مجتبی و خسرو و میلاد خوب بودند. .
مجتبی خوب بود ؟؟؟؟ من که جز یه پاس عمقی سالم و به درد بخور چیزی ازش ندیدم .... بالای 20 تا پاس اشتباه داشت!
مجتبی و خسرو و میلاد خوب بودند. .
رفتیم پیج 1200/ اینم به فال خیر و نیک ومبارکه :دی
کم کم باید بریمهنو نرفتیم !! :دی
هنو نرفتیم !! :دی
تبریک به برو بچ آبی دل . مهم 3 امتیاز بود که حاصل شد :happy:
راست میگه.
مهم نیست که بازیکن ها به جون هم میافتن و تیم باز تو حاشیه میره و ........
مهم فقط 3 امتیازه
ماجراي روز گذشته ظاهرا از جايي شكل گرفته كه آندو تيموريان خطاب به مدافعان تيم ميگويد: علي سامره تكنيكي و سريع است و ممكن است با يك حركت خط دفاع را جا بگذارد روي يك خط نايستيد كه اين تذكر فني با واكنش بسيار تند عمرانزاده توأم ميشود و او اقدام به فحاشي عليه آندو ميكند.
لحظاتي بعد آندو خشمگين از اين اتفاقات حرفها را پيش مجيدي بازگو ميكند كه قهرماني با شنيدن اين صحبتها رأي به اخراج او ميدهد در حالي كه آندو در آن لحظه فقط موضوع را به كاپيتان تيم انتقال ميداده است.
هنو نرفتیم !! :دی
6 تا بازیکن تو لیست ملی ها هستند. کرار هم ظاهرا تو عراق دعوت شده که چه 7 تا میشه. امیدوارم باشگاه با تیم امید بره تو جام ولایت / چون مظلومی دیشب دو پهلو حرف زده بود و ظاهرا معلوم نیست قصدشون چیه.
//////////////////
یه خبر بد هم دارم. روم به دیوار.
حنیف با کارت زردی که گرفت دیشب سه کارته شده و بازی با صبا حنیف رو هم نخواهیم داشت. آندو هم که خب طبیعتا اخراجی بوده و نیست. این دو تا غایب بزرگ برای ما!
علی همه پستت و کوت کردند :lol:
دیشب رفته بود/ حتما پستی پاک شده. چون من دیدم رفته ادیت کردم و اضافه کردم اونو خط رو.
میبینم که بالاخره رفته.
سلام
بازی خیلی بود و دلیل اصلیش هم مظلومی بود که نتونست از 10 نفره شدن و میزبانی و .. به خوبی استفاده کنه و مس سرچشمه را 6 تایی کنید.
به نظرم توی این جور مواقع است که مربی می تونه خودش رو نشون بده!
تو این بازی فرهاد و کرار و جباری بد بازی کردند مخصوصا فرهاد که خیلی تک روی کرد و صحنه های تک به تکش هم با بی دقتی و بدشانسی گل نشد.
فریدون رو باید زودتر به جای این کرار می آورد.
در ضمن قضیه آندو و فرهاد مثل این که این بوده:
پی سی به نقل از گل:
اگه داستان این بود پس جباری چرا از فرهاد دلخور بود!؟ توی یه صحنه بعد از اون اتفاق جباری باید به فرهاد پاس میداد که نداد .
فرزاد خان تاریخ بازیها معلوم نیست ؟؟