• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظرم وقتی شریفات رو میزاری کنار روانخواه از شعور و هوش بالاتری برخورداره ضمن اینکه سرعتش بعضی وقتا دیونه کنندست.
اون بازیهای جام ولایت که شریفات از اول تو بود مخصوصا تو نیمه اول که راست وای میستاد یهو استارت میزد میدیدی دو ثانیه شد یارو 20 متر عقب تره.
ولی باید ازش خوب بازی گرفت - برای مثال میتونیم شریفات رو با علیرضا اکبرپور مقایسه کنیم که به دلیل خوب بازی گرفتن ازش هرکول جیبی اس اس لقب گرفته بود.
کلا مربیمون در حد مربیهای درجه یک لیگ خودمونم نیست و الا بازیکنامون همشون آسهای ایرانن.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه جورایی دوست ندارم بازی امروز رو ببریم ... چرا ؟؟

چون اگه مساوی کنیم یا حتی ببازیم بچه ها واسه ی دربی خودشونو جمع و جور میکنن ... ولی امکانش زیاده که با توجه به باخت حریف و برد احتمالی ما توی این بازی غرور به جون بچه ها بیفته ...

به جورایی مثل دربی دور رفت که به تراکتور باختیم و باور کنید همون از غرور کاذب بچه ها جلوگیری کرد ...

هر کی موافقه دستشو ببره بالا .... :)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
یه جورایی دوست ندارم بازی امروز رو ببریم ... چرا ؟؟

چون اگه مساوی کنیم یا حتی ببازیم بچه ها واسه ی دربی خودشونو جمع و جور میکنن ... ولی امکانش زیاده که با توجه به باخت حریف و برد احتمالی ما توی این بازی غرور به جون بچه ها بیفته ...

به جورایی مثل دربی دور رفت که به تراکتور باختیم و باور کنید همون از غرور کاذب بچه ها جلوگیری کرد ...

هر کی موافقه دستشو ببره بالا .... :)

البته از زاویه ای که شما نگاه کردید هم میشه به این قضیه نگاه کرد .

ولی من موافق نیستم چون بردن تیم شهرداری اونم بعد از این حاشیه های اخیر بیشتر به بالا رفتن روحیه تیم کمک میکنه تا باعث غرور بشه.
در ثانی ما برای قهرمانی در لیگ می جنگیم و در شرایطی که نفت تهران احتمالا بازی خودش رو می بره به این برد نیاز داریم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
البته از زاویه ای که شما نگاه کردید هم میشه به این قضیه نگاه کرد .

ولی من موافق نیستم چون بردن تیم شهرداری اونم بعد از این حاشیه های اخیر بیشتر به بالا رفتن روحیه تیم کمک میکنه تا باعث غرور بشه.
در ثانی ما برای قهرمانی در لیگ می جنگیم و در شرایطی که نفت تهران احتمالا بازی خودش رو می بره به این برد نیاز داریم.

فعلا که 2 به صفر افتادیم جلو ...

نفت تهران و نفت آبادان هم یک به یک مساوین :)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جالبه پنالتی رو گرفته 1 کارت زرد هم نداده !!!

الان نصير زاده گفت بايد اخراج ميکرده مدافع رو !

اميدوارم جناب فردوسی پور که جديداً اوت دستی ها رو هم تو برنامه اش نشون ميده ، اين صحنه ها رو هم ببينه !

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
جالبه پنالتی رو گرفته 1 کارت زرد هم نداده !!!

الان نصير زاده گفت بايد اخراج ميکرده مدافع رو !

اميدوارم جناب فردوسی پور که جديداً اوت دستی ها رو هم تو برنامه اش نشون ميده ، اين صحنه ها رو هم ببينه !

ديدن اش چه سودي داره واسه ما؟؟؟
خدا كنه مصدوم نديم تو بازي

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبريک ، به نظر من اصلاً بازی راحتی نبود ، ارزش اين امتياز ها ي سخت اخر فصل مشخص ميشه
امير آبادی چه خوب شده!

ديدن اش چه سودي داره واسه ما؟؟؟
خدا كنه مصدوم نديم تو بازي
حداقل ديگه نميتونه متهم کنه کل فدراسيون فوتبال ، کميته انضباطی ، داوری به نفع استقلال داره پيش ميره!
به نظرم فردوسی پور آدمیِ که موضع گيريش تأثير زيادی تو جو فوتبال ما ميذاره.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم برد خوبی بود , حالا بازیکن ها برای دربی با روحیه کامل می روند داخل زمین :happy:

جدول لیک

Untitled.jpg

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب تبریک میگم این برد رو قبل از دربی ... امیدوارم باعث ایجاد غرور کاذب توی تیم نشه ... واسه ی شخص من بردن داربی از قهرمانی هم مهمتره :)

اگه دقت میکردیم گلهای بیشتری میزدیم ... ولی خب به همینم قانعیم.

فاصله با نزدیک ترین تعقیب کننده 6 امتیاز و با رقیب سنتی 13 امتیاز :wacko:

دو تا بازی آخرمون هم توی تهران هست با نفت تهران و نفت آبادان که ایشالا اگه هر دو بازی رو ببریم با اختلاف حداکثر اختلاف ممکن میریم واسه نیم فصل دوم و الونگ الونگ و جام باشگاه ها و ..... :)

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
مبارک همه استقلالیهای گل باشه ، به امید پیروزی توی دربی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب تبریک می گم به بر و بچه ها. اس اس که برد و صبا و نفت هم باختند و بالاخره بعد از این همه کش و قوس یه اختلاف درست و حسابی پیدا کردیم با تیمای دیگه!
gv4cwzyff92wdxktnqy.gif

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود به آبی دلان

تبریک میگم این برد خیلی خوب رو به همه استقلالی ها ... 6 امتیاز هم جلو افتادیم ...
وسط زمین به شدت غیبت جباری حس میشد . آندو همه یک تنه داشت جور وسط رو میکشید . زندی هنوز آماده نیست و هماهنگ هم نیست .
یه امتیاز خوبی که داشتیم وسط زمی خب پاس های کوتاه داده میشه بین بازیکنان ...
خب حالا منتظر داربی هستیم که امیدوارم خسرو به داربی برسه ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
برادرا و خواهرای محترم تبریک

یه خبر دیدم الان وسوسه شدم بازی با نفت برم اسنادیوم (تهرانه دیگه بازی؟)

کیانوش رحمتی با اخطاری که در نیمه اول بازی امروز با شهرداری تبریز گرفت بازی مقابل نفت آبادان را از دست داد.:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
برادرا و خواهرای محترم تبریک

یه خبر دیدم الان وسوسه شدم بازی با نفت برم اسنادیوم (تهرانه دیگه بازی؟)

کیانوش رحمتی با اخطاری که در نیمه اول بازی امروز با شهرداری تبریز گرفت بازی مقابل نفت آبادان را از دست داد.:D
منم وسوسه کردی :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه سوال
تو بازی اون صحنه برهانی چیکار کرد که گزارشگر گفت حرکت زشت
و تماشگرا هم گفتن نصرتی کجایی که برهانی...(بقیشو نمی فهمیدم چی می گن)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
پرويز مظلومي:
با تقاضاي بازيكنان، جباري را بخشيدم
باشگاه پشت من است؛ اقتدارم زير سوال نمي‌رود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزي مقابل شهرداري تبريز گفت: به خاطر تقاضاي بازيكنان تيم از حق خودم گذشتم و جباري را بخشيدم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مظلومي در نشست خبري درباره بازيكناني كه در داربي تهران حضور خواهند داشت، گفت: در تمرين‌هاي اين هفته مشخص مي‌كنيم كه چه كساني در داربي بازي مي‌كنند ولي هنوز هيچ تصميمي گرفته نشده است و البته بازيكناني در داربي بازي خواهند كرد كه باتجربه‌تر از همه و پرتلاش باشند.
وي افزود: درباره بازي مجتبي جباري در مقابل پرسپوليس بايد كادر فني تيم تصميم بگيرد و در مورد بخشيده شدن او نيز من به خاطر بزرگواري از حق خودم گذشتم اما هميشه باشگاه پشت من است و كميته انضباطي باشگاه اقتدار من را زير سوال نمي‌برد.
سرمربي تيم استقلال تهران در تحليل خود از پيروزي مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: نيمه اول هرچه مي‌خواستيم در زمين پياده كرديم و به چيزهايي كه مي‌خواستيم رسيديم و با برنامه‌هايي كه داشتيم دو گل به دروازه شهرداري وارد كرديم اما نيمه دوم بازيكنان شهرداري احساسي بازي را شروع كردند ولي ما نتوانستيم از احساسي بازي كردن آن‌ها استفاده كنيم. در كل كسب سه امتياز در سرماي تبريز براي ما ارزشمند بود.
وي بيان كرد: امروز علي‌رغم يخ زدن زمين، بازيكنان بازي گرمي را به نمايش گذاشتند و بازيكنان تيم ما نيز بازي خوبي را ارائه كردند. آنها تيم حريف را وادار به اشتباه كردند و از اشتباهات آن‌ها بهره خوبي بردند.
وي در مورد هواداران تبريزي نيز عنوان كرد: فكر نمي‌كرديم اين همه هوادار در بازي با شهرداري در ورزشگاه حضور داشته باشند ولي هواداران ما را شگفت‌زده كردند. بايد اذعان داشت كه پشتيباني هواداران تبريزي از تيم‌شان نعمت بزرگي براي اين تيم‌هاست و مثل هواداران استقلال، تيم‌شان را چه در سرما و چه در گرما تنها نمي‌گذارند.
مظلومي در پايان در رابطه با كاهش سهميه آسيايي ايران در ليگ قهرمانان آسيا خاطرنشان كرد: به نظر من با اين تصميم AFC ، در دور برگشت ليگ بازي‌ها سخت‌تر و مشكل‌تر خواهند بود چون هر تيمي مي‌خواهد خود را به صدر جدول نزديك كند اما ما سعي خواهيم كرد كه در جام حذفي قهرمان شده و صعود خود را به آسيا راحت‌تر كنيم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا