• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
تبریک میگم به همه دوستان.
rose.gif

---------------------------------
این سایت استقلال چه باحال داره واعظ رو قهوه ای می کنه ها! این هم نمونه اش. پارسال چی توش می خوندیم راجع به حاج آقا، امسال چی داریم می خونیم!
i2111_teehee21.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خدا رو شکر میکنم که صدای این گزارشگره رو فقط 2 بار باید بشنویم. 90 دیقه فقط ضد استقلال صحبت کرد. اسم اکثریت بازیکنا رو هم خدا رو شکر بلد نبود. :hmm:
موندم این رحمتی رو چرا بازی میدن. :hmm:

مظلومي: استقلال ايده‌آل از هفته چهارم به ميدان مي‌رود
استقلال طلسم شكست‌ناپذيري شهرداري تبريز را شكست

این سایت استقلال چه باحال داره واعظ رو قهوه ای می کنه ها! این هم نمونه اش. پارسال چی توش می خوندیم راجع به حاج آقا، امسال چی داریم می خونیم!
i2111_teehee21.gif

خب سایت استقلاله نه سایت واعظ :) پارسال هرچی واعظ میگفت مینوشتن حالا هر چی حاج فتل.

کدوم سال و ماه باید آماده بشه مجید جان ؟
ما هفت هشت بازی ببازیم به خاطر اشتباهش که ایشون راه بیوفتن ، خوبه ؟
آماده میشه به نظرت ؟
کی گفته قراره ببازه. گل اول رو که یه مقدار اومده بود جلو اما ضربه اصلا قابل مهار شدن نبود. گل دوم هم از دو قدمی زد کار اونچنانی نمیتونست بکنه.
ببین نمیگم وحید خوب بود اتفاقا این بازی اصلا خوب نبود اما میگم خیلی بهتر از محمدیه. :D
همچنان امیدوارم مظلومی به وحید بازی بده حتی اگه محمدی برگرده.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
90 دیقه فقط ضد استقلال صحبت کرد. اسم اکثریت بازیکنا رو هم خدا رو شکر بلد نبود. :hmm:

دقیقا ! اول بازی که شهرداری جلو بود میگفت "ببینید شهرداری برای بار اوله داره لیگ برتر بازی میکنه ببینید چه بازی کرده جلو استقلال" !!!
اخر بازی سوخته بود میگفت "خوب شهرداری هنوز انچنان اماده نبود و دیر برای لیگ برتر تیمش رو جمع کرده بود" !!

حال کردم اخرش سوخت !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خب سایت استقلاله نه سایت واعظ :) پارسال هرچی واعظ میگفت مینوشتن حالا هر چی حاج فتل.

آره دیگه.
خدا کنه فقط هیچ وقت حرف های اون واعظ دیوونه رو دوباره ننویسن.
یه خورده سر انتخابات بعدی حواس تون رو بیشتر جمع کنید حله. :)

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اين استقلال با بازيكنهاي جديدش يه نيم فصل طول ميكشه هماهنگ شن.
جباري به بازي بعد ميرسه ديگه انشااله؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
حاشیه های دیدار استقلال - شهرداری
* سعید دقیقی به سبک دیه گو فورلان با یک شوت زیبا و سنگین دروازه استقلال را فرو ریخت، این چهارمین گل این بازیکن به استقلال تهران است.

*وحید طالبلو که معمولا با شلوار گرمکن و لباس ورزشی سیاه به زمین می آید در این بازی شورت ورزشی سیاه و پیراهن سفید به تن کرد.

* گزارشگر بازی علاقه خاصی به نشان دادن اطلاعات حاشیه ای خود داشت، او عنوان کرد که همسر میثم بائو بازیکن شماره 8 شهرداری به ورزش هاکی می پردازد و عروس اکبر میثاقیان نیز مطالب فوتبالی را برای استفاده او از زبان انگلیسی به فارسی ترجمه می کند.

* اکثر بازیکنان شهرداری تبریز از مچ بند قرمز روی دست راستشان استفاده کرده بودند.

* میلاد می داوودی با دو گلی که در اولین بازی رسمی اش با پیراهن استقلال به ثبت رساند نام خود را در کتاب رکوردداران این باشگاه به ثبت رساند.

* وقتی تیم تبریزی گل سوم را دریافت کرد، تماشاگران این تیم نام تراکتور سازی را فریاد می کردند که از استقلال انتقام بگیرد.

* شماره بازیکنان استقلال به رنگ نزدیک به طلایی بود که به سختی روی پیراهن آبی از فواصل دور خوانده می شد.

*استقلال اولین شکست شهرداری تبریز را بعد از 26 هفته رقابت در دسته اول به آنها تحمیل کرد.

* بعد از انتقال خسرو حیدری به سپاهان به نظر می رسد این تیم به جای طراحی حملات از جناح راست، با همکاری دسوزا - یوسفی قصد دارد دروازه حریفان را از جناج چپ مورد حمله قرار دهد، گل های دوم و سوم استقلال و اکثر حملات خطرناک این تیم از جناج چپ شکل گرفت.

*بازیکنان تیم شهرداری تبریز خسته و کُند بازی می کردند، شکاف میان دفاع آخر و میانی این تیم بارها فرصت گلزنی را در اختیار آبی های استقلال قرار داد.

* اکبر میثاقیان به روال همیشه در کنار و داخل زمین مشغول هدایت تیمش و اعتراض به داوری بود.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مصاحبه پرویز مظلومی بعد از برد تیم :
من در فوتبال دو هدف را دنبال می‌کنم اول اینکه به پیروزی برسم و دوم اینکه این پیروزی پرگل باشد. همیشه دوست داشتم تیم‌هایم تهاجمی بازی کنند
پرویز مظلومی پس از پیروزی 3 بر 2 استقلال مقابل شهرداری تبریز، اظهار داشت: امسال لیگ پر فراز و نشیبی خواهیم داشت. اکثر تیم‌ها فرصت اندکی برای هماهنگ شدن در اختیار داشتند و ما بخوبی نتوانستیم آنطور که باید و شاید به هماهنگی برسیم؛ اما از بازی چهارم می‌توانیم به تیمی ایده‌آل تبدیل شویم.
وی ادامه داد: با تیمی کامل به تبریز نیامدم، شماری از بازیکنان یا روی نیمکت بودند و یا به دلیل آسیب‌دیدگی آنها را در اختیار نداشتیم. مثلا محمد محمدی تا حدودی آماده‌تر از طالب‌لو بود که آسیب‌دیدگی او برای ما مشکل بوجود آورد.
مظلومی تاکید کرد: پس از دو تعویض اجباری که داشتیم در نیمه دوم توانستیم با استفاده از عمق حریف بازی را به کناره‌ها بکشیم و به آنچه که می‌خواستیم برسیم. از بازی بازیکنانم رضایت دارم اما این تیم واقعی استقلال نیست باید هماهنگ‌تر شویم.
سرمربی آبی‌‌پوشان با اشاره به اینکه در تلاش هستند تا حاشیه‌های این تیم از بین برود گفت: امیدوارم تمام استقلالی‌ها و آنهایی که زمانی پیراهن این تیم را بر تن داشتند بیشتر یاور تیم باشند و کمتر به حاشیه بپردازند و اجازه ندهند تا برخی فرصت حاشیه‌سازی داشته باشند.
مظلومی در پایان خاطرنشان کرد: من در فوتبال دو هدف را دنبال می‌کنم اول اینکه به پیروزی برسم و دوم اینکه این پیروزی پرگل باشد. همیشه دوست داشتم تیم‌هایم تهاجمی بازی کنند

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
اين استقلال با بازيكنهاي جديدش يه نيم فصل طول ميكشه هماهنگ شن.
جباري به بازي بعد ميرسه ديگه انشااله؟
:cool: جباری از هفته دوم تو تیمه به امید خدا ...
فرهادم بیاد دیگه تمومه !
لوئیز هم بره سمت راست اونجارو بگیره دیگه تیم بسته شده !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اینم نصفه استقلال جدید :دی

f1a8b5ba-107a-4caa-bb6b-5f5356674890.jpg

پ.ن : میگم این اشوبی قیافش فرق کرده یا من با کس دیگه ای اشتباه گرفتمش؟ :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

تبریک به همه آبی دلان !
بازی خیلی دیدنی و دلچسب نبود ولی من خیلی لذت بردم
وحید از شرایط آرمانی خیلی دوره متاسفانه ، باید دید محمدی وضعیتش چطوره
تیم در همه خطوط خیلی ناهماهنگ بود که یک امر طبیعی یه و من فکر کنم برای رسیدن به شرایط نرمال خیلی بیشتر از 4 هفته زمان میخواد چون تازه از بازی دوم یا سوم مجتبی و شیرفرهاد و لوئیز و دوس سانتوس به ترکیب اضافه میشن یه 10 ، 12 بازی کار میبره

من به این تیم و کادر فنیش خیلی امیدوارم ! چون روند هجومی و دفاعی تیم بسیار مطمئنه ، تازه میشه گفت با رفتن خسرو بین سمت چپ و راست استقلال توازن هم ایجاد شده بی نهایت مشتاق دیدن بازی لوئیز هستم قطعا خوب بودنش خیلی برای تیم تایین کننده س

دسوزا خیلی خوب بود و راحت بازی میکرد ولی فرزاد و ایمان سردرگم بودن البته ایمان کنار مجتبی روزهای دیدنی ای رو برامون رقم خواهد زد ..

شکر خدا برای دیدن گل آرش خیلی انتظار نکشیدیم :دی 2 گل میلاد هم نوید یک مهاجم باهوش و تمام کننده رو برای تیم داد

برای بازی اول کسب 3 امیاز اونهم از دیدار خارج خونه بسیار مطلوب تلقی میشه و در هفته های پایانی به ارزشش بیشتر واقف خواهیم شد :)

پاداش ۵۰۰ هزار تومانى در انتظار آبی ها
عکس های بازی

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میگم میداوودی چه قد شبیه داش سیا خودمونه تو عکس :D

و به نظر من بسیار مفید تر هست از داداش سیاه خودتون ...

در ضمن طالبلو مربی نداره ؟ کسی نیست بهش بگه چرا مثل بقیه ی دروازبان ها توپ ها رو با دست مخالف نمیگیری ؟
واقعا طالبلو ضعیف ترین بازیکن استقلال هست در حال حاضر !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
در ضمن طالبلو مربی نداره ؟ کسی نیست بهش بگه چرا مثل بقیه ی دروازبان ها توپ ها رو با دست مخالف نمیگیری ؟
واقعا طالبلو ضعیف ترین بازیکن استقلال هست در حال حاضر !

خدا پدرتو بیامرزه علیرضا
من یه ساعته دارم به این بچه ها میگم ، مگه حرف حالیشون میشه :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خدا پدرتو بیامرزه علیرضا
من یه ساعته دارم به این بچه ها میگم ، مگه حرف حالیشون میشه :D

خوشحلم که شما با من هم نظر هستید ! :rolleyes:
به هر حال هر کسی نظر خودش رو میگه :)

در مورد طالبلو نگاه کنید تمام شوت هایی رو که گل میخوره همه رو با دست موافق میره به سمت توپ این باعث میشه که شیرجش خیلی کوتاه بشه والبته باعث میشه که سریعتر به توپ برسه ولی خوب تا اونجایی که ما دیدم تمام شوت ها حتی از 30 متری هم گل میخوره و همه و همه به خاطر شیرجه های خیلی کوتاهش هست ...

حالا شما محمدی رو نگاه کنید تمام توپ هایی رو که میگیره همه رو با دست مخالف میزنه و یک دایو (Dive) کامل رو میبنده .

در مجموع این شیوه ی دست موافق وحید خیلی خوبه ولی باید 100% آماده باشی ولی تو این 1-2 سال وحید زیر صفر هست آمادگیش !

آزاد باشید ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبريک
من بازی رو تا دقيقه 70 تونستم ببينم

استقلال بازی خيلی سختی رو برد با اينکه اول بازی هم عقب افتاد خيلی خوب به بازی برگشت

من فکر ميکنم استقلال با اين خط هافبک امسال تيم بسيار خطرناکی هست

حيف از شماره 10 استقلال که تا حالا تن اکبرپور بود، ميداوودی واقعاً عاليه.

طالبلو هم همچنان مثل فصل قبل گند بازی ميکنه

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
حيف از شماره 10 استقلال که تا حالا تن اکبرپور بود، ميداوودی واقعاً عاليه.

طالبلو هم همچنان مثل فصل قبل گند بازی ميکنه

درسته که طالب لو ضعیف شده ولی در حق اکبرپور نباید این طور حرف زد

واقعا فصل قبل با جون و دل بازی میکرد
یادتونه چه قدر دوندگی داشت تو زمین ؟
چه پنالتی هایی که گل زد و چه امتیاز ها برای استقلال آورد ...

واقعا سیاوش خیلی زحمت کشید تو استقلال حالا میداوودی اومده خیلی بهتر ، ولی من قبول ندارم بگیم داداش سیا بد بوده ...:(

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
به استقلالی ها تبریک میگم.

من همیشه از مظلومی خوشم میومده. آدم ساده و بی شیله پیله ای هست. الان هم که به خواسته چندین ساله اش رسیده. امیدوارم موفق باشه.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
درسته که طالب لو ضعیف شده ولی در حق اکبرپور نباید این طور حرف زد

واقعا فصل قبل با جون و دل بازی میکرد
یادتونه چه قدر دوندگی داشت تو زمین ؟
چه پنالتی هایی که گل زد و چه امتیاز ها برای استقلال آورد ...

واقعا سیاوش خیلی زحمت کشید تو استقلال حالا میداوودی اومده خیلی بهتر ، ولی من قبول ندارم بگیم داداش سیا بد بوده ...:(

اين حرف ها از نظر من احساسيه .

اکبرپور با جون و دل بازی ميکرد و دوندگی زيادی داشت درست! اما به عنوان يه مهاجم که ازش انتظار گل زنی هست ،چه قدر خوب عمل کرد؟؟؟؟

واقعاً تو چند فصل قبل چه گل حساسی واسه استقلال زد؟؟؟

شما همين اکبرپور رو مقايسه کن با برهانی دو فصل قبل چه گل هايی واسه استقلال زد که هيچ وقت از ذهن طرفدارها پاک نميشه ،اون هتريکش جلو پيکان و برگردون استثانی,, گل به پرسپوليس، کسب عنوان آقای گلی و....

در مقابل از اکبرپور چي تو ذهن مونده ؟ البته اکبرپور بازيکن بی ارزشی نيست . اما بازيکن عصبی هست که تلفات بالايی داره.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا