• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب بازی یک یک شد.
نتیجه راضی کننده نیست اما میشه به یک امتیاز در خانه حریف اون هم با وضعیت ملی پوشها که اسکلت اصلی هستند قانع بود.
بازی نیمه دوم تقریبا 30 درصد ضعیف شده ی همون نیمه اول بود. فکر کنم هر دو تیم تا حدودی راضی بودند
از حرف نباید ترسید. از فردا صحبت همینه که استقلال با این مهره ها زورش به صبا نرسید و ....... ولی از دل همون آدمها هم که بشنوید خواهند گفت که همین یک امتیاز مهم بود.

مساوی یه باخت خفیف هست که برای تیم خودی به اندازه یک باخت تکان دهنده خواهد بود ولی بدون شکست روحی و افزایش انگیزه رقیب!

بهر حال صدر محفوظ ماند.

هفته دیگه با فیروز کریمی و شاهین ؛ چه بازی ای بشه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جدا از بازی آخر این هفته تنها نکته ی مثبت شکست تراکتورسازی بود که یه امتیاز دیگه از ما عقب افتاد .... البته اینم باید در نظر بگیریم که توی نیم فصل اول ما با 80% تیمهای قدر لیگ که امتیاز گرفتن ازشون سخته توی خونشون بازی کردیم و بازیهای برگشت توی خونه ی خودمون کار راحت تره.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
حیف شد بازی رو نبردیم، ولی یه جورایی به نظرم میومد هر دو تیم به نتیجه تساوی راضی بودند (اتلاف وقت صبا توی زمین خودش جالب بود)!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

نمی دونم غیر از من کس دیگه ای هم این رو احساس کرد یا نه، ولی من فکر می کنم زمین بازی یه جورایی عجیب غریب بود و توپ روش درست حرکت نمی کرد! یعنی علاوه بر لیز خوردن بازیکن ها انگار مسیر حرکت توپ هم روی زمین یه جورایی با اون حالت عادی فرق داشت.
89.gif

این گزارشگر قمی هم دمش گرم، کم نذاشت توی متلک انداختن به تمام کس و کار استقلال! :دی

به هر حال نتیجه تساوی تو خانه حریف نتیجه بدی نیست. به امید موفقیت های بزرگتر. :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
از بازی که بگذریم از همه بدتر گزارشگر بازی بود که رو مخ بود :eek:
هی میگفت بازیکن های استقلال اعتراض می کنند
وقتی هم بازیکن صبا اخراج شد باز می گفت بازیکن های صبا اصلا اعتراض نمی کنند و با اخلاق :rolleyes: هستند در صورتی که دوربین داشت نشون میداد که بازیکن صبا داشت اعتراض می کرد و نیمکت هم داشت اعتراض می کرد باز این بوق با اینکه میدید باز حرف خودش رو می زد :mad:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کلا گزارشگر های شهرستانی دل خوشی از پرسپولیس و استقلال ندارند و متاسفانه مغرضانه گزارش میکنن.

در حالی که گزارشگر هایی که در آزادی گزارش میکنن همیشه تعریف و تمجدید تیم های شهرستانی رو کردن..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بابا اینا رو آدم میبینه به مزدک ایمان میاره - حالمو بهمن زد نادان

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب بازی مساوی شد .
هر چند به نظر میرسید که میتونستیم بازی رو ببریم ولی با توجهبه وضعیت ملی پوشان که خسته بودند میشه به این 1 امتیاز راضی شد.
زمین هم که اصلا نمیشد روش بازی کرد . پاس زمینی کلا نعطیل بود.
گزارشگر هم که واقعا ...
روی تک تک صحنه ها بازیکنان و خود ویسی اعتراض کردند بعد برمیگرده میگه تیم ویسی اصلا اعتراض نمیکنه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان یه سوال مهم!

این قضیه عکس خسرو با پیرهن پرسپولیس چیه؟:eek: ...............
یا فوتوشاپه؟
علی جان من چون اول اون تصویر رو اونجا دیدم همونجا نظرم رو گفتم :دی / ببخشید / فکر نمیکردم اینجا مطرح شده باشه. ولی در کل بله فکر کنم نوجوانان یا جوانان در پایه های پرسپولیس بوده ولی تصویرش به نظر خودم شاید شاید حقیقی نباشه. توضیحش رو ان طرف عرض کردم.

اما در مورد خسرو بازم :دی
پرويز مظلومي:
حيدري را در تمرين تست كرده بوديم
تماس با بازيكن ما غيرحرفه‌اي بود
سرمربي استقلال با انتقاد از اظهارات پزشك تيم ملي گفت كه تماس او با خسرو حيدري غير حرفه‌اي بود.

پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال با انتقاد از اظهار نظر پزشك تيم ملي در مورد وضعيت خسرو حيدري اظهار كرد: ما خسرو حيدري را در تمرين تست كرديم و او آيتم‌هاي مختلف تمريني از جمله شوت و سانتر را انجام داد و پس از آن تصميم گرفتيم كه از او استفاده كنيم. ما بي‌خود بازيكن را در زمين نمي‌گذاريم. من با خود او صحبت كردم و حيدري اعلام آمادگي كرد.

مظلومي ادامه داد: تيم ما پزشك دارد و كادر پزشكي ما مي‌داند كه چه كار بكند. اين تماسي كه با بازيكن ما گرفته شد تا بازي نكند كاري غير حرفه‌اي بود.

سرمربي استقلال ادامه داد: آن‌ها گفته بودند كه حيدري 5 دقيقه هم نمي‌تواند بازي كند، اما او 60 دقيقه براي ما بازي كرد. در آن حالت پاي بازيكن سالم هم پيچ مي‌خورد. حيدري 60 دقيقه بازي كرد و هيچ مشكلي نداشت و آن مصدوميت كه در زمين اتفاق افتاد ربطي به مصدوميت گذشته او نداشت. اگر آن حركت خطرناكي كه انجام داد را يك بازيكن سالم هم انجام مي‌داد، شايد اين اتفاق براي او هم مي‌افتاد.

وي افزود: نبايد در حيطه ديگران دخالت كرد. آيا پزشك تيم ما مي‌تواند در كار ديگران دخالت كند؟ حتي او مي‌تواند در مورد بازيكنان خودمان زماني كه در اختيار تيم ملي هستند اظهارنظر كند؟ شايد صحبت‌هايي كه با اين بازيكن شد از لحاظ روحي روي او اثر بگذارد.

و اینم نظر دکتر درباره خسرو وفرهاد:
روند درمانی حیدری ادامه می یابد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر اکبر رضایی پزشک تیم فوتبال استقلال پیرامون آخرین وضعیت مصدومان استقلال گفت: تلاش زیادی کردیم تا خسرو حیدری را به خواست کادر فنی و سرمربی تیم به بازی صبا برسانیم چرا که این بازی از اهمیت بالایی برخوردار بود. پیش از بازی چون احتمال می دادیم که شرایط بازی و زمین مسابقه ممکن است برای حیدری ایجاد مشکل کند به وی متذکر شدیم هر لحظه که احساس کوچکترین دردی کرد اعلام کند و دیگر به بازی ادامه ندهد تا خدای نکرده مصدومیتش حاد نشود. این بازیکن در اواسط نیمه دوم مقداری احساس ناراحتی کرد و برای حفظ سلامتی اش با نظرکادر فنی از میدان خارج شد.

وی ادامه داد: حیدری روند درمانی اش همچون گذشته ادامه دارد و انشاالله برای بازیهای آینده مشکلی نخواهد داشت ضمن اینکه فرهاد مجیدی در حین بازی ضربه شدیدی به ران پایش خورد اما با درمان سر پایی به بازی ادامه داد و مشکل جدی ندارد.

و خود خسرو
حیدری در انتها گفت: در این بازی و در نیمه دوم از ناحیه همسترینگ احساس درد کردم و از بازی خارج شدم. از امروز فیزیوتراپی می کنم و ظرف یکی دو روز آینده میزان مصدومیتم از سوی پزشکاه مشخص خواهد شد. امیدوارم شرایط به گونه ای پیش برود که بتوانم در بازی مقابل شاهین بوشهر به میدان بروم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ولی من میگم فوتوشاپه...اصلا به چهره دقت کنی..من دقیقا همین پوزیشن رو با پیرهن استقلال دیدم..یادم نمیاد کجا..

شاید در نوجوانان اونا بوده باشه ولی امکان نداره عکسی ازش باشه...

تازه اگرم به اول بودن باشه که ما باید عابد زاده رو به میان بکشیم که با ما جام هم گرفته :D...و قدرشو ندونستیم.
بلد شده ها رو باهات دقیقا موافقم. منم به همین تکراری بودن پوزیشن عکس شک کردم راستش.

خط آخرم بیخیال :happy:/ تا بوده همین بوده. فوتبال و کل کل و حس و حال هواداری و حالا هم دیگه اینترنتی شده بد اندر بدتر شده :دی

به قول سیاوش که میگه : میشه هیچ چیز و ندید * فقط نگاه کرد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
گزارش تمرين استقلال

تمرین عصر امروز استقلال از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.

* آرش برهانی، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری غایب بودند. حیدری برای انجام آزمایش MRI در تمرین حاضر نبود.

* قبل از شروع تمرین بین آندرانیک تیموریان و حنیف عمران‌زاده در رختکن مراسم آشتی‌کنان برگزار شد. همه منتظر رویارویی این دو بازیکن که در جریان بازی با مس رفسنجان با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند،‌ بودند اما این دو بدون مشکل و راحت با هم برخورد کردند.

* تمرین زیر بارش باران برگزار شد و بازیکنان اصلی پس از 20 دقیقه تمرین به استخر و سونا رفتند.

* جباری و یوسفی پس از حضور در سالن وزنه دور زمین دویدند.

* مظلومی با لباس شخصی در تمرین حاضر بود.

* الونگ الونگ در تمرین شرکت کرد.

* روی زمین کاوری کشیده شده بود اما در قسمتی که استقلالی‌ها مشغول تمرین بودند، کاور را برداشته بودند.

* تمرین فردای استقلال ساعت 12 برگزار می‌شود و سپس اعضای این تیم برای شرکت در مراسم ختم پسر محسن رضایی راهی مسجد می‌شوند.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
زمانی که من تو جوانان استقلال بودم خسرو تازه اومد نوجوانان استقلال و بعضی وقتا هم با جوانان تمرین میکرد اونقوت از یه تیم دیگه اومده بود نوجوانان اس اس شاید از پرسپولیس اومده بوده چون تقریبا وسطای فصل اومد تا اونجایی که یادمه - کلا تو رده جوانان و نوجوانان زیاد مسئله مهمی نیست یه رفیق داشتم پیام پورانکوه فکر کنم یه سه چهار باری رفت پرسپولیس و سال بعدش اومد اس اس.
کلا اون موقع فتل کاری کرده بود که هرچی بازیکن خوب تو رده های پائین بود میومد استقلال و الان اکثرشون بهترینهای لیگ هستن.اگر میزاشتن ادامه بده تا الان یه دو سه جین بازیکن در حد خسرو و جباری داتشتیم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
توی تمرین امروز 2 تا مصدوم دادیم! برهانی و کرار!

دیگه خسته شدم از این مصدومیت ها.

یا بازیکنا ضعیفن از لحاظ بدنی یا بدشانسیم!

راستی!

امید های استقلال 2 - امید های پرسپولیس 1

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
توی تمرین امروز 2 تا مصدوم دادیم! برهانی و کرار!

دیگه خسته شدم از این مصدومیت ها.

یا بازیکنا ضعیفن از لحاظ بدنی یا بدشانسیم!
جای نگرانی هم نیست البته. هم مصدومیت ها جزئی هست که خب پیش میاد و هم اینکه با توجه به کامل بودن ترکیب بحثهای بعد بازی کمتره که چرا فلانی فیکس بود و من نه! :دی
یکی دو ماه و سر کنیم به بازیهای اسیایی برسیم این اعتراض ها کمتر میشه. //

ضمن اینکه مشکلات مالی باز داره زیاد میشه.

اینم مصاحبه دیروز منصور خان
IMG_3601 (2).jpg
پورحیدری: خط می‌گیرند؛ مصدومیت حیدری ربطی به پزشکان تیم ملی ندارد
سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: صادقانه می‌گویم 13 هفته است یک هزار تومانی پاداش نگرفته‌ایم اما با تلاش فتح الله زاده و هیئت مدیره مشکلات حل می‌شود.
منصور پورحیدری در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال، خستگی ملی پوشان این تیم و همچنین واکنش هواداران پرسپولیس به حمید استیلی صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:
در خصوص بازی با صبا صحبت کنید؟
ما یک بازی سنگین را پشت سر گذاشتیم و صبا تیم گردن کلفتی بود. بی دلیل نیست که این تیم در بالای جدول پا به پای دیگر رقبا حضور دارد اما با وجود مشکلاتی که مثل خستگی بازیکنانی نظیر جباری، میداودی و کرار داشتیم اما مقابل این تیم نتیجه خوبی گرفتیم.
ظاهرا کرار هم دیر رسیده بود؟
همین‌طور است. او هم مثل سایرین خسته بود. ما نباید تنها به فکر یک مسابقه باشیم و باید به فکر دیدارهای بعد‌مان در لیگ برتر هم باشیم. البته جا دارد از کادر فنی و بازیکنان تشکر کنم که با انگیزه کار کردند و با وجود اینکه در دقیقه دوم آن اشتباه پیش آمد اما خیلی خوب به بازی برگشتند و با تلاش‌شان یک امتیاز گرفتند.
کادر پزشکی تیم ملی نسبت به مصدومیت حیدری واکنش نشان داد و ظاهرا قبل از بازی در این خصوص با مظلومی تماس گرفته بود درست است؟
آنها اصلا اجازه ندارند در این باره صحبت کنند و به اعتقاد من این مسائل به آنها ربطی ندارد. حیدری یک هفته در تمرینات گروهی ما شرکت داشت و کاملا آسیب دیدگی او برطرف شد. خواهش من این است که آنها سعی کنند مشکلات خود را برطرف کنند. این مسائل خطی است و اگر این روند ادامه داشته باشد دفعه آینده این مسائل را باز می‌کنم و باز هم خواهش می‌کنم که آنها کار خودشان را انجام دهند. پزشکان ما نیز کار خود را خوب انجام دادند و در طول هفته گذشته زحمات زیادی کشیدند.
ظاهرا هنوز مشکلات مالی شما برطرف نشده و چند تن از بازیکنان با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند؟
نمی‌گویم که مشکلات مالی نیست اما این مشکلات برای همه تیم‌ها وجود دارد. فتح الله زاده تلاش خود را انجام می‌دهد‌ ولی می‌بینید که یک سری از تیم‌ها به خاطرات مشکلات مالی تمرینات‌شان تعطیل شده است البته یکی دو نفر از بچه‌ها مصاحبه‌هایی را انجام داده‌اند که وقتی با آنها صحبت کردم گفتند این گونه حرف نزدند.
اما ظاهرا چند بازیکن موعد چک‌هایشان فرا رسیده است؟
ما مشکل مالی داریم و من این مسئله را قبول دارم اما بازیکنان با ما همکاری می‌کنند. صادقانه می‌گویم 13 هفته از لیگ گذشته بازیکنان یک هزار تومانی پاداش نگرفته‌اند اما این مشکلات حل می‌شود. فتح الله زاده و هیئت مدیره هم تلاش می‌کنند چون برخی از پول‌ها پرداخت شده و بقیه هم حل خواهد شد.
ظاهرا قرار است بازی پرسپولیس هم یک روز به عقب بیفتد تا هر دو تیم پنجشنه بازی کنند؟
هفته گذشته ما خواستیم بازی با صبا یک روز عقب بیفتد اما این اتفاق صورت نگرفت ولی اینکه بازی به ساعت موکول شود منطقی نیست. البته من عزیز محمدی رامی‌شناسم و او را درک می‌کنم چون در این چند سال به لیگ ما نظم داده ولی هیچ کس تصور نمی‌کرد شخصی مثل کی‌روش برای بازی با فلسطین یک هفته تمرین بگذارد. شاید هیچ مربی داخلی این کار را انجام نمی‌داد. اما برای اینکه به جام جهانی برویم ما این شرایط را پذیرفته‌ایم ولی فکر می‌کنم اگر باشگاه‌ها به فکر امتیاز گیری باشند بازیکنان صدمه می‌بینند و این گونه تیم ملی هم ضربه می‌خورد.
این فشردگی سخت و سنگین است و باعث می‌شود این حرف و حدیث‌ها و دخالت در کار دیگران به وجود بیاید.
این روزها حمید استیلی تحت فشار هواداران پرسپولیس است . شما چه نظری در این خصوص دارید؟
برای هواداران پرسپولیس احترام قائلم چون 40 سال است که آنها را می‌شناسم اما اعتقاد دارم امسال به استیلی کم لطفی شد. نمی‌دانم چه مسئله ای وجود دارد و چه اتفاقی افتاده که حمید را تنها گذاشتند. او با تمام وجود کار می‌کند و البته بد شانس است. همه دیدند که دو بازیکنش را به چه شکل از دست داد و نفراتش را کامل در اختیار ندارد و اینها از روی بدشانسی او است. اگر استقلال و پرسپولیس قوی باشند تیم ملی سودش را می‌بیند و بی‌اغراق این دو تیم بدون هوادار جذابیتی ندارند.
هنوز هم به نیم فصل نرسیدیم که هواداران این گونه عکس العمل نشان می‌دهند و من امیدوار هستم که پرسپولیسی‌ها از استیلی حمایت کنند.

برد برو بچ امید رو هم تبریک میگم
600_Esteghlal-1390-08-30.jpg

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام به همه دوستان استقلالی

چند وقتی بنا به مشکلاتی اصلا نمیرسیدم بیام پی تی.

اینشالله از این به بعد دوباره مثل قبل با دوستان خواهیم بود.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
مصدومیت های پی در پی ، بی پولی ، حاشیه های بی مورد و....
خدا خودش رحم کنه
با این همه مشکل تا آخر فصل استقلال بتونه قهرمان بشه شاهکار کرده

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
استقلال پر‌تماشاگرترین تیم لیگ آسیا شد

به گزارش سایت باشگاه استقلال، کنفدراسیون فوتبال آسیا آمار تماشاگران لیگ قهرمانان آسیا 2011 را اعلام کرد که بر اساس آن تیم استقلال بامجموع 118 هزار و 76 تماشاگر برای دومین سال پیاپی به عنوان پرتماشاگرترین باشگاه این رقابت ها معرفی شد.

در گزارش AFC در حالی که مجموع کل تماشاگران ایرانی در لیگ قهرمانان نسبت به سال گذشته افت داشته و برای نخستین بار ایران به لحاظ تعداد تماشاگرانش بعد از چین در رتبه دوم آسیا قرار گرفته است،‌ اما باشگاه استقلال همچون فصل 2010 موفقترین باشگاه آسیا در جلب حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها است.

رکورد تماشاگران استقلال در شرایطی به دست آمد که این تیم در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا تنها 3 بازی خانگی داشت و با بدشانسی از صعود به دورهای بعد بازماند.
رده بندی پرتماشاگرترین باشگاه های آسیا به شرح زیر است:

1- استقلال ایران 3 بازی خانگی 118076
2- جونبوک موتورز کره جنوبی 7 بازی 98708
3- تیان جان چین 3 بازی 79005
4- الاتحاد عربستان 6 بازی 76097
5- پرسپولیس 3 بازی 72251

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
ادیت ...
خبر رو علی جان زودتر گذاشتند ...:دی

یه خبر دیگه :دی

کمک داور دیدار استقلال و شاهین باز هم تغییر کرد
درحالی که ظهر امروز سایت فدراسیون فوتبال خبر از تغییر کمک داوران بازی های استقلال با شاهین و تراکتورسازی با راه آهن داده بود بار دیگر سایت فدراسیون از تغییر یکی از کمک داوران استقلال و همچنین تغییر کمک داوران بازی داماش و ذوب‌آهن خبر داد.

جدیدترین تغییرات به شرح زیر است:

داماش گیلان – ذوب آهن
محمود رفیعی – صادق نوری – رحیم شاهین – محمد ملکی

استقلال – شاهین بوشهر
سیداحمد صالحی – محمدرضا ابوالفضلی – تورج عیوضی محمدی – امیرحسین فتاحی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

به به
سلام داش مجید گل
کجایی بابا / چشمون به در سفید شد با مرام
خیر بوده ایشا.../ بسیار دل تنگت بودیم. خوش برگشتی / خبر بازگشتت در صدر اخبار امروز جامعه استقلالی هاست

مجید با تعصب هو هو هو هو
onesmiley2.gif
مجید با تعصب هو هو هو هو
confetti.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

بد نباشه مجید خان ... خوش اومدی ... دلمون واست تنگ شده بود خدائیش :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا