درود به کاپتان اس اس و کاپتان خودمون
روی گل سوم یه توضیحی بدم.
ببینید فرهاد یه اخلاق های خاصی داره برگرفته از شعور بازیش. یعنی یه آن فکر میکنه همبازیش درکش نکرد پیش خودش معترض میشه / یه ان گاهی فکر میکنه طرف درک کرد قصد این رو ولی نتونست کاری رو که میخواست بکنه اون موقع از طرف تشکر هم میکنه. یه موقع طرف درک میکنه و فرهاد نمیتونه مکمل بشه اون موقع مثل حالت عذاب وجدان به خودش میگیره. و یا اعتراض های خاص خودش و ... کلا از این زبان (نمیدونم اسمشو چی بذارم) زیاد استفاده میکنه و به همبازی و مربی و تماشاچی میفهمونه چی میخواست و چی شد.
حالا روی اون صحنه بنا به زاویه خوبی که داشتم. فرهاد از خیلی قبلتر از اون که اندو پاس بده از زمین خودی استارت زد. رفت تا به اخرین مدافع رسید و اونجا هم یه یکی دو ثانیه منتظر شد تا آندو توپو براش بده. دقیقا همه اون لحظه منتظر بودند که اندو فرهاد رو روانه گل کنه. (من گل رو که دانلود کردم دیدم که فرهاد از اول تو صحنه نیست. ادرس بهتون بدم میشه اون لحظه هایی که اندو با توپ میاد لب خط و حتی چند ثانیه ای با دوربین پایین فیلمبرداری میشه و کمک داور و تعویض بعدی تیم هم لب زمین ایستادند) تو این لحظات فرهاد منتظر توپ بود و مدام اعلام امادگی میکرد. ولی اندو خیلی تعلل کرد و فرهاد یکی از اون رفتارهاش رو که اول توضیح دادم انجام داد: یهو کلا بیخیال شد و واستاد نگاهی میکرد معترضانه شاید به این معنی که پس چرا راه نمیندازی منو و یا نمیبینی منو. درست تو همین لحظه که دیگه سرد شد از حرکت اولیه و ایستاد مدافع پرسپولیس سریع اومد جلوش تا فرهاد تو افساید باشه و تازه تو این لحظه اندو شریفات رو دید یا ندید پاس رو صادر کرد که فرهاد دیگه از جاش تکون نخورد تا داور افساید نگیره . حتی میتونم بگم در لحظه اولیه متوجه فرار شریفات هم نبود فرهاد و بعد دید.
در اون نکته سنجی ای که اقا فرزاد گفتن دقیقا عین واقعیت بود و فرهاد در حالی که شاید میتونست یه تیر تو تاریکی بندازه شاید افساید نباشه یا نگیره ولی تکون نخورد تا یار دیگه ای که پاس براش ارسال شده بتونه راهی دروازه بشه و استفاده کنه.
این پسر واقعا قابل ستایش هست.