• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
فکر کنم آندو به يکی از بازيکنان خودمون فحش داد ، جناب قهرمانی هم که ماشالا گوششون تيزه ، تو زمين هر کس فحش بده ميشنوه اخراج ميکنه

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
مثل اینکه با حنیف عمران زاده حرفش شده ...
بی جهت خودشو از بازی بعدی محروم کرد ... واقعا بهش نیاز داشتیم

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
مشکل از سر گل میداوودی شروع شد تو لحظه شادی بعد از گل آندو پریده بود رو دوش میداوودی که کیانوش بدو بدو اومد کشیدش پایین یه چیزی بهش گفت. این قضیه همین جوری ادامه پیدا کرد و بعدش ام این دو تا خیلی زورکی به هم پاس میدادن تا اون لحظه های آخر که دیگه گندش و درآوردن و آندو و کیانوش درگیر شدن. مجیدی ام اومد جداشون کن اصلا تو این قضیه دخالتی نداشت.

تو روح این مظلومی الان قلعه نویی بود مس و 6 تایی کرده بودن ابله داره می بینه مهاجم کم داره همون 20 دقیقه اول باید رحمتی و میکشید بیرون و آرش یا اسماعیل شریفات و می آورد جاش. مس که قبل از اخراج 10 نفره دفاع میکرد من نمی دونم چه نیازی بود تو این شرایط دو تا هافبک دفاعی (آندو و کیانوش) تو زمین باشن در شرایطی که بخاطر تعداد مدافعان زیاد مس تیم نیاز به مهاجم داشت.
دم علی سامره ام گرم ثابت کرد اس اسی با غیرته تو اون داستان درگیری تمام سعیش و کرد قضیه رو یه جوری فیصله بده که واسه تیم حاشیه ایجاد نشه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این محسن قهرمانی خیلی عقده ای هستش ...
بازی ایارن نصرتی با کی دعواش شده بود کتک کاری کردند ؟ آخرش کارت زرد داد !
مطمئنم آندرانیک فحش نداده .

تعادل رعایت نشد
سامره: صحبت‌های عمران‌زاده و تیموریان حالت توهین آمیز داشت

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم مس سرچشمه گفت: عمران‌زاده و تیموریان به هم ناسزای آنچنانی نمی‌گفتند اما مکالمه‌شان حالت توهین داشت.
خبرگزاری فارس: سامره: صحبت‌های عمران‌زاده و تیموریان حالت توهین آمیز داشت

به گزارش خبرگزاری فارس، عی سامره پس از شکست یک بر صفر مس سرچشمه مقابل استقلال گفت: بازی در مجموع سخت بود. مقابل تیم پر مهره‌ای مثل استقلال در همان دقیقه یک ۱۰ نفره شدیم. امیدوارم در بازی‌های بعدی این نتیجه را جبران کنیم.
تعادل در این مسابقه رعایت نشد.

وی در خصوص درگیری آندو تیموریان و حنیف عمران‌زاده در جریان مسابقه گفت: من دیدم این دو بازیکن با هم درگیر شده‌اند و برای اینکه از درگیری بیشتر جلوگیری کنم این دو را از هم جدا کردم و به کنار کشیدم.

سامره افزود: این دو به هم ناسزای آنچنانی نمی‌گفتند اما مکالمه‌شان حالت توهین داشت. به هرحال آنها هم به لحاظ روحی و روانی مورد فشار بودند و من نمی‌خواستم موردی بین‌شان پیش بیاید.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
یعنی به خاطر اینکه مکالمه‌شان حالت توهین داشت ، آندور ور اخراج کرده ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چرا همش این قهرمانی رو میذارن واسه بازی ها ما؟

از مطلومی که کلا انتظار زیادی نمیره! زیاد من توی بحث فنی قبولش ندارم..

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مطمئنم آندرانیک فحش نداده .

سامره افزود: این دو به هم ناسزای آنچنانی نمی‌گفتند اما مکالمه‌شان حالت توهین داشت. به هرحال آنها هم به لحاظ روحی و روانی مورد فشار بودند و من نمی‌خواستم موردی بین‌شان پیش بیاید.

قهرمانی قبلاً هم نشون داده از گوش هاش خوب استفاده ميکنه ، حتماً اون وسط چيز های بدی شنيده که اخراج کرده،اندو هم خيلی راحت قبول کرد, کلاً آندو عصبی ميشه از کنترل خارج ميشه

سامره هم خودش خدای شر بازی بود تو زمين :D، فکر کنم خواسته هوای بازيکنان استقلال رو داشته باشه ، اين حرف ها رو زده

يادش بخير تو يه دربی علی سامره پيراهن ***** فرد رو از پشت از شورتش در آورد و تا بالا آورد ، ***** فرد هم يه لگد تو ساق پاش کوبيد ،هيچ کدوم از اين ها رو هم داور نديد :D

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
مظلومي:از بازيکنانم راضي نيستم

پرویز مظلومی پس از برتری یک بر صفر برابر مس سرچشمه گفت: بازی خوبی بود، البته من از نحوه بازی بازیکنان راضی نیستم. مس سرچشمه ۱۰ نفره شد و بازیکنانمان تصور کردند که کارشان ساده است. نیمه اول اشتباه زیاد داشتیم و برنامه‌های ما اجرا نشد. موقعیت‌ گلزنی هم داشتیم ولی از آنها استفاده نکردیم.

وی ادامه داد: در نیمه دوم با تغییراتی که داشتیم تغییر سیستم دادیم و حریف دفاع چندلایه و محکمی داشت و کار دفاعی مس خوب بود. هرچند ما چند بار از این دفاع فشرده عبور کردیم ولی متاسفانه در زدن ضربات آخر بی‌دقت بودیم و فقط یکی از موقعیت‌ها گل شد. از نتیجه راضی هستم اما از نحوه بازی رضایت ندارم.

سرمربی استقلال در مورد غیبت مهدی امیرآبادی دراین بازی گفت: به او استراحت دادیم. امیرآبادی در دو بازی گذشته برای ما خوب کار کرد اما امروز به دفاعی دونده نیاز داشتیم و به همین دلیل از میثم حسینی استفاده کردیم. فهرست ما فقط ۱۸ بازیکن دارد و نمی‌توانیم همه بازیکنان را در آن بگنجانیم.

وی در مورد ماجرای حنیف عمران‌زاده و آندرانیک تیموریان گفت: این موضوع را بررسی می‌کنیم و با فرد خاطی و مقصر برخورد قاطعی انجام می‌دهیم.

مظلومی در مورد پیشنهاد یک میلیارد تومانی نفت آبادان به برهانی گفت: به این بازیکن نیاز داریم و او بازیکن بزرگی است امروز هم می‌خواستیم در نیمه دوم از او استفاده کنیم ولی فرصت نشد.

سرمربی استقلال در مورد جام ولایت گفت: تمرینات تیم را تا روز پنج‌شنبه تعطیل کردیم و روز شنبه هم طبق برنامه باید بازی کنیم ولی ای کاش برای این جام که نام بزرگی دارد برنامه‌ ریزی خوبی انجام می‌شد. تیم خارجی در این مسابقات حضور دارد و من دوست دارم با تمامی نفرات و ملی‌پوشان در این جام بازی کنیم ولی این فرصت اکنون نیست. باید ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت می‌شوند. کرار هم دعوت شده که به تیم ملی عراق می‌رود. مجیدی و زندی هم از قبل برنامه داشتند و بلیت خارج از کشور گرفته‌اند و باید بروند. ما با دو جلسه تمرین در جام ولایت حاضر می‌شویم. دوست داشتم با تمام توان در این باز‌ی‌ها شرکت کنیم اما برنامه ریزی مناسب نیست.

وی در مورد اینکه کرار را تعویض کردید نترسیدید ماشین دربست بگیرد و به خانه برود گفت: خیر بازیکنان ما حواس‌شان هست و دیگر این کار را نمی‌کنند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واقعا بازی گندی رو شاهد بودیم ...

به نظرم مظلومی در حد مربیگری استقلال نیست ! همین! یه بچه هم میتونست تشخیص بده که چه تعویضایی باید انجام میشد که نشد!

متاسفانه کرار و جباری و مجیدی هم این بازی افتضاح بودن .... حالا باز خدا رو شکر بازی رو بردیم ...

بازی بعدی با صبا هست که امیدوارم نبود آندو به ضررمون تموم نشه ، هر چند استقلال مقابل تیمای قوی بهتر بازی کرده.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب سه امتیاز گرفتیم که خیلی مهم بود. گفتم از این بازی میترسم . سخت شد.

ما که خیلی بی نظم بودیم/ اونها هم تدافعی محض.

ارنج اولیه خوب بود. ولی تیم کلا حالت خوبی نداشت.

کرار فوق العاده بد بود از نگاه من و فقط تا الان دو تا بازی خوب داشته. با توپ زیاد ور میره. فرصت حرکت تیم رو میگیره. پاس نمیده. توپ زیاد لو میده. بیخودی میخوابه و از همه بدتر باعث بهم خوردن ریتم تیم میشه. اخلاق هم که صفر!

دفاع خوب بود و فشار زیادی روش نبود. ولی خوب بودند.
خسرو سانترهاش دقیق نبود امروز ولی پر تلاش بود. نمیدونم چرا تو موقعیت که قرار میگیره به سمت دروازه نمیزنه؟ !!
رحمتی بازم یکی دو صحنه نجات داد.
مجتبی و خسرو و میلاد خوب بودند. گل میلاد هم زیبا بود و گره گشا
فرهاد روز خوبی نداشت ولی بخاطر مدیرتش و تلاش زیادش واقعا دمش گرم. ولی خب توپ خوبی خراب کرد و کلا روزش نبود.

رو صحنه درگیری اولا آفرین به سامره. واقعا دمش گرم. خیلی کارش درسته. فقط تصور کنید که اندو میرفت و حنیف رو فیزیکی لمس میکرد و اگه هم رو میزدن (که اصلا بعید هم نبود) الان دو تا بازیکن داشتیم که از اسکلت اصلی تیم معلوم نیست هر کدوم رو چند ماه محروم میکردن. تا اینجا دم سامره گرم.
مقصر اصلی رو اندو میدونم چون که نباید پرخاش کنه تو زمین حتی بازیکن حریف چه برسه بازیکن خودی.

علی رغم قضاوت دوستان ؛ اخراج اندو کاملا درست بود. فقط همین رو در نظر بگیرید که فرهاد با حرکاتش کار قهرمانی رو تایید کرد و قبول داشت که باید اخراجش میکرده.
(بحث امروز قهرمانی با سایر روزهاش متفاوت بود)

تو بازی هم اخراج زود هنگام اونها باعث شد تدافعی تر ظاهر بشن و این کار ما رو به همراه بازی نامطلوبمون سخت تر کرد. چند تاپمون هم گل نشد که میتونست بازی رو روان کنه و الان این حرفها رو نزنیم.

از مظلومی خیلی ناراضی نیستم ولی باید کرار رو زودتر میکشید بیرون. اصلا بازیش نمیداد بهتر بود. بقیه اش هم باید قبول کنیم که بهترین هاش تو زمین بودند و تیم حمله هم میکرد ولی خب تجمع اونها کارو سخت و ما رو عصبی میکرد.

به هر حال تبریک میگم برای برد و سه امتیاز که باز صدرنشینمون کرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
381646_210608329011177_132328430172501_519575_403130714_n.jpg

درود و تبریک

بازی و نتیجه در خور توجهی نبود ولی هرچی بود جایگاهمو.ن تو صدر جدول رو حفظ کرد

untitled.JPG

و باز هم سوپر میلاد :

714174_orig.jpg714175_orig.jpg

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تبریک به برو بچ آبی دل . مهم 3 امتیاز بود که حاصل شد هر چند که بازی اصلا نچسبید و از اون طرف اخراج آندو هم ضد حال بود! به هر حال معلوم نیست چرا یه بازی در میون فوتبال خوب از تیم میبینیم !

یه چیز دیگه هم با بازی ندادن امروز به آرش یه جورایی به لج و لجبازی خودش ادامه داد که من اصلا این رو صلاح تیم نمیدونم. امیدوارم زودتر این ماجرا رو جمعش کنه چون مطمئنم به آرش نیاز داریم با توجه به بازی های آسیایی هم که در پیش داریم از طرفی من خودم به شخصه دوست ندارم آرش رو از دست بدیم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فعلا برید شبکه یک / الان / اندو رو اورده . اون یکی رو هنوز ندیدم/ خسرو ئه

رفیق جدید هم خوش اومده :دی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
آندو چرا لباس گجتو پوشیده................دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
714177_orig.jpg

دو گزارش تصویری از بازی امروز:

یک

دو

پنج تا مصاحبه:

پرويز مظلومي:از بازي بازيكنان راضي نيستم
با مقصر درگيري برخورد مي‌كنيم

پورحیدری: جروبحث تیموریان و عمران‌زاده را پیگیری می‌کنیم

مجتبي جباري: فضاي حاكم بر استقلال خوب است
فتح‌الله‌زاده نمي‌تواند به تنهايي همه كارها را انجام دهد

ميلاد ميداودي:اين گل تقديم به هواداران
نشنيدم عمران‌زاده و تيموريان چه به هم گفتند

انتقاد رحمتي از فشردگي ليگ:خودمان هيچ، خانوداه‌هايمان چه‌كار كنند؟
درگيري بين عمران‌زاده و تيموريان طبيعي بود

در مورد این برنامه پارک ملت هم که گفتم؛ خودم کم آوردم و بیخیال شدم. :دی / بحث بجایی هست که متاسفانه حرفهای نادرست و گاهی بی ربط توش زیاد هست. آندو و خسرو هم که بجا و با انرژی جواب نمیدند. به نظرم کلا برنامه یه طرفه به قاضی میره. بنا بر این به فتوای من تی وی میلی رو بشکنید :lol::lol::lol::lol:/ از مجری کلا بدم نمیاد و علاقمند بهش هم نیستم ولی دستگیرم شد که اصلا صلاحیت قضاوت و بحث درباره فضای استادیوم ایران رو نداره . بگذریم .
///////////////////////

رفتیم پیج 1200/ اینم به فال خیر و نیک ومبارکه :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا