• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من کی گفتم * منظور توی تیتر اول این بود !!!
بعد کلا در آخر بحث وقتی اینو یه نفر میگه .. اینقده بده !!!!

والا من راجع به چیزایی که گفتی بازم شبهه واسم پیش اومد خواستم جواب بدم.قسمت هایی که بلود کردم.

ولی دیدم یه کم عصبانی شدی..گفتم باز حرفی بزنم دیگه میترسم بیشتر ناراحت بشی شدیدا بهم حمله کنید.

واسه همین گفتم ادامه ندم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
والا من راجع به چیزایی که گفتی بازم شبهه واسم پیش اومد خواستم جواب بدم.قسمت هایی که بلود کردم.

ولی دیدم یه کم عصبانی شدی..گفتم باز حرفی بزنم دیگه میترسم بیشتر ناراحت بشی شدیدا بهم حمله کنید.

واسه همین گفتم ادامه ندم.
من حمله کردم !! ؟
من عصبانی باشم .. بحثی رو ادامه نمیدم !!! مثل سری قبل با ساسان و فرزاد ادامه ندادم گفتم هروقت اعصابش رو داشتم با هم میحرفیم..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نگفتم حمله کردی..گفتم ترسیدم بیشتر جوابتون رو بدم حمله کنید دسته جمعی:D.چون تا الانشم یکی از دوستان منو به استقلالی نبودن متهم کرده!:)

پس قبول داری که با وجود ذوب اهن و سپاهان ما هوزم با همین تیم باید در حد استقلال بازی کنیم؟ و اگه نکنیم یعنی تیم ایراد داره؟
گفتی نمیشه هر سال قهرمانی رو تکرار کرد. بله! منم قبول دارم...ولی استقلال و پرسپولیس همیشه باید تو کورش قهرمانی باشن! اگه نباشن یعنی یه جای کارشون ایراد داره! واسه همینه تا میان رده 5-6 جدول یعنی بحران!

بعد هم میگی ما از استقلال هر فصل انتظار قهرمانی داریم به خاطر سوابقش ( که حرف منم هست) بعدش میگی که قهرمانی تو لیگ رو نمیخوایم!بسه دیگه!

میشه این تناقض گویی ها رو توضیح بدی . و دقیقا بگی انتظارت از این استقلال کنونی چیه. و چرا؟

از استقلال فصل بعد چه انتظاری داری و چرا؟

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
نگفتم حمله کردی..گفتم ترسیدم بیشتر جوابتون رو بدم حمله کنید دسته جمعی:D.چون تا الانشم یکی از دوستان منو به استقلالی نبودن متهم کرده!:)

پس قبول داری که با وجود ذوب اهن و سپاهان ما هوزم با همین تیم باید در حد استقلال بازی کنیم؟ و اگه نکنیم یعنی تیم ایراد داره؟
گفتی نمیشه هر سال قهرمانی رو تکرار کرد. بله! منم قبول دارم...ولی استقلال و پرسپولیس همیشه باید تو کورش قهرمانی باشن! اگه نباشن یعنی یه جای کارشون ایراد داره! واسه همینه تا میان رده 5-6 جدول یعنی بحران!

بعد هم میگی ما از استقلال هر فصل انتظار قهرمانی داریم به خاطر سوابقش ( که حرف منم هست) بعدش میگی که قهرمانی تو لیگ رو نمیخوایم!بسه دیگه!

میشه این تناقض گویی ها رو توضیح بدی . و دقیقا بگی انتظارت از این استقلال کنونی چیه. و چرا؟

از استقلال فصل بعد چه انتظاری داری و چرا؟

دوست عزیز شما حرفاتون اصلا قابل درک نیست !

من یک بار دیگه سوالم رو مطرح میکنم شما لطف کن جواب بده :

1- سرمربی خوب کیه ؟ یک نفر رو بگید که فکر میکنید استقلال باهاش موفق میشه !
2- مدیر عامل خوب کیه ؟ اسمش روبگید ! مثلا بگید زمان فلانی استقلال عالی بوده ...

اگر سراغ ندارید پس دیگه نگید این بده ، چون میشه انتقاد بی پایه !

مشکل استقلال و پرسپولیس اینه که یک سری میخوان ضعیف بشه !
دیگه گیر دادن به مدیر و مربی ربطی به اینکه استقلال ضعیف شده نداره ...

ما الاان یک سری داشته داریم ، باید واسه بهتر شدنش بحث کنیم ، تبادل نظر کنیم و ... مثلا شما میگید هاشمیان رو باید میگرفت ، من چند تا دلیل آوردم که گرفتنش تیم رو نبود میکنه ( مثل ترافیک شدید بازیکن ، آماده نبودن بازی نکردن طی 6 ماه اخیر ، سن زیاد و ایستا بازی کزدن با وجود اینکه تیم استقلال روی زمین بازی میکنه و... )

اینکه کسی به شما میگی پرپسولیسی دلیلش اینه که اگر مثل شما 2 نفر دیگه باشند کامل استقلال میره تو حاشیه و تیم نابوده و این چیزیه که دشمنان استقلال می خوان ! )

موفق باشید ( اسموتون هم نمیدونم راستی ... )

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

ا

من از شما یه سوال دارم /

به نظرت بهترین اختراع سال بعد چیه ؟!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

ما الاان یک سری داشته داریم ، باید واسه بهتر شدنش بحث کنیم ، تبادل نظر کنیم و ... مثلا شما میگید هاشمیان رو باید میگرفت ، من چند تا دلیل آوردم که گرفتنش تیم رو نبود میکنه ( مثل ترافیک شدید بازیکن ، آماده نبودن بازی نکردن طی 6 ماه اخیر ، سن زیاد و ایستا بازی کزدن با وجود اینکه تیم استقلال روی زمین بازی میکنه و... )

اینکه کسی به شما میگی پرپسولیسی دلیلش اینه که اگر مثل شما 2 نفر دیگه باشند کامل استقلال میره تو حاشیه و تیم نابوده و این چیزیه که دشمنان استقلال می خوان ! )

من بگم مربی کی بشه ؟ ! :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
sلام به همه

من با حرفهای هر د وطرف تقریبا موافقم. اینکه استقلال همیشه استقلاله و باید هر سال مدعی قهرمانی باشه یه چیز کاملا درستیه اما اینکه امسال به چه بدبختی تیم بسته شد و بهترینهای زمان ممکن رو گرفتن هم یه چیز کاملا واضحیه.

پ.ن : کسی صحبت منو کوت نکنه حال صحبت زیاد نیست :دی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
ميبينم بين بچه ها تفرقه افتاده ... يه صلوات بفرستيد و دعوا هم نكنين تا دشمنا شاد شن .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
sلام به همه

من با حرفهای هر د وطرف تقریبا موافقم. اینکه استقلال همیشه استقلاله و باید هر سال مدعی قهرمانی باشه یه چیز کاملا درستیه اما اینکه امسال به چه بدبختی تیم بسته شد و بهترینهای زمان ممکن رو گرفتن هم یه چیز کاملا واضحیه.

پ.ن : کسی صحبت منو کوت نکنه حال صحبت زیاد نیست :دی

خوب مجید جان میگفتی :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

/گزارش تمرين صبح استقلال/
بازگشت با تأخير برهاني و غيبت صادقي، سيدصالحي و جباري

خبرگزاري فارس: تمرين صبح استقلال با غيبت دوباره برخي بازيكنان اين تيم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال كه تا روز دوشنبه تمريناتش را به صورت دو نوبتي برگزار خواهد كرد، از ساعت 9:30 امروز در زمين صنايع دفاع به تمرين پرداخت.
برخي بازيكنان مثل آرش برهاني تصور مي‌كردند تمرين ساعت 10:30 برگزار مي‌شود و همين موضوع باعث شد اين بازيكن با تأخير 35 دقيقه‌اي به محل تمرين استقلال برسد. وي دقايقي با پرويز مظلومي در خصوص غيبتش در تمرين روز گذشته صحبت كرد.

* فرزاد آشوبي كه روز گذشته در تمرين شركت نكرده بود از امروز در كنار ساير بازيكنان حضور پيدا كرد.

* نكته قابل توجه غيبت دوباره اميرحسين صادقي، مجتبي جباري و سيد صالحي بود. محمد محمدي نيز روز دوشنبه به جمع آبي‌پوشان بازخواهد گشت.

* در ابتداي تمرين پرويز مظلومي دقايقي با بازيكنان تيمش صحبت كرد و از آنها خواست تا فاصله اردوي تركيه نظم و انضباط را در دستور كار خود قرار دهند.

* هواي سرد تهران و ورزشگاه نوبنياد باعث شده بود بازيكنان با لباس‌هاي مجهز و كلاه به تمرين بپردازند.

* تمرين نوبت صبح آبي‌پوشان تنها به دويدن و كارهاي كششي اختصاص داشت. استقلال از ساعت 15:30 امروز در ورزشگاه نوبنياد تمرينات تاكتيكي را دنبال خواهد كرد.
قرار است اعضاي اين تيم 16 دي راهي تركيه شوند و به مدت 10 روز براي آماده‌سازي در اين كشور حضور داشته باشند.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

حق با شماست

من قانع شدم.

عذر میخوام اگه کسی ناراحت شد.

قصد بدی نداشتم.

یه کم حساسم به تیم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

از فردا فيزيوتراپي را آغاز مي‌كنم
ميداودي: خوبم، اميدوارم زودتر برگردم

خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم تيم فوتبال استقلال از فردا مي‌تواند در ادامه درمان مچ خود،‌ فيزيوتراپي را آغاز كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي در مورد آخرين وضعيت خود گفت: پزشكان پس از عكسبرداري از ناحيه مصدوم پايم عمل جراحي اخير را موفقيت‌آميز و روند درمانم را مطلوب ارزيابي كردند.
وي ادامه داد: در حال حاضر مي‌توانم با عصا حركت كنم و با اين شرايط از فردا به كلينيك مي‌روم تا فيزيوتراپي را آغاز كنم. در مجموع با نظر پزشكان وضعيتم مطلوب است و اميدوارم هرچه سريع‌تر به ميادين بازگردم.

استقلالي‌ها به لرستان دعوت شدند
جلسه حجازي با اعضاي كادرفني و غيبت‌هاي ادامه‌‌دار جباري

خبرگزاري فارس: رئيس كميته فني باشگاه استقلال قبل از شروع تمرين با كادرفني آبي‌پوشان جلسه گذاشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين نوبت بعدازظهر تيم استقلال از ساعت 15:30 در زمين صنايع نوبنياد آغاز شد.

* نكته قابل توجه حضور ليدر معروف استيل‌آذين در محل تمرين بود. اين فرد براي هماهنگي با كادرفني استقلال جهت برگزاري ديداري خيرخواهانه اين تيم در لرستان در محل تمرين آبي پوشان حاضر شده بود. وي از كادرفني استقلال خواست براي برگزاري اين مسابقه به نفع ناصر ميرزايي پيشكسوت فوتبال لرستان كه در بستر بيماري است به لرستان بروند. البته منصور پورحيدري سرپرست استقلال نيز به ليدر استيل‌آذين عنوان كرد كه براي برگزاري چنين مسابقه اي بايد هماهنگي هاي قانوني صورت گيرد.

* ناصر حجازي پس از سپري شدن 30 دقيقه از تمرين، نوبنياد را ترك كرد. رئيس كميته فني باشگاه استقلال پيش از آغاز تمرين به مدت 30 دقيقه در رختكن با كادرفني اين تيم در مورد وضعيت بازيكنان و شرايط تيم جلسه اي گذاشت.

* محمد محمدي و مجتبي جباري همچنان از غايبان تمرين هستند. غيبت هاي جباري غير موجه است و تماسي با كادرفني استقلال ندارد.

* سيد صالحي، آرش برهاني و اميرحسين صادقي به دليل مصدوميت به دويدن دور زمين اكتفا كردند و پژمان منتظري هم كه از روز گذشته در تمرين حاضر شده بود همراه سايرين تمرين خود را از سر گرفت.

* قبل از شروع تمرين عكاس باشگاه استقلال تك تك بازيكنان را فراخواند تا براي ليگ قهرمانان آسيا از آنها عكس پرسنلي بگيرد.

* 6 هوادار استقلال امروز نظاره گر تمرينات اين تيم بودند.

* تمرينات آبي پوشان تا دوشنبه در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار مي شود.

*محور تمرينات استقلال كارهاي بدني است و برنامه تاكتيكي در تمرين صورت نمي گيرد.

* فردين عابديني كه جايگزين حميد علي عسگر در تيم اميد شده امروز در اردوي تيم اميد حاضر نشد. دليل عدم حضور اين بازيكن در اردوي اميد اين است كه باشگاه استقلال مي گويد بايد نامه اي رسمي از سوي فدراسيون به باشگاه برسد تا بازيكن خود را در اختيار اردوي تيم اميد قرار دهد.

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پزشک استقلال : پای میلاد بسیار خوب ترمیم شده است هواداران نگران نباشند

n00050332-b.jpg

شایعه خداحافظی میلاد میداودی از فوتبال چند روزی هست که در رسانه‌ها انعکاس پیدا کرده و این موضوع سبب ناراحتی هواداران باشگاه استقلال هم شده است. در حالی که دکتر نوروزی پزشک باشگاه استقلال بارها این ماجرای ساختگی را تکذیب کرده اما بار دیگر برخی رسانه‌ها از احتمال خداحافظی میداودی از فوتبال خبر دادند. این موضوع باعث شد تا دوباره سراغ پزشک باشگاه استقلال برویم.
_آقای نوروزی سلام ،چه خبر از مصدومان باشگاه استقلال؟
به غیر از میلاد نگرانی دیگری نداریم.در شرایط فعلی فقط میلاد من را قدری ناراحت کرده که این هم جای نگرانی نیست و به زودی او به میادین برمیگردد.
_اما برخی رسانه ها خبر از احتمال خداحافظی میداودی دادند!این خبر چه قدر صحت دارد؟
با قاطعیت می گویم خبر خداحافظی میلاد از فوتبال دروغ است و این بازیکن پس از گذراندن دوران فیزیوتراپی به میادین بر می گردد.میلاد چند روز پیش گچ پایش را باز کرد و حالا آماده تمرین های فیزیو تراپی است.مشکل خاصی وجود ندارد و میلاد به زودی برمی گردد.
_می گویند پای میلاد به طور صحیح جوش نخورده است؛این موضوع آیا صحت دارد؟
ببینید من صراحتا اعلام می کنم خداحافظی میلاد با فوتبال دروغ محض است و این بازیکن سر وقت برمی گردد.درباره پایش هم باید بگویم که با وجود شدت ضربه ای که به او وارد شده اما اکنون در شرایط بسیار مطلوبی به سر می برد.چند روز پیش همراه دکتر رازی آخرین عکس های پای او را مورد بررسی قرار دادیم و متوجه شدیم پای میلاد بسیار خوب ترمیم شده است.
_به این ترتیب میلاد باید سرموعد مقرر برگردد؟
من از همین جا به همه هواداران استقلال اعلام می کنم که جای هیچ نگرانی نیست و میلاد سر وقت آماده بازی خواهد شد.به این شایعات هم توجه نکنید چرا که میلاد به زودی آماده می شود و دوباره با همان پیراهن شماره 10 برای استقلال بازی خواهد کرد.این شایعات برای ضربه زدن به استقلال عنوان می شود و عده ای قصد دارند اوضاع را نا آرام جلوه دهند.
_وضعیت فرهاد مجیدی چگونه است،آیا استقلال را در سفر به ترکیه همراهی می کند؟
خدا را شکر فرهاد هم مشکلی ندارد و با تمرین های سبک به شرایط ایده ال برمی گردد.من به فرهاد تبریک می گویم چون در همه حال فکر تیمش است و با جدی گرفتن تمرینات و فیزیوتراپی سعی می کند زود تر بر گردد.
_بعد از پایان تعطیلات مصدوم دیگری نخواهید داشت؟
اگر دوباره بازیکنان در تمرین ها مصدوم نشوند و اوضاع به همین منوال پیش برود قطعا بعد از تعطیلات ما دیگر مصدوم نخواهیم داشت.

/گزارش تمرين استقلال/
بازگشت محمدي و تمرين نكردن جباري

image_gallery

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر امروز استقلال از ساعت 16 در زمين صنايع نوبنياد آغاز شد.

* محمد محمدي كه با هماهنگي كادرفني در چند روز گذشته در تمرين استقلال حاضر نبود، امروز در تمرين حاضر شد و بازيكنان اين تيم نيز با وي به خوش و بش پرداختند.

* منصور پورحيدري سرپرست استقلال قبل از شروع تمرين سراغ پاسپورت برخي بازيكنان را مي گرفت و از آنها مي خواست پاسپورت هاي خود را براي سفر به تركيه تحويل باشگاه دهند.

* سردي هواي تهران باعث شد تا اكثر بازيكنان با شال و كلاه وارد زمين شوند.

* مرتض محصص عضو كميته فني استقلال نيز در محل تمرين حاضر بود. وي دقايقي قبل از آغاز تمرين با پرويز مظلومي و منصور پورحيدري به صحبت پرداخت.

* نكته قابل توجه در تمرين استقلال حضور مجتبي جباري با لباس شخصي در محل تمرين بود. اين بازيكن كه از آغاز تمرينات اين تيم در محل تمرين حاضر نشده بود امروز اجازه تمرين پيدا نكرد و محل تمرين را ترك كرد.
پرويز مظلومي هم با منصور پورحيدري و مرتض محصص در مورد جباري صحبت هايي انجام داد.

* مظلومي در ابتداي تمرين با اسماعيل شريفات و چند تن ديگر از بازيكنان تيم به صحبت پرداخت.

* امروز 6 نفر هوادار نظاره گر تمرين بودند.

* امروز استقلال بعد از مدت ها بدون مصدوم تمرين خود را برگزار كرد. به جز ميلاد ميداودي كه دوران نقاهت خود را سپري مي كند ساير بازيكنان در تمرين گروهي حاضر بودند. تمرين امروز استقلال شامل 25 بازيكن مي شد.

* محمدي و امير حسين صادقي به دويدن دور زمين پرداختند.

* مظلومي براي نشاط دادن به تمرين آبي پوشان برگزاري بازي هندبال را در دستور كار قرار داد. بازيكنان به دو تيم تقسيم شدند اما هيچ تيمي گلر نداشت و كليه بازيكنان بايد از دروازه حفاظت مي كردند. وحيد طالب لو نيز يكي از مهاجمان تيم ها شده بود و با سر نيز چندين گل به ثمر رساند. ديگر بازيكني كه در اين بازي به چشم آمد، حنيف عمران زاده بود. او هم به دليل قد و قامت بلند خود از جمله گلزنان بازي هندبال بود.

* پس از برگزاري اين تمرين بازيكنان استقلال پس از چهار روز پا به توپ شدند. آنها در گروه هاي 5 نفره به بازي آقا وسط پرداختند اما مظلومي تمرين سنگيني را براي آنها در نظر نگرفت.

* فرهاد مجيدي فقط به دويدن دور زمين اكتفا كرد.

* اندره لوييز و دسوزا نيز در اردوي تركيه به استقلال اضافه مي شوند.

* استقلال فردا فقط در يك نوبت عصر تمرين خود را دنبال مي كند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا