• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا افتضاح بودیم :hmm:
من نمی دونم توی زمین خودمون توی آزادی باید اینجوری بازی کنیم که کل نیمه دوم توی لاک دفاعی باشیم و موقعیت های گل اونا رو بشمریم :eek:
نمی دونم چرا فرهاد رو می کشه بیرون نیمه دوم :f34r:
چرا میداوودی بی اثر میشه تو بازی البته فکر کنم که تقصیر مربی هست که ازش معلوم نیست چی می خواد ؟؟

محمدی هم که افتضاح (می خوام بدونم الان محمدی خیلی خوب دروازبانی کرد :wacko: :wacko: )

نمی خوام آیه یاس بخونم ولی با اینجور بازی کردن قهرمان شدن دور از دسترس هست :eek:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آقاااااااااا ، گند کشیدن به کل تیم
127fs4527745.gif
آخه این چه مربیه ایه ؟

بابا به ولله تو 5 - 6 تا بازی اول لیگ خیلی بهتر بازی میکردیم
127fs4527745.gif
این چه مسخره بازی بود اینا در آوردن ؟

یه زمان همه کرک و پرشون میریخت برا بازی با استقلال
127fs4527745.gif
الان هیچیشون حساب نمیشه

تیم نه دفاع داره نه حمله :lol:
یه حمله درس حسابی نکردن تو 90 دقیقه

ما امروز کاملا باختیم
127fs4527745.gif
این بازی به هیچ عنوان برد محسوب نمیشه

من نمیدونم پرویز مطلومی با تیم چی کار کرده که اینقدر خار و خفیف شده
127fs4527745.gif
شورشو در آوردن

میداوودی تو 90 دقیقه ، یه صحنه بازی سازی نشد براش
127fs4527745.gif
آخه یعنی چیییییی
127fs4527745.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تیمو که داشت میکشید بیرون...

بازم داستان داریم!

الان همه میگن داورا به نفعمو ن میگیرن...

تیم هم افتضاحه....

کجان دوستانی که اول فصل میگفتن تیم خوب میشه و مبعلی فلانه و بهمان!

تحویل بگیرید!

این بازیه کردیم ما؟

همچنان میگم مظلومی باید استعفا بده

امثال شما هستند که فوتبال این مملکت رو نابود میکنند !

یادت نیست تیم ، لیگ شروع شده بود جمع شد ؟
یادت نیست همه میگفتند استقلال میره دسته دو ؟
یادت نیست مربی و مدیر عامل 2 هفته به لیگ نداشتیم ...

حالا چی داریم ؟
تیمی که رده ی دوم ایران هست ، بردن پرسپولیس بعد چند سال !
بردن سپاهان و ...

واقعا متاسفم واستون !

امثل شما زمان مرفاوی هم نزاشتند کار کنه ، تیم رو سوم تحویل داد با اختلاف 1 امتیاز !!! یکم حمایت الان راحت دوم بودیم :eek:

تو رو خدا یا سکوت کنید یا حمایت ... :hmm::hmm::hmm:

----------

استقلال بد بود چون شاهین عالی بود ، دفاع ها خیلی بد بودند !
لوئیز تیم رو داره نابود میکنه ...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حالم يه جواريي به هم خورد
اين چه باززي اي بود
يه جورايي از ... شانس آورديم

درسته استقلاليم اما از بازي شاهين لذت بردم فقط بد شانسي آوردن

پرويز مظلومي هم معلوم نيست چه فكري كرد كه فرهاد مجيديو كشيد بيرون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان تیمتون که خوب بازی نکرد

اما منصف باشیم .امسال فقط جام حق ذوب اهن هست :)

نه حق تیم ماست نه حق نیم شما چون نه خوب بازی میکنند نه جسورانه

همش محتاطانه و کیلویی بازی میکنند. انصافا شاهین از هر دوی ما بهتر بازی میکنه

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
این خبر چی میگه ؟ چه آهنگی پخش شد از ورزشگاه ؟

پخش آهنگ‌هاي غير مجاز در ورزشگاه آزادي

www.farsnews.com
خبرگزاري فارس: بين دو نيمه ديدار استقلال و شاهين مسئولان ورزشگاه آزادي به پخش آهنگ‌هاي غير مجاز اقدام كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بين نيمه بازي استقلال و شاهين مسئولان ورزشگاه آزادي اقدام به پخش آهنگ هاي غير مجاز و لس آنجلسي كردند و بعد از چند دقيقه بار ديگر آهنگ هاي مجاز پخش شد.

* در جايگاه ويژه ناصر حجازي، علي اميري، علي نظري جويباري، رضا رجبي، بيوتر و سياوش اكبرپور بازيكن سابق استقلال و فعلي استيل‌آذين حضور دارند.

* درحالي كه كانون هواداران باشگاه استقلال قصد داشت براي اين بازي امكان حضور خبرنگاران خانم را در ورزشگاه آزادي فراهم كند اين اتفاق رخ نداد و امروز هيچ خبرنگار خانمي در ورزشگاه حضور ندارد.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

حالا چی داریم ؟
بردن سپاهان و ...

واقعا متاسفم واستون !

امثل شما زمان مرفاوی هم نزاشتند کار کنه ، تیم رو سوم تحویل داد با اختلاف 1 امتیاز !!! یکم حمایت الان راحت دوم بودیم :eek:

----------

کاملا موافقم باهاتون ...
فصل پیش اگه امثال خیلی از همین آقایون نبودن وضعمون خیلی بهتر بود و به طبعش این فصل بهتر ... صمد واقعا مظلوم واقع شد کاش کمی میتونستیم از سرمایه های فوتبالیمون که ریشه در خود استقلال دارن بهتر استفاده کنیم و اثیر احساسات زود گذر نشیم .
نمیدونم چرا یاد نگرفتیم انتقاد سازنده کنیم و در مقابل انتقاد پذیر ؟! به هر حال توی این برهه زمانی بهترین کار اینه که حمایت کنیم .
استقلال امروز خوب نبود باید پذیرفت که شکست حق ما بود و به شخصه هردو پنالتی رو ناحق دیدم و با چاشنی شانس تونستیم پیروز میدان باشیم ... بعضیا هم که با حمایت ناشیانه به تیم ضربه وارد میکنن ، نمونش سایت استقلال همچینی در مدح برتری استقلال قلم فرسایی کرده انگار نه انگار تیم حریف مارو توی خونه له کرد( استقلال،شاهین را شکار کرد
) با این ادبیات فکر میکنید تیم پیشرفت میکنه ? بیاید واقع بین باشیم این زنگ خطر جدیی واسه استقلال بود
.... به امید اوج گرفتن دوباره استقلال

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

حالا چی داریم ؟
بردن سپاهان و ...

واقعا متاسفم واستون !

----------

داداش زیادی جوش نزن!

من فوتبال این مملکت رو نابود کردم؟ چه ربطی داره؟

اون واوایل فصل هر چی میگفتیم این مظلومی اصلا نمیدونه چی کار داره میکنه تو زمین شما میگفتید اول فصله هماهنگ نیستیم..تیم تازه جمع شده...صبر صبر صبر!!!

ما هم گفتیم صبر ..صبر کردیم.

تیم دومه؟ دلت به این خوشه؟

تیم با شانس و اقبال و اشتباه داوران تو این چند هفته و نتیجه نگرفتن پی در پی ذوب اهن و تیم های 4 ام تا ششم و باخت پرسپولیس دومه!

نه خوب بازی کردن استقلال در بازی با شاهین و نفت !!

شما به این بازی افتضاح میگی بازی تیم دوم لیگ؟؟؟ میخوام صد سال سیاه تیم با این بازیش دوم نباشه!

یادته میگفتم زمان واعظ هر چی بود بود مهم اینه که نتیجه گرفتیم گفتی نتیجه مهم نیست فقط؟

الان نتیجه مهم شد فقط؟

تیم دومه پس همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم؟

بس کنید بابا...اینقدر داور ها اشتباه کردن که الان همین رده دومی ما رو هم احد الناسی قبول نداره تو لیگ!

شما فکر میکنی همین تیم بره آسیا چه نتیجه ای بگیره؟

تیم شونصد هفته گذشته از لیگ ..پونصد هفته بینش تعطیل کردن یه مثقال هماهنگ نیست!

هر دفعه ترکیب رو عوض میکنه!

یه بازی جباریه! یه بازی روانخواه! یه بازی اون داسیلواست یه بازی امیر آبادی...یه بازی طالبلو محموی بهش بر میخوره ..باز محمدی! این مربی نیست بابا یه ذره تحکم نداره!استقلال تو این 3 هفته اخیر کجاش خوب بازی کرده؟
فکر رکدی این شانس ها ادامه داره؟

باشه من خفه میشم.

4 هفته دیگه هم صبر میکنم.

ببینم پرویز خان مظلومی میتونه تیم رو همین جا نگه داره؟

اگه نگه داشت که من میام میگم غلط کردم زر اضافی زدم.

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی افتضاح بود بازیه استقلال ... برد نچسبی بود! برد ولی از تیم نا امیدمون کردن...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.

خب بازی دیگه خودش گویا بود. بسیار خوش اقبال بودیم که سه امتیاز بدست آوردیم. کاش نفت رو برده بودیم و اینو میباختیم. یادمون باشه اگه یه روز همینطوری (مثل شاهین امروزی) باختیم بگیم این به اون در.

یه افتضاح کامل رقم زدیم.اصلا باورم نمیشد که این تیم ماست تو زمین. تا حالا داوری این مدلی ندیده بودم و تا حالا ندیده بودم داوری جلو استقلال همچین داوری بکنه. (البته به استثنا فروغی و خسروی که همیشه تحت جو بودند) احتمال میدم پدر کشته گیش با شاهین بیشتر از ما بود.

در مورد پنالتی ها : هر دو خطاهای ساده و کوچیکی بودند که معمولا داورها رو برای سوت زدن تو هیجده مجاب نمیکنند ولی خب این داور گرفت. به نظرم دومی پنالتی تر بود.
من زیاد به این پنالتی ها کاری ندارم چرا که یه جورایی بازی بد ما رو تکمیل کرد. همونطوری که گفتم تا حالا همچین داوری رو برای استقلال به یاد نمیارم. اصلا شوک شده بودم .
نمیدونم چطوری اونها توپ ها رو گل نمیکردند.
ولی به نظر من اینها مهم نیست. مهم این بود که ما بد بودیم. تعارف هم نداره.
نمیدونم بازی بعدی کیه ولی اگه اشتباه نکنم 8-9 روز دیگه باید تو حذفی با همین شاهین بازی کنیم چون لیگ که 20 روزی تعطیل شد. امیدوارم اون بازی ما رو امیدوار کنه.

اصل ضد حال بود همه چی .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فوقالعاده افتضاح بازم همه دیدین که مظلومی نیمه دوم رو کلا" اوت شد من که به مرفاوی خرده میگرفتم الان دیگه کاملا" پشیمون شدم
گر چه برددیم و خیلی بد بود تا الان ندیده بودم که استقلال جلو یه تیم اینقدر زیر فشار باشه
نمیدونم این مظلومی نیمه دوم چرا اینجوری کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مجیدی فقط خوب بازی کرد با یک کمی روانخواه بقیه زیر خط صفر
میدواودی که نمیدونم چش شده به قول داداشم اینگاری جو گرفتتش که یه یتم اسپانیای بهش پیشنهاد داده و داره تو خیالات سیر میکنه
بابا یک کمی دنبال توپ بدو پسر اون هفته های اول خیلی خوب بودی ولی الان 3 و4 هفته هست که داری گند میزنی
امیدوارم بازی بعد خوب ضاهر بشن
با این شرایط بهتره که نرن به اسیا
شرمنده زیاد فک زدم

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
به عمرم همچین بازی از اس اس تا به امروز ندیده بودم ... انگاری یه نفر جمع شده بود چنتا یار کشیده بود از تو کوچه رفته بودن بازی !!!

جدا سر تمرین اینا چیکار میکنن ؟؟!! ادم باید حقیقت رو بگه بردیم ولی از این برد من خجالت کشیدم ! تیم اصلا تعطیل کامل بود ! نه برنامه ای نه چیزی ... واقعا قراره تو اسیا هم این شکلی بازی کنیم ؟!

طرز بازی امروز خیلی ناراحت کننده بود متاسفانه .. امیدوارم از این به بعد سر تمرینات یکمی با این تیم کار بشه !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مظلومی باید امشب تا صبح بشینه خدا رو شکر کنه

اگه باخته بود چه بسا پایه های حضورش سست میشد

هر چند با شعارهایی که هواداران استقلال دادن همین الان باید خودش متوجه شده باشه

تعجبم این بود که امروز اومد قبول کرد که استقلال محق برد نبود. به هر حال مبارکتون باشه

اما بازم میگم نه استقلال قهرمانه نه پرسپولیس. امسال به احتمال زیاد ذوب اهن قهرمان میشه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
هوشنگ نصیر زاده : پنالتی ها درست بود

افتضاح افتضاح افتضاح

خیلی بد بازی کردیم. بدتر از این نمیشد. اون 15 دیقه اخر باید دو گل میخوردیم.

محمدی افتضاح
دفاع بجز حنیف که واقعا چندتا توپ رو از گل کشید بیرون بقیه افتضاح
هافبکها دسوزا بد نبود. بقیه شوت
لوئیز که کلا سیزده بدر اومده بود
همچنین این رحمتی از وقتی اومد بازی
این شریفات یه موقعیت خوب دستش اومد نتونست یه استپ ساده بکنه

حمله هم که کلا بیخیال

میداوودی که برای خودش بازی میکرد.
داش فرهاد هم اکثرا توپها رو لو داد و خراب کرد. کلا به جز صحنه پنالتی دیگه کار خاصی نکرد

فقط میلون میلیون پول میگیرن میرن یه گشتی تو زمین میزنن می ان بیرون.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
داداش زیادی جوش نزن!

من فوتبال این مملکت رو نابود کردم؟ چه ربطی داره؟

اون واوایل فصل هر چی میگفتیم این مظلومی اصلا نمیدونه چی کار داره میکنه تو زمین شما میگفتید اول فصله هماهنگ نیستیم..تیم تازه جمع شده...صبر صبر صبر!!!

ما هم گفتیم صبر ..صبر کردیم.

تیم دومه؟ دلت به این خوشه؟

تیم با شانس و اقبال و اشتباه داوران تو این چند هفته و نتیجه نگرفتن پی در پی ذوب اهن و تیم های 4 ام تا ششم و باخت پرسپولیس دومه!

نه خوب بازی کردن استقلال در بازی با شاهین و نفت !!

شما به این بازی افتضاح میگی بازی تیم دوم لیگ؟؟؟ میخوام صد سال سیاه تیم با این بازیش دوم نباشه!

یادته میگفتم زمان واعظ هر چی بود بود مهم اینه که نتیجه گرفتیم گفتی نتیجه مهم نیست فقط؟

الان نتیجه مهم شد فقط؟

تیم دومه پس همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم؟

بس کنید بابا...اینقدر داور ها اشتباه کردن که الان همین رده دومی ما رو هم احد الناسی قبول نداره تو لیگ!

شما فکر میکنی همین تیم بره آسیا چه نتیجه ای بگیره؟

تیم شونصد هفته گذشته از لیگ ..پونصد هفته بینش تعطیل کردن یه مثقال هماهنگ نیست!

هر دفعه ترکیب رو عوض میکنه!

یه بازی جباریه! یه بازی روانخواه! یه بازی اون داسیلواست یه بازی امیر آبادی...یه بازی طالبلو محموی بهش بر میخوره ..باز محمدی! این مربی نیست بابا یه ذره تحکم نداره!استقلال تو این 3 هفته اخیر کجاش خوب بازی کرده؟
فکر رکدی این شانس ها ادامه داره؟

باشه من خفه میشم.

4 هفته دیگه هم صبر میکنم.

ببینم پرویز خان مظلومی میتونه تیم رو همین جا نگه داره؟

اگه نگه داشت که من میام میگم غلط کردم زر اضافی زدم.

دوست عزیزم نمیدونم شما چرا انقدر دیدتون منفی هست ؟
من هیچ وقت جسارت نمیکنم بگم شما خفه شو !

اشتباهتون اینه که استقلال امسال رو با استقلال مثلا زمان قلعه نویی یکی میکنی !

ببنید ما چی داشتیم و چی می تونیم از این داشته هامون به دست بیاریم :)

ما یک تیم کاملا منحل داشتم ، تیمی بدون مربی ، بازیکن ، مدیر عامل با کلی بدهی ...

الان چی داریم ؟ تیم دوم ایران ، پرسپولیس رو بردیم ، سپاهان رو بردیم و ....

من که نمیگم مظلومی بده یا خوبه ، من میگم آقاجون این که بگی مظلومی حیا کن 20 ساله جواب نداده !

شما باید نظرت رو بدی و راه های درست شدن تیم :)

من خودم 100% قبول دارم که مظلومی عیب زیاد داره ولی به هر حال کی بیاد ؟ ژنرال خائن ؟ یا صمد بی عرضه ؟ فیروز خان حاشیه ؟ مربی خارجی که اصلا جواب نمیده ، نمونش استیل آذین ...

پس باید با داشته هامون بسازیم :rolleyes:

کی گفته داوری اشتباه بوده ؟ اگر 90 گفت داوری اشتباه بوده من هر چی شما بگی قبول دارم ، هر 2 پنالتی درست بود ، شک نکنننننن

دوست من استقلال نیاز به تماشاگر داره و کسی که موقعی که استقلال بد هست بیاد حمایت کنه ، وگر نه تیم ببره خوب عمه ی منم طرفدارش میشه :happy:

پ.ن : استقلال امروز افتضاح بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جناب علیرضا من دقيقاً نميدونم از چی بايد حمايت کرد؟؟؟
من تو کل اين فصل يه بازی از استقلال نديدم که به دلم بشينه!
يه موقع هست که تيم خوب بازی ميکنه اما نتيجه نميگيره ، خوب اون موقع وقته حمايته اما الان چی؟

شما بازی با نفت تهران ، نفت آبادان ،سپاهان نيمه دوم ،پرسپوليس نيمه دوم رو به ياد بيار ،يا همين راه آهن تا شاهينی که برديمشون!

شما يه مثال بيار که ما با اقتدار بازی کرديم و برنده هم بوديم!

من منظور از تيم منحل و اين همه مظلوم نمايی رو نميفهمم!! استقلال تو اين ليگ در حد 3 تيم اول ليگ بازيکن داره اما واقعاً در حد 3 تيم اول ليگ بازی ميکنه؟؟؟
من منکر بی استعداد هايی مثل امير ابادی ،رحمتی ، لوييز تو اين تيم نميشم ،اما از نظر بازيکن از خيلی از تيم ها حتی پرسپوليس بهتريم.
مطمئن باشيد اگر ستاره هايی مثل فرهاد و ميداوودی تو اين تيم نبودن الان تو رده هفتم يا هشتم بوديم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
منم با علیرضا موافقم !

بچه ها یادتون نیست فصل قبل به چه وضعیتی افتاده بودیم و هیچکی جرأت نمیکرد کار رو بعهده بگیره حتی ژنرال که تیم یازدهمی رو اومد گرفت ولی پارسال .. ؟!

خیلی بدیم ! افتضاحیم ! ولی اینم توجه کنید که " جباری " رو نداریم واین لعنتی همیشه مصدوم ! مهمترین رکن بازیسازی استقلاله ، ایمان به تنهائی از پس بازیسازی بر نمیاد..

احساس میکنم تیم یهو نابود میشه تو نیمه دوم ! حالا یا تیم حریف دستمون رو میخونه یا بنیه تیم تموم میشه

خلاصه اوضاع خوب نیست ! ولی همه کاسه کوزه ها رو سر کادر مدیریتی و فنی نباید شکست

به نظرم " باید " صبور بود ! اول فصل هم گفتم خواسته های من از این تیم زیاد نیست !

الان شده کسب حداقل یک امتیاز از بازی برگشت داربی ، جزو 3 تیم شدن و کسب مجدد سهمیه آسیئی ، سرو سامون گرفتن تیم و بازیهای آبرومند در جام باشگاههای آسیا

آبی دل باشید ..

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
منم با علیرضا موافقم !

به نظرم " باید " صبور بود ! اول فصل هم گفتم خواسته های من از این تیم زیاد نیست !

الان شده کسب حداقل یک امتیاز از بازی برگشت داربی ، جزو 3 تیم شدن و کسب مجدد سهمیه آسیئی ، سرو سامون گرفتن تیم و بازیهای آبرومند در جام باشگاههای آسیا

آبی دل باشید ..

فرزاد جان واسه چی بايد خواسته هامون از اين تيم کم باشه؟ چی کم داريم؟
حداقل نبايد انتظار 4 تا پاس سالم ، يا به وجود آوردن 2 تا موقعيت تو بازی باشيم؟

مظلومی با شعار امسال تعطيليم و به قهرمانی فکر نميکنيم امد و انتظار ها رو از خودش کم کرد ، تيم ما الان در حد نيمه بالايی جدول هم بازی نميکنه!!

واقعاً چطور شاهين ته جدولی تو تهران هر کاری که خواست با استقلال کرد؟؟ توجه کردين چه خوب پاسکاری ميکردن و موقعيت ميساختن، حالا چرا نبايد از استقلال انتظار داشته باشيم؟

بعضی وقت ها ميگم بيچاره صمد ،اگه تيمش اينطوری بازی ميکرد ، احتمالاً تماشاگر ها تا حالا يه بلايی سرش اورده بودن!

مرور بازی های استقلال:

هفته پنجم: استقلال دقيقه 90 بازی رو مساوی ميکنه با استيل در حالی استيل از استقلال خيلی بهتر بازی کرد!
هفته ششم: با فلاکت با نفت تهران مساوی گرفتيم ! اگه نفت يه مهاجم درست حسابی داشت تا 4 تا رو جا داشتيم بخوريم!

هفته هفتم:نيمه اول رو 3-0 از سپاهان برديم ،نيمه دوم دقيقا بايد بازنده بازی ميشديم،اما کم خوش شانس نبوديم!
هفته دهم: بازی با صبا 45 دقيقه 11 نفره تو 18 خودمون بوديم ،3 تا توپ از رو خط امد بيرون،اين بازی هم تا 3 تا جا داشتيم!

هفته يازدهم:45 دقيقه اول جز بهترين بازی های اين فصل استقلال بوده ، 45 دقيقه دوم رو هم که همه به ياد داريد!اگر ستاره اي مثل فرهاد نبود...

هفته دوازدهم:بازی با تراکتور اکثر دقايق بازی رو 18 قدم خودمون بوديم،کمک داور هم که يه حال اساسی داد ،2 تا گل اون ها رو نگرفت!

هفته سيزده:بازی بی برنامه با راه آهن،در نهايت پيروزی از روی شوت از راه دور ميلاد!
هفته چهارده:شکست بد در مقابل تيم کاملا تعطيل نفت آبادان. دريغ از يک موقعيت گل!

هفته پانزده:پيروزی جلو تيم ته جدولی شاهين با استفاده از امداد های غيبی،کل بازی بدون موقعيت گل!

در کل نيم فصل دوم با اين روند ,جزو 5 تا اول هم نخواهيم بود!

علی رقم بازيکن ها دوست داشتنی ،بد ترين استقلال چند سال اخير رو داريم،اميدوارم نيم فصل دوم يه اتفاق خوبی واسه اين تيم بيافته ،اما واقعاً بعيده.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وحید جان کاملا قبول دارم برادر ، تیم بیماره ، هیچکی و هیچ چیز هم در حد و اندازه های نام استقلال نیست

مگه یادت نیست سالهای قبل عمده تاکتیک تهاجمی استقلال رو فرار های انفجاری خسرو و بازیسازی های فوق العاده فابیو شکل میگرفت و وقتهائی که مجتبی هم بود که دیگه نور علی نور بود

ولی امسال هیچکدوم رو نداریم !! جای خسرو لوئیز رو داریم که کلا تعطیله ! و چوب خشک قطعا ! ازش عملکرد بهتری تو تیم خواهد داشت .. جایگزین فابیو و حسین کاظمی هم مبعلی نا آماده و دسوزا س که اصلا قابل مقایسه با حسین کاظمی نیست

نمیتونیم بگیم کادر مدیریتی در این زمینه تقصیری داره چون به نظرم در کوتاه ترین زمان بهترین عملکرد رو داشت فقط کاش درباره دوس سانتوس وسواس بیشتری به خرج میداد البته سهمیه لیگ برتری پر شده بود فکر میکنم و چاره ای جز جذب بازیکن خارجی نبود

تازه این مصدومیت های لعنتی هم دست از سر تیم بر نمیداره و تا میخواد با ترکیبی اخت شه بهم میریزه !

خلاصه تغییر تاکتیک به این آسونی ها نیست و به نظرم طبیعی یه که تیم به مشکل بربخوره تو اون بازیهائی هم که نتیجه گرفتیم رو یکسری خلاقیت های فردی بازیکنانی نظیر میداوودی و مجیدی بود بیشتر

در کل حالا به نظرتون چاره چیه ؟؟ دوباره باید حیا کن رها کن راه بندازیم و کادر فنی جدید بخوایم ؟؟ من موافق نیستم ! به نظرم این تیم و کادر ***** حداقل به یکسال زمان نیاز داره تا فقط تیم از لحاظ فردی و تاکتیکی هماهنگ شه

عقیده من اینه که تو این شرایط رسوندن تیم به آرامش و خودباوری و خودسازی بهتر از بحران سازی و دامن زدن به مشکلاته

نظر شماها چیه ؟؟ با این تیم بیمار باید چه کنیم ؟؟ :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا