• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

more

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک به مظفری زاده...
هر وقت این داوره تن ما باید بلرزه.دیگه تو بازیهای پرسپولیس تابلو شده می ندانزش تو بازیهای استقلال!!!تو گل دوم ملوان کمک داور تو دو قدمی صحنه خطا نگرفت اون وقت داور از وسط زمین دیدش که خطا شده!
عمران زاده هم که انگار وزنه به پاش بستن.توقع ملی پوش شدنم داره!
زمینم که صد رحمت به باتلاق.کلا تو ایران تحت هر شرایطی بازی باید برگزار شه!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
من دهنم باز موند این چه داوری بود انجام داد کل تیم رو نابود کرد :hmm: حالمون رو خراب کرد

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
کلاً چند هفته اي هست جو داوری کاملاً بر ضد استقلال داره عمل ميکنه ،، تو هر بازی دارن کرار رو ناجور ميزنن ، تا کوچک ترين اعتراضی هم ميکنه بهش کارت ميدن

بازی قبلی روش پنالتی شد داور احمق پنالتی که نگرفت هيچ ، کارت زرد هم بهش داد ، اين بازی هم بازيکن ملوان به وضوح و به طرز بدی پای کرار رو زد اما کارت زردش رو کرار گرفت!! مظلومی هم مجبور شد تعويضش کنه.

پنالتی هم اگر بود به به نظرم اخراج نداشت! چون يه بازيکن ديگه استقلال به مهاجم ملوان چسبيده بود!

در هر صورت اين باخت اصلاً فنی نبود و به نظرم استقلال بازی بدی نکرد و بازی رو به باتلاق انزلی باخت!

بازی برگشت تو تهران فوتبال رو بهشون ياد ميديم .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کلاً چند هفته اي هست جو داوری کاملاً بر ضد استقلال داره عمل ميکنه ،، تو هر بازی دارن کرار رو ناجور ميزنن ، تا کوچک ترين اعتراضی هم ميکنه بهش کارت ميدن

بازی قبلی روش پنالتی شد داور احمق پنالتی که نگرفت هيچ ، کارت زرد هم بهش داد ، اين بازی هم بازيکن ملوان به وضوح و به طرز بدی پای کرار رو زد اما کارت زردش رو کرار گرفت!! مظلومی هم مجبور شد تعويضش کنه.

پنالتی هم اگر بود به به نظرم اخراج نداشت! چون يه بازيکن ديگه استقلال به مهاجم ملوان چسبيده بود!

در هر صورت اين باخت اصلاً فنی نبود و به نظرم استقلال بازی بدی نکرد و بازی رو به باتلاق انزلی باخت!

بازی برگشت تو تهران فوتبال رو بهشون ياد ميديم .

داوری رو قبول دارم..

ولی شما نگاه کن همه تیم ها توی انزلی با همین وضع مواجهن! همه تیم ها توی انزلی 4 تا میخورن؟

قبول کنید دفاع کاملا مرخصه! همون باتلاق واسه اونا هم بود دیگه///درسته اونا بیشتر عادت دارن ولی همه تیم هایی که میان انزلی وضع همینه..

من اگه 1-0 یا 2-1 می باختیم اینقدر ناراحت نمیشدم که 4 تا خوردیم..

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام دوستان
متاسفانه باختیم. اما خوب تو اون شرایط بنظر من شانس آوردیم 6 تا نخوردیم تازه 2 تا هم زدیم.
بارون شدیدی که میومد+کیفیت بد زمین خیلی رو بازی استقلال تاثیر گذاشت. یعنی با عرض پوزش 000 زد توش .
فکر کنید بارسا بیاد تو همچین زمینی جلو ملوان . اونم 3 - 4 تا میخوره راحت .

اینم نظر پرویز خان در مورد علت باخت:
گل‌آلود بودن زمین کیفیت بازی را پایین آورد و نتوانستیم فوتبال تک‌ضرب که در قواره استقلال است را پیاده کنیم.
ملوان سه توپ پشت دفاع ما انداخت که یکی از آنها پنالتی شد و دیگر تبدیل به گل شد. آن هم در حالی که ما نیمه دوم را خوب شروع کردیم و گل هم زدیم اما روی ضدحمله حریف گل خوردیم. البته روی پنالتی ملوان و اخراج بازیکن استقلال حرف دارم.
کاملش اینجاست میتونید بخونید.
FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس
در کل دیگه این بازی گذشت، امیدوارم بازی بعد با یه فوتبال عالی دل ما رو شاد کنن. امیدوارم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
داوری رو قبول دارم..

ولی شما نگاه کن همه تیم ها توی انزلی با همین وضع مواجهن! همه تیم ها توی انزلی 4 تا میخورن؟

قبول کنید دفاع کاملا مرخصه! همون باتلاق واسه اونا هم بود دیگه///درسته اونا بیشتر عادت دارن ولی همه تیم هایی که میان انزلی وضع همینه..

دفاع استقلال امروز کم اشتباه نبود ، خصوصا روی توپ های هوايی ، اما به نظرم تيم سر جمع امروز بد نبود

البته مظلومی هم بعد از اخراج بايد زود تر دست به کار ميشد و دفاع رو سر و سامون ميداد تا گل 4 رو نخوريم، نميدونم چرا اينقدر دير ميثم حسينی رو آورد تو !!
اين فصل سبک بازی استقلال بازی روی زمين هست ،اين رو تو چند تا بازی قبل هم به خوبی نشون دادن ، اما خوب تو اين زمين مجالی واسه اين سبک بازی نبود

در بدترين زمان ممکن ، در صورتی که ملوان تو بازی کار خاصی نميکرد روی 2 سانتر 2 گل زدن و کمی تيم به هم ريخت

اما به نظرم حتی تو خيلی از زمان هايی که 10 نفره هم بوديم از ملوان بهتر بوديم ، تو اين بازی شديداً استقلال اسير اتفاقات بازی و البته لطف داور به تيم حريف شد

من اگه 1-0 یا 2-1 می باختیم اینقدر ناراحت نمیشدم که 4 تا خوردیم..

دفاع استقلال امروز کم اشتباه نبود ، خصوصا روی توپ های هوايی ، اما به نظرم تيم سر جمع امروز بد نبود

البته مظلومی هم بعد از اخراج بايد زود تر دست به کار ميشد و دفاع رو سر و سامون ميداد تا گل 4 رو نخوريم، نميدونم چرا اينقدر دير ميثم حسينی رو آورد تو !!

اين فصل سبک بازی استقلال بازی روی زمين هست ،اين رو تو چند تا بازی قبل هم به خوبی نشون دادن ، اما خوب تو اين زمين مجالی واسه اين سبک بازی نبود

اما به نظرم حتی تو خيلی از زمان هايی که 10 نفره هم بوديم از ملوان بهتر بوديم ، تو اين بازی شديداً استقلال اسير اتفاقات بازی و البته لطف داور به تيم حريف شد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به جاش پژمان رو بازم نداریم

آره متاسفانه بازی بعد پژی رو نداریم.
ولی با این داوری و این زمین من خوردم به این وضعیت راضی بودم که مصدوم ندیم.
یه نکته که زیاد به چشم میاد اینه که تیما این چند هفته زوم کردن رو زدنو عصبی کردن بازیکنامون/کرار - مجیدی - جباری - آندو - حیدری و .... که نکته جالب اینه که تو مواردی که بازیکن ما رو به سختی میزنن داور انگلیسی داوری میکنه و فول نمیگیره ولی تو یه صحنه که حتی من به خطا بودنش هم شک دارم کارت قرمز رو در میاره و پنالتی میده به حریف.
در مورد کلیت تیم هم به نظرم ما خوب و تاکتیکی بازی میکردیم - گلهای ملوان رو نگاه کنید هر کدوم با یک ارسال حداقل 40 متری به گل رسیدن که این تاکتیک نیست و سیستم علی اصغریه که تو این زمین جواب داد.
یه زمانی با صمد تیم میبرد ولی من واقعا راضی نبودم چون بد بازی میکردیم ولی الان به نظرم تیم یه نظم تاکتیکی محسوس داره که امیدوار کنندس.
در کل من به این تیم تو آسیا به شدت امیدوارم - اونجا دیگه این زمین و این مدل داوری رو نداریم ( یه پنالت یا یه آفساید گرفتن یا نگرفتن یک گل رو بالا پائین میکنه ولی داوری که از اول بازی رو اعصاب بازیکن باشه نتیجه رو بر میگردونه)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر آبی دلان

باختیم ! ولی من اصلا ناراحت نشدم ! مهمترین دلیلش اینکه اصلا هوا و زمین مناسب بازی نبود ! همون اول بازی با خودم گفتم چه خوب شد تو این بازی شیرفرهاد نیست که خدای نکرده مصدوم شه

تو اینجور شرایط هر نتیجه ای میتونه رقم بخوره البته با وجود اینکه برنامه بازی اس اس بیشتر روی کارهای زمینی رقم میخوره مخصوصا با حضور خسرو و مجتبی این وضعیت بیشتر به سود ملوان بود که حداقل با این شرایط بیشتر آشنا بودن

فقط منم همونجور که جواد هم گفت شدیدا امیدوارم با وجود حرفای پیش اومده تیم تو حاشیه نره و بروبچ به همون شرایط آرمانی قبل برگردن

البته مثه اینکه اون جریانات متاسفانه هنوز ادامه داره ، کرار هم بعد تعویض به نشانه اعتراض با تیم به تهران برنگشته و خودش شخصا اومده ! :hmm: شنیدم آرش هم وقت تعویض تو حالت اعتراض بوده درسته ؟ :eek:

نکته جالب دیگه که برام جالب بود این بود :

سعید سالارزاده که فصل گذشته با یک تکل خشن باعث مصدومیت شدید میلاد میداودی و دوری چند ماهه او از فوتبال شده بود با دسته گل به همراه فرهاد پورغلامی نزد میداودی رفت تا به این ترتیب از او عذرخواهی کند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
درود بر آبی دلان

باختیم ! ولی من اصلا ناراحت نشدم ! مهمترین دلیلش اینکه اصلا هوا و زمین مناسب بازی نبود ! همون اول بازی با خودم گفتم چه خوب شد تو این بازی شیرفرهاد نیست که خدای نکرده مصدوم شه

تو اینجور شرایط هر نتیجه ای میتونه رقم بخوره البته با وجود اینکه برنامه بازی اس اس بیشتر روی کارهای زمینی رقم میخوره مخصوصا با حضور خسرو و مجتبی این وضعیت بیشتر به سود ملوان بود که حداقل با این شرایط بیشتر آشنا بودن

فقط منم همونجور که جواد هم گفت شدیدا امیدوارم با وجود حرفای پیش اومده تیم تو حاشیه نره و بروبچ به همون شرایط آرمانی قبل برگردن

البته مثه اینکه اون جریانات متاسفانه هنوز ادامه داره ، کرار هم بعد تعویض به نشانه اعتراض با تیم به تهران برنگشته و خودش شخصا اومده ! :hmm: شنیدم آرش هم وقت تعویض تو حالت اعتراض بوده درسته ؟ :eek:

نکته جالب دیگه که برام جالب بود این بود :

متاسفانه این حاشیه ها داره به تیم ضربه میزنه..

اون از ولید علی..جاسم کرار..جباری..قضیه میلاد که من هنوز شک دارم کاملا شایعه بوده باشه...

پولم که نمیرسه..

برداشتن زرینچه رو مسئول اقتصادی باشگاه کردن..واقعا آدم تاسف میخوره.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مسائل حاشیه ای وجود داره / همیشه هم بوده. جمعش میکنن. یعنی همین امروز به نظرم دیگه جمع شد. چون تیم ازش ضربه خورد. شک نکنید کرار نقره داغ میشه. امروز مقصر نبود تو زمین ولی رفتار بعدش هر چی بوده مطمعنا از طرف باشگاه بی جواب نمیمونه. حتی اگه تیم ضرر کنه که نمیکنه. / تعویض امروز بجا بود چون حتما اخراج میشد اونم.
ارش به نظر شاکی بود که بیخود شاکی بود/ احتمالا بعدش که میلاد هم تعویض شده دیگه اون اعتراض ها تموم میشه. تعویض ها به نظرم بد نبود. بازی تو گل سنگین شده بود و تیم دفاعش اخراج شده بود.

جباری حرفهاش درست/ ولی به نظرم بدموقعی زده شده. روزنامه و تلویزیون هم که از همه چیز تو این مملکت زشت تر هستند و غیر حرفه ای تر. نباید تو روزهایی که اونها از تیم حرص میخوردن گزک دستشون میداد. تا از حرفهاش برداشتهای مورد نظر خودشون رو میکردن. اون حرفها به کل فوتبال ایران مربوط بود ولی شنونده ها غرض خودشون رو در شنیدن بکار بردن. یه عده هم که دنبال پول درآوردن و فروش هستند

درباره ولید و امیرآبادی هم امیدوارم قاطع ترین برخورد باهاشون بشه. مخصوصا با امیرابادی. با اینکه الانم که فوتبالش افت کرده من خودشو دوست دارم ولی باید مراعات کنه و حرف بی منطق نزنه. مثلا قدیمیه تیمه.

شک نکنید که از فردا تا یه هفته حکومت نظامی میشه تو استقلال و همه این شلوغ کاری ها جمع میشه / پارسال رو یادتون بیاد که تو کمبود بازیکن بهترین بازیکنهای تیم رو بایکوت کردند ولی باج بهشون نداند.
////////////

بازم در مورد بازی میگم.
بار فنیمون خداییش بد نبود. ما با عجله و اعصاب ناراحت بازیو دیدیم. قبول دارم. ولی مرور کنید که همش توپ رو تو زمین با هدف میچرخوندیم. و بازی بی هدف و بکش زیرش نداشتیم. بازیکنها هم خوب بودن. دفاع رو گلها بی تقصیر نبود و رحمتی هم همینطور ولی در کل این نتیجه معیار بازی نبود.
اونها مثل همیشه رو اعصاب کار میکردن و نه رو فوتبال محض.

احساسمون خب مشخصا تحت تاثیر بازی قرار میگیره ولی فوتبال و سطح فنی تیم ما خیلی بالاتر از این حرفهاست و باید از این باخت برای هفته های بعد استفاده کرد.
باید دفعه دیگه که حاشیه سازی شد یاد این روزا بیافتن و چغر تر بود.
من واقعا از این باخت ناراحت شدم ولی نه مثل باختهای دیگه.

فردا روزنامه ها و تی وی تیم رو تا بینهایت تضعیف خواهند کرد و هزار قصه میسازند که فرهاد نبود تیمش خوابید. که استقلال بی اخلاق بود. که تو این تیم بازیکن تعیین تکلیف میکنه و .......... هزار تا حرف دیگه ولی کسی که ریز و درشت حرفها رو بگیره از این چیزا کم نمیاره. مشخصه که با این حرفها قصد سرپوش گذاشتن رو ضعف دیگر حریفان هستند و میخوان روحیه تیم رو بکوبند ولی دوباره که لیگ استارت خورد مشخص میشه که روال طبیعی چیه و کدوم تیمها بالاتر از حد جلوه داده شده بودن.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
به بازیکن نباید باج داد.حالا هر کی میخاد باشه.
سال 88 جباری اعتراض کرد قلعه نوعی 2ماه گذاشتش کنار.اونم زمانی که جانواریو مصدوم بود و به شدت به مجتبی نیاز داشتیم.
الانم باید همین کار رو بکنه. 2 هفته که کرار و میداوودی و برهانی و (هرکیو که اعتراض میکنه) از لیست خارج کنه همه چی درست میشه.
خدا رو شکر انقدر بازیکن داریم که جایگزینشون کنیم.
اینطوری بخواهیم پیش بریم شانسی برا قهرمانی نداریم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شک نکنید که از فردا تا یه هفته حکومت نظامی میشه تو استقلال و همه این شلوغ کاری ها جمع میشه / پارسال رو یادتون بیاد که تو کمبود بازیکن بهترین بازیکنهای تیم رو بایکوت کردند ولی باج بهشون نداند.

به بازیکن نباید باج داد.حالا هر کی میخاد باشه.
سال 88 جباری اعتراض کرد قلعه نوعی 2ماه گذاشتش کنار.اونم زمانی که جانواریو مصدوم بود و به شدت به مجتبی نیاز داشتیم.
الانم باید همین کار رو بکنه. 2 هفته که کرار و میداوودی و برهانی و (هرکیو که اعتراض میکنه) از لیست خارج کنه همه چی درست میشه.
خدا رو شکر انقدر بازیکن داریم که جایگزینشون کنیم.
اینطوری بخواهیم پیش بریم شانسی برا قهرمانی نداریم.

موافقم ! اینجور مواقع نباید کدخدامنشی کرد

کاش میلاد رو اصلا بازی نمیدادن امروز ، اینجوری دامنه ش آرش و کرار رو هم نمیگرفت ، فوقش میخواستیم ببازیم دیگه الانم باختیم ! حاشیه ها کم نشد هیچ که بزرگ تر هم شد

اینجا همه دنبال جمع کردنن نه درست کردن :eek:

کاش این بازیکنا به جای اینکه انقدر به فکر خودشون باشن به فکر تیم باشن

دیروزم گفتم بازم میگم امیدوارم این جریانات هرچه زودتر تموم شه، تاوانش همین 3 امتیاز باشه و نخواد مد شه ..

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چیزی که من می بینم تا یه چیزی میشه مظلومی میگه من باج نمیدم و اینا ولی در عمل همیشه بازیکنی که اعتراض کرده بازی بعد بازی کرده..

ولی مسئله اینه که تا وقتی پول بازیکنا رو ندن بهونه دارن بازیکنا...

حداقل زمان واعظ که اون انصاری اومد مشکل مالی نبود...الان تا مربی حرف بزنه بازیکن میگه پول نداریم..

بازی بعدیمون با راه آهنه و راه آهن شرایط جالبی نداره ..امیدوارم بازی بعد بهتر بازی کنیم..البته همین حرف رو بازی سایپا هم زدیم قبلش..سایپا هم وضعیت جالبی نداشت ولی به زور بردیمشون..

من دوس دارم تیم همون جوری بازی کنه که در بازی داربی و بازی فولاد یا حتی مس بازی کرد..

ولی این 2 باخت به ضررمون تموم میشه..در هر دو بازی هم مطلومی بهانه هایی اورد و توجیه کرد شکست رو..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

دیروز بازی رو باختیم ...
از باخت دیروز بسیار ناراحت هستم ...
خوردن 4 گل قابل توجیه نیست ...

more

Registered User
لایک‌ها
0
کمک 2 میلیاردی عباسی به پرسپولیس"پولی به حساب استقلال واریز نشد!!!

عدم وجود منابع مالی کافی برای برطرف کردن مشکلات باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده را به شدت
گرفتار کرده به گونه‌ای که مدیرعامل باشگاه استقلال این روزها به دلیل نبود پول از حضور در جلسات کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال استقلال صرفنظر می‌کند تا مبادا با انتقادات غیر منتظره بازیکنان و کادر فنی استقلال مواجه نشود.

بازیکنان و کادر فنی استقلال که این روزها بابت بی پولی باشگاه با مشکلات متعددی روبرو هستند، پس از بازی برابر ملوان بندر انزلی انتقاداتی به شدت بابت بی پولی از مدیران این باشگاه انتقاد کردند اما وساطت منصور پورحیدری و پرویز مظلومی موجب شد صدای این اعتراض بیرون رختکن استقلال شنیده نشود اما سکوت بازیکنان بابت نارضایتی از بی پولی دوام زیادی نیاورد و امروز برخی بازیکنان به صورت نامحسوس از شرایط مالی حاکم بر باشگاه استقلال گلایه کردند تا بحران مالی در استقلال نمایان شود.

مدیرعامل استقلال که از شرایط موجود وجه رضایت ندارد، وقتی شنید وزارت ورزش و جوانان به رویانیان دو میلیارد تومان کمک مالی کرده است، به شدت از این نگاه متفاوت وزارت ورزش و جوانان ناراحت شد، به طوری که نارضایتی خود را به اطلاع مدیران وزارت ورزش و جوانان رساند تا آنها در کنار حل مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس، به فکر رفع مشکلات مالی استقلال نیز باشند.

گفته می‌شود مدیرعامل باشگاه استقلال روز شنبه پس از مرور مصاحبه محمد پنجعلی عضو هیات مدیره پرسپولیس در خصوص پرداخت بخشی از طلب بازیکنان پرسپولیس از سوی مدیرعامل باشگاه متوجه می‌شود وزارت ورزش و جوانان از طریق فدراسیون فوتبال بودجه قابل توجهی را در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار دادند تا آنها به واسطه دریافت این پول بخشی از مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم را پرداخت کنند تا پرسپولیس گرفتار نارضایتی بازیکنانش نشود.

رایزنی گسترده مدیرعامل استقلال این واقعیت را فاش کرد که وزارت ورزش و جوانان در اقدامی قابل توجه نزدیک به دو میلیارد تومان در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داده تا رویانیان با تزریق این پول بین بازیکنان پرسپولیس رضایت آنها را جلب کند و در هفته‌های پیش رو، روند نتیجه گیری پرسپولیس ادامه یابد.

مدیرعامل استقلال که انتظار شنیدن چنین خبری را نداشت، خیلی سریع با مدیران وزارت ورزش و جوانان تماس گرفت تا همانگونه که به باشگاه پرسپولیس پول تزریق شد، برای استقلالی‌هم چنین اتفاقی رقم بخورد اما گویا فتح الله زاده موفق نشد، به همین دلیل برخی نزدیکان باشگاه استقلال از ناراحتی مدیرعامل استقلال خبر دادند.

فتح الله زاده که دوست ندارد شرایط فعلی تیمش تحت الشعاع بحران بی پولی قرار گیرد، از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال درخواست کرد تشکیل جلسه دهند تا مشکلبا همفکری آنها حل شود. مدیرعامل استقلال وقتی دید رویانیان در بدو ورود به بازیکنانش پاداش‌های قابل توجه پرداخت کرد و سپس با کمک وزارت ورزش توانست بخشی از طلب بازیکنان را پرداخت کند، نمی‌خواهد نزد بازیکنانش جایگاه خود را از دست بدهد، به همین منظور انتظار می‌رود فتح الله زاده در نشست آتی هیات مدیره استقلال، اعضای هیات مدیره را تحت فشار قرار دهد تا آنها به واسطه نفوذ خود نزد وزیر ورزش مشکلات مالی استقلال را حل کنند تا بازیکنان استقلال بیس از این به فتح الله زاده فشار نیاورند.
esteghlali.com

خدا بده برکت به هر کی حال کنن پول میدن و بقیه ام که هیچی!
خدا لعنت کنه اونایی که فرق می زارن بین این دو تا تیم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کمک 2 میلیاردی عباسی به پرسپولیس"پولی به حساب استقلال واریز نشد!!!

عدم وجود منابع مالی کافی برای برطرف کردن مشکلات باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده را به شدت
گرفتار کرده به گونه‌ای که مدیرعامل باشگاه استقلال این روزها به دلیل نبود پول از حضور در جلسات کادر فنی و بازیکنان تیم فوتبال استقلال صرفنظر می‌کند تا مبادا با انتقادات غیر منتظره بازیکنان و کادر فنی استقلال مواجه نشود.

بازیکنان و کادر فنی استقلال که این روزها بابت بی پولی باشگاه با مشکلات متعددی روبرو هستند، پس از بازی برابر ملوان بندر انزلی انتقاداتی به شدت بابت بی پولی از مدیران این باشگاه انتقاد کردند اما وساطت منصور پورحیدری و پرویز مظلومی موجب شد صدای این اعتراض بیرون رختکن استقلال شنیده نشود اما سکوت بازیکنان بابت نارضایتی از بی پولی دوام زیادی نیاورد و امروز برخی بازیکنان به صورت نامحسوس از شرایط مالی حاکم بر باشگاه استقلال گلایه کردند تا بحران مالی در استقلال نمایان شود.

مدیرعامل استقلال که از شرایط موجود وجه رضایت ندارد، وقتی شنید وزارت ورزش و جوانان به رویانیان دو میلیارد تومان کمک مالی کرده است، به شدت از این نگاه متفاوت وزارت ورزش و جوانان ناراحت شد، به طوری که نارضایتی خود را به اطلاع مدیران وزارت ورزش و جوانان رساند تا آنها در کنار حل مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس، به فکر رفع مشکلات مالی استقلال نیز باشند.

گفته می‌شود مدیرعامل باشگاه استقلال روز شنبه پس از مرور مصاحبه محمد پنجعلی عضو هیات مدیره پرسپولیس در خصوص پرداخت بخشی از طلب بازیکنان پرسپولیس از سوی مدیرعامل باشگاه متوجه می‌شود وزارت ورزش و جوانان از طریق فدراسیون فوتبال بودجه قابل توجهی را در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار دادند تا آنها به واسطه دریافت این پول بخشی از مبلغ قرارداد بازیکنان این تیم را پرداخت کنند تا پرسپولیس گرفتار نارضایتی بازیکنانش نشود.

رایزنی گسترده مدیرعامل استقلال این واقعیت را فاش کرد که وزارت ورزش و جوانان در اقدامی قابل توجه نزدیک به دو میلیارد تومان در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار داده تا رویانیان با تزریق این پول بین بازیکنان پرسپولیس رضایت آنها را جلب کند و در هفته‌های پیش رو، روند نتیجه گیری پرسپولیس ادامه یابد.

مدیرعامل استقلال که انتظار شنیدن چنین خبری را نداشت، خیلی سریع با مدیران وزارت ورزش و جوانان تماس گرفت تا همانگونه که به باشگاه پرسپولیس پول تزریق شد، برای استقلالی‌هم چنین اتفاقی رقم بخورد اما گویا فتح الله زاده موفق نشد، به همین دلیل برخی نزدیکان باشگاه استقلال از ناراحتی مدیرعامل استقلال خبر دادند.

فتح الله زاده که دوست ندارد شرایط فعلی تیمش تحت الشعاع بحران بی پولی قرار گیرد، از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال درخواست کرد تشکیل جلسه دهند تا مشکلبا همفکری آنها حل شود. مدیرعامل استقلال وقتی دید رویانیان در بدو ورود به بازیکنانش پاداش‌های قابل توجه پرداخت کرد و سپس با کمک وزارت ورزش توانست بخشی از طلب بازیکنان را پرداخت کند، نمی‌خواهد نزد بازیکنانش جایگاه خود را از دست بدهد، به همین منظور انتظار می‌رود فتح الله زاده در نشست آتی هیات مدیره استقلال، اعضای هیات مدیره را تحت فشار قرار دهد تا آنها به واسطه نفوذ خود نزد وزیر ورزش مشکلات مالی استقلال را حل کنند تا بازیکنان استقلال بیس از این به فتح الله زاده فشار نیاورند.

خدا بده برکت به هر کی حال کنن پول میدن و بقیه ام که هیچی!
خدا لعنت کنه اونایی که فرق می زارن بین این دو تا تیم.

اگه راست باشه..جای تاسف داره..

البته قبلا هم شایعاتی مبنی بر قرمز بودن وزیر ورزش و حتی حضور اون در هیات مدیره باشگاه شنیده شده بود!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

گزارش تمرين استقلال

تیم فوتبال استقلال پس از شکست 4 بر 2 مقابل ملوان از ساعت 18 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی تمریناتش را پیگیری کرد که آرش برهانی و فرهاد مجیدی در تمرین امروز این تیم غیبت داشتند.

* ملی‌پوشان تیم استقلال نیز از جمله غابین تمرین امروز استقلال بودند ضمن آنکه جاسم کرار، هافبک عراقی در تمرین حضور داشت و پابه‌پای دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.

* حدود 15 نفر از هواداران تیم استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت داشتند.

* در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر مولایی مربی بدنساز به دویدن دور زمین پرداختند. سپس در کارهای تاکتیکی شرکت کرده و پس از آن به کارهای کششی رو آوردند. بخش پایانی تمرین استقلال به ارسال از جناحین و شوت به سمت دروازه اختصاص داشت ضمن آنکه بازیکنانی که در دیدار مقابل ملوان به صورت ثابت بازی کرده بودند تمرین سبکی نسبت به دیگر بازیکنان انجام دادند.

*استقبال اندک تماشاگران در تمرین امروز و همچنین غیبت ملی‌پوشان و یکی دو بازیکن دیگر سکوت خاصی را در ورزشگاه دستگردی حکمفرما کرده بود.

*تیم فوتبال استقلال فردا از ساعت 18 در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را دنبال خواهد کرد. این تیم در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر هفته آینده به مصاف راه‌آهن شهرری خواهد رفت.

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
آهنگ جديد و بسيار زيباي علي دانيال به نام استقلال

موزيك ويدئو جديد و بسيار زيباي علي دانيال با نام استقلال

Ali%20Danial%20-%20Esteghlal%20-%20HD.jpg

:happy:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر آبی دلان

اول از همه :

مرسی حمید جان ، فاز مبسوطی ارائه کردی :دی ، مشغول دانلودی یم !!

خب ! مثه اینکه حواشی هم هنوز ادامه داره ، ظاهرا سایتی خبر از صدور حکم جلب مدیر عامل استقلال رو داده بوده امروز !!

مصاحبه با فتح ا... زاده رو بخونید ددر همین رابطه :

خبر صدور حكم جلبم كذب است

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اوضاع در باشگاه قمر در عقربه و در این شرایط من چندان خوشبین نیستم.

حتی اگه همه این شایعات کذب باشه..بازم داره همینطوری به تیم ضربه میزنه...اونم هر روز..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا