• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با تشکر از پرویز خان مظلومی که نباختیم و به زور مساوی کردیم.

با تشکر از تماشاگرای با فرهنگ که فحش ناموسی کشیدن به علی دایی.

کسی هم نیاد توجیه کنه که راه آهن دفاعی بازی کرد..که اصلا حوصله ندارم..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
امروز خیلی اتفاقی سر از استادیوم در آوردم
ولی حیف از این بازی که دیدم.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دفاعمون داغونه دیگه ...
تیم انصافا بد بازی نکرد ، ولی وقتی دفاع درست و حسابی نداریم و مظلومی مجبور میشه حیدری رو که دائم باید توپ بریزه رو دروازه بیارتش عقب تیم نمیتونه گل بزنه دیگه . عزیز زاده ، حمودی ، رحمتی و حسینی هیچکدام در سطح استقلال نیستند . یعنی انگار تیم رو گذاشتند به امان خدا ... چون 4 تا بازیکن اسم و رسم دار اوردند دیگه فک میکنند قهرمان میشیم ؟

الان تازه تیم مشکل نداره .... خدا خدا کنید مهدی رحمتی مصدوم نشه وگرنه 4 تا 4 تا گل میخوریم . اینهمه هزینه کردند یه دروازبان ذخیره یا دفاع درست درمون نگرفتیم . پس اون مدافع المانی که هنکه میخواست بیاره چی شد ؟

بنده خداها مگه حیدری و مجیدی چقدر نفس دارند ؟ اون رحمتی که فرت و فرت توپ میفرسته واسه دروازبان حریف و اوت و ... خدایی به چه امیدی اینو گذاشتند ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مدافع اومد مورد تائید قرار نگرفت رفت! البته آلمانی نبود!

lمسئله اینه که وقتی پژمان باشه دفاع متوسطه..قابل تحمله..ولی وقتی نیست در حد لیگ دسته یک!
اون حمودی رو از اولش من گفتم به درد نمیخوره..
خرید بدی بود..

این حاجی از یه طرف ستاره اورد ..از طرف با لجبازی با صادقی تر زد به تیم!

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظرم سیستم استقلال اصلا جور بازی امروز نبود .... کلا مشکل سیستماتیک داشتیم .... توپهای ریباندی به دلیل فاصله ی زیاد بین رحمتی با خط دفاعی و آندو با خط حمله هیچکدومش از آن ما نشد .... بازم امتیاز از دست رفت .... حیف

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بد بازی میکنه این تیم ...
تساوی 1 بر 1 هم دست کم از باخت نداره ... دفاع کلا تعطیل ....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

دو امتیاز خانگی دادیم که جلو این تیم خیلی خیلی حیف بود.

رو بچه بازی پنالتی دادیم و رو بچه بازی ترش پنالتی رو خوردیم هر دوش هم به خاطر تعلل دفاع.
دفاعمون کاملا تعطیل بود.
برعکس خیلی ها به نظر من حسینی خوبه/ نیمه دوم حسینی خیلی عالی بود/ ولی دیگه اخرای بازی به وضوح توانش تحلیل رفت. من نمیدونم رو چه حساب این حرفها بیان میشه ولی باید حسینی رو با بقیه خط دفاع خودمون و لیگ مقایسه کنید. با کمترین قیمت الان یکی از بهترین های خط دفاع ما بوده از اول لیگ تا الان
عزیز زاده در حد لیگ یک هم نبود. دو سه بار توپ گیری کرد و اصلا استیلش هم خراب شده. دیگه کاملا مشخص شد از اون عزیز زاده قدیم چیزی نداره. کاملا رو مخ بود.
حمودی هم خیلی ضعیف بود خیلی. اینم رو مخ بود.
آندو خسته بود و البته وقتی خسرو هافبک بازی میکرد کلا وظایفش قاطی بود و تو درگیری ها شرکت نمیکرد. طبیعی هم هست . این ایراد از ارنج تیم بود.
میلاد هیچ کاری نکرد و تقریبا پشتش هم کسی نبود که بهش توپ برسونه.
کلا چپ تعطیل بود.
توپ و میدان و داشتیم و نبردیم. کلا تیم بی نظم بود به نظرم. یه وقتهایی هم بدشانس شدیم ولی در کل چیزی نیست که بخواد ازش دفاع بشه
دو بازی و یک امتیاز!

پاس بیرون پای فرهاد روی گل شاهکار بود/ و مجتبی هم خوب بود.
به نظرم رو اون هد شیرجه ای ای شارجش کردن و پنالت بود.
ارش اومد تیم روانتر شد و همینطور شریفات. کلا ارنج اولیه خیلی مشکلات داشت که باعث از دست دادن فرصت شد.

این نتیجه ها حاصل حاشیه هاست به نظرم که تمرکز رو بهم میزنه.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
من که بازی رو نتونستم ببينم
اين عکس تو فيس بوک به نظرم جالب امد! دفاع 11 نفره راه آهن در داخل محوطه خودشون!

tohl34nf7atcd63s39t8.jpg

اين هم يک روش جديد بازی هست! مطمئناً تا آخر فصل تيم های زيادی جلو استقلال با اين تاکتيک بازی خواهند کرد.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
خاک برسرشون با این بازی تدافعی
نزاشن حداقل بازی زیبا باشه....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کاپیتان فرهاد : استقلال با این وضعیت پنجم هم نمی شود.

فرهاد مجیدی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل راه‌آهن گفت: بازی خوبی بود ولی امیدوارم دیگر در بازی‌های خانگی امتیازی از دست ندهیم. در نیمه دوم بهتر بودیم و امیدوارم این هماهنگی در بازی‌های بعدی بیشتر شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا بازیکنان ملی‌پوش در این دیدار خسته بودند، اظهار داشت: نمی‌دانم از خودشان سؤال کنید.

کاپیتان استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا خطای روی وی پنالتی بود، گفت: صددرصد خطایی که روی من انجام شد پنالتی بود.

مجیدی درباره هیئت مدیره استقلال عنوان کرد: اسامی آنها را فقط شنیدم و سر تمرین استقلال تاکنون نیامدند. این پنج اسم را عنوان می‌کنند اما ما تا کنون ندیده‌ایم. اگر آنها را در خیابان ببینم نمی‌شناسم. همه مشکلات مالی روی دوش فتح‌الله‌زاده است و وی یک نفره بار تیم را بر دوش می‌کشد. قول الکی نمی‌دهیم. استقلال با این وضعیت پنجم هم نمی‌شود.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

تمرينات يکشنبه استقلال تعطيل شد

آبي‌ها براي بازي با ذوب آهن از روز دوشنبه تمرينات خود را پيگيري خواهند کرد.
تمرينات تيم فوتبال استقلال روز يکشنبه تعطيل خواهد شد تا بازيکنان استراحت کنند.
شاگردان پرويز مظلومي عصر امروز يک تمرين ريکاوري را پشت سر خواهد گذاشت و تمرين فرداي استقلال تعطيل است.
آبي‌ها براي بازي با ذوب آهن از روز دوشنبه تمرينات خود را پيگيري خواهند کرد. اين ديدار شنبه هفته آينده برگزار خواهد شد.

نوازي:حسن زاده بهترازمدافعان استقلال است

بازيکن پيشين استقلال گفت: در ديدار با راه آهن اگر جاي دو بازيکن دفاعي استقلال رضا حسن زاده بود بهتر کار مي‌کرد.
محمد نوازی در مورد بازی روز گذشته راه آهن و استقلال اظهار داشت: راه آهن برنامه ای که داشت را انجام داد. آنها یک گل جلو بودند و باید این گل را حفظ می کردند.

وی افزود: راه آهن در ضد حمله خطرناک بود. نمی دانم چرا مظلومی این گونه تیم را ارنج می کند. این همه بازیکن در استقلال است اما از مهره ها آن طور که باید استفاده نمی شود. در دیدار روز گذشته استقلال ما را سکته داد.

نوازی با اشاره به خط دفاع استقلال گفت: تغییر و تحول در خط دفاع استقلال زیاد است. دیروز در خط دفاع دو بازیکنی حضور داشتند که اگر مظلومی رضا حسن زاده را به جای آنها می گذاشت بهتر بود. نمی خواهم از بازیکنی اسم بیاورم اما مانده ام بعضی ها چطور می توانند پیراهن استقلال را بپوشند. من که می خواستم به این تیم بازگردم کلی ایراد گرفتند اما بقیه خیلی راحت به این تیم می آیند.

بازیکن سابق آبی پوشان تصریح کرد: وقتی بازیکنی مثل منتظری نیست نباید یک جانشین خوب داشته باشد؟ نباید تیم را باری به هر جهت بست. زمان نقل و انتقالات باید بر اساس نیاز تیم بازیکن می گرفتند نه اینکه فقط در پست هافبک بازیکن بگیرند.

نوازی خاطرنشان کرد: راه آهن حریفی نبود که استقلال نتواند این تیم را شکست دهد. مسئله این است که استقلال مقابل سایپا هم بازی خوبی انجام نداد و بر حسب اتفاق بازی را برد. کادرفنی استقلال باید به فکر مشکلات فنی تیم باشد نه اینکه خستگی ملی پوشان را بهانه کند. نمی دانم کسانی که در کنار مظلومی هستند در مواقعی که کار تیم گره می خورد چرا مشورتی به او نمی دهند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با بخشی از صحبت های نوازی موافقم..

من نمیدونم هنکه اگه فقط تمرین دهنده هست پس از چی یادداشت بر میداره؟ :wacko:

در نیم فصل اگه یه مدافع خوب گرفتن که گرفتن..اگه نگیرن با این وضغ قهرمانی رو خوابش رو ببینیم...

فریدون زندی رو باید بیاریم بذاریم دفاع به نظرم! حداقل خیلی بهتر از این عزیز زاده هست..یا حتی حنیف هم خیلی ضعیف شده جدیدا...حمودی رو باید بذارن رو نیمکت..کیانوش رو هم همین طور..میلاد میدواودی ضعیف بود..البته استثنا در این بازی و بازی تیم ملی! وگرنه بازی های قبلی عالی بوده اگرم گل نزده..همش به تیر زده یا گل زده..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
توی نیم فصل که فکر کنم خیلی دیر باشه ... الان باید یه مدافع خارجی خیلی خوب بیارن... نه مثل عزیززاده و ...
حنیف هم که امسال کلا رو اعصاب بازی میکنه ... یه مسئله ای هم هست که این کیانوش رحمتی نمیدونم چه کسی بهش گفته که ارسال های بلندش خوبه یا کی بهش گفته که توپ پخش کنه ؟
وقتی پاسورهای تیم مثل جباری و آندو و خسرو توی تیم هستند چه نیازی هست که این کیانوش پاس بلند بده.. تازه از هر 5 ارسال چهارتاش خراب میشه ... توی دفاع هم همین مسئله هست ....

پ.ن : با نوازی موافق هستم ولی با حسن زاده نه :دی
یادم میاد خیلی پنالتی میداد ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
حنیف همون روزی که شکوری و صادقی رفت به فنا رفت چون مطمئن شد که فیکسه و دیگه اون جوون دو سال پیش نیست برامون.
آندو خسته بود و دیشب یه دونه از سناترهاش از رو زمین بلند نمیشد و به تیر یک هم نمیرسید ولی اصرار عجیبی وجود داشت که آندو نقش گوش راست رو بازی کنه.
آرش که اومد تیم صاحب موقعیت شد چند بار.
کیانوش رو اعضاب بود.
کلا ملپوشامون شاید خوب دویدن ولی خوب بازی نکردن.
راه آهن هم همونطور که تو عکس معلومه تو همه کرنرها 11 نفری میچپیدن تو 18 خودشون.
صحنه گل یه چیز و خوب نشون داد که پرویز نفهمید - دو تا دفاع از راه آهن با فرهاد حرکت میکردن و هر وقت سانتر میشد رو سر فرها توپ رو روسرش میزدن ولی وقتی فرهاد یه لحظه اومد کنار اون مدافعین و با خودش کشوند کنار و فضا برای هد زدن بقیه باز شد که میشد از این حربه بیشتر استفاده کرد.
کلا تاکتیک تیم دیروز سانتر از جناهین بود و بس.
حمودی هم به نظرم تو بد جایی داره بازی میکنه شاید اگر دیشب نیمه دوم جایی که آندو بود حمودی بازی میکرد خیلی بیشتر به چشم میومد.
کلا دیشب خیلی شاکی بودم از نوع بازی تیم- این چند دفعه آخر که استادیوم بودم میبردیم ولی دیروز نشد که بشه.
به هر حال شانس آوردیم که از صدر عقب نموندیم ولی تیمهای پائین جدول دارن بهمون میرسن کم کم که این بده و تو انگیزه بچه ها تاثیر بد میزاره.
ضمن این که یکم هم فکر کنم هومن قضیه مالی باعث شده بود بچه ها زیاد دل به کار ندن.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
707150_orig.jpg

مظلومی پیگیر نتیجه بازی پرسپولیس/ غیبت رحمتی و حضور کرار

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز استقلال از ساعت 16:30در ورزشگاه دستگردی آغاز شد. در این تمرین مهدی رحمتی به دلیل سفر به مشهد غایب بود.

* قبل از شروع تمرین مهدی امیر آبادی با مظلومی 5 دقیقه صحبت کرد.

* اسماعیل شریفات به دلیل مصدومیت فقط 5 دقیقه دور زمین دوید و سپس با گذاشتن یخ روی پای خود تمرین را ترک کرد.

* بازیکنانی که مقابل راه آهن فیکس بازی کردند بعد از 20 دقیقه دویدن زمین تمرین را ترک کردند و به استخر و سونا رفتند. بازیکنان ذخیره هم به فوتبال گل کوچک پرداختند.

* جاسم کرار پس از مدت ها غیبت در تمرین امروز همراه سایرین تمرین کرد.

* مظلومی در جریان تمرین پیگیر نتیجه بازی مس کرمان و پرسپولیس بود و چند بار به رختکن رفت تا از نتیجه مطلع شود.

* تمرین استقلال فردا تعطیل است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
زرینچه: مجیدی دوست داشتنی است اما لطف کرده که گفته ما را نمی‌شناسد

190.jpg

جواد زرینچه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص ناراحتی بازیکنان استقلال از مشکلات مالی و دیگر مسائل این تیم صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

فارس: پنج شنبه در تمرین پرسپولیس شرکت کرده بودید. دلیل آن چه بود؟

پنج شنبه به همراه حمید استیلی از سوی یک شرکت دعوت شده بودیم. در این مراسم افرادی مثل آقایان پورمخبر، شهریاری، هادی ساعی و ... حضور داشتند. بعد از آن میهمانی من چون ماشین نداشتم حمید استیلی قرار شد مرا برساند. در جریان مسیر با بازیکنان پرسپولیس روبه‌رو شدیم و هیچ مسئله خاصی دیگری نبود.

فارس: مشکلات مالی اعتراض بازیکنان را بیش از گذشته کرده، به طوری که فرهاد مجیدی روز گذشته و در پایان دیدار با راه آهن از این بابت اظهار ناراحتی و اعلام کرد اگر اعضای هیئت مدیره استقلال را در خیابان ببیند، نمی‌شناسد.

این لطف آقایان است. انشاءالله مشکلات مالی به زودی حل می‌شود. با توجه به اینکه جا به جایی حساب داریم، رسیدن پول طول می‌کشد. قرار است مبلغی که وزارت ورزش لطف کرده به استقلال بدهد به حساب فدراسیون فوتبال واریز و سپس این پول به حساب جدید استقلال واریز شود. به هر حال کارهای اداری طول می‌کشد.
گلایه‌های بازیکنان به حق است چون پولی که می‌خواهند بگیرند حق‌شان است و نوش جانشان باشد. ما هم می‌خواهیم گرفتاری بازیکنان برطرف شود چون اگر آنها دغدغه داشته باشند نمی‌توانند به فوتبال حرفه‌ای بپردازند. قرار است مقداری از مطالباتشان امروز و فردا پرداخت شود.
30 سال است که در استقلال کار اساسی نشده و اکنون دنبال راه‌هایی هستیم که استقلال را از این شرایط خارج کنیم. اینکه بعضی‌ها مصاحبه می‌کنند و می‌گویند اعضای هیئت مدیره را نمی‌شناسیم برای من شیرین است. خودم بازیکن بودم و از این حرف‌ها می‌زدم.

فارس: اما وقتی کاپیتان تیم این صحبت را می‌کند فکر نمی‌کنید روی بقیه بازیکنان اثر بگذارد؟

فرهاد مجیدی دوست داشتنی و سال‌ها کنار خودم بازی کرده است. دیروز همه از استقلال انتظار برد داشتند و همه این مسائل روی بازیکنان فشار می‌آورد اما جای نگرانی نیست. اینکه ما را نشناسند بهتر است. من به این حرف‌ها عادت دارم.

فارس: بازیکنان استقلال دوست دارند اعضای هیئت مدیره در تمرینات حاضر شوند...

قرار است دعوتی از بازیکنان و کادر فنی داشته باشیم. برای آنها ارزش قائلیم و نمی‌خواهیم برای دور هم بودن و شیرینی خوردن سر تمرین برویم. می‌خواهیم رفتار‌های غلطی که در گذشته با امثال من زرینچه شده با این بازیکنان نشود. می‌خواهیم درددل آنها را بشنویم.

فارس: اینکه گفته می‌شود اعضای هیئت مدیره استقلال عملکرد مظلومی را زیر ذره‌بین قرار داده‌اند و اگر یکی دو بازی تیم نتیجه نگیرد برای او جانشین انتخاب می‌کنند صحت دارد؟

هیئت مدیره استقلال 3 جلسه برگزار کرده و در این نشست‌ها یک بار هم در مورد مسائل فنی صحبت نکرده‌ایم. من این خبر را تکذیب می‌کنم. مظلومی با تمام قدرت به کارش ادامه می‌دهد. ما او را دوست داریم. فوتبال برد و باخت دارد و باید شرایطی مهیا کنیم که تیم نتیجه بگیرد.

فارس: نظرتان در مورد بازی با راه آهن چیست؟

قبل از هر چیز بگویم ریکاوری در ایران سخت است و استقلال 6 بازیکن ملی پوش داشت که برای بازی با بحرین تحت فشار روانی بودند. فکر می‌کنم اگر روی نیروهای دیگر استقلال که روی نیمکت بودند حساب باز می‌کردیم و به ملی پوشان خود استراحت می‌دادیم شرایط بهتری داشتیم هر چند همه بچه‌ها دیروز خیلی زحمت کشیدند. راه آهن پس از یک اردوی خوب و بدون دغدغه داشتن ملی پوش و با یک بازتوانی مناسب مقابل استقلال قرار گرفت. این حق استقلال بود که یک روز زمان بازی‌اش جا به جا شود. ما نباید خودمان را با کشورهای اروپای مقایسه کنیم چون شرایط ریکاوری آنها با ایران فرق می‌کند. ما بازی زیاد داریم و بچه‌ها نباید نگران چیزی باشند. باید به بازی هفته آینده برابر ذوب آهن فکر کنیم. ما همیشه این تیم را برده‌ایم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

دوربین عنکبوتی یا سوهان روح؟
در هیچ جای دنیا، صحنه های حساسی مثل پنالتی، ضربه آزاد و کرنر را با دوربین عنکبوتی خراب نمی کنند.

به گزارش جام نیوز به نقل از سایت گل، روزی که ورزشگاه آزادی صاحب دوربین عنکبوتی یا همان اسپایدر کم شد، خوشحال شدیم که می توانیم نماهایی تازه از لحظات حساس مسابقات فوتبال را ببنیم اما هرچه می گذرد، این تکنولوژی که قرار بود مایه نشاط باشد، بیشتر به سوهان روح تبدیل می شود.
در هیچ جای دنیا، صحنه های حساسی مثل پنالتی، ضربه آزاد و کرنر را با دوربین عنکبوتی خراب نمی کنند. عمده کارکرد این دوربین متحرک، به نمایش کشیدن لحظات آهسته از زوایایی تازه تر است، نه اینکه در جریان بازی، تماشاگر تلویزیونی سرگیجه بگیرد که بالاخره این توپ گل شد؟ اوت شد؟ خطرناک بود؟ نبود؟
بد نیست کارگردان هایی که گویا خودشان علاقه چندانی به فوتبال ندارند و صرفاً مامور شده اند که مسابقات فوتبال را به تصویر بکشند، استفاده صحیح از دوربین عنکبوتی را یاد بگیرند تا بینندگان عزیز هم اینقدر سرگیجه نگیرند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بروبچ ظاهرا عنوان شده که خطا روی فرهاد پنالتی بوده .. :hmm:

untitled.JPG

غیاثی: روی مجیدی خطا فاحش پنالتی صورت گرفت

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، رضا غیاثی کارشناس داوری در برنامه امشب 90 در 90 شبکه جام جام به کارشناسی صحنه های داوری هفته دهم لیگ برتر پرداخت. وی در مورد صحنه مشکوک بازی دو تیم استقلال و راه آهن در نیمه اول گفت: حرکت مدافع راه آهن بر روی مجیدی یک خطای پنالتی فاحش بود که به اشتباه ازسوی محمود رفیعی اعلام نگردید. در این برنامه به سایر صحنه های داوری پرداخته نشد.

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
آقا الان جدول چطوریه
کی صدر جدوله
استقلال در چه حاله...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا