• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مطمئنید جباری بوده؟ من شنیدم به خاطر اینکه بازی با ذوب آهن نیست..اجازه گرفته تمرین نکرده.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
صبح فکر کنم نبوده و اجازه داشته ...

درود

درسته ، صبح نبوده ولی هماهنگ شده بوده

جباری تنها غایب تمرین صبح استقلال

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین صبح استقلال از ساعت ۱۰:۳۰ در زمین دستگردی برگزار شد. در این جلسه تمرینی بازیکنان به وزنه زدن پرداختند.
تنها غایب آبی پوشان مجتبی جباری بود. این بازیکن برای بازی با ذوب آهن سه اخطاره است و با هماهنگی مربیان در تمرین شرکت نکرد.

بازی سختی پیش رو داریم ، جباری نیست ولی فری زندی و کرار هستن ، ببینیم چی میشه .. :rolleyes:

یاد ها و خاطره ها ..

untitled.JPG

ایستاده از راست : داریوش یزدی - محمد تقوی - صمد مرفاوی - محمد علی یحیوی - رضا حسن زاده - آتیلا حجازی
نشسته از راست : جواد زرینچه -محمدرضا مهرانپور - فرهاد مجیدی -علیرضا اکبرپور -محسن گروسی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

بازيکنان و مربيان استقلال به پول رسيدند

بازيکنان و مربيان تيم فوتبال استقلال بخشي از مطالبات خود را گرفتند.
سرانجام دو میلیارد تومان وزارت ورزش به باشگاه استقلال رسید و به جیب بازیکنان و کادرفنی آْبی پوشان رفت.
این پول روز گذشته بین تمامی بازیکنان و اعضای کادرفنی استقلال تقسیم شد.

مسئولان استقلال با توجه به مبلغ پیش قراردادها و بدهی های فصل گذشته به بازیکنان پول دادند و همه پول مساوی دریافت نکردند. البته این پول باعث نشد بدهی ها صفر شود و آبی پوشان همچنان بخشی از مطالبات خود را دریافت نکرده اند.

پ.ن : خدارو شکر که پول هم رسید ...

استقلال به دنبال جذب مدافع توگويي
تيم فوتبال استقلال براي رفع مشکلات خط دفاعي خود به دنبال جذب يک مدافع توگويي است.

تيم استقلال که با محروميت يا مصدوميت يکي از مدافعان اصلي خود دچار مشکل مي شود و بازيکن جايگزين مناسبي براي پست دفاع وسط ندارد، قصد دارد يک بازيکن از کشور توگو را به خدمت بگيرد.
پيش از اين قرار بود پرويز مظلومي از يک مدافع اهل مقدونيه استفاده کند که حضور اين بازيکن بنا به دلايلي در استقلال منتفي شد.
مربيان استقلال بعد از تماشاي فيلم چند بازي مدافع توگويي قانع شده اند که او را از نزديک زير نظر بگيرند و در صورت تاييد فني، با اين مدافع قرارداد امضا کنند.
بهتاش فريبا با تاييد اين خبر گفت: من فيلم اين بازيکن را نديده ام، اما گفته مي شود از نظر فيزيکي شرايط خوبي دارد و قد او بالاي 1 متر 90 سانتي متر است. اميدوارم مشکلاتمان با جذب اين مدافع برطرف شود.
قرار بود اين مدافع شب گذشته وارد تهران شود و امروز به تمرينات استقلال برود.

پ.ن : حالا چی شد ؟ هر روز نام یه مدفع رو میدند ولی کو ؟ کجا ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پ.ن : حالا چی شد ؟ هر روز نام یه مدفع رو میدند ولی کو ؟ کجا ؟

امروز با تیم تمرین کرده ، فکر کنم اگه گزینه مناسبی هم باشه در بهترین حالت از نیم فصل دوم به تیم ملحق شه ..

بمبا به تمرین استقلال آمد/مرور برنامه‌های فنی پشت درهای بسته

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار مقابل ذوب‌آهن آماده می‌کند، عصر امروز درحالی که خبرنگاران و تماشاگران در تمرین این تیم حضور نداشتند، بازیکنان این تیم به دستور کادرفنی به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند. از نکات قابل توجه در تمرین امروز می توان به حضور یک مدافع توگویی اشاره کرد که در کنار آبی پوشان به تمرین پرداخت.
نام این مدافع بیم بمبا است و این بازیکن برای تمرینات آزمایشی به تهران سفر کرده و در صورتی که مربیان استقلال او را تایید کنند، با او قرارداد بسته می‌شود و در غیر این صورت وی به کشورش باز خواهد گشت.

تیم فوتبال استقلال فردا را هم پشت درهای بسته تمرین خواهد کرد و روز جمعه آخرین تمرین خود را قبل از دیدار با ذوب‌آهن در ورزشگاه دستگردی پیگیری می‌کند.

محسن ترکی قاضی میدان شنبه شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران هفته یازدهم لیگ برتر اعلام کرد که بر این اساس محسن ترکی با کمک حسن کامرانی فر ، محمدرضا ابوالفضلی و رضا کرمانشاهی بازی دو تیم استقلال و ذوب آهن را قضاوت خواهد کرد.
شایان ذکر است دو تیم فوتبال استقلال و ذوب آهن در مسابقه روز شنبه خود در چهارچوب هفته یازدهم لیگ برتر با لباسهای اول خود به میدان می روند. بر این اساس استقلال یکدست آبی پوش و ذوب آهن سفید پوش خواهند بود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خب خدا رو شکر که یه بخشی از این مطالبات ردیف شد و البته همه میدونیم که با این قرارداد ها این پولها به جایی نمیرسه. هر روز هم که طلبکار جدید داریم و خب چه میشه کرد دیگه.
مرسی مصطفی جان خبر خوبی بود.

آقا فرزاد بابت عکسه خیلی ممنون. اکبرپور با سیبیل / و این افتادگی کاپتان جواد خیلی خاص هست به نظرم این عکس.
یه چیز جالب هم اینکه اون عکسی که از علی منصور و ادموند و مهرانپور گذاشته بودید رو الان تو خبر انلاین دیدم. اینجا :دی انگار پی تی هم مثل خبرگزاری ها شده ازش کش میرن :دی

اینم جالب بود ولی شاید خیلی جدی نباشه. خودم هنوز امتحان نکردم :دی
راه اندازی سامانه پیام کوتاه سایت باشگاه استقلال/دریافت همه اخبار آبی ها رایگان است

سامانه پیام کوتاه وب سایت رسمی باشگاه استقلال راه اندازی شد.این سامانه با شماره (10001324) که یادآور تاسیس باشگاه در سال 1324 است، فعال خواهد بود.
در صورت تمایل برای دریافت رایگان اخبار باشگاه از طریق پیامک، میتوانید با ارسال اس ام اس به این شماره ثبت نام کنید. برای ثبت نام یکی از اعداد زیر را برحسب رده سنی خود برای ما ارسال کنید؛

1) رده سنی زیر 15 سال

2) رده سنی 15 تا بیست سال

3) رده سنی 20 تا 30 سال

4) رده سنی 30 تا 40 سال

5) رده سنی بالای 40 سال

به عنوان مثال در صورتی که سن شما بیست و هفت سال است، کافی است عدد " 3 " را شماره 10001324 اس ام اس کنید.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا فرزاد بابت عکسه خیلی ممنون. اکبرپور با سیبیل / و این افتادگی کاپتان جواد خیلی خاص هست به نظرم این عکس.
:دی انگار پی تی هم مثل خبرگزاری ها شده ازش کش میرن :دی
اینم جالب بود ولی شاید خیلی جدی نباشه. خودم هنوز امتحان نکردم :دی

درود
مخلصم جواد جان ، خودمم از فیس چوک ! پیدا میکنم عکسا رو :دی

من به اون شماره پیامک دادم هنوز که اتفاقی نیفتاده :دی

اینم یه عکس دیگه که فکر کنم واسه سال 51 ایناس .. :rolleyes:

321179_206086749463335_132328430172501_506109_1565064513_n.jpg

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
درود
مخلصم جواد جان ، خودمم از فیس چوک ! پیدا میکنم عکسا رو :دی

من به اون شماره پیامک دادم هنوز که اتفاقی نیفتاده :دی

اینم یه عکس دیگه که فکر کنم واسه سال 51 ایناس .. :rolleyes:

عجب عكســـــــــــــــــــِي
واي نفر دوم از سمت راست منو كشته چه قد اعتماد به نفس داشته خدايي :lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خواب شیرین با لباس فرهاد :rolleyes:

321104_230090240383998_100001490705928_667005_342594411_n.jpg

استقلال سال 1374

314650_206439449428065_132328430172501_507221_1201685976_n.jpg

يستاده از راست: محمود فکري - جواد زرينچه - جمشيد علي خانلو - حسين ترابپور - رضا حسن زاده - امير قلعه نوعي
نشسته از چپ : صادق ورمزيار - محمد رضا مهران پور - ايمان عالمي - کورش تشت زر - ژورس غازاريان

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
79372_caf93eef6b6f560c607ee3954b18e25ef0057b09.jpg

قهرمانی استقلال در سال 69 با شکست پرسپولیس.

عابد زاده پرچم استقلال را گرفته و دور افتخار میزند! بله!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

خب برای بازی فردا جباری رو نداریم و از نعمتش محروم هستیم ...
الان هم تراکتور سازی و هم نفت مساوی کردند و فردا بازی رو ببریم میرم صدر و انشالله استارت صدرنشینی را تا پایان فصل بزنیم ...

از آقا فرزاد و آقا softcenter ( اسم شما رو نمیدونم شرمنده ) بابت عکس ها ممنون ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام به دوستان گل آبی دل . من یه چند مدتی اصلا خبرا دستم نیست اوضاع تیم خوبه ؟ زندی میگن تو ترکیب امروز هست درسته ؟

ایشالا امروز بریم واسه برد که با برد امروز با یه تیر چند نشون رو میزنیم .. هم میریم صدر هم اینکه یکی از سخت ترین بازی هامونو پشت سر میذاریم. به امید برد امروز بچه ها

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
با نحوه خوشحالی‌ام ثابت می‌کنم چقدر مجیدی را دوست دارم / موسوی: نشان دادیم توانایی صدرنشینی را داریم

ایمان موسوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه در بازی با پرسپولیس گلزنی نکرد، اظهار داشت: در همه بازی ها نمی شود گل زد و نباید مدام به گلزنی فکر کنم. نیمه اول عالی بازی کردیم و نیمه دوم هم طبیعی بود پرسپولیس به دلیل شرایطش حمله کند اما آنها حتی با وجودی که پروین کمکشان می کرد نتوانستند از پس ما برآیند و نتیجه بگیرند. نشان دادیم توانایی صدرنشینی را داریم و این توانایی را ثابت کردیم.

موسوی در خصوص اینکه چرا گفته بود اگر گل بزند می خواهد به فرهاد مجیدی تقدیم کند، گفت: من عاشق فرهاد مجیدی هستم و بعد از علی دایی، او را دوست دارم. دیروز هم می خواستم بعد از گلزنی خوشحالی ام همان مدلی باشد که مجیدی بعد از گلزنی نشان می دهد.

این مهاجم گفت: از بچگی ام به دنبال یک فرصت می گشتم تا به مجیدی بگویم چقدر دوستش دارم. شاید خیلی از جوان های همسن من این حس را داشته باشند اما نتوانند این حرف را بزنند چون شرایطش را ندارند ولی مطمئن باشید اگر در بازی بعدی گل بزنم همان خوشحالی مجیدی را انجام می دهم و این گونه ثابت می کنم چقدر دوستش دارم.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

خب نیمه اول رو 2 بر صفر بردیم .
ببینیم نیمه دوم چیکار میکنن ...
فقط من این خطاهای بی مورد کیانوش رحمتی و کارت زرد گرفتن بازیکن استقلال را هنوز نتونستم متوجه بشم که فلسفش چیه !

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نیمه اول خیلی خوب بودیم.
97b1ae1f409849939bf4.jpg

نبود حمودی تو دفاع کاملا مشهود بود.
زندی با اینکه بازی اولشه خوب بازی میکنه.
بریم واسه نیمه دوم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ای ول
بچه ها تا حالا بازیه خوبی کردند ( به جز اون تیکه ی اول بازی که چند بار دفاع سوتی داد و جا موند ) ، امیدوارم تا اخر اوضاع خوب پیش بره .

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
ابراهیم زاده ناراحت شد قهر کرد رفت بین تماشاچی ها میگه من مامانم و میخوام. :(:(

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خدایی این گزارشگر های اصفهانی خیلی بدن!

هر تیمی میاد اینجا یه جوری گزارش میکنن که یعنی تیم مقابل نباید بازی رو ببره!

در حالی که مثلا فردوسی پور و مزدک و اینا وقتی بازی تو آزادیه این تعصب رو راجع به تیم های تهرانی ندارن..

حالم بد میشه از این گزارشگره!

طرف عمدا زده تو چشم خسرو..میگه غیر عمد بود!

فرهاد داره بد تکل میره میترسم اخراج بشه!

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
میبینم که .. پرچم بالاس .. :cool:

این بازی رو ببریم هم سه امتیاز ارزشمند رو گرفتیم اونم تو خونه حریف ، هم دوباره صدرنشین شدیم :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا