• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام خدمت دوستان

من هم تبریک میگم به همه طرفداران استقلال که دیشب واقعا سهم بسیاری در برد تیم ملی داشتن به خصوص آندو و جباری :)

اما یک سوال : مصطفی عزیز فکر نمی کنید اینجور نگاه به بازیهای ملی کار صحیحی نیست ؟

شاد و پیروز باشید

بیشتر یه مزاح بود تا یه حرف جدی ... شوخی ای بیش نبود :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خبر ها از این حکایت داره که دو میلیارد قراره به حساب باشگاه بیاد / اونم تازه به جریان افتاده و فردا هم پنج شنبه و بعدم تعطیلی. پس به قبل این بازی کفاف نمیده. تازه این دو میلیارد پای بدهی های حاجی میره یا طلب بازیکنها؟

لیست هیات مدیره که ثبت شد ولی خبری ندارم ارسال شد برای ای اف سی یا نه؟ دیروز تازه خبر دادند که از تیم قرمز رو ثبت شرکتی کردند. اگه تا دیروز نفرستاده باشند مگه مهلت تموم نشده؟؟ هیچی نمیگن اصلا به ملت. معلوم نیست چه خبره. دلم شور افتاد یهو :دی

آق متی میخوامت
clown.gif
کجایی آقا / مخلصیم

فرزاد @
رومن حساب کن کاپتان (با لحن ایشی زاکی :دی)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خبر ها از این حکایت داره که دو میلیارد قراره به حساب باشگاه بیاد / اونم تازه به جریان افتاده و فردا هم پنج شنبه و بعدم تعطیلی. پس به قبل این بازی کفاف نمیده. تازه این دو میلیارد پای بدهی های حاجی میره یا طلب بازیکنها؟

لیست هیات مدیره که ثبت شد ولی خبری ندارم ارسال شد برای ای اف سی یا نه؟ دیروز تازه خبر دادند که از تیم قرمز رو ثبت شرکتی کردند. اگه تا دیروز نفرستاده باشند مگه مهلت تموم نشده؟؟ هیچی نمیگن اصلا به ملت. معلوم نیست چه خبره. دلم شور افتاد یهو :دی

آق متی میخوامت
clown.gif
کجایی آقا / مخلصیم

فرزاد @

ما بیشتر جواد جان - همین دور و براییم آقا یه وقتایی با سر و صدا یه وقتایی هم بی سر و صدا;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد @

بهله آقا داستان صحیحه ! اینم مدارکش ! :

با دستور وزارت ورزش،
2 ميليارد تومان به حساب باشگاه استقلال واريز مي‌شود

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرانجام پس از مدت‌ها بلاتكليفي استقلال و مشكلات مالي اين تيم، وزارت ورزش و جوانان دستور واريز شدن 2 ميليارد تومان به حساب اين باشگاه را صادر كرد.

اين مبلغ حداكثر تا اوايل هفته آينده به حساب باشگاه استقلال واريز خواهد شد.

داش جواد سالاری ..

زمان بازی با راه آهن هم تغییر کرده ظاهرا :

زمان ديدار ذوب آهن و استقلال تغيير كرد

به گزارش ايسنا، ديدار تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال تهران از هفته يازدهم ليگ برتر كه قرار بود ساعت 18 روز شنبه 30 مهر برگزار شود، ساعت 16:45 همان روز انجام مي‌شود.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بهله آقا داستان صحیحه ! اینم مدارکش ! :

با دستور وزارت ورزش،
2 ميليارد تومان به حساب باشگاه استقلال واريز مي‌شود

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرانجام پس از مدت‌ها بلاتكليفي استقلال و مشكلات مالي اين تيم، وزارت ورزش و جوانان دستور واريز شدن 2 ميليارد تومان به حساب اين باشگاه را صادر كرد.

اين مبلغ حداكثر تا اوايل هفته آينده به حساب باشگاه استقلال واريز خواهد شد.

داش جواد سالاری ..

زمان بازی با راه آهن هم تغییر کرده ظاهرا :

زمان ديدار ذوب آهن و استقلال تغيير كرد

به گزارش ايسنا، ديدار تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال تهران از هفته يازدهم ليگ برتر كه قرار بود ساعت 18 روز شنبه 30 مهر برگزار شود، ساعت 16:45 همان روز انجام مي‌شود.

ولی تو ورزش3 زده بود جمعه بازی برگزار میشه که.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ولی تو ورزش3 زده بود جمعه بازی برگزار میشه که.

تغییر کرده ! تو فارس هم همینو زده :

زمان دیدار ذوب آهن و استقلال تغییر کرد

گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های ذوب آهن و استقلال تهران از هفته یازدهم لیگ برتر از ساعت 18 به ساعت 16:45 روز شنبه 30 مهر تغییر یافت.

فکر کنم بخاطر رفع خستگی ملی پوشان باشه ..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تغییر کرده ! تو فارس هم همینو زده :

زمان دیدار ذوب آهن و استقلال تغییر کرد

گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های ذوب آهن و استقلال تهران از هفته یازدهم لیگ برتر از ساعت 18 به ساعت 16:45 روز شنبه 30 مهر تغییر یافت.

فکر کنم بخاطر رفع خستگی ملی پوشان باشه ..

فرزاد جان داشتیم ؟ :دی
جدی فیلممون کردی؟
این زمان بازی با ذوب آهنه
بازی این هفته با راه آهنه. :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد جان داشتیم ؟ :دی
جدی فیلممون کردی؟
این زمان بازی با ذوب آهنه
بازی این هفته با راه آهنه. :D

:D :D :D

سوتی دادم در حد گلهای خورده یه بحرین :دی

درسته ! حق با شماست جفتشون آهن داشت من درست نخوندم ! شرمنده .. :blush:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
298585_203205903084753_132328430172501_497761_1006032879_n.jpg

ﺍﻣﯿﻦ ﺭﺍﺳﺘﯽ؛ ﺁﺗﯿﻼ ﺣﺠﺎﺯﯼ؛ ﻣﺤﻤﺪ ﺭﺿﺎ ﻣﻬﺮﺍﻧﭙﻮﺭ

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال با دو محروم در برابر راه آهن

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال در مسابقه فردا خود با تیم راه آهن از وجود دو بازیکن خود محروم خواهد بود. پژمان منتظری به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم در بازی قبل و کرار جاسم به علت سه کارته بودن نمی توانند آبی پوشان را همراهی کنند.

275.jpg

پرويز مظلومي: برد تيم ملي اتفاق بود و در بادش نخوابيم
نه با هيات مديره مشكل دارم و نه با فرزامي
استقلالي نبودم يك لحظه در اين تيم نمي‌ماندم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام به استقلالیهای گل
فریدون زندی فردا میتونه بازی کنه ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ظاهرا هیچ پولی به حساب باشگاه واریز نشده..

فکر کنم واسه شنبه یکشنبه انجام بشه ، الان که دیگه تعطیلی یه ..

سلام به استقلالیهای گل
فریدون زندی فردا میتونه بازی کنه ؟

سلام و درود :

آسیب دیدگی زندی و رحمتی برطرف شد/ استقلال بدون مصدوم مقابل راه آهن

اکبر رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم تیم فوتبال استقلال پیش از رویارویی با راه آهن گفت: خوشبختانه مصدومیت فریدون زندی به طور کامل برطرف شده و در تمرینات شرکت می کند. در شرایط فعلی بازی کردن فریدون زندی فقط به نظر کادر فنی بستگی دارد.

وی افزود: مصدومیت کیانوش رحمتی نیز به طور کامل برطرف شده و او حتی دیگر نیاز به جلسات فیزیوتراپی نیز ندارد. ما حتی با ارسال نامه‌ای از دکتر رازی خواسته‌ایم که وضعیت مچ پای این بازیکن را برای اطمینان بیشتر از بهبودی کامل او مورد بررسی قرار دهد.

پزشک تیم فوتبال استقلال در خاتمه تصریح کرد: تیم استقلال برای بازی با راه آهن بازیکن مصدوم ندارد و تمامی بازیکنان آماده همراهی تیم در این بازی هستند.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ممنون اقا فرزاد ...
خدا رو شکر ، ایشا ا... فردا پر گل میبریم :cool:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آب دلان

ممنون آقا فرزاد بابت اخبار و همچنین عکس های بسیار زیبا ...

توی بازی فردا به زندی نیاز هست ... کرار هم که نیست .. ولید علی هم که معلوم نیست وضعیتش به کجا ختم میشه .. امیدوارم باشگاه به هیچ عنوان کوتاه نیاد تا کسی دیگه از اینجور بازیها درنیاره ...

ارسال مدارک استقلال و پرسپوليس به AFC
بالاخره مدارک باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس ظهر امروز پنجشنبه توسط سازمان ليگ برتر به کنفداسيون فوتبال آسيا ارسال شد.
در حالیکه کنفدراسیون فوتبال آسیا 22 مهرماه سال 1390 را آخرین فرصت باشگاه‌های ایرانی از جمله استقلال و پرسپولیس برای تکمیل و ارسال مدارک‌شان تعیین کرده بود، بالاخره ظهر پنجشنبه مدارک باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط سازمان لیگ برتر به این کنفدراسیون ارسال شد.

این در حالی است که مدارک مربوط به اعضای هیئت مدیره و رئیس مجامع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس ثبت شرکت‌ها شده و مدارک آنها به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بگو فرهاد یکیست.

Farhad.jpg

به لطف یزدان و بچه ها برای سه امتیاز خیلی مهم با درخشش کاپتان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به امید برد در بازی امروز .... امیدوارم برد خوبی رو داشته باشیم ... هفته ی گذشته امتیازات بدی رو از دست دادیم .... ولی ایشالا این بازی میبریم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آخیش بالاخره جمعه شد! من دوز اس اس خونم اومده پایین! این بازی تیم ملی هم به اندازه کافی ما رو نساخت.
drug.gif

من هم برای اس اس و همچنین سپاهان (؟!) آرزوی موفقیت و می کنم، باشد که مبادا در آینده تراکتور برای ما شاخ شود!
snitch.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به امید برد در بازی امروز .... امیدوارم برد خوبی رو داشته باشیم ... هفته ی گذشته امتیازات بدی رو از دست دادیم .... ولی ایشالا این بازی میبریم

امیدوارم که همینطوری بشه ، دیگه نباید امتیاز از دست بدیم .. :eek:

من هم برای اس اس و همچنین سپاهان (؟!) آرزوی موفقیت و می کنم، باشد که مبادا در آینده تراکتور برای ما شاخ شود!
snitch.gif

فعلا که همینجوری نفت برامون شاخ شده و الان صدر جدوله :eek:

البته امروز ببریم که میبریم :cool: خودمون میایم بالا ..

untitled.JPG

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا