• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان با توجه به وضع مالی خراب باشگاه شاهین..گفته میشه اکثر بازیکن هاشون میخوان نیم فصل جدا بشن..

الان فرصت خوبیه که بازیکن بگیریم..حداقل جای کرار..مثلا پترویچ رو بگیریم..یا حتی شکوری رو برگردونیم..

طالب لو که نمیاد!

بعدشم ما نمیتونیم الان ولید علی رو از لیست خارج کنیم به جاش بازیکن بگیریم؟

دقیقت منم همین مورد رو میخواستم بگم ... اگه قرار به جدایی بازیکنای شاهین بشه گرفتن یکی دو مورد از اونا مثل همون پتروویچ و شکوری میتونه خیلی بمون کمک کنه (امیدوارم که کرار و این عزیززاده ی بی خاصیت رو از لیست خارج کنن) . الونگ هم که هست .

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دقیقت منم همین مورد رو میخواستم بگم ... اگه قرار به جدایی بازیکنای شاهین بشه گرفتن یکی دو مورد از اونا مثل همون پتروویچ و شکوری میتونه خیلی بمون کمک کنه (امیدوارم که کرار و این عزیززاده ی بی خاصیت رو از لیست خارج کنن) . الونگ هم که هست .

حالا اینو داشته باشید :

البته بعید میدونم حاضر بشه دوباره بیاد و ذخیره رحمتی بشه!

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان اظهار داشت: محمد محمدی شب گذشته با من جلسه داشت و گفت زمین چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی رشت به پایش فشار می‌آورد و به همین دلیل می‌‌خواهد از داماش برود. او یک بازیکن شش دانگ است و از نظر اخلاقی و فنی دروازه‌بان خوبی است اما به دلیل اینکه این شرایط برایش پیش آمده خواهان جدایی است.
وی ادامه داد: محمدی می‌گوید پرسپولیس و سایپا خواهان جذب او هستند. باشگاه سایپا به ما نامه زده و من هم از این باشگاه خواسته‌ام نماینده‌شان را معرفی کنند اما پرسپولیس هنوز حتی برای جذب این بازیکن تلفن هم نزده است. منتظرم باشگاه پرسپولیس شرایطش را اعلام کند تا بعد از آن در مورد محمدی تصمیم بگیرم.

marvinsport

Registered User
لایک‌ها
2,852
دوستان چه عاملی باعث شده که استقلال انقدر امسال قوی بشه:questionm

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

از نظر من درسته تیم الان روی روال هست ولی مشکل داریم. ما امسال با این تیم میتونیم تو جفت جامهای ایران موفق باشیم ولی برای همین جامها هم در ادامه نیاز داریم که یک ذخیره برای متی رحمتی بگیریم و یکی برای مجتبی. ضمن اینکه الونگ بسیار گزینه خوبی هست که قابلیت هافبک دفاعی و مدافع رو هم داره. درست جایی که ما نیاز هم داریم. شاید فرجی شد و از دست کیانوش هم راحت شدیم.
برای موفقیت تو لیگ خودمون همین 4 تا مهاجم کارمون رو راه میندازه حتی تو بازیهای آسیایی .
با رفتن کرار من بازم لزومی نمیبینم یار بگیریم چرا که تو چپ هم یوسفی رو داریم که بازی بهش کم میرسه و هم زندی هست. همون یه جایگزین برای مجتبی کارمون رو برای کمبود احتمالی هافبک برطرف میکنه.

اما از اینجا که بگذریم باید در نظر بگیریم که لیگ اسیا اگر ایشا.. پلی اف رو رد کنیم بعد از گروهی تو فصل بعد دنبال میشه و این خیلی مهمه. چرا که بعد از امسال قرارداد بسیاری از بازیکن ها تموم میشه و بعد جایگزین اینها مهمه چون تمدید کردن هر کدومشون توی ابهام هست.

رحمتی فکر کنم یه ساله هست! احتمالا سال بعد میمونه ولی اگرم بره گلر خوب زیاد هست یکیش هم وحیده که با سر برمیگرده. (حتی اونجا شماره سی پوشید و گفت فقط یک استقلال و میپوشم و برمیگردم باز)

جباری قراردادش پارسال دو ساله بود که خب امسال سال دومش هست / موندن یا نموندن مجتبی داستان های همیشگی رو داره . اینبار مصدوم هم نیست و صددرصد مشتری زیاد خواهد داشت از خارج از کشور.
آندو یه ساله بسته و اونم ممکنه بره خارج از کشور. اگه نره موندنش محتمل هست.
فرهاد هم شاید اخر این فصل و با موفقیت احتمالی در کشور بخواد بازنشسته بشه ! امیدم اینه که بخاطر موفقیت تو آسیا با استقلال یه سال دیگه موندگاری بخرج بده.

مدافعانمون خواهند موند و همینطور بقیه مهاجمین و هافبک ها.
من بیشتر نگرانیم در مورد نقل و انتقالات برای سال بعدش هست چرا که سال بعد باید محصول امسال رو بدست آورد و در واقع ادامه راه اونور خواهد بود. برای همین باید تیم از همین نیم فصل تکلیف خودش رو روشن کنه

behrouzper

Registered User
لایک‌ها
3
در پاسخ به این نظرات فقط میشه گفت

استقلال کشتی عشق است یارب ناخدای آن باش

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
در پاسخ به این نظرات فقط میشه گفت

استقلال کشتی عشق است یارب ناخدای آن باش
سلام به داش بهروز. خوش اومدی عزیز.
esteghlal.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

امروز فرصتی دست داد یه بار دیگه خلاصه ای از بازی رو نگاه کنم و اینک چقدر بیشتر از پیش به خود میبالم که جواهری چون فرهاد مجیدی کاپیتان و بزرگ آبی دلانه اینم چند نکته در همین خصوص :

اول اینکه کاپیتان وقتی با تیزهوشی فراوان پنالتی گرفت با وجود اینکه میتونست خودش رو باز گلزن داربی کنه و آمار گلزنیش رو بالاتر ببره با سعه صدر فراوان اون رو به مجتبی جباری سپرد تا بعد از اون مصاحبه کذائی حساسیت ها رو کمتر از پیش کنه

folder%202%20(1).jpg

گل سوم هم با درایت کاپیتان حاصل شد چون آندو همونطور که خودش هم اشاره کرده پاس رو برای فرهاد داده بود ( تو عکس هم نگاهش به فرهاده )ولی اون با ایستادن و حرکت نکردن خودش داور رو از اشتباه احتمالی دور کرد چون اگه فرهاد هم حضور ذهن و تیزهوشی نداشت و می دوید داور که به صحنه هم نزدیک بود قطعا سوت آفساید میزد صحنه ها رو ببینید :

Untitled1.jpg
Untitled2.jpg

در ضمن باز هم با سعه صدر فراوان و دادن وعده کاپیتانی به بازیکنی جوان انگیزه ش رو برای گلزنی صد چندان کرد و دیدید که باعث گلزنیش هم شد کاری که شاید خیلی از بزرگان بهش فکر هم نکنن

ESES9967.jpg

به راستی نباید بخاطر حضور کاپیتان شیرفرهاد دوست داشتنی تو تیم مورد علاقه مون به خود ببالیم ؟؟ :)

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
بعد از هزار و بوقی روز آنلاین شدم تو پی تی فقط برای یه جمله >>>>>>>>>>> آبیته. اونم از نوع آبی جیگری

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
فرزاد خان واقعا حرف قشنگی زدی باید به فرهاد مجیدی افتخار کرد به نظرم تو اخلاق کسی به گردش هم نمیرسه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود به کاپتان اس اس و کاپتان خودمون :)

روی گل سوم یه توضیحی بدم.
ببینید فرهاد یه اخلاق های خاصی داره برگرفته از شعور بازیش. یعنی یه آن فکر میکنه همبازیش درکش نکرد پیش خودش معترض میشه / یه ان گاهی فکر میکنه طرف درک کرد قصد این رو ولی نتونست کاری رو که میخواست بکنه اون موقع از طرف تشکر هم میکنه. یه موقع طرف درک میکنه و فرهاد نمیتونه مکمل بشه اون موقع مثل حالت عذاب وجدان به خودش میگیره. و یا اعتراض های خاص خودش و ... کلا از این زبان (نمیدونم اسمشو چی بذارم) زیاد استفاده میکنه و به همبازی و مربی و تماشاچی میفهمونه چی میخواست و چی شد.

حالا روی اون صحنه بنا به زاویه خوبی که داشتم. فرهاد از خیلی قبلتر از اون که اندو پاس بده از زمین خودی استارت زد. رفت تا به اخرین مدافع رسید و اونجا هم یه یکی دو ثانیه منتظر شد تا آندو توپو براش بده. دقیقا همه اون لحظه منتظر بودند که اندو فرهاد رو روانه گل کنه. (من گل رو که دانلود کردم دیدم که فرهاد از اول تو صحنه نیست. ادرس بهتون بدم میشه اون لحظه هایی که اندو با توپ میاد لب خط و حتی چند ثانیه ای با دوربین پایین فیلمبرداری میشه و کمک داور و تعویض بعدی تیم هم لب زمین ایستادند) تو این لحظات فرهاد منتظر توپ بود و مدام اعلام امادگی میکرد. ولی اندو خیلی تعلل کرد و فرهاد یکی از اون رفتارهاش رو که اول توضیح دادم انجام داد: یهو کلا بیخیال شد و واستاد نگاهی میکرد معترضانه شاید به این معنی که پس چرا راه نمیندازی منو و یا نمیبینی منو. درست تو همین لحظه که دیگه سرد شد از حرکت اولیه و ایستاد مدافع پرسپولیس سریع اومد جلوش تا فرهاد تو افساید باشه و تازه تو این لحظه اندو شریفات رو دید یا ندید پاس رو صادر کرد که فرهاد دیگه از جاش تکون نخورد تا داور افساید نگیره . حتی میتونم بگم در لحظه اولیه متوجه فرار شریفات هم نبود فرهاد و بعد دید.

در اون نکته سنجی ای که اقا فرزاد گفتن دقیقا عین واقعیت بود و فرهاد در حالی که شاید میتونست یه تیر تو تاریکی بندازه شاید افساید نباشه یا نگیره ولی تکون نخورد تا یار دیگه ای که پاس براش ارسال شده بتونه راهی دروازه بشه و استفاده کنه.

این پسر واقعا قابل ستایش هست.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
یه جورایی دلم میخواد فرهاد..گواردیولای تیم بشه در آینده...
خدا کنه بره مدارک مربی گری رو بگیره..

تا حداقل حقش رو در مربی گری از فوتبال ایران بگیره...

راستی!

گوشه روزنامه 90 زده خداحافظی فرهاد از استقلال!

600_Navad-1390-09-20.jpg

یکی از دوستان که مطلبش رو خونده بوده ظاهرا نوشته فرهاد خان خسته شده و حالا که استقلال توی شرایط خوبی بسر میبره شاید نیم فصل از تیم خداحافظی کنه و واسه کاراش بره امارات!!

قضیه چیه؟

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود بر تمام آبی دلان عالم ..

یه عکس قدیمی و جالب دیدم گفتم شما هم ببینین بعد برم سر کار و زندگی .. !

391960_232419273496749_132328430172501_571296_1955418273_n.jpg

یستاده از راست : غلامحسین مظلومی - رضا عادلخانی - کارو حق وردیان - علی جباری - اکبر کارگرجم - ناصر حجازی
نشسته از راست : حسن روشن - اندرانیک اسکندریان - سعید مراغه چیان - سعید باغوردانی - حسن نظری

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من چند تا سایت رو گشتم و هیچ خبری از خداحافظی فرهاد پیدا نکردم... :blink:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من چند تا سایت رو گشتم و هیچ خبری از خداحافظی فرهاد پیدا نکردم... :blink:

آره خب! میگم که فقط روزنامه 90 زده بود..اونم احتمال مطرح کرده بود ..فقط خواستم بدونم چقدر جدیه..خودم بعید میدونم این اتفاق بیفته..

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا