• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اما خدایی اون صحنه گمونم چیزی شدها
چون تا چند دقیقه تماشگرا اسم نصرتی و برهانی رو با هم می اوردن!

درود

با پوزش ، یه شعار بسیار زشت منشوری میدادن ، متاسفانه انقدر تو فوتبالمون مشکل و گرفتاری حل نشده داریم که به این یک معضل کسی توجه نمیکنه یا نمیخواد توجه کنه حالا به هزار و یک دلیل ..

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
درود

با پوزش ، یه شعار بسیار زشت منشوری میدادن ، متاسفانه انقدر تو فوتبالمون مشکل و گرفتاری حل نشده داریم که به این یک معضل کسی توجه نمیکنه یا نمیخواد توجه کنه حالا به هزار و یک دلیل ..
خیلی خیلی زشت بود ....کلا از این تیم ها بیش تر از این انتظار نباید داشت ....مرسی برهانی که دو تا گل زد ولی یکیش ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خو چه ربطی به نصرتی داشت؟:دی

این جواد هم بازیو ندیده که خفتشو بگیریم:دی

اما چرا تماشگرا بعد این صحنه گفتن نصرتی کجایی ،برهانی ...
بابا مگه من مسئول فرهنگی باشگام :دی :lol: شما جای مادر بزرگ من هستید ! برای گیر دادن به من فکر کنم نیازی به دلیل ندارید به حال سنی ازت گذشته :دی. گیر بده ، اما آخرش یه روز این پسرات (از مسی بگیر تا همین یوسف خودمون ) منو دق میدهند و میکشند ، اونوقت پشیمون میشی :D
حالا نهایت تشریح موضوع (با اینکه ندیدم دیگه میشه حدس زد) : ارش با توپ اضافه کاری کرده و هوادارای شهرداری این کار رو در راستای اقدام نا مشروع اون بازی خاص ، صفت بندی کردن(دیگه واضح تر نمیتونم بگم :دی) و بعد شعاری دادند که رفقا و شما گفتید. :دی

مرجان یه سوال / البته اگه خوندی این پست رو؛ : مگه بازیهای استقلال رو میبینی؟ حال میکنی یا بگم برو بچ بیشتر بزنند :p;) مخلصیم

وکيل فرهاد مجيدي از چهار روزنامه ورزشي شکايت کرد.

دکتر حبيبي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره دليل شکايت از اين چهار روزنامه ورزشي اظهار کرد: ديروز چهار روزنامه ورزشي نقل قولي را به نقل از مجيدي در جمع بازيکنان استقلال درباره مسائل مالي منتشر کردند که اين مطالب کذب محض بوده و به همين خاطر با حضور در دادگاه امروز از اين رسانه‌ها شکايت کردم.
این جریانش چی بوده؟
تنها چیزی که من شنیدم ای بود که گفته شده بود مجیدی بعد از صحبتهای جباری در تمرین (همون عذر خواهی و .. ) گفته بعد از بازی دربی به وضعیت پرداخت ها اگر به همین منوال باشه اعتراض میکنه و ... /// ظاهرا این حرفها شایعه بوده و قابل پیش بینی هم بود. چرا؟ بخاطر اینکه دقیقا تنها سایتی که یک روز اول اون مطلب رو کار کرد سایت دشمن ما یعنی گل بود و حتما بعد از اون روزنامه ها هم منعکسش کردند.

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
بابا مگه من مسئول فرهنگی باشگام :دی :lol: شما جای مادر بزرگ من هستید ! برای گیر دادن به من فکر کنم نیازی به دلیل ندارید به حال سنی ازت گذشته :دی. گیر بده ، اما آخرش یه روز این پسرات (از مسی بگیر تا همین یوسف خودمون ) منو دق میدهند و میکشند ، اونوقت پشیمون میشی :D
حالا نهایت تشریح موضوع (با اینکه ندیدم دیگه میشه حدس زد) : ارش با توپ اضافه کاری کرده و هوادارای شهرداری این کار رو در راستای اقدام نا مشروع اون بازی خاص ، صفت بندی کردن(دیگه واضح تر نمیتونم بگم :دی) و بعد شعاری دادند که رفقا و شما گفتید. :دی

مرجان یه سوال / البته اگه خوندی این پست رو؛ : مگه بازیهای استقلال رو میبینی؟ حال میکنی یا بگم برو بچ بیشتر بزنند :p;) مخلصیم

این جریانش چی بوده؟
تنها چیزی که من شنیدم ای بود که گفته شده بود مجیدی بعد از صحبتهای جباری در تمرین (همون عذر خواهی و .. ) گفته بعد از بازی دربی به وضعیت پرداخت ها اگر به همین منوال باشه اعتراض میکنه و ... /// ظاهرا این حرفها شایعه بوده و قابل پیش بینی هم بود. چرا؟ بخاطر اینکه دقیقا تنها سایتی که یک روز اول اون مطلب رو کار کرد سایت دشمن ما یعنی گل بود و حتما بعد از اون روزنامه ها هم منعکسش کردند.

دِ برادر ِ من هستی دیگه خودم شنیدم همون اول که حاج فتل اومد گفت مسئول فرهنگی باشگاه از این به بعد آقای جواد بقیشو یادم نیست هستن.از زیر بار مسئولیت شونه خالی نکنید آقا جان.:cool:

پ.ن : تازه به خاطر گل روت یه قسمتشو اسنسور کردم چون گفت مسئول فرهنگی باشگاه از این به بعد برادر جواد بقیشو یادم نیست هستن.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
:دی
در ضمن پرسپولیسا تو این تاپیک میتونن یک پست در روز بزنن:دی

ای نوید بد:(
اصن دوست ندارم:(

مرجان من دیدم صحنه رو چیز خاصی نبود ، یک با توپ اضافه کاری کرد بعد بازیکن شهرداری هلش داد !
همین ... :)

درود

درود
پس همون فقط مسخره بازی تماشگرا بوده
خدا رو شکر که نفهمیدم چی می گفتن:دی

ای بابا؛حتما باید یه چیزی بشه پیرهن عثمان تا همه دایه بازی در بیارن و فرت و فرت از خودشون آیه بسازن که آبرو شرف رفت!
جدی می گم
فقط باید یه چیزی خیلی تو بوق و کرنا بشه تا همه وقت کنن نگاه کنن تازه اونم واس این حرف می زنن که بگن اره ما هم هستیم و گرنه دریغ از کار فرهنگی!
اتفاقا هر روز باعث میشن همون نیمچه فرهنگ هم از بین بره

ببخشید پر حرفی شد:)

سلام

این جریانش چی بوده؟

بله که هستی:دی
پ ن پ:دی
در ضمن،یوسف پیرمردمونه:دی
من دوتا پسر دارم یکیش مسی یکیش حسام:دی

متوجه قسمت بولد شده نشدم!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
390750_227222064017375_115184875221095_553758_839954093_n.jpg
تسلیت بابت عاشورا و تاسوعای حسینی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

اول مرسی بخاطر عکس مهدی جان. برو بچ تو دعاهاتون جای ناصر خانو حتما خالی کنید. در زمینه دینداری بسیار آدم کار درستی بود. جدا از چهره ای که رسانه ها ازش ساختند / چرا که از اول هم سیاست کنار گذاشتن ناصر خان بود. حتی سجده های شکر ناصر خان رو هم رسانه ها سانسور میکردند! روحش شاد

خبر خاصی نیست :
- فردا قرعه کشی آسیاست/ امیدوارم بد شانسی نیاریم.
- تمرینات پشت درهای بسته هست تا دربی

- و اما داور دربی: برنامه هفته شانزدهم اعلام شد و داور اون بازیها طبعا بخاطر شرایط زمانی نمیتونه دربی رو سوت بزنه. از این لحاظ بخاطر اوت شدن گزینه مظفری خوشحالم / قهرمانی هم داوری داره پس برای دربی نیست. و نیز ممبینی که هم داوری داره و البته از قبل که بازی هفته قبل رو سوت زد از گزینه ها حذف شد.
میمونه ترکی و فغانی! اگرچه سایتها اسم ترکی رو زیاد مطرح میکنند و تو دربیهای قبلی هم قضاوتش مشکل نداشته ولی من فکر میکنم این از اون کارای رونالدینیو یی هست. دارند ترکی رو نگاه میکنند و میزنند به فغانی. خدا کنه فغانی نشه که اصلا جنبه این بازی رو نداره. هم ما از دستش شاکی هستیم و هم حریف. البته با دو سه تا بازیکن استقلال که اصلا پدر کشتگی شخصی داره انگار. مثلا همیشه به فرهاد گیر میده . همون ترکی بشه از همه بهتره به نظرم و اینجاست که ما به فقر داوری ایران بیشتر پی میبریم.

دِ برادر ِ من هستی دیگه خودم شنیدم همون اول که حاج فتل اومد گفت مسئول فرهنگی باشگاه از این به بعد جواد ...........
مخلصیم مهدی جان. بابت سانسور هم ممنون :دی ;) /
ما رو سکو هستیم از همه جا بهتره به نظرم. خوبیش اینه این صندلی رو کسی نمیتونه از هوادار بگیره/ هر چند من سیمانی ها رو ترجیح میدم! :)
بله که هستی:دی
پ ن پ:دی
در ضمن،یوسف پیرمردمونه:دی
من دوتا پسر دارم یکیش مسی یکیش حسام:دی

متوجه قسمت بولد شده نشدم!
همون پیرمرده بهتره :دی
پسرات که نا خلف هستند. بارسایی و رمی :دی ! (تو رو خدا بحث بارسا پیش نیاد/ :دی اشتباه کردم پسرات گل هستند) :)

اون بلد شده رو هم بیخیالش;) فقط آرزو میکنم همیشه از دیدن بازیهای این تیم لذت ببری :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بدترین قرعه ممکن برای نمایندگان ایران
استقلال حریف ذوب‌آهن در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان شد

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا حریف ذوب‌آهن شد.
خبرگزاری فارس: استقلال حریف ذوب‌آهن در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان شد

به گزارش خبرگزاری فارس، قرعه‌کشی مرحله پلی‌آف مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال 2012 امروز در مالزی انجام شد و بر اساس آن تیم‌های استقلال و ذوب‌آهن در مرحله اول به مصاف هم خواهند رفت. این بازی روز 22 بهمن سال جاری در ورشگاه آزادی برگزار خواهد شد. برنده این بازی در مرحله دوم پلی‌آف میزبان الاتفاق عربستان خواهد بود.

دیگر بازی مرحله دوم بین الشباب امارات و نفتچی ازبکستان برگزار می‌شود. به این ترتیب یکی از نمایندگان ایران یعنی بازنده دیدار استقلال و ذوب‌آهن در مرحله اول حذف می‌شود. تیم برنده نیز در مرحله پلی‌آف باید برای رسیدن به لیگ قهرمانان باید الاتفاق عربستان را ببرد و در صورت شکست در این دیدار راهی رقابت‌های AFC کاپ خواهد شد.

كرار جاسم خبر داد: باشگاه استقلال با فسخ قراردادم موافقت كرد

هافبك عراقي استقلال از موافقت اين باشگاه با درخواست فسخ قراردادش خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كرار جاسم در فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ برتر نمايش بسيار خوبي در تركيب تراكتورسازي تبريز داشت و همين مساله باعث شد كه مسئولان باشگاه استقلال او را جذب كنند و از او به عنوان خريد كهكشاني‌ خود ياد كنند، اما او هيچگاه نتوانست بازي‌هاي خوب خود را در فصل گذشته تكرار كند و به جز بازي مقابل پرسپوليس هرگز انتظارات آبي پوشان را برآورده نكرد.

اين هافبك عراقي در ديدار استقلال مقابل سايپا در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي با مجتبي جباري درگيري لفظي پيدا كرد و همين مساله باعث شد كه مسئولان باشگاه استقلال تا اطلاع ثانوي وي را از همراهي تيم محروم كنند و در انديشه فروش و يا معاوضه وي با بازيكنان ديگري باشند.

كرار جاسم كه اخيرا از سوي شبكه ابوظبي به همراه نشات اكرم به عنوان 10 بازيكن برتر عراق در هفته چهارم و پنجم جام جهاني 2014 برزيل در آسيا انتخاب شده، به نوشته روزنامه «البوابه العراقيه» به محض ورودش به نجف در تماسي تلفني با برنامه ورزشي "معرض الكره العراقيه المصور" گفت: "مشكلات زيادي با باشگاه استقلال داشتم و به همين خاطر اين باشگاه را ترك كردم. نخستين مشكل من با اين باشگاه تهراني اين بود كه آن‌ها به تعهدات خود در قراردادم پايبند نبودند و حقوقم را پرداخت نكردند. باشگاه استقلال با درخواستم براي فسخ قراردادم همراه با بازگرداندن مبلغي كه از اين باشگاه به هنگام عقد قرارداد دريافت كرده بودم، موافقت كرد."

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
بدترین قرعه ممکن برای نمایندگان ایران
استقلال حریف ذوب‌آهن در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان شد

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا حریف ذوب‌آهن شد.
خبرگزاری فارس: استقلال حریف ذوب‌آهن در مرحله اول پلی‌آف لیگ قهرمانان شد

به گزارش خبرگزاری فارس، قرعه‌کشی مرحله پلی‌آف مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال 2012 امروز در مالزی انجام شد و بر اساس آن تیم‌های استقلال و ذوب‌آهن در مرحله اول به مصاف هم خواهند رفت. این بازی روز 22 بهمن سال جاری در ورشگاه آزادی برگزار خواهد شد. برنده این بازی در مرحله دوم پلی‌آف میزبان الاتفاق عربستان خواهد بود.

دیگر بازی مرحله دوم بین الشباب امارات و نفتچی ازبکستان برگزار می‌شود. به این ترتیب یکی از نمایندگان ایران یعنی بازنده دیدار استقلال و ذوب‌آهن در مرحله اول حذف می‌شود. تیم برنده نیز در مرحله پلی‌آف باید برای رسیدن به لیگ قهرمانان باید الاتفاق عربستان را ببرد و در صورت شکست در این دیدار راهی رقابت‌های AFC کاپ خواهد شد.

واقعا بدترین شکل ممکن اتفاق افتاد :(

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
بدترین شکلش که واسه ذوب اهن شد . حالا باز واسه ی استقلال خوبه هر دو بازیش ورزشگاه ازادیه ...

البته :) واسه ذوب بد شد که خیلی زود حذف میشه.
بدیش اینه که تیم بازنده حتی به ای. اف. سی کاپ هم نخواهد رفت :(

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب ! این بدترین قرعه ممکن بود چون در هر صورت یه نماینده ایران کم میشه :eek:

مظلومی: ترجیح می دادیم به ذوب نخوریم

mazloumi%20acl.jpg

سرمربی استقلال در اولین واکنش به قرعه کشی فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا ومرحله پلی آف، شرایط را غیر منصفانه خواند اما تصریح کرد " استقلال برای کسب افتخار باید از این مراحل عبور کند."

پرویز مظلومی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال با اشاره به تغییرسهمیه های ایران در مسابقات آسیایی گفت: این سهمیه ها منصفانه نیست و حق تیم مابود که بطور مستقیم در لیگ قهرمانان آسیا حاضر باشیم اما تیمی که به دنبال کسب افتخار است باید از این مراحل هم عبور کند.
مظلومی که تیمش در دور رفت لیگ برتر ذوب آهن را در اصفهان شکست داده، در این باره افزود: شرایط لیگ قهرمانان و تک بازی حذفی کاملا متفاوت است و با آن مسابقه قابل قیاس نیست. ما دوست داشتیم با یک تیم خارجی بازی کنیم که شناخت کمتری از ما داشته باشد.
سرمربی استقلال با اشاره به اینکه استقلال پس از غلبه بر ذوب آهن هم باید با الاتفاق عربستان دیدار کند، گفت: ترجیح می دادیم با الشباب امارات بازی کنیم تا این دوحریف که قوی ترین تیمهای پلی آف هستند. با این حال ما تلاش خود را خواهیم کرد و با توکل به خدا پیش می رویم. چنانکه گفتم تیمی که می خواهد به افتخار در سطح قاره برسد باید از این مراحل هم عبور کند.
مظلومی همچنین از سازمان لیگ خواست با توجه به قرعه کشی و فشردگی مرحله پلی آف، مسابقات را طوری برنامه ریزی کنند که تیمهای حاضر در این مسابقات مثل سال گذشته متضرر نشوند.
قرعه کشی مرحله پلی آف رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا 2012 امروز در مقرکنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور انجام شد و طی آن تیمهای استقلال و ذوب آهن در مرحله نخست این مسابقات روز 22 بهمن در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم خواهند رفت.

اینم یه عکس بعد از تمرین دوشنبه اس اس

TT%20(2).jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چند روز پیش تو اخبار گفت
ویسی هم گفته با رفتنش مخالف نیستم

عنایتی مهاجم خوبی یه و شاید بشه از تجربه بالاش و قدرت سرزنیش با وجود حیدری سانترکش خوب استفاده کرد ، نمیشه گفت انتقال عالی ای باشه چون نمیشه پا به سن گذاشتنش رو ندیده گرفت ولی مقطعی فکر کنم به درد بخور باشه ، البته اگه این انتقال صورت بگیره ..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب/ یه جورایی بد شد ولی نباید بد بینی زیاد هم به خرج داد. نظرم اینه که : به غیر حذف یه نماینده ایران ، قرعه برای ما 50-50 شد:

یه بدشانسی ایران اورد که یه سهمیه اش قطعا خواهد پرید. و اما برای خودمون:

یه بدشانسی داریم اینکه باید دو تا پلی اف انجام بدیم به لحاظ دو بار خطر! و خب فشردگی رو هم باید در نظر داشت. (نمیدونم تو بهمن تقویم تیم ملی چطوری باشه ولی دیگه اونجا باشگاه نباید کوتاه بیاد. هم ما و هم ذوب)
یه بد شانسی دیگه اینکه تیمهای قوی تر خوردن به پست هم ! ذوب تیم قدریه و اون عربستانیه هم به نسبت اون دو تای دیگه بهتره . مربیش انگار برانکوست!

دو تا خوش شانسی هم داشتیم که کوچیک نیست. اینکه دو تا بازی پلی اف رو میزبانیم. بهر حال این همیشه برای ما تاثیر داشته.
یکی دیگه اش اینکه اگر به امید خدا صعود کنیم به مرحله گروهی ، میتونم بگم به بهترین گروه ممکن خواهیم رفت. گروهی بدون عربستانی و یه تیم ازبک که قوی نیست. تیم اماراتیش هم برای ما قابل حضم هست و الریان قطر هم در بین نماینگان قطر از قدرت کمتری برخورداره و تو این گروهه.

22 بهمن و فکر کنم 28 بهمن دو تا فینال داریم که خوشبختانه هر دوش تو مملکت ما تعطیلی هست (یکی 22 بهمن و اونیکی جمعه) میتونیم با حضور ملت تو استادیوم موفق باشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا