• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا از اینا گذشته...استقلال ید طولانی در مورد از دست دادن فرصت خرید ستاره ها رو داره!

عماد رضا! (ظاهرا شاهین بوشهر پولدار تر از ماست!)

اشپیتیم آرفی ( صریحا گفتن از پرسپولیس پیشنهاد بالاتری داشته! بر خسیس لعنت!)

آندو تیموریان ( مثل بقیه حضورش در استقلال در حد شایعه مطرح شد)

خلعتبری ( مطمئن باشید فصل بعد میاد پرسپولیس! خب بحث اینجاست! خلعتبری عاشق پرسپولیسه؟ یا پرسپولیس عرضه بیشتری در جذب بازیکنا داره؟ چرا یکی تو خراب شده باشگاه استقلال از همین حالا نمیره رو مخ خلعتبری؟ اهان یادم نبود خلعتبری از بچگی عاشق رنگ قرمز بوده لابد!)

هاشمیان ( در حالی که حاجی فتل تو برنامه 90 اعلام کرد فصل نقلو انتقالات تموم شده و اگه بازیکنم بگیریم فقط تو آسیا میتونه بازی کنه امروز شنیدیدم هاشمیان تو نیم فصل دوم میتونه واسه قرمزا بازی کنه! عجب! یا ما اسگلیم! یا حاجا آقا ما رو خر فرض کرده)

ادینهو ( خب این یکی هنوز که تو مس توپ میزنه ولی من حاضرم قسم بخورم توی هر تیمی بره استقلال نمیاد!چون از اس اس بدش میاد؟ نه! مدیریت ما عرضه نداره! جک میگم؟ منتظر میمونیم)

دوستان میخوان فقط به به و چه چه کنن! وای که چه تیم خوبی داریم!! حمایت واسه رو سکو هاس نه توی فروم غیر ورزشی! انتقاد رو کجا باید کرد؟ رو سکو ها؟

شما الان بیا پرویز مظلومی رو خفتش کن بپرس آقا این آندره لوئییز چی بود که تاییدش کردی بیاد تو تیم؟

این جباری که رکورد مصدومیت رو تو تاریخ فوتبال زده...به چه درد ما میخوره؟ که هر فصل نازشو میکشید؟

جواب این سوالا رو کی باید بده؟؟

من جواب میخوام..

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
داداش شما تو حال زندگی میکنی یا تو ی آینده؟

برهانی که جک ساله! :lol:

شریفات که مهاجم نوک نیست!

میداوودی که حالا حالا ها نیست! موقعی هم که بود تر زده بود !

سید صالحی؟؟؟؟؟؟!!

:lol:

یه آماری چیزی از این سید صالحی بده تو استقلالا شاید ما خواب بودیم ندیدم 30 تا گلی که زده!

در ضمن اگه قرار به فحش باشه...فحش های جنابعالی به طالبلو و بازیکنا بعد باختهامون دیدن داره!

گوش چپ و راست هم مطمئن باش دیر نمیشه شنیدم داداش کوچیکه اندره لوئئیز هم فوتبالیسته.قراره اونو بگیره حاجی فتح الله!

من میگم مسی و ژاوی و اینیستا رو بگیریم خوبه ؟

داداش استقلال همینه ، فکر کردی با خرید بازیکن تیم میشیم ؟ الان استیل آذین تیم شده ؟ 2 تای استقلال بازیکن داره !

تیم نباز به حمایت داره ، نیاز به طرفدار داره !

فحش دادن و گفتن این بده اون بده کار هر ننه قمری هست ...

شما موضعت رو مشخص کن ، بگو کدوم مدیر عامل و مربی خوب بوده و طرفداره کی هستی تا ببینیم اصلا داریم با کی حرف میزنیم ؟ ا

در مورد وحید هم ، بله خوب من از اول هم گفتم طالبلو باید بره رو نمیکت تا آماده بشه ، ضعیف ترین بازیکن تیم هست ، ولی مثل شما نمیگم ، حاجی بده ، مظلومی بده ، برهانی بده ، سید صالحی بده و ... کلا همه استقلال ...

این تاپیک طرفداران استقلال هست ///

البته من میدونم نباید جواب شما رو بدم مثل 90% بچه های تاپیک استقلال ! از بچه ها و مدیر ها هم معذرت میخوام ...

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خاک بر سر مدیریت و فتح الله زاده!

مردیکه میاد تو برنامه 90 میگه ما دنبال یه بازیکن خوب هستیم!!!

بدبخت هیچ کاری نمیتونه بکنه...

چرا پرسپولیس همیشه باید بازیکنای بزرگ رو بگیره؟

میخوام بشینم گریه کنم از دست این دست و پا چلفتی ها:evil2:

چرا وحید هاشمیان باید بره پرسپولیس؟

استقلال عرضه نداره

حالا اين هاشميان چه تحفه اي هست ؟ يه روزي خوب بود اما الان به درد همون پر...پوليس ميخوره .

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
حرفتو قبول ندارم میدونی چرا؟

کریم باقری سن س...پیر رو داره!

ولی موفق بود! خیلی هم واسه پرسپولیس تاثیر گذار بود!

میدونی چرا؟

چون سالم زندگی میکنه!

وحید هاشمیان هم همینطوره!

سنش بالاست ولی چون سالم زندگی میکنه...مطمئن باش تمرین کنه تو لیگ ایران میتونه حتی آقای گل بشه.

حالا صبر کنید!

می بینید!

فوتبال که فقط تجربه نيست ،دوندگی تو بازی عامل بسيار مهمی هست! شما کريم رو مثال ميزنی ! واقعاً کريم تو 90 دقيقه چند کيلومتر تو زمين دوندگی داره؟ اگه دوندگی نباشه جنگندگی هم وجود نداره!

در مورد هاشميان هم به قول شما صبر ميکنيم و ميبينيم که چی از آب در ميآد!

من به اين قضيه که خريد هاشميان واقعاً تصميم دايی باشه شک دارم!!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من میگم مسی و ژاوی و اینیستا رو بگیریم خوبه ؟

داداش استقلال همینه ، فکر کردی با خرید بازیکن تیم میشیم ؟ الان استیل آذین تیم شده ؟ 2 تای استقلال بازیکن داره !

تیم نباز به حمایت داره ، نیاز به طرفدار داره !

فحش دادن و گفتن این بده اون بده کار هر ننه قمری هست ...

شما موضعت رو مشخص کن ، بگو کدوم مدیر عامل و مربی خوب بوده و طرفداره کی هستی تا ببینیم اصلا داریم با کی حرف میزنیم ؟ ا

در مورد وحید هم ، بله خوب من از اول هم گفتم طالبلو باید بره رو نمیکت تا آماده بشه ، ضعیف ترین بازیکن تیم هست ، ولی مثل شما نمیگم ، حاجی بده ، مظلومی بده ، برهانی بده ، سید صالحی بده و ... کلا همه استقلال ...

این تاپیک طرفداران استقلال هست ///

البته من میدونم نباید جواب شما رو بدم مثل 90% بچه های تاپیک استقلال ! از بچه ها و مدیر ها هم معذرت میخوام ...

من میگم ما همین نیستیم! با همین بازیکنا هم میتونیم بهتر بازی کنیم و نتیجه بگیریم.
رئال فصل پیش ستاره داشت..این فصلم ستاره داره....منتهی 90 درجه بازیش فرق کرده...

استیل آذینم مشکلش بازیکناش نیستن!
اون کادر فنی بی عرضش بود! شما هر تیمی رو بدی دست افشین پیروانی نابودش میکنه!

والا همه جواب منو میدن!

منتهی خیلی ها پی ام میزنن.میخوای عکس بگیرم بفرستم؟

فروم محل تبادل نظره!

اگرم فکر میکنی اینجا رو سکو های آزادیه ..شعر بخونی که استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه..به لطف یزدان و بچه ها! وظیفتو به عنوان یه هوادار انجام دادی سخت در اشتباهی!

در ضمن من فحش ندادم! فحش که میدونی چیه؟ بدبخت ها و خاک بر سر این و اون با اون بازیشون دیگه فحش نیست!

شما بیا به به و چه چه کن! که ایول تا همین جاشم از سرمون زیاده...

منم انتقاد میکنم.که ما باید تیم اول ایران باشیم.

حق 2 طرفه!

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من میگم ما همین نیستیم! با همین بازیکنا هم میتونیم بهتر بازی کنیم و نتیجه بگیریم.
رئال فصل پیش ستاره داشت..این فصلم ستاره داره....منتهی 90 درجه بازیش فرق کرده...

استیل آذینم مشکلش بازیکناش نیستن!
اون کادر فنی بی عرضش بود! شما هر تیمی رو بدی دست افشین پیروانی نابودش میکنه!

والا همه جواب منو میدن!

منتهی خیلی ها پی ام میزنن.میخوای عکس بگیرم بفرستم؟

فروم محل تبادل نظره!

اگرم فکر میکنی اینجا رو سکو های آزادیه ..شعر بخونی که استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه..به لطف یزدان و بچه ها! سخت در اشتباهی!

شما بیا به به و چه چه کن!

منم انتقاد میکنم.

حق 2 طرفه!

دوست عزیز انتقاد با توهین خیلی فحش داره !

شما تا دیروز میگفتی مظلوی بده ، امروز میگی فتح الله زاده بی عرضه هست ، دوباره میگی برهانی و سید صالحی به دردنمیخوره ! این که نشد کار ...

قرار نیست اینجا شعار بگیم ولی قرار نیست فحشم بدیم ، بچه های اینجا مثل مجید و فرامرز حتی قبول ندارند که طالبلو بد شده اما شما حاجیو برهاین و مظلومی و ... رو هم میگی بی عرضه !

دوست عزیز انتقاد باید سازنده باشه ، باید با راهکار باشه ، باید طوری باشه که به کسی توهین نشه !

اگر دیدی من به طالبلو بد و بیرا میگم واقعا عصبانیم ، از اینکه چرا وحید که شماره یک ایران بود الان شده شماره آخر !
الان بالای 12 امتیاز اما گرفته ...

به غیر از فتح الله زاده کی جرات داشت تیم رو تحویل بگیره ؟ بدون مربی ، بدون بازیکن ! 3 هفته به شروع لیگ ...

چی بگم شده مثنوی هفتاد من ...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

more

Registered User
لایک‌ها
0
حالا از اینا گذشته...استقلال ید طولانی در مورد از دست دادن فرصت خرید ستاره ها رو داره!

عماد رضا! (ظاهرا شاهین بوشهر پولدار تر از ماست!)

آندو تیموریان ( مثل بقیه حضورش در استقلال در حد شایعه مطرح شد)

خلعتبری ( مطمئن باشید فصل بعد میاد پرسپولیس! خب بحث اینجاست! خلعتبری عاشق پرسپولیسه؟ یا پرسپولیس عرضه بیشتری در جذب بازیکنا داره؟ چرا یکی تو خراب شده باشگاه استقلال از همین حالا نمیره رو مخ خلعتبری؟ اهان یادم نبود خلعتبری از بچگی عاشق رنگ قرمز بوده لابد!)

من جواب میخوام..
واقعا که شما هوادارای پرسپولیس خیلی پررویید...
اخه عماد رضا استقلال پیچونده یا پرسپولیس؟!!فصل پیش یادت رفته انصاری فر دربدر دنبالش بود ولی تو همون سپاهان موند.یا این فصل از اول فصل کاشانی دنبالش بود و بعدش رفت مصر!و یا همین چند وقت پیش برای بار سوم پرسپولیس در کمال تعجب به دنبالش بود که باز هم تیمی مثل شاهین بوشهر به پرسپولیس ترجیح داد...

درباره ی اندو هم که اصلا از اول تو اکادمی استقلال بوده و متعلق به همین باشگاهه.
خلعتبری هم که دیگه همه میدونن امسال تو لیست دایی بود و قول هم داده بود که به تیم دایی بره ولی در لحظه ی اخر پول ذوب اهن به پرسپولیس ترجیح داد اون وقت باز تو میگی...

برهانی که داره رکورددار گلزنی تو تاریخ لیگ برتر میشه جک ساله یا اون هادی نوروزی...

راجع به مهارت مجیدی هم بهتره از اون شیث رضاییتون سوال کنید فکر کنم بهتر جوابت بده.:lol:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
واقعا که شما هوادارای پرسپولیس خیلی پررویید...
اخه عماد رضا استقلال پیچونده یا پرسپولیس؟!!فصل پیش یادت رفته انصاری فر دربدر دنبالش بود ولی تو همون سپاهان موند.یا این فصل از اول فصل کاشانی دنبالش بود و بعدش رفت مصر!و یا همین چند وقت پیش برای بار سوم پرسپولیس در کمال تعجب به دنبالش بود که باز هم تیمی مثل شاهین بوشهر به پرسپولیس ترجیح داد...

درباره ی اندو هم که اصلا از اول تو اکادمی استقلال بوده و متعلق به همین باشگاهه.
خلعتبری هم که دیگه همه میدونن امسال تو لیست دایی بود و قول هم داده بود که به تیم دایی بره ولی در لحظه ی اخر پول ذوب اهن به پرسپولیس ترجیح داد اون وقت باز تو میگی...

برهانی که داره رکورددار گلزنی تو تاریخ لیگ برتر میشه جک ساله یا اون هادی نوروزی...

راجع به مهارت مجیدی هم بهتره از اون شیث رضاییتون سوال کنید فکر کنم بهتر جوابت بده.:lol:

چی میگی داداش معلوم هست؟:lol::lol:

من پرسپولیسیم؟

:wacko::wacko:

در مورد حرفایی که زدی!

خودتم نفهمیدی چی گفتی!

من کی گفتم عماد رضا عاشق پرسپولیسه؟

جمله من اینه: ظاهرا شاهین بوشهر پولدار تر از ماست!

مشخصه که عماد رضا دنبال پوله! بحث من اینه که شاهین پولدار تر از ماست؟ (اینجا ما یعنی استقلال آقای محترم!)

اندو رو هم خودتم نفهمیدی چی گفتی!

من من گفتم اندو تو آکادمی منچستر بوده؟ بحث من چیز دیگه بود که چون خیلی ساده بود و نفهمیدی دیگه توضیح نمیدم!

در مورد خلعتبری! هر دو یه حرفو زدیم! خلعتبری عاشق رنگی نیست! عاشق پوله! بحث من این بود! چرا تو لیست ما نباشه؟ همون قدر که پرسپولیس پاش پول میده چرا ما بیشترشو ندیم!؟
قول دیگه چیه...

حرف برهانی رو هم نزن که از هر 10 تا موقعیت 100% گل...یه موقعیت 2% رو گل میکنه...ولمون کن!

در مورد مجیدی من 1 کلمه هم حرف نزدم!

کو؟

جایی گفتم فرهاد؟

بهتره اول یاد بگیری چه جوری حرفارو تحلیل کنی بعد بیای از خودت افاضه کنی!

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بله نیاز نداریم

خوشبختانه همه مهاجما سالمن و دارن فرت فرت گلامون رو میزنن.

:)

بله مهاجم ها سالمن و همه آمده فقط هافبك طراح نست كه براشون موقعيت ايجاد بكنه ...
الان استقلال به گوش چپ و راست احتياج داره نه مهاجم .... مهاج بگيره كه چكار كنه وقتي كسي نيست براش موقعيت ايجاد بكنه ....

شما مگه يادت رفته حاجي تيم رو چه جوري تحويل گرفت ؟
چند تا بازيكن توي تيم بودند ؟
نه بدن سازي درست و حسابي نه تمرين درست حسابي نه ...
انتظار داريد استقلال مثل بارسا بازي كنه ؟
همين امتياز ها رو هم گرفته خودش خيلي هست با اين وضعيت ....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بله مهاجم ها سالمن و همه آمده فقط هافبك طراح نست كه براشون موقعيت ايجاد بكنه ...
الان استقلال به گوش چپ و راست احتياج داره نه مهاجم .... مهاج بگيره كه چكار كنه وقتي كسي نيست براش موقعيت ايجاد بكنه ....

شما مگه يادت رفته حاجي تيم رو چه جوري تحويل گرفت ؟
چند تا بازيكن توي تيم بودند ؟
نه بدن سازي درست و حسابي نه تمرين درست حسابي نه ...
انتظار داريد استقلال مثل بارسا بازي كنه ؟
همين امتياز ها رو هم گرفته خودش خيلي هست با اين وضعيت ....

خب پس شما ها که از همین وضعیت راضی هستین...
پس بعد از باخت ها نیاین اینجا به طالبلو و این اون چیزی بگید...

تیمی که اینجوی بسته شده....عادیه که 4 تا از فولاد بخوره...

چرا ناراحت بشیم؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

چرا ناراحت بشیم؟

بحث برد و باخت و ناراحت شدن نيست ...
بحث اينه كه توقع زياد از تيم نداشته باشيم با اين وضعيت

شما خودت بگو كدوم بازي استقلال با تمام بازيكنانش بازي كرد ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

چرا ناراحت بشیم؟

مگه تیمی که قلعه نویی بست و قهرمان شد 4 تا از فجر نخورد ؟

دوست عزیز شما کلا خیلی عجیب فکر میکنی . انگار استقلال مثلا 4 سال اخیر قهرمان آسیا بوده الان امسال آخر جدوله !

در مورد طالبلو هم از اون بهتر هست رو نیمکت ( محمدی ) میگیم تا آماده نشده باید محمدی وایسه ...

more

Registered User
لایک‌ها
0

من جواب میخوام..
اینارو عمه ی من نوشته؟؟؟

مطالب صفحه ی قبل نوشتم تا بدونی پرسپولیس ید طولانی تری تو ازدست دادن ستاره ها داره. من از زمانی که یادم مییاد حاجی دست رو هر بازیکنی که گذاشته تونسته اون برای استقلال بگیره.

راجع به مهاجمهای استقلال نوشته بودی و این که برهانی جوک و میداوودی درپیته و ...وقتی راجع به فورواردهای استقلال صحبت میکنی باید به نام همشون اشاره کنی(از جمله مجیدی) تا بفهمی پرسپولیس در حال حاضر بیشتر به مهاجم اماده نیازمند بود.

راستی به فرض من که نمیدونم طرفدار چه تیمی هستی و فکر کنم خودت هم هنوز نمیدونی طرفدار چه تیمی هستی ولی اگه واقعا فکر میکنی هوادار استقلالی باید به حال استقلال گریه کرد که هواداری مثل تو داره...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مگه تیمی که قلعه نویی بست و قهرمان شد 4 تا از فجر نخورد ؟

دوست عزیز شما کلا خیلی عجیب فکر میکنی . انگار استقلال مثلا 4 سال اخیر قهرمان آسیا بوده الان امسال آخر جدوله !

در مورد طالبلو هم از اون بهتر هست رو نیمکت ( محمدی ) میگیم تا آماده نشده باید محمدی وایسه ...

در مورد طالب لو باهات کاملا موافقم آ !!
خیلی سوتی شده .. :eek:
توی بازی قبلی 100% طالب لو مقصر بود:eek:

راستی یه نکته به دوستمون softcenter بگم که
فتحی وقتی همیشه وارد اس اس میشه .. همه منتظر چین ؟
حتی همین فردوسی پور همیشه ازش یه سئوال توی نقل و انتقلات میپرسه !! و اونم .. بمبه که قراره بترکونه .. کی کجا؟ !
همه و همه میدونن که فتحی متخصص جذب بازیکن ه .. پس روی اینکه ما ستاره گرفتیم یا نه بحثی نیست کاملا مشخصه چیکار کردیم .
در مورد میداوودی و اینا که .. والا میدواوودی رو همه میدونن یه بازیکن در سطح بالاس .. مثلا شما میتونی بگی تیمای دیگه مثل میدواودی کیو دارن .. مثل اون یکی اولادی توی مایه های میدواودی ه .. ولی ضربات میدواودی .. کات پیدا میکنن و تخصصین .. کات داخل پا و بیرون پا داره ! اینکارا کار هر بازیکنی نیست ..
برهانی .. برهای بیشتری تعداد موقعیت گل رو درست میکنه .. حالا میتونید بگید .. گل نزنه . ولی تیم حریف رو میکشه ..
فرهاد مجیدی رو چی میگی !! که اصلا نیازی به تعریف نیست دیگه ازش .. تهشهه .. ا ونم توی این سن..
ما الان در مورد بازی سازی در نبود مبعلی و جباری داریم .. توی بازی با ذوب آهن هم دیدین .. مهاجمها خوب تغذیه نمیشدن هرچند ، چندین موقعیت گل 100% داشتیم .. نشونش 2توپ توی تیرک بود ..

باخت برای هرتیمی پیش میاد .. رئال هم 5تا با کلی ستاره خورد !! پس خریداش بد بوده ! مثل خرید کاکا!!
تیم ما بارسلونا نیست که هر سال قهرمان لیگ قهرمانان بوده باشه که بخواین اینجوری بگین .. که امسال بد شده !!
الان چند ساله که سطح تیم پرسپولیس و استقلال از اصفهونیا پایین تره .. و این اصلا ربطی به بازیکن ها نداره مربوط میشه به عوض کردن مربی قبل فصل و ثابت نبودن مربی و کادر مدیریتی ..

علی جدیدی: هر بازیکنی آرزوی پوشیدن پیراهن استقلال را دارد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، علی جدیدی مدافع باآتیه تیم امید استقلال که با استقلال قهرمان نیم فصل امیدهای تهران نیز شد، گفت: این افتخار را داشتم که با جلب نظر کادر فنی استقلال، امسال در این تیم حضور یابم. کادر فنی استقلال بسیار باتجربه و نقش بسزایی در این قهرمانی داشته است.
وی ادامه داد: آرزوی هر بازیکنی پوشیدن پیراهن با ارزش استقلال است و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. امیدوارم روزی بتوانم پیراهن تیم بزرگسالان استقلال را بر تن کنم و با تمام وجود برای رسیدن به این هدف می‌جنگم و تلاش می‌کنم.
جدیدی در انتها گفت: ما با اقتدار قهرمان نیم فصل شدیم و فکر می‌کنم با تلاش بچه‌ها و کادر فنی بتوانیم همین جایگاه را در نیم فصل دوم حفظ کنیم. همه ما برای قهرمانی آماده‌ایم و به امید خدا به آن خواهیم رسید.
این در مورد عماد رضا کوت کردم !! بازیکن باید افتخار کنه که پیراهن استقلال رو میپوشه همین کافیه که وقتی طرفدارا شعار میدن که حمله حمله .. یعنی چی .. یا ازشون گل میخوان یا هر چیز دیگه ، یعنی به احساسات طرفدارا جواب بدن .. چیزی که من از قیافه مجیدی خوندم . .

در مورد اینکه گفتن هاشمیان چرا باید بره پرسپولیس .. من تنها بازیکنی که دلم میخواست بیاد استقلال .. یکی مثل رضایی بود .. هاشمیان اگه خوب بود تیم خارجیه چی بود .. هامبورگ بود ؟ چی چی بود :D نمیزاشت بره !@!! والا بخدا !!
تنها کسی که توی این سن تاپ داره بازی میکنه .. فرهاده .. حرفی هم توش نیست ..

مهاجم داریم آقا بازی ساز نداریم .. .هافبک بغل نداریم.. ای بابا . .موقعی که حیدری بود یادتونه چچقدر گل زدیم .. سر همین خسرو .. الان نیست ببینین چه جوریه .. تنها حرکت اشتباه ، اجازه دادن خسرو برای اینکه بره .. .
تنها اشتباه همین بود .. دیگه هیچ اشتباهی نبود .. استقلال هم الان جای مهاجم باید هافبک بگیره .. چپ و راست . .
هرچند که ما داریم میبینم داره مهاجم میگیره :(

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اینارو عمه ی من نوشته؟؟؟

مطالب صفحه ی قبل نوشتم تا بدونی پرسپولیس ید طولانی تری تو ازدست دادن ستاره ها داره. من از زمانی که یادم مییاد حاجی دست رو هر بازیکنی که گذاشته تونسته اون برای استقلال بگیره.

راجع به مهاجمهای استقلال نوشته بودی و این که برهانی جوک و میداوودی درپیته و ...وقتی راجع به فورواردهای استقلال صحبت میکنی باید به نام همشون اشاره کنی(از جمله مجیدی) تا بفهمی پرسپولیس در حال حاضر بیشتر به مهاجم اماده نیازمند بود.

راستی به فرض من که نمیدونم طرفدار چه تیمی هستی و فکر کنم خودت هم هنوز نمیدونی طرفدار چه تیمی هستی ولی اگه واقعا فکر میکنی هوادار استقلالی باید به حال استقلال گریه کرد که هواداری مثل تو داره...

شما کلا بد صحبت میکنی.

بقیه با آرامش با من بحث میکنن.

اگه هم اختلافی داریم سر این فصل هست.نه تیم استقلال!

در مورد هوادار بودن هم شما بشین گریه کن...منهی به حال خودت که تحمل یه ذره بحث و انتقاد رو نداری.

من خوب میدونم طرفدار چه تیمی هستم.وگرنه اینقدر به خاطرش حرص نمیخوردم.

در مورد فرهاد مجیدی هم من در مورد مهاجما کلی صحبت نکردم . بنابر این اسم فرهاد رو نیاوردم. چون فرهاد اگه 1000000000000000 توپ رو هم خراب کنه واسه من اسطوره باشگاهه!فکر نکن میتونی با این جور صحبت کردن طوری القا کنی که من کلا از همه چیز تو باشگاه نفرت دارم.:hmm:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
در مورد طالب لو باهات کاملا موافقم آ !!
خیلی سوتی شده .. :eek:
توی بازی قبلی 100% طالب لو مقصر بود:eek:

راستی یه نکته به دوستمون softcenter بگم که
فتحی وقتی همیشه وارد اس اس میشه .. همه منتظر چین ؟
حتی همین فردوسی پور همیشه ازش یه سئوال توی نقل و انتقلات میپرسه !! و اونم .. بمبه که قراره بترکونه .. کی کجا؟ !
همه و همه میدونن که فتحی متخصص جذب بازیکن ه .. پس روی اینکه ما ستاره گرفتیم یا نه بحثی نیست کاملا مشخصه چیکار کردیم .
در مورد میداوودی و اینا که .. والا میدواوودی رو همه میدونن یه بازیکن در سطح بالاس .. مثلا شما میتونی بگی تیمای دیگه مثل میدواودی کیو دارن .. مثل اون یکی اولادی توی مایه های میدواودی ه .. ولی ضربات میدواودی .. کات پیدا میکنن و تخصصین .. کات داخل پا و بیرون پا داره ! اینکارا کار هر بازیکنی نیست ..
برهانی .. برهای بیشتری تعداد موقعیت گل رو درست میکنه .. حالا میتونید بگید .. گل نزنه . ولی تیم حریف رو میکشه ..
فرهاد مجیدی رو چی میگی !! که اصلا نیازی به تعریف نیست دیگه ازش .. تهشهه .. ا ونم توی این سن..
ما الان در مورد بازی سازی در نبود مبعلی و جباری داریم .. توی بازی با ذوب آهن هم دیدین .. مهاجمها خوب تغذیه نمیشدن هرچند ، چندین موقعیت گل 100% داشتیم .. نشونش 2توپ توی تیرک بود ..

باخت برای هرتیمی پیش میاد .. رئال هم 5تا با کلی ستاره خورد !! پس خریداش بد بوده ! مثل خرید کاکا!!
تیم ما بارسلونا نیست که هر سال قهرمان لیگ قهرمانان بوده باشه که بخواین اینجوری بگین .. که امسال بد شده !!
الان چند ساله که سطح تیم پرسپولیس و استقلال از اصفهونیا پایین تره .. و این اصلا ربطی به بازیکن ها نداره مربوط میشه به عوض کردن مربی قبل فصل و ثابت نبودن مربی و کادر مدیریتی .
.

:(

در مورد قسمتی که بولد کردم.

عزیز من میدونم تیم ما بارسلونا نیست...

چرا همیشه میرید با اون ور مقایسه میکنید...باشه منم یه مقایسه میکنم.

قبول داری استقلال 2 دوره قهرمان همین لیگ برتر شده؟

خب.

استقلال همیشه در همه دوره های لیگ به جز زمان کخ و اون دوره ای که فیروز کریمی تیمو نابود کرد و 13 شد.بقیه دوره ها مدعی قهرمانی بوده.قبول داری؟

میخوام بگم که مثلا تو انگلیس تیم آرسنال یه زمانی ( قبل شاخ شدن چلسی ) مرتب یا یکی درمیون قهرمان میشد.
همیشه هم جزء تیم های مدعی قهرمانیه.

حالا چون الان خیلی استطاعت قهرمانی رو نداره دلیل میشه هوادارانشون بگن که خب: دیگه تیم چلسی اومد ما دیگه عمرا قهرمان بشیم!

میگن؟

نمیگن!

هنوزم تیموشن رو در حد یه تیمی میدونن که میتونه و باید قهرمان بشه! هیچ وقت نمیان بگن! خب ! ما یه چند ساله دیگه نتونستیم قهرمان بشیم..پس بیخیال جنگیدن واسه قهرمانی!

من میگم چرا شما فکر میکنید استقلال همینه؟ و فقط باید دنبال سهمیه باشه؟ و همین که بالای جدول باشه کافیه؟

بابا! ما استقلالیم!در بدترین شرایطم باید تیممون مدعی باشه!

نمیدونم چه جوری حرفمو بزنم!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ای بابا . .من که گفتم الان یه تیم در حد بارسلونا یا چلسی اومده .. ما باید بیخیال قهرمانی بشیم ..

ما 3دوره مدعی قهرمانی با قلعه نوعی بدیم ( 2یا3 ) که هر سال با کمک داورهای عزیز قهرمان نمیشدیم .. اما این دلیل نمیشه که همیشه و همیشه باید این روال طی بشه عزیز..
خب شما اینو درنظر بگیر که ا ون سالها بهترین سالهای جباری بود مصدوم نبود و بهترین بازی ساز ایران رو داشتیم و معروف به زیدان بود ایشون ..
ولی حالا چند ساله هی هی .. مصدوم میشه . .
حالا هرچیز دیگه ! ( برهانی هم بهترین گلزن لیگ شد ، سال قهرمانی با قلعه نوعی عنایتی شد )
دوم ا ینکه .. پس عمم میره .. استادیوم شعار میده میگه اس اس .. تو قهرمانی فلان و فلان !!
ای بابا .. تهوم زدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هر سال از استقلال انتظار قهرمانی داریم و همیشه خواهیم داشت تیم ما تیم تاج ه .. سلطان آسیا ..
تیمی که یه زمانی اسمش که میومد دل همه میلرزید .. ( بازیکنهای حریف :D )
در ضمن ..
ما اینقدر قهرمان لیگ و جام حذفی شدیم که دیگه خسته شدیم .. این همه جام داریم که چی ؟
کدوم اینا مثل جام آسیا فاز میده بهت ؟ آره ما دنبال سهمیه آسیائیم چون از اینهمه جام خسته شدیم . .جام لیگ و حذفی نمیخوایم
اصلا بیا خودم برات میزنم ..
بابا جام آسیا یه حال دیگه داره ، خسته شدیم بخدا !!! چرا متوجه این موضوع نیستی؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ای بابا . .من که گفتم الان یه تیم در حد بارسلونا یا چلسی اومده .. ما باید بیخیال قهرمانی بشیم ..

ما 3دوره مدعی قهرمانی با قلعه نوعی بدیم ( 2یا3 ) که هر سال با کمک داورهای عزیز قهرمان نمیشدیم .. اما این دلیل نمیشه که همیشه و همیشه باید این روال طی بشه عزیز..
خب شما اینو درنظر بگیر که ا ون سالها بهترین سالهای جباری بود مصدوم نبود و بهترین بازی ساز ایران رو داشتیم و معروف به زیدان بود ایشون ..
ولی حالا چند ساله هی هی .. مصدوم میشه . .
حالا هرچیز دیگه ! ( برهانی هم بهترین گلزن لیگ شد ، سال قهرمانی با قلعه نوعی عنایتی شد )
دوم ا ینکه .. پس عمم میره .. استادیوم شعار میده میگه اس اس .. تو قهرمانی فلان و فلان !!
ای بابا .. تهوم زدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هر سال از استقلال انتظار قهرمانی داریم و همیشه خواهیم داشت تیم ما تیم تاج ه .. سلطان آسیا ..
تیمی که یه زمانی اسمش که میومد دل همه میلرزید .. ( بازیکنهای حریف :D )
در ضمن ..
ما اینقدر قهرمان لیگ و جام حذفی شدیم که دیگه خسته شدیم .. این همه جام داریم که چی ؟
کدوم اینا مثل جام آسیا فاز میده بهت ؟ آره ما دنبال سهمیه آسیائیم چون از اینهمه جام خسته شدیم . .جام لیگ و حذفی نمیخوایم
اصلا بیا خودم برات میزنم ..
بابا جام آسیا یه حال دیگه داره ، خسته شدیم بخدا !!! چرا متوجه این موضوع نیستی؟

من معذرت میخوام داداش.

ببخشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا