• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

falang

Registered User
لایک‌ها
382
22 بهمن و فکر کنم 28 بهمن دو تا فینال داریم که خوشبختانه هر دوش تو مملکت ما تعطیلی هست (یکی 22 بهمن و اونیکی جمعه) میتونیم با حضور ملت تو استادیوم موفق باشیم.
استقلال هردو بازی میبره شک نکنید !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پس کی بود گفته بود که به هم نمیخورن. چرا شایعه پخش میکنید؟

هر چند حیفه که دو تا تیم به هم خوردن و یکیشون حذف میشن اما
به نظر من قرعه خوبی خوردیم. اما کاشتی به جای این عربستانیه ازبکیه میخورد تو مرحله دوم خیلی بهتر بود. ذوب رو میشه راحت تر از تیمهای عرب برد. خوشبختانه دو تا بازی هم تو ازادی هستش.

در کل شانس صعودمون خوبه و صعود کنیم گروهمون هم اونچنان سنگین نیست.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نمیدونم من اصلا خوش بین نیستم
احساس میکنم جلو عربستانیه کم میاریم:(

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

خب قرعه کشی هم شد ...
این دو بازی رو ببریم ، توی گروه فکر نمیکنم زیاد به مشکل بخوریم . نه نر نمیاد گروه سختی باشه .

فکر کنم جواد بود که شایعه رو پخش کرد :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جلوئه عربستانیه شاید به مشکل بخوریم اما باید تیم رو برای اون بازی اماده بکنن. عربه رو رد کنن گروه رو میشه رد کرد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

درود بر آبی دلان

فکر کنم جواد بود که شایعه رو پخش کرد :D

:) :) :) :) مصطفی دست بردار جون جواد / قبول دارم :blush:
مجید جان با طناب این مصطفی نری تو چاه ها :دی. این مصطفی آخرشه / تو روزنامه ها لقبش پدر خوانده هست!
ای بر باعث و بانیش که سایت بارسا تی وی باشه :دی

من خودم قبلا ده بار گفتم یه بدبختی بزرگش اینه که ممکنه دو تیم ایرانی به هم بخورند / به اون قول معروف اسنادش موجوده :دی
همه مشکلاتی که فکرشو میکردم سر راه هست . تک بازی! ممکنه دو تا بازی پلی اف انجام بدیم یعنی دو مرحله/امکان برخورد با ذوب اهن هموطن و ..

و واقعا بی عدالتیه دو تیم از ایران در پی اف به هم بخوردند.

اول از همه امید دارم که تو بازی اولیه اسم ما در نیاد که بخواهیم دو تا بازی بکینم و بعد ش ارزو میکنم به ذوب نخوریم چون حیفه یه سهمیه ایران اینجا بپره. از همه مهمتر جای بازی هست برای من مخصوصا برابر عربها

اما این سایت شبکه سه یه روز یه خبر داد که همه چی رو زیر و رو کرد. احتمالا خبرش رو مزدک میرزایی یا خیابانی گذاشته بوده رو سایتشون :lol::lol:/ حتی گفته بود بازی ها با تیمهای شرق هست.
اینجا بود :
خبری از سایت شیکه سه رسانه میلی
که بعدش من گفتم اندونزی ایه رو بدن ما تو تهران باهاش بازی کنیم و اوس مجید هم گفت که تایلندیه هم بد نیست :cool:

در کل مسئولیت این شایعات رو گروه القائده میپذره ایشا.. :دی

ولی یه چیز دیگه هم بد نشد. درسته که حالا قرعه سخت هست ولی اگه از پلی اف بریم بالا که به نظرم میتونیم بریم خوبیش اینه که دیگه خبری از گروهای شرق نیست!

یه چیز دیگه اینکه:
صبح گفته بودم بازی دوم میشه جمعه / :دی اشباه کردم/ بازی دوم هم شنبه میشه. 29 بهمن!

کرار هم توافق شده که بره. دیگه گفتن نداره که من یکی خوشحالم :دی / از اولش هم ساز مخالف زدم براش تا روحیه اش رو از دست داد !
یه چیز جالب اینکه گفته :
نخستين مشكل من با اين باشگاه تهراني اين بود كه آن‌ها به تعهدات خود در قراردادم پايبند نبودند و حقوقم را پرداخت نكردند.
در حالی که در توافقش با باشگاه قبول کرده پول اضافه ای رو که گرفته برگردونه!
باشگاه استقلال با درخواستم براي فسخ قراردادم همراه با بازگرداندن مبلغي كه از اين باشگاه به هنگام عقد قرارداد دريافت كرده بودم، موافقت كرد."

اینهمه پول به این دادند تا تو تیم جنجال کنه. اونوقت بازیکن های درجه یک ما از پول نگرفتنشون بنالند! این هموم لوس کردن های بازیکن هست که اون رو عصیانگر میکنه. برای همین چیزها بود که جرقه های اختلاف تیم با این بازیکن شکل گرفت.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
استقلال چرا یه ذره سیاست نداره ؟
یه همچین بازیکنهای بی اخلاقی رو یهو نباید با درخواست جداییشون موافقت کنند . اینا رو باید نگه دارند و قوانین سفت و سخت هم واسشون اجرا کنند ، کوچکترین موردی که دیدند ازشون هی 10% از مبلغ قرادادشون رو کسر کنند و بازی بهشون ندند تا اونجایی که بازیکن میبینه داره به فا*ک میره ، خودش بزنه بره و دیگه به تیم برنگرده تا در نهایت بازم بازیکن محکوم بشه و علاوه بر اینکه اندازه ی مبلغ قراردادش جریمه شده از طرف فدراسیون و afc هم مقصر شناخته بشه .

حالا جالب اینه من نمیدونم چجوری نتونستند از پس اون بازیکن کویتیه ( اینقدر بازی نکرده که اسمشم یادم رفت ) بر بیاند ، چند وقت پیش به روزنامه ها گفته بود afc استقلال رو مقصر شناخته !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
نا سلامتی دربی داریم هااااااا !
چرا تاپیک پایینه؟

حریف که علنا توپ و انداخته تو زمین ما.
از زمان بازی که ما درش بی تقصیریم بگیر تا مصدومیتها و شانس ما :دی !!! و خلاصه یه جورایی بحث روانی خوبی رو پیاده کردند. البته بعید میدونم که تو این دوره زمانه تیمی بخواد خام این حرفها بشه و خودش رو از پیش برده بدونه. این ور هم که استقلالی ها خط و نشون کشی نمیکنند که بگن ما جدی هستیم :دی خلاصه کری خونی زیاده /
تو بازی حذفی هر تیمی خطرناکه چه برسه به این حریف که هر چقدر هم مشکلات در این برهه زمانی داشته باشه ( که شخصا فقط مشکلاتشون رو مصدومیتهاشون میدونم و بس!) بهر حال تیم رقیب هست و بازی بینشون بهرحال دربیه.
حساسیت این بازی خیلی بالاست/ حالا هم که جام حذفی خیلی اهمیت بالاتری پیدا کرده نسبت به قبل و خب هر دو تیم میانبر رو ترجیح میدن. به نظرم اصلا نباید شل گرفت چرا که شل بگیری سفت میخوری!

چند تا خبر: »
به گزارش خبرنگار مهر، حنیف عمران‌زاده که در تمرینات روزهای اخیر آبی‌پوشان از ناحیه کشاله پا دچار مصدومیت شده است، شرایط مبهمی دارد و هنوز مشخص نیست بتواند تیمش را در شهرآورد هفتاد و سوم همراهی کند یا نه.

بر این اساس قرار است پزشکان استقلال امروز با معاینه دقیق این بازیکن، تصمیم نهایی را در خصوص حضورش در دیدار با پرسپولیس اتخاذ کنند.

برهانی: گل بزنم دوربین 4 را نشان می‌دهم/تیم‌هایی شانس می‌آورند که بیشتر زحمت می‌کشند

فتح‌الله‌زاده: ضعیف دانستن پرسپولیس یعنی رفتن به خواب خرگوشی/در هر دو جام مدعی هستیم
گزارش تمرين امروز استقلال

خسرور حيدري در تمرين امروز استقلال حضور يافت ولي تمرين نکرد.

تمرین تیم استقلال از ساعت ۱۳:۳۰ امروز در ورزشگاه دستگردی برگزار شد.

دراین تمرین خبرنگاران حضور نداشتند اما عکاسان برای پوشش تصویری این تمرین در ورزشگاه حضور داشتند.

* خسرو حیدری به دلیل آسیب دیدگی تمرین نکرد اما آندرانیک تیموریان بدون مشکل در کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.

* حنیف عمران زاده که با آسیب دیدگی مواجه است همراه سایر بازیکنان در کارهای گروهی شرکت کرد.

* پرویز مظلومی در ابتدای تمرین حدود ۱۰ دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد و توصیه های لازم را در مورد بازی با پرسپولیس انجام داد.

* ۵ نفر از لیدرهای استقلال در تمرین امروز حضور داشتند.

* گرم کردن دور زمین، کارهای کششی و مرور برنامه های تاکتیکی تا ساعت ۱۴:۴۵ در ورزشگاه دستگردی ادامه داشت.

* آخرین تمرین استقلال برای بازی با پرسپولیس فردا با حضور تماشاگران و خبرنگاران از ساعت ۱۱:۳۰ در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود و این تیم با ۲۰ بازیکن راهی هتل استقلال خواهد شد.
استقلال ساعت 16:15روز جمعه در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی به مصاف پرسپولیس می رود.
اینم دو خط خبر در مورد بازی با ذوب در اسیا؛
شيرازي در پايان، درباره تاريخ ديدار استقلال و ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا كه قرار است 22 بهمن ماه برگزار شود و تلاقي آن‌ با مراسم راهپيمايي روز پيروزي انقلاب اسلامي گفت: 22 بهمن ماه از نظر تاريخي روز حساسي براي ما است و در آن روز نيروهاي امنيتي درگير مراسم راهپيمايي هستند. شايد فدراسيون فوتبال از AFC درخواست كند كه با توجه به اينكه هر دو تيم ايراني هستند، اين ديدار يك روز جابه‌جا شود و بعيد نيست كه مورد قبول هم واقع شود.
و اینم صحبت عزیز محمدی در مورد تیتر امروز خبر ورزشی که گفته بود فدراسیون به ملت دروغ گفتند و ...:
او در پاسخ به این سئوال که با قدرت گفته بود امکان ندارد این دو تیم با هم روبرو شوند ، گفت:« از قبل ما فکر می کردیم استقلال در سید 4 قرار می گیرد و تیم های دیگر در سید 3 اما 3 روز مانده به بازی ها اعلام کردند قرعه کشی آزاد انجام می شود. تازه مراسم قرعه کشی هم که به صورت زنده از سایت کنفدراسیون پخش می شد و خود من هم دیدم. اول اسم استقلال را بیرون آوردند. بعد هم در عین بدشانسی ، اسم ذوب آهن. ما خودمان هم ناراحت هستیم اما واقعا به ما از ابتدا هم دو نیم سهمیه داده بودند . ناراحت می شوم وقتی تهمت دروغ گویی به من نسبت داده می شود درحالی که اصلا حتی برای لحظه ای غیر از واقعیت را نگفتم. »

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مظلومي:بازيکنان نبايد خود را از پيش برنده بدانند

پرويز مظلومي افزود: بازي در جام حذفي بسيار دشوار است و رويارويي با پرسپوليس در اين مسابقات کار را بسيار سخت تر مي کند.

وی ادامه داد:برخلاف صحبت هایی که در روز های اخیر در خصوص مصدومان پرسپولیس شده است، این تیم بازیکنان بسیار خوبی در اختیار دارد و این را در دیدار مقابل تراکتورسازی ثابت کرد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص وضعیت روحی بازیکنان این تیم گفت: بازیکنان ما کاملا آماده هستند و به آنها گفته ام که نباید خود را از پیش برنده بدانند.
وی تصریح کرد: در این دیدار به حمایت هواداران خود به شدت نیاز داریم و حضور آنها به موفقیت ما کمک زیادی خواهد کرد.

* کرار و حیدری به شهرآورد نخواهند رسید
وی اظهار داشت:ما هم مانند پرسپولیس در این دیدار چند بازیکن خود را در اختیار نخواهیم داشت که امیدوارم بازیکنان جایگزین جای آنها را بخوبی پر کنند.
مظلومی گفت:کرار به طور حتم در این دیدار غایب خواهد بود و خسرو حیدری نیز به احتمال فراوان به این دیدار نخواهد رسید. :eek:
وی ادامه داد:آندرانیک تیموریان و مجتبی جباری نیز با مشکلاتی رو به رو هستند که امیدوارم بتوانیم از آنها در این دیدار استفاده کنیم.

* دیدار مقابل پرسپولیس فینال زود هنگام جام حذفی است
مظلومی گفت: بازی مقابل پرسپولیس فینال زود هنگام جام حذفی است و تمام تلاش خود را برای پیروزی در این دیدار خواهیم کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص اینکه به خوبی راه پیروزی مقابل پرسپولیس را می داند، اظهار داشت: تمام موفقیت هایم در دیدارهای گذشته به خاطر لطف خدا بوده است و امیدوارم رکورد های خود را همچنان ادامه دهم. تمام تلاش خود را برای موفقیت استقلال خواهم کرد و تنها هدفم خوشحالی هواداران این تیم است.

* پاداش 10 برد ما به اندازه یک تساوی پرسپولیس هم نبوده است
مظلومی در خصوص پاداش پیروزی در این دیدار گفت: وضع مالی پرسپولیسی ها از ما بسیار بهتر است و ما اصلا در شرایط خوبی قرار نداریم.
وی ادامه داد: تیم ما در 10 بازی خود که موفق شده حریفان را شکست دهد تنها در 5 بازی پاداش دریافت کرده و شاید مجموع این پاداش ها به اندازه پاداش پرسپولیسی ها برای یک تساوی هم نباشد.
سرمربی استقلال گفت:بازیکنان من برای پول بازی نمی کنند و در بازی های قبل نیز این موضوع را ثابت کرده اند و حتی برای بازی با پرسپولیس هم هنوز پاداشی در نظر نگرفته ایم.

* کرار را با هیچ بازیکنی عوض نخواهم کرد
مظلومی در خصوص تعویض کرار با سایر بازیکنان لیگ در نیم فصل، اظهار داشت:در جلسه ای که امروز برگزار کردیم تصمیم گرفتیم کرار را با هیچ بازیکنی عوض نکنیم و او در استقلال به کار خود ادامه دهد.
وی با اشاره به قرعه کشی مرحله پلی آف لیگ قهرمانان استقلال و مصاف این تیم با ذوب آهن گفت:قرعه کشی بسیار بدی انجام شد و ما به شدت به آن اعتراض داریم زیرا به هیچ عنوان علاقه نداشتیم با یک تیم از کشور خودمان بازی کنیم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ای داد.
حنیف نرسه تیم به مشکل میخوره. خیلی دفاع هامون شاخ هستن یکیشون هم نباشه دیگه....

حنیف رو صد در صد میرسونند. اگه بر اثر بازی تو این بازی یه ماه هم مصدوم بشه به نظر من باید بازی کنه، یعنی احتیاجه و رد خور نداره. من رو گلزنیش امید دارم . ;)

---------------
برای داور خیلی میترسم . البته به نظرم داوریمون اونقدر افت کرده که گزینه خوب اصلا نداریم ولی همون ترکی رو ترجیح میدم وقتی فغانی و قهرمانی مطرح باشند و یا مضفری زاده زبانم لال!
ممبینی هم بشه خطرش کمتر از اون سه تاس!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
امیدوارم داور ترکی باشه اگه قهرمانی باشه هیچی باید بریم سماق بمکیم!
اگر ببریم چی میشه:lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حنیف اگه نباشه دفاع کلا تعطیله ... خدا کنه خسرو هم برسه ... خیلی دوس دارم با قدرت کامل بتونیم بازی کنیم.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
حنیف می رسه ....خسرو هم یه نیمه می تونه بازی کنه ... آندو هم مشکلی نداری ...جباری هم سرماخوردگیش خوب شده .....

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود بر جماعت تاجی
کمتر از 48 ساعت مانده به دربی - ولی جدای از همه داستانهای پرویز خان و ارنج و کوچینگ و ... قبلنا یه هفته مونده به دربی در بهترین شرایط هم استرس داشتیم ولی پرویز خان کاری کرده مثل جام ولایت با امیدامونم بریم خیالی نیست
آسوده بخوابید که تیم در امن و امان است - فقط این نوروزی (دکی سابق تاج) رو گیرش بیارم یه چک آبدار مهمونش میکنم - آخه مرد حسابی وقت بود دستمونو گذاشتی تو حنا گذاشتی رفتی؟(حال چک نمیزنم ولی بهش میگم حتما)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
383163_10150393844705882_13741315881_8878583_1531401909_n.jpg

به امید موفقیت آبی دلان در داربی حساس جمعه

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام به همه دوستان:rolleyes:
هدایت ممبینی داور داربی 73 شد/ کامرانی فر کمک داور داربی نیست/

سایت گل - درستی خبری که اول هفته توسط سایت گل اعلام شد امروز صبح تایید شده و هدایت ممبینی داور داربی 73 تهران شد.

به گزارش سایت گل این خبر تا قبل از ظهر امروز اعلام خواهد شد.

در نهایت کمیته داوران از بین قهرمانی ، ممبینی و فغانی ، ممبینی را انتخاب کرد.

این در حالی است که منابع خبری سایت گل اعلام کرده اند که کامرانی فرکه در جام جهانی آفریقای جنوبی درخشش داشت هم کمک داور اول داربی نیست و به احتمال زیاد سخندان و کهوری کمک های اول و دوم این بازی حساس باشند.

این اتفاق به رد شدن کامرانی فر در تستهای داوری ارتباط دارد. البته یا محسن قهرمانی و یا فغانی داور چهارم داربی حساس 73 هستند. ضمن اینکه خود عسگری ناظر ویژه داوری داربی است و اسماعیل حسن زاده هم ناظر انضباطی ویژه این بازی خواهد بود.

ممبینی بین این سه تا بازم بهتره

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ديروز تو اخبار ورزشی گفت ، دکتر استقلال گفته خسرو و آندو برای دربی مشکلی ندارند

اما امروز همه روزنامه ها نوشتند خسرو به بازی نميرسه!

بالاخره قضيه چيه؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ديروز تو اخبار ورزشی گفت ، دکتر استقلال گفته خسرو و آندو برای دربی مشکلی ندارند

اما امروز همه روزنامه ها نوشتند خسرو به بازی نميرسه!

بالاخره قضيه چيه؟

دا کنه یه ترفند بیشتر نباشه ... با وجود خسرو بردمون تضمینی هست

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ماشالا به غیرت عمران زاده

عمران زاده:چهارمين باخت پرسپوليس رارقم ميزنيم

‌ حنیف عمران زاده در حاشیه تمرین امروز استقلال درباره رویارویی با پرسپولیس عنوان کرد: سه بازی پشت سر هم حریف را شکست داده‌ایم و قصد داریم برای چهارمین بار این کار را انجام دهیم.

وی افزود: شرایط ما در جدول خوب است و با 6 امتیاز اختلاف صدرنشین هستیم اما در چند بازی گذشته تماشاگران کمی به ورزشگاه آمدند. امیدوارم فردا آنها حضور پرشوری در استادیوم داشته باشند. با شکست پرسپولیس قصد داریم برای قهرمانی در جام حذفی مثل لیگ برتر خیز برداریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا