• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

باز هم امتیازی که 100% حقمون بود از دستمون پرید!
تیم خیلی خوب بود خیلی هم موقعیت داشتیم که گل نشد ضربه سر فرهاد هم واقعا حیف بود , وقتی زد من به هوای گل یک متر پریدم بالا ولی دیدم رفته بیرون. شکوری هم خیلی خوب بازی کرد و به نظر من هنوزم یکی از بهترین هاست امیدوارم مظلومی ازش در بازی های بعدی هم استفاده کنه.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
امروز نتونستم بازیو ببینم فقط نتیجه رو فهمیدم.....گفتم استقلال هم رفت تو سریال باخت........:(:(
حالا که نظرات شما دوستانو خوندم فهمیدم که استقلال خوب بازی کرده و دوباره طالبلو نفله تیمو به باخت داده :hmm::hmm::hmm::hmm:
واقعا چرا این طالبلو رو بازی میدن:hmm::hmm:
برن دروازه بان جوانان رو بیارن ولی به این نامرد بازی ندن بهتره......
حالا باز دوستان بیان بگن که این نمیدونم چند سال تو استقلالهو اینا.........

اون توپمون که خورد تو تیر و 5 دقه بعدش ذوب آهن گل زد منو یاد بازی استقلال - سایپا 85 انداخت
1-0 جلو بودیم داشتیم گل دوم رو میزدیم که خورد به تیر بعد همون توپ شد گل مساوی سایپا و 5 دقه بعدش یکی دیگه خوردیم. اون توپ اگه گل میشد اون سال قهرمان میشدیم.(تراژدیک ترین بازی بود که دیدم )

یعضی وقتا اصلا انگار طلسم میشه:(

منم میم برن از جوانان و امید بیارن بهتر از طالبلو ئه. لااقل انگیز داره.

HAMED007

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من میگم یه نامه بنویسیم برا مظلومی بگیم بابا جون اون پدرت این طالب لو را بکن از تیم بیرون
هروقت بازی استقلال را می بینم اگه محمدی باشه مطمئنم میبره اما وقتی این مارمولک باشه مطمئنم میبازه خدااااااااااااااااااین چه آدمی بود نصیب ماشد دیگه!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
فوتبال همينه ديگه، به همين راحتی 1 نفر ميتونه به همه چيز گند بزنه،،طالبلو رو کمترين فشار روی توپ تقريباً ساده اشتباه کرد،به نظر من محمدی که هيچی هر گلر ديگه اي تو دروازه بود ،گل اول رو نميخورديم،روند بازی هم طوری بود که حتی ميشد گل هم بزنيم،به نظر من اصلاً ديگه نبايد مظلومی بهش بازی بده.
اگه از فصل قبل حساب کنیم ،کلی بازی هست که طالبلو يه تنه تيم رو به فنا داده.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
فرهاد بود مجید جان !
ندیدی که این وحید چجوری یک تنه تیم رو نابود کرد ...
فرهاد اینجور موقعیتی رو از دست داد :blink:
متاسفانه سر کار هستم و وسط هفته ها اصلا نمیتونم بازی رو ببینم.

هنوز دلم خنک نشده ، دوست داشتم مجید اینجا بود خفش میکردم !! :D

بفرما چرا عقب وایسادی (ما جیم شیم:دی)

HAMED007

Registered User
لایک‌ها
0
محمد محمدى دروازه بان استقلال در بازى مقابل ملوان مصدوم شد اما مثل اینکه آسیب دیدگى او تا حدود زیادى برطرف شده است
محمدى در مورد وضعیت فعلى اش گفت: ابتدا باید از خانم محمدى تشکر کنم که در کلینیک استقلال زحمات زیادى کشید. من درد زیادى داشتم اما حالا خوشبختانه ۹۰ درصد از آسیب دیدگى ام برطرف شده و دیروز هم آخرین جلسه فیزیوتراپى را پشت سر گذاشتم.
او ادامه داد: از امروز تمریناتم را شروع کردم و امیدوارم هر چه زودتر بتوانم به استقلال کمک کنم. محمدى که در این فصل چندبار مصدوم شده است تأکید کرد: پست من طورى است که در آن درگیرى زیاد است و این مصدومیت ها را به حساب قسمت مى گذارم. امیدوارم دیگر مصدوم نشوم.
در روزهاى گذشته باز هم بحث جدایى محمدى از استقلال در پایان فصل مطرح شد. او که نسبت به این شایعات به شدت عصبانى است گفت: من به آقاى مظلومى قول داده بودم که مصاحبه نکنم و در این مدت هم فقط در مورد عملکرد خودم حرف زدم اما احساس مى کنم شیطنت هایى وجود دارد و نباید نسبت به این موضوع بى تفاوت باشم.
محمدى ادامه داد: من براى ارباب جراید احترام خاصى قائلم و آنها در رشد و پیشرفت فوتبال تأثیر زیادى دارند اما بعضى از روزنامه ها متأسفانه شیطنت مى کنند و دروغ مى نویسند و به درد شیشه پاک کردن و سبزى خرد کردن مى خورند. از قول خودشان نوشته اند که من در پایان فصل از استقلال مى روم و حتى نوشته اند که یک منبع در باشگاه استقلال این خبر را داده است. این بسیار زشت است که یک روزنامه به صورت غیررسمى و فقط براساس شنیده ها چنین حرف هایى را بزند.
محمدى که از این موضوع ناراحت است به سایت گل گفت: من مى دانم این مسائل و شایعات چگونه به وجود مى آید اما عادت ندارم پشت سر کسى حرف بزنم و همه چیز را رودررو مى گویم. اگر یک بار دیگر به صورت مستقیم یا غیرمستقیم چنین اخبارى مطرح شود حرف هایم را به طور واضح مى زنم و اسم هر شخصى را که بخواهم به زبان مى آورم.
دروازه بان استقلال خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان دوست ندارم حرف هایى بزنم که آرامش استقلال به هم بریزد و مى خواهم حرمت لباسى که برتن دارم نگه دارم. بعضى ها به دنبال رسیدن به منافع شخصى شان هستند و من را هدف مى گیرند، به آنها توصیه مى کنم که کارى نکنند که خیلى چیزها را بگویم.
محمدى در پایان حرف هایش با قاطعیت اعلام مى کند که فصل آینده در استقلال خواهد ماند. او در این خصوص گفت: حالا که این اتفاقات به وجود مى آید مطمئن باشید که سال آینده هم در استقلال خواهم ماند و به هیچ عنوان تیمم را عوض نخواهم کرد.

HAMED007

Registered User
لایک‌ها
0
فتح الله زاده: تلاش مى کنم مجیدى را به تیم ملى برگردانم
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال هنوز هم از جوسازیهایى که علیه این تیم مى شود سخن مى گوید و معتقد است همین جوسازیها باعث شد تا مشکلاتى براى استقلالیها ایجاد شود

. وى در مورد حضور پیدا نکردن هوارمحمد در تهران گفت: ما با این بازیکن قرارداد بستیم و حالا که او به تهران نیامده تا در تمرین استقلال شرکت کند ما از حق خودمان نمى گذریم و این موضوع را تا رسیدن به نتیجه پیگیرى خواهیم کرد.او افزود: تا هفته آینده به هوار محمد فرصت داده ایم تا مشکل را حل کند و در تمرین استقلال حضور یابد در غیر این صورت از او به FIFA شکایت مى کنیم زیرا این بازیکن جاى یک بازیکن خارجى را در فهرست ما پر کرده و نیامدن او براى مامشکل ساز خواهد شد.سرپرست باشگاه استقلال تصریح کرد: ما اصلا نمى دانیم چه اتفاقى افتاده که هوارمحمد از حضور در استقلال پشیمان شده البته این موضوع تقصیر باشگاه پرسپولیس نیست و آنها به دنبال گرفتن حق خود هستند.فتح الله زاده در مورد مصدومان زیاد استقلال گفت: این هم از شانس بد ما است که با این مصدومیتهاى پى در پى روبه رو شده ایم. امیدوارم هرچه زودتر این مشکل برطرف شود تا با قدرت کامل به مصاف حریفان برویم.وى همچنین پیرو دعوت شدن «فرهاد مجیدى» به تیم ملى افزود: هنوز چیزى مشخص نیست و فعلا نمى توانیم در این خصوص صحبتى انجام دهیم.سرپرست باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: اگر فرهاد به تیم ملى دعوت شود تلاش مى کنم او را به تیم ملى برگردانم زیرا به خوبى مى دانم مجیدى سرباز تیم ملى است البته باید تمام شرایط براى حضور این بازیکن در تیم ملى فراهم باشد.فتح الله زاده پیرو انتخاب سرمربى تیم ملى گفت: در شرایط کنونى فرصت از دست مى رود و آنچه مهم است موفقیت تیم ملى در رقابتهاى جام ملتها است و با توجه به اینکه قطبى تصمیم گرفته از ایران برود و حتى تیم فصل آینده خود را نیز انتخاب کرده باید با برنامه ریزى پیش برویم تا مربى بزرگى را به عنوان سرمربى تیم ملى انتخاب کنیم.سرپرست باشگاه استقلال در مورد مسائل داورى دیدارهاى اخیر خاطرنشان کرد: با این جوسازیهایى که علیه استقلال انجام شد مشکلاتى براى ما به وجود آمد و امیدوارم این جوسازیها ادامه نداشته باشد.وى گفت: آنقدر گفتند که داوریها به نفع استقلال است و جوسازى کردند که در دیدار مقابل شاهین بوشهر و شهردارى تبریز پنالتیهاى ما دیده نمى شود و یک گل سالم هم مردود اعلام مى شود. در هر صورت جو را به سمتى بردند که ما متضرر شدیم و امیدوارم این جریانات به پایان رسیده باشد.فتح الله زاده در خاتمه پیرو وضعیت میلاد میداودى گفت: دیگر چیزى از پاى میداودى باقى نمانده و مصدومیتش آنقدر شدید بود که مهاجم ما با مصدومیت بسیار بدى روبه رو شد. این مصدومیت باعث شد تا میلاد جام ملتها و بازیهاى استقلال را از دست بدهد و این موضوع در فوتبال او تأثیرگذار خواهد بود.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خوب بودیم ولی باختیم ! به نظرم تیم با بضاعتی که داشت خیلی خوب و مردونه بازی کرد، امان از تیر دروازه .. اگه کمی خوش شانس تر بودیم الان نتیجه چیز دیگه بود حتی اگه فقط هد فرهاد تو اون ثانیه های آخر گل میشد

دیدید این فردین عابدی چقدر بهتر از بازی قبل کار کرد ؟ انصافا بهتر از لوئیز نیست ؟؟ چند بازی دیگه هم بهش میدون بدن عملکردش بهتر از اینها هم میشه

آرش هم خیلی خوب و جنگنده کار کرد و با اومدن شکوری دفاع اس اس هم منظم تر شد ولی چه میشه کرد عاقبت از پس ذوب برنیومدیم ..

به HAMED007 عزیز هم خیر مقدم میگم فقط خواهش میکنم همونطور که مجید عزیز هم گفت لطف کنید و از زدن پست هائی چت گونه و غیر مرتبط با تاپیک خودداری کنید ، بهتره اول از همه قوانین تالار فوتبال رو یک مرور بکنید

ممنون ..

Last edited:

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
بازي خيلي خوبي کرديم
من از کل تيم فقط با بازي کيانوش رحمتي حال نميکنم، نميدونم چرا!!!
البته طالب لو هم چنگي به دل نميزنه
احساس ميکنم محمدي بيشتر ميدونه (ميدونست :D) که کدوم تيم داره بازي ميکنه

HAMED007

Registered User
لایک‌ها
0
به HAMED007 عزیز هم خیر مقدم میگم فقط خواهش میکنم همونطور که مجید عزیز هم گفت لطف کنید و از زدن پست هائی چت گونه و غیر مرتبط با تاپیک خودداری کنید ، بهتره اول از همه قوانین تالار فوتبال رو یک مرور بکنید

ممنون ..
خواهش می کنم حتما رعایت می کنم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دیدید این فردین عابدی چقدر بهتر از بازی قبل کار کرد ؟ انصافا بهتر از لوئیز نیست ؟؟ چند بازی دیگه هم بهش میدون بدن عملکردش بهتر از اینها هم میشه

آرش هم خیلی خوب و جنگنده کار کرد و با اومدن شکوری دفاع اس اس هم منظم تر شد ولی چه میشه کرد عاقبت از پس ذوب برنیومدیم ..

.
آره فردين عابدينی واقعاً خيلی بهتر از لوييز هستش،نميدونم مربی ها کی ميخوان اين چيز ها رو بفهمن و به جوون ها بيشتر ميدون بدن و پول کمتری هم حروم کنن
آرش هم واقعاً خوب بود و دفاع ذوب آهن رو آزار داد
بازي خيلي خوبي کرديم
کيانوش رحمتی واقعاً بازيکن بد استيليه، وقتی صاحب توپ پيش انگار اصلاً روش تسلط نداره،کلاً بی ريخت بازی ميکنه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
در مورد شکوری به نظر من واقعا یکی از با استیل ترین مدافعین 10 سال اخیره که با کلاس بالایی فوتبال بازی میکنه خیلی ناراحت شدم وقتی گفتن شاید بدنش به استیل.
فردی عابدینی هم اگه همینجور پیشرفت کنه آخر فصل یه خسرو حیدری دیگه داریم.
سمت چپ هم یه بازیکن امید داریم به نام یعقوب کریمی یه 2 دقیقه بازی کرده امسال تو لیگ اونو اگه پرویز یه بار بزاره تو زمین تازه میبینید چه اعجوبه ایه - یعنی سالها چپ استقلال رو بیمه میکنه پس به خاطر بسپارید یعقوب کریمی
در کل بازی دیروز همونطور که قبلا گفتم بازی خوبی بود که فقط شانس نداشتیم.
وحید هم به نظرم روی گل دوم میتونست ول کنه چون توپ داشت میرفت بیرون ولی روی گل اول زیاد مقصر نبود باید تیر یک رو میگرفت و الا توپ رو یه راست میکردن تو گل.
با این سبک بازی دیروز میشه به تیم امیدوار بود ولی با سبک بازیهای قبلی من امیدی نداشتم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

کيانوش رحمتی واقعاً بازيکن بد استيليه، وقتی صاحب توپ پيش انگار اصلاً روش تسلط نداره،کلاً بی ريخت بازی ميکنه

کوشکی سلطان زیرتوپ زنی و کیانوش رحمتی سلطان خطاهای الکی یه ! خب من نمیخواستم اینو بگم ! ولی تنها کسی که از فقر تکنیک میتونه با لوئیز برابری کنه به نظرم همین کیانوشه ! کاشته های بد به حریفان هم زیاد داده تا حالا بگذریم ..

خواهش می کنم حتما رعایت می کنم

درود بر شما

پاینده باشی ..

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ما اینترنت مقطوع شده نمی تونیم بیایم :(
دو باخت و یک مساوی در بازی برگشت :wacko:
بازی با ذوب رو ندیدم ولی بازی با فولاد بد بودیم
ولی با این همه مصدوم چیز عجیبی هم نیست
انشاله بازی های بعد رو می بریم :blush:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ما اینترنت مقطوع شده نمی تونیم بیایم :(
دو باخت و یک مساوی در بازی برگشت :wacko:
بازی با ذوب رو ندیدم ولی بازی با فولاد بد بودیم
ولی با این همه مصدوم چیز عجیبی هم نیست
انشاله بازی های بعد رو می بریم :blush:
من این حرفه مظلومی رو نفهمیدم . یعنی چی باید بازسازی بشه اس اس ؟! !
من این تاکتیک .. ریختن توپهای الکی رو .. زیر توپ زدن های یک بازیکن رو نمیتونم در کنم !! چه جوریه که یه مربی به یه بازیکن نمیتونه اینو بفهمونه که زیر توپ نباید الکی بزنه .. نباید خطای الکی بکنه .. مگه مرض داره خب !!! ده !!
توی بازی قبلی .. ذوب خیلی شانس آورد گل نخورد ..
گل دوم 80% طالب لو مقصر بود بعد اون مدافع !! چقدر دفاع استقلال افتضاحه!!
خیلی راحت میشه سوراخ سوراخ کرد تیمو !! به نظر من یه دست بازی با بارسا بزنه .. ببینه دفاعش چه شکلیه ..اینا که تیم نیستن بگن در چه حدیم . .یه دست با بارسا مشخص میکنه :D3

راستی مبعلی چند بازی مگه محرومه؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب با سلام خدمت آبی دلان عزیز

یه چند روزی نبودم دلم براتون تنگ شده ...
خب یه 2 تا باخت بد داشتیم ... باخت مقابل فولاد که هیچ ، اصلا خوب نبودیم ...بعد از بازی من نای بلند شدن از سکو ها رو نداشتم. 35 دقیقه روی سکو نشته بودم.

بازی با ذوب اهن هم که خیلی خوب بودیم با وجود نبود بازیکنان کلیدی... برهانی خیلی خوب بود . شریفات هم همینطور ، از بازی خوب عابدینی هم نمیشه گذشت. انصافا این عابدینی رو از اول لیگ گذاشته بودند الان یه بازیکن پخته شده بود اون توپ رو به تیرک نمیزد :دی

مقابل ذوب آهن باید پیروز میشدیم. هر چند تیمی که وسط زمین از 3 هافبک دفاعی استفاده کنه و هیچ هافبک طراح نداشته باشه نمیشه زیاد خورده گرفت.... واقعا این مصدومیت و محرومیت داره میره رو اعصابم ... این خوب میشه اون مصدوم میشه ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نوروزي: فقط در آسيا روي نيمكت مي‌نشينم/ رفتن يا نرفتن جباري به اردوي تركيه قطعي نيست
سايت گل ـ‌ امين نوروزي رئيس گروه پزشكي استقلال كه مدت‌هاست در فدراسيون هم فعاليت دارد، در نيم فصل اول ليگ برتر روي نيمكت استقلال حضور نداشت و اين در حالي بود كه تعداد مصدومان اين تيم نسبت به سال‌هاي گذشته خيلي بيشتر شد. حالا مسئولان استقلال به اين نتيجه رسيده‌اند كه حضور نوروزي مي‌تواند شرايط را بهتر كند.
او در گفت‌وگو با خبرنگار گل، در پاسخ به اين سوال كه آيا از نيم فصل دوم روي نيمكت استقلال خواهد نشست مي‌گويد:« در نيم فصل اول به دليل گرفتاري‌هاي كاري نتوانستم روي نيمكت استقلال بنشينم و حتي بيشتر از 10 يا 15 بار در جلسات تمريني شركت نكردم. در اين ميان اما با توجه به تعداد زياد مصدومان تصميم بر اين شد كه بيشتر كنار تيم باشم و اين فقط به خاطر هواداران وآقاي فتح‌الله‌زاده است. البته در ليگ برتر روي نيمكت نمي‌نشينم و فقط در آسيا در كنار تيم خواهم بود.»
نوروزي در مورد وضعيت مجتبي جباري و اينكه مي‌گويند او براي انجام مراحل درماني به تركيه سفر نخواهد كرد تأكيد مي‌كند:« رفتن يا نرفتن جباري به اردوي تركيه هنوز قطعي نيست. با توجه به تعطيلي تمرينات از وضعيت فعلي او اطلاع دقيقي ندارم و تيم هم قرار است هفدهم دي ماه عازم تركيه شود. پس فعلا هيچ چيز مشخص نيست.»

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا