• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
میبینم که اینجا خبری از بروبچ نیست ؟! امید که این یکماه زمان خوبی برای تجدید قوای کلی تیم باشه

راستی این دفعه رو جستیم : :happy:

شانس این بار با مجتبی یار بود فقط رباط داخلی جباری آسیب دید

دقیقه 40 بازی با فولاد خوزستان بود که مجتبی جباری به دلیل آسیب‌دیدگی جای خود را به مجتبی محبوب مجاز داد و از میدان بیرون آمد. آن لحظه که جباری تعویض شد خیلی‌ها فکر کردند مرد شماره 8 آبی‌ها دوباره با مصدومیت شدیدی روبرو شده. پزشکان استقلال همانجا پای جباری را با یخ و نایلون فیکس کردند تا احتمال اینکه جباری دوباره نتواند در میادین حاضر بشود بیشتر شود. پس از آن هم گفته شده مینیسک پای جباری دچار کشیدگی شده است اما دکتر نوروزی روز گذشته خبر خوشی درباره جباری داد. ظاهرا فقط رباط داخلی پای جباری دچار آسیب‌دیدگی شده که به گفته پزشک باشگاه استقلال این مصدومیت حاد نیست و با یکی دو جلسه فیزیوتراپی می‌تواند دوباره به میادین برگردد. 30 روز تعطیلی میان فصل فرصت مناسبی است تا جباری هم مثل دیگر بازیکنان مصدوم، خود را به شرایط ایده‌آل رساند البته آقا مجتبی باید تمرین‌های جداگانه بدنسازی هم انجام دهد تا زانوهایش تقویت شده و در نیم‌فصل دوم دیگر شاهد مصدومیت‌های پی در پی او نباشیم. جباری وقتی مقابل فولاد مصدوم شد خیلی‌ها فکر کردند او تا پایان لیگ غایب است

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
میبینم که اینجا خبری از بروبچ نیست ؟! امید که این یکماه زمان خوبی برای تجدید قوای کلی تیم باشه

راستی این دفعه رو جستیم : :happy:

شانس این بار با مجتبی یار بود فقط رباط داخلی جباری آسیب دید

دقیقه 40 بازی با فولاد خوزستان بود که مجتبی جباری به دلیل آسیب‌دیدگی جای خود را به مجتبی محبوب مجاز داد و از میدان بیرون آمد. آن لحظه که جباری تعویض شد خیلی‌ها فکر کردند مرد شماره 8 آبی‌ها دوباره با مصدومیت شدیدی روبرو شده. پزشکان استقلال همانجا پای جباری را با یخ و نایلون فیکس کردند تا احتمال اینکه جباری دوباره نتواند در میادین حاضر بشود بیشتر شود. پس از آن هم گفته شده مینیسک پای جباری دچار کشیدگی شده است اما دکتر نوروزی روز گذشته خبر خوشی درباره جباری داد. ظاهرا فقط رباط داخلی پای جباری دچار آسیب‌دیدگی شده که به گفته پزشک باشگاه استقلال این مصدومیت حاد نیست و با یکی دو جلسه فیزیوتراپی می‌تواند دوباره به میادین برگردد. 30 روز تعطیلی میان فصل فرصت مناسبی است تا جباری هم مثل دیگر بازیکنان مصدوم، خود را به شرایط ایده‌آل رساند البته آقا مجتبی باید تمرین‌های جداگانه بدنسازی هم انجام دهد تا زانوهایش تقویت شده و در نیم‌فصل دوم دیگر شاهد مصدومیت‌های پی در پی او نباشیم. جباری وقتی مقابل فولاد مصدوم شد خیلی‌ها فکر کردند او تا پایان لیگ غایب است
بس که گفتی اسپام موقوف دیگه !! :D

اههه ، چه عجب ما شانس آوردیم جباری رو خیلی از دست نمیدیم .. خدا رو شکر . .
نوروزی باو .. فتحی هم اعتراف کرد کاری نمیکنه تازگیا .. !! برم بزنم لهش کنم ؟ :D ..
اقا فتحی اعتراف کرد بدنسازی خراب بوده .. واسه همین مصدوم میدیم !!
ولی فرهاد چی این که خودش بدنسازی کار میکنه همش !!
به نظر من نوروزی اگه خودش بالاسر تیم میبود اینجوری نمیشد .. زودتر این PHDش تموم شه بیاد سرااغ تیم حاجی ..این تیم ملی رو هم ولش :D فقط مصدوم میده و بس !!
حالا ببینید ..

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ذوب‌آهن 39 امتيازي شد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، كارگروه ويژه رسيدگي به اتفاقات ديدار تيم‌هاي ذوب‌آهن و مس‌كرمان ظهر امروز سه‌شنبه در غياب مسعود عنايت برگزار شد كه در نهايت حاضران رأي به تكرار اين بازي دادند. عزيزا...محمدي، رئيس سازمان ليگ گفت: زمان برگزاري اين مسابقه مشخص نيست و به زودي اعلام مي‌شود. با اعلام اين رأي امتيازات تيم ذوب‌آهن اصفهان از 42 به 39 امتياز كاهش پيدا كرد

42 سال پيش در چنين روزي

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، 42 سال پيش هشتم دي‌ماه 1347 تيم تاج (استقلال) در چارچوب مسابقات قهرماني باشگاه‌هاي تهران (مسابقات پنج جانبه انتخابي جام باشگاه‌هاي آسيا) به مصاف تيم شهرباني رفت. تاج (استقلال) با اين تركيب وارد ميدان شد: حسين قاضي شعار، منصورپورحيدري،‌مهدي لواساني، احمدرحيمي، عزت جانملكي، اونيك كاراپيتان، كاروحق‌ورديان، حسين فرزامي (احمد منشي‌زاده)، علي جباري، داريوش مصطفوي (جلال طالبي)، اكبر افتخاري. سرمربي: محمود بياتي. اين مسابقه را حاج ابوالحسن با كمك نظري و اعتمادي در حضور بيش از 7 هزار تماشاگر در ورزشگاه امجديه (شهيد شيرودي) قضاوت كرد. در اين مسابقه حسين فرزامي و داريوش مصطفوي براي تاج (استقلال) و مظفري براي شهرباني گلزني كردند تا تاج(استقلال) در نهايت با نتيجه دو بر يك تيم شهرباني را با شكست بدرقه كند

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اردوي استقلال در كمپ هتل فيم تركيه

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌ محل استقرار آبي‌پوشان در تركيه مشخص شد. بر اين اساس اعضاي تيم استقلال در مدت حضور در كشور تركيه در كمپ هتل «فيم» آنتاليا اسكان خواهد يافت.اين كمپ يكي از مجهزترين كمپ‌هاي كشور تركيه است كه در 10 كيلومتري شهر آنتاليا واقع گرديده است.شايان ذكر است در مدت حضور تيم استقلال، تيم‌هايي نظير كلن و اينتراخت فرانكفورت آلمان و چند تيم ليگ برتري از كشور تركيه نيز در كمپ فوق حضور خواهند داشت.

رسول نجفیان:جلسه من با دکتر فتح‌اله‌‌زاده یک جلسه فرهنگی بود

رسول نجفیان آمده بود دفتر لارستان تا دکتر فتح‌اله‌‌زاده را ببیند. آقا رسول، هنرمند سرشناس و مردمی کشورمان یک استقلالی قدیمی است و همیشه با افتخار این تعلق خاطر را بیان کرده. با آقا رسول استقلالی به بهانه ملاقاتش با دکتر فتح‌اله‌‌زاده همکلام شدیم.
*آقای نجفیان از ملاقات‌تان با دکتر فتح‌اله‌‌زاده بگویید. اول اینکه دلم برای دکتر تنگ شده بود و دنبال بهانه‌ای بودم تا بتوانم با ایشان که از دوستان قدیمی من هستند ملاقات کنم. دلیل اصلی ملاقات هم وجهه فرهنگی ایشان بود که هیچ وقت بر هنرمندان پوشیده نیست. در طول 30 سال گذشته به روستاهای زیادی سر زدم تا نغمه‌ها و نواهای عاشورایی مردم را جمع‌آوری کنم که البته در قالب یک مجموعه بسیار جذاب و تماشایی به چاپ رسیده.
*کار ارزنده‌ای است،‌واقعا باید به شما خسته نباشید گفت.
ممنونم. در طول این مدت شاهنامه‌خوانی‌های مردم را هم دیدم و ضبط کردم و حالا می‌خواهم کار بعدی خودم را آغاز کنم. حالا داریم روی شاهنامه‌خوانی مردم روستاهای مختلف کار می‌کنیم و با شناختی که از دکتر داشتم مطمئن بودم او نیز از این طرح حمایت می‌‌کند.
*نتیجه جلسه چه شد؟
همان طور که مطمئن بودم دکتر به گرمی استقبال کرد و قرار شد در این طرح به ما کمک کند. خوشحالم مشغله‌های ورزشی و مالی باشگاه استقلال دکتر را از خاستگاه خود یعنی فرهنگ دور نکرده.
*از استقلال بگویید آقای نجفیان.
استقلال امسال در نیم فصل اول فراز و نشیب‌های زیادی داشت که البته طبیعی است و هر سال این روند در همه تیم‌‌ها طی می‌شود. امیدوارم با آغاز نیم فصل دوم، استقلال با هدایت پرویز مظلومی و بقیه مربیان و بازیکنان باتعصب به صدر جدول برگردد. این استقلال با این آدم‌های دلسوز و کاربلد لیاقت قهرمانی دارد.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نظري جويباري به تركيه مي‌رود

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علي نظري جويباري، معاون اول باشگاه استقلال كاروان استقلال را در سفر به تركيه همراهي مي‌‌كند. با هماهنگي‌هاي به عمل آمده وي از ابتداي سفر آبي‌پوشان را همراهي خواهد كرد تا در مدت زمان حضور در تركيه در كنار استقلالي‌ها باشد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
TehranNet .. اسمت چی بودش .. !! شما امتحان نداری ؟ :D

این اردوی ترکیه من و کشته !! جای دیگه نمیشه رفت !! چرا دبی توی زمستون میرن !! هواش خوبه دیگه سرد نیست!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
امتحان چیه؟:دی
من امتحان رو خیلی وقته بوسیدم گذاشتم کنار
جا رو برای جوونا باز گذاشتم

پ.ن:البته برای کنکور سال آینده ثبت نام کردم
پیش دانشگاهیم هم امسال هیچ تلاشی نمیکنم سال دیگه خرداد یا شهریور غیرحضوری میگیرم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
با تکرار بازی مس و ذوب‌آهن حق به حقدار رسید، اما...

رای فدراسیون فوتبال مبنی بر تکرار بازی مس و ذوب‌آهن در حقیقت رای کاملا درستی است که حق را به حقدار می‌رساند. این حقدار هم نه ذوب‌آهنی است و نه مس کرمان و نه حتی استقلال. این «حقدار» فوتبال ایرانی است که برای موفقیت و پیشرفت تنها یک راه دارد و آن راه هم راهی نیست، غیر از سپردن فوتبال به فوتبالی‌ها و تمکین کردن مقابل قوانین. اشتباه داوری یک بازی بسیار حساس را از مسیر خود خارج کرد و حق یک تیم را بر باد داد.
تکرار بازی علاوه بر آن که کمک می‌کند تا مس کرمان بتواند دوباره این بخت و اقبال را داشته باشد تا از حق خود دفاع کند، خیال همه را راحت می‌کند که تیم صدرنشین در فدراسیون پر اصفهانی، هیچ رانت ویژه‌ای ندارد.
این که مس کرمان مقابل ذوب‌آهن چه نتیجه‌ای کسب خواهد کرد، بحثی است که در بازی مستقیم معلوم می‌شود. مس اما در آن بازی بخت بردن ذوب‌آهن را داشت و حتی از حریف خود پیش افتاد، اما داوران باناداوری روند بازی را تغییر دادند.
حالا که این بازی تکرار می‌شود در تکلیف حق و حقدار در بازی دوم معلوم خواهد شد اما حق استقلالی‌ها این وسط پایمال شده باقی ماند. اگر ذوب‌آهن در آن بازی از اشتباه داوری سود نمی‌برد و بازی را به ناحق نمی‌برد، اگر سوت‌های اشتباه حق مس را پایمال نمی‌کردند!‌چه تضمینی بود که ذوب‌آهن باتمام روحیه و توان به مصاف استقلال بیاید؟
ذوب‌آهنی‌ که باناداوری برنده شد، در تهران آن طور اسیر شیر بچه‌های استقلال بود و پشت تیر دروازه از تهران فرار کرد وای به حال این که بازی مقابل را هم باخته بود و بعد هم آن گل کمرشکن آرش، کمر تیم اصفهانی را در هم می‌شکست.
این وسط مشخص است که حق تیم آبی‌پوش هم ضایع شده. البته منتقدان استقلال حتما با این استقلال مخالفند و ترجیح می‌دهند این را هم بگذارند به حساب شانس‌های استقلال.
حق استقلال ضایع شد... حق استقلال ضایع شده باقی مانده. فریادرسی هست؟

استقلال؛‌امروز خوب و فرداي بهتر

دكترعلي‌فتح‌اله‌زاده-
دردسرسازان راه به جايي نمي‌برند. استقلال به برنامه‌هاي زمان بندي شده خود وفادار است و هيچ نكته انحرافي موجب دور شدن از موضوع اصلي نخواهد شد. استقلال دو هدف دارد كه همه روزه به آنها مي‌پردازد: 1- حضور در ليگ برتر،‌جام حذفي و ليگ آسيا كه خود به اندازه يك دنيا كار پيش روي همه دست‌اندركاران قرار داده است. 2- به فرجام رساندن پروژه احداث كمپ استقلال كه آقاي سعيدلو آن را كاپ قهرماني استقلال نام‌گذاري كرده‌اند و همين توجه ايشان اهميت رسيدگي به اين امر را در درجه بالاتري قرار مي‌دهد. استقلال البته با مشكلات و موانع عادي و غيرعادي فراواني روبرو است اما به هيچ روي سرسوزني از دو هدف اصلي و عمده خود غافل نيست. با همه سختي كار و با همه دشواري‌هاي موجود تيم فوتبال به گسترده‌ترين شكل هر روز زير ذره‌بين و انتقاد از خود قرار دارد. تيم فوتبال مثل يك موجود زنده با خوبي‌ها و بدهي‌هايي كه روزمره هستند دست و پنجه نرم مي‌كند. حسن كار در اين است كه كادرفني بسيار تيزبين و ريز بين همه امور تلخ و شيرين را زير نظر دارند. حتي براي غلبه بر مصدوميت‌هاي پرتعداد و زياد هم راهكارهاي عملي يافته‌اند. اعزام استقلال به اردوگاه ورزشي آنتاليا در تركيه، يكي از تدابير كاربردي موثر براي خارج شدن از حلقه مصدوميت‌هاي نيم فصل اول است. دقت نظر روي برنامه جام حذفي و حسابگري ريزبينانه در مسائل مربوط به ليگ آسيا، از حواس جمع و همه سونگري استقلال خبر مي‌دهد. در كنار درسر آفريني‌ها كه انرژي مديريتي استقلال را هنور كاهش نداده اما هدفش همين است، به امور درازمدت نيز توجهي روزانه مبذول مي‌شود. كمپ استقلال مظهر اين نگاه كلان به آينده است. استقلال براي تبديل شدن به يك ساختار از هر جهت مقاوم با سرعت فراوان به پيش مي‌رود. آخرين بازديد دكتر سعيدلو از كمپ استقلال نشانه پيش افتادن از جدول زمان‌بندي شده بود. استقلال در كشاكش مشكلات القايي و دردسرهاي ساختگي بيروني اصلي‌ترين وظايف خود را از ياد نبرده و از ياد نخواهد برد. ملاقات با دكتر سعيدلو و بحث‌هاي كارشناسي درباره بازكردن ميدان حضور براي بخش خصوصي نشان مي‌دهد كه عقل آينده‌نگر بر همه چيز حاكم است. استقلال،‌امروزي بهتر از ديروز و فردايي بهتر از امروز دارد. استقلالي‌ها كه چندين ميليون نفرند، از اين بابت خيالي آسوده داشته باشند. راه پيشرفت واقعي باز است

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
علی جدیدی: هر بازیکنی آرزوی پوشیدن پیراهن استقلال را دارد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، علی جدیدی مدافع باآتیه تیم امید استقلال که با استقلال قهرمان نیم فصل امیدهای تهران نیز شد، گفت: این افتخار را داشتم که با جلب نظر کادر فنی استقلال، امسال در این تیم حضور یابم. کادر فنی استقلال بسیار باتجربه و نقش بسزایی در این قهرمانی داشته است.
وی ادامه داد: آرزوی هر بازیکنی پوشیدن پیراهن با ارزش استقلال است و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. امیدوارم روزی بتوانم پیراهن تیم بزرگسالان استقلال را بر تن کنم و با تمام وجود برای رسیدن به این هدف می‌جنگم و تلاش می‌کنم.
جدیدی در انتها گفت: ما با اقتدار قهرمان نیم فصل شدیم و فکر می‌کنم با تلاش بچه‌ها و کادر فنی بتوانیم همین جایگاه را در نیم فصل دوم حفظ کنیم. همه ما برای قهرمانی آماده‌ایم و به امید خدا به آن خواهیم رسید.

صادقی بدون مصدومیت در خدمت استقلال

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیرحسین صادقی مدافع میانی تیم فوتبال استقلال که در نیمه دوم بازی با فولاد خوزستان در اهواز دچار آسیب‌دیدگی شده بود با گذراندن دوران نقاهت، از آغاز تمرینات استقلال در نیم فصل دوم می‌تواند در جلسات تمرینی تیم شرکت کند و در صورت صلاحدید کادر فنی در مقابل استیل‌آذین به میدان برود.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تداوم صدرنشینی امیدهای استقلال

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم امید استقلال امروز توانست به یک پیروزی دیگر دست پیدا کند تا صدرنشینی خود در لیگ را تداوم ببخشد. آبی‌ها امروز در پاکدشت توانستند تیم اتحاد این شهر را با گل محمد حسین‌پور یک بر صفر شکست دهند و جایگاه خود در صدر جدول را تثبیت کنند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خاک بر سر مدیریت و فتح الله زاده!

مردیکه میاد تو برنامه 90 میگه ما دنبال یه بازیکن خوب هستیم!!!

بدبخت هیچ کاری نمیتونه بکنه...

چرا پرسپولیس همیشه باید بازیکنای بزرگ رو بگیره؟

میخوام بشینم گریه کنم از دست این دست و پا چلفتی ها:evil2:

چرا وحید هاشمیان باید بره پرسپولیس؟

استقلال عرضه نداره

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

استقلال عرضه نداره

حالا اينکه مديريت استقلال نميتونه بازيکن بگيره يا به درد نخور هايی مثل لوييز يا سانتوس رو ميگيره حرف درستيه

اما وضع پرسپوليسی ها از ما هم بدتره

به نظر من هاشميان با اين سن و سال ديگه تعطيل شده و فکر نميکنم اصلاً به درد پرسپوليس يا استقلال بخوره،و به نظرم خريد اشتباهی ميتونه باشه
در نهايت بايد خدا رو شکر که کسی مثل هاشميان به استقلال نيومده،بدترين مهاجم استقلال هم از هاشميان فعلی بهتره

در کل هم بخوايم حساب کنيم اين فصل استقلال از پرسپوليس بهتر بازيکن گفته .

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

استقلال عرضه نداره

داداش من میگم تو یک تاپیک باز کن ، شروع کن فحش دادن به همه ی بازیکنای حال و اسبق و آینده تیم ، مدیران و دست اندر کاران استقلال ...

وحید هاشمیان بر سر نخواستنش دعوا بود !

شما برو یک سرچ کن چند تا تیم ردش کردند ، الان چندین ماه هست تمرین نداره !

بعد استقلال که میدواودی ، مجیدی ، برهانی ، شریفات ، سید صالحی و ... رو داره بره این و بخره ؟

حالا یعنی ما گوش چپ و راست رو ول کنیم بعد بیایم مهاجم سوخته بخریم ؟

آدم میمونه شما اصلا طرفداری یا فقط میای اینجا داستان مینویسی و فحش میدی ؟ :eek::hmm:

Last edited:

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
البته این دوستمون هم تو این یه مورد همچین بیراه نمی گه
حالا می گیم وحید هاشمیان از فوتبال یه چند وقتی دور بوده، سنش رفته بالا دیگه پیره، خال رو صورتش بزرگتر شده و اونو از ریخت انداخته اما آندو چی؟ اونو چرا از دست دادیم چرا نگرفتیمش؟ کم از دست کیانوش این فصل کشیدیم از دست سوتی هاش یا اون آشوبی، پشت هیجده توب میاد دستش همچین می کشه زیرش توپ سوت می شه تو تماشاگرا. بعلاوه یه بازیکن هم تو تیم ملی داشتیم. الان نماینده استقلال در ترکیب ثابت تیم قطبی کیه؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
الان استقلال به مهاج نباز نداره ... به گوش چپ و راست نياز داره ... هشميان هم نميتونست توي استقلال موفق بشه چون الان مهاجمين استقلال خيلي ازش بهترن ...

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا اينکه مديريت استقلال نميتونه بازيکن بگيره يا به درد نخور هايی مثل لوييز يا سانتوس رو ميگيره حرف درستيه

اما وضع پرسپوليسی ها از ما هم بدتره

به نظر من هاشميان با اين سن و سال ديگه تعطيل شده و فکر نميکنم اصلاً به درد پرسپوليس يا استقلال بخوره،و به نظرم خريد اشتباهی ميتونه باشه
در نهايت بايد خدا رو شکر که کسی مثل هاشميان به استقلال نيومده،بدترين مهاجم استقلال هم از هاشميان فعلی بهتره

در کل هم بخوايم حساب کنيم اين فصل استقلال از پرسپوليس بهتر بازيکن گفته .

حرفتو قبول ندارم میدونی چرا؟

کریم باقری سن س...پیر رو داره!

ولی موفق بود! خیلی هم واسه پرسپولیس تاثیر گذار بود!

میدونی چرا؟

چون سالم زندگی میکنه!

وحید هاشمیان هم همینطوره!

سنش بالاست ولی چون سالم زندگی میکنه...مطمئن باش تمرین کنه تو لیگ ایران میتونه حتی آقای گل بشه.

حالا صبر کنید!

می بینید!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
داداش من میگم تو یک تاپیک باز کن ، شروع کن فحش دادن به همه ی بازیکنای حال و اسبق و آینده تیم ، مدیران و دست اندر کاران استقلال ...

وحید هاشمیان بر سر نخواستنش دعوا بود !

شما برو یک سرچ کن چند تا تیم ردش کردند ، الان چندین ماه هست تمرین نداره !

بعد استقلال که میدواودی ، مجیدی ، برهانی ، شریفات ، سید صالحی و ... رو داره بره این و بخره ؟

حالا یعنی ما گوش چپ و راست رو ول کنیم بعد بیایم مهاجم سوخته بخریم ؟

آدم میمونه شما اصلا طرفداری یا فقط میای اینجا داستان مینویسی و فحش میدی ؟ :eek::hmm:

داداش شما تو حال زندگی میکنی یا تو ی آینده؟

برهانی که جک ساله! :lol:

شریفات که مهاجم نوک نیست!

میداوودی که حالا حالا ها نیست! موقعی هم که بود تر زده بود !

سید صالحی؟؟؟؟؟؟!!

:lol:

یه آماری چیزی از این سید صالحی بده تو استقلالا شاید ما خواب بودیم ندیدم 30 تا گلی که زده!

در ضمن اگه قرار به فحش باشه...فحش های جنابعالی به طالبلو و بازیکنا بعد باختهامون دیدن داره!

گوش چپ و راست هم مطمئن باش دیر نمیشه شنیدم داداش کوچیکه اندره لوئئیز هم فوتبالیسته.قراره اونو بگیره حاجی فتح الله!

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
البته این دوستمون هم تو این یه مورد همچین بیراه نمی گه
حالا می گیم وحید هاشمیان از فوتبال یه چند وقتی دور بوده، سنش رفته بالا دیگه پیره، خال رو صورتش بزرگتر شده و اونو از ریخت انداخته اما آندو چی؟ اونو چرا از دست دادیم چرا نگرفتیمش؟ کم از دست کیانوش این فصل کشیدیم از دست سوتی هاش یا اون آشوبی، پشت هیجده توب میاد دستش همچین می کشه زیرش توپ سوت می شه تو تماشاگرا. بعلاوه یه بازیکن هم تو تیم ملی داشتیم. الان نماینده استقلال در ترکیب ثابت تیم قطبی کیه؟

خوبه شما حداقل واقعیت ها رو می بینی!

من هر چی از اول فصل گفتم درست در اومده!

اول فصل گفتن تیم هماهنگ نیست ..گفتم باشه صبر میکنیم ولی آخر فصلم تیم قشنگ بازی نخواهد کرد!

الان داریم می بینیم!

جالب اینه که آقایون باز بهونه میارن تیم بدنسازی رو دیر شروع کرده!

آخر معلوم شد دکتر نوروزی اصلا بالا سر تیم نیست!! (تو برنامه 90)

گفتم این مبعلی به درد نمیخوره! یه بازیکن سوختس!

دادشون تو این تاپیک در اومد که مبعلی بهترین بازیکن اس اس خواهد شد! کاری میکنه خودت بیای معذرت خواهی کنی!

مبعلی چپل چلاق رو هم دیدم چی شد!

گفتم این رده دوم از رو شانس و اقبال و نتیجه نگرفتن پرسپولیس و بقیه تیماست...

گفتن نه...

سقوط به رده های پایین تر رو ببینید حالا!!

هر بازی میبازیم! میان میگن داداش چه توقعی داری با این بازیکنا؟

اون وقت حالا ادعا میکنن کل مهاجمامون بهتر از هاشمیانن!

آدم به کدوم ساز اینا باید برقصه نمیدونه!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
الان استقلال به مهاج نباز نداره ... به گوش چپ و راست نياز داره ... هشميان هم نميتونست توي استقلال موفق بشه چون الان مهاجمين استقلال خيلي ازش بهترن ...

بله نیاز نداریم

خوشبختانه همه مهاجما سالمن و دارن فرت فرت گلامون رو میزنن.

:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا