• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه‌ دعوا کردم، نه‌ قهر! بابازاده: نمى‌دانم‌ چرا براى‌ من‌ حاشيه‌ درست‌ مى‌کنند

استقلالى‌ها پس‌ از حذف‌شدن‌ از رقابتهاى‌ آسيايى‌ کم‌ حاشيه‌ داشتند که‌ خبر درگيرى‌ حميد بابازاده‌ با عليرضا منصوريان‌ در تمرينات‌ نيز به‌ آن‌ اضافه‌ شد تا آبى‌پوشان‌ روزهاى‌ پرتنشى‌ را پشت‌ سر بگذارند.
در همين‌ خصوص‌ حميد بابازاده‌ گفت: نمى‌دانم‌ اين‌ اخبار از کجا به‌ بيرون‌ درز پيدا مى‌کند اما هيچ‌ درگيرى‌ بين‌ من‌ و منصوريان‌ به‌ وجود نيامد و من‌ هم‌ تمرين‌ را ترک‌ نکردم.
وى‌ در ادامه‌ افزود: در خلال‌ تمرين‌ منصوريان‌ از عملکرد طالب‌لو در درون‌ دروازه‌ گله‌ کرد که‌ من‌ هم‌ از او خواستم‌ تنها به‌ فکر تمرينات‌ باشد و کارى‌ به‌ اين‌ مسائل‌ نداشته‌ باشد که‌ در پايان‌ تمرين‌ نيز خود منصوريان‌ از رفتارش‌ با طالب‌لو و من‌ عذرخواهى‌ کرد.
مربى‌ دروازه‌بانهاى‌ استقلال‌ در ادامه‌ تصريح‌ کرد: نمى‌دانم‌ چرا مى‌خواهند براى‌ من‌ و استقلال‌ حاشيه‌ درست‌ کنند. يک‌ روز شايعه‌ مى‌کنند از تيم‌ اخراج‌ شده‌ام، روز ديگر مى‌گويند من‌ رابط‌ هيأ‌ت‌ مديره‌ هستم‌ و عده‌اى‌ ديگر هم‌ مى‌گويند مى‌خواهم‌ غلام‌ پيروانى‌ را به‌ استقلال‌ بياورم.
بابازاده‌ در پايان‌ گفت: هيچ‌ وقت‌ دخالت‌ در مسائل‌ غير از حوزه‌ فعاليت‌ خودم‌ در تيم‌ و باشگاه‌ نداشته‌ام‌ و تنها به‌ فکر موفقيت‌ با تيم‌ در مسابقات‌ بوده‌ام.

منبع

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
استقلالی استقلالی میکنین آ...
میزنم زیره چشتون سیاه بشه <:
از شما پرسپولیسیا هر انتظاری میشه داشت .. یعنی جاش زیاده... پس ناراحت نشدم فقط برایه آمادگی جوابها گفتم

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
علي رغم تکذيب توسط مسئولان استقلال

انتشارابعاد جديدي از قرارداد جاسم کرار

خبرگزاري فوتبال ايران - در حالي که باشگاه استقلال در شوک حذف از رقابت هاي باشگاه هاي آسيا به سر مي برد،خبر شکايت باشگاه النجف عراق از اين تيم به دليل آنچه مذاکره و انعقاد قراد داد با جاسم کرار ناميده است به کنفدراسيون فوتبال آسيا ، اوضاع اين تيم را بحراني تر کرده است. در چنين شرايطي بود که مسئولان استقلال مجازاتي ديگر از سوي نهاد هاي بين اللملي فوتبال را متوجه خود اين تيم مي ديدند اعلام کردند: « با جاسم کرار مذاکره صورت گرفته است اما قرار دادي منعقد نشده است.»

علي رغم تکذيب مسئولان باشگاه استقلال و مدير برنامه هاي اين بازيکن عراقي ، خبرگزاري فوتبال ايران از جزئيات قرار داد جاسم کرار با باشگاه استقلال کسب اطلاع کرد.

در اين قرار داد که در تاريخ 24 بهمن 1385 وبا شماره ثبت 8060 به امضاي مقداد نجف نژاد رسيده است، جاسم کرار براي يک فصل و نيم به عضويت باشگاه استقلال تهران در آمده است.

در قرار داد باشگاه استقلال و اين بازيکن عراقي هيچ گونه اشاره اي به عضويت وي در تيم النجف نشده است ؛ ضمن اينکه در يکي از تبصره هاي اين قرار داد به احتمال ترانسفر شدن جاسم کرار اشاره شده است.

گفتني است ، طبق قوانين بين المللي فوتبال ، هيچ باشگاهي حق مذاکره و يا انعقاد قرار داد با بازيکن باشگاه هاي ديگر را بدون هماهنگي ندارد. در صورت انجام چنين تخلفي باشگاه خاطي جريمه و مجازات خواهد شد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
شما حتى‌ نمى‌دانستى‌ استقلال‌ 60 ساله‌ است‌ چه‌ اتفاقى‌ بايد رخ‌ مى‌داد که‌ شما مى‌رفتى‌ آقاى‌ نجف‌نژاد؟

مقداد نجف‌نژاد که‌ در هر جمله‌اى‌ 3 بار اسم‌ امير قلعه‌نوعى‌ را بر زبان‌ مى‌آورد، دوشنبه‌شب‌ گفت: «من‌ هنوز استعفا نداده‌ام‌ و دوست‌ ندارم‌ بروم!»
ما واقعاً‌ نمى‌دانيم‌ يک‌ مديرعامل‌ ديگر بايد چه‌کار کند که‌ برکنار شود يا به‌ اين‌ نتيجه‌ برسد که‌ استعفا دهد؟ آقاى‌ مقداد نجف‌نژاد که‌ در مراسم‌ معارفه‌ خود حسن‌ روشن‌ را نشناخت! در قضيه‌ حذف‌ استقلال‌ به‌ نوعى‌ مقصر است‌ اما متأ‌سفانه‌ مثل‌ بقيه‌ اين‌ موضوع‌ را به‌ گردن‌ نگرفت‌ تا بازى‌ «کى‌ بود، کى‌ بود، من‌ نبودم» همچنان‌ در باشگاه‌ استقلال‌ ادامه‌ داشته‌ باشد. نجف‌نژاد حالا که‌ پرده‌ها افتاده، مى‌گويد من‌ از اول‌ هم‌ با سازمان‌ فوتبال‌ مخالف‌ بودم‌ اما همين‌ مديرعامل‌ غيرفوتبالى‌ همچنان‌ در پى‌ ماندن‌ است‌ و مدام‌ استعفاى‌ خود را تکذيب‌ مى‌کند!
جناب‌ آقاى‌ نجف‌نژاد! حضرتعالى‌ يک‌ انسان‌ بسيار محترم‌ و يک‌ مدير سالم‌ هستيد اما آيا يک‌ مدير ورزشى‌ موفق‌ هم‌ هستيد؟ آيا شما براى‌ تيم‌ بزرگى‌ چون‌ استقلال‌ گزينه‌ مناسبى‌ بوديد؟
آقاى‌ مديرعامل‌ سابق! شما در نامه‌اى‌ که‌ به‌ پل‌مونى‌ دبيرکل‌AFC نوشتيد، ذکر کرديد که‌ استقلال‌ 50 سال‌ سابقه‌ دارد. در حالى‌ که‌ اين‌ باشگاه‌ سال‌ 1324 تأ‌سيس‌ شده‌ و 61 سال‌ قدمت‌ دارد. جنابعالى‌ حتى‌ اين‌ نکته‌ واضح‌ را هم‌ نمى‌دانستيد و عجيب‌ اينکه‌ گروه‌ معاونانتان‌ هم‌ اين‌ مسأ‌له‌ (و ساير مسائل) را به‌ شما نگفته‌ بودند.
آقاى‌ نجف‌نژاد، کاش‌ همان‌ دوشنبه‌شب‌ در برنامه‌ نود رسماً‌ از مردم‌ عذرخواهى‌ و البته‌ خداحافظى‌ مى‌کرديد. اگر صلاح‌ استقلال‌ را مى‌خواهيد (که‌ حتماً‌ مى‌خواهيد) فکر برگشت‌ را به‌ سرتان‌ راه‌ ندهيد. يادتان‌ هست‌ در همان‌ جلسه‌ معارفه‌ وقتى‌ 15، 16 عکاس‌ به‌ سمت‌ شما دويدند، چقدر شوکه‌ شديد؟ آن‌ روز فکر مى‌کرديد که‌ از خوشبخت‌ترين‌ آدمهاى‌ ورزش‌ اين‌ مملکت‌ هستيد اما گذشت‌ زمان‌ ثابت‌ کرد که‌ شما کمترين‌ اطلاعات‌ ممکن‌ را از استقلال‌ داريد و حتى‌ بسيارى‌ از پيشکسوتان‌ استقلال‌ را نمى‌شناسيد، بعد هم‌ که‌ کاملاً‌ زير سايه‌ هيأ‌ت‌مديره‌ و رئيس‌ سازمان‌ فوتبال‌ قرار گرفتيد و به‌ قول‌ خودتان‌ دوشنبه‌شب‌ تازه‌ احساس‌ کرديد که‌ مديرعامل‌ شده‌ايد اما آقاى‌ نجف‌نژاد! شما از همان‌ اول‌ هم‌ به‌ درد اين‌ پست‌ نمى‌خورديد. برويد از آنهايى‌ که‌ شما را آوردند سئوال‌ کنيد که‌ براساس‌ چه‌ استدلالى‌ اين‌ کار را انجام‌ دادند. احتمالاً‌ امروز آنها هم‌ به‌ اشتباه‌ بزرگ‌ خود اعتراف‌ مى‌کنند و قبول‌ دارند که‌ نجف‌نژاد در يک‌ باشگاه‌ بزرگ‌ ورزشى‌ کارآيى‌ چندانى‌ ندارد.
مکث‌
آقاى‌ نجف‌نژاد! اگر دلت‌ براى‌ استقلال‌ مى‌سوزد برو و پشت‌سرت‌ را هم‌ نگاه‌ نکن. برو از آنهايى‌ که‌ جنابعالى‌ را آوردند سئوال‌ کن‌ که‌ مبناى‌ انتخابشان‌ چه‌ بوده‌ است؟! شما مدير سالم‌ و زحمتکشى‌ هستى‌ اما تحت‌ هيچ‌ شرايطى‌ يک‌ مدير ورزشى‌ موفق‌ نيستي.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه چیزی یو نمیدونم اگه کسی در مورد این تیتر خبری چیزی میدونه بزاره
یکی از تیترهای خبری ، روزنامه خبر ورزشی اینه که هیچ توضیح دیگه ای تو سایتش نیست!!

استقلال وکیل گرفت و به فیفا شکایت کرد

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
با موافقت رييس سازمان تربيت‌بدني،
استعفاي اعضاي هيات مديره‌ي باشگاه استقلال پذيرفته شد
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت‌بدني با استعفاي اعضاي هيات مديره‌ي باشگاه استقلال تهران موافقت كرد. بعد از حذف تيم فوتبال استقلال از ليگ قهرمانان آسيا و اعلام رسمي AFC به ايران، هيات مديره اين باشگاه به احترام افكار عمومي و هواداران دسته جمعي استعفا كردند. رييس سازمان تربيت‌بدني نيز موافقت خود را با استعفاي هيات مديره اعلام كرد. يكي از اعضاي باشگاه استقلال با تاييد اين خبر گفت: بر اين اساس اعضاي جديد طي روزهاي آينده معرفي خواهند شد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه چیزی یو نمیدونم اگه کسی در مورد این تیتر خبری چیزی میدونه بزاره
یکی از تیترهای خبری ، روزنامه خبر ورزشی اینه که هیچ توضیح دیگه ای تو سایتش نیست!!

استقلال وکیل گرفت و به فیفا شکایت کرد

منم اینو خوندم اما تو مایه های همون حرف مفته از چی می خواد شکایت کنه مثلا؟؟؟

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
متن کامل استعفای دکتر نجف نژاد
جناب آقای مهندس علی آبادی معاون رئیس جمهور و ریاست محترم سازمان تربیت بدنی

با سلام و تحیت و آرزوی توفیقات بدینوسیله اینجانب مقداد نجف نژاد که صادقانه و با عشق و امید به توفیق خدمت به تیم بزرگ استقلال حدود چهار ماه مشغول انجام وظیفه بودم همواره خود را سرباز **** دانسته و از درگاه ایزد منان مسئلت داشته و دارم در هر مسئولیتی که بدوش میگیرم جز در مسیر حق و خدمت به ملت شریف ایران دغدغه ای نداشته و قدمی بر ندارم.

با توجه به شرایط پیش آمده و جهت همدردی با هواداران خونگرم و صمیمی استقلال که بحق پشتوانه مطمئن این باشگاه میباشند استعفای خود را اعلام میدارم . از عنایت و دلسوزی حضرتعالی نسبت به تیم استقلال و نقش برجسته شما در اعتلای ورزش کشور و همچنین همکاری خوب و خیر خواهانه جناب مهندس هاشمی معاون تربیت بدنی کمال تقدیر را دارم.

در خاتمه از کلیه همکاران ،بازیکنان غیرتمند و سرمربی متفکر و کادر فنی مجرب باشگاه استقلال سپاسگزارم.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تعطيلى باشگاه استقلال
باشگاه استقلال تعطيل شد. ديروز و بعد از گذشت يك روز جنجالى باشگاه استقلال تعطيل بود.
به نظر مى رسيد همه در باشگاه نياز به استراحت داشته اند. گفته مى شود تا اعلام هيأت مديره جديد باشگاه استقلال به حال نيمه تعليق خواهد بود

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ناراحتى‌ بازيکنان‌ الهلال‌ از حذف‌ استقلال‌
باشگاه‌ الهلال‌ عربستان، يکى‌ از نمايندگان‌ فوتبال‌ اين‌ کشور در رقابت‌هاى‌ آتى‌ ليگ‌ قهرمانان‌ آسيا که‌ باحضور در گروه‌B اين‌ بازى‌ها به‌ همراه‌ تيم‌هاى‌ پاختاکور ازبکستان‌ و الکويت‌ کويت‌ از حريفان‌ باشگاه‌ استقلال‌ تهران‌ محسوب‌ مى‌شد، براى‌ پيروزى‌ در هر يک‌ از ديدارهاى‌ خود در اين‌ رقابت‌ها، پاداش‌ ويژه‌اى‌ براى‌ بازيکنانش‌ درنظر گرفته‌ است. بيشترين‌ پاداش‌ درنظر گرفته‌ شده‌ مربوط‌ به‌ پيروزى‌ اين‌ تيم‌ مقابل‌ استقلال‌ تهران‌ بوده‌ است‌ اما با توجه‌ به‌ حذف‌ استقلال‌ از گردونه‌ رقابت‌ها و منتفى‌ شدن‌ رويارويى‌ دو تيم، بازيکنان‌ الهلال‌ پاداش‌ پيروزى‌ احتمالى‌ مقابل‌ استقلال‌ را که‌ معادل‌ 20 ميليون‌ تومان‌ بود از دست‌ دادند و از اين‌ بابت‌ ناراحت‌ شده‌اند!

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مربى بدنساز استقلال:مقصر اصلى «على آبادى» است
منوچهر بهمنى مربى بدنساز استقلال باموضع گيرى عليه حذف استقلال ازليگ قهرمانان آسيا گفت: مقصر اصلى اين مسأله على آبادى رييس مجمع باشگاه است. او افرادى را در هيأت مديره به كار گرفت كه خودش آنها رانمى شناخت. افرادى كه هيچ سابقه ورزشى ندارند.وى افزود: اگر اعضاى هيأت مديره با شناخت انتخاب مى شدند، اين مشكلات پيش نمى آمد. معلوم است وقتى يك سرى افراد تحت عنوان هيأت مديره با ورزش و خصوصاً فوتبال بيگانه باشند،چه عاقبتى در انتظار باشگاه خواهد بود

منبع

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بگوويچ " : حذف تيم استقلال ضربه جبران ناپذيري به فوتبال ايران واردكرد
سرمربي تيم فوتبال اميد ايران گفت: حذف تيم فوتبال استقلال تهران از دور مسابقات باشگاه‌هاي آسيا ضربه جبران ناپذيري به پيكره فوتبال ايران وارد كرد.

"وينگو بگوويچ" روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود:
تيمي كه با صرف هزينه بسيار صاحب عنوان قهرماني باشگاه‌هاي ايران مي‌شود با اين مشكل تمام زحمات بازيكنان، مربيان و كادر اجرايي‌اش هدر مي‌رود.

به‌گفته وي، تيم فوتبال استقلال تهران با پيشينه قوي در تاريخ فوتبال باشگاه‌هاي آسيا، نقش مهمي در رشد و شكوفايي فوتبال ايران داشته و دارد.

تيم فوتبال استقلال تهران تاكنون موفق به كسب دو عنوان قهرماني، دو عنوان نايب قهرماني و سه عنوان سومي در رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا شده است.

اين‌تيم به دليل آنچه كه ارسال دير هنگام اسامي بازيكنان اعلام شد از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا از شركت در رقابتها جام باشگاههاي آسياحذف شد

منبع

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خبرگزاری مهر / سازمان تربیت بدنی در تلاش است تا روز یکشنبه هفته آتی تکلیف هیات مدیره مستعفی باشگاه استقلال را مشخص کند.

درحالیکه بیش از سه روز از استعفای دسته جمعی اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال می گذرد، سازمان تربیت بدنی تا به امروز واکنشی رسمی در قبال این کناره گیری ها نشان نداده است.

درعین حال محمد رضا بهمنی بازرس سازمان تربیت بدنی درباشگاه استقلال با تایید خبرفوق گفت: آقای علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه استقلال تا روز یکشنبه هفته آینده (13 اسفندماه) درخصوص هیات مدیره مستعفی باشگاه استقلال تصمیم گیری خواهد کرد.

درحالیکه گمانه زنی ها از قبول و یا رد استعفای برخی مدیران باشگاه استقلال از سوی سازمان تربیت حکایت دارد اما هنوزرئیس مجمع باشگاه بطوررسمی دراین باره اظهارنظری نداشته و احکامی که روزیکشنبه برای هیات مدیره باشگاه استقلال صادرخواهد شد، درحکم قبول یا رد درخواست کناره گیری مدیران این باشگاه خواهد بود.

پس از تعیین تکلیف مدیران باشگاه استقلال ، مدیرعامل باشگاه نیز به زودی معرفی و اعلام خواهد شد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خداکنه قریب برگرده .. اگه برگرده..................................................................
3بار انتخاب شد 3بار قهرمان شدیم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آره هرچی فکر کردم دیگه کسی یادم نیومد .. اونم خیلی خوبه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه رای دیگه بدین این امتیازها چرا کم شد من نمیدونم یه رای بدین این بیشتر بشه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در پي شكايت به فيفا و مذاكرات با كوالالامپور ، روزنه هاي اميد استقلال براي بازگشت به ليگ قهرمانان آسيا
اميدوار رضايي پس از استعفاي دسته‌جمعي اعضاي هيئت مديره، براي اثبات اين موضوع كه هيئت مديره در حذف اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نقشي نداشته، به سرعت وارد عمل شده و با استخدام وكيلي به نام علي‌پور، درصدد برآمد تا دلايل حذف استقلال مشخص شود.
علي‌پور با بررسي‌هاي خود به اين نتيجه رسيد كه در تاريخ 20 بهمن ماه كه استقلال فهرست نيمه تمامي را به فدراسيون ارسال كرده، مسئولان فدراسيون بايد همان فهرست را براي AFC ارسال مي‌كردند؛ اما به دليل ناآشنايي به شرايط قوانين، اسامي بازيكنان به بهانه تكميل نبودن مدارك، ارسال نمي‌شود.
وكيل استخدامي از سوي رضايي معتقد است فدراسيون فوتبال بود كه در حذف استقلال نقش اساسي را ايفا كرده است.
اين وكيل با استناد به مواد قانوني موجود در فيفا، مدعي است كه كنفدراسيون آسيا اين حق را نداشته كه استقلال را به دليل دير ارسال شدن اسامي از كل مسابقات حذف كند؛ بلكه نهايت توبيخ، از 10 تا 150 هزار دلار جريمه نقدي بوده است.
عليپور، دفاعيه مفصلي را در اين ارتباط تهيه ديده و در آن با استناد به مواد قانوني، ‌آورده كه AFC حق ارجاع پرونده استقلال به كميته انضباطي كنفدراسيون را نداشته است.
با توجه به دفاعيه‌هاي اين وكيل، محسن صفايي فراهاني نيز وارد عمل شده و در تماسي با پول موني، دبيركل كنفدراسيون آسيا، او را براي شنيدن دفاعيات جديد استقلال مجاب كرده است.
بر اين اساس، اميدوار رضايي همراه محسن صفايي فراهاني و عليپور (وكيل اين پرونده) روز يكشنبه به مالزي (مقر كنفدراسيون آسيا) اعزام مي‌شوند تا آخرين روز‌نه‌هاي اميد براي بازگرداندن استقلال به ليگ قهرمانان اسيا را بيازمايند.
از سويي، فدراسيون فوتبال نيز در نامه‌اي رسمي خطاب به محمد بن‌همام، رئيس كنفدراسيون آسيا از او درخواست تعويق ديدارهاي گروه D ليگ قهرمانان(همان گروهي كه استقلال همراه پاختاكور، الكويت و الهلال در آن جاي داشتند) را كرده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا