• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
علی فتح‌الله زاده در یک افشاگری گفته است که مسوولان در برد و باخت بازی‌های پرسپولیس و استقلال دخالت کرده و زمانی اجازه نداده‌اند تیم استقلال برنده دیدار با پرسپولیس باشد.

بالاخره پس از گمانه‌زنی‌های فراوان پیرامون تعیین نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال در اتاق‌های مسئولان و نه در زمین بازی؛ یک مدیر ورزشی برای نخستین بار فاش کرد که در یکی از دربی‌ها، مسئولان اجازه پیروزی به استقلال را نداده‌اند.

سایت ناصر حجازی در آستانه سالروز تولد وی با علی فتح‌الله‌زاده مصاحبه کرده است که فتح‌الله زاده در این مصاحبه با تمجید از شخصیت حجازی دست به این افشاگری زده و گفته است: «اینجا برای اولین بار موردی را بگویم، از دیداری که البته حجازی سرمربی استقلال نبود و پرسپولیس مقابل ما ۹ نفره شد و بازی با تساوی به پایان رسید، دخالت مستقیم فائقی [معاون فنی سازمان تربیت بدنی] باعث آن نتیجه شد و وی اجازه نداد تا استقلال بعد از ۹ نفره شدن پرسپولیس به برتری برسد و حجازی در سال‌هایی مقابل پرسپولیس قرار می‌گرفت که چنین فضایی حاکم بود.»

گفتنی است سال‌ها قبل نیز علی پروین فاش کرده بود که شب قبل از بازی‌های دربی، سرمربی‌های دو تیم استقلال و پرسپولیس توسط یک مقام امنیتی به رستوران دعوت می‌شوند و به اصطلاح «توجیه» می‌شوند.
همچنین از سال‌ها قبل و با تکرار بیش از حد تساوی‌های دو تیم استقلال و پرسپولیس بسیاری به این نتیجه رسیده بودند که نتیجه بازی این دو تیم «به دلایل امنیتی» از قبل مشخص می‌شود؛ و برای نمونه در یکی از دربی‌هایی که بازهم با نتیجه مساوی روبرو شده بود تماشاگران شعار «فوتبال سیاسی نمی‌خواهیم» را سر می‌دادند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خوب این که معلوم بود !
علیزاده دقیقه 92 میاد با دست میزنه میره ، این طبیعیه ؟

به نظر من مقصر اصلی اون واقعه خود امیر قلعه نوعی بود و بس ... به عنوان یه استقلالی هیچ وقت نمیتونم همچین خیانتی که ایشون به استقلال و این همه هوادار کرد رو نادیده بگیرم و ببخشمش .

سناریویی که باورود یه مهره ی بی ارزش مثل علیزاده به زمین (اونم در شرایطی که تیم جلو بود و مدافعی خوب و سرزنی مثل هادی شکوری روی نیمکت بود ) رقم خورد کاملا معلوم بود که از قبل مشخص شده هست .

برای همین از همینجا هم اعلام میکنم که هر چی فحش ناموسی خورد این آقای علیزاده (چه تو زمین چه خارج زمین) براش کم بوده و لایق بدتر از اونها هست.

همچنین به خاطر همچین خیانتی از طرف قلعه نوعی به هیچ وجه من الوجوه ته دلم راضی نمیشه که این آقا مجددا سکان هدایت تیم رو به عهده بگیره ، هر چقدر هم میخواد مربی خوبی باشه و کارنامه ی خوبی هم داشته باشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
گزارش تمرين امروز استقلال

تیم فوتبال استقلال امروز (پنج‌شنبه) در حالی تمرینات خود را برای آماده سازی مقابل صبای قم برگزار کرد که فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در محل تمرین این تیم حاضر شد.

وی در ابتدای حضورش با چند تن از بازیکنان استقلال به صحبت پرداخت و سپس همه بازیکنان را دور هم جمع کرد و برای دقایقی با آنها گفت و گو کرد.

مدیر عامل استقلال در خصوص مسائل مالی، دیدار با صبای قم و ... با بازیکنان صحبت کرد و سپس نظاره‌گر تمرین آبی پوشان شد.

* جاسم کرار که باید خود را به مربیان استقلال معرفی می‌کرد باز هم در تمرین امروز شرکت نداشت.

* اسماعیل شریفات و حمید عزیززاده که در تمرین روز گذشته دچار آسیب‌دیدگی شده بودند امروز بدون مشکل در کنار دیگر بازیکنان تمرین کردند.

* از جمع ملی پوشان استقلال آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری در محل تمرین شرکت نکردند. تیموریان به دلیل اخراج در مسابقه گذشته در دیدار با صبای قم استقلالی را همراهی نخواهد کرد.

* در اواسط تمرین فتح الله زاده، مظلومی و پور حیدری جلسه 3 نفره ای را برگزار کردند.

* مهدی رحمتی به همراه پسرش در تمرین آبی پوشان شرکت کرد. وی در اواسط تمرین با یک توپ کوچک و در دروازه‌ای خاص به پسر خود پنالتی می‌زد.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند و سپس به سانتر از جناحین روی آوردند.

* مهدی رحمتی زیر نظر مولایی مربی بدنساز تمرینات ویژه ای را انجام داد و میلاد میداودی پس از ریکاوری محل تمرین را ترک کرد.

* الونگ الونگ که چند روزی است با استقلالی‌ها تمرین می‌کند در کنار دیگر بازیکنان این تیم به تمرین پرداخت.

* حسین کاظمی هافبک سابق استقلال و فعلی راه‌ آهن در تمرین آبی‌پوشان حضور داشت و به خوش و بش با سید مهدی رحمتی دروازبان استقلال پرداخت.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

دپرسی تاپیک از فردا تموم میشه :دی

خب تمرین امروز رو فقط داشتیم /

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال با حضور مدیر عامل این باشگاه در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال امروز (پنج‌شنبه) در حالی تمرینات خود را برای آماده سازی مقابل صبای قم برگزار کرد که فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در محل تمرین این تیم حاضر شد.

وی در ابتدای حضورش با چند تن از بازیکنان استقلال به صحبت پرداخت و سپس همه بازیکنان را دور هم جمع کرد و برای دقایقی با آنها گفت و گو کرد.

مدیر عامل استقلال در خصوص مسائل مالی، دیدار با صبای قم و ... با بازیکنان صحبت کرد و سپس نظاره‌گر تمرین آبی پوشان شد.

* جاسم کرار که باید خود را به مربیان استقلال معرفی می‌کرد باز هم در تمرین امروز شرکت نداشت.

* اسماعیل شریفات و حمید عزیززاده که در تمرین روز گذشته دچار آسیب‌دیدگی شده بودند امروز بدون مشکل در کنار دیگر بازیکنان تمرین کردند.

* از جمع ملی پوشان استقلال آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری در محل تمرین شرکت نکردند. تیموریان به دلیل اخراج در مسابقه گذشته در دیدار با صبای قم استقلالی را همراهی نخواهد کرد.

* در اواسط تمرین فتح الله زاده، مظلومی و پور حیدری جلسه 3 نفره ای را برگزار کردند.

* مهدی رحمتی به همراه پسرش در تمرین آبی پوشان شرکت کرد. وی در اواسط تمرین با یک توپ کوچک و در دروازه‌ای خاص به پسر خود پنالتی می‌زد.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند و سپس به سانتر از جناحین روی آوردند.

* مهدی رحمتی زیر نظر مولایی مربی بدنساز تمرینات ویژه ای را انجام داد و میلاد میداودی پس از ریکاوری محل تمرین را ترک کرد.

* الونگ الونگ که چند روزی است با استقلالی‌ها تمرین می‌کند در کنار دیگر بازیکنان این تیم به تمرین پرداخت.

* حسین کاظمی هافبک سابق استقلال و فعلی راه‌ آهن در تمرین آبی‌پوشان حضور داشت و به خوش و بش با سید مهدی رحمتی دروازبان استقلال پرداخت.

خدا رو شکر وضعیت مصدومها رو به راه به نظر میاد.

و اما داور هم ترکی هست،
شنبه 28/8/90

* صبای قم – استقلال – ساعت 14:45
محسن ترکی – علیرضا کهوری – محمدرضا منصوری – محمدرضا اکبریان - ناظر داوری: سیدرضا غیاثی

چند عکس هم از برو بچ آبی قلب بریم

خوشحالی مجتبی بعد از اولین گلش فکر کنم در اولین بازی فصل (فصل بعد از فوت پدر) ؛ تقدیم دوستان:
PholkkltoAman__Small.jpg

یک عکس زیبا از میلاد در روزهای مصدومیت فصل قبل؛ تقدیم :
miladd.jpg

و یک عکس زیبا از خوشحالی آبی پوشان در دربی ایاز گذشته ؛ تقدیم :
Esteghlal-tehran-majidi.JPG

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شيرزاد: در استقلال مي‌مانم و جايي نمي‌روم

جواد شیرزاد در خصوص شایعاتی که پیرامون جدایی‌اش از استقلال شنیده می‌شود، گفت: من هیچ جا حرف از جدایی از استقلال نزدم و قصد دارم در استقلال بمانم و جایی هم نخواهم رفت.

وی تاکید کرد: تا پایان فصل با استقلال قرارداد دارم و هیچ صحبتی مبنی بر ترک استقلال با مسئولان این تیم انجام ندادم و تمامی صحبت‌هایی که در مورد جدایی‌ام شنیده می‌شود،‌ تکذیب می‌کنم.

شیرزاد در خصوص دیدار فردای استقلال مقابل صبا گفت: صبا تیم خوب و خطرناکی است و ما می‌دانیم بازی سنگینی در قم پیش رو داریم اما برای شکست صبا به زمین می‌رویم و به این مهم دست پیدا خواهیم کرد.

اخبار کوتاه از استقلال

جاسم کرار بازیکن عراقی تیم استقلال درحالی که قرار بود از روز پنجشنبه در تمرینات این تیم حضور داشته باشد، در تمرین شرکت نکرد. این بازیکن در حالی که تمرین امروز استقلال رو به پایان بود در تمرین حاضر شد. گفته می شود عدم حضور کرار در تمرین دیروز باعث شده حضور وی در بازی فردا مقابل صبای قم در ابهام باشد.

* استقلال ساعت ۱۴ با اتوبوس راهی قم شد. آبی پوشان برای مسابقه فردا تیموریان را به دلیل اخراج در بازی قبلی در اختیار ندارد.

* استقلال در قم در هتل تازه تاسیس خورشید اقامت می کند. قرار است علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه هم فردا صبح راهی قم شود. وی فردا شب هم برای حضور در اجلاس AFC به مالزی می رود.
دیدار تیم های صبا و استقلال ساعت ۱۴:۱۵ در زمین یادگار امام قم برگزار می شود.

فتح‌الله‌زاده:انتظار داريم تيم ملي به ما کمک کند

علی فتح‌الله زاده در گفت‌‌وگو با برنامه ورزش و مردم با انتقاد از شرایط استقلال برای بازی با صبا گفت: واقعیت این است که همه ما باید به تیم ملی کمک کنیم و این وظیفه ماست. تاکنون استقلال با همه وجود بازیکنانش را در اختیار تیم ملی گذاشته اما انتظار داریم تیم ملی هم به ما کمک کند و بتوانیم جوابگوی مسئولیت‌مان باشیم.

وی افزود: عزیز محمدی گفت فاصله برگزاری تیم ملی با باشگاه‌ها را 4 روز در نظر گرفته است. با توجه به اینکه تیم ملی پنجشنبه رسیده و ما هم شنبه بازی داریم این فاصله سه روز می‌شود.

مدیر عامل باشگاه استقلال تصریح کرد: روز گذشته به تمرین رفتم و دیدم که میلاد میداوی و پژمان منتظری سرما خورده هستند. آندرانیک تیموریان را هم به دلیل محرومیت نداریم و نتوانستیم درست و حسابی تمرین کنیم. امروز هم باید به قم برویم و فردا هم که بازی ساعت 14 است. در واقع صبحانه و ناهار فردا یکی می‌شود.

فتح‌الله زاده با انتقاد از اینکه چرا همه امکانات برای مربیان خارجی فراهم می‌شود، ادامه داد‌: مربی تیم ما یک روز هم نتوانسته با بازیکنان تمرین کند. چرا به خارجی‌ها 8 روز فرصت می‌دهیم اما به مربیان داخلی این فرصت داده نمی‌شود. می‌دانم عزیز محمدی زحمت می‌کشد و اگر کارش خوب نبود می‌گفتیم فردا به قم نمی‌رویم تا سه امتیاز به صبا برسد و در حق آنها ظلم نشود ولی اینکه بازیکن ما با یک سفر طولانی، سرما خورده برمی‌گردد، مهم نیست.

وی در پایان درباره مسائل مالی خاطرنشان کرد: دو میلیارد جدیدی به استقلال داده نشده است.

پورحيدري:نمي‌دانم مظلومي چگونه مي‌خواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد

منصور پورحيدري درباره مسائل اخلاقي جامعه ورزش و به ويژه فوتبال اظهار کرد: من فکر مي‌کنم بايد به اين مسائل ريشه‌اي نگاه کرد. ما ابتدا بايد به بازيکنان چيزي بدهيم و بعد از آن‌ها انتظار رفتاري اخلاقي داشته باشيم. من تصور مي‌کنم که اگر آموزش مسائل اخلاقي را از رده‌هاي سني پايه شروع کنيم و باشگاه‌ها در اين زمينه احساس مسئوليت بيشتري کنند، مسائل حل مي‌شوند.

وي در ادامه با بيان اين که متاسفانه امروز ورود مسائل مالي و سياسي به فوتبال در بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي موثر بوده است، افزود: باشگاه‌ها بايد در درجه اول بازيکنان رده‌هاي پايه خود را آموزش دهند و نحوه صحيح گفتار و رفتار را به آن‌ها بياموزند تا در آينده ظرفيت مطرح شدن را داشته باشند و به خطا نروند.

سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال درباره نتايج اين تيم در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني هم گفت: کارلوس کي‌روش، از روزي که به ايران آمده، راهي را آغاز کرده است که بازي به بازي تاثير آن را در تيم ملي مي‌بينيم. مهم‌ترين تغييري که در بازي ايران شاهد هستيم، نظم زياد ملي‌پوشان است. البته هنوز کمبودهاي فني وجود دارد که در کوتاه‌مدت درست نمي‌شوند اما اگر تيم ملي اين نظم را در دور بعد هم حفظ کند مي‌تواند ضعف‌هاي فني‌اش را هم کشف و برطرف کند.

پورحيدري افزود: کار تيم ملي در مرحله بعد سخت‌تر خواهد بود و بايد با حفظ نظم بازي و انجام تمرين‌هاي خوب و بازي‌هاي تدارکاتي با تيم‌هاي بزرگ، مشکلات فني هم برطرف شوند تا بتوانيم به جام جهاني راه پيدا کنيم.

وي همچنين از اين که پرويز مظلومي ملي‌پوشان خود را براي آماده‌سازي براي ديدار با صباي قم در اختيار نداشته، بسيار ناراحت بود. پورحيدري در اين رابطه گفت: من واقعا نمي‌دانم که با شرايط موجود، سرمربي چگونه مي‌خواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد! طبيعي است که ملي‌پوشان ما خسته باشند و براي بازي کردن با مشکل روبه‌رو شوند. من فکر مي‌کنم بهتر است که در نشستي اين مشکلات بررسي شود و به باشگاه‌هايي مثل استقلال و پرسپوليس توجه بيشتري شود. کي‌روش هم مي‌تواند در اين زمينه کمک کند.

وي ادامه داد: پنجشنبه، رحمتي و جباري تمرين نکردند و ميداوودي هم به دليل سرماخوردگي تمرين نکرده، رفت. تيم ما در اين چند روز نتوانسته است کار تاکتيکي انجام دهد ضمن اين که اين هفته با يکي از تيم‌هاي خوب ليگ بازي داريم. من مي‌دانم که عزيز محمدي به دنبال نظم دادن به ليگ است اما اگر اين برنامه‌ريزي کمي منظم‌تر باشد، بهتر است. مثلا بازي استقلال و صبا مي‌توانست يک روز عقب بيفتد و هيچ اتفاقي هم رخ نمي داد.

رحمتي:عابدزاده،بابازاده ورشيدي ازمن راضي بودند

سیدمهدی رحمتی در خصوص انتقادهایی که پس از بازی تیم ملی ایران با بحرین از او شد، اظهار داشت: من به نظر هر شخصی احترام می‌گذارم و هر کس می‌تواند نظر خود را بدهد اما بعد از بازی‌هایم با آقایان عابدزاده، بابازاده و رشیدی صحبت می‌کنم و پس از بازی با بحرین نیز این کار را انجام دادم که آنها از عملکردم راضی بودند.

وی افزود: اگر ضعفی داشته باشم به فکر برطرف کردن آن هستم ضمن آن‌که مربیانم که در تیم ملی هم حضور دارند، این نکات را به من انتقال می‌دهند.

دروازه‌بان ملی پوش استقلال در خصوص دیدار فردا تیمش مقابل صبا گفت: ما همه جوره خودمان را وقف فوتبال کرده‌ایم ولی طرفداران استقلال هم از بازیکنان ملی خود توقع دارند و به اعتقاد من با این شرایط نمی‌توان با تمام قوا بازی کرد.

رحمتی تصریح کرد: ما خسته هستیم و تازه از راه آمده‌ایم. چگونه می‌توانیم فردا در یک بازی سنگین دیگر به میدان برویم. فکر می‌کنم این روند باعث مصدومیت بازیکنان لیگ می‌شود. درست مثل مصدومیت‌هایی که نصیب حیدری، کریمی، نوری و حتی حدادی‌فر شد و آنها نتوانستند به تیم‌های باشگاهی خود کمک کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در این زمینه با کی‌روش صحبتی انجام ندادید، گفت: با ایشان صحبت کردیم و کی‌روش این مسئله را قبول داشت اما امیدوارم با صحبت‌هایی که بین سرمربی تیم ملی و رئیس سازمان لیگ انجام می‌شود همه چیز حل شود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب ... خدارو شکر نفت تهران بازیش رو نبرد .... ذوب آهن هم که باخت ..... تراکتورسازی هم که عقب افتاده .... بازی پرسپولیس و سپاهان هم که یه بازی دو سر برد هست ...

با این نتایج اگه ما فردا صبا رو بزنیم دقیقا خودمونو از تیمای تعقیب کننده میکنیم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
این قسمتی از مصاحبه امروز مظلومی هست:
مظلومی وضعیت بازیکنان تیمش را مطلوب توصیف کرد و افزود:‌ در طول هفته تمرینات بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و خوشبختانه با زحمات کادر پزشکی هیچ مصدومی نداشته و تمامی بازیکنان در آمادگی مطلوب به سر می‌برند. تنها محروم ما آندرانیک تیموریان است که به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی گذشته نمی‌تواند ما را در این دیدار همراهی کند.

گفته فقط آندو محرومه.

ولی تو سایتی که من همیشه دنبال میکنم حنیف رو هم سه کارته ثبت کرده. ببینید:
Untitlede.jpg

تو این صفحه هم میتونید ببینید.

Persian League- Latest Iran League News - Iran Football News - Iran Sport News - Teams

blue%20%2819%29.png
blue%20%282%29.png

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام
این قسمتی از مصاحبه امروز مظلومی هست:

گفته فقط آندو محرومه.

ولی تو سایتی که من همیشه دنبال میکنم حنیف رو هم سه کارته ثبت کرده. ببینید:
مشاهده پیوست 85271

تو این صفحه هم میتونید ببینید.

Persian League- Latest Iran League News - Iran Football News - Iran Sport News - Teams

blue%20%2819%29.png
blue%20%282%29.png

آره فک کنم محرومه

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب همراه تیم رفته اصفهان و قرار بازی هم بکنه.
امیدوارم دردسر درست نشه.

پ.ن: اینجا چقدر ساکت شده؟!!!

من یادم میاد آخرین بازی استقلال گزارشگر گفت که حنیف 3 اخطاره شد و بازی بعدی رو محروم .
حالا امیدوارم مشکلی پیش نیاد ... یه وقت اشتباهی نفرستنش توی زمین ...

دقایقی دیگر بازی شروع میشه و امیدوارم 3 امتیاز حساس رو بگیریم و خودمونو از بقیه جدا کنیم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آخیش بالاخره تموم شد! انقدر دلم برای دیدن یه بازی از بر و بچه ها تنگ شده بود...

بازی سختیه، ولی اگه ببریم واقعا توی جدول برامون برد با ارزشی حساب میشه؛ پس به امید موفقیت استقلال.
rose.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب بازی کردن حنیف صدر در صدی هست.
تو گزارش های بازی گشتم و تو سایت گل نه جلو تراکتور و نه راه اهن برای حنیف کارت ثبت نشده! باز خدا رو شکر که سوتی نمیشه حالا یکیش هم غلط باشه ، بشه دو کارته.

بازی شروع شد / ببینیم چی میشه. امیدوارم خوب بازی کنن نتیجه خودش بدست میاد !

اوه خوردیم;) غلامرضا زد !
میبریم:rolleyes:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من که حس دیدن بازی رو ندارم :دی
چون فکر کنم 3-0 بازنده شدیم حنیف تو ترکیبه :دی
گل زدیم بگید :دی

:eek: یه گل خوردیم که!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب خدا رو شکر نیمه ی اول رو بازنده به رختکن نرفتیم ... به احتمال فراوان میداوودی و جباری رو نیمه ی دوم به بازی میاره . البته کرار رو با توجه به تاخیرش در حضور در تمرینات بعید میدونم بازی بده.

خیلی وقته از کیانوش و بازی مزخرفش متنفر شدم ولی ازتون میخوام به نحوه ی حرکتش توی زمین خوب توجه کنید تا بفهمید که ما چه مهره ی ارزشمندی رو توی خط هافبکمون داریم :) این الونگ قضیش چی شد ؟ جنازش به رحمتی ارزش داره.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب/ یه نیمه رفت

وقتی عقب بودیم بهتر بازی کردیم ولی در کل قابل قبول هست.
بدون آندو و مجتبی ، یه خط عقب بودن فرهاد خیلی خوب بوده.
دوندگی تیم خوبه و بالا/ برخورد ها خیلی ، میترسم مصدوم بدیم هر چند پای فرهاد انگار خیلی خرابه.
شریفات خیلی اکتیو هست ولی به نظرم از فکرش خوب استفاده نمیکنه تو بازی.
یوسفی خوب نبود و با امیرابادی هم یه طرف تیم رو دارند :دی امیر ابادی باز یک دو تا سه کاری کرد ولی در کل ای بدکی نبود.

کلا نوع بازی مستقیم و شوت یه ضربه. پرسینگ شدید اجازه بازی سازی رو گرفته در هر دو تیم . البته اونها بیشتر

فکر کنم بتونیم ببریم.
بعد اینکه یه نکته ای به نظرم میرسه.
بازی صبا و با پیروزی رو بیاد بیارید. اونها خیلی زود با بی مهابا جلو کشیدن باعث افت روحی بازیکنهای جوان صبا شدند و اونها شیرازه رو از دست دادند . امروز استقلال هم همچین فکری رو در بیست بیست پنج دقیقه اول اجرا کرد ولی یه چیزی نذاشت ادامه بدهند / اینکه اونها حالا ترسشون ریخته و البته به غیر گلرشون که کم تجربه هم نیست فقط سه تا بازیکن جوان دارند . برخلاف اینکه مرتبا گفته میشه این تیم کاملا جوان شده. تقریبا 35 درصد جوان هستند ضمن اینکه گلرشون در شیوه بازی موثر نخواهد بود. تو هر خط یک یا دو بازیکن با تجربه دارند و بزرگ دارند.

پ.ن: حمدی نژاد همیشه تنفرآمیز و زشت بازی میکنه! البته امروز و فعلا هنوز کمتر بوده این قضیه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خط هافبکمون ضعیفه..نه جباری هست نه آندو..

کی میتونیم هر بازی از همه بازیکنامون استفاده کنیم خدا میدونه!

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
نتیجه بازی چی شد ؟
استقلال برد بازی رو یا ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
استقلال برای بردن این بازی هیچ برنامه ای نداشت. چرا همیشه توی موقعیت های حساس که نیاز به کل امتیازات یه بازی داریم همچین اتفاقی نمیفته؟

دعا میکنم که بازی بعدی امروز یا مساوی بشه و یا اگه قراره یه تیم برنده بشه اون تیم سپاهان باشه.

اوه اوه ... راستی چه بلایی سر خسرو اومد ؟؟؟؟ نکنه مصدومیتش تشدید شه ؟؟؟؟ خیلی نگرانم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا