مرفاوى قرص خورد، من ترسيدم منصوريان: ديديد شانس قهرمانى سايپا کم شد
کاپيتان باتجربه استقلال تهران وقتى وارد ميدان مسابقه شد؛ شتاب حملات اين تيم افزايش پيدا کرد تا استقلالىها هم در اين ديدار خانگى برنده شوند. عليرضا منصوريان هنوز هم مىتواند مهره کارساز و مؤثرى براى تيمش باشد. منصوريان درخصوص مسائل اخير استقلال و شکست ملوان حرفهاى جالبى زد که چکيده گفتههاى وى از نظرتان مىگذرد:
* من بازيکن استقلال هستم و فقط به تمرين و حضور قدرتمندانه در مسابقات فکر مىکنم، اصلاً به فکر جاسوسى استقلال نيستم و هيچ علاقهاى هم به اين قبيل کارها ندارم.
* استقلال در شرايط فعلى نه سرپرست دارد و نه مديرعامل! عيد هم نزديک است، اعضاى تيم بايد از لحاظ مالى شارژ شوند و حق و حقوقشان را دريافت کنند اما متأسفانه کسى در باشگاه حضور ندارد و ما نمىدانيم بايد مشکلاتمان را با چه کسى در ميان بگذاريم.
* از وقتى که تيم دوباره تحت پوشش سازمان تربيتبدنى درآمد، وضعيت بهتر شد ضمن اينکه آقاى علىآبادى مبلغى را هم به حساب باشگاه واريز کردند که من از ايشان خواهش مىکنم دو تيم پرسپوليس و استقلال را به جايگاه واقعى خود برساند تا خود به خود تيمهاى ملى ايران هم تقويت شوند.
* من يک ماه است که حقوق نگرفتهام اما موضوع اصلى عدم پرداخت پيش قراردادهاست که حدود 15 نفر از بازيکنان تيم حتى پيش قراردادهاى سال قبل خود را نيز دريافت نکردهاند.
* سال قبل هم از قلعهنوعى حمايت مىکردند و دکتر قريب هم به خوبى تيم را حمايت مىکرد اما امسال صمد مرفاوى عملاً در استقلال تنهاست. در مورد عملکرد يونگ هم بايد به او فرصت بدهيم.
* استقلال در ليگ امسال هم قهرمان مىشود، رقيب اصلى ما سايپا بود که همگان ديدند شانس قهرمانى سايپا روز به روز کمتر مىشود، حالا استقلال با اميدوارى و انگيزه بالاترى به مسابقات آينده فکر مىکند و پس از شکست ملوان بايد به ادامه همين روند فکر کنيم. مطمئن باشيد لياقت استقلال براى کسب عنوان قهرمانى بيشتر از ساير تيمهاست.
* دوست دارم با استقلال در مسابقات آسيايى افتخار ديگرى کسب کنم و سپس عرصه بازيگرى را به جوانها واگذار کنم. مربيگرى کار بسيار دشوارى است، باور کنيد صمد مرفاوى وقتى وارد رختکن مىشود، از شدت استرس دست راست و يا يک دفعه رگ گردنش مىگيرد. در يکى از ديدارهاى حساس وقتى مرفاوى قرص آرامبخش مىخورد من ترسيدم و فکر کردم او قصد دارد...
منبع از پست 390 تا این پست