• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
محمدی مصدوم شد/ طالب لو، دروزاه بان استقلال مقابل شهرداری
"محمد محمدی" دروازه‌بان استقلال امروز(یکشنبه) در جریان تمرین مصدوم شد.
استقلال در حالی فردا به مصاف شهرداری تبریز می‌رود که محمدی دروازه‌بان این تیم در جریان تمرین امروز (یکشنبه) مصدوم شد و بازی اول لیگ را از دست داد.
به احتمال فراوان وحید طالب‌لو در اولین بازی تیمش مقابل شهرداری درون دروازه می‌ایستد. البته فریدون رضایی نیز دیگر دروازه بان استقلال است که احتمالا در این دیدار روی نیمکت می نشیند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
9f89b62d-5130-47f9-b929-d29fe658f824.jpg

آغاز صبوري و رقص پرچم‌هاي آبي

بررسی جدول رده بندی ادوار مختلف لیگ برتر/ استقلال برترین تیم ایران

اینا دارن به چی میخندن ؟! :دی
مشکل استقلالی‌ها برای ورود به ورزشگاه آزادی/ دلداری طالب‌لو به محمدی
لوییز: در آینده از من بیشتر می‌شنوید

به امید موفقیت آبی دلان در اولین بازی لیگ جدید..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اینجانب به دلیل جراحات وارده تا یه چند روز حضور ندارم
بچه ها برام دعا کنید.
امیدوارم اس اس هم موفق باشه

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
جوادی برو دارمت
از پای تی وی تکون نخوریا :D
گل و که زدن تا 10 تا خونه اونورتر باید بترکه ها :D

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
[
3-5-1389%5CIMAGE634157408943593750.JPG

بهتاش فریبا با کارت تدارکات روی نیمکت استقلال

خبرگزاری فوتبال ایران - ابلاغیه سازمان لیگ برتر به تیم‌های لیگی مبنی بر اینکه مربیان این تیم‌ها باید مدرک آسیا را داشته باشند باعث دردسر شده است.
بهتاش فریبا یکی از دستیار پرویز مظلومی که به تازگی قرارداد خود را در هیئت فوتبال به ثبت رسانده در شرایطی مجوز نشستن روی نیمکت را به دست آورده که ظاهرا قصد دارد با کارت تدارکاتچی روی نیمکت حضور داشته باشد.
فریبا که از ملی‌پوشان دهه 1980 ایران است در امر آموزش کمی کوتاهی کرده و حالا باید تاوان آن را به این شکل غریب پس بدهد.
3-5-1389%5CIMAGE634156942836562500.jpg

آشوبی جانشین جباری مقابل شهرداری تبریز

از مربیان استقلال، حاضر در تمرین‌های این تیم، با توجه به حضور نداشتن چند مهرهء اصلی استقلال درترکیب این تیم به علت مصدومیت ونداشتن آمادگی، پرویز مظلومی ناچار است از چند بازیکن اصلی خود در پستهای غیرتخصصی بهره بگیرد و به همین علت فیلیپ دلسوزا که شرایط دفاعی بیشتر دارد در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند و فرزاد آشوبی یک خط جلوتر آمده و به عنوان هافبک هجومی برای کمک به مهاجم تیم، استقلال را همراهی می‌کند.
ترکیب خط هافبک استقلال با دسوزا ، کیانوش رحمتی ، آشوبی ، مبعلی و میداوودی بسته خواهد شد.اما اگرآرش برهانی که دچار مصدومیت شده بازی نکند ، میداوودی به خط حمله می رود و امیرحسین یوسفی به ترکیب اضافه می شود.

3-5-1389%5CIMAGE634157358097187500.JPG

نگرانی استقلال از دوندگی شهرداری

خبرگزاری فوتبال ایران - آنالیز فیلم بازی‌های تیم شهرداری در لیگ دسته اول باعث نگرانی پرویز مظلومی سرمربی استقلال شده است چیزی که در بازی این تیم تازه وارد به لیگ برتر شده است دوندگی بی‌امان بازیکنان این تیم است که 90 دقیقه تمام چمن را با استوک‌های خود زخم و زیل می‌کنند.

آنالیز فیلم بازی‌های تیم شهرداری در لیگ دسته اول باعث نگرانی پرویز مظلومی سرمربی استقلال شده است چیزی که در بازی این تیم تازه وارد به لیگ برتر شده است دوندگی بی‌امان بازیکنان این تیم است که 90 دقیقه تمام چمن را با استوک‌های خود زخم و زیل می‌کنند. این سبک همیشگی اکبر میثاقیان سرمربی شهرداری که در لیگ ایران همواره جواب داده و یک فصل بدون شکست را برای باشگاه او به ارمغان آورده است.
شهرداری که در حضور تماشاگران خودی در ورزشگاه یادگار امام میزبان استقلال خواهد بود، در این بازی هم با همان سبک به میدان خواهد رفت و این چیزی است که پرویز مظلومی به شدت با شاگردانش در مورد آن صحبت کرده است.
همچنین استقلالی‌ها از سازمان لیگ درخواست کردند در این مسابقه آزمایش دوپینگ گرفته شود تا حرف و حدیثی پیش نیاید، بنابراین انتظار می‌رود افسران دوپینگ در ورزشگاه حاضر باشند.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
چرا ساعت 5 نمیشه :D

وااااااااااااااای
ما آنتن تلویزیون نداریم لامصب :(
عجب کاری شد
الان باید برم آنتن بگیرم بیام :(

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
دم آرش گرم...
عشق منه... iPad شو میبینی؟ خوشم میاد خوش سلیقه هم هست... مثل خودم اپلی هست... دمش گرم... آرش آقای گل
بجه ها از الان 3 ساعت دیگه مونده... قلبم داره تاپ تاپ میکنه... فقط میترسم نبریم اگه نبریم خیلی بد میشه... آخه تیم خیلی مصدوم داره سخته بردن اکبر میثاقیان اونم تو زمین خودش...

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اینجانب به دلیل جراحات وارده تا یه چند روز حضور ندارم
بچه ها برام دعا کنید.
امیدوارم اس اس هم موفق باشه
جواد جان خدا بد نده داداش شنیدم پشه نیشت زده :دی

ایشالا که چیز جزئی باشه و سریع حالت بهتر بشه.
دم آرش گرم...
عشق منه... iPad شو میبینی؟ خوشم میاد خوش سلیقه هم هست... مثل خودم اپلی هست... دمش گرم... آرش آقای گل
بجه ها از الان 3 ساعت دیگه مونده... قلبم داره تاپ تاپ میکنه... فقط میترسم نبریم اگه نبریم خیلی بد میشه... آخه تیم خیلی مصدوم داره سخته بردن اکبر میثاقیان اونم تو زمین خودش...

ای اقا همین اکبر اوتی رو دو سال پبش بهش 6 تا زدیم که :دی

اخر من نفهمیدیم ارش به بازی امروز میرسه یا نه؟ نباشه کلا بهتره حرص نمیخوریم :دی

ایشالا بازی اول رو ببریم که با برد شروع کنیم. اقا بلند بگو ایشـــــالا

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقا خدایی تیم همین جوری خیلی روون بازی کرد ، البته این دوسوزا خیلی رید تو بازی ولی در کل من حال کردم

میداوودی و مبعلی و یوسفی خیلی تکنیکی بودن من حال کردم:D

حالا فکرشو بکن مجیدی و جباری و سانتوس و لوئیز هم اضافه بشن ! چه شود خدایی

دسوزا در کل مالی نیست ، همش توپ خراب میکنه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بعضی جاها تیم خیلی درهم بازی میکنه. دفاع هم خیلی اشتباه داشت. یکی نیست جای این منتظری بازی کنه تا نره برای سانتر؟ سانترهاش دوزار هم ارزش نداره. کوشکی هم موقع دفاع بازیکن رو کامل میگیره. راحت خطا میده.

ارش هم که همش تو افساید بود.

این دسوزا چرا شوت نمیزنه درست. راستی اون دوتا خارجی ها کجان؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقا دیدین ؟
من الان خدایی با اینکه بردیم اعصاب مصاب ندارم

این وحید طالب لو چه قدر پخمه شده

آخه این چه طرز دروازه بانیه ؟
دوتا توپ اومد هر جفتش گل شد
سومی هم که آخرین دقیقه ها اومد نزدیک بود کار دست تیم بده و مساوی شه بازی

مسخره کرده خدایی خودشو

بعدا باز بیاید بگین وحید طالب لو !
Ah

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
دیدید آرش گل زد... اصلا به دلم افتاده بود... ولی معلوم بود که مصدوم هست..
ولی خدایی با این که میداوودی اصلا با تیم نبوده دمش گرم عالی بازی کرد... این تیم هماهنگ بشه چی میشه...
بازی بدی نبود به نسبت اینکه اولین بازی بود...فقط طالبلو هنور همونطوری هست... ایشالا که بهتر بشه وگرنه از نیمکت نشینی نباید ناراحت بشه... دسوزا هم خوب بود مخصوصا اون پاس گلش...
در کل پرویزخان دمت گرم...
به امید هرچه بهتر شدن این تیم رویایی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سلام

تبریک بابت برد.

در مورد بازی این که از دیقه 60-70 کشیدن عقب اصلا درست نبود. بازم حمله میکرد گل میزد. هر چند دیقه 90 فکر کنم محبوب مجاز بود میتونست پاس بده و یه گل دیگه بزنه اما تک روی کرد/

اون گل دوم هم شیرزاد بود برگردون خواست بزنه؟ یکی نیست بگه مگه مجبوری برگردون بزنی. یه سر بزن کرنر.

پ.ن : بازم میگم وحید خیلی بهتر از محمدیه فقط باید اماده تر بشه.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کدوم سال و ماه باید آماده بشه مجید جان ؟

ما هفت هشت بازی ببازیم به خاطر اشتباهش که ایشون راه بیوفتن ، خوبه ؟
آماده میشه به نظرت ؟

به غیر از طالب لو کل تیم عالی بازی کردن
به قول محسن تیم اگه هماهنگ بشه فوق العادست
چون همه تکنیکی هستن
مجیدی جاش خالی بود خدایی با جباری

یعنی اگه اینا ردیف بشه دهن همه تیما امسال صاف میشه بی برو برگرد خدایی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خیلی خیلی تبریک بروبچ...

حال داد اونم اساسی این برد. یه برد توپ خارج از خونه اونم بازی اول ! اونم تو این شرایطی که تیممون داشت با اون همه مصدوم و تازگی تیم و ...

شما حساب کنید ببینید چه موقعی گل خوردیم ! گل زود هنگام معمولا شیرازه یه تیم خوب و یکدست رو هم ممکنه از هم بپاشونه چه برسه به تیم نوپای امسال ما ..

درسته اول بازی بد بودیم ولی ببینید انصافا هر چی از بازی میگذشت بچه ها بهتر میشدن. خدایی این تیم اینده داره من که خیلی خیلی بهش امیدوارم و دل بستم به این تیم ! فقط واستید ببینید یکم بگذره , این تیم چی میشه !

در مورد وحید هم واقعا خیلی با اون وحید سابق فاصله داره. نمیدونم چرا اینجوری شده ! ولی دوست دارم هر چه سریع تر بشه همون وحیدی که نامبر وان بود !

از همه اینا بگذریم اقا میداوودی چه کرد :دی

خیلی حال کردم باهاش خیلی ! تازه بازی اولشه !! یه مهاجم باید اینجوری باشه ! گلزن موقعیت شناس. دمت گرم میلاد !

در اخر هم خیلی حرف زدم انگاری :دی خلاصه بگم که اینده این تیمی که امروز دیدم درخشانه ...

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185

A0868113.jpg

به دلیل پیروزی مقابل شهرداری تبریز فتح‌الله زاده از مالزی پیام تبریک فرستاد

به گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح‌الله‌زاده از مالزي ضمن تبريك به كادرفني و هواداران استقلال گفت: خوشحالم كه اولين قدم را محكم برداشتيم. نگران بازي‌ اول بودم چرا كه خيلي دير به استقلال آمدم و متعاقباً تيم هم دير جمع شده بود، البته اين اولين قدم بود و تا انتها گام‌هاي بسياري پيش‌رو داريم كه بايد در همه آنها بازيكنان همه انرژي خود را صرف كنند تا دل هواداران استقلال شاد شود.
وي افزود: بايد براي رسيدن به استقلال واقعي هنوز صبر كنيم چرا كه كادرفني براي اجراي خواسته‌هاي تاكتيكي خود به زمان بيشتري نياز دارد و در اين راه به صبر هواداران هم نيازمند است.

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان .. تا حالا اینجا پست نزده بودم ...
خیلی خیلی تبریک میگم برد شیرین امروز رو ... خیلی چسبید برد ابتدای فصل اونم خارج از خونه
به امید پیروزی های بعدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا