• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

گزارش تمرين صبح امروز آبي پوشان

تمرین صبح استقلال ساعت 11 امروز در زمین دستگردی پیگیری شد.
در این تمرین علاوه بر ملی پوشان، فرهاد مجیدی و جاسم کرار هم غایب بودند.

پرویز مظلومی و هنکه نیز از غایبان تمرین صبح آبی پوشان بودند. این تمرین که به وزنه زدن اختصاص داشت، با 10 نفر برگزار شد.
تمرین عصر استقلال ساعت 18 برگزار می شود.

پورحيدري: با جاسم کرار برخورد مي شود

منصور پورحیدری در مورد شکست 4 بر 2 مقابل ملوان و اینکه استقلالی ها از زمین انزلی گلایه کرده اند، اظهار داشت: چمن انزلی خوب است اما وقتی باران می بارد شرایط بدی پیدا می کند. من گلایه ای از زمین نکردم. یکی از دلایل باخت می تواند زمین باشد اما همه دلیل شکست استقلال فقط زمین نبود. در این مسابقه تمرکز لازم را نداشتیم. نظم تیمی هم نداشتیم و همه این مسائل تاثیر گذاشت.

سرپرست تیم استقلال در خصوص اینکه اخراج پژمان منتظری چه تاثیری در شکست تیم داشت، گفت: مسلما وقتی تیم 10 نفره شود تاثیر می گذارد. نمی دانم چرا داور منتظری را اخراج کرد. یک بازیکن دیگر از ما و ملوان کنار بازیکنی که خطا روی او شد، بود. به هر حال همه چیز دست به دست هم داد تا استقلال ببازد. من این شکست را گردن زمین و داور نمی اندازم.

پورحیدری تاکید کرد: ملوان هم در این بازی خوب بود و زحمت کشید. آنها بلد بودند در آن زمین کار کنند اما ما بلد نبودیم. برای بازی آینده باید به فکر جمع کردن تیم باشیم و شرایط را مهیا کنیم. من برای کمتر شدن حاشیه از بازیکنان خواسته ام که مصاحبه نکنند و در مورد مسائل فنی هم خود مربیان باید تدابیری داشته باشند.

وی افزود: متاسفانه برای هفته بعد 12 روز لیگ تعطیل است و ما ملی پوشان خود را نداریم. می خواهیم با فلسطین بازی کنیم 12 روز لیگ تعطیل می شود. این گرفتاری ها باعث می شود که امسال حواسمان بیشتر جمع باشد تا تیم وارد حاشیه نشود و تیم هم ضربه نخورد.

سرپرست آبی پوشان در مورد مشکلات مالی بازیکنان گفت: این بحث هم مطرح است. به هر حال هیئت مدیره باید بررسی و راهکارهای قانونی را پیدا کند. برنامه کوتاه مدت برای حل شدن مشکلات مالی را در دستور کار خود قرار دهند.

پورحیدری در ارتباط با جاسم کرار تصریح کرد: قطعا با او برخورد می شود. البته او بعد از تعویض واکنشی نشان نداد اما وقتی می خواستیم به تهران بازگردیم متوجه شدیم که او بدون اجازه برگشته و به همین دلیل من به باشگاه نامه داده ام تا کمیته انضباطی برای او تشکیل شود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
غیبت مجدد مجیدی و کرار، حضور مدیر برنامه‌های جادوگر در تمرین آبی‌ها

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال استقلال جهت آماده‌سازی برای دیدار مقابل راه‌آهن از ساعت 18 امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که فرهاد مجیدی باز هم در تمرین این تیم شرکت نکرد و جاسم کرار که بعد از پایان بازی با ملوان به همراه کاروان تیمش به تهران برنگشته بود پس از یک نوبت تمرین در کنار استقلالی‌ها مجدداً امروز در دو نوبت صبح و عصر در تمرین تیمش غیبت کرد. منصور پورحیدری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام کرده بود که با این بازیکن برخورد خواهد شد.

* آرش برهانی که در تمرین روز گذشته شرکت نداشت قبل از آغاز تمرین امروز استقلال دقایقی با پرویز مظلومی به صحبت پرداخت.

* در حالی که تمرین آبی‌پوشان هنوز آغاز نشده بود حنیف عمران‌زاده وارد زمین شد و برای دقایقی با مدیر روابط عمومی استقلال صحبت کرد. این صحبت‌ها ادامه داشت تا جایی که عمران‌زاده چندین‌بار قصد داشت از زمین بازی خارج شود و مشخص نبود این صحبت‌ها در چه موردی انجام می‌شود اما از آنجایی که به تازگی خبرنگاران به فال‌گوش بودن متهم نشوند این موضوع را پیگیری نکردند. این بازیکن بلافاصله بعد از صحبت به تنیس‌فوتبال در کنار دیگر بازیکنان پرداخت.

* ابوالفضل جلالی مدیر برنامه‌های علی کریمی در تمرین امروز استقلال شرکت کرد اما دلیل حضور او مشخص نبود.

* ملی‌پوشان تیم استقلال به دلیل شرکت در تمرینات تیم ملی غایب بودند. هنکه نیز که در تمرین صبح حضور نداشت، در تمرین بعدازظهر نیز حاضر نشد.

* تنها 10 نفر از هواداران استقلال از نزدیک نظاره‌گر تمرین این تیم بودند.

* دویدن دور زمین،‌کارهای تاکتیکی، زدن ضربه به دروازه‌های کوچک از فاصله‌های دور و انجام حرکت‌های سرعتی از اصلی‌ترین ‌آیتم‌های تمرین امروز آبی‌پوشان بود.

تمرین تیم استقلال ساعت 19 به پایان رسید. این تیم در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف راه‌آهن شهرری خواهد رفت.

ادامه روند حاشیه ها اینبار با مصاحبه حنیف :

12102384_PhotoA.jpg

هیئت مدیره جای ما بود نمی‌توانست راه برود/فقط موقع باخت‌ پیدایشان می‌شود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

نبینم فاز دپرسی بیاد!

خب / طبق انتظار تیم رو دارن میبرن سینه دیوار! ولی جای فرارمون زیاده و گیر این تله ها نمیافتیم. بازیکنها هم خوشبختانه حواسشون جمعه. امروز از ارش و میلاد حرفهای خوبی خوندم تو روزنامه ها. حاجی هم توپ و انداخته تو زمین دولت و از طرفی اینطور موقعیت سنجی های بازیکن ها برای جو تیم ضرری نداره مثل همین مصاحبه حنیف. مرسی آقا فرزاد مصاحبه جالبی بود.
فقط این مشکل کرار و ولید میمونه که کرار و شک ندارم دو زاریش رو میندازن براش که دستش بیاد کجا اومده ! ولید هم یا اروم میشه و یا نقره داغش میکنن. بهر حال نصف نیم فصل رو اومدیم و کم کم فریدون هم اضافه میشه و تا نیم فصل باز تیم ترمیم میتونه بشه.
حاجی هم واقعا دمش گرم باشه ایشا...

دوستان نگران نباشید/ این اردوی تیم ملی خوب موقعی برامون پیش اومد و تا بازی بعدی اوضاع تیم کاملا ردیف میشه. همه چی درست هست و بهترم میشه به نظرم.

آهنگ جديد و بسيار زيباي علي دانيال به نام استقلال

موزيك ويدئو جديد و بسيار زيباي علي دانيال با نام استقلال

حمید جان خیلی دمت گرم. ما نیز در دانلود به سر میبریم

ادیت:
اینو الان دیدم. جمله قشنگیه و بدرد ما هم میخوره. البته اینو ابراهیم زاده گفته: روزهاي سخت مي‌گذرد و انسان‌هاي سخت باقي مي‌مانند

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام
خب / طبق انتظار تیم رو دارن میبرن سینه دیوار! ولی جای فرارمون زیاده و گیر این تله ها نمیافتیم. بازیکنها هم خوشبختانه حواسشون جمعه. امروز از ارش و میلاد حرفهای خوبی خوندم تو روزنامه ها. حاجی هم توپ و انداخته تو زمین دولت و از طرفی اینطور موقعیت سنجی های بازیکن ها برای جو تیم ضرری نداره مثل همین مصاحبه حنیف. مرسی آقا فرزاد مصاحبه جالبی بود.
دوستان نگران نباشید/ این اردوی تیم ملی خوب موقعی برامون پیش اومد و تا بازی بعدی اوضاع تیم کاملا ردیف میشه. همه چی درست هست و بهترم میشه به نظرم.

درود بر جواد انرژی مثبت

مشکل اصلی و اساسی تزریق نشدن پوله ، الانم با 25 سال پیش کلی تفاوت کرده که بازیکنا با موتور گازی میرفتن سر تمرین و اصلا پولی در کار نبود ، امیدوارم هرچه زودتر یک پول درست و حسابی به تیم تزریق بشه والا امروز فرداس که مجتبی و بقیه بروبچ هم صداشون دربیاد

حنیف هم خدائیش حق داره ، این هیئت مدیره هم بد نیست بجای جلسات پشت هم به فکر حل مسائل مادی باشه

خداکنه این مشکلات هرچه زودتر حل شه تا یه وقت خدای نکرده آخر فصل افسوس این امتیازات از دست رفته رو نخوریم

راستی این لینک کلیپ تصویری هم مشکل داره ظاهرا بعدد 70 مگ دانلود قطع شد :(

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود بر پایه ی ثابت خودت آقا برای این تاپیک دلبر :دی

کلیپه برا من دی ال شد فرزاد جان.

همه مستندات هم تایید شد با جزئیات :دی / فرهادش هم زیاد بود حال داد. ناصر خانش هم بجا بود. روحش شاد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر پایه ی ثابت خودت آقا برای این تاپیک دلبر :دی
کلیپه برا من دی ال شد فرزاد جان.
همه مستندات هم تایید شد با جزئیات :دی / فرهادش هم زیاد بود حال داد. ناصر خانش هم بجا بود. روحش شاد.

مخلصم برادر
منم موبایلیشو دانلود کردم دیدمش آخر

گفتی ناصر خان ، دم هواداران اس اس تو انزلی هم گرم که یاد اون زنده یاد رو تو ورزشگاه زنده نگه داشتن :

mal%20(5).jpg

اینم یه مصاحبه با مهدی رحمتی که خوندنش خالی از لطف نیست :

حرفهاي رحمتي؛ از باخت به ملوان گرفته تا پاسخ به اتهامات مالي

سید مهدی رحمتی در گفتگو با وب سایت شخصی خودش مسايلي را مطرح كرده است؛ بخشي از حرفهاي او به شرح زير است:

... قطعا سهل انگاری خودمان دلیل اول شکست برابر ملوان بود و شرایط بسیار نامطلوب زمین نیز تاثیر بسیاری در عملکرد استقلال داشت... .

میخواهم بگویم استقلال در ابتدای فصل بدون حضور بسیاری از اعضای کنونی هیئت مدیره و با تلاش دکتر فتح اله زاده، دکتر امیدوار رضایی، آقای علی امیری و سایر معاونین باشگاه بسته شد و این گروه توانستند تیم خوبی را برای استقلال ببندند . بسیاری از بازیکنان جدید و قدیم استقلال سالهاست فتح اله زاده را میشناسند و برای حرفش اعتبار خاصی قائلند... فتح اله زاده هم به زحمت صورت خودش را سرخ نگه داشته و از منابع مالی شخصی خود گذاشته تا چرخ باشگاه بچرخد... اظهار امیدواری میکنم مشکلات موجود ظرف همین یکی دو روز برطرف شود …

80 میلیون تومان از باشگاه سپاهان طلب کارم که هنوز پرداخت نشده و یک نکته مهم دیگر وجود دارد که دوست نداشتم رسانه ای شود ولی مجبورم بگویم تا دینی به گردن من نباشد. آقایان حق بچه های محک نباید پایمال شود. پاداش های من در موفقیت های سپاهان حدود 35 میلیون تومان بود که ازشما خواهش کردم آنرا به حساب بچه های محک واریز کنید، این نذر من بود برای موفقیت تیم ولی علاوه بر تماس ها و خواهش های شفاهی من این اتفاق نیفتاد، حالا در رسانه ها میگویم حق بچه های محک خوردن ندارد و نباید خودتان را مدیون آنها کنید.
من به صورت قانونی طلبم را خواهم گرفت ولی اگر حق این بچه ها پایمال شود آنهایی که این مهم را نادیده گرفتند باید تا قیامت جوابگو باشند... من از خدا می ترسم و در پایان میگویم اگر ذره ای دروغ در حرف هایم بود خدا از من نگذرد... از هوادارن استقلال که حامی بزرگی برای این تیم هستند، اهل وعده دادن نیستم اما به آنها قول میدهم با صد در صد توان برای موفقیت استقلال تلاش خواهیم کرد تا قهرمان لیگ برتر شویم .

وب سایت رسمی سید مهدی رحمتی

این عکس هم جالب بود به نظرم :happy:

4tofangdar.jpg

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

اینم یه مصاحبه با مهدی رحمتی که خوندنش خالی از لطف نیست :

حرفهاي رحمتي؛ از باخت به ملوان گرفته تا پاسخ به اتهامات مالي

سید مهدی رحمتی در گفتگو با وب سایت شخصی خودش مسايلي را مطرح كرده است؛ بخشي از حرفهاي او به شرح زير است:

... قطعا سهل انگاری خودمان دلیل اول شکست برابر ملوان بود و شرایط بسیار نامطلوب زمین نیز تاثیر بسیاری در عملکرد استقلال داشت... .

میخواهم بگویم استقلال در ابتدای فصل بدون حضور بسیاری از اعضای کنونی هیئت مدیره و با تلاش دکتر فتح اله زاده، دکتر امیدوار رضایی، آقای علی امیری و سایر معاونین باشگاه بسته شد و این گروه توانستند تیم خوبی را برای استقلال ببندند . بسیاری از بازیکنان جدید و قدیم استقلال سالهاست فتح اله زاده را میشناسند و برای حرفش اعتبار خاصی قائلند... فتح اله زاده هم به زحمت صورت خودش را سرخ نگه داشته و از منابع مالی شخصی خود گذاشته تا چرخ باشگاه بچرخد... اظهار امیدواری میکنم مشکلات موجود ظرف همین یکی دو روز برطرف شود …

80 میلیون تومان از باشگاه سپاهان طلب کارم که هنوز پرداخت نشده و یک نکته مهم دیگر وجود دارد که دوست نداشتم رسانه ای شود ولی مجبورم بگویم تا دینی به گردن من نباشد. آقایان حق بچه های محک نباید پایمال شود. پاداش های من در موفقیت های سپاهان حدود 35 میلیون تومان بود که ازشما خواهش کردم آنرا به حساب بچه های محک واریز کنید، این نذر من بود برای موفقیت تیم ولی علاوه بر تماس ها و خواهش های شفاهی من این اتفاق نیفتاد، حالا در رسانه ها میگویم حق بچه های محک خوردن ندارد و نباید خودتان را مدیون آنها کنید.
من به صورت قانونی طلبم را خواهم گرفت ولی اگر حق این بچه ها پایمال شود آنهایی که این مهم را نادیده گرفتند باید تا قیامت جوابگو باشند... من از خدا می ترسم و در پایان میگویم اگر ذره ای دروغ در حرف هایم بود خدا از من نگذرد..
. از هوادارن استقلال که حامی بزرگی برای این تیم هستند، اهل وعده دادن نیستم اما به آنها قول میدهم با صد در صد توان برای موفقیت استقلال تلاش خواهیم کرد تا قهرمان لیگ برتر شویم .

وب سایت رسمی سید مهدی رحمتی

این عکس هم جالب بود به نظرم :happy:

این نکته از حرف های رحمتی اگه صحت داشته باشه...به جرات میتونم بگم بلایی که سر سپاهان اومد در آسیا رو باید یه جورایی به همین حساب گذاشت...چون من خودم یه جورایی به این محک خیلی اعتقاد دارم..هر وقت من نذری برای این بچه ها کردم..شگفت زده..جواب گرفتم..و برخی مواقع اینقدر واضح بوده که گریم گرفته..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

خبرهايي از استقلال
درحالی که برخی از مرخصی اجباری برای جاسم کرار خبر داده اند و اعلام شده که تا مشخص شدن وضعیت او در کمیته انضباطی به او گفته اند در تمرینات حاضر نشود، این بازیکن عراقی به دلیل مشکلات شخصی با اجازه باشگاه مرخصی چهار روزه گرفته تا به کشورش برود و این مشکل را حل کند.

کمیته انضباطی جاسم کرار به دلیل رفتار او در جریان بازی با ملوان و ترک انزلی بدون اجازه مربیان به زودی در باشگاه استقلال برگزار می شود.

* فرهاد مجیدی که چند روزی است در تمرینات استقلال غایب است، به امارات سفر کرده و روز جمعه به ایران باز می گردد.

* میشائیل هنکه که روز گذشته در تمرین استقلال غایب بود امشب راهی آلمان می شود. وی روز گذشته برای شرکت در کلاس مربیگری در کشورش به دنبال انجام دادن کارهای خروج خود بود و با حل شدن این موارد امشب به آلمان می رود و تا یک هفته در تمرین استقلال نیست.

تصميم‌گيري جديد در هيئت مديره استقلال
در جلسه روز گذشته هیئت مدیره استقلال تصمیم گرفته شد حسین فرزامی به عنوان دبیر هیئت مدیره فعالیت کند.

در این جلسه که از ساعت 16 تا 20:30 برگزار شد به غیر از امیدوار رضایی که استعفا کرده سایر اعضا حضور داشتند.

جواد زرینچه در جلسه گذشته به عنوان مسئول کمیته اقتصادی انتخاب شده و در مصاحبه های مختلف اعلام کرده بود در این کمیته فعالیتش را ادامه نمی دهد همچنان در سمت خود باقی ماند و قرار شد افرادی که فعالیت اقتصادی انجام می دهند به زرینچه معرفی شوند تا راهکارهای درآمدزایی برای باشگاه به وجود بیاید.

در این جلسه قرار شد اعضای هیئت مدیره استقلال شنبه هفته آینده از آکادمی باشگاه استقلال، ورزشگاه مرغوبکار و محل ساختمان جدید باشگاه که در حال ساخت است بازدیدی داشته باشند.

در جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال در مورد مسائل مالی و پرداخت قرارداد بازیکنان هم صحبت شد و در صورت فراهم شدن شرایط ظرف دو سه روز آینده قرار است بدهی های فصل گذشته و مقداری از قراردادهای فصل جاری پرداخت شود.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام.
متاسفانه چند روزیه دشمنای استقلال دست به کارن تا از فرصت پیش اومده نهایت سوء استفاده رو بکنن و تا میتونن به تیم ضربه وارد کنن. مورد هاش کم هم نیستن , اما امید به منصور خان دارم ایشالا جمعش میکنه.

اینم یه بیانیه هست در همین مورد از طرف کانون هواداران:

هواداران محترم باشگاه استقلال به هوش باشند

هواداران محترم باشگاه استقلال به هوش باشند که مدتی است یکی از سایت های خبری با انتشار اخبار حاشیه ای و دامن زدن به شایعات بی اساس سعی در برهم زدن آرامش حاکم بر تیم و باشگاه استقلال دارد.

دست اندرکاران بخش ورزشی این سایت هر روز سعی می کنند به بهانه های مختلف و پیش کشیدن مسایل مالی مصاحبه ای از بازیکنان استقلال تهیه کنند و با شگردهای خاص در تنظیم آن، بازیکنان را در برابر باشگاه قرار دهند. سؤال اینجاست که چرا خبرنگار این خبرگزاری نیمه رسمی عزیز از بازیکنان پرسپولیس در مورد مشکلات مالی سوالی نمی پرسد؟

این در شرایطی است که بر اساس اطلاعات ما بازیکنان استقلال تا امروز دریافتی بیشتری نسبت به بازیکنان بسیاری از تیمها لیگ داشته اند. هر چند که مبلغ قابل توجهی به بازیکنان پرداخت نکرده ایم

امروز این موضوع را سربسته با مسوولان ارشد این سایت و هواداران استقلال درمیان می گذاریم،‌اما اگر قرار باشد این توطئه ها ادامه یابد به ناچار واضح تر در این باره سخن خواهیم گفت.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اینم یه متن در مورد فرهاده. نمیدونم خوندینش یا نه اما ازتون خواهش میکنم با این که متن طولانیه اما این رو تا آخرش بخونید...
تیترش رو هم ناقص میذارم تا کسایی که نخوندنش بدون هیچ گونه دید اولیه ای تا آخر بخونن

فرهاد ،‌مردی که ...

آخرین بازمانده نسل طلایی فوتبال ایران که جزو گروه فاتحان آن بازی به‌یادماندنی و شکوهمند در ملبورن استرالیا و صعود به جام جهانی لقب گرفته است دنیای متفاوتی با سایر همرزمان خود دارد. فرهاد مجیدی به‌دلیل محدودیت‌هایی که برای خود در ارتباط با خبرنگاران ایجاد کرده- به قول خودش فقط با 2 روزنامه ورزشی و یک خبرگزاری گفت‌وگو می‌کند- همواره به عنوان یک علامت سوال میان خبرنگاران و اصحاب رسانه مطرح بوده است. همین دوری همواره شایعاتی را پیرامون کاپیتان استقلال ایجاد کرده است؛ شایعاتی که حتی به زندگی شخصی او رسوخ پیدا کرده و گاها روابط خانوادگی او را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است. فرهاد دنیای متفاوتی دارد که این حاصل تعریف خاصی است که او از زندگی می‌کند، می‌گوید: «دیگر نمی‌توانم در زندگی‌ام به افراد زیادی اعتماد کنم. آنها که در دایره معتمدین من قرار دارند بسیار محدودند؛ شاید به تعداد انگشتان دو دست هم نرسند!»
روشی که مجیدی امروز در زندگی خود به‌کار گرفته حاصل اتفاقاتی است که از زمان حضورش به عنوان یک ستاره نوظهور در فوتبال بر او گذشت. فرهاد گاهی از سوی رسانه‌ها چنان بزرگ شد که تا مرز انفجار پیش رفت و گاهی نیز آنقدر به زیر کشیده شد که می‌رفت تا مرز نابودی پیش برود. سیاست‌های ابداعی و گاها احساسی مصائب و مشکلات فراوانی را برای مجیدی به وجود آورد تا او را مجبور کند در بازگشت به فوتبال ایران از نظر برقراری ارتباط، به‌خصوص با رسانه‌ها دچار تغییرات فراوانی شود. علامت سوال فرهاد میان رسانه‌ها هر روز بزرگ و بزرگ‌تر خواهد شد تا این حقیقت را باور کنیم که مجیدی دیگر نمی‌خواهد مثل دوران جوانی‌اش رفتار و درهای زندگی خود را به روی همگان باز کند. فرهاد حصاری دور خود کشیده که تا زمان حیاتش باقی خواهد ماند.

..دوباره فرهاد، دوباره استقلال. پس از سال‌ها بازی در لیگ امارات به خانه بازگشته است. سرنوشتش دوباره با دستان اسطوره (ناصر حجازی) گره خورده است. هنوز هم او را باور دارد، مثل روزی که از بهمن کرج به استقلال آمد. حجازی پایش را در یک کفش کرده و مدام می‌گوید: «پس این فرهاد چی شد؟ بیاوریدش.» چند بازی از لیگ گذشته که ناگهان سر و کله فرهاد پیدا می‌شود. بله، فرهاد آمد. با استقبال سردی از سوی علیرضا منصوریان و پیروز قربانی! فرهاد به نگاه‌های‌شان بی‌توجه است. به آینده خیره شده، به روزهای بهتر: «من تازه 30 ساله‌ام، پس می‌توانم.» حجازی، فرهاد 30 ساله را باور دارد اما همبازی‌هایش به او می‌خندند ... نه، یک فصل بیشتر دوام نخواهد آورد. فرهاد تمام شده. چه سرنوشتی در انتظار فرهاد خواهد بود؟ فصل هفتم فصل بدی بود؛ کابوس‌وار و بسیار ناامیدکننده. حجازی میانه‌های راه برکنار شد و فیروز کریمی آمد. از دست او هم کاری ساخته نبود. استقلال سیزدهم شد تا خرید بازیکنی پا به سن گذاشته همچون فرهاد به سخره گرفته شود. آمدن امیر قلعه‌نویی شایعات درباره فرهاد مجیدی را بیشتر می‌کند اما قرارداد 2 ساله فرهاد مانع از کنار گذاشتنش می‌شود. بی‌میلی امیر قلعه‌نویی به فرهاد کاملا مشهود است. از همان بدو ورود برخورد بسیار سردی با مجیدی دارد. فصل هشتم شروع می‌شود. یک تغییر ناگهانی در رأس مدیریت باشگاه استقلال تا حدودی معادلات امیر را بر هم می‌زند. او یک هفته بیشتر فرصت ندارد. استقلال هفته پنجم در رتبه هفدهم! تغییر مدیریتی مثل یک شوک بود. استقلال جان گرفت اما بدون فرهاد. فرهاد پشت دروازه‌ها با بازیکنان ذخیره بغل پا می‌زند و استقلال هم آن طرف مدام حریفانش را شکست می‌دهد! برد پشت برد و پیروزی پشت پیروزی. امیر قلعه‌نویی ناگهان جان می‌گیرد و حس بی‌اعتمادی‌اش به فرهاد مجیدی بیشتر می‌شود.
سرمربی استقلال نظری جویباری را صدا می‌زند و از او می‌خواهد کار را تمام کند: «برو به واعظ بگو من این فرهاد پیر را نمی‌خواهم. یعنی از اول هم او را نمی‌خواستم. تا وقت هست او را با سیدصالحی معاوضه کنید حتی اگر تا 50 میلیون تومان هم خواستند اشکالی ندارد. فقط فرهاد را رد کنید، برود!» نظری جویباری پیغام امیر را بی‌معطلی به دفتر واعظ آشتیانی برد: «آقا امیر می‌گوید فرهاد را با مهاجم پیکان (سیدصالحی) معاوضه کنیم. انگار به کارش نمی‌آید.» واعظ از این پیشنهاد جا می‌خورد: «برو به امیر بگو اگر 100 میلیون هم بدهند من حاضر نیستم مجیدی را به آنها بدهم!» از همانجا آتش اختلاف میان واعظ آشتیانی و امیر قلعه‌نویی روشن می‌شود. واعظ اجازه نمی‌دهد فرهاد از استقلال جدا شود. او را باور دارد و می‌داند انگیزه و تجربه‌اش به کار استقلال خواهد آمد. فصل هشتم با قهرمانی استقلال به پایان رسید. فرهاد در آن فصل هم مثل فصل هفتم کمرنگ بود. امیر قلعه‌نویی بیشتر به بازیکنان خودش دل می‌بست و خبری از مجیدی نبود. قهرمانی استقلال شایعه جدایی فرهاد را قوت می‌بخشید اما مدیران دوباره پای او نشستند. فرهاد ماند و آرام، آرام جان گرفت. حضور صمد مرفاوی امیدهایش را بیشتر می‌کرد.

حالا پیراهن شماره 7 بیشتر به تنش می‌نشست؛ پیراهنی که ماجرا دارد! قبل از شروع فصل هشتم نظری جویباری به خواست امیر قلعه‌نویی پیراهن شماره 7 را به خسرو حیدری می‌دهد. امیر دستور داده پیراهن شماره 7 را خسرو به تن کند و فرهاد همان شماره 27 را بپوشد. پیراهنی که به ناچار فصل هفتم تن می‌کرد. آن روزها پیراهن شماره 7 تن محمد نوازی بود و فرهاد نمی‌توانست شماره دلخواهش را بپوشد. باز هم پیراهن شماره 7 به بازیکن دیگری داده شده است. امیر قلعه‌نویی لجبازی را با مجیدی زود شروع کرده بود. می‌توانست با همین اعداد اعصاب مجیدی را در اولین تمرین به هم بریزد. خسرو حیدری اما دستش نمی‌رود که پیراهن شماره 7 را بردارد. یک روز پس از تقسیم پیراهن‌ها، خسرو در اولین تمرین پیراهن شماره 7 را نمی‌پوشد. نگاهی به فرهاد می‌اندازد و می‌گوید: «برای من افتخار است که شما این شماره را بپوشید. 7 به تن من نمی‌آید. آقا فرهاد شما بپوشیدش.» از همانجا پایه‌های دوستی عمیق با خسرو حیدری شکل می‌گیرد. همان شد که فرهاد پس از جدایی خسرو در فصل دهم گفت: «هر طور شده او را فصل بعد به استقلال برمی‌گردانم، خسرو متعلق به استقلال است.» تیر امیر قلعه‌نویی به سنگ می‌خورد. پروژه از بین بردن فرهاد باز هم ناکام می‌ماند. چرا خسرو آن کار را انجام داد؟ امیر بارها این سوال را از خود می‌پرسد اما به پاسخی نمی‌رسد. امیر می‌خواست از فرهاد یک بازیکن ناکارآمد بسازد غافل از اینکه او بعدها به اسطوره هواداران تبدیل خواهد شد، غافل از اینکه فرهاد در 3 دربی پی در پی گل می‌زند و تا مرز انتخاب به عنوان مرد سال آسیا پیش می‌رود و ... رفاقت خسرو و فرهاد از آن روز پیچیده و پیچیده‌تر شد، به‌طوری که معمولا در اردوها در یک اتاق می‌خوابند. خسرو، فرهاد را اینگونه تعریف می‌کند: «فرهاد شب‌هایی که در اردو با هم هستیم فقط کتاب می‌خواند و زود هم می‌خوابد. تا حالا او را عصبی و پرخاشگر ندیده‌ام. سعی می‌کند همیشه آرام باشد. رابطه بسیار خوبی با هم داریم. اهل شوخی‌های ناجور نیست و به تمیزی هم علاقه زیادی دارد.»

حرف‌های خسرو ما را به اعماق زندگی فرهاد می‌برد، جایی که برای خیلی‌ها معما شده است. او چه‌کار می‌کند و چه‌کار نمی‌کند؟! فرهاد کیست؟ فرهاد چیست؟ زندگی او چگونه با فوتبال گره خورد؟ برای یافتن پاسخ این سوال می‌توان سفری کوتاه به تاریخ داشت. هفتم مهر ماه سال 1377. فینال بین قاره‌ای میان تیم‌های ایران و الجزایر، ورزشگاه آزادی. استادیوم مملو از تماشاگر است. الجزایر، رباح ماجر ستاره بی‌مثالش را هم با خود به تهران آورده؛ مردی که با پشت پا در فینال جام باشگاه‌های اروپا با پیراهن تیم پورتو دروازه باواریایی‌ها را گشود. الجزایر تیم شگفت‌انگیزی است. تیم ایران با مربیگری علی پروین وارد میدان می‌شود. فرهاد مجیدی پشت دروازه نشسته است. شب قبل از مسابقه پدرش را مجبور می‌کند حتما این بازی را از نزدیک تماشا کند. پدرش کارمند وزارت صنایع دفاع است. نمی‌تواند فرهاد را با خود به ورزشگاه ببرد. برای همین دایی فرزندش مامور بردن فرهاد به ورزشگاه می‌شود. فرهاد آن روزها هنوز رویای فوتبالیست شدن را در ذهن نمی‌پروراند. مثل یک تماشاگر عادی بود، فقط درس، مشق و مدرسه! اما ناگهان جرقه‌های ذهن او روشن شد. آنجا که یک شماره 7 فرهاد را مجذوب خودش می‌کند. از مجید نامجو مطلق حرف می‌زنیم. زوج او و جواد زرینچه در بازی با الجزایر رویایی بود. آن روز آقا مجید هرگز نمی‌دانست که بازی چشمنواز و خیره‌کننده‌اش خالق یک اعجوبه دیگر خواهد شد. بله، آن روز مجید نامجو مطلق در ورزشگاه آزادی سازنده فرهاد مجیدی بود. فرهادی که بعدها جادوی فوتبال روح و جسمش را تسخیر کرد و با همان پیراهن شماره 7 رویایی در استقلال ظهور کرد. نمی‌دانیم مجید نامجومطلق را ستایش کنیم که ناخواسته خالق مجیدی بود یا خودش را؟! کدام یک خالق فرهاد بودند؟! فرهاد و انگیزه‌هایش، فرهاد و رویاهایش؟! یا آقامجید و تکنیک بی‌مثالش؟

مجید نامجومطلق هنوز هم برای فرهاد مجیدی الگو است؛ الگویی از حرکت و پیشرفت. به او نگاه می‌کند و نت‌ برمی‌دارد. فرهاد دفترچه‌ای دارد که شاید بعدها قیمت پیدا کند! او طی همه این سال‌ها بیکار ننشسته و برای محقق کردن رویای مربیگری خود تلاش می‌کند. طی سال‌هایی که پشت سر گذاشته نوع تمرین‌های مربیان خود را در دفترچه‌اش یادداشت کرده، از شیوه تمرین‌ها تا نحوه برخورد. از متسو چیزهای زیادی نوشته است. به یاد می‌آورد که چگونه با مربیگری او در تیم العین قهرمان آسیا شد. فرهاد دیدگاه و دکترین اریش روته مولر را هم باور دارد. در فصلی که مولر همکار مرفاوی بود، فرهاد چیزهای زیادی از او یاد گرفت. او تمرین‌های روته مولر را هم مکتوب کرده است تا شاید روزی این اصول را در میدان مربیگری به کار بگیرد. امروز اگر از فرهاد مجیدی بپرسید دوست داری در آینده چه کسی مربی استقلال شود قطعاً می‌گوید «مجید نامجومطلق». مجید نامجومطلق برای فرهاد الگویی از حرکت و پیشرفت در بازی‌های استقلال هم بود. بازی استقلال – راه‌آهن در فصل نهم گواهی صادق بر این مدعا است. همان بازی که فرهاد مجیدی پس از گلزنی پیراهنش را از تن خارج کرد و به سوی سکوها دوید. چه شد که فرهاد آن گل را زد؟ رد پای مجید نامجو در آن گل حس می‌شود. رد پایی که تا امروز پنهان مانده. بین نیمه صمد مرفاوی از نامجو مطلق می‌خواهد با بازیکنان حرف بزند. مطلق هم رو به فرهاد می‌کند و می‌گوید: «در این شرایط تو باید به داد استقلال برسی. فقط بازیکنان بزرگ و باتجربه می‌توانند از پس کار برآیند. فرهاد برو و یک کاری کن.» گل زیبایی بود. فرهاد ناگهان به آسمان برخواست و با ضربه سر دروازه راه‌آهن را گشود. بازی داشت تمام می‌شد...

اما بازی دوباره شروع شده است. فصل نهم فصل خوبی بود و فصل دهم بهتر هم شد. رسانه‌ها فشار می‌آورند تا فرهاد مجیدی به تیم ملی دعوت شود. افشین قطبی سختگیری می‌کند تا اینکه فرهاد تا آستانه انتخاب به عنوان مرد سال آسیا پیش می‌رود. او به ناچار فرهاد را فرا خواند. فرهاد پس از سال‌ها دوباره به تیم ملی آمد. این بار دیگر خبری از تماس‌های واسطه‌ها نبود. گفته می‌شد در زمان مربیگری میروسلاو بلاژویچ و برانکو ایوانکوویچ عده‌ای با مجیدی تماس می‌گرفتند و از او می‌خواستند با پرداخت مبلغی حضور خود در تیم ملی را تضمین کند. فرهاد این تماس‌ها را جدی نمی‌گرفت. با اینکه رفتار خوبی از جانب مردان کروات سر نزد اما با سکوت خود تهران را ترک کرد و بار دیگر راهی امارات شد. دعوت دوباره به تیم ملی یادآور آن تماس نیست اما اختلاف با علیرضا منصوریان باعث می‌شود خیلی زود روی نیمکت تیم ملی بنشیند. فرهاد فی‌الفور انصراف خود را از تیم ملی اعلام کرد اما رفتارهای قطبی و همکارانش انگیزه‌ای شد تا فرهاد تلاش کند و دوباره به تیم ملی برگردد. تصور می‌شد او فصل یازدهم دیگر تمام شود اما خواب‌هایی که برای مجیدی دیده بودند تعبیر نشد. مجیدی از هفته دوم کارش را شروع کرده با گلزنی‌های پی در پی تا اینکه کروش پرتغالی دوباره او را به تیم ملی فرا خواند. فرهاد خندید و فی‌الفور دعوت کروش را قبول کرد. شاید آن دفترچه مخصوصش با حضور در تمرین‌های کروش رنگ و بوی دیگری به خود می‌گرفت. فرهاد رفت و در ترکیب اصلی تیم ملی هم قرار گرفت. با خودش می‌گفت: «دیدید مچ قطبی را خواباندم؟!»

... امروز روز دیگری است. طعم انتقام از قطبی و همکارانش را چشیدم. به امیر قلعه‌نویی هم فهماندم که تمام نمی‌شوم. همان امیری که می‌خواست اواسط فصل هشتم من را به دلیل پیری و کهولت سن از استقلال بیرون کند و به پیکان بفرستد. حالا باید تصمیم‌ دیگری بگیرم؛ تصمیمی که شاید همه را متعجب کند.
... امروز، روز دیگری است. فرهاد جام جهانی 2006 را به خاطر می‌آورد آن روز که پیرمردی در قامت دایی جوان و گلزن! در خط حمله تیم ملی قرار گرفته است و با نمایش اسفبار خود نزدیک‌ترین دوستانش را هم به گروه مخالفان می‌فرستد. با خود می‌گوید: «من 3 سال دیگر 38 ساله خواهم شد. من آن روزها پیر شده‌ام. نمی‌توانم برای تیم ملی مهره مفیدی باشم!» فرهاد در اعماق وجود خود صعود به جام جهانی فوتبال را قطعی می‌داند. او معتقد است تیم ملی با کروش آینده درخشانی خواهد داشت. آینده‌ای شاید شبیه آنچه با ولاسکوی آرژانتینی در تیم ملی والیبال کشورمان می‌بینیم. باید کاری کرد تا اتفاقات جام جهانی 2006 دوباره تکرار نشود. همان فضاحتی که علی دایی خالقش بود. حتی آن بازوبند کاپیتانی هم در دستانش سنگینی می‌کرد. فرهاد نمی‌خواهد دایی دوم باشد؛ نه نمی‌خواهد. با خودش کلنجار می‌رود. با دوستش تماس می‌گیرد. دوستی که تحولات زیادی در زندگی‌اش ایجاد کرده. دوستی که فرهاد را مرد دیگری کرده است: «می‌خواهم از تیم ملی خداحافظی کنم.» دوست لبخند می‌زند و می‌گوید: «تصمیم خوبی است. درنگ نکن اسطوره می‌شوی و اسطوره می‌مانی.» مسیری که آمده بود را دوباره تا خانه برمی‌گردد. قلم برمی‌دارد و شروع می‌کند به نوشتن: «من فرهاد مجیدی از تیم ملی رفتم تا فرصتی ایجاد شود برای جوان‌ها. خداحافظ.»

و این چنین فرهاد دوباره با تیم ملی، با رویاهایش، با افزایش تعداد بازی‌های ملی‌اش و با افزایش تعداد گل‌هایش وداع کرد اما داستان همچنان ادامه دارد. فرهاد می‌ماند تا شاید در استقلال افتخاری متفاوت را تجربه کند. این همان فرهاد است که امیر قلعه‌نویی لحظه‌ای باورش نداشت. این همان فرهاد است که امیر قلعه‌نویی نتوانست لحظه‌ای از او در جهت افزایش توان و قدرت تیمی‌اش بهره بگیرد. او حالا شاه مهره‌ای است در دستان پرویز مظلومی تا شاید به زودی خود را بر بام فوتبال آسیا هم ببیند. فرهاد با کوهی از انگیزه پیش می‌تازد. پسری که مجذوب سانترهای خلاقانه مجید نامجو در بازی ایران – الجزایر شد. مردی که محمد مایلی را در اوج سختگیری مجذوب خود کرد. از نسلی که با فوتبال گل کوچک خیابانی با آن تکنیک‌های ساختگی و فی‌البداهه دروازه‌های پیشرفت را به سوی خود گشود تا حتی هواداران ارتش سرخ هم از او به نیکی یاد کنند. این همان فرهاد ژنرال خیالی است که نه در حضیض بلکه در اوج کنار می‌رود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

ممنون از آرین عزیز ، مطلب جالبی بود

اوضاع فعلا معمولی یه رو بسمت نه چندان خوبه !

ظاهرا بعد از انعکاس جریان میداوودی ارتباط دست اندرکاران باشگاه با خبرنگاران چندان جالب نیست ، ابتدای گزارش تمرین امروز استقلال که در خبرگزاری فارس عنوان شده همچین مقدمه ای داره :

به گزارش خبرنگار فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 امروز در حالی به ادامه مراحل آماده‌سازی خود برای دیدار با راه‌آهن پرداخت که قبل از آغاز تمرین سرمربی این تیم باز هم خبرنگاران را فال گوش خطاب کرد و خطاب به مدیر روابط عمومی استقلال گفت: به اینها بگویید(خبرنگاران) به جایگاه خودشان بروند و فال گوش نباشند.
به نظر می‌رسد در حالی‌که سرمربی تیم استقلال صدایش از همه بلندتر است و با وجود آنکه می‌داند خبرنگاران معمولا پیگیر موضوع‌های مختلف برای انجام وظیفه هستند، بنابراین منطقی نیست به اصحاب رسانه چنین القابی داده شود.

استقلال از جمله تیم هایی است که در هفته های اخیر بیش از هر تیم دیگری به آرامش نیاز دارد و علی فتح الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه در روزهای گذشته بارها خطاب به هواداران، بازیکنان، کادرفنی، مسئولان و حتی خطاب به برخی از رسانه ها تاکید داشته که استقلال در این شرایط فقط به آرامش نیاز دارد تا بتواند با قدرت در بالای جدول به کارش ادامه دهد، این در حالی است که کلید این مسایل حاشیه ای چهارشنبه گذشته با اتفاقاتی که بین مظلومی و میداودی رخ داد زده شد و پس از آن شکست آبی پوشان مقابل ملوان بر حاشیه ها دامن زد.
در این بین سرمربی و برخی ارکان باشگاه استقلال که تحت فشار هستند، برای فرار از انتقادها رسانه ها را عامل حاشیه سازی استقلال معرفی کردند.
پس از مسایل رخ داده در روزهای گذشته، مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در تمرینات این تیم حضور یافت تا به نوعی از حاشیه و تنش ها کاسته شود، اما نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه با حضور وی بر شدت حاشیه افزوده شد، که از آن جمله می توان به جر و بحث او با حنیف عمران زاده، مدافع استقلال و یکی از خبرنگاران و همچنین ممنوع المصاحبه کردن بازیکنان پس از بازی با ملوان بر خلاف میل مدیرعامل استقلال اشاره کرد.
مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال که خود را فردی رسانه ای می داند پس از اتفاقات امروز و در حالی که 5 خبرنگار از خبرگزاری ها و روزنامه های مختلف در سر تمرین استقلال حضور داشتند، در اقدامی جالب توجه و قابل تامل یک خبرنگار را از جمع 5 نفره جدا کرده و کنار پرویز مظلومی برد تا با او صحبت کند.

گزارش تمرین امروز آبی پوشان

* میشایل هنکه مربی آلمانی استقلال در تمرین امروز شرکت کرد و تمرینات تاکتیکی را او برای بازیکنان در نظر گرفت البته پرویز مظلومی در تمرین امروز بیشتر کار نظارتی و مدیریتی روی تمرینات داشت.

*هنگام برگزاری تمرین امروز نوجوانانی از یک مدرسه فوتبال پشت یکی از دروازه‌ها آموزش این رشته ورزشی را پشت سر گذاشتند.

* جاسم کرار برای دومین روز متوالی در تمرین استقلال شرکت نکرد و به نظر می‌رسد او به مرخصی رفته و به گفته مسئولان استقلال آخر هفته به تهران باز خواهد گشت.

* فرهاد مجیدی که در تمرینات چند روز گذشته آبی‌پوشان حضور نداشت عصر امروز پا به پای دیگر بازیکنان استقلال به تمرین پرداخت.

* علاوه بر جاسم کرار و ملی پوشان، ولید علی، هافبک کویتی استقلال نیز در تمرین غایب بود و مانند چند روز گذشته در جمع آبی ها حضور ندارد و هنوز تکلیف این بازیکن برای جدایی از استقلال مشخص نشده است.
این بازیکن کویتی بعد از دربی 71 خواهان فسخ قرارداد با استقلال شد.

* دویدن دور زمین، انجام حرکات ترکیبی در سه گروه سبز، زرد و آبی و همچنین فوتبال گل کوچک در عرض زمین از آیتم‌های اصلی تمرین امروز آبی‌پوشان بود.

* تمرین تیم فوتبال استقلال فردا در 2 نوبت صبح و بعدازظهر پیگیری خواهد شد و آبی‌پوشان در نوبت عصر از ساعت 18 در ورزشگاه دستگردی کارهای تاکتیکی را دنبال خواهند کرد.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

تاریخ اولین مسابقه استقلال در جام حذفی مشخص شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سازمان لیگ برتر فوتبال برنامه مسابقات جام حذفی کشور از مرحله یک شانزدهم را اعلام کرد که بر این اساس تیم فوتبال استقلال در اولین مسابقه خود روز چهارشنبه چهارم آذر ماه به مصاف برنده بازی دو تیم شیرین فراز و البدر بندر گنگ می رود. ساعت و محل برگزاری مسابقه بعد از تعیین تیم های صعود کننده اعلام خواهد شد.

برنامه لیگ دچار تغییرات شد
سازمان لیگ برتر فوتبال از تغییر برنامه مسابقات لیگ برتر از هفته دهم تا سیزدهم خبر داد . بر این اساس برنامه بازیهای تیم فوتبال استقلال به شرح زیر است:

هفته دهم – 21 مهر

استقلال – راه آهن – ورزشگاه آزادی تهران – ساعت 18 و 15 دقیقه

هفته یازدهم – 30 مهر

ذوب آهن – استقلال – ورزشگاه فولاد شهر اصفهان – ساعت 18

هفته دوازدهم – 8 آبان

استقلال – مس سرچشمه – ورزشگاه آزادی تهران – ساعت 17 و 45 دقیقه

هفته سیزدهم – 28 آبان

صبای قم – استقلال – ورزشگاه یادگار امام (ره) قم – ساعت 16 و 25 دقیقه

فرهاد مجيدي در تمرين استقلال ( عکس)
فرهاد مجيدي بعد از بازگشت از دوبي امروز در تمرينات تيم استقلال شرکت کرد .

IMG_1850.jpeg.jpg

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
این زندی هم که همیشه در حال خوردنه ! :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
این زندی هم که همیشه در حال خوردنه ! :دی

از اول فصلم که مصدوم بوده ، کلا اومده دور هم باشیم فقط ظاهرا :دی

نظری جویباری: هنکه قهر نکرده و به کلاس مربیگری رفته است

علی نظری جویباری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه گفته می شود میشائیل هنکه با قهر ایران را ترک کرده است، اظهار داشت: او قهر نکرده است. از مدتی قبل گفته بود می خواهد به کلاس مربیگری برود و پس از موافقت فتح الله زاده و مظلومی به دنبال کارهایش رفتیم.

وی ادامه داد: خارجی‌هایی که در ایران پروانه کار دارند باید برای خروج از ایران از اداره مالیات نامه داشته باشند. او در این دو سه روز به دنبال کارهایش بود.
معاون باشگاه استقلال در خصوص اینکه گفته می شود وی با مظلومی اختلاف نظر دارد، اظهار داشت: در مورد مسائل فنی حرفی نمی زنم. همه آدم ها با هم اختلاف نظر دارند و این دلیل نمی شود که مشکلی باشد.

نظری جویباری در مورد جریمه جاسم کرار و شایعه جریمه 50 میلیون تومانی وی گفت: ما این بازیکن را جریمه ای می کنیم که در عرف باشد. او مرخصی گرفته و سه چهار روز دیگر باز می گردد.

ایین جریان کولی گرفتن فرهاد از حنیف هم سوژه بوده ها ! :دی

IMG_7968[1]_jpeg.jpg

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نبینم تاپیک بره پایین :eek:

حالا دستا همه بالا .....

312545_107000499408523_100002957216664_55753_619517775_n.jpg

اول از همه به یاد زنده یاد حجازی ..

315935_199289110143099_132328430172501_486091_1870828601_n.jpg

برادران بیانی :

297551_200201096718567_132328430172501_488763_660811139_n.jpg

یه عکس قدیمی دسته جمعی خاطره انگیزز :

296719_200027443402599_132328430172501_488156_1612546783_n.jpg

ایستاده از راست : فکري - طباطبايي - نيکبخت - محمودي - نوازي - مومن زاده
نشسته از راست : همداني - لطيفي - اکبرپور - بختياري زاده - داداش زاده​

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
اس اسی دستا بالا :دی
سالار رو عشق است. روحش شاد / شب جمعه هم هست.
چند تا جمله از این عکس اخر بگم.
اول که من کلی این پیرهن ها رو دوز داشتم/ امان از احمد مومن زاده. باید بگم با هم گلنزنیش من طرفدار شماره یکش بودم و همیشه هم پا قرص بودم براش. یه مدتی تو اون زمان دوستام منو هم مومن زاده میگفتن. البته من گلنزن نبودم :دی / و سهراب که چقدر دوست داشتنی بود. و داداش زاده که بازیش برای من عجیب و خنثی بود در حالی که خودمم این نظر رو قبول نداشتم. ولی زمان سکومروخوف خیلی رو مخم بود کلا و خودشم تو افت بود.علی اکبرپور رو بگو. برد 5 اسفند رو یادش بخیر گل زد دربی. ستار هم که فقط گلری نکرد / مهاجم هم بازی کرد حتی سال 79. دفاع/ هافبک/ بغل.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

مومن زاده اون آخرا چند تا گل زد :دی ، اونموقع شادی گل های جالبی هم اختراع میکردن :دی یادمه یه بار که گلزنی کرد بهم شلیک کردن و انداختن خودشون رو :دی
هادی طباطبائی هم سالار بود ! فقط یهو از فوتبال محو شد

یاد ممد نوازی هم با اون سانترهای از پشت پاش بخیر ! یه بارم نزدیک بود همونجوری به عابدزاده گل بزنه که از کنج آوردش بیرون البته آخر یه شوت خوفناکش گل شد !

در کل

یادش بخیر ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب ! مظلومی یه مصاحبه راجع به حضور در جلسه مربیان لیگ برتری با کادر فنی تیم ملی کرده :

1113958_PhotoA.jpg

مظلومی: اگر از اهداف کی‌روش خبر داشتم، مشکلات تیم ملی را رسانه‌ای نمی‌کردم

اینم صحبت هاش تو این مصاحبه درباره اس اس و بازی بعدیش :

به گزارش فارس سرمربی استقلال در ادامه در مورد وضعیت تیمش گفت: شرایط خوبی داریم و در حال سپری کردن تمرینات بدون ملی‌پوشانمان هستیم.

وی در مورد دیدار استقلال و راه‌آهن در هفته دهم لیگ برتر تصریح کرد: در مورد این بازی یک هفته فرصت باقی مانده و بعدا صحبت خواهم کرد.

مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه فکر نمی‌کند دوباره با حضور ملی‌پوشان فراوان در تیم ملی، مقابل راه آهن هم با مشکل مواجه شود، گفت: با این وضعیت به مشکل خواهیم خورد.

سرمربی استقلال در مورد آخرین وضعیت ولید علی، هافبک کویتی تیمش گفت: این بازیکن هنوز نیامده و در صورت بازگشت هم در اختیار باشگاه قرار می‌گیرد.

وی در مورد هنکه و شایعات مبنی بر ناراحتی‌اش از کادر فنی استقلال به خاطر نداشتن اختیارات تام گفت: این مربی مرخصی است. چنین صحبت‌هایی صحت ندارد و اختیارات تمرین کاملاً برعهده وی است و من فقط نظارت می‌کنم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مدافع مقدونیه ای در راه استقلال و آغاز دوباره تمرینات از فردا

120620265_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به نیاز استقلال برای تقویت خط دفاع قرار است به زودی یک مدافع اهل مقدونیه در تمرینات این تیم شرکت کند.
این بازیکن در هفته پیش‌رو وارد ایران می شود و سپس باید در تست فنی تیم شرکت کند.

* تمرینات استقلال پس از دو روز تعطیلی از فردا در زمین دستگردی آغاز می شود. استقلالی ها یکشنبه در دو نوبت تمرین می کنند. این تیم به دلیل کمبود بازیکن بازی تدارکاتی برگزار نمی کند.
استقلال جمعه 21 مهر در هفته دهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف راه آهن می رود.

پس تکلیف اون مدافع نیوزلندی یه که 1.92 هم قد داشت چی شد ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا