• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
واسه من که قبول کردنش سخته که به اين روز افتادن تيم رو بزاريم به حساب 3 تا بازيکنی که رفتن

باور کنيد پرسپوليس از تيم ما خيلی بی مهره تره ، اما دايی تو تيمش يه کار و خوب کرده،اونم انگيزه بالای بازيکناش هست!

اما تيم مظلومی يه تيم کاملاً بی انگيزه هست و اصلاً روحيه جنگندگی نداره،تيم قلعه نويی که هيچ تيم مرفاوی هم از تيم جنگنده تر بود!
وجود انگيزه از ساده ترين وظايف مربی قبل از کارهای فنی هست که مظلومی اين کار رو هم درست انجام نداره!!

تو آبادان 2 تا خورديم ،جون حمله کردن نداشتن!!! قديما يادمه تيم عقب بود ،10 دقيقه اخر واسه حريف جهنم بود،اما الان ممکنه گل های بعدی رو هم بخوريم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وحید اونا 3 بازیکن معمولی نبودن که خلا شون محسوس نباشه چرا کسی نمیگه خلا سیاوش اکبرپور ؟! در صورتی که اونم بازیکن کارآمد و دونده ای بود

تغییر شیوه رو نمیشه دستکم گرفت ، استقلال هنوز نمیدونه باید از چه طریقی به گل برسه ! در صورتیکه پارسال بدون مربی هم بهتر از الان میتونستیم نتیجه بگیریم ! چون هرکس میدونست باید تو زمین چکار کنه !

راجع به توانائی های مظلومی هم هیچ حرفی برای گفتن ندارم ! چون هنوز یک بازی کلا برتر مقابل هیچ تیمی رو از استقلال ندیدم جز مقابل پاس تو جام حذفی و یک بازی هم چیز خاصی رو نشون نمیده !
فقط نمیدونم آیا سطح دانش و توانائیش همینه یا هنوز نتونسته کامل داشته هاشو به نمایش بذاره ؟!

اگه تمام توان مربیگری مظلومی همینه که به نظرم پایین تر از مرفاوی قرار میگیره ! ولی به نظرم حداقل به یک فصل زمان نیاز داره تا بفهمیم چند مرده حلاجه ..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منم کاملا با حرف های فرزاد موافقم !
بزرگتریم مشکل استقلال اینه که استقلال تو 1 پست 3 تا بازیکن داره تو پست دیگه یک دونه داغون !

مثلا شریفات و روانخواه مثل هم هستند ولی لوئیز زیر صفر هست و چندین مورد دیگه ...

این جبازی هم بیشترین آسیب رو به تیم میزنه ، 3 هفته میاد تیم عالی بازی کینه ساختار تیم شکل میگیره ، 4 هفته میره دوباره همه چیز از نو شکل میگیره ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

من اولا میخوام در مورد صمد و مظلومی یه چند خط برم. دیروز دربارش صحبت شد و من حوصله ش رو نداشتم

ببینید به نظر من یکی از با حیاترین و با اخلاقترین مربیهای ایران همین صمده اما برای من از روز هم واضح تر هست که صمد هرگز مربی خوبی برای استقلال نخواهد بود. وضع استقلال فرق میکنه. همین الان ببینید ما چقدر حاشیه داریم. هر سال همینه. و صمد نمیتونست از تیمش دفاع کنه. اون راحت نبود و همیشه قصد داشت حرفهاش رو تو زمین بزنه. اگه میزد که باز یه جورایی نادیده میگرفتنش و اگر هم نمیزد وضعش خرابتر میشد. به نظر من ما پارسال یکی از بهترین تیمهای تاریخمون رو داشتیم ولی در نهایت موفق نشدیم. همین الان به نظر من صمد تو مس موفق نبوده. دقیقا به همین دلیلی که دارید میگید ما سوم جدولیم ولی خوب نیستیم. کلا از ستارگی ادینیو و گلهاش که بگذریم صمد چیزی برای ارائه نداشت. تو همین بازی با پرسپولیس فقط این تیم دفاع کرد و ضد و حملات بی اثر. همه نتیجه نگرفتن صمد در استقلال رو میشه در یه خصلت این مربی خلاصه کرد. اونم اینکه خیلی زود قانع میشه. میترسه که نکنه الان بازی رو از دست بدم. میدونید در واقع یه جورایی به کارش ایمان نداره. به نظر من پیش خودش موفقیتش رو شانسی میبینه. تو استقلال هم هر بار ما تو بازی بزرگی موفق بودیم با تعویضهای اشتباه همیشه بازی رو از دست دادیم. اون موقع هر بار ما جلو بودیم و سیا رو میکشید بیرون نتیجه رو میدادیم. شک ندارم که از بین بچه های این بخش خود من سال گذشته بیشترین دفاع رو از صمد کردم ولی میدونستم که آخرش رستگار نمیشه. با اون همه بازیکن خداییش من چشمم به شانس و خلاقیت فردی بود. بازی تو زمین فقط پاسکاری و حرکت نیست. بخدا بیشتر از 50 درصد بازی به روح تیم و دوندگی (حریصانه)مربوط میشه.
در مورد مظلومی باید بگم که اگه قرار به مقایسه باشه مثلا با همین صمد امروزی / به مراتب نتایج بهتری رو با تیمهای دیگه گرفته. پس این از این. به نظر من مهمترین فاکتور مربیگری رو که شهامت باشه داره. و کار فنیش رو هم قبلا نشون داده. به نظر من مربی خوبی داریم. خیلی هم خوب. فقط شرایط هم باید مهیا بشه و به مرور همه چیز خوبتر میشه. بازی دیروز رو باید فراموش کرد چون همونطوری که حتما خودتون هم فکر میکنید تو تاریخ از این بازیها نداشتیم. من فقط زمان سکوموروخف بازی این مدلی دیده بودم.

من خودم همونطوری که آرین گفت دیروز واقعا از برد استقلال خجالت کشیدم. نه برای پنالتی و نه برای هیچ موضوع حاشیه ای دیگه. بخاطر اینکه ما خیلی بد بودیم و خیلی خوش شانس که اون توپها رو گل نکردند. اما این اسمش لیگه / یعنی مجموع تلاش یه تیم تو یه فصل. نه یه بازی. ما تو این فصل بازی خوب هم زیاد داشتیم ولی بازیهای با نوسان بیشتر. نوسان از چشم ما شاید فقط به بازی برگرده و شاید اونها نتیجه گیری رو هم لحاظ کنند. مثلا ما پارسال تو عرستان دفاع کردیم و بردیم. اما یه روز مثل همین بازی صنعت حمله کردیم و باختیم.
کلا به خاطر یه دستمال قیصریه رو نباید به آتش کشید . ما تو بازیهایی مثل راه آهن نیمه اول بد بودیم و نیمه دوم خوب بودیم. تو بازیهایی هم برعکس. به نیمه مربیان اعتقاد دارم اما همش همین نیست . خودتون رو تو حاشیه هایی هم که برای مربی میسازند غرق نکنید. خوب به نظر من تیمی که تو یه بازی بتونه بیست دقیقه هم خوب بازی کنه بخش مهمی از کار رو انجام داده اما بدون ثبات. باید به ثبات برسه. مثل زمانی که حجازی تیمو دست گرفت. ما نیم ساعت اروپایی بودیم و بقیه بازی همون نتایج سی دقیقه رو خرج میکردیم. یعنی ثبات نداشتیم. الان هم وضع همونه. ما میتونیم خوب باشیم ولی یه جورایی گاهی خودمون رو خراب میکنیم و انگار دچار سردرگمی تاکتیکی میشیم . (البته همه این حرفهایی که میگم جدا از بازی دیروزه) / نمونه بزرگش همین یوونتوس در دو -سه فصل اخیر. هنوز هم به ثبات نرسیده. یه بازی توپه یه بازی تعطیلات.

به نظر من در کل:
1- ما در تنگنا یار گرفتیم و خوب هم یار از دست دادیم. خصوصا کاظمی که تو ایران مثلش رو نداریم بی شک.
2- ما فصل رو خوب شروع نکردیم: 2 تا از شهرداری خوردیم/باخت به فولاد دادیم و بعد کم کم جون گرفتیم و فرمولی جلو رفتیم که همین هم یه جاهایی بلامون شد ناخواسته
3- مصدومیت بدجوری کمر تیمو خورد کرده. اضافه کنید که وقتی دو تا یار نداری و قراره مثلا لوئیز هم بازی کنه و ... دیگه تیم نمیشه که
4- هنوزم زمان باید داد. برای یه مربی تو تیمی مثل استقلال که فقط سه هفته باید از تیمت بخاطر یه بازی دفاع کنی وگرنه کمر تیمت رو به هزار دلیل واهی میشکنند یک فصل زمان زیادی نیست و چه برسه که ما نیم فصل هم نیستیم. خداییش ما با اینکه دیشب یه لحظه هم بازی بد استقلال از ذهنم تکون نمیخورد ولی قول میدم که همین نیم فصل تیم اول ما باشیم.

نهایتا (به فرض که بگیم با پنالتی بردیم/ درست یا غلط) مهم نیست. اون چیزی که مهمه ما بد بازی کردیم و این مربوط به کل فصل نمیشه و نخواهد هم شد. ما از این مدل نتیجه نگرفتنها زیاد داشتیم . روزهایی که خوب بودیم و نبردیم. حالا یکیش هم برای خودمون رخ داد.
من میگم صبور باشیم و به همه چیزهای خوبی که داریم فرصت خوبی بدیم تا بتونند خوب باشند. ما مدیر خوب داریم / مربی خوب داریم/ کادر خوب/ و بازیکنهای خوب. به عقیده من این یه حادثه بود که به خیلی از پس زمینه های فکری ما گره خورد و یهو ما کپ کردیم.
ما خوبیم و بهتر هم میشم اگرچه که یه روز بد بودیم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شک ندارم که از بین بچه های این بخش خود من سال گذشته بیشترین دفاع رو از صمد کردم [/B]

جواد جان شرمنده ها اصلا قصدم شما نیست !

ولی دوستان مثل اینکه پارسال همه تون طرفدار صمد بودید و من نمیدونستم ؟

یادتون نمیاد هر چی خواستید به من گفتید ؟

هی ژنرال ژنرال میکردید ؟

واقعا عجب دنیایی شده ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان شرمنده ها اصلا قصدم شما نیست !

ولی دوستان مثل اینکه پارسال همه تون طرفدار صمد بودید و من نمیدونستم ؟

یادتون نمیاد هر چی خواستید به من گفتید ؟

هی ژنرال ژنرال میکردید ؟

واقعا عجب دنیایی شده ...

علی جان.

من همیشه و همون پارسال هم همین حرفها رو در وصف صمد میزدم و نظرم تغییر نکرده. الان هم اگه پست منو با دقت و کامل بخونی : گفتم که هیچوقت این مربی بدرد استقلال نمیخوره و نباید نتایجش با یه تیم دیگه رو ملاک قرار داد. الان هم میگم صمد ترسو بود و بکار ما نمیاد. ولی اونوقت مربیمون بود و خب بهش هیچ نالایقی رو نسبت ندادم. حالا بگذریم. حالا شما میگی حامی ایشون بودی باشه من قبول میکنم و من نفر دهم. اوکی!

اما در مورد دومی:
واقعا بهم برخورد.
اگه شما یه جایی رو تو تمام پستهای من(کل- کل پستهام) در هر تاپیکی که باشه اوردی که من اسم این آقا رو و یا لقبی مثل این که شما گفتی رو (مربی سپاهان)اورده باشم واقعا یه جایزه توپ بهت میدم. علی جان محاله من اسم این مربی رو بیارم بنا به دلایلی که شخصی نیست ولی در دنیای حرفه ای فوتبال جایی نداره و اعتقادیه یه جورایی برای خودم. از حامد سپاهانی بپرسی بهت تضمین هم میده یوسف هم که رفته میدونه که من اسم این اقا رو هیچوقت نمیارم هر چه قدر هم که موفق باشه حتی در بهترین تیمهای دنیا.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علی جان.

من همیشه و همون پارسال هم همین حرفها رو در وصف صمد میزدم و نظرم تغییر نکرده. الان هم اگه پست منو با دقت و کامل بخونی : گفتم که هیچوقت این مربی بدرد استقلال نمیخوره و نباید نتایجش با یه تیم دیگه رو ملاک قرار داد. الان هم میگم صمد ترسو بود و بکار ما نمیاد. ولی اونوقت مربیمون بود و خب بهش هیچ نالایقی رو نسبت ندادم. حالا بگذریم. حالا شما میگی حامی ایشون بودی باشه من قبول میکنم و من نفر دهم. اوکی!

اما در مورد دومی:
واقعا بهم برخورد.
اگه شما یه جایی رو تو تمام پستهای من(کل- کل پستهام) در هر تاپیکی که باشه اوردی که من اسم این آقا رو و یا لقبی مثل این که شما گفتی رو (مربی سپاهان)اورده باشم واقعا یه جایزه توپ بهت میدم. علی جان محاله من اسم این مربی رو بیارم بنا به دلایلی که شخصی نیست ولی در دنیای حرفه ای فوتبال جایی نداره و اعتقادیه یه جورایی برای خودم. از حامد سپاهانی بپرسی بهت تضمین هم میده یوسف هم که رفته میدونه که من اسم این اقا رو هیچوقت نمیارم هر چه قدر هم که موفق باشه حتی در بهترین تیمهای دنیا.

جواد عزیز من نگفتم شما اسم خاصی به مربی گفتید ، من خودم به قلعه نویی میگم خائن دلیلم دارم ، پاشم هستم !

در ضمن من نگفتم من حامی صمد بودم و شما نبودی یا بودی !
میگم آقایون هر مربی میاد میگن قبلی خوب بود این بده ...
استقلالیا فکر میکنن باید طرفدار تیم همیشه برنده باشند و باخت باید همه رو زیر سوال ببرند !

صمد بازی رو میبرد میگفتند صمد حیا کن ، می باخت میگفتند صمد حیا کن ، اول جدول صمد حیا کن ، آخر جدل صمد حیا کن !

حالا حکایت مظلومی رو هم دارن همین میکنند ...

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام ...
خب تبریک میگم برد استقلال رو هر چند بازی ضعیفی رو انجام دا ولی در کل 3 امتیاز خوبی رو کسب کرد. در مورد بازی زیاد نمیخوام حرف بزنم ولی بازی دیرئزخیلی افتضاح بود . یکی از مشکلات استقلال به نظر من نبود جباری بود . مشکل بعدی هم نداشتن هافبک های کناری هست که واقعا داره ضرب میخور.......

بحث رو که من دنبال کردم دیدم که بحث مربیان هست .... من هم با جواد موافقم ... همون طور که قبلا هم گفتم صمد یک مربی ترسویی بود که نمیتونست تیم رو وقتی جلو هست خوب اداره کند و زود تیم رو عقب میکشوند که بعث میشد بازی رو از دست بدیم ...
در رابطه با مظلومی هم میگم مربی ترسویی هست .. هر چند مربی خوبی هست و من اون را همایت میکن ولی مربی ترسویی هست و اگر دیده باشید وقتی استقلال نیمه اول جلو میافته نیمی دوم رو دفاعی شروع میکنه که به اصتلاح نیتیجه رو حفظ کنه در حال که اصلا دفاع مناسبی رو نداره و اصئل دفاعی رو خوب انجام نمیدن و باعث میشه که تیم نتیجه رو از دست میده .....

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حصحبت های فرزاد تائید میشه :)
اگه یه مقایسه ای بکنی با وضعیت پارسال
پارسال ما کاظمی داشتیم که خیلی بهتر از هافبک دفاعی الانمون هست و جانواریو که 2 سال حداقل با تیم بود و حرکات هم بازیکن هاش رو کاملا می دونست ! و از همه مهمتر حیدری رو داشتیم که الان نداریم
الان بخاطر اینکه جناح راست و چپ ما کلا تعطیل شده و با نبود جباری همه وزنه موقعیت درست کردن افتاده گردن مبعلی که واقعا نمی تونه تنهای کاری انجام بده :wacko:
پارسال حتی کاظمی هم با اینکه هافبک دفاعی خوبی بود اما به مراتب پاس های خیلی خوبی می فرستاد :happy: الان کدوم هافبک دفاعی ما یک پاس درست حسابی می اندازه همون دفاع کنه کلی شاهکار کرده :)

در کل بیشتر مشکل استقلال این هست که بجای اینکه برند مهاجم بخرند این امیرآبادی و برزیلی سمت راست رو با تیپا بندازن بیرون و دو تا بال درست و حسابی بگیرند
:)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جدا که حسین کاظمی یه چیز دیگه ای.
خطا کردن های بجا و درست و حسلبی
کاملا ایستا اما همه جا هست/ واقعا با هوشه
شوت زن
یه پاس قطری میده همه بازیکنهای حریف محو میشن.
رو مخ حریف
توپ هم ازش رد نمیشه/ رد هم بشه بازیکن حریف رد نمیشه. واقعا نمونه کامل و باید تاسف خورد بحال این فوتبال که همچین استعدادی بازیکن ملی ثابتی نشد. همینه که ما باید عقب باشیم.

در مورد کناره ها هرچی بگیم کمه :دی
دیشب موقع بازی گفتم اگه من جای حاجی بودم همین امشب تو رختکن قرارداد لوئیز رو جلو چشمش پاره میکردم . واقعا که یه سوژه شده. باز امیر آبادی با همه سوتی هایی که میده بازیکن خودمون بوده و یه سالهایی برامون خیلی خوب بوده و حالا خراب شده اما این لوئیز اصلا قابل تحمل نیست. یادش بخیر اون گیلائوری/ عجت تو سر توپهایی میزد . سه نفر جامیموندن. سانتر میکرد انگار نقاله گذاشته و زاویه داده. هی روزگار. کجایی ممد دیوید بکام .... یاد ایامی یاد ایامی که در گوشا بهاری داشتیم /// در میان لیگ برتر توپ سانتر هایی داشتیم ،

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مخلص همه بروبچ آبی دل ..

فکر کنم تو نیم فصل چند مهره به تیم اضافه شن ، امیدوارم تا حدودی بتونن نقطه ضعفها رو پوشش بدن

امیدوارم دانش مظلومی در حد و اندازه های استقلال باشه و روز به روز بهتر شیم فعلا که با تمام کاستی ها انوخته امتیازی به نسبت خوبی داریم و جا برای جبران زیاد هست ..

این هم یه خبر جدید :

باشگاه استقلال ميداودي را با جريمه سنگين روبرو كرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فتح الله زاده :‌برخی از بازیکنان استقلال 2 کیلومتر هم نمی دوند

thumbnail.php

•آقاى فتح الله زاده، قبول دارید، تیم تان شاهین را برد اما خوب بازى نکرد؟
-بله! ما اصلا خوب بازى نکردیم و فقط سه امتیاز را گرفتیم.
• علت این بازى ضعیف چه بود؟
- چرایى این موضوع را مى توان از چند منظر بررسى کرد. تیم ما یا به دلیل فشردگى رقابت در صدر جدول و یا اینکه از بابت نزدیکى شرایط تیم ها و زمان مسابقات در برخى از هفته ها نمى تواند آنطور که باید و شاید عمل کند. شما به جدول نگاه کنید، امتیاز تیم ها به گونه اى است که اگر در بازى با شاهین شکست مى خوردیم، جایگاه ما به خطر مى افتاد به همین خاطر بازیکنان کمتر ریسک کردند. تیم ما نتوانست مقابل شاهین بازى خوبى را به نمایشى بگذارد و این مسابقه را شانسى بردیم. در این مسابقه فقط توانستیم سه امتیاز را از آن خود کنیم.
• البته بازى ضعیف تیم شما اعتراض هواداران استقلال را هم به دنبال داشت.
- هواداران استقلال حق دارند، ناراحت باشند. من بارها به بازیکنان استقلال گفته ام، هوادار ما فهیم است، فوتبال را مى فهمد، شعورش بالاست. براى این هوادار باید به گونه اى بازى کنیم که رضایتش جلب شود. این هوادار از ما فوتبال مى خواهد. یکبار در زمان مدیریت من در باشگاه استقلال دیدار فینال را به تیم بهمن واگذار کردیم. در آن بازى آنقدر خوب بازى کردیم که با وجود شکست، هواداران بشدت ما را تشویق کردند و باعث شدند که بازیکنان به احترام آنها دور افتخار بزنند. ما دیروز بردیم اما هوادار استقلال راضى نبود. ما باید به گونه اى بازى کنیم که هواداران صرفنظر از نتیجه از بازى تیم راضى باشند. ما استقلال هستیم و باید در حد و اندازه نام خود بازى کنیم.
• جدا از رقابت نزدیک بالاى جدول، استرس بازیکنان و ... فکر نمى کنید حواشى که هفته گذشته تیم استقلال با آن دست به گریبان بود، روى عملکرد تیم تاثیر منفى گذاشت؟
- چرا، حواشى هم مى تواند در بازى نه چندان خوب تیم تاثیرگذار باشد. یکسرى افراد حواشى را براى ما درست
مى کنند که هوادار استقلال متوجه آن شده و امسال خیلى خوب از تیمش حمایت مى کند. عده اى نمى خواهند به تیم استقلال اجازه دهند، درست به کارش ادامه دهد. هوادار استقلال این را فهمیده و در هر شرایط تیمش را همراهى مى کند. ما باید با این حواشى آبدیده تر شویم و بهتر کار کنیم. ما الان تیم خوبى داریم. پتانسیل تیم استقلال خیلى بالاست اما به اندازه توانش بازى نمى کند. ما بازیکنانى که داریم که در کمتر تیم لیگ برترى مانند آنها حضور دارند. همین میلاد میداودى یک تیم است اما در سه چهار بازى گذشته به اندازه یک بازى معمولى براى تیم استقلال خروجى نداشته است. تیم ما مشکلاتى دارد که باید آنها را ریشه یابى کرده و برطرف کنیم.
• موافق هستید که تیم تان به اندازه مهره هایى که دارد، بازى نمى کند و نتیجه نگرفته است؟
- قبول دارم، تیم ما خوب کار نمى کند و مشکل داریم. خدا شاهد است دیروز دلم براى مظلومى سوخت. این همه زحمت مى کشد و تلاش مى کند اما احساس مى کنم، تک است. بازیکنان استقلال باید به حرمت این مربى بیشتر تلاش کنند و بدوند. بعضى از بازیکنان ما در زمین به اندازه ۲ کیلومتر هم نمى دوند.
• براى بازیکنانى که کم کارى مى کنند و در زمین نمى دوند، جریمه یا تنبیهى نیز درنظر گرفته اید؟
- این هفته فیلم دقیقه به دقیقه و ثانیه به ثانیه بازى با شاهین را مى دهم کارشناسان بررسى کنند و حتما با بازیکنانى که به اندازه توان شان بازى نکردند و راه رفتند، برخورد و مقابله مى کنیم. من روزى۱۰ جا باید بروم، به هر درى بزنم و هزار التماس و خواهش بکنم، براى یک میلیون تومان پول و بگذارم در اختیار بعضى از این آقایان و اینها در زمین راه بروند؟!
• مشخصا جریمه اى هم براى بازیکن خاصى در نظر گرفته اید؟
- براساس این آنالیزى که خواهم کرد، برخورد مى کنم.
• یعنى خودتان بازى را آنالیز مى کنید؟!
- نه من که آنالیزور نیستیم! آنالیزورها فیلم بازى را بررسى مى کنند. من این هفته فیلم بازى با شاهین را یکبار با کادر فنى و یک بار با آنالیزورهاى باشگاه تماشا کرده و نقطه نظرات کمیته فنى، مربیان و آنالیزورها را مى گیریم و براساس آن با بازیکنان کم کار برخورد خواهم کرد.
• روز جمعه استقلال با دو ضربه پنالتى برنده شد و بازهم این بحث ها به میان آمد که داوران از این تیم حمایت مى کنند و با این مهربان هستند.
- من نمى خواهم در مورد داورى حرفى بزنم. اما همین آقاى نصیرزاده که همه او را به عنوان یک کارشناس داورى قبول دارند، دیروز با قدرت تاکید کرد که هر دو پنالتى استقلال صحیح بوده است. واقعا نمى دانم چرا بعضى ها مى گویند آن دو پنالتى نادرست بود. آخر کجاى این پنالتى ها ایراد داشت؟ تازه من اعتقاد دارم داور دو پنالتى دیگر مى توانست براى استقلال بگیرد که از آن چشم پوشى کرد. خطاى روى مجیدى و شریفات صددرصد پنالتى بود اما داور نگرفت و کمک داور هم در یک صحنه در اعلام آفساید به سود ما مرتکب خطا شد. من یک حرف با شاهینى ها دارم. آن دو ضربه اى که بازیکنان این تیم در دهانه دروازه بیرون زدند، آیا داور مقصر بود؟! باورم نمى شود، آن دو توپ را بازیکنان شاهین نتوانستند داخل دروازه ما بفرستند. متاسفانه برخى دوستان دارند، مظلوم نمایى مى کنند که اصلا درست نیست. براى ما هم پنالتى نگرفتند، گل هاى درست ما را هم نادرست اعلام کردند و ... . فوتبال همین است. من از آقاى عنایت خواهش کرده ام براى هر بازى ما داور را براساس نظر حریف انتخاب کند. بالاتر از این کار، آیا هست که مدیرعامل باشگاه بگوید داور را براساس نظر حریف انتخاب کنید؟ دو سه بازى اخیر داورانى را براى ما انتخاب کردند که براى ما چندان خوب قضاوت نکرده بودند ما هیچى نگفتیم.
• حرف شما درست، البته شرایط بازى به گونه اى پیش رفت که شاهینى ها معتقد بودند داور به ضرر آنها سوت زده است. شاید اگر دو خطاى پنالتى پشت سر هم به وجود نمى آمد این اعتراض ها نیز نبود.
- بالاخره این بازى هم بررسى و کارشناسى شده و مشخص مى شود که نظر داور درست بوده یا نه. باور کنید در دنیا چنین برخوردى که ما با داوران مى کنیم را نمى کنند. متاسفانه ما اشتباهات داوران را بزرگنمایى مى کنیم. این درست نیست. من بازى بچه هاى شاهین را ستایش مى کنم و به آقاى استیلى هم تبریک مى گویم که این تیم را ساخته است. استیلى مى داند که چقدر دوستش دارم اما حمید عزیز من، استیلى خوب من، تیم تو در این لیگ بالاى هفت تا هشت تا باخت داشته است، آیا در تمام این باختها مسببش داور بوده است. درست نیست شما با افرادى همنوا شوید که مى خواهند به استقلال ضربه بزنند و براى تیم حاشیه درست کنند

روانخواه : استقلال در مقابل شاهین مستحق برد نبود

041646.jpg

•نظرت در مورد بازى چیست؟
- فکر مى کنم یک نیمه استقلال خوب بازى کرد و یک نیمه هم شاهین تیم برتر زمین بود. آنها در ۳۰ دقیقه پایانى خیلى خوب بازى کردند.
•استقلال مستحق برد بود؟
- اگر بخواهیم به موقعیت هاى شاهین در دقایق پایانى فکر کنیم، باید بگویم که استقلال مستحق برد نبود ولى خدا را شکر مى کنم که ۳ امتیاز را گرفتیم.
•در مورد داورى چه صحبتى دارى؟
- من کارى به این موضوع ندارم. به نظر من شاهین از این لطمه خورد که در دقایق پایانى موقعیت هایش را از دست داد.
•خطاى روى تو واقعا پنالتى بود؟
- بله، شک ندارم که پنالتى بود. بازیکن شاهین وزن خودش را روى من انداخت و بى احتیاطى کرد و داور هم درست پنالتى گرفت.
•فکر نمى کنى خطا روى فرهاد مجیدى بیرون از محوطه جریمه رخ داد؟
- من ۵ متر بیشتر با فرهاد فاصله نداشتم و این صحنه را به طور واضح دیدم. مجیدى درون محوطه جریمه تعادلش را از دست داد و این پنالتى درست بود.
•قبول دارى که یک پنالتى هم براى شاهین گرفته نشد؟
- باور کنید از آن صحنه دور بودم و نتوانستم به درستى تشخیص بدهم. ما در ۳۰ دقیقه پایانى بد بازى کردیم و اگر بد نبودیم این حرف و حدیث ها به وجود نمى آمد.
•شنیده اى که بازیکنان شاهین در رختکن گریه کرده اند؟
- آنها خیلى زحمت کشیدند و من این را با چشم خودم دیدم. شاهینى ها حق دارند ناراحت باشند ولى آنها یک تیم بسیار قوى هستند و من قبل از بازى هم در مورد حمید استیلى و شاهین به طور کامل حرف زدم.
•قبول دارى در هفته هاى اخیر از اشتباهات داورى سود بردید؟
- در دنیا خیلى از تیم هاى مطرح بابت اشتباهات داورى و مسائل دیگر شانس مى آورند اما مطمئن باشید یک روز هم اشتباهات داورى به ضرر ما خواهد شد.
•از عملکرد خودت راضى هستى؟
- من در سیستم ۳ـ۱ـ۲ـ۴ به عنوان مهاجم چپ بازى کردم و با این پست غریبه نبودم. البته توپ زیادى به مهاجمان نرسید ولى در مجموع همه چیز راضى کننده بود.
•راستى چرا وقتى فرهاد مجیدى در بین دو نیمه تعویض شد، تو بازوبند کاپیتانى را نبستى؟
- به هر حال محمدى بزرگتر از همه بود و زشت بود که در حضور او کاپیتان باشم.
•اما معمولا در مورد کاپیتانى سابقه مهمتر از سن است؟
- براى انتخاب کاپیتان هاى اول، دوم و سوم معمولا سابقه را مدنظر قرار مى دهند اما به نظر من بزرگتر بودن مهمتر از سابقه داشتن است. محمدى بزرگتر ما بود و به همین دلیل بازوبند را در اختیار گرفت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بروبچ کجائین ؟!

چه نشسته اید که فردا قادر حسن از راه میرسه

اینم یه مصاحبه با آرش آقای گل :

برهاني: دوران افت خط حمله استقلال زود تمام مي‌شود

A0806577.jpg

* ظاهرا براي بازي‌هاي آينده استقلال آماده شده‌اي؟
براي بازي مقابل شاهين هم مشكلي نداشتم اما به خاطر شرايط بازي مربيان تشخيص دادند بازي نكنم.

* پرويز مظلومي اعتقاد دارد خط حمله استقلال در چند هفته گذشته عملكرد خوبي نداشته و از آنها راضي نيست؟
بازيكنان بزرگي در خط حمله استقلال بازي مي‌كنند. در ليگ هميشه چنين نوساناتي پيش مي‌آيد و در اين چند هفته به افت خورده‌ايم اما مطمئن هستم شرايط خيلي زود عوض مي‌شود و گلزني مهاجمان ما را به زودي شاهد خواهيد بود.

* فكر نمي‌كني با بازگشتت مي‌تواني مشكلات را برطرف كني؟
همه بازيكنان سعي مي‌كنند بهترين باشند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. مطمئن باشيد كه تمام تلاش خود را مي‌كنم تا بهترين بازي‌ها را انجام دهم.

* مصدوميت‌هاي زياد در اين فصل باعث شده جايي در جدول گلزنان نداشته باشي...
همينطور است. من 6 بازي بيشتر نتوانستم بازي كنم ولي تمام انگيزه‌ام اين است كه برگردم و براي استقلال گلزني كنم.

* هواداران استقلال معتقد هستند كه اين تيم خوب بازي نمي‌كند. با اين نظر موافقي؟
ما فقط در بازي با شاهين خوب كار نكرديم حتي اعتقاد دارم در بازي با صنعت نفت خيلي خوب بازي كرديم ولي موقعيت‌هايمان گل نشد. در وهله اول 3 امتياز براي ما مهم بود كه به آن رسيديم. اينكه هواداران مي‌گفتند استقلال دفاعي بازي مي‌كند فقط در مسابقه گذشته رخ داد و در طول يك فصل پيش مي‌آيد كه يك تيم افت كند اما هواداران مطمئن باشند كه استقلال هيچ وقت، حتي در بدترين شرايط آمادگي براي فوتبال دفاعي به زمين نمي‌رود.

* به نظر مي‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رسد شانس حضور در جام ملت‌ها را هم از دست داده‌اي؟
با اين مصدوميت هايي كه برايم پيش آمد توقعي نداشتم من را دعوت كنند چون بازي نكردم.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
فرق فرهاد مجيدي با مربي و بقيه بازيكناي استقلال اينجا بود كه اكثرا ميگفتن شاهين خوب بازي كرد حق ما برد نبود ولي فرهاد گفت ببينيد ما چه تيم خوبي هستيم كه با بيست درصد توانمون شاهين رو برديم.

با حرفش خيلي حال كردم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
جدا که حسین کاظمی یه چیز دیگه ای.
خطا کردن های بجا و درست و حسلبی
کاملا ایستا اما همه جا هست/ واقعا با هوشه
شوت زن
یه پاس قطری میده همه بازیکنهای حریف محو میشن.
رو مخ حریف
توپ هم ازش رد نمیشه/ رد هم بشه بازیکن حریف رد نمیشه. واقعا نمونه کامل و باید تاسف خورد بحال این فوتبال که همچین استعدادی بازیکن ملی ثابتی نشد. همینه که ما باید عقب باشیم.

تائید.
رفتن کاظمی بزرگترین لطمه رو به استقلال زد.مثل جدائی مکه له له از رئال.
بازیکن بسیار کاردرست و دوست داشتنی بود.نمیدونم چرا گذاشتن از استقلال بره

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من از کاظمی خوشم نمیومد ! خیلی بی غیرت بازی میکرد ...
اصلا استقلالی بودن رو توش حس نمیکنم !
ولی خوب بعضی از بازی ها عالی کار میکرد .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یه چند تا خبر بذاریم ببینیم دنیا دست کیه .. :happy:

اول اینکه امیر حسین و پیروز با هم آشتی کردند ، میگید نه ؟! نیگا ... : :happy:

بقیه عکسهای آشتی کنون

اینک دنبایه خبرها : :cool:

گزارش و حواشی تمرین امروز استقلال

آخرین اخبار استقلال از زبان مدیر فنی وسرپرست آبی پوشان پایتخت

پاینده باشید .. :)

zxcvmohsen