• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
همه چیز تو روزی که استقلال بازی داره .. با چه روحیه ای باید بازی کنیم؟!

خداکنه بازی یکشنبه رو ببریم .. دم لنگیا گرم هم خودشونو از گردنه انداختن بیرون هم سایپا رو به ما نزدیک کردن ..ایول

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
محمدرضا بهمني گفت: با نظر مهندس علي آبادي هيات مديره و مدير عامل جديد باشگاه معرفي خواهند شد. وي ادامه داد: حقوق بهمن و اسفند ماه بازيكنان، هم چنين پاداش دو برد آخر در مقابل فولاد خوزستان و صباباتري و عيدي بازيكنان اوايل هفته‌ي آينده پرداخت خواهد شد.
بهمني به عنوان كسي كه مسايل اجرايي باشگاه استقلال را انجام مي‌دهد گفت: از سرمربي كنوني تيم استقلال حمايت خواهيم كرد. وي در رابطه با وضعيت "يونگ" گفت: صمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال استقلال است و يونگ هم در كنار وي كار خواهد كرد. وي افزود: يونگ چهارشنبه شب و پس از مشكلي كه برايش پيش آمده بود به تهران آمد و رسما در تمرينات شركت خواهد كرد. بهمني در پايان با تاسي از اتفاقات اخير باشگاه استقلال گفت: از اين پس بايد به دنبال يك هدف مشترك براي سامان دادن به باشگاه استقلال باشيم تا اين تيم بتواند عنوان قهرماني ليگ برتر امسال كشورمان را به دست آورد.‌

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تکذيب‌ مى‌کنم! حاجيلو: هرگز در اين‌ وضعيت‌ استقلال‌ را تنها نمى‌گذارم‌

در خبرها آمده‌ بود که‌ اصغر حاجيلو از سرپرستى‌ استقلال‌ انصراف‌ داده‌ و نمى‌خواهد اين‌ پست‌ را قبول‌ کند اما بازيکن، مربى‌ و سرپرست‌ سابق‌ استقلال‌ ضمن‌ تکذيب‌ اين‌ خبر به‌ همکار ما گفت: در حال‌ حاضر استقلال‌ با مشکلات‌ متعددى‌ مواجه‌ است. متأ‌سفانه‌ برخى‌ از رسانه‌ها انصراف‌ مرا از سرپرستى‌ باشگاه‌ استقلال‌ تهران‌ اعلام‌ کرده‌ بودند در صورتى‌ که‌ وقتى‌ حکمى‌ داده‌ نشده، چطور مى‌توانم‌ انصراف‌ بدهم؟! در حال‌ حاضر مهمترين‌ برنامه، قهرمانى‌ استقلال‌ در ليگ‌برتر است‌ و مهم‌ نيست‌ که‌ من‌ باشم‌ يا نباشم. ضمن‌ اينکه‌ برخلاف‌ گفته‌ برخى‌ها که‌ مى‌گويند حاجيلو از سرپرستى‌ استقلال‌ انصراف‌ داده، به‌ هيچ‌ عنوان‌ قصد ندارم‌ در اين‌ شرايط‌ حساس‌ استقلال‌ را تنها بگذارم‌ و تلاش‌ مى‌کنم‌ به‌ هر نحو ممکن‌ به‌ انجام‌ وظيفه‌ در استقلال‌ بپردازم.
وى‌ گفت: هنوز با من‌ در مورد سرپرستى‌ استقلال‌ صحبتى‌ نشده‌ و من‌ هم‌ خبر آن‌ را از رسانه‌ها شنيدم‌ اما به‌ عنوان‌ عضوى‌ از خانواده‌ استقلال‌ بايد دست‌ به‌ دست‌ هم‌ بدهيم‌ تا اين‌ بحران‌ را برطرف‌ کنيم. در اين‌ ميان‌ پرداختن‌ به‌ بحث‌هاى‌ حاشيه‌اى‌ و غيرقابل‌ قبول، فقط‌ به‌ ضرر استقلال‌ است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
صفايى‌فراهاني؛ اصلاً‌ به‌ فيفا نمى‌روم‌ وظيفه‌ فدراسيون‌ فقط‌ مهر کردن‌ مدارک‌ است‌ نه‌ ارسال‌ آن! مديران‌ استقلال‌ «آيين‌نامه» بخوانند

نمى‌دانم‌ با چه‌ ابزارى‌ رسيد پستى‌ را به‌ تاريخ‌ 10 فوريه‌ گرفتندO محسن‌ صفايى‌فراهاني، رئيس‌ کميته‌ انتقالى‌ فدراسيون‌ فوتبال، سفر به‌ مقر فيفا ياAFC جهت‌ رايزنى‌ به‌ منظور حل‌ مشکل‌ استقلال‌ را تکذيب‌ کرد. صفايى‌فراهانى‌ در واکنش‌ به‌ اخبار منتشره‌ پيرامون‌ سفر وي، اميدوار رضايى‌ و وکيل‌ باشگاه‌ استقلال‌ به‌ مقرAFC ، گفت: «اين‌ کذب‌ محض‌ است. قوياً‌ مى‌گويم‌ که‌ ديگر نمى‌توان‌ اقدامى‌ جهت‌ بازگشت‌ استقلال‌ به‌ رقابت‌هاى‌ آسيايى‌ انجام‌ داد و اخبار منتشره‌ درباره‌ سفر من‌ کذب‌ محض‌ است.»
صفايى‌فراهانى‌ ادامه‌ داد: «مسئولين‌ استقلال‌ به‌ استناد چه‌ مدارکى‌ قصد شکايت‌ به‌ فيفا را دارند؟ اگر مدارک‌ به‌AFC ارسال‌ شده‌ باشد و کنفدراسيون، استقلال‌ را محروم‌ کند آن‌وقت‌ مى‌توان‌ گفت‌ که‌AFC غرض‌ورزى‌ مى‌کند اما وقتى‌ در روزى‌ که‌ مديرعامل‌ به‌ ملاقات‌ رئيس‌ AFC رفته‌ هنوز مدارک‌ نرسيده، ديگر چه‌ شکايتى‌ مى‌توان‌ کرد؟»
رئيس‌ کميته‌ انتقالى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ تلاش‌ها جهت‌ رايزنى‌ با فيفا و بازگشت‌ استقلال‌ به‌ رقابت‌هاى‌ آسيايى‌ را بى‌ حاصل‌ خواند.
اين‌ در حالى‌ است‌ که‌ طى‌ روزهاى‌ اخير فشار برفدراسيون‌ فوتبال‌ افزايش‌ يافته‌ و برخى‌ از منتقدين‌ اعتقاد دارند سهل‌انگارى‌ فدراسيون‌ در ارسال‌ مدارک‌ بازيکنان‌ استقلال‌ به‌AFC در حذف‌ استقلال‌ بى‌تأ‌ثير نبوده‌ چرا که‌ به‌ گفته‌ مديران‌ استقلال‌ در مهلت‌ تعيين‌ شده‌ اسامى‌ 26 بازيکن‌ به‌ فدراسيون‌ تحويل‌ داده‌ شده‌ است.
رئيس‌ هيأ‌ت‌ رئيسه‌ انتقالى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ در پاسخ‌ به‌ اتهام‌ وارده‌ گفت: «اگر مديران‌ استقلال‌ آئين‌نامه‌ را مطالعه‌ مى‌کردند هر آنچه‌ دلشان‌ مى‌خواست، نمى‌گفتند! در آئين‌نامه‌ به‌ صراحت‌ ذکر شده‌ که‌ وظيفه‌ فدراسيون‌ تنها مهر کردن‌ ليست‌ است‌ و ارسال‌ و بقيه‌ کارهاى‌ اجرايى‌ برعهده‌ باشگاه‌هاست. آيا فدراسيون‌ روى‌ ليست‌ اسامى‌ مهر نزده؟»
صفايى‌فراهانى‌ افزود: «مديران‌ استقلال‌ به‌ استناد کدام‌ بند آئين‌نامه‌ مى‌گويند که‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ بايد اسامى‌ را ارسال‌ مى‌کرده‌ و نکرده‌ است؟»
از سوى‌ ديگر مصاحبه‌ هفته‌ گذشته‌ صفايى‌فراهانى‌ با يکى‌ از خبرگزارى‌ها باعث‌ به‌ وجود آمدن‌ بحث‌هاى‌ زيادى‌ در فوتبال‌ شد.
صفايى‌فراهانى‌ در آن‌ مصاحبه‌ گفته‌ بود که‌ به‌ مسئولين‌ استقلال‌ تأ‌کيد کرده‌ تاريخ‌ مهر پست‌ را يک‌ روز قبل‌ از پايان‌ مهلت‌ تعيين‌ شده‌ (شنبه‌ 10 فوريه) روى‌ پاکت‌ ارسالى‌ ثبت‌ کنند، در حالى‌ که‌ مدارک‌ روز پنجشنبه‌ 15 فوريه‌ تحويل‌ فدراسيون‌ شده‌ است. از اين‌ اظهارنظر به‌ جعل‌ اسناد و سندسازى‌ تعبير شد. رئيس‌ کميته‌ انتقالى‌ در توضيح‌ آن‌ مصاحبه‌ گفت: «اينگونه‌ نبود که‌ از جانب‌ من‌ نقل‌ شد. مسئولين‌ استقلال‌ ادعا داشتند که‌ يک‌ روز قبل‌ از پايان‌ مهلت‌ مدارک‌ را ارسال‌ کرده‌اند. من‌ گفتم‌ اگر چنين‌ ادعايى‌ داريد بايد مستنداتى‌ ارائه‌ کنيد که‌ مؤ‌يد ادعايتان‌ باشد.
بايد رسيد پستى‌ ارائه‌ دهيد که‌ به‌ تاريخ‌ 10 فوريه‌ (طبق‌ ادعاى‌ آنان) باشد. حالا من‌ نمى‌دانم‌ با چه‌ ابزارى‌ توانستند رسيدى‌ تهيه‌ کنند که‌ به‌ تاريخ‌ 10 فوريه‌ بوده‌ است. اين‌ را بايد خودشان‌ پاسخ‌ دهند چون‌ مدارک‌ را روز پنجشنبه‌ (15 فوريه) تحويل‌ دادند.»
صفايى‌فراهانى‌ ادامه‌ داد: «مسئولين‌ استقلال‌ اصلاً‌ نمى‌دانستند که‌ تأ‌خير در ارسال‌ مدارک‌ باعث‌ محروميت‌ آنان‌ مى‌شود در حالى‌ که‌ آئين‌نامه‌ مسابقات‌ در اين‌ باره‌ صراحت‌ دارد. وقتى‌ خبر محروميت‌ به‌ آنها داده‌ شد، مى‌گفتند براى‌ چى‌ محروم‌ شديم؟ گفتيم‌ که‌ تا 11 فوريه‌ بايد مى‌فرستاديد و آنها مى‌گفتند، خب‌ دير رفته‌ جريمه‌اش‌ را مى‌دهيم!»

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هيأ‌ت‌ مديره‌ سياسى‌ به‌ کار استقلال‌ نمى‌آيد نجف‌نژاد رفت، بقيه‌ هم‌ بايد بروند

اولين‌ مقصرى‌ که‌ به‌ طور رسمى‌ از استقلال‌ رفت، مقداد نجف‌نژاد بود. اين‌ درست‌ که‌ او در اين‌ ماجرا مقصر بود (يکى‌ از مقصران) اما به‌ هر حال‌ همين‌ که‌ شهامت‌ داشت‌ و اعلام‌ کرد به‌ خاطر همدردى‌ با مردم‌ مى‌رود، جاى‌ تقدير دارد. اين‌ در حالى‌ است‌ که‌ بقيه‌ مقصران‌ (از جمله‌ اعضاى‌ هيأ‌ت‌مديره) هنوز به‌ قول‌ خود عمل‌ نکرده‌اند و حتى‌ برخى‌ها قصد دارند با روش‌ نوين‌ «دور زدن» بار ديگر به‌ باشگاه‌ برگردند و مشغول‌ فعاليت‌ شوند.
طبعاً‌ مردم‌ انتظار دارند تمام‌ مقصران‌ با هم‌ بروند و اينکه‌ عنوان‌ مى‌شود هيأ‌ت‌مديره‌ فقط‌ نقش‌ نظارتى‌ دارد، اصلاً‌ حرف‌ درستى‌ نيست‌ چون‌ نشانه‌هاى‌ بسيارى‌ وجود دارد که‌ هيأ‌ت‌مديره‌ نه‌ تنها نظارت‌ بلکه‌ «دخالت» هم‌ کرده‌ و زياد هم‌ دخالت‌ کرده‌ است!
در قضيه‌ حضور دى‌يونگ، دو عضو هيأ‌ت‌مديره‌ (رضايى‌ و قريب) نقش‌ داشتند. در ساير موارد هم‌ هيأ‌ت‌مديره‌ تا حد بسيارى‌ نقش‌ مديرعامل‌ را بازى‌ مى‌کرد به‌ طورى‌ که‌ نجف‌نژاد دوشنبه‌ شب‌ گذشته‌ گفت: «تازه‌ احساس‌ مى‌کنم‌ که‌ مديرعامل‌ شده‌ام!» به‌ هر حال‌ اين‌ نکته‌ را نمى‌توان‌ کتمان‌ کرد که‌ در هيأ‌ت‌مديره‌ استقلال‌ خيلى‌ها عاشق‌ مديرعاملى‌ هستند و دوست‌ دارند بيشتر از اينها توى‌ چشم‌ باشند اما همين‌ آقايان‌ به‌ خاطر آرام‌ کردن‌ جو به‌ طور دسته‌جمعى‌ استعفا دادند و حالا با قدرت! در آستانه‌ بازگشت‌ هستند تا بلکه‌ ياران‌ هميشگى‌ خود را هم‌ برگردانند.
در اين‌ ماجراها مهندس‌ على‌آبادى‌ بايد هوشيار باشد. او نبايد فقط‌ به‌ رفتن‌ نجف‌نژاد بسنده‌ کند چون‌ مردم‌ از سازمان‌ انتظار دارند که‌ هيچ‌ مقصرى‌ را ابقا نکند. همانطور که‌ در روزهاى‌ گذشته‌ نوشتيم‌ مقصران‌ استقلال‌ بايد «دسته‌جمعي» بروند تا بلکه‌ خونى‌ تازه‌ به‌ اين‌ تيم‌ تزريق‌ شود. اعضاى‌ محترم‌ هيأ‌ت‌مديره‌ هم‌ اگر مى‌خواستند کار مهمى‌ انجام‌ بدهند، مانع‌ حذف‌ استقلال‌ از آسيا مى‌شدند و يا لااقل‌ امور باشگاه‌ را پيگيرى‌ مى‌کردند اما متأ‌سفانه‌ دغدغه‌هاى‌ فراوان‌ سياسى‌ (نه‌ ورزشي) باعث‌ شد خود آنها هم‌ بعد از دو روز متوجه‌ شوند که‌ ليست‌ تيمشان‌ به‌ مقرAFC نرسيده‌ است!
در چنين‌ شرايطى‌ بايد پرسيد چه‌ مسئله‌اى‌ باعث‌ مى‌شود که‌ مديران‌ سياسى‌ همچنان‌ به‌ حضور در هيأ‌ت‌مديره‌ استقلال‌ اصرار داشته‌ باشند؟ آيا ضربه‌اى‌ که‌ استقلال‌ و هوادارانش‌ خوردند، کافى‌ نبود؟ آيا قرار است‌ باز هم‌ اين‌ تيم‌ مردمى‌ تاوان‌ مديران‌ غيرورزشى‌ را پس‌ بدهد؟ آيا مثلاً‌ از 7 عضو هيأ‌ت‌مديره‌ يک‌ نفر هم‌ نبايد ورزشى‌ باشد؟
هم‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ يک‌ نهاد مردمى‌ است‌ و هم‌ باشگاه‌ استقلال. پس‌ طبعاً‌ تصميمات‌ کلان‌ هم‌ بايد بر اساس‌ خواسته‌ مردم‌ باشد، چه‌ اگر اتفاقى‌ غير از اين‌ بيفتد، خود سازمان‌ هم‌ بايد پاسخگو باشد. سازمانى‌ که‌ در ماجراى‌ حذف‌ استقلال‌ از آسيا به‌ اندازه‌ خودش‌ مقصر بوده‌ است.
مکث‌ نجف‌نژاد رفت‌ و حالا نوبت‌ بقيه‌ مقصران‌ است‌ که‌ تشريف‌ ببرند. اين‌ حرف‌ ما نيست، حرف‌ مردمى‌ است‌ که‌ هنوز نتوانسته‌اند حذف‌ عجيب‌ و غريب‌ استقلال‌ را هضم‌ کنند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یونگ تمرینات استقلال را زیر نظر گرفت / مهاجم کامرونی با استقلال تمرین کرد
تئودو یونگ مربی هلندی تیم فوتبال استقلال تهران بعد از غیبت چندین روزه از امروز در تمرینات این تیم حضور یافت.
به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازسایت باشگاه استقلال، یونگ صبح امروزپس ازجلسه ای که با مسئولان باشگاه استقلال داشت درتمرین استقلال حضوریافت وتمرینات این تیم را زیرنظرگرفت. یونگ هفته گذشته به دلیل فوت یکی از اقوام خود، به هلند بازگشته بود.

مهاجم کامرونی با استقلال تمرین کرد
مهاجم کامرونی تیم فوتبال استقلال امروزبا این تیم درزمین برق الستوم تمرین کرد. این بازیکن که درتیم امید کامرون سابقه بازی دارد امروزاولین تمرین خود را با تیم استقلال انجام داد. مربی سابق باشگاه استقلال نیزامروزشاگردان خود را پشت دروازه استقلال تمرین داد.

تیم استقلال درهفته بیست ویکم رقابتهای لیگ برتر درتهران میزبان ملوان بندرانزلی خواهد بود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
پورحيدري؛ اولين‌ عضو جديد هيأت‌مديره‌ استقلال‌

در پى‌ پذيرفتن‌ استعفاى‌ 7 عضو هيأت‌ مديره‌ استقلال‌ از سوى‌ مهندس‌ على‌آبادى‌ رايزنى‌هاى‌ سازمان‌ درخصوص‌ جايگزينى‌ نفرات‌ جديد آغاز شده‌ است. در همين‌ راستا شنيديم‌ رئيس‌ سازمان‌ قصد دارد اين‌ بار به‌ جاى‌ چهره‌هاى‌ سياسى‌ از افراد ورزشى‌ در جمع‌ هيأت‌ مديره‌ استفاده‌ کند. گفته‌ مى‌شود منصور پورحيدرى‌ سرمربى‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ و استقلال‌ که‌ اتفاقاً‌ از وجاهت‌ خوبى‌ در ميان‌ استقلالى‌ها برخوردار است‌ به‌ جمع‌ اعضاى‌ هيأت‌ مديره‌ مى‌آيد، البته‌ خبر جالب‌تر اينکه‌ از دکتر فريده‌ شجاعي، کارشناس‌ ارشد سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ (همسر پورحيدري) هم‌ به‌ عنوان‌ نماينده‌ بانوان‌ به‌ جاى‌ عشرت‌ شايق‌ در جمع‌ اعضاى‌ هيأت‌ مديره‌ نام‌ برده‌ مى‌شود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آخرين‌ خبر: بازگشتى‌ در کار نيست‌ على‌آبادى‌ 7 عضو هيأت‌ مديره‌ استقلال‌ را رسماً‌ برکنار کرد

در شرايطى‌ که‌ مردم‌ خواستار برکنارى‌ فورى‌ تمام‌ مقصران‌ حذف‌ استقلال‌ بودند، خبر رسيد که‌ بعضى‌ از آنها در حال‌ بازگشت‌ دوباره‌ به‌ اين‌ باشگاه‌ هستند!
در همين‌ رابطه‌ يک‌ مقام‌ بلندپايه‌ در سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ در گفتگويى‌ اختصاصى‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: «آقاى‌ على‌آبادى‌ پس‌ از بررسى‌هاى‌ بسيار و شنيدن‌ نظرات‌ مردم، روزنامه‌ها و کارشناسان‌ اهل‌ فن‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيدند که‌ هيچکدام‌ از 7 عضو هيأت‌ مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ را ابقا نکنند و به‌ بقيه‌ مقصران‌ هم‌ به‌ هيچ‌وجه‌ اجازه‌ بازگشت‌ ندهند. اين‌ تصميم‌ مهم‌ در راستاى‌ ارج‌ نهادن‌ به‌ احساسات‌ پاک‌ ميليونها هوادار استقلال‌ اتخاذ شده‌ و کاملاً‌ جدى‌ است‌ و به‌ اين‌ ترتيب‌ هيأت‌ مديره‌ جديدى‌ تشکيل‌ و طى‌ روزهاى‌ آتى‌ کار خود را آغاز خواهند کرد.»
نکته: در شرايطى‌ که‌ منابع‌ خبرى‌ ديگر از بازگشت‌ برخى‌ از مستعفيان‌ و مقصران‌ خبر مى‌دهند، اين‌ اظهارات‌ مى‌تواند شرايط‌ اميدوارکننده‌ و جديدى‌ را به‌ باشگاه‌ استقلال‌ حاکم‌ کند. بايد ديد آيا مهندس‌ على‌آبادى‌ روى‌ اين‌ حرف‌ خود پافشارى‌ مى‌کند؟!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
داش‌على‌ در جرگه‌ مربيان‌ منصوريان‌ در کلاس‌ مربيگرى‌ کلن‌ آلمان‌

عليرضا منصوريان‌ هافبک‌ محبوب‌ و پرسابقه‌ استقلال‌ در پايان‌ فصل‌ جارى‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌برتر از دنياى‌ فوتبال‌ حرفه‌اى‌ خداحافظى‌ نموده‌ و کفش‌هايش‌ را آويزان‌ خواهد کرد. در حالى‌ که‌ در محافل‌ ورزشى‌ شايعه‌ شده‌ بود اين‌ بازيکن‌ پس‌ از بازنشسته‌ شدن‌ وارد جرگه‌ مربيان‌ نخواهد شد، خبردار شديم‌ داش‌على‌ از طريق‌ يکى‌ از دوستان‌ نزديکش‌ در آلمان‌ مقدمات‌ حضور در کلاس‌هاى‌ پيشرفته‌ مربيگرى‌ در دانشکده‌ فوتبال‌ کلن‌ را فراهم‌ نموده‌ است‌ تا پس‌ از گذراندن‌ يک‌ دوره‌ کلاس‌ سه‌ ماهه، مدرک‌A بين‌المللى‌ خود را دريافت‌ نمايد.
البته‌ بد نيست‌ بدانيد منصوريان‌ از آنجا توانسته‌ مجوز حضور در اين‌ کلاسها را به‌ دست‌ بياورد که‌ خودش‌ سابقه‌ عضويت‌ در يکى‌ از باشگاههاى‌ آلمانى‌ و رقابت‌هاى‌ بوندس‌ليگاA وB را در کارنامه‌اش‌ داشته‌ است.
لازم‌ به‌ ذکر است‌ در صورتى‌ که‌ اتفاق‌ خاصى‌ رخ‌ ندهد، على‌ منصوريان‌ اواخر تابستان‌ آينده‌ براى‌ گذراندن‌ اين‌ کلاسها عازم‌ آلمان‌ خواهد شد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
امروز یکشنبس و هنوز هیچ اتفاق خاصی در مورد استقلال رخ نداده..
میگفتن همه چی مشخص میشه امروز؟!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مدير برنامه‌هاي يونگ ، كوئيكه، ماشين‌ گلزني استقلال است
خشايار محسني مدير برنامه‌هاي يونگ يك مهاجم كامروني براي استقلال به ارمغان آورده است. او ادعا مي‌كند: كوئيكه 20 ساله ماشين‌ گلزني استقلال خواهد شد.
وي ادامه داد: اين مهاجم چهار روز پيش در مقدماتي المپيك در ديدار دو تيم المپيك كامرون و كنگو چهار گل براي تيمش زده است. كامرون آن بازي را بانتيجه شش بر صفر برد.
مدير برنامه‌هاي يونگ معتقد است : كوئيكه مدت كوتاهي در استقلال بازي خواهد كرد و سپس با يك مبلغ قرارداد خوب به تيم ديگري فروخته خواهد شد تا از اين طريق باشگاه استقلال بخشي ازمشكلات مالي‌اش حل شود. محسني در پايان حرف‌هايش تاكيد كرد: ديناموكيف اوكراين هم اين مهاجم كامروني را مي‌خواست اما من با هزار بدبختي آن را به ايران آوردم.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
يونگ: دايى‌ بايد روى‌ نيمکت‌ باشد!
تئو دى‌يونگ‌ مربى‌ تيم‌ استقلال‌ که‌ ديدار دو تيم‌ پرسپوليس‌ و سايپا را به‌ دقت‌ بررسى‌ و آناليز کرد در خصوص‌ اين‌ ديدار گفت: دو تيم‌ بازى‌ خوبى‌ به‌ نمايش‌ گذاشتند. به‌ اعتقاد من‌ بيشتر مالکيت‌ بازى‌ در اختيار پرسپوليس‌ بود ولى‌ اين‌ تيم‌ در خلق‌ موقعيت‌ و تمام‌ کردن‌ مشکل‌ دارد.
يونگ‌ ادامه‌ داد: من‌ هر دو تيم‌ را به‌ دقت‌ آناليز کردم‌ و نکات‌ خوبى‌ به‌ دست‌ آوردم، به‌ اعتقاد من‌ پرسپوليس‌ از شانس‌هاى‌ زيادترى‌ برخوردار بود ولى‌ اين‌ تيم‌ مشکل‌ دارد.
يونگ‌ تصريح‌ کرد: به‌ اعتقاد من‌ دايى‌ بايد خودش‌ را تعويض‌ مى‌کرد امااگر روى‌ نيمکت‌ بود قطعاً‌ بهتر تصميم‌ مى‌گرفت‌ و سايپا مى‌توانست‌ برنده‌ اين‌ بازى‌ باشد تيمى‌ که‌ دقيقه‌ 90 گل‌ مى‌خورد بايد بيشتر روى‌ آن‌ بررسى‌ گردد. دايى‌ بازيکن‌ و مربى‌ خوبى‌ است‌ به‌ اعتقاد من‌ حضور او روى‌ نيمکت‌ سايپا خيلى‌ مؤ‌ثرتر از درون‌ زمين‌ است. البته‌ قصد دخالت‌ ندارم‌ فقط‌ نظرم‌ را گفتم. يونگ‌ به‌ اختلافات‌ با استقلال‌ اشاره‌ کرد و افزود: هيچ‌ اختلافى‌ نيست‌ مشکلات‌ همه‌ حل‌ شده‌ و غيبت‌ من‌ با اطلاع‌ قبلى‌ بود، مشکلات‌ مالى‌ هم‌ حل‌ شده‌ و هيچ‌ مسأله‌اى‌ نيست‌ و همه‌ حرفها شايعه‌ است.
مربى‌ استقلال‌ در خاتمه‌ گفت: از حذف‌ استقلال‌ ناراحت‌ شدم، استقلال‌ اين‌ توانايى‌ را داشت‌ در آسيا حرف‌ اول‌ را بزند اين‌ دور از دسترس‌ نبود

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تیمی که با این همه افتخارات از لیگ آسیا کنار گذاشته شد
جام حذفی تهران 1326
جام استقلال افغانستان 1328
جام باشگاه های تهران 1329
جام حذفی تهران 1335
جام باشگاه های تهران 1336
جام حذفی تهران 1337
جام باشگاه های تهران 1340
جام باشگاه های تهران 1347
جام میلز هندوستان 1348
جام لیگ کشور 1349
جام باشگاه های آسیا 1349
جام میلز هند 1349
جام باشگاه های تهران 1350
جام اتحاد 1352
جام لیگ کشور 1353
جام حذفی کشور 1356
جام باشگاه های تهران 1362
جام باشگاه های تهران 1364
جام میلز هندوستان 1368
قهرمان لیگ کشور 1368
قهرمان جام باردلو هندوستان 1368
قهرمان باشگاه های تهران 1370
قهرمان باشگاه های آسیا 1370
قهرمان جام استقلال قطر 1370
قهرمان لیگ دست 3 کشور 1374
قهرمان لیگ کشور 1376
قهرمان جام پرچم ترکمنستان 1376
قهرمان جام حذفی کشور 1378
قهرمان لیگ کشور 1379
قهرمان لیگ برتر کشور 1384
نایب قهرمان لیگ کشور 1352
نایب قهرمان لیگ کشور 1370
نایب قهرمان باشگاه های آسیا 1371
نایب قهرمان لیگ کشور 1377
نایب قهرمان لیگ برتر کشور 1380
نایب قهرمان لیگ برتر کشور 1382
نایب قهرمان جام حذفی کشور 1382

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرفاوی ؛ به هوادران عیدی می دهیم
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت ؛ بی توجه به نتایج تیمهای دیگر ، راهمان را ادامه می دهیم و در این بین از هر بازی لیگ برتر حداکثر امتیازات لازم را می خواهیم .به گزارش سایت باشگاه ، صمد مرفاوی افزود ؛ امروز استقلال از موقعیت مناسبی برای قهرمانی در لیگ برتر برخوردار است .البته ماهها قبل از این تاکید کرده بودم که ما رقبایمان را می شناسیم و می دانیم پتانسیل هر تیم چقدر است .آن روزهایی که همگان از بازیهای اولیه تیمی نتیجه گیری کرده بودند که قهرمانی بلامنازع برای آنهاست همه چیز را گفته بودم .وی ادامه داد ؛ من پیشگو نیستم که بخواهم آینده را بگویم .اما روند استقلال در بازیهای گذشته مرا سخت به تجدید عنوان قهرمانی امیدوار کرده است مهم این است که دل هوداران را پس از آن روزهای سخت شاد کنیم مرفاوی درباره موضوع حمایت سازمان تربیت بدنی از خود افزود ؛ به هر حال در این چند ماه به شخصه فشار زیادی را متحمل شدم ولی حالا خوشحالم که امروز چنین جوی وجود دارد و این باعث می شود با جدیت بیشتری برای رسیدن به قهرمانی تلاش کنیم .بیش از این هم چیز دیگری نمی گویم چراکه بر این باورم این مسائل نباید خللی در روند کار ما به وجود آورد.من سرمربی تیم هستم .سرمربی استقلال ضمن اشاره به بازیهای باقیمانده استقلال تا پایان سال 85 تاکید کرد ؛ هیچکدام از دو بازی ما با ملوان و راه آهن آسان نیست اما امیدواریم با کسب 6 امتیاز عیدی ناقابلی به هواداران عزیزمان بدهیم این تمام هدف ماست

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به دنبال اعتراض به رای AFC :استقلال به دنبال چه چیزی است ؟
رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال تهران با استخدام یک وکیل بین‌المللی به منظور بازگرداندن این تیم به رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دوباره وارد عمل شد و نسبت به بازپس‌گیری حق این تیم ابراز امیدواری کرد.»
مضمون اخبار منتشره‌ای که چند روزی است ذهن هواداران و دوستداران این تیم را به خود مشغول کرده اگر چه خوشایند به نظر می‌رسد اما تنها شبیه به مانوری تبلیغاتی است که برای آن اهداف زیادی را می‌توان در نظر گرفت و این در حالی است که همه می‌دانند کنفدراسیون به هیچ عنوان زیر بار نخواهد رفت و مجازات تخلف استقلالی‌ها را فقط در حذف آنان می‌داند.
اینکه چرا به یکباره رئیس هیأت مدیره مستعفی در اقدامی قریب‌الوقوع و در حالی که همگان رفته رفته فراموششان کرده‌اند دست به چنین کاری می‌زند، حرف و حدیث‌های فراوانی دارد اما قطعاً وی از کاری که سرانجام آن را به‌خوبی می‌داند به دنبال اهدافی است که در آینده روشن‌تر شده و نمود عینی پیدا خواهد کرد.
امیدوار رضایی با وجود اینکه می‌داند کنفدراسیون زد و بندهای دوستانه رایجی که متأسفانه در فوتبال ما وجود دارد را نمی‌پسندد از در دیگری وارد شده و سعی در شکل‌دهی شخصیتی یکه‌تاز در میان لشکر شکست‌خورده مدیران این تیم دارد، غافل از اینکه این کار او پس از مشخص شدن نتیجه که بسیار هم واضح است صدمات زیاد‌تری را به استقلال و هواداران این تیم وارد کرده و جایگاه وی را هم بیش از این تنزل خواهد داد.
استقلال که اکنون با توجه به نتایج این هفته‌های لیگ فرصت مناسبی برای قهرمانی مجدد در لیگ ششم یافته با این کار مدیران به ظاهر مدیر سابق خود، دوباره وارد بحرانی ناخواسته می‌شود که با تمام تلاشی که مسؤولان فنی برای عدم تأثیر وقایع اخیر در نتایج داشتند دوباره به چالشی عمیق کشیده خواهد شد.
تصور این موضوع چندان هم دشوار نیست. ذهن بازیکنان معطوف به نتیجه کار می‌شود و از تب و تاب کورس قهرمانی باز خواهند ماند، تماشاگر مجدداً در حال و هوای بازی‌های آسیایی قرار گرفته و دیگر حساسیت گذشته را نسبت به بازی‌های باقیمانده نشان نخواهند داد و مربیان هم چندان دل به بازی‌ها نخواهند داد چراکه دغدغه انتخاب بازیکن و چینش آنها در این بازی‌های حساس آنها را از لیگ برتر غافل خواهد کرد و این حقیقتی است که بی‌اختیار اتفاق خواهد افتاد.
از زاویه‌ای دیگر اگر کمی به متن تنظیم‌شده شکواییه جدید استقلال دقیق شویم، درخواهیم یافت که رضایی برای راهیابی استقلال به لیگ قهرمانان از فدراسیون فوتبال به‌عنوان سکویی میان گل و لای استفاده کرده که با پافشاری بر اشتباه از جانب آن لحظه به لحظه به فرو رفتن فدراسیون در میان منجلاب مشکلات و تعلیق‌ها کمک می‌کند کمااینکه با ادامه این کار روز به روز چهره فدراسیون را نزد مسؤولان این کنفدراسیون و یا حتی فیفا مخدوش‌تر می‌کند.
حقیقتاً AFC وقتی با نامه شکایت رضایی مبنی بر عدم توانایی ارسال لیست از جانب فدراسیون مواجه شود، چه چیز در مورد فوتبال ما فکر خواهد کرد. دیگر چه حسابی روی ما خواهد کرد؛ آن وقت با این همه ندانم‌کاری توقع داریم که میزبانی جام ملت‌ها را به ما بدهند و کلی ادعای دیگر که اگر عنوان نشود خیلی بهتر است...!
با این حال امیدواریم «امیدوار» ما را نسبت به آینده فوتبال کشورمان ناامید نکند. هر قدر که سهم فدراسیون نیز در این اتفاق تلخ پابرجاست و هیچ دفاعی برای آن جایز نیست.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سه خبر كوتاه از باشگاه استقلال تهران
تئودي يونگ" مربي هلندي تيم فوتبال استقلال تهران بعد از غيبت چندين روزه دیروز شنبه در تمرينات اين تيم حضور يافت.

گويا يونگ صبح دیروز جلساتي با مسوولان باشگاه استقلال داشته و سپس به تمرين اين تيم بازگشته است.

يونگ هفته گذشته انچه كه فوت يكي از اقوام اعلام شد، به هلند بازگشته بود.

مهاجم كامروني تيم استقلال دیروز با اين تيم در برق الستوم تمرين كرد.

اين بازيكن كه در تيم اميد كامرون بازي كرده است دیروز اولين تمرين خود را انجام داد.

مربي سابق باشگاه استقلال نيز امروز شاگردان خود را پشت دروازه استقلال تمرين داد.

سايت باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال اعلام كرد: يكي از سهامداران باشگاه ارسنال انگليس براي بحث در خصوص همكاريهاي بيشتر به تهران مي‌ايد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا: ديدار سايپا با پرسپوليس به سود استقلال رقم خورد
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز شنبه نوشت نتيجه مساوي تيم‌هاي سايپا و پرسپوليس همان چيزي بود كه تيم استقلال تهران مي‌خواست.

ديدار تيم‌هاي سايپا و پرسپوليس در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران عصر روز جمعه با نتيجه ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬به تساوي انجاميد.

اين سايت مي‌نويسد تساوي دو تيم سبب شد كه فاصله تيم سايپا با استقلال تهران افزايش نيابد و پرسپوليس نيز نتوانست خود را به صدر جدول نزديكتر كند.

به همين علت "تئودور يونگ " خوشحال‌ترين تماشاگر بين ‪ ۶۰‬هزار نفري بود كه ديروز براي ديدن بازي سايپا - پرسپوليس به ورزشگاه آزادي آمده بودند.

" مصطفي دنيزلي" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه پس از اعتراض هواداران اين تيم ناراضي به‌نظر مي‌رسيد، گفت: "اين يكي از بهترين بازي‌هاي پرسپوليس بود. انتظار داشتم با اين بازي، برنده از زمين بيرون بياييم ولي اين واقعيت فوتبال است كه تيم بهتر، هميشه برنده نمي‌شود".

"علي دايي" سرمربي تيم فوتبال سايپا نيز گفت: "من مطمئنم اگر ما ‪ ۹‬نفره هم بوديم نمي‌باختيم".

استقلال كه اينك ‪ ۵‬امتياز با سايپا فاصله دارد بازي اين هفته را بايد مقابل ملوان در روزهاي آينده برگزار كند كه مي‌تواند فاصله اين تيم را با صدر جدول كمتر كند.

منبع

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در جریان تمرین عصر امروز استقلال اتفاق افتاد؛
درگیری فیزیکی بین صادقی و مجیدی / یونگ وساطت کرد
در جریان تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال امیر حسین صادقی و فرزاد مجیدی با یکدیگر به درگیری فیزیکی پرداختند .
به گزارش خبرنگارمهر، در این تمرین که از ساعت 15عصر امروز در زمین برق آلستوم برگزارشد ، امیرحسین صادقی مدافع تیم استقلال و فرزاد مجیدی هافبک این تیم دریک صحنه برسرتصاحب توپ با یکدیگر درگیر شدند و به زد و خورد پرداختند که این درگیری با وساطت تئودو یونگ مربی هلندی استقلال خاتمه یافت .

درادامه تمرین تیم استقلال بازیکنان با پوشیدن کاورهای سبز در دو وقت 15 دقیقه بازی تحت فشار دریک نیمه زمین را تمرین کردند .

پس از آن مرفاوی و یونگ دقایقی با بازیکنان به صحبت پرداختند و نکاتی را به آنها گوشزد کردند .

انجام بازی تمرینی بین دو تیم سرمه ای و زرد پایان بخش تمرین عصر امروز تیم استقلال بود که زیر نظرمرفاوی و یونگ انجام شد .

درتمرین عصرامروز، گیلائوری وجباری تنها غایبان استقلال بودند ضمن اینکه محسن یوسفی نیزبه دلیل مصدومیت بطورجداگانه به تمرین پرداخت .

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
احتمال کاهش تعداد اعضاء هیات مدیره استقلال / حضور قریب، زریبافان ، ایروانی و انتخاب سرپرست موقت/ آخرین گمانه زنی ها در مورد هیات مدیره جدید استقلال
در حالی که کمتر از یک هفته از استعفای اعضاء هیات مدیره باشگاه استقلال می گذرد، تلاش و رایزنی مدیران سازمان تربیت بدنی برای اصلاح ترکیب مدیران این باشگاه کماکان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، در پی محرومیت تیم فوتبال استقلال از حضور در مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا هیات مدیره این باشگاه به صورت دسته جمعی از سمت خود استعفا دادند.
استعفا مدیران باشگاه استقلال این فرصت را در اختیار سازمان تربیت بدنی قرار داد تا به خواست خود جمعی همگن و هم نظر را برای مدیریت بر این باشگاه به کار گمارند. سازمان تربیت بدنی با توجه به این مسئله طی هفته جاری تلاش کرده تا با انتصاب جمعی هماهنگ از مشکلات هیات مدیره اسبق باشگاه استقلال بکاهد.

برخلاف اخبارمنتشره هنوز استعفای مدیران باشگاه استقلال به صورت رسمی پذیرفته نشده و این احتمال وجود دارد که از این جمع 7 نفره حداقل 3 عضو در هیات مدیره باشگاه استقلال باقی بمانند. در این بین شانس مسعود زریبافان، محمد جواد ایروانی و محمد حسین قریب برای حضور در هیات مدیره آینده باشگاه استقلال بیش از سایرین است.

سازمان تربیت بدنی که با افزایش تعداد اعضا هیات مدیره باشگاه استقلال این جمع 5 نفره را به 7 عضو افزایش داده بود حتی احتمال دارد مجددا تعداد اعضا را به 5 نفر تقلیل دهد.

برای حضور در هیات مدیره آینده باشگاه استقلال از فردی به نام " نفر" از مدیران شرکت تجهیز و توسعه اماکن ورزشی نام برده می شود و احتمال دارد وی به همراه یکی از نمایندگان سازمان تربیت بدنی اعضاء هیات مدیره این باشگاه را تشکیل دهند .

مدیرعامل باشگاه استقلال نیز پس از تعیین هیات مدیره مشخص خواهد شد . البته گفته می شود سازمان تربیت بدنی و هیات مدیره باشگاه استقلال با انتخاب سرپرستی موقت برای باشگاه برگزیدن مدیرعامل را به بعد از تعطیلات نوروز موکول می کند. از محمد رضا بهمنی بازرس سازمان تربیت بدنی به عنوان یکی از گزینه های اصلی تصاحب این عنوان یاد می شود.

به طور حتم ابهامات در خصوص مدیرتی باشگاه استقلال طی روزهای آتی برطرف و مدیران جدید باشگاه معرفی خواهند شد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فکري: قلعه‌نوعى‌ و جويبارى‌ مقصر نبودند دايى‌ محروم‌ نمى‌شود

حاشيه‌هاى‌ بازى‌ پرسپوليس‌ و سايپا مهم‌ترين‌ اتفاق‌ اين‌ ليگ‌ بود، ديدارى‌ که‌ تحت‌الشعاع‌ درگيرى‌هاى‌ شيث‌ رضايى‌ و على‌ دايى‌ قرار گرفت. اين‌ موضوع‌ تداعى‌کننده‌ بازى‌ استقلال‌ و سايپا است‌ که‌ فکرى‌ و دايى‌ با هم‌ درگير شدند.
فکرى‌ در اين‌ خصوص‌ اظهار داشت: دايى‌ در آن‌ بازى‌ باعث‌ به‌ وجودآمدن‌ حاشيه‌هاى‌ زيادى‌ شد و حتى‌ به‌ فحاشى‌ پرداخت‌ ولى‌ در کميته‌ انضباطى‌ با او کارى‌ نداشتند و فقط‌ من‌ جريمه‌ شدم.
وى‌ در خصوص‌ خطاى‌ دايى‌ روى‌ شيث‌ رضايى‌ گفت: همه‌ ديدند که‌ در آن‌ صحنه‌ چه‌ اتفاقى‌ افتاد و دايى‌ چگونه‌ با ضربه‌ سر به‌ صورت‌ شيث‌ زد، با اين‌ حرکت، دايى‌ بايد محروم‌ شود، اگر من‌ جاى‌ او بودم. شش‌ ماه‌ مرا محروم‌ مى‌کردند، اما مطمئن‌ باشيد که‌ او را محروم‌ نمى‌کنند.
فکرى‌ درخصوص‌ جدايى‌ جويبارى‌ و حذف‌ چارت‌ سازمان‌ از استقلال‌ گفت: اين‌ دو نفر به‌ هيچ‌ عنوان‌ مقصر نبودند و اميدوارم‌ برخوردى‌ صورت‌ نگيرد که‌ بعدها براى‌ بازگشت‌ آنها حسرت‌ بخوريم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا