• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مجتبی و خسرو و میلاد خوب بودند. .

مجتبی خوب بود ؟؟؟؟ من که جز یه پاس عمقی سالم و به درد بخور چیزی ازش ندیدم .... بالای 20 تا پاس اشتباه داشت!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
هنو نرفتیم !! :دی
کم کم باید بریم
به نظر من از لحاظ روانشناسی ده نفر شده تیم مس تو اون دقیقه به ضرر ما شد
کلا بازیکنا تو کف اخراج اون یارو بودن و به امید گل بارون بازی ضعیفی رو نشون دادند و آدمو کلافه میکردن از دیدن بازیشون
بعدش چرا این همه اصرار داشتن از تو عمق توپ رو به دروازه برسونن ؟چرا وقتی نتیجه نداد تغیر رویه ندادن ؟

avands

Registered User
لایک‌ها
115
تبریک به برو بچ آبی دل . مهم 3 امتیاز بود که حاصل شد :happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
راست میگه.
مهم نیست که بازیکن ها به جون هم میافتن و تیم باز تو حاشیه میره و ........
مهم فقط 3 امتیازه

عزیزم! وقتی تیم توی حاشیه بره! دیگه همه تیم ها مس سرچشمه نیستن که رده آخر جدول باشن! اون وقت همین 3 امتیاز ها هم حاصل نمیشه!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

بازی خیلی بود و دلیل اصلیش هم مظلومی بود که نتونست از 10 نفره شدن و میزبانی و .. به خوبی استفاده کنه و مس سرچشمه را 6 تایی کنید.
به نظرم توی این جور مواقع است که مربی می تونه خودش رو نشون بده!

تو این بازی فرهاد و کرار و جباری بد بازی کردند مخصوصا فرهاد که خیلی تک روی کرد و صحنه های تک به تکش هم با بی دقتی و بدشانسی گل نشد.
فریدون رو باید زودتر به جای این کرار می آورد.

در ضمن قضیه آندو و فرهاد مثل این که این بوده:
پی سی به نقل از گل:
ماجراي روز گذشته ظاهرا از جايي شكل گرفته كه آندو تيموريان خطاب به مدافعان تيم مي‌گويد: علي سامره تكنيكي و سريع است و ممكن است با يك حركت خط دفاع را جا بگذارد روي يك خط نايستيد كه اين تذكر فني با واكنش بسيار تند عمران‌زاده توأم مي‌شود و او اقدام به فحاشي عليه آندو مي‌كند.
لحظاتي بعد آندو خشمگين از اين اتفاقات حرف‌ها را پيش مجيدي بازگو مي‌كند كه قهرماني با شنيدن اين صحبت‌ها رأي به اخراج او مي‌دهد در حالي كه آندو در آن لحظه فقط موضوع را به كاپيتان تيم انتقال مي‌داده است.

اگه داستان این بود پس جباری چرا از فرهاد دلخور بود!؟ توی یه صحنه بعد از اون اتفاق جباری باید به فرهاد پاس میداد که نداد .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
امروز جباری مصاحبه کرده گفته مشکلات مالی کامل حل نشده...پاداش ها رو ندادن و این صحبت ها...

من نمیدونم منظور اینا از کامل چیه؟ دوس دارن کل پولو یه جا تقدیمشون کنن؟ توی کدوم تیم لیگ ما این اتفاق می افته؟ این مجتبی دیگه خیلی توی رویا سیر میکنه..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
6 تا بازیکن تو لیست ملی ها هستند. کرار هم ظاهرا تو عراق دعوت شده که چه 7 تا میشه. امیدوارم باشگاه با تیم امید بره تو جام ولایت / چون مظلومی دیشب دو پهلو حرف زده بود و ظاهرا معلوم نیست قصدشون چیه.
//////////////////

یه خبر بد هم دارم. روم به دیوار.

حنیف با کارت زردی که گرفت دیشب سه کارته شده و بازی با صبا حنیف رو هم نخواهیم داشت. آندو هم که خب طبیعتا اخراجی بوده و نیست. این دو تا غایب بزرگ برای ما!

هنو نرفتیم !! :دی

علی همه پستت و کوت کردند :lol:

دیشب رفته بود/ حتما پستی پاک شده. چون من دیدم رفته ادیت کردم و اضافه کردم اونو خط رو.
میبینم که بالاخره رفته.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
6 تا بازیکن تو لیست ملی ها هستند. کرار هم ظاهرا تو عراق دعوت شده که چه 7 تا میشه. امیدوارم باشگاه با تیم امید بره تو جام ولایت / چون مظلومی دیشب دو پهلو حرف زده بود و ظاهرا معلوم نیست قصدشون چیه.
//////////////////

یه خبر بد هم دارم. روم به دیوار.

حنیف با کارت زردی که گرفت دیشب سه کارته شده و بازی با صبا حنیف رو هم نخواهیم داشت. آندو هم که خب طبیعتا اخراجی بوده و نیست. این دو تا غایب بزرگ برای ما!

علی همه پستت و کوت کردند :lol:

دیشب رفته بود/ حتما پستی پاک شده. چون من دیدم رفته ادیت کردم و اضافه کردم اونو خط رو.
میبینم که بالاخره رفته.

خیلی حال داد :دی
آره چند تا پست پاک شده ، من خودم دیشب دیدم پستت و تو صفحه 1200 :دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

مظلومي: دو جام مي‌گيرم و مي‌روم
سرمربي استقلال با نام بردن از تراکتورسازي و سپاهان به عنوان رقيبان اين تيم در راه قهرماني گفت: پرسپوليس براي کسب سهميه آسيايي مي‌جنگد.

پرویز مظلومی با حضور در هجدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها به سؤالاتی در خصوص مسائل مختلف پاسخ داد. * از جام ولایت آغاز کنیم. سرانجام با چه ترکیبی در این مسابقات شرکت می‌کنید؟

ما 9 نفر را در اختیار نداریم. 6 بازیکن‌مان در تیم ملی هستند، زندی و مجیدی از قبل مرخصی گرفته‌اند و کرار هم در تیم ملی عراق حضور دارد. با این شرایط چگونه می‌توانیم با تمام نفرات در این مسابقات شرکت کنیم؟ حتما در این مسابقات حاضر خواهیم شد اما باید ترکیب‌مان را با تیم امید تلفیق کنیم. وقتی تیم پاراگوئه‌ای در این مسابقات حاضر می‌شود ما هم باید با تمام ترکیب‌مان در این مسابقات به میدان برویم. تیم‌های استقلال و پرسپولیس نباید ضعیف شوند و در چنین جام بزرگی با ترکیب نصفه و نیمه به میدان بروند. با تمام احترامی که برای برگزار کنندگان این جام قائل هستم اما اعتقاد دارم این مسابقات باید در زمان مناسبی برگزار شوند تا تیم‌های با ترکیب کامل به میدان بروند.

* در بازی استقلال مقابل مس سرچشمه صحبت‌هایی بین تیموریان و عمران زاده رد و بدل شد. در این خصوص توضیح بدهید.

صددرصد با این مسئله برخورد خواهیم کرد اما باید بگویم یک درگیری لفظی کوچک بود و آنچنان بزرگ نیست. این اتفاق در اکثر مسابقات می‌افتد و بازیکن تحت فشار عصبی می‌شود و بارها چنین مسائلی در میادین مختلف اتفاق افتاده است. با این حال برای اینکه جلوگیری شود برخورد خواهیم کرد و با آنها جلسه می‌گذاریم.

* دلیل این بگو مگو چه بود؟

سر یک پاس که به هم ندادند بگو مگو کردند و به خاطر اینکه توپ‌هایشان داخل دروازه نمی‌رفت کمی عصبی شده بودند.

* ظاهرا باز هم به خاطر نداشتن ملی پوشانتان ناراحت هستید؟

مشکل من به خاطر نبود چند ملی پوش نیست، ناراحتی من این است که این 6 ، 7 ملی پوش وقتی بر می‌گردند چه شرایطی دارند و چگونه 3 روز بعد از بازگشت از اندونزی در تمرینات ما حاضر می‌شوند. من بیشتر نگران این مسئله هستم و نگران نیستم چرا آندو تیموریان در بازی با صبای قم حضور ندارد.

* ظاهرا درخواست کرده‌اید که این بازی به تعویق بیفتد؟

بارها و بارها در رسانه‌ها اعلام کره‌ایم و خواسته‌ایم که این بازی عقب بیفتد.

* عزیز محمدی اعلام کرد که اگر طبق نظر کی‌روش فاصله بازی‌های ملی و باشگاهی 4 روز باشد به ضرر تیم ملی خواهد بود. در این خصوص چه صحبتی دارید؟

من فکر نمی‌کنم اگر بازی ما یک روز عقب بیفتد کسی ضرر کند. این ما هستیم که در حال حاضر ضرر می‌کنیم. من بی دلیل صحبت نمی‌کنم و با منطق حرف می‌زنم. تیم ملی روز 20 آبان در بحرین بازی دارد و بیست و چهارم راهی اندونزی می‌شود و نزدیک به 18 ساعت برای بازگشت به ایران پرواز خواهد داشت. این بازیکنان با چه وضعیتی به ما خواهند رسید. حالا تصور کنید همه بازیکنان هم بازی کنند و با این شرایط در 10 روز 3 بازی سنگین را پشت سر می‌گذارند. این وسط چه کسی ضربه می‌بیند؟ وقتی بازیکن مصدوم شود هم تیم ملی ضرر می‌کند و هم استقلال. فشاری که خسرو حیدری تحمل کرد باعث شد پای او کش بیاید. اینجا تیم ملی هم ضرر می‌کند.

* پس شما می‌گوید که سازمان لیگ باید همکاری داشته باشد؟

صد در صد همین گونه است. کی‌روش به ما قول داد که این کار انجام شود اما نشد.

* به نظر شما در بین 4 تیم صدر جدول تا امروز کدام یک ثبات بیشتری داشته‌اند؟

نفت تهران و استقلال بدون نوسان عمل کردند و هیچ کس فکر نمی‌کرد نفت این گونه نتیجه بگیرد. البته من فکر نمی‌کنم نفت بتواند هم پای استقلال بیاید.

* بعد از گذشت 12 هفته کدام تیم را مدعی می‌دانید؟

قضاوت زود است اما استقلال، تراکتورسازی و سپاهان تیم‌های بسیار خوبی هستند و مدعی خواهند بود.

* پرسپولیس چطور؟

این تیم تلاش می‌کند سهمیه آسیارا بگیرد.

* مربیانی که به استقلال می‌آیند برای خود پیش بینی‌هایی دارند که چند وقت در این تیم می‌مانند. شما چه زمانی را برای خود پیش بینی کرده‌اید؟

من 2 سال فرصت خواستم و به همین خاطر هم قرار داد 2 ساله بستم به همین خاطر مطمئن باشید بعد از 2 سال می‌روم. چون دیگر نمی‌توانم این همه فشار را تحمل کنم. (باخنده)

* اگر استقلال را قهرمان نکنید چطور؟

در این صورت نمی‌روم.

* بعد از گذشت 18 ماه از حضور در استقلال به خود چه نمره‌ای می‌دهید البته دربی چهارم را در پیش دارید؟

اگر اجازه بدهند کار کنیم، موفق می‌شویم. من به خودم نمره نمی‌دهم و معلمان باید نمره من را بگویند. معلمان من رسانه‌ها هستند. مطمئن باشید اگر حاشیه سازی نکنند و سنگ اندازی انجام نشود. این تیم دربی چهارم را هم از پرسپولیس می‌برد و امسال دو جام کسب خواهد کرد و آن زمان مظلومی با خیال راحت دین خود را ادا کرده و از استقلال می‌رود. به جایی می‌روم که با آرامش بهتری کار کنم.

* مسائل مالی به کجا انجامید؟

درصدی از این مشکلات حل شده و فتح الله زاده در حال تلاش است. هیئت مدیره نیز زحمت می‌کشد و امیدوارم هر چه سریع‌تر مشکلات حل شود. چون هنوز درصد زیادی از مطالبات بازیکنان باقی مانده است.

تمرين استقلال تا پنجشنبه تعطيل شد

پرویز مظلومی پس از بازی شب گذشته استقلال مقابل مس سرچشمه اعلام کرد تمرینات تیمش تا روز پنجشنبه تعطیل است.
آبی پوشان از پنجشنبه در زمین دستگردی تمرینات خود را دنبال می کنند.
این تیم باید خود را برای حضور در جام ولایت آماده کند که البته هنوز مشخص نیست استقلال با تمامی بازیکنان خود در این رقابت ها شرکت می کند یا با تلفیقی از بازیکنان بزرگسال و جوان می خواهد در این مسابقات شرکت کند.

پ.ن : جریان 1200 چیه :دی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام

بازی خیلی بود و دلیل اصلیش هم مظلومی بود که نتونست از 10 نفره شدن و میزبانی و .. به خوبی استفاده کنه و مس سرچشمه را 6 تایی کنید.
به نظرم توی این جور مواقع است که مربی می تونه خودش رو نشون بده!

تو این بازی فرهاد و کرار و جباری بد بازی کردند مخصوصا فرهاد که خیلی تک روی کرد و صحنه های تک به تکش هم با بی دقتی و بدشانسی گل نشد.
فریدون رو باید زودتر به جای این کرار می آورد.

در ضمن قضیه آندو و فرهاد مثل این که این بوده:
پی سی به نقل از گل:

اگه داستان این بود پس جباری چرا از فرهاد دلخور بود!؟ توی یه صحنه بعد از اون اتفاق جباری باید به فرهاد پاس میداد که نداد .

فکر می کردم بازیکنای استقلال اونقدر بزرگ باشن که مسائل شخصیشون رو تو بازی دخالت ندن
امیدوارم تیم از حاشیه دور بشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود بر آبی دلان

منم یه خبر کوچیک داشته بیدم :دی :

ميزباني استقلال در مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، مراسم قرعه‌کشی مرحله یک هشتم جام حذفی امروز در سازمان لیگ برگزار شد و بر این اساس تيم فوتبال استقلال در مرحله يك هشتم نهايي میزبان تیم سایپا مهر کرج خواهد بود. شايان ذكر است برنده اين ديدار با برنده بازي دو تيم ذوب آهن و پرسپوليس كه در اصفهان بازي خواهند داشت مي رود.

اینم جدول بازیها :

untitled.JPG

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فرزاد خان تاریخ بازیها معلوم نیست ؟؟

دعا میکنم به درگاه ایزد منان که پرسپولیس ، ذوب آهن رو بزنه :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرزاد خان تاریخ بازیها معلوم نیست ؟؟

درود

اون خانش رو از کجا آوردی برادر ؟! یاد شاهرخ خان افتادم :دی

نه هنوز ! تازه امروز قرعه کشی شده ، هنوز تاریخش رو اعلام نکردن

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوري يک ماهه خسرو حيدري از ميادين

هافبک ملي پوش تيم فوتبال استقلال به علت آسيب ديدگي از ناحيه زردپي يک ماه به دور از ميادين خواهد بود.

خسرو حیدری، مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه در بازی اخیر با مس سرچشمه مصدوم شدم. امروز پس از عکسبرداری مشخص شد که متاسفانه زردپی پای من چند سانتیمتر پاره شده است.

این بازیکن ملی پوش که با سایت باشگاه استقلال گفتگو می کرد، افزود: به این ترتیب چهار هفته دور از میادین هستم و نمی توانم تیم ملی را در دو مسابقه آتی با بحرین و اندونزی همراهی کنم.

تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان برای دیدار با بحرین و اندونزی در هفته‌های چهارم و پنجم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 از امروز سه شنبه آغاز می شود.

منبع : Varzesh3.com | ورزش 3 | Football | فوتبال | sport

خوب حیدری 1 ماه نیست البته چیزی که الان میگن شاید بیشتر هم بشه فقط خوبیش اینه که از این 1 ماه 20 روز بازی نداریم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چقدر بدشانسیم ما...

خب خسرو هم بازی با صبا نیست...

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آندو
حنیف
خسرو

اینا مقابل صبا نیستن ؟ توی چه بازی اینا رو نداریم ...

//

مظلومي:باتمام قوا درجام ولايت شرکت مي کنيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال جام ولايت را جامي بزرگ و مقدس خواند و گفت: با تمام قوا و با هدف قهرماني در اين مسابقات شرکت خواهيم کرد.

پرویز مظلومی افزود: با توجه به اینکه نام ولایت بسیار مقدس و بزرگ است و جام ولایت برای ما از ارزش بسیاری برخوردار است، بدون حضور بازیکنان ملی پوش که در اردوی تیم ملی هستند در این جام شرکت خواهیم کرد و تمام تلاش و هدف‌مان این است که جام ولایت را به کلکسیون افتخارات باشگاه اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه بازیکنان ملی پوش استقلال در اردوی تیم ملی حضور دارند و نمی توانند در جام ولایت ما را کمک کنند اما من و سایر بازیکنان به این نام مقدس و بزرگ احترام خواهیم گذاشت و هم قسم خواهیم شد که جام ولایت را بدست آوریم.

سرمربی تیم استقلال با آرزوی موفقیت برای تیم ملی گفت: امیدوارم تیم ملی کشورمان در دیدارهای پیش رو موفق باشد و آرزو دارم ضمن موفقیت در این دو مسابقه تمامی بازیکنان و به ویژه ملی پوشان استقلال با سلامت و بدون آسیب دیدگی به کشور بازگشته و تیم‌های خود را در ادامه مسابقات لیگ برتر همراهی کنند.

مسابقات فوتبال جام ولایت از روز پنجشنبه هفته جاری با حضور تیم‌های پرسپولیس، استقلال و ناسیونال پاراگوئه برگزار می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا