آرزوها تقدیم به شما دوستان گرامی

ماشا ا.. به این سرعت عمل و سلیقه/

منم اینجا هم مبروکات و تبریکات خودم رو عرضه میدارم.

آخه چی میشد محسن تو از این خیابانی دفاع نمیکردی؟ :دی

تبریک دوستان ...
انشالله هر دوتون موفق باشید !

از طرف من دو عدد لارجر باکس اصل به این دوستان هدیه داده میشه :lol:

بروبچ تبریک و شادباش :D
خیلی مخلصیم

تبریِــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک ویژهـ
ایشالا موفق باشین بچه ها.
همیشه آبی باشین...

مبـــــــــــــــــارک
bdayparty.gif

تبریک میگم به هر دو عزیز

مبارک باشه

تبریک میگم به هر دو شون.
cake.gif

سلام دوستان

شهرام جان , محسن جان تولدتون مبارک
5546.gif

خیلی خیلی خیلی ممنونم از همتون و خوشحالم همچین دوستای گلی دارم
ببخشـــــید که نشد دونه دونه پست ها رو جواب بدم، یکم گرفتارم و ایشالا سر فرصت از خجالت دوستان در میام
بازم ممنون

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بازی میکنه. نگران نباشید.
ولی کلا بهش دل نبندید.

محسن خیلی کم پیدایی. قبلا یهو میومدی یه چیزی میگفتی افکارمون رو پریشون میکردی.(مثل دفاع از خیابانی) ولی الان نه؟ نکنه داری اپولو هوا میکنی؟ بیشتر پیش ما بیا.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
1-5-1389%5CIMAGE634154955383437500.JPG

مرفاوی: من هم می‌توانستم وارد حاشیه‌های استقلال شوم
او هم می‌توانست مثل برخی از مربیانی که در گذشته روی نیمکت استقلال نشسته‌اند وارد جنجال رسانه‌ای این روزهای استقلال شوند. اما مرفاوی سکوت کرد و حرفی در مورد این باشگاه نزد. اما امروز او از برخی رفتارهای مدیران استقلال ناراحت است و سکوت بیش از حد او باعث می‌شود که حق این مربی ضایع شود. از همین رو مرفاوی علی‌رغم میل باطنی‌اش در مورد استقلال حرف زد.مصاحبه او را با خبرگزاری فوتبال می خوانید.

شما تمام حق و حقوق خود را از باشگاه استقلال گرفته‌اید؟

من نمی‌خواهم وارد بازی‌های استقلال شوم.

این وارد بازی استقلال شدن نیست. شنیده‌ایم که شما هنوز از باشگاه استقلال طلب دارید؟

از روزی که در باشگاه استقلال تغییر و تحول به وجود آمده است و من با استعفایی که دادم از این تیم رفتم از گوشه‌و کنار می‌شنوم که طلب بازیکنان داده می‌شود و همکاران من هم با تماس باشگاه بخشی از طلب خود را گرفته‌اند اما نمی‌دانم چرا مسئولان جدید استقلال برای طلب من تماسی نمی‌گیرند. من زحمت کشیدم و طلبی که دارم حق طبیعی من است و فکر می‌کنم که آنها فراموش کردند که من با باشگاه استقلال قراردادداشتم. من برای استقلال زحمت کشیدم و تلاش کردم اما از چشم آقایان انگار نه انگار و توجهی به قراردادم ندارند.

فکر می‌کنید چرا در مورد طلب شما اقدامی نمی‌کنند؟

من نمی‌دانم. اما اگر یک هفته تا 10 روز دیگر اقدامی نکنند علی رغم میل باطنی‌ام تصمیم می‌گیرم. چطور فراموش نمی‌کنند طلب آقای خاص را بدهند و بلافاصله با او تسویه می‌کند اما طوری وانمود می‌کنند که گویا من اصلا مربی استقلال نبودم.

با شما تماسی گرفته نشده است؟

من از وقتی که از باشگاه استقلال رفتم با کسی در آن باشگاه تماسی نداشتم. آنجا خانه من است و برای این تیم زحمت کشیده‌ام. اما آنها هیچ تماسی با من نگرفته‌اند.

خب شما هم جنجال کنید تا با شماهم تماس بگیرند؟

من وقتی از استقلال رفتم دیگر کاری با آن تیم ندارم. استقلال به آرامش نیاز دارد و من هم کار خودم را انجام می‌دهم. من مربی فصل قبل این تیم بودم. درجنجال‌های آقایان من هم می‌توانستم پایم را وسط بکشم و برای استقلال حاشیه درست کنم اما هیچ حرفی نزدم و اکنون هم نمی‌زنم.

چرا؟

من حاشیه را دوست ندارم و نمایش هم بازی نمی‌کنم که استقلال را دوست دارم. تا روزی که در این تیم بودم در موردش حرف می زدم اما اکنون که رفته‌ام حرفی ندارم. الان هم که حرف می‌زنم به خاطر حق و حقوقم است. باید باشگاه مرفعت به خرج بدهد و برای قدیم های خود احترام قائل شود. من تا الان سکوت کردم اما گویا اصلا قرار نیست دوستان در مورد طلب من تصمیم بگیرند.

خدایی از حق نگذریم ، واقعا من شیفته این اخلاق مردمی پسند و مودب مرفاوی هستم
خیلی آدم با شخصیت و صبوریه
واقعا کسی که دلش با تیم باشه اینجوری عمل میکنه ، نه مثل بعضی های دیگه !!!!!!

آقا صمد خیلی چاکــــریــــم خـــدایــــی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
صمد آدم ساده ای هست و بخاطر همین بود که تو اس اس موفق نشد... اگه مثل بعضی ها رو سکو ها آدم داشت الان وضعش خیلی بهتر بود... ادم مضلومیه صمد... هر کاری کنم نمیتونم بگم از خوشم نمیاد... البته هنوز خیلی جوونه و به نظر از مربیای آینده داره لیگ ماست... ایشالا هرجا که هست موفق باشه...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فتح‌الله‌زاده درايسنا:
امسال مشكلي با قلعه‌نويي نداريم

مديريت سابق 3ميليارد و400، بدهي گذاشته است
آنهايي كه منافع ‌شان قطع شده هم‌ چنان حاشيه‌سازي‌ مي‌كنند

Multimedia%5Cpics%5C1389%5C5%5Csport%5C6.jpg

علي فتح‌ا...زاده خويي، يكي از مديراني است كه بيشترين سابقه‌ي مديريت را در باشگاه استقلال تهران دارد. فتح‌ا...‌زاده براي سومين باري است كه هدايت آبي‌هاي پايتخت را برعهده گرفته است. او در طي سال‌هاي 1374 تا 1380 اين سمت را در اختيار داشت و پس از دوري شش ساله از دوران شش ‌ساله مديريتش در استقلال بارديگر در سال 86 به اين باشگاه بازگشت. اين‌بار پس يك فصل و پنج‌هفته جاي خود را به اميررضا واعظي‌آشتياني داد. دوري فتح‌ا...زاده از جمع آبي‌ها اين بار نيز به اندازه‌ي كوتاهي مديريت دور دومش، كوتاه بود و او اين بار با حكم "علي سعيدلو" در نوزدهم خردادماه 89 دوباره "حاجي" استقلالي‌ها شد.

علي فتح‌ا...زاده با حضور در خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ضمن بازديد از اين مجموعه، پيرامون شرايط كنوني و برنامه‌هاي آتي باشگاه استقلال گفت‌وگويي را با گروه ورزش ايسنا انجام داد كه متن كامل آن به اين شرح است:

* زماني كه امسال دوباره به استقلال بازگشتيد شرايط اين تيم بحراني بود و بسياري از بازيكنانش جدا و برخي در آستانه جدايي بودند. وعده داديد در نهايت تلاش اوضاع را به سامان برسانيد، اكنون در آستانه شروع مسابقه‌هاي ليگ عملكردتان را در اين مدت چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
ـ زماني كه به استقلال بازگشتم حسين كاظمي، فابيو جانواريو، سياوش اكبرپور و... به طور قطعي از استقلال جدا شده بودند و آرش برهاني و وحيد طالب‌لو نيز صحبت‌هاي شفاهي را با برخي تيم‌هايي داشتند. ساير بازيكنان هم آزاد بودند و در جمع تعدادشان 14 نفر بود. تا ما آمديم اوضاع را جمع و جور كنيم خسرو حيدري نيز از استقلال جدا شد. ما نيروهاي كارآمدي را از دست داديم و استقلال تضعيف شده بود. اين شرايط كاملا به سود رقباي ما به شمار مي‌آمد. از سويي فدراسيون هم با تعيين سقف مبلغ قرارداد براي بازيكنان محدوديت‌هايي را برايمان به وجود آورد.
وي ادامه داد: از آن زمان تلاش شبانه‌روزي را آغاز كرديم و در وهله‌ي اول نيروهاي ديگر را چون طالب‌لو و مجتبي جباري را در استقلال نگه داشتيم. رقباي ما در ايامي تا ساعت 12 شب دنبال برهاني بودند و طبق فايل صوتي كه اين بازيكن براي من آورد، از تيمي مبلغ يك ميليارد و 200 ميليون تومان را پيشنهاد داشت. بالاخره قرارداد اين بازيكنان خودي را تمديد كرديم.
فتح‌الله‌زاده درباره‌ي دشواري‌هايش در جذب مجبدي مي‌گويد: رقباي ما دنبال فرهاد مجيدي هم بودند و انگيزه‌شان براي جدا كردن اين بازيكن از استقلال دو مورد بود كه اول استفاده از توانمندي‌هاي مجيدي و دوم اينكه او را در دوره‌ي حضور دوباره‌ام در استقلال از اين تيم جدا كنند تا امتياز منفي‌اي در كارنامه‌ي بنده ثبت شود. در هر صورت مجيدي در طول 10 ، 15 سال گذشته، ساليان زيادي با من كار كرده بود. وقتي با وي جلسه‌اي گذاشتم سعي كردم با او به جمع‌بندي نهايي رسيده و قبل از آنكه پايش را از دفترم بيرون بگذارد قراردادي را امضا كنم چرا كه مي‌دانستم اگر برود و بخواهد فكر كند ممكن است به دست رقباي استقلال بيفتد.
وي گفت: در بازار نقل و انتقالات تنها چند بازيكن مطرح بيشتر باقي نمانده بودند كه ايمان مبعلي، ميلاد ميداودي و فرزاد آشوبي از جمله آن‌ها بودند. تلاش شبانه‌روزي ما جواب داد و بالاخره هر سه اين بازيكنان را كه همگي ملي‌پوش هم هستند به خدمت گرفتيم. بايد از زحمات نظري جويباري و اميدوار رضايي در اين زمينه تشكر ويژه داشته باشم چرا كه آن‌ها به هر طريقي به استقلال كمك كردند تا تيم خوبي را امسال جمع و جور كنيم. در نهايت توازن را در تركيب بازيكنان استقلال با توجه به نيروهاي از دست رفته، تقريبا برقرار كرديم.
سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: ما تيم خوبي بستيم اما اين به معناي تضمين موفقيت ما در ليگ امسال نيست. صرف داشتن بازيكنان توانمند نمي‌تواند براي استقلال قهرماني بياورد. موفقيت اين تيم در گرو زمان است. شايد تا نيم فصل رقابت‌هاي امسال بتوانيم به هارموني تاكتيكي و هماهنگي بيشتري ميان بازيكنان برسيم و بتوانيم نيم فصل دوم را با قدرت‌تر سپري كنيم. ضمن اينكه مي‌توانيم در ليگ يازدهم از اصلي‌ترين مدعيان قهرماني باشيم.

* يعني از پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال انتظار قهرماني در ليگ امسال را نداريد؟
ـ به هيچ وجه از اين مربي قهرماني در ليگ امسال را با تيم استقلال نمي‌خواهم. او و ساير مربيان و بازيكنان به همراه بنده و ديگر مسوولان باشگاه تمام تلاش‌مان را براي موفقيت استقلال در ليگ دهم به كار مي‌بنديم اما انتظارات بايد واقع‌بينانه باشد. مظلومي در حال حاضر با توجه به شرايط بهترين گزينه سرمربي‌گري استقلال بود و هست. او شجاعت زيادي از خود نشان داد كه وقتي استقلال تنها 5 بازيكن داشت، آمد و هدايت اين تيم را بر عهده گرفت. انتظار ما از مظلومي تنها كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا از رقابت‌هاي امسال است. هدف‌گذاري استقلال در ليگ دهم قهرماني نيست اما بايد در رده‌هاي بالايي جدول قرار بگيريم ضمن اينكه اين هدف هم به معناي چشم‌پوشي از فتح ليگ نيست.

* گفته ‌شده كه خسرو حيدري با توصيه اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل سابق باشگاه استقلال از اين تيم جدا شده است. اما ظاهرا اين موضوع از سوي وي تكذيب شده است. آيا واقعا چنين بود؟
ـ خسرو گفت كه براي آينده‌اش با واعظي‌آشتياني صحبت كرده و پرسيده كه حضور در چه تيمي مي‌تواند به پيشرفت بيشتر او كمك كند. پس از آن خسرو به سپاهان مي‌رود. سوال اينجاست كه آيا استقلال جاي پيشرفت نداشت؟ خسرو در استقلال پيشرفت كرد و «خسرو حيدري» شد. امير قلعه‌نويي سرمربي تيم سپاهان توصيه‌ي واعظي‌آشتياني به حيدري را با صراحت تاييد كرد. از نظر بنده حيدري و بازيكنان ديگري كه از استقلال جدا شدند نفرات مستعد و توانمندي هستند اما مهم‌تر از حضور آن‌ها در تيم ما بزرگي استقلال است. بازيكنان بزرگي چون عادل‌خاني، حجازي، قلعه‌نويي، جباري، مظلومي و... از درون استقلال پيشرفت كردند و مطرح شدند. اين تيم در ساليان سال بازيكنان بزرگي را در خود پرورش داده است. از چيزي كه خيلي بدم مي‌آيد آن است كه يك تيم را آن‌قدر كوچك كنند و بگويند فلان بازيكن از اين تيم جدا شده و آن تيم ديگر قدرت سابق را ندارد. همچنين گله‌اي كه از خسرو دارم اين است كه اگر قرار بود از استقلال جدا شود، نبايد ما را منتظر مي‌گذاشت چرا كه ما مي‌توانستيم در آن مقطع بازيكناني چون مهرزاد معدنچي يا جواد كاظميان را به خدمت بگيريم.

* از زماني كه دوباره به استقلال بازگشتيد در جدال لفظي با مديران و مربيان قبلي اين تيم عقب‌نشيني نكرديد. آيا در مقطع كنوني اين مسائل باعث ايجاد حاشيه و ضرر و زيان استقلال نمي‌شود؟
ـ هيچ كس به اندازه من آرامش را براي استقلال دوست ندارد اما متاسفانه حاشيه‌هايي كه براي استقلال به وجود مي‌آورند نشات گرفته از يك پروسه است. سوال من اينجاست كه آيا اين تيم در شرايط فعلي و بخصوص زماني كه تغييرات عمده‌اي در آن به وجود آمد، از طرف بزرگانش احتياج به حمايت نداشت؟ يا اينكه دعوا و شايعه‌سازي‌ها بايد در اين مقطع مطرح مي‌شد؟ بعضي افراد حتي اگر تسويه‌ حساب‌هاي شخصي هم با مسوولان فعلي استقلال داشتند، اگر به استقلال و موفقيت آن علاقه‌مند بودند بايد صبر مي‌كردند تا از مقطع كنوني گذر كنيم اما متاسفانه يك سري از افراد كه منافع‌شان از استقلال قطع شد به همراه دوستان‌شان اقدام به حاشيه‌سازي عليه استقلال كردند. مطمئن هستم اين وضعيت تمام شدني هم نيست. يك اپوزيسيوني وجود دارد كه اين جريانات را اداره مي‌كند و ما نيز بايد اين حاشيه‌ها را مديريت كنيم.

* در فصل گذشته هيچ زماني نبود كه امير قلعه‌نويي با مديريت استقلال مشكل نداشته باشد، آيا امسال هم همين گونه خواهد بود؟
ـ ما هيچ مشكلي با هيچ تيمي و شخص خاص نداريم. در عين رقابت با همه رفيق هستيم. استقلال بزرگتر از اين حرف‌ها و حاشيه‌هاست و ما نيز از حاشيه‌ها گريزانيم. امير قلعه‌نويي موضع‌گيري سال گذشته را در قبال استقلال نخواهد داشت. سال پيش هر دو طرف موضع هجومي نسبت به هم داشتند. اما امسال نه قلعه‌نويي نسبت به ما ديدگاه بدي دارد و نه ما نسبت به او. اصلا مشكلي در اين بين وجود ندارد و ما هم همواره به تيم خودمان توجه داريم.

* چطور شد كه تلاش‌تان براي به خدمت گرفتن قلعه‌نويي براي سرمربي‌گري استقلال بي‌نتيجه ماند؟
ـ از زماني كه دوباره در استقلال مشغول به كار شدم، قلعه‌نويي و مظلومي را به عنوان كانديداي سرمربي‌گري اين تيم انتخاب كردم. با هر دو اين مربيان صحبت‌هايي را انجام دادم. قلعه‌نويي گفت كه به اصفهاني‌ها قول داده‌ام و سر حرفم باقي خواهم ماند و به همين دليل نمي‌توانم به استقلال بيايم. ما هم در نهايت با مظلومي به توافق رسيديم. همچنين براي آنكه شائبه‌اي به وجود نيايد كه ما امسال را با مظلومي سپري كرده و قلعه‌نويي را به عنوان سرمربي فصل آينده استقلال انتخاب مي‌كنيم، به وجود نيايد، با پرويز مظلومي قرارداد دو ساله‌اي بستيم تا ثابت كنيم اين مربي از انتخاب‌هاي با فكر و خوب ماست.

* استقلال در مديريت‌هاي شما سرمربيان و تغييرات كادرفني زيادي به خود ديده. آيا با شرايطي كه توصيف كرديد تا پايان ليگ دهم تحت هر شرايطي از مظلومي حمايت خواهيد كرد؟
ـ در طول مدتي كه مديريت استقلال را طي ساليان گذشته بر عهده داشتم، تنها دو مرتبه در طول فصل دست به تغيير سرمربي تيم زدم كه پس از هر دو مرتبه استقلال قهرمان آن سال شد. دو فصل با ناصر حجازي كار كردم و پورحيدري هم تقريبا يك و نيم فصل را با ما بود. اگر احساس كنم تيم قدرتمندي داريم اما نتايج آن در شان بزرگي استقلال نيست و اوضاع مي‌تواند بهتر شود، چرا تغييراتي را انجام ندهيم؟ دفاع از سرمربي تيم زماني لازم است كه توانايي‌هاي تيم بالا برده شود و در نتايج هم محسوس باشد. چرا وقتي يك مربي در نيمه دوم مسابقه‌اي دست به تعويض مي‌زند و تيمش برنده مي‌شود همه او را تحسين مي‌كنند و مي‌گويند چه تعويض خوبي داشت و آن وقت اين شرايط را براي يك مدير تاييد نمي‌كنند؟ من دست به تغيير زدم و آن تغيير مثبت بود.

* اگر فصل گذشته مديرعامل باشگاه استقلال بوديد، تا پايان ليگ از صمد مرفاوي حمايت مي‌كرديد؟
ـ مرفاوي مربي خوبي است. او در اولين سال سرمربي‌گري‌اش تيم بزرگي چون استقلال را سوم كرد. معتقدم اين نتيجه براي اين مربي كارنامه‌ي خوبي به شمار مي‌آيد و او را به يكي از مربيان صلاحيت‌دار شاغل در ليگ برتر ايران تبديل كرده است. او اگر امسال در مس نتايج خوبي كسب كند، مي‌تواند در سال‌هاي آينده از گزينه‌هاي سرمربي‌گري استقلال حتي در دوره مديريت بنده باشد. اما استقلال فصل گذشته آن قدر تيم خوبي بود كه همه از آن توقع قهرماني داشتند. آن تيم پتانسيل زيادي داشت و مي‌توانست هر دو جام را فتح كند. در راه موفقيت يك تيم نبايد لجبازي كرد. كما اينكه ديديد مديريت فصل پيش باشگاه استقلال به محض اينكه اين تيم به رده چهارمي جدول آمد، ناچار شد مرتضي محصص و مجيد نامجو مطلق را به كادر فني تيم اضافه كند. از زمان حضور اين افراد در كادر فني استقلال از هشت مسابقه، هفت بازي را برد. اين نتايج پيام روشن و شفافي دارد. اينجاست كه بنده اگر بودم سعي مي‌كردم به فكر بهتر شدن نتايج تيم باشم.

* آيا در صورت لزوم امسال هم دست به تغيير سرمربي تيم مي‌زنيد؟

ـ امسال تعويض در پست سرمربي‌گري استقلال نخواهيم داشت. چرا كه از اين مربي بهتر براي هدايت استقلال نداريم. البته اين تصميم را الان بنده به تنهايي مي‌گيرم مگر آنكه با تشكيل هيات مديره باشگاه و به وجود آمدن شرايط نامساعدي براي استقلال در ليگ، روند كار تغيير كند. اگر شرايط ما آنقدر سخت شود كه استقلال در حال سقوط به ليگ دسته يك باشد، نمي‌توان به صراحت بر حمايت از سرمربي تيم تاكيد كرد. اوضاع به گونه‌اي است كه آدم مي‌ترسد. وقتي آينده كاري خودم در يك باشگاه مشخص نيست، چطور قاطعانه از عدم تغيير سرمربي صحبت كنم؟

* آيا سازمان تربيت بدني در انتخاب سرمربي استقلال دخالت داشته است؟ و آيا شما مدير توصيه‌پذيري هستيد؟
- من شايد توصيه‌ها را گوش دهم اما كار خودم را انجام مي‌دهم. اگر در دوره‌اي يك مربي براي ما خوب كار كند از او حمايت كرده و خواهم كرد. در انتخاب سرمربي اين فصل تيم استقلال سعيدلو هم از امير قلعه‌نويي و هم پرويز مظلومي به عنوان مربيان خوب و توانمند ياد كرد اما گفت كه براساس سياست و برنامه‌هاي كاري خودتان، مربي را انتخاب كرده و تيم را آماده مسابقات كنيد.
فتح‌الله‌زاده ادامه داد: كار ما مانند صنف آهن‌فروشان و برخي صنوف كه بايد روزانه قيمت آهن بپرسند و بعد كارشان را انجام دهند، شده است. ما بايد هر روز از اينكه همچنان مدير باشگاه هستيم، مطمئن شويم و بعد امور را اداره كنيم. متاسفانه چنين شرايطي معمولا باعث مي‌شود تا مديران بيشتر به سمت انجام امور روزمره‌ي تيمشان بپردازند. اما با اين تفاصيل بنده در هيات‌مديره قبلي باشگاه استقلال و زماني كه ناصر حجازي سرمربي تيم ما بود، تا آخرين لحظه از وي حمايت كردم ولي راي من تنها يكي از 5 نظر هيات مديره آن زمان بود.

* با توجه به اينكه پيش از مديريت فصل گذشته باشگاه استقلال هم شما مديرعامل اين باشگاه بوديد و اخيرا بيان كرديد استقلال حدود 6 ميليارد تومان بدهي دارد، آيا اين بدهي‌ها مربوط به مديريت واعظي‌آشتياني است؟
ـ زماني كه در دوره قبلي بنده مديرعامل باشگاه استقلال بودم و جاي خودم را به واعظي‌آشتياني دادم، باشگاه استقلال حدود 3 ميليارد تومان بدهي انباشته از قبل داشت و البته يك ميليارد و 600 ميليون تومان از پول بازيكناني كه در آن فصل با ما قرارداد داشتند را پرداخت كرده بودم و اين در حالي بود كه تنها 5 هفته از مسابقه‌هاي ليگ مي‌گذشت. اين اوضاع مالي در آن زمان ما را در مجموعه استقلال بي‌حساب كرده بود. اما اكنون كه دوباره باشگاه را تحويل گرفتم بدهي‌ها به 6 ميليارد تومان رسيده است كه سه ميليارد تومان آن مربوط به همان بدهي انباشته شده است و سه ميليارد و 400 ميليون تومان هم بدهي‌هاي فصل پيش. بدين ترتيب كه ما مبلغ 2 ميليارد و 700 ميليون تومان را به بازيكنان فصل گذشته تيم بدهكاريم. 500 ميليون تومان را بابت ماليات قراردادهاي آن‌ها بدهكاريم و حدود 200 ميليون تومان هم به هتل‌ها، امور بيمه و مسائل متفرقه كه مربوط به سال گذشته است بايد بپردازيم. حتي واعظي آشتياني هم اين بدهي‌ها را قبول دارد اما معتقد است كه اين بدهي‌ها براي سازمان تربيت بدني است.

* درست است كه در مصاحبه با يكي از نشريات ورزشي گفته بوديد "اكنون جواب واعظي آشتياني را مي‌دهم چون لباس استقلال را ديگر به تن ندارد"؟
ـ من هيچ وقت جواب كسي را نمي‌دهم؛ اما زماني ممكن است صحبت‌هايي مطرح شود و مثلا بگويند فلاني در حرف‌هايش فرافكني كرده و دروغ مي‌گويد، آن زمان اگر بنده حرفي نزنم و توضيحاتي را ارايه نكنم، ممكن است تمام مخاطبين و شما فكري ديگري درباره‌ام كنيد. اينجا اگر پاسخي ارايه نشود به معناي اين است كه آن صحبت‌ها و اطلاعات نادرست مطرح شده درباره من، صحت دارد. من براي تمام توضيحاتم مدرك دارم و هنگامي كه انتقادي مطرح مي‌شود آنها را رو مي‌كنم. دوست ندارم به گذشته برگردم و هميشه به پشت سرم كاري ندارم و نمي‌خواهم فرصت‌هاي آينده را از دست بدهم. وارد اين مقوله هم نمي‌شوم، جواب كسي را هم نمي‌دهم چون زياد كار دارم.

* ناصر حجازي هم انتقادهايي را عليه شما مطرح كرد؛ آيا با هم مشكلي داريد؟

- حجازي به گردن ما خيلي حق دارد. او معتقد است كه بنده در گذشته و حال بايد بيشتر از او حمايت مي‌كردم اما واقعا در حد توانم اين كار را انجام دادم و بيشتر از اين نمي‌شد. البته ناصرخان تيم ششم را به ما تحويل داد اما وقتي تيمي سيزدهم مي‌شود، بايد براي خروج از بحران تغييراتي انجام داد. به هر حال در چنين مقاطعي فشار زياد است. همانطور كه گفتم در جلسه هيات مديره‌اي كه تشكيل شد در آخرين راي‌گيري‌ها هم از حجازي حمايت كردم اما تنها يك راي از پنج راي موجود را داشتم.

* درست است كه مي‌گويند شما به شرطي كه در حال حاضر پولي از سازمان تربيت ‌بدني نگيريد سرپرست باشگاه استقلال شده‌ايد؟
ـ به هر حال ما پيشنهاد 50 ـ50 سازمان تربيت بدني درباره‌ي هزينه‌هاي امسال استقلال را پذيرفتيم. من مي‌دانستم كه سازمان در مقطع كنوني پولي ندارد به ما بدهد و در عين حال استقلال هم از كورس رقابت با ديگر تيم‌ها در فصل نقل و انتقالات عقب خواهد ماند. لذا شجاعت به خرج دادم و مسووليت را پذيرفتم. تامين 50 درصد از هزينه‌هاي باشگاه منوط به توانايي‌هايم خواهد بود. برآوردم از هزينه‌هاي امسال حدود 10 ميليارد تومان است كه بايد 5 ميليارد آن را خودم تامين كنم. حساب و كتاب‌هايي براي درآمدزايي باشگاه انجام داديم كه ان‌شاءالله به نتيجه خواهد رسيد اما در غير اين صورت بنده متعهد شدم كه آن را پرداخت كنم.

* داستان سرپرستي استقلال و رفتن نظري جويباري و آمدن پورحيدري چيست؟

ـ حكمي كه بنده به نظري جويباري براي سرپرستي تيم استقلال دادم، همچنان دست خودش باقي است. ما او را انتخاب كرديم و نظري هم انصافا تلاش زيادي را براي بستن تيم و جمع و جور كردن اوضاع انجام داد. اما زماني كه پورحيدري به جمع ما اضافه شد، نظري خودش پيش من آمد و گفت به دليل آنكه پورحيدري به جمع ما اضافه شده و او از پيشكسوتان استقلال است، مي‌خواهم تا او سرپرست تيم باشد و خيال پرويز مظلومي هم از بابت حضور وي روي نيمكت استقلال راحت باشد. پورحيدري ابتدا نپذيرفت اما سرانجام پس از جلسات مختلفي كه با هم داشتيم، قبول كرد. همچنين مظلومي هم معتقد بود كه نظري جويباري تلاش‌هاي زيادي را براي آماده كردن استقلال انجام داده و دوست دارد وي همچنان سرپرست تيم باشد تا ضمن حضور او به شائبه‌هايي مبني بر دوستي‌هاي نظري با افراد مختلف و تاثيرش در شرايط استقلال هم پايان دهد اما بالاخره كار به شرايطي رسيد كه پورحيدري سرپرست استقلال شد.

* جدايي غلامحسين مظلومي و مجيد نامجو مطلق از استقلال با نظر خودشان بود يا تصميم باشگاه؟

ـ ما و پرويز مظلومي خواستيم تا مجيد نامجو مطلق همچنان در كادر فني استقلال حضور داشته باشد اما وي گفت ديگر نمي‌خواهد به عنوان نفر دوم در تيمي كار كند و ترجيح مي‌دهد به عنوان سرمربي كارش را در اين شغل ادامه دهد. همچنين غلامحسين مظلومي از چهره‌هاي خوب استقلال است. ما از زحمات او در فصل گذشته تشكر مي‌كنيم. او به رغم تلاش‌ها و سابقه‌ي موفقي كه در سال گذشته با تيم استقلال داشت، اما وقتي از اين مجموعه رفت هيچ حاشيه‌اي براي ما درست نكرد. اعتقاد زيادي به توانايي‌هاي وي دارم و او را از چهره‌هاي فوق‌العاده كاري در ورزش مي‌دانم. واقعا از مظلومي در اداره مجموعه استقلال استفاده خواهم كرد.

* آيا فكر مي‌كنيد هواداران استقلال با وجود درك شرايط اين تيم در فصل جديد انتظارات‌شان را با اوضاع اين تيم منطبق مي‌كنند و در صورتي ناكامي‌هاي احتمالي عليه مسوولان اين تيم موضع‌گيري نمي‌كنند؟

ـ هواداران استقلال بسيار فهيم هستند. وقتي مي‌بينند در اين شرايط كسي جرات مي‌كند و تيم‌شان را برعهده مي‌گيرد براي كارش ارزش قائل هستند. آن‌ها مي‌دانند كار ما چقدر سخت است. معتقدم ما هم اعتبارمان را از هواداران مي‌گيريم. زماني كه استقلال سيزدهم ليگ شد، هيچ توهيني عليه ما در سكوهاي استاديوم آزادي رخ نداد چرا كه آن‌ها درك مي‌كردند ما چه وضعيتي داشتيم. آن‌ها مي‌ديدند كه ما براي موفقيت تيم از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنيم. آن‌ها آن زمان چيزي نگفتند اما همان تيم قهرمان جام حذفي شد. آن قهرماني براي ما ارزش چند جانبه داشت. اول آنكه يكي از دو جام فوتبال كشور را كسب كرديم، دوم آنكه همه ديدند آن تيم سيزدهم ليگ چه شايستگي‌هايي داشت و توانست قهرمان جام حذفي شود. همچنين آن زمان ايران دو سهميه در ليگ قهرمانان آسيا داشت كه با آن موفقيت توانستيم سهميه را به دست آوريم. شايد قهرماني در جام حذفي با تيم آن زمان فراتر از انتظار هواداران بود اما اين هواداران حق داشتند كه از تيم فصل گذشته قهرماني بخواهند چرا كه كيفيت آن براي همگان روشن بود.

* هيات مديره جديد باشگاه استقلال چه زماني شكل مي‌گيرد و سازمان تربيت بدني چه قولي در اين باره داده است؟

ـ در صحبت‌هايي كه با علي سعيدلو، رييس سازمان تربيت بدني داشتم، اعضاي هيات مديره پس از بررسي‌هاي لازم انتخاب و معرفي خواهند شد. در حال حاضر تمام اختيارات را براي اداره باشگاه استقلال دارم و اگر موردي باشد آن را با موافقت رياست سازمان انجام خواهم داد. بهتر است هيات مديره استقلال هرچه زودتر شكل گيرد. هرچند مي‌دانم اگر ناكامي‌اي گريبان ما را بگيرد، بنده بايد پاسخگو باشم. بنده هميشه به صورت تيمي كار كردم و به خط‌گرايي معتقد نيستم. در باشگاه هم معاونين و مسوولاني را به كار گرفته‌ام كه هر كسي وظيفه خود را انجام مي‌دهد و همه امور روشن است.

* چطور در مقطع كنوني و زماني كه استقلال بايد به بهترين شكل مهياي آماده‌ي حضور در مسابقه‌هاي ليگ شود، به دنبال آماده‌سازي زميني هستيد كه قرار است كمپ استقلال در آن احداث شود؟
ـ ما به طور شبانه‌روزي آماده كردن تيم استقلال تلاش كرديم و برنامه‌هاي اردوها و تمرينات هم با نظر كادر فني بوده است تا بتوانيم از مدت زمان باقي مانده بهترين استفاده را ببريم. ممكن است برخي انتقاد كنند و برخي هم از اقدام من در رسيدگي به محل احداث كمپ باشگاه استقلال تعريف كنند. به جرات مي‌توانم بگويم اين تعداد جلساتي كه ما در 25 روز گذشته براي آماده‌سازي كمپ باشگاه استقلال برگزار كرديم، در يك و نيم سال گذشته برگزار نشده است. ما جلسات مختلفي را در اين راستا داشتيم و كار پيشرفت خوبي داشته است. با احداث كانكسي در آن زمين كه طي روزهاي آينده اتفاق مي‌افتد، كار ما سرعت بيشتري پيدا خواهد كرد و خودم در آن جا مستقر خواهم شد و به سرعت كار ساخت را پيگيري مي‌كنيم. آن زمين از اموال باشگاه استقلال است و اگر بتوانم آن را احيا كنم سرمايه‌اي بيش از 100 ميليارد تومان را به دارايي‌هاي باشگاه افزوده‌ام كه اين با توجه به ميزان هزينه‌هاي باشگاه طي سال‌هاي آينده مي‌تواند رقم تعيين كننده‌اي داشته باشد.

* نظرتان درباره‌ي اردوي تيم ملي فوتبال و منتقدان آن چيست؟
ـ اين اردو در زمان نامناسبي برگزار شد. شايد برنامه‌ريزي آن از چندين ماه پيش صورت گرفته باشد و اين برنامه به باشگاه‌ها هم اعلام شده باشد اما اين توجيهي بر انتخاب درست زمان اردوي اتريش نيست. شايد اصلا كسي نظري ندهد اما مسوولان كه مي‌دانند اين اردو در فاصله نزديكي با شروع مسابقه‌هاي ليگ قرار دارد و قطعا تيم‌ها در آن زمان با مشكلات جدايي بازيكنان‌شان مواجه خواهند شد استقلال چهار بازيكن ملي‌پوش دارد كه آن‌ها اصلا تمريني با ما انجام نداده‌اند. چطور با اين شرايط مي‌توانند با ساير بازيكنان هماهنگ بوده و به ميدان بروند. برخي از آن‌ها پيش از اين اصلا استقلالي نبودند و هيچ تجربه‌اي از حضور در تيم ما ندارند. به هر حال اطلاع دادن به تيم‌ها نمي‌تواند توجيه مناسبي براي برنامه‌ريزي اين اردو باشد. ضمن اينكه مسابقه‌هاي ليگ هم چند روزي زودتر از سال‌هاي پيش آغاز مي‌شود كه در گذشته چنين نبود.

* آيا با وجود ستاد يا هياتي براي رسيدگي به مسائل منشوري و اخلاقي در فوتبال، موافق هستيد؟

ـ من نمي‌دانم اين اسم منشور چه اسمي است كه گذاشته‌اند؟ قوانين حرفه‌اي درباره‌ي نظارت و كنترل مسائل اخلاقي و رفتاري در همه جاي دنيا وجود دارد اما اين وظيفه بيشتر به عهده باشگاه‌هاست و تنها زماني احساس كنند باشگاهي نمي‌تواند از عهده‌ي چنين وظيفه‌اي برآيد و به نوعي مشكلات و مسائل مختلف را ناديده مي‌گيرد، تذكراتي را به آن باشگاه ارائه مي‌كنند و پس از آن در صورت عدم توجه باشگاه و شخص خاطي، با هر دو آن‌ها برخوردهايي را كرده و محروميت‌هايي را در نظر مي‌گيرند. اين قوانين همه جا هست و ما بايد روي آن كار كنيم تا تيم‌هايمان آن را اجرا كنند. اين موضوع بايد با جلسات مختلف ميان مديران عامل حل شده و به صورت برنامه‌اي سازمان‌دهي شده در تيم‌ها اجرا شود و فدراسيون تنها كار نظارتي را در اين زمينه بر عهده داشته باشد.

* آيا با هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال مشكلي داريد؟

ـ موضع من در قبال اين بحث همين است. طرح‌هايي را در اين زمينه دارم و جلساتي را هم خواهيم داشت. كارهايي را انجام داديم و انجام خواهيم داد كه پيش‌بيني مي‌كنم كار در همين مسيري كه توضيح دادم به سرانجام برسد.

* يك‌شنبه به همراه سرپرست باشگاه پرسپوليس براي حضور در اجلاس AFC راهي مالزي خواهيد شد، اهداف‌تان از شركت در اين جلسات چيست؟
ـ حضور در اجلاس AFC براي استقلال بسيار مهم است. ما بايد هوشيار باشيم و از فوتبال ايران در آن جلسات دفاع كنيم چرا كه امتيازات تيم‌هاي ايراني نسبت به سال پيش به تاييد نمايندگان AFC بيشتر شده است. يك سري طرح‌هايي هم داريم كه فكر مي‌كنم مي‌تواند به درد فوتبال آسيا بخورد. در مقطعي كه مسووليتي در باشگاه استقلال نداشتم، آن طرح‌ها زمين ماند اما اكنون آن‌ها را در اجلاس جديد بيان مي‌كنم.

* قطعا باشگاه‌هاي ايران از عدم ثبات مديريتي‌شان ضرر مي‌بينند. علت اين تغييرات پياپي در راس باشگاه استقلال و پرسپوليس را چه مي‌دانيد؟
ـ به دليل آنكه اهرم‌هاي مديريتي كشور زياد تغيير مي‌كنند، خواسته يا ناخواسته در بحث مديريت مجموعه‌هاي پايين‌تر و به تبع آن باشگاه‌ها هم تغييراتي به وجود مي‌آيد. فدراسيون آلمان كه بيش از 100 سال قدمت دارد، تنها 5 ، 6 تغيير را در راس كادر مديريتي‌اش داشته اما ما در طي 30 سال اخير 27 يا 28 مدير را در فدراسيون عوض كرديم. اين ديدگاه آماتوري است. بايد سمت و سوي باشگاه‌هاي به سمت خصوصي شدن بروند. اين موارد هميشه مطرح بوده و تا زماني كه اوضاع چنين باشد، تغييرات در باشگاه‌ها اجتناب‌ناپذير است. ما هم به اين وضع عادت كرديم.

*علت خصوصي نشدن اين باشگاه‌ها به رغم تاكيد رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني، موافقت مديران باشگاه‌ها، خواست هواداران‌شان و رضايت مردم، چيست؟

- علت آن ممانعت بدنه مياني دولتي است. پرونده استقلال و پرسپوليس در اختيار سازمان خصوصي‌سازي قرار دارد. ما جلسه خوبي هم با كردزنگنه داشتيم و سعيدلو هم دستور خصوصي شدن هرچه زودتر اين باشگاه‌ها را داده است. ما هم تلاش مي‌كنيم اين كار انجام شود.

* آيا شما مدير سياسي هستيد؟
- خودم را وارد مسايل سياسي صرف نمي‌كنم، چرا كه ديدگاهم ورزشي است. من اكنون كه به استقلال آمدم وقتم را به صورت شبانه‌روزي براي آماده‌سازي زمين كمپ باشگاه گذاشتم؛ شايد عده‌اي بگويند كه الان وقت اين كارها نيست اما من دلسوزم و مي‌خواهم به اين مجموعه خدمتي كرده باشم. وقتي ديدگاه ورزشي داشته باشم نتيجه‌اش اقدام‌هايي مي‌شود كه الان مشغول انجام آن هستم. من مي‌توانم سياسي باشم اما تاكنون نخواستم. هرچند معتقدم آدم بدون داشتن اهرم سياسي، در ضعف قرار مي‌گيرد. كم‌كم بايد به يكي از شهرستان‌ها بروم و از طريق كانديداتوري در آنجا وارد سياست هم بشوم (باخنده).

--- منبع ---

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا